PHIRIOORI
Gość
|
 |
« : Luty 02, 2009, 16:47:30 » |
|
Co WidzĂŞ: ***Ponad wszystkim co przedstawione wisi Ciemny KsiĂŞÂżyc po prawicy. Po lewicy ponad wszystkim, mintaka, Ori ..gwiazdy. Nad piramidy WLAZÂŁ i PRZYDEPNÂĄÂŁ KoÂśĂioÂłek katolski. ..Jako ten poÂśrednik miedzy OrioĂąskÂą zwiezdÂą, a piramidami ..skadindÂąd Wersalskimi  Na samiuÂśkim dole PRZYDEPNIĂTY tÂą masÂą budowli KAMIENIA i SZKÂŁA "Projekt Cheops". Wszystko zniebieszczyÂło siĂŞ od poÂświaty CHÂŁODU. CZÂŁOWIEKA NIEWIDAĂ ..sama Mechanika. **** Tyle opisu consultanta ShengHui. DziĂŞkujĂŞ za UwagĂŞ  w sumie suche fakty. Grafika skÂądindÂąd Âładna i bez zarzutu. Ale czy dobrze siĂŞ Wam tak forumuje?.. POD taka energetyka?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 02, 2009, 17:30:12 » |
|
jak dla mnie jest to piramida z Luwru skÂładajÂąca siĂŞ z 666 elementĂłw oraz Piramida Cheopsa (miejsce wzniesienia siĂŞ) oraz koÂśció³ek na ÂŚlĂŞÂży od KTĂREGO siĂŞ zaczĂŞÂło wszystko a GĂłra ÂŚlĂŞÂża ma 718 m n. p m. - trzy gwiazdy pasa Oriona odwzorowujÂą uÂłoÂżenie DOKÂŁADNIE 3 piramid w Gizie podczas gdy Piramida Cheopsa dosÂłownie wychodzi poza tÂą linie tak jak ta 3 gwiazda - i w ten sposĂłb ukazuje to staroÂżytnÂą hermetycznÂą formu³ê "jak na dole tak i na gĂłrze, jak i na gĂłrze tak i na dole" a ciemne niebo wskazuje na typowy egipski "ciemny kolor nocnego nieba" - dla wtajemniczonych to w po³¹czeniu ze zÂłotymi gwiazdami ukazuje bardzo wiele  dla mnie to czysty przekaz stamtÂąd do nas - logo paradoksalnie ukazuje co siĂŞ zdarzy - przepÂływ energi!!! to jest mÂłot na to Twoje KONKRETNE feng shui (zgadzam siĂŞ z tÂą metodÂą i sam mam pokĂłj tak uÂłoÂżony caÂły ale tutaj to siĂŞ absolutnie nie odwzorowuje!) bycie ÂświeÂżaczkiem ma jednÂą wadĂŞ - o wielu rzeczach siĂŞ nie wie - koÂśció³ek jest pierwszy bo to od niego zacz¹³ Projekt Cheops parĂŞ lat temu! dla tych co sÂądzÂą Âże im te 718 m npm wkrĂŞcam, dowĂłd - http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Al%C4%99%C5%BCa /jak link nie wejdzie to wpisaĂŚ w wiki ÂŚLĂÂŻA/ KapÂłan 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 17:39:01 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 02, 2009, 17:33:47 » |
|
to jest mÂłot na Twoje feng shui (zgadzam siĂŞ z tÂą metodÂą i sam mam pokĂłj tak uÂłoÂżony caÂły ale tutaj to siĂŞ absolutnie nie odwzorowuje!) A co PCh to jakiÂś wyjÂątek? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 17:34:03 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 02, 2009, 17:40:32 » |
|
wyjÂątek bo feng shui zajmujĂŞ siĂŞ aranÂżacjÂą przestrzeni domĂłw, ukÂładem mebli, Âścian i wszystkim co zwiÂązane z aranÂżacjÂą wnĂŞtrz - wiem, bo moja mama w tym siedzi  718'
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 02, 2009, 20:31:55 » |
|
Ale czy dobrze siĂŞ Wam tak forumuje?.. POD taka energetyka? MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże nienajlepiej, ale i tak jest postĂŞp w stosunku do starej wersji forum 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 02, 2009, 20:41:18 » |
|
a ja siĂŞ czujĂŞ dobrze ale postĂŞp do starej wresji jest WIELKI!
718'
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 02, 2009, 22:09:19 » |
|
to jest mÂłot na to Twoje KONKRETNE feng shui to Âże symbole zawierajÂą znaczenia nie zmienia faktu ktĂłry postrzega siĂŞ Âświadomie lub nie. Faktu ktĂłry ilustruje obraz pokazujÂący - czyje zawsze jest na wierzchu.a ja siĂŞ czujĂŞ dobrze ale postĂŞp do starej wresji jest WIELKI! faktycznie. Tu dopiero dokonaÂła siĂŞ moja rejestracja. ChoĂŚ tamte znane mi byÂło. Ale to raczej ze wzglĂŞdu na synchrony. [fonet. tajming] edit: poprawiÂłem timing na 'synchrony'bycie ÂświeÂżaczkiem ma jednÂą wadĂŞ - o wielu rzeczach siĂŞ nie wie Absolutnie siĂŞ z TobÂą zgadzam. dla mnie to czysty przekaz stamtÂąd do nas - logo paradoksalnie ukazuje co siĂŞ zdarzy - przepÂływ energi!!! To, co dla jednych jest przyszÂłoÂściÂą, dla innych bywa historiÂą. To kazdy sam porusza siĂŞ poPrzez czas - chyba Âże jest toÂżSAMOÂŚCIÂĄ grupowÂą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 11:54:31 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 02, 2009, 22:26:33 » |
|
Drodzy paĂąstwo, zabrzmi moÂże to Âśmiesznie, ale oÂświeĂŚcie mnie co to takiego ten "Timeing"
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 02, 2009, 22:41:56 » |
|
Drodzy paĂąstwo, zabrzmi moÂże to Âśmiesznie, ale oÂświeĂŚcie mnie co to takiego ten "Timeing"
Podejrzewam, Âże autor chciaÂł napisaĂŚ "timing". Ale o co mu chodziÂło, to nie wiem, bo jest zagadkowy. Mam proÂśbĂŞ, by nie anglicyzowaÂł.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 02, 2009, 22:49:03 » |
|
chciaÂł napisaĂŚ "timing" . Ale o co mu chodziÂło, to nie wiem, bo jest zagadkowy. Mam proÂśbĂŞ, by nie anglicyzowaÂł.
Raczej bedzie k³opot by j¹ spe³niÌ, gdy¿ czêœÌ informacji, króra mam do zaoferowania zwi¹zana jest z wielojêzycznoœcia, która jest echem pewnego starego jêzyka, który by³ na ziemi jeden, a jest obrazem form gravitacyjnych, które stwarzj¹ œwiaty.
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 02, 2009, 22:58:02 » |
|
Ale tu siĂŞ rozmawia po polsku. WybĂłr jednego jĂŞzyka daje jakÂą takÂą gwarancjĂŞ wszechstronnego porozumienia siĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 03, 2009, 00:18:10 » |
|
yes of course! jawohl! si madame! szalom! 
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 03, 2009, 00:18:55 » |
|
WybĂłr jednego jĂŞzyka daje jakÂą takÂą gwarancjĂŞ wszechstronnego porozumienia siĂŞ.
Stwarza pewne moÂżliwoÂści  Ale nie do koĂąca podzielam tÂą opiniĂŞ. ZwÂłaszcza obserwujÂąc niektĂłre dyskusje. ktĂłre schodzÂą na boczne tory. Jednak jestem tu tylko goÂściem. daje jakÂą takÂą gwarancjĂŞ wszechstronnego porozumienia siĂŞ.
to ja skaÂładam reklamacje w ramach tĂŞj "gwarancji". AkceptujĂŞ zwrot kasy, Zwrot czasu, lub jakiÂś Dobry Towar. przyjĂŞ do 14-stu dni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 14:00:27 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 03, 2009, 00:26:21 » |
|
boczne tory to OFFTOP wiêc nasz goœÌ Lucyno ma racjê - nie da siê nie zangielszczaÌ w tych czasach  robi siê to automatycznie, mówisz gimnazjum mówisz po ³acinie, mówisz adam lub ewa mówisz po hebrajsku, mówisz piramida mówisz po grecku i tak dalej... 718'
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 03, 2009, 05:33:10 » |
|
boczne tory to OFFTOP wiêc nasz goœÌ Lucyno ma racjê - nie da siê nie zangielszczaÌ w tych czasach  robi siê to automatycznie, mówisz gimnazjum mówisz po ³acinie, mówisz adam lub ewa mówisz po hebrajsku, mówisz piramida mówisz po grecku i tak dalej... 718' S¹ pewne wyrazy obcego pochodzenia, które ju¿ dawno zadomowi³y siê w polszczyŸnie i w ogóle zosta³y spolszczone. Wymienia je s³ownik wyrazów obcych, a czêsto nawet s³ownik jêzyka polskiego. Natomiast anglicyzmy to ¿ywe kalki z jêzyka angielskiego, których ¿aden polski s³ownik nie uwzglêdnia. Nadmiar anglicyzmów w wypowiedzi w jêzyku polskim œwiadczy o s³abej polszczyŸnie albo o popisywaniu siê. Czasem to dobre chwyty "stylistyczne" w okreœlonej grupie spo³ecznej, pos³uguj¹cej siê specyficznym ¿argonem. Ale tu mamy forum ogólnopolskie i chyba zale¿y nam, by ka¿dy zrozumia³, co piszemy...
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 04, 2009, 08:45:00 » |
|
W uk mĂłwi sie na taki jĂŞzyk polglish czysta mieszanka angielskiego i polskiego, stosowana przez mÂłodzieÂż, i czasami trudna do zrozumienia przez anglikĂłw oraz polakĂłw ktĂłrzy nie znajÂą angielskiego. Z reszta czasami bardzo Âśmiesznie to brzmi.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 06, 2009, 20:03:53 » |
|
A dlaczego projekt nazywa siê: Projekt-Cheops. Czy nie powinno byc: Projekt-Cheopsa? Bo jeœlu juz siê do tego wtórnika odnoœciÌ, to on zdajesiê by³ Ten "Cheopsa". (Czy jestem w b³¹dzie?)
chopsa sa hopsa sa
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 20:04:38 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 06, 2009, 21:18:24 » |
|
Moim zdaniem jest dobrze. Projekt Cheops tak jak Kino MuranĂłw (a nie: Muranowa) :-)
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 06, 2009, 21:31:21 » |
|
Moim zdaniem jest dobrze. Projekt Cheops tak jak Kino MuranĂłw (a nie: Muranowa) :-)
Mo¿liwe ¿e masz slusznnoœÌ. Co zasadniczo zamyka³oby kwestiê. Mnie jednak nie daje spokoju swêdzenie, i¿ CHEO nale¿a³o w ów czas do Psa. Czym mia³obybyÌ "CHEO"?.. s¹ pewne wizje na ten temat... ..i Tam ten Cheopsa by³ jakby tego wyrazicielem. ale.. to tylko "swêdzenie" i mogê siê myliÌ kompletnie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 12:36:45 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 08, 2009, 11:52:17 » |
|
Nic z tego nie rozumiem Tam przecierz nie byÂło Âżadnych psĂłw.Na dzieĂą dzisiejszy brak potwierdzenia naukowego,Âże miaÂły pod sobÂą projekt. NiezÂły musi byĂŚ ten koksik.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 08, 2009, 18:30:40 » |
|
MoÂże trzeba chiĂączykĂłw spytaĂŚ. Oni tam majÂą takie zwierzĂŞta.Albo Syriusza Albo SiRi-juÂż`A
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2009, 18:49:08 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
|