Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 03, 2025, 22:35:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: DAN WINTER - "Purpose of DNA" (FILM)  (Przeczytany 120591 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #150 : Maj 05, 2009, 11:58:48 »

Mo¿e tu zrobiê trochê ma³¹ dygresjê na ten temat,
ale jest on zbliÂżony do zagadnienia bytu ludzkoÂści.

A to co dziÂś znalazÂłem odnoÂśnie "Europejczyka" 35 tyÂś. lat temu.
http://wiadomosci.onet.pl/1964633,16,item.html
Ciekawe. A moÂże to jakaÂś rdzenna rasa z Nibiru, lub teÂż niedaleko Oriona.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.UÂśmiech
Torton
Gość
« Odpowiedz #151 : Październik 01, 2010, 11:19:00 »

Witam. Wkoùcu siê skusi³em ¿eby zobaczyÌ o co chodzi z tym ca³ym Danem Winterem. Dobrn¹³em do 5 czêœci filmu dalej ju¿ nie ogl¹da³em. Temat trudny i ogólnie rzecz mówi¹c podchodzê sceptycznie do tego typu naukowców.

Nie zaleÂżnie od tego czy Dan ma racjĂŞ czy nie potwierdziÂł tylko pewne teorie, dodajÂąc nie wiele nowego.
Wibracje czyli myœli i s³owa przenosz¹ energiê, która oddzia³uje na wszystko wokó³. Mog¹ to byÌ emocje np: film masuro emoto doskonale w prosty sposób to pokazuje.

To nasz mózg tworzy wszystkie, my tworzymy wszystko co jest wokó³ nas i w nas. Poprzez myœli, które s¹ energi¹ tworzymy. Ten Dan Winter nie odkry³ niczego nowego. Ogólnie rzecz mówi¹c nic do niego nie mam ale jêzyk jakim siê pos³uguje jest zbyt trudny.

I bardzo tutaj podoba mi siĂŞ wypowiedÂź astro, ktĂłra oddaje to co ja o tym myÂślĂŞ(myÂślimy podobnie MrugniĂŞcie)
To jest fakt, który udowodniono jeszcze w latach siedemdziesi¹tych, czyli DNA jest uniewersalne dla wszystkich organizmów ¿ywych.Takie samo DNA ma cz³owiek jak i œlimak, czy muszka octowa.Ró¿nice polegaj¹ jedynie na przestawieniu kodów i mo¿emy mieÌ raz cz³owieka, raz paj¹ka.
Strategiczne programy ludzkiego ciaÂła znajdujÂą siĂŞ nie w DNA, lecz  w podÂświadomoÂści.
PodœwiadomoœÌ jest na tyle wielk¹ si³¹ sprawcz¹, ¿e nie tylko reguluje procesy energetycznego matabolizmu, cieœnienia krwi, pracy serca i mózgu, ale zawarty jest w niej ca³y obraz pola energo- informacyjnego jako pola ¿ycia i chyba we wszystkich jej aspekatch psycho-fizycznych.
Dlaczego podœwiadomoœÌ to zawiera, a nie DNA.Otó¿ podœwiadomoœÌ nie podlega entropi, a DNA podlega.

Uwa¿am ¿e skoro nasza podœwiadomoœÌ potrafi wp³ywaÌ na rzeczywistoœÌ to i tak¿e mog³a by na DNA, przyk³ady znajdziecie genialnej ksi¹¿ce "Potêga Podœwiadomoœci" Josepha Murphiego, pokazuje on doskonale jak ktoœ przyk³adowo uzdrawia siebie b¹dŸ innych, a przecie¿ uzdrowienie zaczyna siê w³aœnie od samych podstaw struktur które zosta³y zainfekowane itd.
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: