Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 24, 2025, 07:34:34

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kolejne dziaÂłania Samuela dla osiÂągniĂŞcia zamierzonego celu ????  (Przeczytany 87706 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #75 : Luty 18, 2009, 20:47:28 »

PAX , PAX , PAX
Tyle zÂłoÂści a po co ?
Czasem zastanawiam siê czy g³ównym celem Samcia nie by³o wywo³anie zamieszania , strachu wœród ludzi , nienawiœci i sporów pomiêdzy zwolennikami projektu i tymi którzy s¹ ostro¿ni i maj¹ obawy co do niego i jego "znajomych" , wywo³anie emocji którymi karmi¹ siê negatywne byty.

Wybacz ale gdzie Ty widzisz z³oœÌ?
Mam milczeĂŚ? Aby ta "Medium" od siedmiu boleÂści okÂłamywaÂła ludzi?

Nie bêdê milczeÌ i nie widzê w swoim pisaniu z³oœci. Napisa³em stosowne "ale" do jej przekazów i s³ów które pisze a za to ona ucieka od rozmowy.
Inaczej mĂłwiÂąc wywinĂŞÂła kota ogonem.

Pozdro
Mora
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #76 : Luty 18, 2009, 20:49:41 »

WtrÂące siĂŞ tutaj do kwesti - "skÂąd pochodzÂą przekazy" czy teÂż "skÂąd ma je Laguna". Otó¿, nie wiadomo. Kim jest Wotter - nie wiadomo... Kim jest Samuel - nie wiadomo....
Mog¹ byÌ to wysokie byty, chc¹ce pomóc ludziom, a mo¿e to zagubione dusze w astralu, które szukaj¹ zabawy i poklasku, bawi¹c siê naszym kosztem i czerpi¹ energiê. Któ¿ z nas nie zna opowieœci o psychicznie chorych, którym wydawa³o siê, ¿e s¹ Napoleonem czy Faraonem.... W tym przypadku...taka dusza mo¿e byÌ bogiem - o ile w to uwierzymy....
Dlatego, ja podchodzĂŞ z dystansem do wszelkich channelingĂłw - czy to Lucyny ÂŁobos, czy Laguny, czy Jasnowidz-ki, choĂŚ muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże napewno jest w nich jakaÂś prawda, jest jakiÂś przekaz, sÂą bardzo ciekawe.....ale to kaÂżdy w sercu w duszy powinien wyczuĂŚ czy to jest jego prawda, jego wibracja.
Jest tyle moÂżliwoÂści - channelingi to - przekazy od wyÂższych bytĂłw, od duchĂłw z astrala, transmisje z satelitĂłw w ramach programu Blue Beam..... Dlatego uwaÂżajmy, bÂądÂźmy ostroÂżni, rozwijajmy siĂŞ duchowo sami, nie wierzÂąc Âślepo w przekazy.

ps. Mora - proszê nie nazywaj mojej Przyjació³ki Laguny k³amc¹, nic o niej nie wiesz, nie masz prawa tak mówiÌ.
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 20:51:08 wysłane przez Kristobal » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #77 : Luty 18, 2009, 20:53:26 »

PAX , PAX , PAX
Tyle zÂłoÂści a po co ?
Czasem zastanawiam siê czy g³ównym celem Samcia nie by³o wywo³anie zamieszania , strachu wœród ludzi , nienawiœci i sporów pomiêdzy zwolennikami projektu i tymi którzy s¹ ostro¿ni i maj¹ obawy co do niego i jego "znajomych" , wywo³anie emocji którymi karmi¹ siê negatywne byty.

Wybacz ale gdzie Ty widzisz z³oœÌ?
Mam milczeĂŚ? Aby ta "Medium" od siedmiu boleÂści okÂłamywaÂła ludzi?

Nie bêdê milczeÌ i nie widzê w swoim pisaniu z³oœci. Napisa³em stosowne "ale" do jej przekazów i s³ów które pisze a za to ona ucieka od rozmowy.
Inaczej mĂłwiÂąc wywinĂŞÂła kota ogonem.

Pozdro
Mora
Nie skomentuje Twoich wypowiedzi j/w , bo cokolwiek napisze zawsze bĂŞdziesz to negowaÂł ...A ja nie naleÂże do osĂłb , ktĂłre na siÂłe coÂś muszÂą udowadniaĂŚ .ZakoĂączmy na tym dyskusjĂŞ i to bĂŞdzie najlepszy konsensus.
pozdrawiam UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 20:54:38 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #78 : Luty 18, 2009, 21:04:47 »

No i wÂłaÂśnie o to mi chodziÂło DuÂży uÂśmiech nie ma zÂłoÂści ale .....
Mora , Laguna to nie byÂło osobiÂście do was to byÂło ogĂłlnie do wszystkich ktĂłrzy niepotrzebnie nawzajem generujÂą wobec siebie negatywne emocje .
 Ja was bardzo proszĂŞ wszystkich sk³óconych , dajmy sobie wszyscy buzi  Buziak bĂŞdzie siĂŞ ÂżyÂło nam zdrowiej DuÂży uÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #79 : Luty 18, 2009, 22:09:14 »

"Gallus in suo sterquilinio plurimum potest"
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #80 : Luty 18, 2009, 23:52:33 »

No i wÂłaÂśnie o to mi chodziÂło DuÂży uÂśmiech nie ma zÂłoÂści ale .....
Mora , Laguna to nie byÂło osobiÂście do was to byÂło ogĂłlnie do wszystkich ktĂłrzy niepotrzebnie nawzajem generujÂą wobec siebie negatywne emocje .
 Ja was bardzo proszĂŞ wszystkich sk³óconych , dajmy sobie wszyscy buzi  Buziak bĂŞdzie siĂŞ ÂżyÂło nam zdrowiej DuÂży uÂśmiech

Witaj
 Nie czujĂŞ siĂŞ zupeÂłnie skÂłocona z Mora, nie wyzwoliÂło to we mnie negatywnych emocji , Mora ma prawo myÂśleĂŚ jak chce i uwaÂża.....
pozdrawiam serdecznie UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #81 : Luty 19, 2009, 00:02:21 »

poprostu nie kupi³am kota w worku , natomiast ca³a ekipa P.CH kupi³a i zawierzy³a , nie twierdze ,¿e to do czego d¹¿a nie jest potrzebne , oka¿e siê to na koniec misji ..
Pch kupilo kota we worku, a ty nie  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech Wiem co odpowiesz, ze nie masz swojej organizacji i nikt od ciebie nie wymaga otwierania piramid. No bo czy Wotter lub inni cie o to prosili? Nie sÂłyszaÂłam/nie czytaÂłam, ale jestem prawie pewna ze gdybys taki przekaz otzrymaÂła, zastanowiÂłabys sie bardzo gÂłeboko...
Nie prĂłbowaÂłam Ciebie oÂśmieszaĂŚ i nie bĂŞde tego robiĂŚ , nie mam pojĂŞcia skÂąd u Enigmy taki pomysÂł ...
StÂąd Laguno, z posta poniÂżej w ktĂłrym drwisz sobie z czyjegoÂś wzburzenia.

Mora - skÂąd u Ciebie tyle agresji?? OdnoszĂŞ wraÂżenie ,Âże coÂś siĂŞ w Tobie zmienia , moÂże to forma oczyszczenia , albo lĂŞk przed nieznanym ??
pozdrawiam serdecznie
Sens tej wypowiedzi jest taki 'o co sie tak pieklisz lub boisz? PrzesyÂłam buziaczki..paa'
No ale pewnie twoja interpretacja, bedzie bardziej troskliwsza...

ps. Mora - proszê nie nazywaj mojej Przyjació³ki Laguny k³amc¹, nic o niej nie wiesz, nie masz prawa tak mówiÌ.
Oco,cho czyzby zawiaza³y sie nam jakies frakcje? Pani Laguna moze i nie k³amie, ale stosuje sprawdzona taktyke 'pó³prawd' - mówi /pisze to o czym ma ochote. O szczegó³ach milczy, podobnie jak jej kolezanka...A wyglada to mniej wiecej tak:

Nie skomentuje Twoich wypowiedzi j/w , bo cokolwiek napisze zawsze bĂŞdziesz to negowaÂł ...A ja nie naleÂże do osĂłb , ktĂłre na siÂłe coÂś muszÂą udowadniaĂŚ .ZakoĂączmy na tym dyskusjĂŞ i to bĂŞdzie najlepszy konsensus.

Ot, i ca³y mora³. Lepiej nie pytaj o szczegó³y Mora bo i tak sie nic nie dowiesz, po za stwierdzeniem jak trudna i odpowiedzialna role maja nasze kolezanki w przekazywaniu wiedzy, nieoswieconemu ludowi. Ps. wrzucmy na luz
Mora
Gość
« Odpowiedz #82 : Luty 19, 2009, 00:07:02 »

Nom, to co niewygodne odrzuciĂŚ.

Ja juÂż nawet nie mam zamiaru o nic JÂą pytaĂŚ. Bo to najmniejszego sensu niema.

Ludzie ktĂłrzy to czytajÂą majÂą rozum i myÂślĂŞ Âże wyciÂągnÂą odpowiednie wnioski.

Pozdro
Mora UÂśmiech
astro
Gość
« Odpowiedz #83 : Luty 19, 2009, 00:28:03 »

ZmieĂąmy temat.

Czy pamiêtacie jak, któraœ z ''jaskó³ek'' jeszcze na tamtym forum opisywa³a zdarzenie, którego by³a osobiœcie œwiadkiem.
A wyglÂądaÂło to tak:
By³o jakieœ wa¿ne zebranie ludzi z PCH w Ameryce.Setki ludzi i ró¿nych zaproszonych z ca³ego œwiata goœci.Wtem na sali pojawili siê Egipcjanie.
WyglÂądali tak jak jak z przed wiekĂłw, tak jak z przed tysiÂąca lat.
Widzieli ich tylko Ci ludzie, ktĂłrzy posiadali tzw. paranormalne zdolnoÂści.
Pytanie? Kto wysÂłaÂł te wirtualne obrazy i kazaÂł wierzyĂŚ, Âże to egipcjanie.

Dlaczego o tym piszĂŞ.
Otó¿ pisze dlatego, aby uzmys³owiÌ sobie, ¿e mo¿na nam ró¿ne rzeczy podstawiÌ. Œwiadczy to o tym jakie ''ktoœ'' posiada mo¿liwoœci, aby Ci pokazaÌ coœ co czego nie ma.
PodkreÂślĂŞ sÂłowo- moÂżliwoÂści, o ktĂłrych nawet nam  siĂŞ nie ÂśniÂło.
Obawiam  siĂŞ, Âże mamy tak niskÂą ÂświadomoœÌ wielu rzeczy tego co siĂŞ wogĂłle dzieje, Âże porĂłwnanie do ''pudeÂłka'' wcale nie jest tu ÂżadnÂą przesadÂą, a raczej wezwaniem.

« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2009, 00:31:43 wysłane przez astro » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #84 : Luty 19, 2009, 01:36:17 »

[
poprostu nie kupi³am kota w worku , natomiast ca³a ekipa P.CH kupi³a i zawierzy³a , nie twierdze ,¿e to do czego d¹¿a nie jest potrzebne , oka¿e siê to na koniec misji ..
Pch kupilo kota we worku, a ty nie  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech Wiem co odpowiesz, ze nie masz swojej organizacji i nikt od ciebie nie wymaga otwierania piramid. No bo czy Wotter lub inni cie o to prosili? Nie sÂłyszaÂłam/nie czytaÂłam, ale jestem prawie pewna ze gdybys taki przekaz otzrymaÂła, zastanowiÂłabys sie bardzo gÂłeboko...
Nie prĂłbowaÂłam Ciebie oÂśmieszaĂŚ i nie bĂŞde tego robiĂŚ , nie mam pojĂŞcia skÂąd u Enigmy taki pomysÂł ...
StÂąd Laguno, z posta poniÂżej w ktĂłrym drwisz sobie z czyjegoÂś wzburzenia.

Mora - skÂąd u Ciebie tyle agresji?? OdnoszĂŞ wraÂżenie ,Âże coÂś siĂŞ w Tobie zmienia , moÂże to forma oczyszczenia , albo lĂŞk przed nieznanym ??
pozdrawiam serdecznie
Sens tej wypowiedzi jest taki 'o co sie tak pieklisz lub boisz? PrzesyÂłam buziaczki..paa'
No ale pewnie twoja interpretacja, bedzie bardziej troskliwsza...

Oco,cho czyzby zawiaza³y sie nam jakies frakcje? Pani Laguna moze i nie k³amie, ale stosuje sprawdzona taktyke 'pó³prawd' - mówi /pisze to o czym ma ochote. O szczegó³ach milczy, podobnie jak jej kolezanka...A wyglada to mniej wiecej tak:

Ot, i ca³y mora³. Lepiej nie pytaj o szczegó³y Mora bo i tak sie nic nie dowiesz, po za stwierdzeniem jak trudna i odpowiedzialna role maja nasze kolezanki w przekazywaniu wiedzy, nieoswieconemu ludowi. Ps. wrzucmy na luz
Witaj Enigmo
1.Enigma ja odpowiadam we wÂłaÂściwy sposĂłb-  aby odpowiedzieĂŚ Wam na wszystkie nurtujÂące pytania musiaÂłabym zrobiĂŚ seans w stylu P.Ch i wtedy zapewne duÂżo wÂątpliwoÂści wyjaÂśniÂłby Wam byt lub byty jakie ze mnÂą siĂŞ ³¹czyÂły .
2 . Odpowiadam czasami bardzo ogĂłlnie dlatego ,Âże nie traktuje przekazĂłw np. od Wottera jako swoich informacji, zresztÂą ostani kontakt z Wotterem nawazaÂłam jakiÂś rok temu , rĂłwnieÂż jestem ostroÂżna co do takich kontakĂłtw co nie zmienia faktu ,Âże one zaistniaÂły .
3 W sumie takie kontakty nie s¹ niczym wyj¹tkowym , ciekawsze rzeczy spotyka³y mnie realnie z ¿yciu , jak przyszed³ do mnie cz³owiek i zacz¹³ przekazywaÌ dziwne informacje , wiesz chyba nawet Wam to opisze , aby pokazaÌ jak przychodz¹ do NAS informacje i przekazy z zewn¹trz.
Bêd¹c w pracy przyszed³ do mnie mê¿czyzna ( nie bêde wyjaœnia³a dok³adnie okolicznosci bo chia³abym zachowaÌ anonimowoœÌ swojego zawodu)
Cz³owiek by³ bardzo intelignetny , dobrze ubrany i w toku rozmowy wynika³o ,¿e by³ jakimœ Prezydentem Miasta (by³ym lub obecnym niewa¿ne) w ka¿dym razie by³a to osoba na poziomie i na stanowisku, w którymœ momencie zacz¹³ do mnie przemawiaÌ w dziwny sposóob odbiegaj¹cy od tematu.
Jestem osobÂą opanowanÂą emocjonalnie  dlatego zaczĂŞÂłam bacznie sÂłuchac tego co do mnie mĂłwi , po czym zaczĂŞÂłam spisywac sÂłowa i zdania jakie do mnie kieruje ,
1 . Czy Oni wiedzÂą ,Âże Pani tutaj pracuje ? ja odpowiedziaÂłam , aby nie speszyĂŚ -Âże owszem wiedzÂą .
2. ProszĂŞ Pani, ja proszĂŞ PaniÂą nie powinna tutaj pracowaĂŚ oni sÂą niewinni , ( w tym momencie pytam dlaczego? ) Pani ma nadmierne promieniowanie ONI  sÂą bezbronni (pytanie kto ?? nie wiem  )
3. ÂŚwiat zwrĂłciÂł PaniÂą dla historii .
4. Ten co bĂŞdzie przy Pani i z PaniÂą bedzie bezpieczny , ale ten co przeciwko stanie -niedobrze bĂŞdzie .
5. DziwiÂł siĂŞ bardzo ,Âże mĂłwi do mnie , a ja jestem sobÂą
dok³adnie -Ja mówie do Ciebie a ty wci¹¿ jesteœ sob¹ (bardzo kiwa³ g³ow¹ ) , Ja Ciebie szanuje , ale proszê nie mo¿esz tutaj pracowaÌ.
6. Wiesz o tym ,Âże jesteÂś lekarzem ? ja odpowiadam tak , mam zdolnoÂści bio.
Po tym zmieni³ forme rozmowy i zacz¹³ mnie straszyÌ ch¹c tym samym wzbudziÌ lêk.
7 Czy Ty wiesz o swojej chorobie ??
8. Nie masz sznas na przeÂżycie .
9. Czy jest osoba nad ktĂłrÂą byÂś zapÂłakaÂła , gdyby zmarÂła? Ja odpowiedziaÂłam ,Âże juÂż nie, bo mam inne postrzeganie Âśmierci - w tym momencie odniosÂłam wraÂżenie ,Âże poczuÂł siĂŞ spokojny , po czym podaÂł mi rĂŞkeĂŞ i podziekowaÂł za rozmowe ...(TO NIE BYÂŁ WARIAT)

Ale tego samego dnia to nie byÂła jedyna osoba , ktĂłra ze mnÂą w taki sposĂłb rozmawiaÂła przed tym panem byl inny - ale tamten mnie tylko ostrzegaÂł ,abym za gÂłeboko nie wchodziÂła w Âświat energii , abym odpuÂściÂła i jak prĂłbowa³¹m cokolwiek powiedzieĂŚ w stylu - trzeba przestaĂŚ siĂŞ baĂŚ i lĂŞkaĂŚ -przygraÂżaÂł mi palcem i mĂłwiÂł nagminnie sÂłowo stop ...Po kilku minutach szybkiego mĂłwienia do mnie rzuciÂł stwierdzenie , nie wiem  czy Ty jesteÂś silniejsza niÂż ja , ale pamiĂŞtaj ,Âże CiĂŞ ostrzegaÂłem , po czym odszedÂł. i za pare minut przyszedÂł ten o ktĂłrym pisaÂłam wyÂżej .

pozdrawiam serdecznie Laguna
astro
Gość
« Odpowiedz #85 : Luty 19, 2009, 01:51:17 »

Wiesz Laguno!
Zastanawiam siê w tym momencie tylko, dlaczego Twoja osoba wyzwala u innych ró¿ne emocje.
U mnie teÂż siĂŞ wyzwalajÂą, tylko, Âże ja staram siĂŞ ich kontrolowaĂŚ-  nie przepraszam, bardzo zÂłe sÂłowo-  nie kontrolowaĂŚ, tylko pozwalam im sobie przepÂłyn¹Ì.
Np.powiem Ci, Âże przed chwilÂą rozmawiaÂłem z poufne i czuÂłem siĂŞ Âświetnie, taka.... wymiana zdaĂą jak..... Âłagodny powiew wiatru.
astro
Gość
« Odpowiedz #86 : Luty 19, 2009, 01:52:14 »

Wiesz Laguno!
Zastanawiam siê w tym momencie tylko, dlaczego Twoja osoba wyzwala u innych ró¿ne emocje.
U mnie teÂż siĂŞ wyzwalajÂą, tylko, Âże ja staram siĂŞ ich kontrolowaĂŚ-  nie przepraszam, bardzo zÂłe sÂłowo-  nie kontrolowaĂŚ, tylko pozwalam im sobie przepÂłyn¹Ì.
Np.powiem Ci, Âże przed chwilÂą rozmawiaÂłem z poufne i czuÂłem siĂŞ Âświetnie, taka.... wymiana zdaĂą jak..... Âłagodny powiew wiatru......

Laguna__
Gość
« Odpowiedz #87 : Luty 19, 2009, 02:25:36 »

Witaj astro
Du¿o jest prawdy z w tym co napisa³es , œwiadomosÌ nasza jest zbyt niska , dlatego obserwcja tego co siê wokó³ Nas dzieje dostarcza nam du¿¹ dawkê wiedzy z tym ,¿e nie trwa to rok , a ca³e ¿ycie
pozdrawiam serdecznie
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2009, 02:27:31 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #88 : Luty 19, 2009, 02:34:32 »

Z kim sie czujemy dobrze? A w obecnosci innego czlowieka nieszczegolnie, wyzwalaja sie w nas rozne emocje, dlaczego?

Wszystko zalezy od wibracji naszej i czlowieka obok nas. Gdy jest podobna czujemy sie swietnie zaczyna istniec harmonia.
Kiedy jest odmienna ( nie wazne wyzsza , czy nizsza) , czujemy sie zle, powstaje dysharmonia.
Przejawiac sie to moze , nierozumieniem tekstow osoby piszacej, lub poprostu niezrozumiala niechecia do tej osoby, odpycha nas. Normalne, podobne przyciaga podobne odpycha odmienne, niezrozumiale, zbyt zimne , lub zbyt cieple, zbyt jasne , lub zbyt ciemne , zbyt glosne , lub zbyt ciche.
Potrzebujemy podobnego, nie warto walczyc z odmiennym  ( strata energii), ono musi istniec, warto szukac bliskosci w podobnym.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #89 : Luty 19, 2009, 02:45:04 »

Wiesz Laguno!
Np.powiem Ci, Âże przed chwilÂą rozmawiaÂłem z poufne i czuÂłem siĂŞ Âświetnie, taka.... wymiana zdaĂą jak..... Âłagodny powiew wiatru.

S³usznie zauwa¿y³eœ w ró¿nych ludziach wzbudzam rozbierzne emocje , nazwa³abym to pewnego rodzaju skrajnoœci¹ , ta zale¿noœc zazwyczaj wystêpuje w³aœnie wsród ezoteryków ..Myœlê to ma spory zwi¹zek z blokadami energetycznymi im ktoœ ma wiêcej tym emocjonalnoœÌ w stosunku do mojej osoby podnosi siê , prosto mówi¹c jestem lubiana lub nie..
Ale bywa ,Âże jeÂśli ktoÂś mnie pozna , jego postrzeganie mnie siĂŞ diametralnie zmienia .. To nie ocena innych , to rĂłwnieÂż moje obserwacje.I nie wiem jak mam to opisaĂŚ - ale dla mnie osoby , ktĂłre mnie w jakiÂś sposĂłb atakujÂą
tzn jeÂśli wyzwalam w nich negatywne emocje- absolutnie nie wyzwalajÂą we mnie negatywnych emocji jestem jakby ponad tym ... Nie wiem czy wyjaÂśniÂłam to zrozumiale ...
pozdrawiam
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #90 : Luty 19, 2009, 02:47:13 »

Z kim sie czujemy dobrze? A w obecnosci innego czlowieka nieszczegolnie, wyzwalaja sie w nas rozne emocje, dlaczego?

Wszystko zalezy od wibracji naszej i czlowieka obok nas. Gdy jest podobna czujemy sie swietnie zaczyna istniec harmonia.
Kiedy jest odmienna ( nie wazne wyzsza , czy nizsza) , czujemy sie zle, powstaje dysharmonia.
Przejawiac sie to moze , nierozumieniem tekstow osoby piszacej, lub poprostu niezrozumiala niechecia do tej osoby, odpycha nas. Normalne, podobne przyciaga podobne odpycha odmienne, niezrozumiale, zbyt zimne , lub zbyt cieple, zbyt jasne , lub zbyt ciemne , zbyt glosne , lub zbyt ciche.
Potrzebujemy podobnego, nie warto walczyc z odmiennym  ( strata energii), ono musi istniec, warto szukac bliskosci w podobnym.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Witaj KiaruÂś
UjĂŞÂłaÂś to bardzo wÂłaÂściwie , rzeczowo ....
pozdrawiam Laguna
astro
Gość
« Odpowiedz #91 : Luty 19, 2009, 02:51:09 »

..Myœlê to ma spory zwi¹zek z blokadami energetycznymi im ktoœ ma wiêcej tym emocjonalnoœÌ w stosunku do mojej osoby podnosi siê , prosto mówi¹c jestem lubiana lub nie..
Ale bywa ,Âże jeÂśli ktoÂś mnie pozna , jego postrzeganie mnie siĂŞ diametralnie zmienia ..

Tak.Tu moje zdanie jest takie samo.

Laguna__
Gość
« Odpowiedz #92 : Luty 19, 2009, 02:58:25 »

Dobranoc Panstwu jest ju¿ pó¿no a ja siê zasiedzia³am na forum
kot
Gość
« Odpowiedz #93 : Luty 19, 2009, 09:38:41 »

Dobranoc.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #94 : Luty 19, 2009, 10:20:43 »

pchÂły na noc DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #95 : Luty 19, 2009, 12:09:18 »

Powiem jedno.
WszedÂłem na forum przeczytaÂłem, zobaczyÂłem i mi rĂŞce opadajÂą. Smutny

Ludzie jesteÂście naiwni do Âśpiku koÂści.  Smutny
Szukacie nadziei w channelingach i prorokach od siedmiu boleœci a ja powiem ¿e to jest idiotyzm. Dobrze wiecie w g³êbi serca ¿e jesteœcie zdani na siebie.

I Âżadna nie znana siÂła wam nie pomoÂże. Nikt wam nie pomoÂże!

Wierzcie komu chcecie ja nie bĂŞdĂŞ nikogo przekonywaÂł namawiaÂł itd. do swoich racji. To jest mĂłj ostatni post na tym forum.

Wszystko traci sens jak widzĂŞ takie coÂś. Smutny

ÂŻEGNAM!
MORA!

« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2009, 12:15:03 wysłane przez Mora » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #96 : Luty 19, 2009, 12:25:06 »

Mora, wyluzuj, wszystko bĂŞdzie dobrze, te emocje sÂą zbĂŞdne, sprĂłbuj byĂŚ spokojny do szpiku koÂści UÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #97 : Luty 19, 2009, 12:33:23 »

A nawet jeszcze g³êbiej ni¿ do szpiku Uœmiech Przecie¿ tu i tak ka¿dy ma w³asne "sitko" przez które cedzi te informacje i odrzuca te które nie maj¹ wed³ug niego sensu. Ale dobrze ¿e s¹ sprzeczne pogl¹dy bo to pobudza mózgi czytaj¹cych do samodzielnego myœlenia.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #98 : Luty 19, 2009, 12:54:44 »

Mora odpocznij i wroc, zobaczysz, Swiat jest piekny a Ludzie wspaniali.
Ja ich widze coraz piekniejszymi, naprawde, zastanaialam sie dlaczego?
Znalazlam odpowiedz, bo  w sobie zauwazam piekno i przez ten pryzmat widze innych.
Mamy prawo do bledow popelniamy je, ale mimo to jestesmy poprostu piekni.. Ty tez. UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Mora
Gość
« Odpowiedz #99 : Luty 19, 2009, 13:15:53 »

SkoĂączcie mi mĂłwiĂŚ co mam robiĂŚ.
Emocje sÂą tu potrzebne. MĂłwisz emocje sÂą tu zbĂŞdne a sam czasami w jaki sposĂłb piszesz?

ZresztÂą coÂś sÂłabe jest to zawsze zagranie aby mnie uciszyĂŚ. Zawsze jak pojawia siĂŞ trochĂŞ prawdy. Bo napisaÂłem prawdĂŞ czyÂż nie? To ludzie od razu odnoszÂą siĂŞ do emocji i mĂłwiÂą wyluzuj stary, bĂŞdzie ok. ÂŚwiat siĂŞ zmieni. Wszyscy jesteÂśmy ÂświĂŞci itd.

Nie. Nie jesteÂśmy Âświeci a wy doskonale wiecie do czego siĂŞ plujĂŞ.

Tak kaÂżdy ma tu wÂłasne "sitko" przynajmniej jako tako niema cenzury na forum i ludzie siĂŞ mogÂą wypowiadaĂŚ.

Kiaro nie obraÂź siĂŞ ale pokaÂże CiĂŞ co mi napisaÂłaÂś. JesteÂś mistrzyniÂą w systemie manipulacji informacjÂą maÂło osĂłb to widzi na tym forum. ZaliczyÂł bym chyba chyba do tego grona jedynie Artqa i Tenebraela.

Mora odpocznij i wroc, zobaczysz,  Swiat jest piekny a Ludzie wspaniali.
Inaczej mówi¹c. Mora odejdŸ wróÌ jak przemyœlisz swoje postêpowanie.

Ja ich widze coraz piekniejszymi, naprawde, zastanaialam sie dlaczego?
Lejesz tutaj kompletnie wodĂŞ, zmieniasz temat, piszesz jak dziennikarka z taniego brukowca.

Znalazlam odpowiedz, bo  w sobie zauwazam piekno i przez ten pryzmat widze innych.
Co to mnie obchodzi? Co tu ma piĂŞkno do tego co napisaÂłem co?

Mamy prawo do bledow popelniamy je, ale mimo to jestesmy poprostu piekni.. Ty tez. UÂśmiech UÂśmiech
Ooooo sugerujesz wszystkim ¿e pope³ni³em b³¹d. A ty co robisz? Uwa¿asz siê za t¹ która siê nie myli? I co do tego ma piêkno powiesz?

Doskonale prĂłbujesz zmieniĂŚ mnie w bezuÂżytecznego krzykacza.

WiĂŞc jeszcze raz powtĂłrzĂŞ to co napisaÂłem.

Szukacie nadziei w channelingach, proroctwach i prorokach. Doskonale czujecie Âże coÂś z tym Âświatem jest nie tak. I proszĂŞ waz nie wierzcie Âślepo takim ludziom jak Laguna, Kristobal, Kiara, Lucyna ÂŁobos i CaÂłe PCH!

Ja powiem Âże jak przyjdzie co do czego to siĂŞ zdziwicie. Nikt a nic wam nie pomoÂże.

1 WrzeÂśnia 1939 roku, Niemcy najeÂżdÂżajÂą na PolskĂŞ. Ludzie zaczynajÂą siĂŞ modliĂŚ Âżeby wszystko byÂło dobrze itd. SzukajÂą nadziei w boga? Czy coÂś im to pomogÂło? ZginĂŞÂło miliony polakĂłw.

Chcê wam uœwiadomiÌ ¿e jesteœcie zdani wy³¹cznie na siebie. Myœlcie realnie.

TrochĂŞ realizmu i Kiara juÂż zaczyna mi tutaj rzucaĂŚ niepotrzebnymi hasÂła. KtĂłre nie majÂą Âżadnego zwiÂązku z tym co napisaÂłem.

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: