Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 17, 2025, 17:32:01

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 140702 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Blad
Gość
« Odpowiedz #125 : Styczeń 13, 2009, 17:50:38 »

oczywiÂście Âże jest niewidoczna na niebie, i ta poÂświata to tylko nasze wyobraÂżenie, a ksiĂŞÂżyc na niebie to ktoÂś narysowaÂł i pomalowaÂł na biaÂło dlatego jest widoczny bo odcina siĂŞ z czarnego koloru nieba
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #126 : Styczeń 13, 2009, 17:53:00 »

Chanell- wysyÂłam Tobie ciepÂłe myÂśli- odpoczywaj, nie bierz syntetykĂłw i bÂądÂż zdrowa. Kobiety sÂą silne. Pozdrawiam szczegĂłlnie serdecznie.
DziĂŞkujĂŞ Sarah UÂśmiech nie biorĂŞ Âżadnych ,od lat stosuje metodĂŞ BSM a do tego tylko witaminy i syrop z cebuli.MuszĂŞ juÂż was zostawiĂŚ bo bĂŞdĂŞ siĂŞ kurowaĂŚ.
Pozdrawiam cieplutko UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
muszin
Gość
« Odpowiedz #127 : Styczeń 13, 2009, 17:53:24 »

Aha w sumie gÂłupim Âże nie porĂłwnaÂł dziĂŞkuje MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #128 : Styczeń 13, 2009, 18:06:59 »

Ale w jaki sposob stacja meteorologiczna moze uzyskac wieksza swietlistosc od  gwiazdy?

Wenus; http://pl.wikipedia.org/wiki/Wenus
Cos mi swita oprucz tego , ale poczekam na wiecej informacji, przyjda.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

chanel , wracaj do zdrowia, co to znaczy zeby w takiej dobie tak sobie chorowac.. UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
Blad
Gość
« Odpowiedz #129 : Styczeń 13, 2009, 18:10:04 »

Kiara, moÂże, stacja byÂła widoczna przez krĂłtki okres. Promienie zachodzÂącego sÂłoĂąca odbijaÂły siĂŞ od niej i w pewnym momencie byÂła widoczna na niebie, jeszcze przed Wenus. ObserwowaÂłem tÂą stacjĂŞ.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #130 : Styczeń 13, 2009, 18:21:21 »

Moze masz racje nie wiem, ja nie widzialam tego co Ty. Ale ta na niebie teraz widze codziennie. Jest bardzo jasna, widze ja w nocy miedzy 12 a 2 , wowczas jest super widoczna.

kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #131 : Styczeń 13, 2009, 19:42:51 »

@Tene a skÂąd my mamy wiedzieĂŚ, czy NIBIRU to nie WENUS wÂłaÂśnie? moÂżemy mĂłwiĂŚ, Âże nie ale w takim razie czemu niby to jest nie moÂżliwe CoÂś
yyyy... a moÂże - dla wielbicieli pch i samcia - Âże twierdzÂą oni jakoby nibiru leciaÂła w stronĂŞ Ziemii i aktualnie byÂła jeszcza za... Jowiszem, o ile dobrze pamiĂŞtam to Wenus jest "nieco" przed Jowiszem, no i rozmiary.
memphis
Gość
« Odpowiedz #132 : Styczeń 13, 2009, 19:47:35 »

Nie takie "nieco" patrzac od slonca
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #133 : Styczeń 14, 2009, 00:28:17 »

Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byÌ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oùca ma wynosiÌ 3600 lat...
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #134 : Styczeń 14, 2009, 10:38:39 »

O specyficznym układzie gwiazd i planet pod koniec roku 2012 pisał Patrick Geryl. Wskazał dokładnie datę 21.12.2012. W swoich obliczeniach opierał się na kalendarzu Majów. Pisał o gwiazdozbiorze Oriona (że będzie widoczny na dwóch półkulach, położenie trzech gwiazd na linii trzech piramid w Gizie), hiperaktywności słońca, a także właśnie o ciekawym położeniu planety Wenus - że w roku 2012  znajdzie się w takiej samej pozycji szyfrowej jak w roku 9792 p.n.e. - roku poprzedniego kataklizmu.
Myślę więc, że wszystkie gwiazdy i planety odgrywają tu swoją rolę w tej wizji zdarzeń. Położenie Wenus może być znaczące ale nie mylmy jej z Nibiru.  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 10:38:58 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #135 : Styczeń 14, 2009, 11:10:41 »

Co do specyficznego uk³adu gwiazd, najciekawszy jest 06.06.2012. Wenus przechodzi przez tarczê s³oùca (w konstelacji Byka) i ustawia siê w lini prostej z merkurym i jowiszem, ksiê¿yc spotka siê z Plutonem, Uran w konstelacji ryb a neptun w wodniku, to dopiero mo¿e byÌ ciekawy dzieù i do tego data 6 6 6 (x2) 012 a co do 21.12.2012 to nie tylko orion bêdzie widoczny na 2 pó³kulach ale równie¿ i lew i panna. Orion oczywiœcie bêdzie wraz ze swoim wiernym psem Syriuszem (konstelacja Wielki Pies)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 11:34:55 wysłane przez Blad » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #136 : Styczeń 14, 2009, 11:45:42 »

Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byÌ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oùca ma wynosiÌ 3600 lat...
WidzĂŞ, Âże zaczynasz dostrzegaĂŚ "pomyÂłki", kÂłamstwa, niedpowiedzenia i manipulacje samcia/pch...
Mora
Gość
« Odpowiedz #137 : Styczeń 14, 2009, 11:54:06 »

Ludzie jak tak was czytam to ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce. Samcio juÂż nie wie sam co gada pierw myliÂł siĂŞ z wielkoÂściÂą Nibiru a teraz "zaginione sesje Enkiego" ja tu padnĂŞ ze Âśmiechu zaraz hahaha...

Czekamy na kolejne newsy(tzn. zaginione sesje z 2006 roku)
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #138 : Styczeń 14, 2009, 12:12:57 »

A jakie to ma znaczenie, nawet jesli kÂłamie??!! Skoro z jakiegoÂś powodu czytalismy sesje, rozmawiamy na ten temat - traktujmy to jako doÂświadczenie Âżyciowe, ktĂłre zawsze jest cenne - zawsze coÂś wnosi, pobudza do myslenia. A nawet jeÂśli kÂłamie to co?                                                                       
arteq
Gość
« Odpowiedz #139 : Styczeń 14, 2009, 13:01:22 »

Jestem przerazony twojÂą opiniÂą - "A jakie to ma znaczenie, nawet jesli kÂłamie??!! ". Dla mnie kolosalne. To oznacza, Âże manipuluje ogromem osĂłb, to oznaczaÂłoby rĂłwnieÂż, Âże rĂłwnieÂż okradÂł rzeszĂŞ ludzi. To oznacza, Âże zmarnowaÂł wielu ludziom kupĂŞ czasu i energii, to rĂłwinez moÂże oznaczaĂŚ, Âże teÂż sprowadziÂł na przysÂłowiowe manowce wiele osĂłb.
To nadal nic? CzyÂżbyÂś lubiÂła byc oszukiwana?
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #140 : Styczeń 14, 2009, 13:04:54 »

A jakie to ma znaczenie, nawet jesli kÂłamie??!! Skoro z jakiegoÂś powodu czytalismy sesje, rozmawiamy na ten temat - traktujmy to jako doÂświadczenie Âżyciowe, ktĂłre zawsze jest cenne - zawsze coÂś wnosi, pobudza do myslenia. A nawet jeÂśli kÂłamie to co?                                                                      

Wiesz, daje mi siĂŞ (choĂŚ nie chcĂŞ siĂŞ za nikogo wypowiadaĂŚ oczywiÂście), Âże Arteq i Mora majÂą na myÂśli ludzi, ktĂłrzy dalej naboÂżnie wierzÂą w te przekazy, pomimo ewidentnych przekÂłamaĂą i naciÂągniĂŞĂŚ, ktĂłre, nota bene, z dnia na dzieĂą stajÂą siĂŞ coraz bardziej mĂŞtne, i raczej przypominajÂą unikowe wycofywanie siĂŞ i usprawiedliwianie, mÂącenie, krĂŞcenie etc.

A poznawaĂŚ nowe poglÂądy, analizowaĂŚ je itp zawsze jest warto UÂśmiech
Blad
Gość
« Odpowiedz #141 : Styczeń 14, 2009, 13:05:20 »

Jeœli k³amie to nic?? tu na tym forum jest wielu ludzi którzy œwiêcie wierz¹ w to co "mówi En-Ki" s¹ tak œwiêcie przekonani ¿e to wszystko prawda, jak wielu Katolików w to co mówi¹ ksiê¿a i nie potrafi¹ znaleŸÌ rozbierznoœci. To jest po prostu manipulacja
wiki
Gość
« Odpowiedz #142 : Styczeń 14, 2009, 13:09:55 »

Jezeli nawet Ci ludzie się dowiedzą, że kłamał to co to zmieni? Cofnie czas? A moze tym ludziom to konkretne doświadcenie było potrzebne? A co jeżeli mówi prawdę, której nie jesteśmy w stanie zrozumieć i odebrać we właściwy sposób? Co to ma zaznaczenie? Dla mnie nie ma znaczenia.

Arteq,Blad, Tenebrael  tobie tez zabrał kupę czasu i energii, nawet jeżeli tego nie widzisz tak właśnie jest UÂśmiech Wystarczy spojżeć na licznik ile czasu siedzisz na forum tym i tym starym.....

Pozdrawiam UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:11:09 wysłane przez wiki » Zapisane
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #143 : Styczeń 14, 2009, 13:15:50 »

Ludzie jak tak was czytam to ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce. Samcio juÂż nie wie sam co gada pierw myliÂł siĂŞ z wielkoÂściÂą Nibiru a teraz "zaginione sesje Enkiego" ja tu padnĂŞ ze Âśmiechu zaraz hahaha...
Czekamy na kolejne newsy(tzn. zaginione sesje z 2006 roku)

JesteÂś niesprawiedliwy  DuÂży uÂśmiech. Jest po prostu roztargniony. JuÂż mu siĂŞ to wczeÂśniej zdarzaÂło, wszak istnieje ksi¹¿ka
"Zaginiona ksiĂŞga Enki" Zacharii Sitchina.  DuÂży uÂśmiech
Jednym sÂłowem z tego Opiekuna Ziemi zwykÂła oferma, ktĂłra nie wie gdzie co kÂładzie...
Septerra
Gość
« Odpowiedz #144 : Styczeń 14, 2009, 13:30:54 »

No ale jak bo nie kumam gwaizdy sweica nie planety
planety tez... tylko ÂświatÂłem odbitym
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #145 : Styczeń 14, 2009, 13:33:00 »

WidzĂŞ, Âże zaczynasz dostrzegaĂŚ "pomyÂłki", kÂłamstwa, niedpowiedzenia i manipulacje samcia/pch...

Te juÂż dostrzegÂłam kilka lat temu. Nie o to mi chodzi zupeÂłnie.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #146 : Styczeń 14, 2009, 13:45:22 »

redmuluc - Nie nie, to nie tak Chichot Jest w kiepskiej formie, bo mu siê cudowny Suplement Ki skoùczy³, wiêc siê wcieli³ na chwilkê na Ziemi, ¿eby go ktoœ poczêstowa³. A tu patrzy cena - 300 z³! Jak powiedzia³, ze on jest Samuel, Opiekun Ziemi, to mu powiedzieli, ¿e Samuel nie Samuel, business is business - p³aÌ albo won! Bo wiêc Samcio siê wcieli³ w Egipskiego robotnika i pracuje przy wykopkach. A ¿e mu ta kasa ledwo na nape³nienie ¿o³¹dka starcza, wiêc zanim sobie na cudowny Suplement Ki nazbiera, to jeszcze troszkê minie. Ale spokojnie, tak ko³o 2011 moze mu siê uda od³o¿yÌ odpowiedni¹ kwotê, i znowu dojdzie do wprawy Chichot

