Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 15, 2025, 12:14:37

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 359521 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Wrzesień 16, 2008, 08:22:34 »

Nie wiem co o tym sÂądziĂŚ, zobaczcie:
(3,5-kilometrowe UFO przez 2 dni w peÂłni widoczne)

14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi!

Ju¿ za niespe³na miesi¹c - 10 paŸdziernika 2008 UFO wielkoœci oko³o 3,5 km ma pojawiÌ siê na Ziemi, aby zakomunikowaÌ istnienie obcych cywilizacji. WiadomoœÌ ta pochodzi od Blossom'a Goodchild'a, australijskiego chanelera, który dosta³ przekaz chanelingowy od Federacji Œwiat³a ("Federation of Light"). Obcy pojazd ma pojawiÌ siê na okres ponad 3 dni i przebywaÌ na po³udniowej pó³kuli Ziemi tak, aby by³ zauwa¿ony przez du¿¹ iloœÌ osób. Obcy wybrali tak d³ugi okres po to, ¿eby media nie mog³y zataiÌ i zniekszta³ciÌ informacji o nich. Federacja Œwiat³a chce pokazÌ Ziemianom, ¿e istniej¹ obce cywilizajce i pomóc nam w drodze przysz³ego rozwoju. Pierwszy kontakt bêdzie jedynie polega³ na podró¿y statku ponad Ziemi¹, bez bezpoœredniego kontaktu z przybyszami. Jednak¿e kosmiczni przyjaciele zapowiedzieli, ¿e maj¹ w planach kolejne wizyty i ¿e 10 pazdziernika 2008 bêdzie dopiero pocz¹tkiem dalszych spotkaù.

PrzesÂłanie Federacji ÂŚwiatÂła

Bardzo niedawno ukaza³a siê ksi¹¿ka Blossom Goodchild The Bridge (Most), w której autorka zawar³a channelingowe przes³ania, jakie otrzyma³a od Kosmicznych Bytów znanych jako Federacja Œwiat³a (The Federation of Light). Podczas ostatnich spotkaù z nimi oœwiadczyli oni, ¿e jeden z ich statków pojawi siê na naszym niebie w dniu 14 paŸdziernika 2008 i pozostanie tu przez trzy dni, tak by udowodniÌ nam istnienie we Wszechœwiecie innych form ¿ycia. Federacja Œwiat³a podkreœla, ¿e przybywa w MI£OŒCI, aby nam i naszej planecie pomóc przejœÌ do Wy¿szych Wibracji Mi³oœci. Poprosili Blossom o przekazanie tej wiadomoœci tylu ludziom ilu tylko mo¿na. Oto to przes³anie Federacji Œwiat³a otrzymane drog¹ channelingu przez Blossom.

DO LIDERÓW, CZ£ONKÓW RZ¡DÓW, POLITYKÓW
I WSZYSTKICH LUDZI NA ZIEMI

Chcemy, abyœcie wiedzieli, ¿e dnia 14 pa¿dziernika roku 2008 na waszym niebie bêdzie widoczny statek wielkich rozmiarów. Bêdzie na po³udniu waszej pó³kuli i przeleci nad wielu waszymi krajami.
Przekazujemy wam nazwĂŞ Alabama.
ZostaÂło postanowione, Âże pozostaniemy w waszej atmosferze przynajmniej przez trzy wasze dwudziestoczterogodzinne okresy.
Przez ten czas na waszym ziemskim planie bêdzie wielkie poruszenie. Wasze najwy¿sze w³adze bêd¹ próbowa³y wtargn¹Ì do naszej 'atmosfery', która otacza nasz statek. To 'pole bezpieczeùstwa' jest nam niezbêdne, gdy¿ bêdzie 'farsa' zorganizowana przez tych z waszego œwiata, którzy bêd¹ próbowali zaprzeczyÌ, ¿e przybywamy w MI£OŒCI.
WIEDZCIE, ¯E PRZYBYWAMY, BY POMÓC WASZEMU ¦WIATU.
NIE PRZYBYWAMY, BY PRZEJMOWAÆ.
NIE PRZYBYWAMY, BY NISZCZYÆ.
PRZYBYWAMY, BY DAÆ WAM NADZIEJÊ.
JesteÂśmy istotami z innych planet, ktĂłre przez wiele wiekĂłw waszego czasu przygotowywaÂły siĂŞ na te nadchodzÂące dni.
Prosimy kaÂżdÂą duszĂŞ, ktĂłra czyta te sÂłowa, aby zaakceptowaÂła w sercu PrawdĂŞ, ktĂłra tkwi w jego wnĂŞtrzu. PoniewaÂż w tym miejscu istnieje wiedza, Âże ma to nastÂąpiĂŚ.
BĂŞdzie wielu, ktĂłrzy zaprzeczajÂą. BĂŞdzie wielu, ktĂłrzy odrzucajÂą.
Bêd± ci, którzy ZNAJ¡ tê PRAWDÊ.
Kimkolwiek z nich jesteÂś ... wiedz o tym.
TO NASTÂĄPI.
Dajemy wam okazjĂŞ uchwyciĂŚ na ekranie ten szczegĂłlny statek. Nie bĂŞdzie kontaktu w formie, jakÂą chcieliby widzieĂŚ mieszkaĂący waszej planety. Podczas tej poczÂątkowej prezentacji, bĂŞdziemy po prostu pokazywaĂŚ wam nasz statek.
Powiadamy wam ... Na poczÂątek bĂŞdzie to z pewnoÂściÂą wystarczajÂąco duÂżo, by zrozumieĂŚ.
ZostanÂą wykorzystane wszelkie sposoby, aby przedrzeĂŚ siĂŞ przez naszÂą barierĂŞ bezpieczeĂąstwa, ale wszystkie zawiodÂą.
DopĂłki nie UDOWODNIMY wam, Âże przybywamy w MIÂŁOÂŚCI, nie dopuÂścimy do odkrycia peÂłni naszych odwiedzin.
WIEDZCIE O TYM ...
JEST TO POCZÂĄTEK ... NIE KONIEC.
Wasze rzÂądy i wasze Âśrodki masowego przekazu bĂŞdÂą prĂłbowaÂły zakamuflowaĂŚ nas. To siĂŞ nie powiedzie. UwzglĂŞdniliÂśmy wszystkie moÂżliwoÂści. Wasze media nie bĂŞdÂą miaÂły wyboru – bĂŞdÂą musiaÂły przedstawiĂŚ PRAWDÊ, gdyÂż bĂŞdzie dla wszystkich widoczna.
Przyjaciele ziemi. Nie obawiajcie siĂŞ. Usilnie nalegamy, byÂście ZAUFALI, Âże przychodzimy, aby sprowadziĂŚ upadek tych, ktĂłrzy majÂą zÂłe intencje w stosunku do pomyÂślnoÂści waszej planety.
Gdybyœmy teraz nie interweniowali ... zgodnie z planami istniej¹cymi od wieków waszego czasu ... to obawiamy siê, ¿e by³oby za póŸno.
PROSIMY, ABY¦CIE PRZYJÊLI NAS Z MI£O¦CI¡.
PONIEWAÂŻ TO W JEJ IMIENIU PRZYCHODZIMY.
Kiedy mĂłwiono, Âże wasz Âświat byÂł nas Âświadomy dziĂŞki filmom itp., nie byÂło to czystÂą fantazjÂą. To my sialiÂśmy i podlewaliÂśmy ziarna Prawdy na waszej planecie, przygotowujÂąc was na te dni.
MY NAPRAWDÊ
PRZYBYWAMY W POKOJU.
NapeÂłnijcie swoje dusze UFNOSCIÂĄ w to.
JesteÂśmy waszymi braĂŚmi i siostrami z innych miejsc.
Nasza technologia jest bardzo zaawansowana. IstniejÂą ludzie na wysokich stanowiskach wÂładzy, ktĂłrzy bardzo dobrze o tym WIEDZÂĄ. Dlatego wiedzÂą, Âże niewiele sensu miaÂłyby prĂłby 'udawania', Âże muszÂą uÂżyĂŚ broni, aby nas zniszczyĂŚ.
Prosimy, abyœcie w dniu, w którym siê uka¿emy s³uchali tylko swojego serca, a NIE s³ów tych, którzy bêd¹ opanowani wielkim strachem przed utrat¹ swojej w³adzy.
Ju¿ zbyt d³ugo wasz œwiat ¿y³ pod chmur¹, której wiêkszoœÌ z was nie by³a œwiadoma. Gdybyœcie ZNALI Prawdê o tym, co by³o przed wami skrywane, przerazilibyœcie siê i bardzo trudno by³oby wam w to uwierzyÌ.
Czas, aby waszym duszom pozwoliĂŚ byĂŚ tym, kim sÂą.
ZasÂłona bĂŞdzie odsuniĂŞta.
RADUJCIE SIÊ.
PRZYSZEDÂŁ NA TO CZAS.
BÊDZIECIE O TYM WIEDZIEÆ, GDY WASZE SERCE ZAAKCEPTUJE PRAWDZIWY POWÓD NASZEJ WIZYTY.
PRZYNOSIMY WAM ZROZUMIENIE MIÂŁOÂŚCI. WIEDZCIE O TYM.
Decydujemy siĂŞ na tym poprzestaĂŚ.
BÂądÂźcie czujni. Zwracajcie oczy ku niebu.
Zachowujcie w sercu MI£O¦Æ.
MY ... FEDERACJA ¦WIAT£A ... NA TYM KOÑCZYMY, ¦L¡C WAM ZACHÊTÊ I NADZIEJÊ WRAZ Z ROZPOCZYNANIEM WZNOSZENIA DO NOWEGO ¦WIATA.
KaÂżde z was samo zdecydowaÂło, aby byĂŚ tutaj w czasie tego wznoszenia. Teraz zdecydujcie, czy wasza ludzka forma ...
Zaakceptuje to powodowana MIÂŁOÂŚCIÂĄ Czy Odrzuci to z powodu STRACHU.
Niechaj NajwyÂższy aspekt waszej duszy napeÂłni was ÂŚwiatÂłem, gdy odwaÂżnie bĂŞdziecie postĂŞpowaĂŚ naprzĂłd.
Wyrazy wdziĂŞcznoÂści dla kaÂżdego z was, ktĂłry wesprze nas w tej sprawie.

[Z blogu w witrynie Blossom Goodchild tÂłum. KMB; ToruĂą 2008.09.05] 

Uwagi tÂłumacza:

Sama Blossom przyznaje, Âże nie wszystko w tym przesÂłaniu rozumie. Np. nie wie, co ma znaczyĂŚ nazwa Alabama, a takÂże co znaczy poÂłudniowa strona pó³kuli (nieba) – u niej, w Australii, znaczyÂłoby to kierunek nad biegun nad AntarktydÂą. WyznaÂła teÂż, Âże poczÂątkowo ogarn¹³ jÂą wielki strach, gdy poproszono jÂą o ogÂłoszenie tego przesÂłania. W póŸniejszych rozmowach z FederacjÂą (na jej stronach w dniu 5 wrzeÂśnia znajdowaÂło siĂŞ piĂŞĂŚ sesji channelingowych poczynajÂąc od dnia 8 sierpnia b.r.) otrzymaÂła dalsze wyjaÂśnienia, ale takÂże kilka zagadkowych stwierdzeĂą. Generalnie kosmici zostawiajÂą wraÂżenie, Âże nie mogÂą podawaĂŚ wszystkich szczegó³ów, gdyÂż na Ziemi majÂą potĂŞÂżnych (z naszego punktu widzenia) przeciwnikĂłw, ktĂłrzy bĂŞdÂą chcieli pokrzyÂżowaĂŚ te ich plany. Z tego powodu dopuszczajÂą nawet moÂżliwoœÌ niewielkiego opóŸnienia zaplanowanego terminu pojawienia siĂŞ na niebie.

Znacz¹cym jest równie¿ to, ¿e prawdziwoœÌ zapowiedzi pojawienia siê wielkiego statku w podanym terminie potwierdzi³o kilka innych, zupe³nie niezale¿nych mediów (www.10-14-08.blogspot.com). Podano m.in. niewiarygodne rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil œrednicy.
//powinno byÌ 2 mile - chyba b³¹d

blog o tym (z filmem youtube):
http://www.10-14-08.blogspot.com/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 22:43:41 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 08:28:42 »

To juÂż niedÂługo UÂśmiech

PoÂżyjemy zobaczymy...oby tylko nie chodziÂło o 10 paÂździernika 2012 roku MrugniĂŞcie

Afro stolo  Afro

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 09:32:39 »

na stronie tej kobiety z channelingiem pisze, Âże mogÂą przeÂłoÂżyĂŚ przelot o kilka dni, ale na 100% przelecÂą w paÂździerniku 2008 nad wieloma paĂąstwami

...¿eby tylko w paŸdzierniku nie pisali, ¿e prze³o¿¹ na listopad, w listopadzie na grudzieù itd. Mrugniêcie

//p.s.: stolo - wypasione masz teraz te emotikony w podpisie Chichot

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 09:54:28 »

Pokazywanie przybyszom z kosmosu jak umiemy siĂŞ kopaĂŚ po gÂłowach moÂże doprowadziĂŚ do rozszyfrowania naszych metod walki.
Nawet nasz byÂły prezydent wiedziaÂł, Âże walczÂąc z Mieciem, od Miecia siĂŞ zginie... UÂśmiech
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 16, 2008, 09:56:56 »

jakiego rozszyfrowania naszych metod...?
przez ufo? o to chodzi?

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 16, 2008, 11:00:19 »

Czytam obecnie "RadĂŞ DziewiĂŞciu", tam tĂŞÂż mĂłwiÂą Âże bĂŞdÂą siĂŞ pokazywaĂŚ, oczywiÂście w pokojowych zamiarach. Nie podajÂą jednak dat.
Robson
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 16, 2008, 11:17:08 »

Oby byÂła to prawda. Dobrze siĂŞ skÂłada, Âże to za miesiÂąc a nie za 2 lata. Ale bĂŞdzie numer na Âświecie, juÂż siĂŞ cieszĂŞ UÂśmiech

Jesli to prawda i dojdzie do tej manifestacji UFO, to mam wraÂżenie, Âże dojdzie do maÂłej rewolucji na ziemi a natĂŞpnie bĂŞdÂą kontakty 3 i 4 stopnia.

Czekam cierpliwie.
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 16, 2008, 11:20:04 »

a mi siĂŞ widzi, Âże nic takiego miejsca mieĂŚ nie bĂŞdzie  MrugniĂŞcie

Afro stolo  Afro

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 16, 2008, 11:48:50 »

Te¿ podchodzê do tego trochê z przymró¿eniem oka, choÌ nie ukrywam ¿e chcia³bym aby siê pokazali.
A niech narobiÂą bajzlu w niektĂłrych strukturach. Chichot
Windir
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 16, 2008, 11:51:46 »

a mi siĂŞ widzi, Âże nic takiego miejsca mieĂŚ nie bĂŞdzie  MrugniĂŞcie

Afro stolo  Afro

to tak jak ja.. ale po cichu liczĂŞ, Âże jednak poka¿¹ nam swoje czuÂłki tudzieÂż inne macki ;-) 
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 16, 2008, 12:42:40 »

JuÂż sam przelatujÂący statek kosmiczny byÂłby nie lada wydarzeniem. ZrobiÂłby siĂŞ bajzel, bo na wierzch wypÂłynĂŞÂło by wiele osĂłb przypisujÂących sobie proroctwa zwiÂązane z tym wydarzeniem Smutny

Afro stolo Afro

tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 16, 2008, 12:47:23 »

fajnie by byÂło, przylatujcie! DuÂży uÂśmiech

Enigma
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 16, 2008, 13:09:14 »

nie no, niemoÂżliwe  DuÂży uÂśmiech ale bede zadzierac nosa do gĂłry, jakby co  MrugniĂŞcie
Mora
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 16, 2008, 13:21:07 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil Âśrednicy."

Przecie to dwukrotna wielkoœÌ polski  3 218,688 kilometra Szok
arteq
Gość
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 16, 2008, 13:23:39 »

W tym wszystkim podoba mi siê jednoznacznoœÌ przekazu - konkretna data +/- 3 dni i nie ma przeproœ. Je¿eli nie przylec¹ to ju¿ nic nie dadz¹ t³umaczenia w stylu "no im trudno poruszaÌ siê w naszych okreœleniach czasu..." Aha i jakby co to mam nadziejê, ¿e ten przelot nast¹pi na wysokoœci max kilkuset metrów a nie kilometrów...
Jednak jestem mocno sceptyczny.

EDIT:
Mora, w linku stoi 3,5km czyli 2 mile, coÂś zer dopisaÂłeÂś do wielkoÂści podanej [zapewne] w metrach...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2008, 13:25:32 wysłane przez arteq » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 16, 2008, 13:24:51 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil Âśrednicy."

Przecie to dwukrotna wielkoœÌ polski  3 218,688 kilometra Szok

niekoniecznie - sÂą mile morskie, lÂądowe.... itd.

YaSiEk
Gość
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 16, 2008, 15:07:06 »

Sory, ale jakoÂś nie chcĂŞ mi siĂŞ w to wierzyĂŚ. PrĂŞdzej kaktus mi na dÂłoni wyroÂśnie xD I nie chodzi o to, Âże w nich nie wierzĂŞ. Po prostu byÂłoby to zbyt dziwne  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2008, 15:08:04 wysłane przez YaSiEk » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 16, 2008, 16:50:05 »

Chyba odpowiednio duÂża grupa ludzi pozytywnie odpowiedziaÂła na:

http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Czy_chcecie_abysmy_sie_ujawnili

WiĂŞc chcÂą to zrobiĂŚ. MrugniĂŞcie
zbmb
Gość
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 16, 2008, 19:17:24 »

fajnie by byÂło, przylatujcie! DuÂży uÂśmiech
moga rzeczywiscie przyleciec bo przeciez ceny ropy na swiecie spadaja...
zuza
Gość
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 16, 2008, 19:58:58 »

Jestem sceptyczna, ale bardzo chcialabym, aby siĂŞ tak stalo; ale bylby wstrzÂąs  UÂśmiech
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 16, 2008, 20:11:46 »

jeÂśli przylecÂą to bĂŞdzie oznaczaÂło Âże wszystko co tu robimy ma sens... wiĂŞc poczekajmy  Afro
aciunia
Gość
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 16, 2008, 20:48:50 »

PoÂżyjemy, zobaczymy... UÂśmiech dÂługo nie trzeba czekaĂŚ.
To nie kwestia wiary w UFO, tylko w przekaz tej osoby Chichot
Ja w niego nie wierzĂŞ.
Mora
Gość
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 16, 2008, 20:53:04 »

EDIT:
Mora, w linku stoi 3,5km czyli 2 mile, coÂś zer dopisaÂłeÂś do wielkoÂści podanej [zapewne] w metrach...

Znacz¹cym jest równie¿ to, ¿e prawdziwoœÌ zapowiedzi pojawienia siê wielkiego statku w podanym terminie potwierdzi³o kilka innych, zupe³nie niezale¿nych mediów (www.10-14-08.blogspot.com). Podano m.in. niewiarygodne rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil œrednicy.

Chyba nie doczytaÂłeÂś do koĂąca tego co napisaÂł tom1ek
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 16, 2008, 20:56:58 »

EDIT:

Chyba nie doczytaÂłeÂś do koĂąca tego co napisaÂł tom1ek

fakt, ja mog³em siê machn¹Ì, chyba mia³o byÌ 2 mile:
mila * 2 = 3,218688 kilometra

hen
Gość
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 17, 2008, 11:57:06 »

By³o juz wiele zapowiedzi ró¿nych wydarzeù, ale sprawdza³y siê tylko te z przesz³oœci, mo¿e wiêc teraz nast¹pi prze³om i sprawdzi siê przepowiednia? Poczekamy - zobaczymy to nied³ugo
UwaÂżam, Âże nie jesteÂśmy sami we WszechÂświecie
Pozdrawiam Hen MrugniĂŞcie
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: