Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 16, 2025, 07:49:09

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 359568 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #150 : Wrzesień 25, 2008, 16:01:23 »

ciekawe ciekawe
14.10.2008 r ma pokazaÌ siê UFO. To bêdzie coœ wielkiego jak oka¿ê siê to prawd¹
JeÂśli majÂą wobec nas przyjazne zamiary chcÂą z nami ÂżyĂŚ w zgodzie i pokoju to nie widzĂŞ problemu Âżeby nam siĂŞ pokazywali
Enigma
Gość
« Odpowiedz #151 : Wrzesień 25, 2008, 16:25:31 »

Enigma odnoÂśnie kodu peszerowego to juÂż pisaÂłem, moim zdaniem wysilianie siĂŞ i prĂłba interpretacji czegoÂś w taki a nie inny sposĂłb jest zbĂŞdna.

To byÂło do Loukasa, wiem jakie masz podejscie do tamtego tematu. ObiecaÂł nam uczony wykÂład, gdzie (jak mniemam) zostawi wiĂłry z teori Dr Thiering  DuÂży uÂśmiech moze przyleci Kiara i bedzie jakieÂś widowisko, przynajmniej tym razem bĂŞde mogÂła popatrzeĂŚ sobie z boku  JĂŞzyk . Acha, Loukasie ja to bym chcia³¹ zobaczyĂŚ jaki ty masz poglÂąd na tÂą teorie zamiast, czytaĂŚ przytoczony wykÂład innego myÂśliciela. pozdro
dv2
Gość
« Odpowiedz #152 : Wrzesień 25, 2008, 21:25:01 »

Kiara wylewa tam siĂłdme poty Âżeby "rozkodowaĂŚ" BibliĂŞ a Ty jeszcze chcesz zeby energicznie dyskutowaÂła no wiesz co...  DuÂży uÂśmiech
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #153 : Wrzesień 26, 2008, 11:59:53 »

Dam wam dowĂłd, Âże ufo juÂż leci w naszym kierunku:

WÂątek: Nieznany obiekt sfotografowany przez Teleskop Hubble'a - naukowcy w kropce

W³aœnie dla takich chwil astronauci ryzykuj¹ swoje ¿ycie naprawiaj¹c teleskop Hubble'a - w Astrophysical Journal naukowcy opisali odkrycie nowego, intryguj¹cego obiektu kosmicznego. Co ciekawe, po kilkudziesiêciu dniach obserwacji... znikn¹³. ¯eby by³o jeszcze œmieszniej - pojawi³ siê równie¿ znik¹d! Po prostu wczeœniej nie by³o go w tym miejscu. Nie s¹ w stanie nawet okreœliÌ gdzie siê aktualnie znajduje, poniewa¿ nie zachowuje siê jak ¿aden znany do tej pory obiekt.

Nie moÂże byĂŚ bliÂżej niÂż 130 lat Âświetlnych, ale moÂże byĂŚ w odlegÂłoÂści ok. 11 miliardĂłw ly. Nie przynaleÂży teÂż do Âżadnej wykrywalnej galaktyki. Z moÂżliwych wyjaÂśnieĂą odrzucono takÂże supernovĂŞ. W skrĂłcie - nie wiadomo co, jak ani gdzie.

"SÂądzimy, Âże obiekt moÂże naleÂżeĂŚ do zupeÂłnie nowej klasy." - mĂłwiÂą naukowcy.

JedynÂą rzeczÂą, ktĂłrÂą astronomowie pracujÂący w Supernova Cosmology Project mogÂą potwierdziĂŚ jest to, Âże "coÂś" pojawiÂło siĂŞ z nienacka w kierunku galaktyki CL 1432.5+3332.8, w odlegÂłoÂści okoÂło 8.2 miliardĂłw lat Âświetlnych. Teleskop Hubble'a uchwyciÂł 'iskrĂŞ', ktĂłra rozÂświetlaÂła siĂŞ i gasÂła ok. 120 razy przez okres 100 dni, po czym wygasÂła caÂłkowicie w podobnym okresie czasu.

ÂŹrĂłdÂło:
http://pathomidae.hosted.pl/forum/index.php/topic,104.0.html
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 26, 2008, 12:02:07 wysłane przez t0m3k12 » Zapisane
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #154 : Wrzesień 26, 2008, 14:31:38 »

a jak to jakaœ kometa? asteroida? chyba istnieje taka mo¿liwoœÌ?
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #155 : Wrzesień 26, 2008, 17:15:19 »

ZNALAZ£EM CIEKAWY TEKST CO MO¯E MIEÆ CO¦ WSPO£NEGO Z TYM TEMATEM

S± te¿ tacy, którzy wierz±, ¿e razem z Nibiru przybêd± na Ziemiê Anunnaki aby ponownie zniewoliæ Ziemiê. Na ich temat kr±¿± ró¿ne opinie. Niektórzy reinkarnowali siê w ludzkich formach i ¿yj± z nami, inni pozostali w formie astralnej. Posiadaj± wielkie wp³ywy w astralu. POTʯNA ILO¦Æ DZISIEJSZYCH CHANNELINGÓW POCHODZI W£A¦NIE Z ASTRALU , ZWODZ¡ , OSZUKUJ¡ , OPÓZNIAJ¡ ¦WIADOMO¦Æ
JEDNI I DRUDZY UCHODZ¡ ZA WIELKICH MANUPULATORÓW.Tylko Boskie ¦wiat³o i Jego pomocnicy z Najwy¿szych poziomów mog± pomóc Ziemi.

UWAÂŻAJCIE Z JAKICH ZRÓDEÂŁ CHANNELINGOWYCH KORZYSTACIE , SZCZEGÓLNIE TYCH KTÓRZY POWOÂŁUJÂĄ SIÊ NA KONTAKTY Z ISTOTAMI ÂŚWIATÂŁA. POD PIÊKNYMI SÂŁOWAMI SKRYWA SIÊ POTʯNY  niczym czekoladka wypeÂłniona truciznÂą. Zaliczani sÂą do faÂłszywych prorokĂłw, potrafiÂą byĂŚ tak zaÂślepieni w swoich prawdach, Âże nie przyjmujÂą Âżadnych ostrzeÂżeĂą.
 RĂłwnieÂż wielu z nich tkwi w g³êbokiej nieÂświadomoÂści, uwaÂżajÂą sami siebie za bogĂłw. Prawdziwe Dzieci ÂŚwiatÂła pracujÂą bezinteresownie, nie czerpiÂą zyskĂłw, nie zaleÂży im na sÂławie, pieniÂądzach, nie mydlÂą oczu faÂłszywÂą miÂłoÂściÂą. PrzybyÂły na ZiemiĂŞ aby w tych trudnych chwilach pomĂłc ludzkoÂści. JuÂż nieraz tak bywaÂło w dalekiej przeszÂłoÂści, pomagaÂły do koĂąca i umieraÂły razem z pozostaÂłymi.

Na Ziemi tysiÂące lat temu byÂł juÂż czas wÂładzy AnunnakĂłw. Opanowali wiele kultur: chiĂąskÂą, japoĂąskÂą, egipskÂą i zachodnio-europejskÂą. (LINK! - Anunnaki)
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #156 : Wrzesień 26, 2008, 19:00:08 »

To bardzo mozliwe, ale jak narazie to nie ma zadnych dowodow na istenienie obcych cywilizacji, badz Boga chyba, Âże tajÂą to najwszyzsze wladze JĂŞzyk

Pozdrawiam
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #157 : Wrzesień 26, 2008, 19:23:29 »

Âże Âżycie jest to sÂą dowody (np piktogramy)
Ale przypomnĂŞ jeszcze raz zdanie
POTʯNA ILO¦Æ DZISIEJSZYCH CHANNELINGÓW , ZWODZ¡ , OSZUKUJ¡ , OPÓZNIAJ¡ ¦WIADOMO¦Æ

i terraz najwaÂżniejsze
UWA¯AJCIE Z JAKICH ZRÓDE£ CHANNELINGOWYCH KORZYSTACIE , SZCZEGÓLNIE TYCH KTÓRZY POWO£UJ¡ SIÊ NA KONTAKTY Z ISTOTAMI ¦WIAT£A
a tutaj nie jest mowa o Federacji ÂŚwiata
Enigma
Gość
« Odpowiedz #158 : Wrzesień 26, 2008, 19:30:09 »

UWAÂŻAJCIE Z JAKICH ZRÓDEÂŁ CHANNELINGOWYCH KORZYSTACIE , SZCZEGÓLNIE TYCH KTÓRZY POWOÂŁUJÂĄ SIÊ NA KONTAKTY Z ISTOTAMI ÂŚWIATÂŁA. POD PIÊKNYMI SÂŁOWAMI SKRYWA SIÊ POTʯNY  niczym czekoladka wypeÂłniona truciznÂą. Zaliczani sÂą do faÂłszywych prorokĂłw, potrafiÂą byĂŚ tak zaÂślepieni w swoich prawdach, Âże nie przyjmujÂą Âżadnych ostrzeÂżeĂą.
 RĂłwnieÂż wielu z nich tkwi w g³êbokiej nieÂświadomoÂści, uwaÂżajÂą sami siebie za bogĂłw. Prawdziwe Dzieci ÂŚwiatÂła pracujÂą bezinteresownie, nie czerpiÂą zyskĂłw, nie zaleÂży im na sÂławie, pieniÂądzach, nie mydlÂą oczu faÂłszywÂą miÂłoÂściÂą. PrzybyÂły na ZiemiĂŞ aby w tych trudnych chwilach pomĂłc ludzkoÂści. JuÂż nieraz tak bywaÂło w dalekiej przeszÂłoÂści, pomagaÂły do koĂąca i umieraÂły razem z pozostaÂłymi.

£adnie napisane, równiez polecam kazdemu ostro¿noœÌ, sceptycznoœÌ i ch³odne oko Mrugniêcie
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #159 : Wrzesień 26, 2008, 19:50:49 »

nom niechcÂący znalazÂłem w necie to; to jest racja nie wiadomo czy ktoÂś nie kituje mĂłwi mĂłwi wszystko Âładnie a tak naprawdĂŞ wielkie kÂłamstwo
Septerra
Gość
« Odpowiedz #160 : Wrzesień 27, 2008, 13:25:29 »

I znów, po raz setny, mam ochotê przytoczyÌ treœÌ jednego przekazu...
"nie ufajcie przedstawicielom falszywych darow i zlamanych obietnic....."
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #161 : Wrzesień 30, 2008, 20:27:35 »

poczekamy, zobaczymy...

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #162 : Październik 02, 2008, 11:04:27 »

Jako wytrawny znawca tematu pozwolê sobie na parê s³ów od serca na temat 14 paŸdziernika...
Tak krĂłtko i na temat - racjĂŞ majÂą niestety sceptycy ktĂłrzy twierdzÂą Âże nic siĂŞ nie wydarzy.
Nie wynika to jednak z faktu Âże Federacja ÂŚwiatÂła to wymysÂł grupki napalonych ufologĂłw, jak zapewne bĂŞdÂą 15 paÂźdz twierdziĂŚ sceptycy.
Do tych którzy bêd± tego dnia zaopatrzeni w niezbêdne produkty z niecierpliwo¶ci± spogl±daæ w niebo - poczytajcie trochê wiêcej na temat Federacji, albo poogl±dajcie Star Treka je¶li nie lubicie czytaæ - pierwsz± dyrektyw± jest nieingerencja w ni¿ej rozwiniête cywilizacje. Pierwszy kontakt z nimi odbêdzie siê na nasze zaproszenie, ¶wiadomo¶æ ca³ej ludzko¶ci musi do tego dorosn±æ - w przeciwnym razie by³by to gwa³t na ¶wiadomo¶ci ludzko¶ci i co¶ takiego mog± zrobiæ jedynie cywilizacje negatywne lub Ci Którzy Zaaran¿owali WTC I KTÓRYM GRUNT SIÊ POD NOGAMI PALI.
Jak wiemy œwiadomoœÌ jeszcze czêsto gêsto raczkuje, wiêc trochê sobie poczekamy zanim z ch³opakami z Pleyad czy Andromedy wypijemy piwko. Nie tak d³ugo jednak jak myœl¹ sceptycy - teraz œwidomoœÌ rozwija siê w tempie wyk³adniczym, a to cholernie szybko.
Na koniec dodam ¿e najbli¿szy miesi¹c jest bardzo wa¿ny dla naszej przysz³oœci jako ludzkoœci - jeœli prze¿yjemy go bez zamachów w USA i odbêd¹ siê tam wybory bêdziemy na dobrej drodze do skoku w nastêpn¹ gêstoœÌ.
Pozdrawiam ciepÂło
zuza
Gość
« Odpowiedz #163 : Październik 02, 2008, 18:01:14 »

juÂż kiedyÂś na forum pytaÂłem ale nikt nie udzieliÂł mi odpowiedzi:

Co powoduje, Âże wierzymy w jeden przekaz a w inny nie, choĂŚ Âświadkami nie byliÂśmy na Âżadnym??

Dlaczego nie wierzymy, ¿e poza nami we wszechœwiecie s¹ inne istoty, które nas odwiedzaj¹ a z ³atwoœci¹ jesteœmy uwierzyÌ w ukrzy¿owanie i póŸniejsze zmartwychwstanie Chrystusa??

To moÂże drastyczny rozrzut skrajnych przypadkĂłw i nie mam zamiaru wszczynaĂŚ wojny religijnej. Pytanie jest proste:

Dlaczego??

Afro stolo Afro

MyÂślĂŞ, Âże wierzymy w to, czego podswiadomie oczekujemy UÂśmiech
Pozdrawiam
Mora
Gość
« Odpowiedz #164 : Październik 02, 2008, 18:56:45 »

12 dni do godziny 0000 DuÂży uÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #165 : Październik 02, 2008, 20:12:05 »

Tak, tak napewno bedzie widowisko  DuÂży uÂśmiech Tylko szkoda ze nie powiedzieli o ktĂłrej godzinie majÂą zamiar lataĂŚ. Nie mam zamiaru caÂły dzieĂą zadzieraĂŚ gÂłowy do nieba, musze zrobic zakupy, obiad, pranie etc...WogĂłle maja leciec na pó³kuli poÂłudniowej, wiec u nas fige zobaczymy  JĂŞzyk
Septerra
Gość
« Odpowiedz #166 : Październik 02, 2008, 21:16:40 »

"Jest piĂŞtnasty paÂździernika. Wszyscy byliÂśmy Âświadkami tego niesamowitego wydarzenia. Jednak niektĂłrzy mogÂą pochwaliĂŚ siĂŞ czymÂś wiĂŞcej niÂż tylko Âświadectwem przelotu statku kosmicznego.

Okazuje siê, ¿e kilkoro wybraùców zosta³o wyró¿nionych wœród ziemian, ludzie ci zostali wziêci na pok³ad ufo. Z pasj¹ opowiadaj¹ o swoich prze¿yciach. Byliœmy w szoku, gdy jeden z 'wziêtych' oznajmi³, ¿e mia³ ze sob¹ aparat fotograficzny i uda³o mu siê sfotografowaÌ przywódcê statku kosmicznego.

Oto i zdjĂŞcie:

-new york times, 15.10.08"

MrugniĂŞcie
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #167 : Październik 02, 2008, 23:04:09 »

O  lord Wader !!! widzĂŞ Âże ktoÂś tu jest wielbicielem " Gwiezdnych wojen" tak jak ja UÂśmiech PamiĂŞtam premierĂŞ pierwszej czĂŞÂści w Polsce.MiaÂłam chyba 18 lat i byÂłam na randce w najlepszym kinie w Krakowie.Kwadrofonia ,ogromny ekran to byÂło coÂś.Najwieksze wraÂżenia zrobiÂł na mnie statek kosmiczny federacji.CaÂły film zrobiÂł na mnie ogromne wraÂżenie.
Pozdrawiam  "NIECH MOC BÊDZIE Z WAMI "   JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2008, 23:05:23 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Enigma
Gość
« Odpowiedz #168 : Październik 02, 2008, 23:04:49 »

Ye, yes...

To z pewnoÂściÂą jeden z Anunakich...yy Anakin-Ăłw?
Loukas
Gość
« Odpowiedz #169 : Październik 02, 2008, 23:59:33 »

Zdecydowanie miszcza YodĂŞ wolĂŞ ja. ZresztÂą - bardzo trafnie przywoÂłaÂłeÂś SW w tym kontekÂście; sÂądzĂŞ, Âże odpowiadajÂą w ogromnym wymiarze za caÂłe to obecne zjawisko fascynacji "Federacjami ÂŚwiatÂła".
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #170 : Październik 03, 2008, 11:29:45 »

Zdecydowanie miszcza YodĂŞ wolĂŞ ja. ZresztÂą - bardzo trafnie przywoÂłaÂłeÂś SW w tym kontekÂście; sÂądzĂŞ, Âże odpowiadajÂą w ogromnym wymiarze za caÂłe to obecne zjawisko fascynacji "Federacjami ÂŚwiatÂła".
Loukasie UÂśmiech
zdecydowanie Han Solo wolĂŞ ja !! MrugniĂŞcie rasy mojej on jest. Wolny i przystojny on jest MrugniĂŞcie
Jedi kobiet nie mogÂą mieĂŚ JĂŞzyk

[za³¹cznik starszy ni¿ 90 dni - usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2008, 11:34:20 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #171 : Październik 03, 2008, 12:11:40 »

PamiĂŞtam premierĂŞ pierwszej czĂŞÂści w Polsce.MiaÂłam chyba 18 lat i byÂłam na randce w najlepszym kinie w Krakowie.Kwadrofonia ,ogromny ekran to byÂło coÂś.Najwieksze wraÂżenia zrobiÂł na mnie statek kosmiczny federacji.
Szkoda, bo najwiêksze wra¿enie mia³ chyba zrobiÌ ch³opak-wspó³randkowicz, biedny... Du¿y uœmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #172 : Październik 03, 2008, 12:54:26 »

PamiĂŞtam premierĂŞ pierwszej czĂŞÂści w Polsce.MiaÂłam chyba 18 lat i byÂłam na randce w najlepszym kinie w Krakowie.Kwadrofonia ,ogromny ekran to byÂło coÂś.Najwieksze wraÂżenia zrobiÂł na mnie statek kosmiczny federacji.
Szkoda, bo najwiêksze wra¿enie mia³ chyba zrobiÌ ch³opak-wspó³randkowicz, biedny... Du¿y uœmiech
hahaha Chichot chyba zrobiÂł bo dalej jestem znim JĂŞzyk a tak wogĂłle to poszÂłam na film a nie do kina  JĂŞzyk JĂŞzyk JĂŞzyk

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Septerra
Gość
« Odpowiedz #173 : Październik 03, 2008, 14:15:39 »

"chyba zrobiÂł bo dalej jestem znim "
wow.. star wars ³¹czy ludzi Chichot

Do tego mojego postu wyÂżej powinienem oczywiÂście jeszcze dodaĂŚ nagrania wideo przelotu statkĂłw kosmicznych.
http://www.youtube.com/watch?v=mkPh3I5o7Do

Chichot Chichot Chichot
Krons
Gość
« Odpowiedz #174 : Październik 06, 2008, 14:22:37 »

Do tego mojego postu wyÂżej powinienem oczywiÂście jeszcze dodaĂŚ nagrania wideo przelotu statkĂłw kosmicznych.
http://www.youtube.com/watch?v=mkPh3I5o7Do

Chichot Chichot Chichot

Hehe... fajnie komuÂś to wyszÂło,dobre  DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: