chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 17, 2008, 12:30:37 » |
|
O KURCZE !!!!!! chcę ale jednocześnie boję się reakcji swojego organizmu. Już teraz mam serce w gardle i modlę się żebym nie stchórzyła .
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Loukas
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 17, 2008, 13:49:56 » |
|
Nie będzie przed czym. Oni się nie pojawią... a jeśli to wystarczy sie przeżegnać i znikną
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 17, 2008, 13:59:04 » |
|
Nie będzie przed czym. Oni się nie pojawią... a jeśli to wystarczy sie przeżegnać i znikną Haha, Loukas juz widze cie z wodą swięconą i kropidłem
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 17, 2008, 14:02:11 » |
|
Fajne, prawda? Chociaż mam swoje, preferowane, metody. W każdym razie to równie iluzoryczne jak wołanie o Elvisa albo oświecenie (bo nie przylecą )
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 17, 2008, 14:03:07 » |
|
Ciekawe jesteś egzorcystą? na ufo nie działa woda święcona xD A moim zdaniem w tym roku dojdzie do jakiejś większej manifestacji ufo ;]
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 17, 2008, 14:21:50 » |
|
Loukas Własnie się już pojawiają .W sobotę podobno obserwowali ich mieszkańcy Chicago
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 14:22:52 wysłane przez chanell »
|
|
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 17, 2008, 14:23:53 » |
|
A jest jakieś nagranie z tego?
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 17, 2008, 14:57:48 » |
|
W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej) juz sie nie moge doczekać. Chyba nie puszczą ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsuły widowisko' Loukas ostrzegam kropidło nie siegnie tak wysoko
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 17, 2008, 15:30:59 » |
|
Ciekawe jesteś egzorcystą? na ufo nie działa woda święcona xD Skąd wiesz, próbowałeś? podobno obserwowali ich mieszkańcy Chicago Cóż, codziennie ktoś twierdzi, że widział jakieś UFO. Loukas ostrzegam kropidło nie siegnie tak wysoko Nie ma u Boga nic niemożliwego
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 15:32:12 wysłane przez Loukas »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 17, 2008, 16:07:12 » |
|
Oby była to prawda. Dobrze się składa, że to za miesiąc a nie za 2 lata. Ale będzie numer na świecie, już się cieszę Jesli to prawda i dojdzie do tej manifestacji UFO, to mam wrażenie, że dojdzie do małej rewolucji na ziemi a natępnie będą kontakty 3 i 4 stopnia. Czekam cierpliwie. Robson Do kontaktów 3 i 4 stopnia to jeszcze daleko !! Nie wszyscy ludzie są pokojowo nastawieni.Wystarczy posłuchać wiadomości i widać ile jest rasizmu na ziemi.Nawet tu na forum niektórzy ludzie piszą o obcych że to zielone ludziki Loukas posłuchaj ostatniej audycji Barbary Choroszy.Obserwacja trwała około godziny i widziało ich wielu ludzi
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 16:09:12 wysłane przez chanell »
|
|
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 17, 2008, 16:10:59 » |
|
W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej) juz sie nie moge doczekać. Chyba nie puszczą ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsuły widowisko' Ja tez Tylko co będzie jak będą chmury? czy bedą nisko czy wysoko ? no i co z samolotami?
|
|
|
|
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 17, 2008, 16:12:06 » |
|
Niektórzy ludzie się po prostu boją uwierzyć przecież to by zburzyło ich dotychczasowe życie a co do wody święconej nie próbowałem...
PS: Loukas jakiego ty dowodu potrzebujesz aby uwierzyć w ufo itp. itd.?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #37 : Wrzesień 17, 2008, 16:15:23 » |
|
mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotknąć Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie że to halucynacja
|
|
|
|
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 17, 2008, 16:19:22 » |
|
mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotknąć Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie że to halucynacja I to mnie właśnie boli, taki człowiek twierdzi że takie rzeczy piorą nam mózg ale tak naprawdę to wszyscy sobie robimy pranie mózgu TV, radio, internet sam nie wiem do końca w co wierzyć ale jedno wiem że skoro tyle się mówi o tym to logicznym jest że to istnieje
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 17, 2008, 16:24:49 » |
|
Man muß die Lügen oft genug wiederholen, dann glaubt am Ende jeder dran Joseph Goebbels
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 17, 2008, 16:30:48 » |
|
a oprócz niemieckiego i angielskiego znasz polski? Goebbelsie...
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 17, 2008, 16:42:27 » |
|
Ten cytat jest dość znany... "Trzeba wystarczająco często powtarzać kłamstwo, wtedy w końcu każdy uwierzy".
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 17, 2008, 16:46:10 » |
|
Ja nie gustuje w cytatach Hitlerowców... ale ma racje tylko udowodnij mi że ufo, duchy itp. itd. to kłamstwo ;] daj mi dowód że to nie istnieje...
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gaduła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 17, 2008, 18:30:03 » |
|
Fajne, prawda? Chociaż mam swoje, preferowane, metody. W każdym razie to równie iluzoryczne jak wołanie o Elvisa albo oświecenie (bo nie przylecą ) Loukas!!!!!!! ja nie mogę przecież ty właśnie zacząłeś....... zacząłeś...... eee?? !! ?? .... ushifhifafsauisaui ..... używać emotikonek haha
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze należy do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #44 : Wrzesień 17, 2008, 18:53:11 » |
|
Loukas ostrzegam kropidło nie siegnie tak wysoko Nie ma u Boga nic niemożliwego to bylo piasne do ciebie a nie do Boga ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
|
|
|
|
|
|
|
sasquatch89
Gość
|
|
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 17, 2008, 22:36:55 » |
|
Ja się bardzo cieszę z tej informacji choć tak naprawdę nie wiem czy przylecą. Ale na pewno nie będę się ich obawiał. Na początku września otrzymałem implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie będę strzelał bo to nieistotne). Najważniejsze że ów implant (którego powłoka naskórna zanika) odblokował we mnie zdolność pisania automatycznego.
Poza tym jeszcze w roku 2006 miałem wizję w której pojawia się ogromne UFO i teleportują się z niego istoty które nie czynią nam nic złego. A dla tych którzy się boją mogę zapewnić że obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobiły najmniejszej krzywdy. Myślmy więc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gaduła
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 17, 2008, 22:38:07 » |
|
oo sasquatch89 i ty tutaj! witamy //tylko avatara ci brakuje
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze należy do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 17, 2008, 22:51:19 » |
|
Ja się bardzo cieszę z tej informacji choć tak naprawdę nie wiem czy przylecą. Ale na pewno nie będę się ich obawiał. Na początku września otrzymałem implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie będę strzelał bo to nieistotne). Najważniejsze że ów implant (którego powłoka naskórna zanika) odblokował we mnie zdolność pisania automatycznego.
Poza tym jeszcze w roku 2006 miałem wizję w której pojawia się ogromne UFO i teleportują się z niego istoty które nie czynią nam nic złego. A dla tych którzy się boją mogę zapewnić że obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobiły najmniejszej krzywdy. Myślmy więc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
Mówisz że otrzymałeś implant możesz to jakoś bardziej wyjaśnić jak to dokładnie wyglądało? i jak zachowywały się te "przyjazne istoty"?
|
|
|
|
|
|
|
sasquatch89
Gość
|
|
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 17, 2008, 22:51:42 » |
|
Pomieszało się trochę w moim życiu - głownie za sprawą negatywnych bytów. Postanowiłem od odpocząć od moderowania forum NPN bo matura niebawem No i postanowiłem dać projektowi trzecią już szansę. Jak to mówią "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy się uda. Mówisz że otrzymałeś implant możesz to jakoś bardziej wyjaśnić jak to dokładnie wyglądało? i jak zachowywały się te "przyjazne istoty"? Niestety samego momentu zainstalowania implantu nie pamiętam. Wiem tylko że tamtej nocy nie pamiętałem snów co dzieje się niezwykle rzadko. Implant zobaczyłem nazajutrz. W sumie nie wiem jak to opisać. Wygląda tak jakby wstawili dwa implanty bo przeskoczenie na drugą rękę raczej odpada. Pierwszy implant zauważyłem na lewej ręce po środku między palcem wskazującym a kciukiem ale jak powiedziałem o tym znajomemu zajmującemu się zjawiskami paranormalnymi implant zniknął i po 2-3 dniach pojawił się na prawej i tak został. Ów przyjaciel wszedł w OOBE i od naszych opiekunów duchowych dowiedział się że to implant odblokowujący pismo automatyczne. I tyle
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 22:59:11 wysłane przez sasquatch89 »
|
|
|
|
|
tom1ek
Gaduła
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #49 : Wrzesień 17, 2008, 22:53:54 » |
|
Pomieszało się trochę w moim życiu - głownie za sprawą negatywnych bytów. Postanowiłem od odpocząć od moderowania forum NPN bo matura niebawem No i postanowiłem dać projektowi trzecią już szansę. Jak to mówią "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy się uda. no i racja - Patrz: "Aktualnosci"
|
|
|
|
|
|
|
|