Witam. Wkoùcu siê skusi³em ¿eby zobaczyÌ o co chodzi z tym ca³ym Danem Winterem. Dobrn¹³em do 5 czêœci filmu dalej ju¿ nie ogl¹da³em. Temat trudny i ogólnie rzecz mówi¹c podchodzê sceptycznie do tego typu naukowców.
Nie zaleÂżnie od tego czy Dan ma racjĂŞ czy nie potwierdziÂł tylko pewne teorie, dodajÂąc nie wiele nowego.
Wibracje czyli myœli i s³owa przenosz¹ energiê, która oddzia³uje na wszystko wokó³. Mog¹ to byÌ emocje np: film masuro emoto doskonale w
prosty sposĂłb to pokazuje.
To nasz mózg tworzy wszystkie, my tworzymy wszystko co jest wokó³ nas i w nas. Poprzez myœli, które s¹ energi¹ tworzymy. Ten Dan Winter nie odkry³ niczego nowego. Ogólnie rzecz mówi¹c nic do niego nie mam ale jêzyk jakim siê pos³uguje jest zbyt trudny.
I bardzo tutaj podoba mi siĂŞ wypowiedÂź astro, ktĂłra oddaje to co ja o tym myÂślĂŞ(myÂślimy podobnie

)
To jest fakt, który udowodniono jeszcze w latach siedemdziesi¹tych, czyli DNA jest uniewersalne dla wszystkich organizmów ¿ywych.Takie samo DNA ma cz³owiek jak i œlimak, czy muszka octowa.Ró¿nice polegaj¹ jedynie na przestawieniu kodów i mo¿emy mieÌ raz cz³owieka, raz paj¹ka.
Strategiczne programy ludzkiego ciaÂła znajdujÂą siĂŞ nie w DNA, lecz w podÂświadomoÂści.
PodœwiadomoœÌ jest na tyle wielk¹ si³¹ sprawcz¹, ¿e nie tylko reguluje procesy energetycznego matabolizmu, cieœnienia krwi, pracy serca i mózgu, ale zawarty jest w niej ca³y obraz pola energo- informacyjnego jako pola ¿ycia i chyba we wszystkich jej aspekatch psycho-fizycznych.
Dlaczego podœwiadomoœÌ to zawiera, a nie DNA.Otó¿ podœwiadomoœÌ nie podlega entropi, a DNA podlega.
Uwa¿am ¿e skoro nasza podœwiadomoœÌ potrafi wp³ywaÌ na rzeczywistoœÌ to i tak¿e mog³a by na DNA, przyk³ady znajdziecie genialnej ksi¹¿ce "Potêga Podœwiadomoœci" Josepha Murphiego, pokazuje on doskonale jak ktoœ przyk³adowo uzdrawia siebie b¹dŸ innych, a przecie¿ uzdrowienie zaczyna siê w³aœnie od samych podstaw struktur które zosta³y zainfekowane itd.