Tak wiĂŞc, drodzy wolontariusze, miejcie oczy otwarte! JeÂśli wÂśrĂłd kopaczy spotkacie takiego jednego, ktĂłry bĂŞdzie wam mĂłwiÂł co macie robiĂŚ, straszÂąc, Âże jak tego nie zrobicie, to wam cegÂła z nieba na gÂłowĂŞ spadnie, na pytanie natomiast o to, skÂąd jest, odpowie najpierw, Âże ze Szwecji, po chwili twierdzÂąc, Âże Jest Rosjaninem a Szwedzi to szubrawcy, i w dodatku zapytany, jak duÂży jest jego samochĂłd odpowie najpierw, Âże wielkoÂści Fiata 126 p po czym stwierdzi, Âże nie, wielkoÂści autobusu (usprawiedliwiajÂąc siĂŞ, Âże chodziÂło mu o Fiata 126p razem z ogonem ciÂągnÂącym siĂŞ za nim spalin) - moÂżecie byĂŚ pewni - to jest wasz SAMCIO! Padajcie na kolana i bÂądÂźcie posÂłuszni... bo wam jeszcze cegÂła na gÂłowĂŞ spadnie Chichot

JeÂśli ktoÂś stwierdzi, Âże jest to peÂłne jadu i wrednoÂści opowiadanko, to powiem: tak, jest to maksymalnie cyniczne, wredne, ironiczne opowiadanie, w groteskowy sposĂłb obrazujÂące ostatnie dziaÂłania PCh i sÂłowa Samcia.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:57:29 wysłane przez Tenebrael » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #147 : Styczeń 14, 2009, 13:53:15 »

Kabaretka wybacza ale to co napisaÂłaÂś jest Âśmieszne.
Czyli uwaÂżasz Âże mamy kÂłamaĂŚ po to aby kogoÂś coÂś nauczyĂŚ?
Wydaje mi siĂŞ Âże prĂłbujesz broniĂŚ tutaj Enkiego mĂłwiÂąc byle gÂłupotĂŞ bo tak jest. Sama w to nie wierzysz co napisaÂłaÂś.
Dla mnie kabaretko niema "jeœli" ja to widzê ¿e Enki k³amie. Te 3 ostatnie sesje go pogr¹¿y³y.

WiĂŞc powiem jedno jak ENKI jest tym opiekunem ziemi to spieprzyÂł sprawĂŞ!
Klapa, dno, bezmiar gÂłupoty.

Jak znajdê chwilê czasu poszukam dla was pewnego fragmentu z jakiej¶ sesji gdzie mówi jaki to on jest potê¿ny a nie potrafi nawet dopilnowaæ tak b³ahej rzeczy jak to aby jego sesje dotar³y do ludzi. ¯a³osne jak na ducha którego wys³a³ BÓG!!!

Pozdro
Mora DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:54:43 wysłane przez Mora » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #148 : Styczeń 14, 2009, 13:53:32 »

w sumie teÂż to widziaÂłem Âświeci znacznie mocniej od innych zastanawiaÂłem siĂŞ co to moÂże byĂŚ ale jak widaĂŚ nie ja jedyny jÂą zauwaÂżyÂłem i raczej nei pomyliÂłem jej z gwiazdÂą poalrnÂą dla sceptykĂłw ;P

Ja tez ja obserwuje w USA i jest to Syriusz B.

Pozdrawiam.
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #149 : Styczeń 14, 2009, 13:53:56 »

redmuluc - Nie nie, to nie tak Chichot Jest w kiepskiej formie, bo mu siĂŞ cudowny Suplement Ki skoĂączyÂł, wiĂŞc siĂŞ wcieliÂł na chwilkĂŞ na Ziemi, Âżeby go ktoÂś poczĂŞstowaÂł. A tu patrzy cena - 300 zÂł! ...tak koÂło 2011 moze mu siĂŞ uda odÂłoÂżyĂŚ odpowiedniÂą kwotĂŞ, i znowu dojdzie do wprawy Chichot

He He uÂśmiaÂłem siĂŞ,... DuÂży uÂśmiech Chichot ale to by siĂŞ zgadzaÂło ja kiedyÂś na OHP-ie tez zarobiÂłem na drobne wydatki.
PrzecieÂż nie raz mĂłwiÂł, Âże jako duch narzeka na brak kasy.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:56:55 wysłane przez redmuluc » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: