Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #125 : Styczeń 13, 2009, 17:50:38 » |
|
oczywiÂście Âże jest niewidoczna na niebie, i ta poÂświata to tylko nasze wyobraÂżenie, a ksiĂŞÂżyc na niebie to ktoÂś narysowaÂł i pomalowaÂł na biaÂło dlatego jest widoczny bo odcina siĂŞ z czarnego koloru nieba
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #126 : Styczeń 13, 2009, 17:53:00 » |
|
Chanell- wysyÂłam Tobie ciepÂłe myÂśli- odpoczywaj, nie bierz syntetykĂłw i bÂądÂż zdrowa. Kobiety sÂą silne. Pozdrawiam szczegĂłlnie serdecznie.
DziĂŞkujĂŞ Sarah  nie biorĂŞ Âżadnych ,od lat stosuje metodĂŞ BSM a do tego tylko witaminy i syrop z cebuli.MuszĂŞ juÂż was zostawiĂŚ bo bĂŞdĂŞ siĂŞ kurowaĂŚ. Pozdrawiam cieplutko 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
muszin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #127 : Styczeń 13, 2009, 17:53:24 » |
|
Aha w sumie gÂłupim Âże nie porĂłwnaÂł dziĂŞkuje 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #128 : Styczeń 13, 2009, 18:06:59 » |
|
Ale w jaki sposob stacja meteorologiczna moze uzyskac wieksza swietlistosc od gwiazdy? Wenus; http://pl.wikipedia.org/wiki/WenusCos mi swita oprucz tego , ale poczekam na wiecej informacji, przyjda. Kiara  chanel , wracaj do zdrowia, co to znaczy zeby w takiej dobie tak sobie chorowac.. 
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #129 : Styczeń 13, 2009, 18:10:04 » |
|
Kiara, moÂże, stacja byÂła widoczna przez krĂłtki okres. Promienie zachodzÂącego sÂłoĂąca odbijaÂły siĂŞ od niej i w pewnym momencie byÂła widoczna na niebie, jeszcze przed Wenus. ObserwowaÂłem tÂą stacjĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #130 : Styczeń 13, 2009, 18:21:21 » |
|
Moze masz racje nie wiem, ja nie widzialam tego co Ty. Ale ta na niebie teraz widze codziennie. Jest bardzo jasna, widze ja w nocy miedzy 12 a 2 , wowczas jest super widoczna. kiara 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #131 : Styczeń 13, 2009, 19:42:51 » |
|
@Tene a skÂąd my mamy wiedzieĂŚ, czy NIBIRU to nie WENUS wÂłaÂśnie? moÂżemy mĂłwiĂŚ, Âże nie ale w takim razie czemu niby to jest nie moÂżliwe yyyy... a moÂże - dla wielbicieli pch i samcia - Âże twierdzÂą oni jakoby nibiru leciaÂła w stronĂŞ Ziemii i aktualnie byÂła jeszcza za... Jowiszem, o ile dobrze pamiĂŞtam to Wenus jest "nieco" przed Jowiszem, no i rozmiary.
|
|
|
|
|
|
|
memphis
Gość
|
 |
« Odpowiedz #132 : Styczeń 13, 2009, 19:47:35 » |
|
Nie takie "nieco" patrzac od slonca
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #133 : Styczeń 14, 2009, 00:28:17 » |
|
Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byÌ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oùca ma wynosiÌ 3600 lat...
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
 |
« Odpowiedz #134 : Styczeń 14, 2009, 10:38:39 » |
|
O specyficznym układzie gwiazd i planet pod koniec roku 2012 pisał Patrick Geryl. Wskazał dokładnie datę 21.12.2012. W swoich obliczeniach opierał się na kalendarzu Majów. Pisał o gwiazdozbiorze Oriona (że będzie widoczny na dwóch półkulach, położenie trzech gwiazd na linii trzech piramid w Gizie), hiperaktywności słońca, a także właśnie o ciekawym położeniu planety Wenus - że w roku 2012 znajdzie się w takiej samej pozycji szyfrowej jak w roku 9792 p.n.e. - roku poprzedniego kataklizmu. Myślę więc, że wszystkie gwiazdy i planety odgrywają tu swoją rolę w tej wizji zdarzeń. Położenie Wenus może być znaczące ale nie mylmy jej z Nibiru. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 10:38:58 wysłane przez kabaretka28 »
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #135 : Styczeń 14, 2009, 11:10:41 » |
|
Co do specyficznego uk³adu gwiazd, najciekawszy jest 06.06.2012. Wenus przechodzi przez tarczê s³oùca (w konstelacji Byka) i ustawia siê w lini prostej z merkurym i jowiszem, ksiê¿yc spotka siê z Plutonem, Uran w konstelacji ryb a neptun w wodniku, to dopiero mo¿e byÌ ciekawy dzieù i do tego data 6 6 6 (x2) 012 a co do 21.12.2012 to nie tylko orion bêdzie widoczny na 2 pó³kulach ale równie¿ i lew i panna. Orion oczywiœcie bêdzie wraz ze swoim wiernym psem Syriuszem (konstelacja Wielki Pies)
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 11:34:55 wysłane przez Blad »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #136 : Styczeń 14, 2009, 11:45:42 » |
|
Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byÌ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oùca ma wynosiÌ 3600 lat... Widzê, ¿e zaczynasz dostrzegaÌ "pomy³ki", k³amstwa, niedpowiedzenia i manipulacje samcia/pch...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #137 : Styczeń 14, 2009, 11:54:06 » |
|
Ludzie jak tak was czytam to ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce. Samcio juÂż nie wie sam co gada pierw myliÂł siĂŞ z wielkoÂściÂą Nibiru a teraz "zaginione sesje Enkiego" ja tu padnĂŞ ze Âśmiechu zaraz hahaha...
Czekamy na kolejne newsy(tzn. zaginione sesje z 2006 roku)
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
 |
« Odpowiedz #138 : Styczeń 14, 2009, 12:12:57 » |
|
A jakie to ma znaczenie, nawet jesli kÂłamie??!! Skoro z jakiegoÂś powodu czytalismy sesje, rozmawiamy na ten temat - traktujmy to jako doÂświadczenie Âżyciowe, ktĂłre zawsze jest cenne - zawsze coÂś wnosi, pobudza do myslenia. A nawet jeÂśli kÂłamie to co?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #139 : Styczeń 14, 2009, 13:01:22 » |
|
Jestem przerazony twojÂą opiniÂą - "A jakie to ma znaczenie, nawet jesli kÂłamie??!! ". Dla mnie kolosalne. To oznacza, Âże manipuluje ogromem osĂłb, to oznaczaÂłoby rĂłwnieÂż, Âże rĂłwnieÂż okradÂł rzeszĂŞ ludzi. To oznacza, Âże zmarnowaÂł wielu ludziom kupĂŞ czasu i energii, to rĂłwinez moÂże oznaczaĂŚ, Âże teÂż sprowadziÂł na przysÂłowiowe manowce wiele osĂłb. To nadal nic? CzyÂżbyÂś lubiÂła byc oszukiwana?
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #140 : Styczeń 14, 2009, 13:04:54 » |
|
A jakie to ma znaczenie, nawet jesli kÂłamie??!! Skoro z jakiegoÂś powodu czytalismy sesje, rozmawiamy na ten temat - traktujmy to jako doÂświadczenie Âżyciowe, ktĂłre zawsze jest cenne - zawsze coÂś wnosi, pobudza do myslenia. A nawet jeÂśli kÂłamie to co?
Wiesz, daje mi siĂŞ (choĂŚ nie chcĂŞ siĂŞ za nikogo wypowiadaĂŚ oczywiÂście), Âże Arteq i Mora majÂą na myÂśli ludzi, ktĂłrzy dalej naboÂżnie wierzÂą w te przekazy, pomimo ewidentnych przekÂłamaĂą i naciÂągniĂŞĂŚ, ktĂłre, nota bene, z dnia na dzieĂą stajÂą siĂŞ coraz bardziej mĂŞtne, i raczej przypominajÂą unikowe wycofywanie siĂŞ i usprawiedliwianie, mÂącenie, krĂŞcenie etc. A poznawaĂŚ nowe poglÂądy, analizowaĂŚ je itp zawsze jest warto 
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #141 : Styczeń 14, 2009, 13:05:20 » |
|
Jeœli k³amie to nic?? tu na tym forum jest wielu ludzi którzy œwiêcie wierz¹ w to co "mówi En-Ki" s¹ tak œwiêcie przekonani ¿e to wszystko prawda, jak wielu Katolików w to co mówi¹ ksiê¿a i nie potrafi¹ znaleŸÌ rozbierznoœci. To jest po prostu manipulacja
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #142 : Styczeń 14, 2009, 13:09:55 » |
|
Jezeli nawet Ci ludzie się dowiedzą, że kłamał to co to zmieni? Cofnie czas? A moze tym ludziom to konkretne doświadcenie było potrzebne? A co jeżeli mówi prawdę, której nie jesteśmy w stanie zrozumieć i odebrać we właściwy sposób? Co to ma zaznaczenie? Dla mnie nie ma znaczenia. Arteq,Blad, Tenebrael tobie tez zabrał kupę czasu i energii, nawet jeżeli tego nie widzisz tak właśnie jest  Wystarczy spojżeć na licznik ile czasu siedzisz na forum tym i tym starym..... Pozdrawiam 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:11:09 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #143 : Styczeń 14, 2009, 13:15:50 » |
|
Ludzie jak tak was czytam to ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce. Samcio juÂż nie wie sam co gada pierw myliÂł siĂŞ z wielkoÂściÂą Nibiru a teraz "zaginione sesje Enkiego" ja tu padnĂŞ ze Âśmiechu zaraz hahaha... Czekamy na kolejne newsy(tzn. zaginione sesje z 2006 roku)
Jesteœ niesprawiedliwy  . Jest po prostu roztargniony. Ju¿ mu siê to wczeœniej zdarza³o, wszak istnieje ksi¹¿ka "Zaginiona ksiêga Enki" Zacharii Sitchina.  Jednym s³owem z tego Opiekuna Ziemi zwyk³a oferma, która nie wie gdzie co k³adzie...
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #144 : Styczeń 14, 2009, 13:30:54 » |
|
No ale jak bo nie kumam gwaizdy sweica nie planety
planety tez... tylko ÂświatÂłem odbitym
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #145 : Styczeń 14, 2009, 13:33:00 » |
|
Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byÌ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oùca ma wynosiÌ 3600 lat... Widzê, ¿e zaczynasz dostrzegaÌ "pomy³ki", k³amstwa, niedpowiedzenia i manipulacje samcia/pch... Te ju¿ dostrzeg³am kilka lat temu. Nie o to mi chodzi zupe³nie.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #146 : Styczeń 14, 2009, 13:45:22 » |
|
redmuluc - Nie nie, to nie tak  Jest w kiepskiej formie, bo mu siê cudowny Suplement Ki skoùczy³, wiêc siê wcieli³ na chwilkê na Ziemi, ¿eby go ktoœ poczêstowa³. A tu patrzy cena - 300 z³! Jak powiedzia³, ze on jest Samuel, Opiekun Ziemi, to mu powiedzieli, ¿e Samuel nie Samuel, business is business - p³aÌ albo won! Bo wiêc Samcio siê wcieli³ w Egipskiego robotnika i pracuje przy wykopkach. A ¿e mu ta kasa ledwo na nape³nienie ¿o³¹dka starcza, wiêc zanim sobie na cudowny Suplement Ki nazbiera, to jeszcze troszkê minie. Ale spokojnie, tak ko³o 2011 moze mu siê uda od³o¿yÌ odpowiedni¹ kwotê, i znowu dojdzie do wprawy  Tak wiêc, drodzy wolontariusze, miejcie oczy otwarte! Jeœli wœród kopaczy spotkacie takiego jednego, który bêdzie wam mówi³ co macie robiÌ, strasz¹c, ¿e jak tego nie zrobicie, to wam ceg³a z nieba na g³owê spadnie, na pytanie natomiast o to, sk¹d jest, odpowie najpierw, ¿e ze Szwecji, po chwili twierdz¹c, ¿e Jest Rosjaninem a Szwedzi to szubrawcy, i w dodatku zapytany, jak du¿y jest jego samochód odpowie najpierw, ¿e wielkoœci Fiata 126 p po czym stwierdzi, ¿e nie, wielkoœci autobusu (usprawiedliwiaj¹c siê, ¿e chodzi³o mu o Fiata 126p razem z ogonem ci¹gn¹cym siê za nim spalin) - mo¿ecie byÌ pewni - to jest wasz SAMCIO! Padajcie na kolana i b¹dŸcie pos³uszni... bo wam jeszcze ceg³a na g³owê spadnie  Jeœli ktoœ stwierdzi, ¿e jest to pe³ne jadu i wrednoœci opowiadanko, to powiem: tak, jest to maksymalnie cyniczne, wredne, ironiczne opowiadanie, w groteskowy sposób obrazuj¹ce ostatnie dzia³ania PCh i s³owa Samcia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:57:29 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #147 : Styczeń 14, 2009, 13:53:15 » |
|
Kabaretka wybacza ale to co napisaÂłaÂś jest Âśmieszne. Czyli uwaÂżasz Âże mamy kÂłamaĂŚ po to aby kogoÂś coÂś nauczyĂŚ? Wydaje mi siĂŞ Âże prĂłbujesz broniĂŚ tutaj Enkiego mĂłwiÂąc byle gÂłupotĂŞ bo tak jest. Sama w to nie wierzysz co napisaÂłaÂś. Dla mnie kabaretko niema "jeÂśli" ja to widzĂŞ Âże Enki kÂłamie. Te 3 ostatnie sesje go pogr¹¿yÂły. WiĂŞc powiem jedno jak ENKI jest tym opiekunem ziemi to spieprzyÂł sprawĂŞ! Klapa, dno, bezmiar gÂłupoty. Jak znajdĂŞ chwilĂŞ czasu poszukam dla was pewnego fragmentu z jakiejÂś sesji gdzie mĂłwi jaki to on jest potĂŞÂżny a nie potrafi nawet dopilnowaĂŚ tak bÂłahej rzeczy jak to aby jego sesje dotarÂły do ludzi. ÂŻaÂłosne jak na ducha ktĂłrego wysÂłaÂł BĂG!!! Pozdro Mora 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:54:43 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #148 : Styczeń 14, 2009, 13:53:32 » |
|
w sumie teÂż to widziaÂłem Âświeci znacznie mocniej od innych zastanawiaÂłem siĂŞ co to moÂże byĂŚ ale jak widaĂŚ nie ja jedyny jÂą zauwaÂżyÂłem i raczej nei pomyliÂłem jej z gwiazdÂą poalrnÂą dla sceptykĂłw ;P
Ja tez ja obserwuje w USA i jest to Syriusz B. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #149 : Styczeń 14, 2009, 13:53:56 » |
|
redmuluc - Nie nie, to nie tak  Jest w kiepskiej formie, bo mu siĂŞ cudowny Suplement Ki skoĂączyÂł, wiĂŞc siĂŞ wcieliÂł na chwilkĂŞ na Ziemi, Âżeby go ktoÂś poczĂŞstowaÂł. A tu patrzy cena - 300 zÂł! ...tak koÂło 2011 moze mu siĂŞ uda odÂłoÂżyĂŚ odpowiedniÂą kwotĂŞ, i znowu dojdzie do wprawy  He He uÂśmiaÂłem siĂŞ,...  ale to by siĂŞ zgadzaÂło ja kiedyÂś na OHP-ie tez zarobiÂłem na drobne wydatki. PrzecieÂż nie raz mĂłwiÂł, Âże jako duch narzeka na brak kasy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 13:56:55 wysłane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
|