kosynier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #400 : Październik 14, 2008, 18:46:12 » |
|
ta pani to pewnie sama sie zastanawia czy te przekazy sa prawdziwe
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #401 : Październik 14, 2008, 18:54:45 » |
|
Robimy zakłady? Ja bym obstawiał, że ta data, to tylko metaforyczna.
Pewnie masz rację. Tak bardzo metaforyczna , jak cała "Federacja Światła" która metaforycznie ulotniła się jak kamfora. Zostawiając za sobą "śmiech sceptyków"  Oraz niemiły posmak bezgranicznej naiwności w channeling który odebrał wam rozsądek. Nie martwcie się jak Feniks z Popiołów Federacja może powstać i macie całe 365 dni czekania aż się pojawią... po czym polecą .... "Pamiętaj jednak: być otwartym nie oznacza bynajmniej, byś był naiwny; nie jest równoznaczne z połykaniem wszystkiego, co mówią do ciebie." Anthony de Mello — Przebudzenie
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2008, 19:07:31 wysłane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #402 : Październik 14, 2008, 18:59:10 » |
|
Septerra nie ma co broniÌ do upad³ego tej "przepowiedni". Mia³o byÌ 14 paŸdziernika, mia³o byÌ wielkie wydarzenie, mia³o byÌ widoczne dla wszystkich tak, aby media nie zdo³a³y tego ukryÌ. Nic takiego siê nie wydarzy³o. To wszystko zosta³o powiedziane przez jak¹œ osobê, która mo¿e to ci¹gn¹Ì jeszcze latami. Jutro powie, ¿e otrzyma³a nastêpny przekaz i ¿e niewiele ludzi by³o tym razym gotowych na ujawnienie. PóŸniej bêdziemy czekaÌ a¿ sceptycy uwierz¹. Doczekamy siê? Jasne, ¿e nie. Dla nich potrzebna jest jakaœ przek¹ska, któr¹ serwuje siê przed daniem g³ównym, aby w ogóle mogli zacz¹Ì myœleÌ, ¿e mo¿e to wszystko jest prawd¹. A prawda jest taka, ¿e dzisiaj sceptycy nie dostali ani przek¹ski ani dania g³ównego.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #403 : Październik 14, 2008, 19:08:22 » |
|
mimo wszystko i tak wierzê ¿e nie jesteœmy sami w kosmosie No có¿ ; poczekajmy jeszcze przez pazdziernik ; mo¿e to ma byÌ z zaskoczenia a nie jak dzisiaj ka¿dy patrzy³ w niebo Ale ta co mówi³a to siê ,,spali³a'' na ca³ej linii
|
|
|
|
|
|
|
mona11
Gość
|
 |
« Odpowiedz #404 : Październik 14, 2008, 19:12:24 » |
|
coÂś tam zapowiedziane byÂło, Âże Âżadnych przekazĂłw juÂż do czasu pojawienia siĂŞ ich...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #405 : Październik 14, 2008, 19:13:01 » |
|
Poczekamy zobaczymy jednego jestem pewien w koùcu siê ujawni¹ i oby nie by³o za póŸno...
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #406 : Październik 14, 2008, 19:13:10 » |
|
bĂŞdĂŞ szczery - wierzyÂłem w tÂą datĂŞ, Âże jednak coÂś bĂŞdzie.. trudno, Âżycie toczy siĂŞ dalej  teraz juÂż mnie tak Âłatwo nie kupiÂą 
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #407 : Październik 14, 2008, 19:13:18 » |
|
ÂŻe niby ja bronie? Janneth, czytaj pomiĂŞdzy wierszami 
|
|
|
|
|
|
|
SÂłowianin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #408 : Październik 14, 2008, 19:14:23 » |
|
jescze 14 siĂŞ nie skoĂączyÂł
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #409 : Październik 14, 2008, 19:15:50 » |
|
Cysio91 ale ja nie twierdzĂŞ, Âże jesteÂśmy sami w kosmosie  Nie chciaÂłam zostaĂŚ w ten sposĂłb zrozumiana. Ja rĂłwnieÂż wierzĂŞ, Âże nie jesteÂśmy jedynÂą cywilizacjÂą. Jedyne, co chciaÂłam powiedzieĂŚ, to to, Âże czĂŞsto osoby, ktĂłre mĂłwiÂą Âże miaÂły channelingi, robiÂą to, aby zwrĂłciĂŚ na siebie uwagĂŞ. W koĂącu jest to wychodzenie z tÂłumu, stajÂą siĂŞ nagle osobami wybranymi, ktĂłe poznaÂły wszystkie prawdy i ich przeznaczeniem jest je ujawniĂŚ. Nie negujĂŞ na pewno wszystkich channelingĂłw, nie znam siĂŞ na tym i przyznajĂŞ to otwarcie. Nawet mnie to nie fascynuje. W kaÂżdym z nas drzemie iskra egoizmu, chĂŞci bycia w centrum uwagi, chĂŞci bycia wyjÂątkowym... MoÂże tak wÂłaÂśnie byÂło w tym przypadku... Septerra, jeÂśli Âźle odczytaÂłam znaczenie Twojego posta to przepraszam. Faktycznie mĂłgÂł on byĂŚ ironiczny 
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #410 : Październik 14, 2008, 19:16:46 » |
|
Zastanawia³em siê czy wstawiaÌ jeszcze ale mo¿e jeszcze raz dla rozluznienia atmosfery wstawiê  Hehe macie jakiœ kontakt z Indonezj¹ na sprawdzenie  [za³¹cznik starszy ni¿ 90 dni - usuniêty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #411 : Październik 14, 2008, 19:33:57 » |
|
podaj linka jak moÂżesz do tego programu
|
|
|
|
|
|
|
Netharon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #412 : Październik 14, 2008, 19:37:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #413 : Październik 14, 2008, 19:40:34 » |
|
Mam znajomego w Indonezji.. ale oni tam wszyscy ÂśpiÂą teraz.
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #414 : Październik 14, 2008, 19:44:17 » |
|
hehe ale to ciekawe bo zawsze to byÂło w obszarach bezzaludnionych a teraz Indonezja hehe to budz go to moze coÂś zobaczy hehe Âżartuje ale co do ksztaÂłtu macie taki jakie chcieliÂście heh
|
|
|
|
|
|
|
BoGu$
Gość
|
 |
« Odpowiedz #415 : Październik 14, 2008, 19:51:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #416 : Październik 14, 2008, 19:57:29 » |
|
Cysio91 ale ja nie twierdzĂŞ, Âże jesteÂśmy sami w kosmosie  Nie chciaÂłam zostaĂŚ w ten sposĂłb zrozumiana Hehe zle odczytaÂłaÂś intencjĂŞ mego tekstu ; nawet szczerze powiem nie przeczytaÂłem co pisaÂłaÂś NapisaÂłem tak bo niektĂłrzy pewnie teraz powiedzÂą Âże obce cywilizacje to nieprawda Dlatego napisaÂłem Âże i tak ja wierze
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #417 : Październik 14, 2008, 19:57:42 » |
|
Ale by³a jeszcze mowa o jakims poœlizgu, i ¿e mog¹ pojawiÌ siê pare dni pó¿niej.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #418 : Październik 14, 2008, 19:59:40 » |
|
Cysio91 ale ja nie twierdzĂŞ, Âże jesteÂśmy sami w kosmosie  Nie chciaÂłam zostaĂŚ w ten sposĂłb zrozumiana Hehe zle odczytaÂłaÂś intencjĂŞ mego tekstu ; nawet szczerze powiem nie przeczytaÂłem co pisaÂłaÂś NapisaÂłem tak bo niektĂłrzy pewnie teraz powiedzÂą Âże obce cywilizacje to nieprawda Dlatego napisaÂłem Âże i tak ja wierze ByÂło by gÂłupotom, gdybyÂśmy byli sami w caÂłym WszechÂświecie.
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #419 : Październik 14, 2008, 20:02:16 » |
|
Poczekamy ; a jeszcze siê spytam ; jak co to chcecie jak coœ bêdzie foty z Google Earth ?? mo¿e macie tego ju¿ doœÌ
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #420 : Październik 14, 2008, 20:05:40 » |
|
Haha, dobre, dobre - pare dni póŸniej  To jeszcze prymitywniejsze wytlumaczenie, ni¿ siê spodziewa³em - pewnie te pare dni to czas dla Pani Blossom na zebranie manatków i przeprowadzkê do Szwajcarii, gdzie bêdzie mog³a ¿yÌ za zarobion¹ na tym kase (opublikowa³a ksi¹¿kê, m.in.) w towarzystwie B. Meiera 
|
|
|
|
|
|
|
mona11
Gość
|
 |
« Odpowiedz #421 : Październik 14, 2008, 20:06:15 » |
|
Ale by³a jeszcze mowa o jakims poœlizgu, i ¿e mog¹ pojawiÌ siê pare dni pó¿niej.
wspominano nawet o miesi¹cach poœlizgu! a¿ energia bêdzie dobra! najpóŸniej luty 2009 rok!
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #422 : Październik 14, 2008, 20:11:00 » |
|
wspominano nawet o miesi¹cach poœlizgu! a¿ energia bêdzie dobra! najpóŸniej luty 2009 rok! Tego nie wiedzia³em.
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #423 : Październik 14, 2008, 20:12:31 » |
|
Hahaha, dobra energia - Âświetne. No juÂż myÂślaÂłem, Âże ta "kanalia" bĂŞdzie troszke bardziej wysublimowana...
|
|
|
|
|
|
|
mona11
Gość
|
 |
« Odpowiedz #424 : Październik 14, 2008, 20:15:28 » |
|
Hahaha, dobra energia - Âświetne. No juÂż myÂślaÂłem, Âże ta "kanalia" bĂŞdzie troszke bardziej wysublimowana...
no nie ? xD nie ma mowy o tym!
|
|
|
|
|
|
|
|