Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 13, 2025, 15:48:51

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesja 96 i przesuniĂŞcie terminu pojawienia siĂŞ nibru  (Przeczytany 68938 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #50 : Luty 25, 2009, 18:11:32 »

Tzn. Chcia³em zaznaczyÌ ¿e je¿eli coœ leci w przez nasz uk³ad s³oneczny. to bêdzie na pewno przecinaÌ orbitê choÌby tylko jednej planety, nie pamiêtam jaka by³a wielkoœÌ tego obiektu wed³ug Enki ale je¿eli za³o¿yÌ ¿e jest ona wielkoœci Jowisza to efekt jej grawitacji wywo³a³ by spustoszenie w uk³adzie s³onecznym.

Teraz jeÂżeli ten obiekt by przelatywaÂł obok ziemi rĂłwnaÂło by siĂŞ to caÂłkowitÂą zagÂładÂą i nic by nie ochroniÂło ziemi, NIEMA TAKIEJ SIÂŁY. KsiĂŞÂżyc zostaÂł by wytrÂącony z trajektorii uderzyÂł w PlanetĂŞ X wywoÂłujÂąc falĂŞ milionĂłw meteorytĂłw ktĂłre by spadÂły na ziemiĂŞ. Teraz dalej by sobie poleciaÂła ta planeta uderzyÂła by w sÂłoĂące doprowadzajÂąc do katastrofy ukÂładu sÂłonecznego co za tym idzie WIELKIE BOOOM! i nas niema. Tzn. Nas by juÂż wczeÂśniej nie byÂło ale ukÂład sÂłoneczny przestaÂł by istnieĂŚ.

BĂłjcie siĂŞ Enki was zniszczy Chichot

« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 18:14:17 wysłane przez Mora » Zapisane
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #51 : Luty 25, 2009, 19:17:56 »

Tzn. Chciałem zaznaczyć że jeżeli coś leci w przez nasz układ słoneczny. to będzie na pewno przecinać orbitę choćby tylko jednej planety, nie pamiętam jaka była wielkość tego obiektu według Enki ale jeżeli założyć że jest ona wielkości Jowisza to efekt jej grawitacji wywołał by spustoszenie w układzie słonecznym.

Teraz jeżeli ten obiekt by przelatywał obok ziemi równało by się to całkowitą zagładą i nic by nie ochroniło ziemi, NIEMA TAKIEJ SIŁY. Księżyc został by wytrącony z trajektorii uderzył w Planetę X wywołując falę milionów meteorytów które by spadły na ziemię. Teraz dalej by sobie poleciała ta planeta uderzyła by w słońce doprowadzając do katastrofy układu słonecznego co za tym idzie WIELKIE BOOOM! i nas niema. Tzn. Nas by już wcześniej nie było ale układ słoneczny przestał by istnieć.

Bójcie się Enki was zniszczy Chichot

Mora całkowicie się z Tobą zgadzam. I wy też przejrzyjcie przez oczy a nie przez jakies zacne serca w które wam wmawiają, że ENk'i jest waszym Ojcem i Panem Ziemi. Jak wy tak bedziecie myslec to daleko nie zajedziecie. Obudzcie sie troche z tej krainy czarow. To nie bajki, gdzie jakowa tam planeta se leci za jowisz az do ziemi podając jej rekę na Dzien dobry. Nie ma takich obiektow i to takich rozmiarow, ktore ladnie sobie lecą nie przestrzegajac zasad praw grawitacji. Skoro ona tak może to czemu ja nie moge latac bez pomocy urzadzen dodatkowych ?
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 19:18:50 wysłane przez t0m3k12 » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #52 : Luty 25, 2009, 19:41:53 »

Po za tym powinniÂście siĂŞ modliĂŚ aby siĂŞ nie pojawiÂła bo jak siĂŞ pojawi to DEAD FOR ALL.

Pozdro MrugniĂŞcie
kosynier
Gość
« Odpowiedz #53 : Luty 25, 2009, 21:22:48 »

nie wiecie ze baĂŚ sie moÂżna tylko Âżywych, a to ze bycik enek cos tam sobie nawija to co z tego poczekamy zobaczymy po co sie teraz sprzeczaĂŚ. do konca roku juz nie daleko i sie okaÂże czy bedzie nibiru czy nie
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #54 : Luty 25, 2009, 21:48:13 »

Mora, Tenerabel i Ja uwazam, ze jestesmy najporzadniejsi i najrozsadniejsi na tym forum, bo nie da nam sie wmowic bzdetów, ktore są wymyslone i skręcane co kązdą sesje. Jezeli byłoby takich 5 projektow jak cheops z roznymi bozkami uwazajacymi sie za Pana Ziemi to dalej byście wierzyli. Polacy są naprawde naiwni. Wszystko łapią co im się wmówi. Ma to swoje dobre i zle strony. Szczegolnie Ci z wykształceniem wyzszym, jak oni w takie coś wierzą to coś tu świadczy o ich umysle. Wojcikiecz nie dał sie nabrać. Bo tu chodzi o kase, a nie o jakieś planety X i o uratowanie Ziemi. No napewno. Napewno im zalezy uratować Taką planete z takimi glupkami w rzadzie, gdzie robią seksafery, żeby wywalic porzadnych i niewygodnych ludzi z parti demokratycznej. Ja bym proponowal zrzucic bombe na ten Polski rzad, a nie go ratowac.

Pozdrawiam
Mora&Tenebrael
Trzymam za was kciuki
Macie dobrą psyche
Nie zniszcie jej MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 21:53:10 wysłane przez t0m3k12 » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #55 : Luty 25, 2009, 22:03:23 »

NieG£UPI WYWÓD.
secularus
Gość
« Odpowiedz #56 : Luty 25, 2009, 22:04:13 »

Teraz dalej by sobie poleciała ta planeta uderzyła by w słońce doprowadzając do katastrofy układu słonecznego co za tym idzie WIELKIE BOOOM! i nas niema. Tzn. Nas by już wcześniej nie było ale układ słoneczny przestał by istnieć.

Bójcie się Enki was zniszczy Chichot

No to nie źle planeta wielkości Jowisza zniszczy słońce, ba nawet cały cały układ słoneczny,  to tak jakby kamieniem zdmuchnąć księżyc. Wracając co do wielkości tej planety to ma być większa od ziemi ale zdecydowanie mniejsza od Jowisza
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 22:04:43 wysłane przez secularus » Zapisane
Atena
Gość
« Odpowiedz #57 : Luty 25, 2009, 23:02:56 »

wiecie co....wszyscy jestescie nudni.... wkółko to samo... jeden naskakuje na drugiego i wzajemnie....
a na co wam to odbijanie piłki?... co wam to da? i jednej stronie i drugiej?
kurna jedni sobie wierza w to jedni w tamto... weźcie zajmijcie sie wszyscy sobą i swoimi problemami wewnętrznymi a nie tak sie martwicie o tych co wierza w enki i naodwrot..
ludzie - narzucajac swoje jakieś tam poglądy (czy prawdziwe czy nie - nie wazne) nie wpłyniecie na tych co juz wierza w coś, w daną rzecz itp... musza sami cos zrozumieć... i tak samo to sie tyczy zarówno jednej jak i drugiej strony

gdybym ja miala sie wkurzac na strone ojca rydzyka to juz dawno bym tam ładne wiązanki dawała!! a tak nie robie mimo ze człowieka nie trawie!! no bo po co? to i tak nic nie zmieni puki sami nie zozumieja...wiec NIC IM NIE PISZE... po co mam wojne z moherami prowadzic? to jak grochem o ściane....
dajcie sobie siana i wyluzujcie... jestem bezstronna jak by sie ktoś nie zczaił jeszcze:D

pozdrawiam!! i przestanicie sie juz licytowac kto ma racje i kto sie gdzie pomylil itp czy planeta rąbnie w ziemie tego czy tamtego dnia czy o tej godzinie czy pare sekund później czy jak...... rąbnie albo nie - nie wazne kiedy... heh.. a jutro do roboty albo na uczelnie! - idźcie spac;p ja tez ide:D
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 23:03:58 wysłane przez Atena » Zapisane
Gregorus
Gość
« Odpowiedz #58 : Luty 25, 2009, 23:09:38 »

Sesja 78

PYTANIE: Bardzo dziĂŞkujĂŞ, nastĂŞpne pytanie. Jak powstaÂł CaÂłun TuryĂąski?

EN-KI: A gdybym powiedziaÂł, Âże to jest falsyfikat, to co wy byÂście na to powiedzieli? To jest falsyfikat. CaÂłun TuryĂąski, ktĂłry zostaÂł znaleziony - tak naprawdĂŞ, tylko w bardzo niewielkim stopniu byÂł widoczny. Chciano pokazaĂŚ ludzkoÂści, wiĂŞc metodÂą komputerowÂą zrobiono to, co jest oglÂądane dzisiaj. PrawdĂŞ o Jezusie niebawem usÂłyszy Âświat. SÂłucham.

Sesja 96

PiĂŞknie dziĂŞkujemy. Czyja twarz jest na CaÂłunie TuryĂąskim?

EN-KI:

Nie moja – na pewno. Jest to takie – „rentgenowskie” odbicie twarzy Jezusa, po to Âżeby ludziom daĂŚ „dowĂłd istnienia” na Ziemi Jezusa i jest to prawdziwe, nie sztuczny wytwĂłr. SÂłucham.

Ja tylko powiem, ¿e sercem jestem za PCh, ale zamiataÌ pod dywan nie zamierzam. Ca³un ca³unem, bo na te pytania i odpowiedzi mo¿na spojrzeÌ w ró¿noraki sposób i uzyskaÌ satysfakcjonuj¹ce potwierdzenie, b¹dŸ zaprzeczenie. Natomiast to co mnie dosyÌ mocno poruszy³o, to sprawa prezydenta Obamy.

ByÂłem na sesji 95 w Bydgoszczy i gdy usÂłyszaÂłem
EN-KI:
Wszystko musi siĂŞ kolejno wypeÂłniĂŚ. Prezydent Obama, jaki zostaÂł wybrany, to powiem - z woli Boga, duÂżo zrobi dla, nie tylko Ameryki, ale i dla caÂłego Âświata. BĂŞdzie lubiany przez ludzi, prostych ludzi. Natomiast, mniej „przychylnym okiem“ bĂŞdÂą na niego patrzeĂŚ, nazwijmy to, „wÂładcy tego Âświata“. Obama otrzymuje przekazy i kiedy zaczniecie jego dokÂładnie, spokojnie, uwaÂżnie, sÂłuchaĂŚ - to usÂłyszycie jakie ostrzeÂżenia, jakie przekazy daje ludziom na rok 012 i nadziejĂŞ teÂż daje. SÂłucham.

by³em wiêcej ni¿ bardzo zaskoczony. Œledzi³em ca³¹ kampaniê 2008 i trochê jêzyk znam, i tak np. wystarczy spojrzeÌ kto, jakie banki i organizacje finansowa³y B. Obamê, jak¹ rolê odegra³ Zbigniew Brzeziùski itd., aby zacz¹Ì szczerze siê zastanawiaÌ nad "nieprzychylnoœci¹ w³adców œwiata".

Dzisiaj wyczytaÂłem z sesji 95 Âże:
BARBARA:

DziĂŞkujĂŞ.  Czy nowy Prezydent Obama speÂłni oczekiwania ludzi?

EN KI:

Pod warunkiem, Âże ludzie nie bĂŞdÂą ¿¹daĂŚ tego co niemoÂżliwe. Wasz nowy Prezydent zastaÂł, lub ma przekazanÂą AmerykĂŞ - mocno „nadgryzionÂą“ i tutaj mogĂŞ powiedzieĂŚ - z pustÂą sakiewkÂą. A wiadomo, Âże szybko - to i sam „Salamon nie naleje z pustego”. JeÂśli, dacie temu nowemu Prezydentowi szanszĂŞ, to powoli bĂŞdzie wyciÂągaÂł AmerykĂŞ z kryzysu. Bardziej Prezydent bĂŞdzie przydatny w czasach roku dwunastego, bo jest przeciwieĂąstwem byÂłego Prezydenta i wystarczy jego uwaÂżnie sÂłuchaĂŚ - ile przekazĂłw on przesyÂła ludziom. Jest „uduchowiony“ wystarczajaco duÂżo jak na gÂłowĂŞ paĂąstwa, zatem bĂŞdzie robiÂł wszystko, Âżeby zadowoliĂŚ ludzi, z czego mniej zadowolone bĂŞdÂą inne gÂłowy rzÂądzÂące. SÂłucham.

Przeciwieùstwem? Znaczy siê w czym? W bailoutach przecie¿ nie - dopiero co r¹bn¹³ $787 mld a ju¿ jego administracja szykuje nastêpny (ok. $300 o ile dobrze pamiêtam). W dzia³aniach zbrojnych te¿ nie - w³aœnie s¹ wysy³ane dodatkowe wojska do Afganistanu, a z Iraku siê nie wycofa, a co by³o jednym z punktów jego programu wyborczego. Ponadto kto ogl¹da³ debatê z hydraulikiem Joe - to chyba jasne mu jest, ¿e Obama jest socjalist¹ do szpiku koœci.

A kto widziaÂł jak mĂłwiÂł: "I think it is good when you spread wealth around"? - Marks byÂłby z niego dumny.

Ja to naprawdĂŞ delikatnie nakreÂśliÂłem o Obamie, w niczym nie przesadzajÂąc. Ale proszĂŞ spojrzeĂŚ, Âże inni ludzie walÂą prosto z mostu: http://www.youtube.com/watch?v=FjkYHagtVjw .

Ale z jednym to siĂŞ na pewno zgodzĂŞ - nadziejĂŞ to on umie dawaĂŚ... i jeszcze to "change"...
Mora
Gość
« Odpowiedz #59 : Luty 25, 2009, 23:56:40 »

Gregorus sÂłusznie zauwaÂżyÂłeÂś. Takich "przekrĂŞtĂłw" Enkiego jest wiĂŞcej. Co do Obamy to wszyscy siĂŞ podniecajÂą kolorem skĂłry itd. ale on wcale taki dobry nie bĂŞdzie. MrugniĂŞcie

Jak na razie nie zrobi³ nic, dobra zrobi³ jedn¹ rzecz. Zamkn¹³ obóz Guantanamo i tylko tyle. Reszta to gadanie. A te 787 mld $ to FED wyczarowa³o z powietrza. To nie Obama rz¹dzi USA ale FED i ca³a jego banda orków z Mordoru.

Oko na was patrzy. DuÂży uÂśmiech

Pozdro
Mora
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 23:57:05 wysłane przez Mora » Zapisane
Septerra
Gość
« Odpowiedz #60 : Luty 26, 2009, 00:14:32 »

Kapłan 718
Zauważam, że powoli wycofujesz się ze stanowiska, wcześniej broniłeś PCH jak lew... czy twoim zdaniem misja zmieniła charakter? A może już zostsała wykonana? Widoczne jest, że zmieniłeś podejście.

Jak zmieni je hmm Stanley to chyba będzie ostateczny krach na giełdzie ratowania świata UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 00:17:11 wysłane przez Septerra » Zapisane
Septerra
Gość
« Odpowiedz #61 : Luty 26, 2009, 00:38:21 »

"Nie moja – na pewno. Jest to takie – „rentgenowskie” odbicie twarzy Jezusa, po to żeby ludziom dać „dowód istnienia” na Ziemi Jezusa i jest to prawdziwe, nie sztuczny wytwór. Słucham."

Kiedyś mówił totalnie co innego - że to falsyfikat. Nie mam konkretnego cytatu ale pamiętam to dokładnie.

edit:
Przeraża też trochę to, że oni zwracają się do niego jak do boga.

"Dziękujemy. Kochany nasz Opiekunie Ziemi En-Ki, nasz kochany Ojcze"

"Pięknie dziękujemy za opiekę, na każdy dzień, każdą chwilę naszego życia. Dziękujemy za niebiańską Misję Niebo - Ziemia, którą kierujesz"
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 00:41:43 wysłane przez Septerra » Zapisane
michu532
Gość
« Odpowiedz #62 : Luty 26, 2009, 01:10:44 »

wg mnie termin pojawienia sie Nibiru nie ulegÂł zmianie,przeciez wszystko sie zgadza?! nie czaje o co chodzi
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #63 : Luty 26, 2009, 06:48:51 »

KapÂłan 718
ZauwaÂżam, Âże powoli wycofujesz siĂŞ ze stanowiska, wczeÂśniej broniÂłeÂś PCH jak lew... czy twoim zdaniem misja zmieniÂła charakter? A moÂże juÂż zostsaÂła wykonana? Widoczne jest, Âże zmieniÂłeÂś podejÂście.

Jak zmieni je hmm Stanley to chyba bĂŞdzie ostateczny krach na gieÂłdzie ratowania Âświata UÂśmiech

Jak Stanley zmieni stanowisko, to ja chyba pojadĂŞ w gĂłry i zostanĂŞ pustelnikiem, w myÂśl tego, Âże utwierdzĂŞ siĂŞ, Âże ÂżyjĂŞ w jakimÂś dziurawym Matrixie, i nic na tym Âświecie mnie juÂż chyba nie zdoÂła zaskoczyĂŚ JĂŞzyk
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #64 : Luty 26, 2009, 12:55:37 »

BARBARA:
Czy nowy porzÂądek Âświata bĂŞdzie istniaÂł i jak dÂługo, i czy dolar zostanie zamieniony na Amero?
EN-KI:
Nowy porzÂądek Ziemi - czyli nowy cykl kosmiczny, zacznie siĂŞ dopiero od roku 13-go.  ÂŻeby ciebie uspokoiĂŚ to juÂż mĂłwiĂŞ - dolar jeszcze pozostanie dolarem i nie bĂŞdzie zamieniony na inne pieniÂądze.  Potem dopiero, w miarĂŞ zmian w rzÂądach Âświata, mogÂą teÂż byĂŚ zmienione pieniÂądze, czyli taka sama waluta ma byĂŚ na caÂłej kuli ziemskiej. Dla wszystkich krajĂłw jednakowa, Âżeby nie byÂło wiĂŞcej podzia³ów miĂŞdzy ludÂźmi.
O k... Buzia na k³ódkê NowoœÌ! Enki jest zwolennikiem NWO !!!

BARBARA:
Dziêkujê bardzo. Drogi Opiekunie, czy mo¿esz powiedzieÌ jaki wp³yw ma na ludzi zawartoœÌ fluoru w wodzie?
EN-KI:
Niszczy organizm – jest to taki „cichy zÂłodziej“ organizmu, niszczy organy wewnĂŞtrzne, niszczy koÂści.  Dlatego to - tak nalegam, Âżeby spoÂżywaĂŚ krysztaÂł i zÂłoto - bo to bĂŞdzie „reperowaĂŚ“ organizm. „Niby“ oczyszczajÂą wodĂŞ, „niby“ w trosce o ludzi, a tak naprawdĂŞ - jest odwrotnie. WiĂŞc, pamiĂŞtajcie co macie spoÂżywaĂŚ, a wtedy nie straszna wam bĂŞdzie „mocno oczyszczona woda“. SÂłucham.
Jest to przede wszystkim tÂłumik i niszczyciel mĂłzgu!!! pomin¹³eÂś tÂą drobnÂą kwestiĂŞ.
Fluor istotnie wzmacnia szkliwo zĂŞbĂłw, lecz jest takÂże wysoce trujÂący i moÂże powodowac szereg chorĂłb somatycznych i psychicznych. Opublikowane niedawno badania wykazaÂły, Âże fluor dodawany do wody moÂże spowodowaĂŚ powazne zaburzenia natury genetycznej.

Od czasĂłw II wojny Âświatowej nie przeprowadzono jednak dokÂładnych bada? nad szkodliwoÂściÂą fluoru. wielu specjalistĂłw zdecydowanie protestuje przeciwko dodawaniu go do wody. ZwracajÂą oni uwagĂŞ na fakt, Âże substancja ta byÂła po raz pierwszy na masowÂą skalĂŞ uzywana przez nazistĂłw. Podczas II wojny Âświatowej, setki tysiĂŞcy niewinnych ludzi trafiÂły do niemieckich obozĂłw koncentracyjnych. Hitlerowska machina zagÂłady wymagaÂła znalezienia Âłatwego sposobu, ktĂłry umoÂżliwiaÂłby caÂłkowite kontrolowanie zachowania wiĂŞÂźniĂłw, ÂżyjÂących w peÂłnej ÂświadomoÂści, Âże sÂą skazani na ÂśmierĂŚ.

Juz dawno wiadomo byÂło, Âże czĂŞsto podawane, nawet bardzo niewielkie dawki fluoru wpÂływajÂą na dziaÂłanie mĂłzgu i sprawiajÂą, Âże podtruci nim ludzie sa bardziej ulegli i podatni na manipulacjĂŞ. ZnajÂąc te specyficzne wÂłaÂściwoÂści substancji, zarĂłwno niemieccy, jak i rosyjscy komendanci obozĂłw koncentracyjnych dodawali fluor do wody pitnej.

WpÂływ fluoryzowanej wody na psychikĂŞ zrobiÂł naprawde wielkie wraÂżenie na oficerach wywiadu niemieckiego i rosyjskiego. Substancja zostaÂła uznana za idealne narzĂŞdzie do sprawowania kontroli nad podbitymi narodami. Wobec rychÂłego zwyciestwa, ktĂłrego spodziewali siĂŞ Niemcy, firmie I.G Farben z Frankfurtu, znaczÂącego producentowi substancji chemicznych, zlecono masowÂą produkcjĂŞ fluoru dla obozĂłw Âśmierci oraz innych, rĂłwnie zbrodniczych celĂłw.

BARBARA:
DziĂŞkujemy, kolejne pytanie. Czy w tym lub przyszÂłym roku bĂŞdzie wojna domowa miĂŞdzy ludÂźmi a rzÂądem federalnym?
EN-KI:
Wojny, takie „lokalne“ to juÂż sÂą. JeÂśli chodzi o AmerykĂŞ - to nie. Wasz Prezydent bĂŞdzie wyciszaÂł powstajÂące burze, ale za to - tutaj nie wymieniĂŞ imienia tego ugrupowania - dojdzie do zamieszek. Zamieszki bĂŞdÂą siĂŞ toczyĂŚ pomiĂŞdzy zwolennikami tego ugrupowania i tymi, ktĂłrzy zostali posÂądzeni o to, Âże to ugrupowanie „zaczyna padaĂŚ“. To ugrupowanie mogĂŞ zaliczyĂŚ - do „ogromnego paÂłacu, ktĂłry zostaÂł tak naprawdĂŞ zbudowany na fudamentach z piasku“. A co siĂŞ dzieje z budowlÂą, ktĂłra nie ma mocnych fundamentĂłw? I juÂż czas nastaÂł, Âżeby fundamenty „tego paÂłacu” zaczĂŞÂły siĂŞ kruszyĂŚ i tutaj zobaczycie jakie bĂŞdÂą rozruchy. SÂłucham.
Kolejny dowĂłd Âże ENKI (Lucyna) nie ma kompletnie pojĂŞcia co siĂŞ dzieje w USA i improwizuje  !
SÂą to caÂłkowicie wyssane z palca bzdury opowiedziane caÂłkowicie na poczekaniu.
Jaka jest sytuacja, moÂżna obejrzeĂŚ tutaj:
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=6095
lub na youtube

BARBARA:
DziĂŞkujemy bardzo. Co to znaczy, Âże zostanie przywrĂłcone czÂłowiekowi po roku 2012, dwanaÂście helis DNA ?
EN-KI:
Czego? Pierwsze sÂłyszĂŞ, i to aÂż dwanaÂście? TeÂż pierwsze sÂłyszĂŞ. Z tego co my mamy w planie, to przywracaĂŚ wam te „procenty zablokowane”, tak po jednym, ale Âżeby tak po dwunastym roku, to tego nie wiedziaÂłem. A moÂże byÂś tak istoto ludzka - tak mniej bzdur czytaÂła i naprawdĂŞ zaczĂŞÂła sÂłuchaĂŚ wÂłasnej ÂświadomoÂści, daÂła siĂŞ kierowaĂŚ intuicji, to lepiej na tym wyjdziesz. Od 13-go roku proces doskonalenia waszego bĂŞdzie przebiegaÂł bardzo powoli i doskonalenia umys³ów bardzo powoli. WiĂŞc, zanim weÂźmiecie ksi¹¿kĂŞ do rĂŞki, takÂą czy innÂą, zapytajcie swojej ÂświadomoÂści – czy ona jest dobra dla mnie. OdpowiedÂź dostaniecie. SÂłucham.
Chytrus… TAK aÂż . DWANAÂŚCIE !!! MÂądrzejsi od Ciebie gadajÂą te „gÂłupoty”. Przykro mi Âże ci siĂŞ to nie podoba.

BARBARA:
DziĂŞkujĂŞ. Jak bĂŞdzie wyglÂądaÂła sytuacja gospodarcza w 2009 roku w Ameryce i jak w Polsce?
EN-KI:
W pewnym sensie, juÂż na to pytanie odpowiedziaÂłem na poczÂątku. Nie ma jeszcze caÂłkiem „czarnych chmur” nad ZiemiÂą. „Eldorado”- teÂż siĂŞ nie zapowiada, ani tutaj w Ameryce, ani w Polsce i nie wystarczy tego, co bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ rzÂądzÂący, Âże „pasa trzeba zacisn¹Ì”. Ten proces regeneracji, naprawy gospodarki takie ma wÂłaÂśnie skutki. CoÂś musi najpierw upaœÌ, Âżeby moÂżna byÂło podnieœÌ, dlatego powiedziaÂłem - tak rĂłbcie, Âżeby przetrwaĂŚ, a dopiero potem zaczniecie oddychaĂŚ peÂłnÂą piersiÂą. SÂłucham.
Bankowe przejĂŞcie ameryki !!! link podaÂłem wyÂżej.
BARBARA:
PiĂŞknie dziĂŞkujemy. Czyja twarz jest na CaÂłunie TuryĂąskim?
EN-KI:
Nie moja – na pewno. Jest to takie – „rentgenowskie” odbicie twarzy Jezusa, po to Âżeby ludziom daĂŚ „dowĂłd istnienia” na Ziemi Jezusa i jest to prawdziwe, nie sztuczny wytwĂłr. SÂłucham.

Tylko tak gadasz... JĂŞzyk"Panie WszechÂświecie" trochĂŞ siĂŞ rozczarowaÂłem, ale widaĂŚ nie moÂżna mieĂŚ wszystkiego.
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 13:30:38 wysłane przez redmuluc » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #65 : Luty 26, 2009, 14:12:25 »

jak dla mnie nic siĂŞ nie zmieniÂło, w drugiej poÂłowie roku bĂŞdzie moÂżna zweryfikowaĂŚ istnienie Planety X empirycznie i to jest najwaÂżniejsze, wystarczy zwykÂły amatorski teleskop - nie trzeba juÂż bĂŞdzie jechaĂŚ do USA, czy SPT

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #66 : Luty 26, 2009, 16:18:57 »

jak dla mnie najwaÂżniejsze, Âże juÂż w drugiej poÂłowie roku bĂŞdzie moÂżna zweryfikowaĂŚ istnienie Planety X empirycznie, wystarczy zwykÂły amatorski teleskop - nie trzeba juÂż bĂŞdzie jechaĂŚ do USA, czy SPT

Dokladnie UÂśmiech
Tajpan
Gość
« Odpowiedz #67 : Luty 26, 2009, 17:33:53 »

A ja powiem krótko mam dostêp do teleskopu bardzo dobrej klasy mam mapy nieba i wszystko co jest potrzebne ¿eby t¹ planetê znaleŸÌ i spodziewam siê znaleŸÌ j¹ na wakacje tego roku, jak tylko znajdê to napiszê Uœmiech
A mo¿e nawet zamieszczê zdjêcia, jak mi kolega po¿yczy aparat z du¿¹ matryc¹.
A co do tego co tu piszecie jak rzygaĂŚ wam siĂŞ chce itp. to ja wam powiem Âże ja mam doœÌ tego co siĂŞ teraz dzieje na Âświecie i jak by nie miaÂło wyglÂądaĂŚ oczyszczanie ziemi to ja na kaÂżdÂą ewentualnoœÌ siĂŞ zgadzam byle by tylko to byÂło skuteczne. 
Tajpan
Gość
« Odpowiedz #68 : Luty 26, 2009, 17:59:04 »

A jeszcze co do Nibiru to mam zdjĂŞcie z bardo dobrego teleskopu (jeden z najlepszych) tylko nie jestem pewien na 100% czy to jest to :/(tylko na 87%) jeÂśli ktoÂś z was mĂłgÂł by i chciaÂł zamieÂściĂŚ to zdjĂŞcie na forum do proszĂŞ o przesÂłanie e-mile a ja wyÂślĂŞ zdjĂŞcia UÂśmiech
Pozdrawiam.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #69 : Luty 26, 2009, 18:26:04 »

Pogadaj z Tom1ek-em.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #70 : Luty 26, 2009, 20:04:46 »

jasne, chĂŞtnie bym zobaczyÂł to zdjĂŞcie, przeÂślij mi na maila, podam ci na priva

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #71 : Luty 26, 2009, 22:39:03 »

jasne, chĂŞtnie bym zobaczyÂł to zdjĂŞcie, przeÂślij mi na maila, podam ci na priva
Tomek czyba nas ne zostawisz tak bez zdjecia CoÂś Podziel siĂŞ z nami ok ?  UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Tajpan
Gość
« Odpowiedz #72 : Luty 27, 2009, 17:13:30 »

JuÂż wysÂłaÂłem Tomkowi czekam na odpowiedÂź.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #73 : Luty 27, 2009, 19:12:02 »

jutro siĂŞ temu dokÂładniej przyjrzĂŞ, nie mam na to dziÂś czasu

Mora
Gość
« Odpowiedz #74 : Luty 27, 2009, 19:45:56 »

No ciekawi mnie to zdjĂŞcie a mi byÂś wysÂłaÂł Tajpan? MrugniĂŞcie
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: