Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 18, 2025, 16:51:36

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: H2O. Woda. oraz E-n-Ki  (Przeczytany 18907 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PHIRIOORI
Gość
« : Luty 24, 2009, 18:55:57 »

Enki to w pewnej mierze WODA.

W staro-jezyku: Nilo-Saharan WODA to:      "nki".

Zamiast "En-Ki",  moÂżna zapisaĂŚ teÂż tak: E-nki, a dalej: E-n-Ki 

Dalsze wyjaÂśnienia majÂą sens jedynie w komplecie.
frank-link -> En-Ki

Bo to temat Rzeka,
a jako siĂŞ Rzecze:

Zatem np.Pani Lucyna rozmawiaÂła niekiedy z wodÂą (o ile).
Laguna podobnie. Wotter byÂł ominiĂŞciem zapory kanaÂłu wodnego MrugniĂŞcie
Czasem teÂż leje wodĂŞ.
Woda na MÂłyn.
Woda Âżycia.
pa Ra Wodna.
Woda Âżywa.  bywa.  lub martwa.

Woda to teÂż jest i LĂłd.
A Lud, jak wiadomo.. to ta caÂła Wiara.
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2011, 01:50:41 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2009, 20:25:35 »

Witaj,
poniekad masz racje. Tak jak i w bibli tak i w kabale woda to symbol czasu. Enki=Samael to jeden
z 72 aspektow boga, aniolow czy energii. To " ten co przeszkadza" to aniol Zepsucia i Rozkladu w czasie. To ten , ktory wprowadza na ziemie czas. To jeszcze sedzia ale i prorok.
pozdrawiam
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2009, 20:54:10 »

Ancentaur tez tak mysle - SAMUEL=SAMAEL - ten SAM rdzeĂą kabalistyczny SMAL ale jednak uwaÂżam, Âże wspó³czeÂśnie demonlogia kuleje i Âźle odczytujÂą SAMAEL jako Jad Boga - bardziej "ten, ktĂłrego opuÂściÂł BĂłg" - w sensie, Âże Samuel stara siĂŞ powrĂłciĂŚ do StwĂłrcy  - coÂś w tym jest, ale nie do koĂąca jest to dla mnie jasne bo w Biblii pojawia siĂŞ PROROK SAMUEL i ginie nagle - Âłamie krĂŞgosÂłup spadajÂąc na taboret na wieœÌ o Âśmierci syna...

patrzcie KsiĂŞga Samuela - w Biblii a jest tam sporo caÂłkiem waÂżnych informacji!!!

ENKI to przede wszystki PAN NIEBIOS poniewa¿ EN to sumeryjskie AN czyli NIEBIOSA a KI to ¯YCIE - mo¿na ro ró¿nie rozumieÌ bardzo Uœmiech

718'

acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Luty 25, 2009, 19:44:46 »

Witaj Kaplanie,
polaczenie wydaje sie istnieje wlasnie w sensie tymczasowosci tej lewej "ra" czyli "zlej" strony za , ktora odpowiada samael. Lewa strona to "hebr. smol" zas ubranie "hebr.simla" i oba maja ten sam rdzen "sm=300-40" co oznacza, ze ta lewa strona otacza i okrywa ludzkosc.
Jesli chodzi o jad, (hebr. sam) o wartosci 60-40 tworzy z polaczenia z sael o wartosci 300-1-30
wlasnie slowo samael ( 60-40-1-30 )
pozdrawiam
kosynier
Gość
« Odpowiedz #4 : Luty 25, 2009, 21:25:50 »

hmm ja na kabale sie nie znam i na innych takich tez nie ale wiem Âże woda to Âżycie czyli moze cos ma wspĂłlnego z enkim jako stwĂłrca czÂłowieka
Kiara
Gość
« Odpowiedz #5 : Luty 25, 2009, 22:39:48 »

A od kiedy to Enki jest stworca czlowieka CoÂś CoÂś Szok Z politowaniem

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #6 : Luty 26, 2009, 13:48:28 »

A od kiedy to Enki jest stworca czlowieka CoÂś CoÂś Szok Z politowaniem
84% CiaÂła czÂłowieka to H2O.  Ale czy woda jest stwĂłrca czÂłowieka?
~70% Domu to cegÂła. Ale czy cegÂła jest stwĂłrca domu? !   

DuÂży uÂśmiech CegÂła StworzyÂł Dom
Krons
Gość
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 03, 2009, 10:55:01 »

84% CiaÂła czÂłowieka to H2O.  Ale czy woda jest stwĂłrca czÂłowieka?

Na stronach wingmakers.pl ( dziaÂł z Dr.NerudÂą, chyba 3 sesja) nawijano o tzw. "pÂłynnej inteligencji" ,ale nie przytoczono tam najmniejszej wzmianki jakoby to En-KI byÂł stwĂłrczÂą czÂłowieka. JĂŞzyk

StwĂłrcÂą na pewno nie,ale z czymÂś oczyszczajÂącym tak,byle nie przeczyszczajÂącym  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2009, 11:21:21 wysłane przez Krons » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 22, 2009, 22:34:15 »

http://www.ingeneza.com/pl_ingeneza.html

wadliwy rysunek [mechanika kwantowa jako ogniwo ÂłaĂącucha], ktĂłru psuje nieco ten skÂądindÂąd bardzo dobry artykuÂł (poza tym jednym rysunkiem)
Trel
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 23, 2009, 23:18:28 »

....
H2O niby takie proste a ciagle zaskakuje :p
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2009, 23:20:42 wysłane przez Trel » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 25, 2009, 21:58:17 »

OHO   

..zaskakuje MrugniĂŞcie

Ox2 i H
H2O
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2010, 20:20:37 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 01, 2009, 17:48:21 »

"nuna" - to w egipskim: woda

A u MajĂłw  bĂłstwem wĂłd byÂła... ÂŻABA (energia Yin).

a ona? (fotks janusza)

moze to jakas ksiĂŞÂżniczka? ..i trzeba pocaÂłowaĂŚ  Buziak
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 23:03:24 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #12 : Luty 21, 2010, 16:03:17 »

to jeszcze nie jest dokÂładnie to, co chiaÂłem tu zamieÂściĂŚ, ale nie mam pod rĂŞka wÂłasciwego linku,
jak znajdĂŞ -to zmieniĂŞ, o ile zapamiĂŞtam, ze to w wodzie byÂło.

<a href="http://www.youtube.com/v/3ZyBZqwiraQ&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3ZyBZqwiraQ&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;</a>

By the WATER
http://suszeq.wrzuta.pl/audio/aHOifQh1Ysm/ryczace_dwudziestki_-_by_the_water

« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 16:12:18 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #13 : Luty 21, 2010, 19:22:12 »

YAN , to aspekt zenski przejawia sie przez 5 elemetow ksztaltujacych harmonie w petagramie Venus.

Przywrocenie prawidlowego ukladu struktory wody nastepuje poprzez wlasciwy uklad 5 nie zaburzonych niczym wzorcow zawartych w niej. Przykladem tego jest sniezynka , ktora ksztaltuje  swoja doskonalosc dzieki energii milosci , ktora na nia ( 4 zywioly polaczone miloscia , ktore ja ksztaltuja) odzdzialywujacej na nia.

Tak wiec Pania Wody jest Kobieta nie mezczyzna nie Enki. Owszem On przestawil wszystkie wzorce zycia , obnizyl ich energie o 1/4 i z tej obnizonej utworzyl wzorzec dla swojej epoki.
Ale to juz przeszlosc , Jego wzorzec wody przestal dzialac , gdy zostal przywrocony wpis pierwotny ( ten z przed Jego epoki), stalo sie to w ubieglym roku na jesieni i nie w Australji co sugerowal Winter.

Zgodnie z zasada powrotu do pierwotnego wzorca wody , oraz jego mocy energetycznej , ktora wykracza poza mozliwosci oddzialywania na nia energia obecnie trawajacej epoki ,  nie mozna juz zmienic niczego w tym zapisie. Naprawde niczego!

Powrot do kodu pierwotnego to proces,  kazda zywa istota zmienia w sobie ustawienieelemetow zawartych we wzorcu  kod tychczasowym.

Woda jest podstawa zycia , ale rowniez glownym elemetem skladowym wszystkich struktur materialnych, tak wiec ustawienie jej wzorca , to zycie wedlug zapisu wiedzy w nim zawartej.

Enki nie jest wladca wody , i nigdy nie byl tak naprawde, owszem przysposobil sobie to miano po zrobieniu przekretu z wzorcem i wpisaniu go w struktury zycia naszych , a raczej Jego czasow, zwanych tez Epoka ciemnosci.

W jaki sposob rozwija sie zycie  fizyczne w duzej mierze zalezy  od kodu wody ktory je wyznacza. Wlasciwie w tym malenkim dysku pojedynczej czastce wody zapisana jest cala wiedza wyznaczajaca droge rozwojowa.
Kazdy wdzycha powietrze w ktorym sa czastki wody , to co wdychamy ma zapis wiedzy ,ktora podswiadomie ustawia nasz sposob zycia i reakcje na wszystko co nas otacza.
To jest wzorzec , to jest wiedza zakodowana.
Tak wiec naiwnoscia jest twierdzenie iz wiedza Stworcy nie dotrze do kogos , kto nie dowie sie czegos z ksiag , czy innych przekazow.Ona dochodzi w trakcie kazdego oddechu , i do biednych i do bogatych  i do tych swiadomych zmian  ido tych kompletnie nieswiadomych. Bowiem wszystko jest w zapisane w kazdej czastce wody.

Zatem wiedza ludzkosci jest przekazywana globalnie poprzez czastki wody zawarte w powietrzu , poprzez wode ( ale ta zywa) , ktora pijemy.
Ponownego ustawienia wzorca kodu pierwotnego nie mogl dokonac Enki , ni zaden mezczyzna , gdyz ten depozyt niesie w sobie kobieta. Kobieta , nie mezczyzna jest strazniczka kodu , zatem i Pania Wody.

Powrot do przyszlosci ( a tak naprawde przeszlosci) to powrot do prawdziwego wzorca wody , do wiedzy w nim zdeponowanej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #14 : Listopad 24, 2010, 16:39:17 »

Palenque - Lakamha

Nie ma wiĂŞc nic dziwnego w tym, Âże prawdziwa nazwa Palenque w jĂŞzyku dawnych MajĂłw to Lakamha,
czyli "Wielka Woda". Naukowe prace trwajÂą tu nadal

« Ostatnia zmiana: Listopad 24, 2010, 16:40:36 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #15 : Listopad 25, 2010, 17:38:32 »

Elo !!!!

Nasz przesympatyczny dramatopisarz Âś.p. Zachary S. opisuje, iÂż Enki zanim staÂł siĂŞ Enkim, byÂł Panem EA.

Czy nasi "liczbowi" koledzy potrafiliby rĂłwnieÂż to imiĂŞ "przeliczyĂŚ" ? WierzĂŞ, Âże wniesie to nastĂŞpnÂą porcjĂŞ ciekawych informacji.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
east
Gość
« Odpowiedz #16 : Listopad 25, 2010, 18:09:00 »

Kiara napisalaÂś  :
Ponownego ustawienia wzorca kodu pierwotnego nie mogl dokonac Enki , ni zaden mezczyzna , gdyz ten depozyt niesie w sobie kobieta. Kobieta , nie mezczyzna jest strazniczka kodu , zatem i Pania Wody.

Kurcze kim ta Kobieta nie jest .. tutaj jest PaniÂą Wody, gdzie indziej kobietÂą-kobrÂą .. zaprawdĂŞ, kobieta zmiennÂą jest MrugniĂŞcie
Kto za niÂą trafi ?? Âżaden, ale to Âżaden  mĂŞÂżczyzna nigdy siĂŞ nie dowie co kryje w sobie "torebka" Kiary UÂśmiech z ktĂłrej wyciÂąga takie newsy.

tylko i wylÂącznie Kiara wie UÂśmiech

Pozdrawiam empatycznie
East
Kiara
Gość
« Odpowiedz #17 : Listopad 25, 2010, 18:46:07 »

Oj east , przeciez to takie proste.

Panem ze tak powiem "malych wod" czyli plynow zawartych w materii  jest Enki.
Ale Pania "duzych wod" jest zawsze Gwiazda Matka , energia milosci w niej zawarta ksztaltuje rzeczywistosc. Najmniejszym elemetem latwo zauwazalnym dla czlowieka jest kropla wody przeksztalcajaca sie w sniezynke.
Poziom uczuc ksztaltuje jej doskonaly i harmonijny wzor,  co odzwierciedla sie fraktalnie w calym przejawie zycia fizcznego.
Jest to tworzeniem fizycznosci za pomoca uczuc , bo one maja wplyw na wszystkie elemety zycia przejawiajace sie w postaci pierwiastkow i elemetow.

A "Zlota Kobra" , czyli Kundalini to depozyt energii zycia ( ziarno zycia) , ktora od zawsze i na zawsze jest aspektem zenskim.
Co to jest wiekla kobra i mala kobra? To rowniez fraktalnosc , wielka  zlota kobra to wzorzec zycia z Gwiazdy Matki , a mala kobra to wzorzec zycia w ciele ludzkim , kundalini.

Mala kobra zawsze bedzie dazyla do "zjednoczenia" energetycznego z duza kobra , osiagniecia idetycznosci jak matka. Taki momet nastapi jest to kolejnosc ewolucyjna otwierajaca nastepny etap korzystania z mozliwosci DNA.

Zagadnienie jest o tyle ciekawe , ze musi byc na ziemi kobieta , ktora niesie w sobie ten pierwotny niczym nie zmanipulowany wzorzec zycia. On to musi uzyskac moc energetyczna , ktora bedzie mogla polaczyc go z ta  "Zlota Kobra" i zdjac kolejne blokady z DNA. Czyli inaczej ostatnia pieczec odzielajaca Ludzkosc od kolejnego wymiaru.

Dlaczego mowilam o dostepie soook do wiedzy wzorca? Bo to co ma nastapic w fizycznosci ( a musi by napelnic forme energetyczna ,energia zageszczona w fizycznosci zaistnialego zdarzenia) w jakis sposob stalo sie wiedza rowniez  jego.

Jako wzorzec matryca energetyczna  to zdarzenie juz od bardzo dawna istnieje w swiecie duchowym.

Wie o tym wcale nie az tak wielu  ludzi ,ja rowniez o tym wiem.
Jak widzisz east ale  nie tylko ja.

Powiem Ci w sekrecie east ze sa faceci ktorzy wiedza co jest w mojej torebce  JĂŞzyk ale zaden nie wie co z niej wyciagne w decydujacym momecie.

No moze jeden sie spodziewa , ale pewnosci tez nie ma na 100%.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 10:57:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #18 : Listopad 26, 2010, 04:56:00 »

Powiem Ci w sekrecie east ze sa faceci ktorzy wiedza co jest w mojej torebce   ale zaden nie wie co z niej wyciagne w decydujacym momecie.
To tak,jak zapytac kroliczka.."skad sie tu wziales?"..i on odpowie Ci,ze z cylindra Kiary.. a przeciez cylinder nie jest i nigdy nie byl aspektem zenskim.To jest ta Magia,East.Kapisz?Nie.?I ja tez.  DuÂży uÂśmiech
PS.
Ja dobrze wiem co jest w torebce Kiary,ale nie chce uprzedzac.Wszyscy zobacza to  golym okiem,
w 2012 roku - jesli chodzi o scislosc dat.I widzielismy to juz u p.Lobos,En-ki,Marduka,Myslicieli...wstaw znane Ci..i innych "przepowiadaczy" przyszlosci.Niech sie bawia,ale nigdy moim kosztem.Amen.
Pozdrawiam.

« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 08:05:57 wysłane przez Kahuna » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #19 : Listopad 26, 2010, 10:46:46 »

Ach dodam tylko iz wszyscy wiedza wszystko o mnie lepiej niz ja... no coz?

Okreslenia "zlota kobra" , czy kobra , i kazde inne sa naprawde tylko symboliczne w swiecie ludzi ( to dla tych co sie boja wezy).

Tak naprawde chodzi o wiazke energii , zlota energie bo ma ona najwyzsza czestotliwosc wibracyjna.

Otrzyma ja kazdy by mogl dokonac osobistej transformacji , ale o potecjale wlasciwym dla niego.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Nienawisc , zawisc , zazdrosc przejawiane do kogokolwiek ( zarowno do Enki , L. ÂŁobos , mnie , czy wymyslonych inych postaci typu Iluminanci czy Reptylianie) stanowia blokade rozwojowa kazdego kto generuje w sobie te emocje.

Pora to zrozumiec, bo tylko Czlowiek sam siebie ogranicza i sam siebie moze pozbawic tych ograniczen.

Kazda z istot tzw. przez nas negatywna ma dostep do kazdego tylko i wylacznie dzieki skumulowanej w czlowieku wibracji ktora tworzy w sobie sam.
Tak wiec gdy tworzymy strach , zlosc i zwisc otwieramy im droge , a one swoja energia wzmacniaja te emocje.
Emocje negatywne zaczynaja zyc swoim zyciem tworzac z polaczonych  idetycznych gron rzeczywistosc  czlowieka o takich realiach. Tworza jego swiat pelen zla , strachu nienawisci i brzydoty wszelakiej.

Kiedy przekraczamy progi swoich ograniczen przez niskie uczucia , zaczynamy akceptowac innych i ich zachowania jako wlasciwe dla nich na ten momet ( inaczej jeszcze nie potrafia) , wowczas kochamy ISTOTE - Czlowieka bez wzgledu na jego kreacje i czyny ktorymi wypelnia swoj swiat. Niczego nam nie ubywa , wzbogacamy sie o akceptacje.
Oczywiscie gdy system wartosci takiej Istoty , czy Czlowieka nie jest nam bliski , nasze drogi sie nie lacza  raczej oddalaja i to bardzo.

Jednak nie odbiera nam to mozliwosci kochania  i obdarowania miloscia Enki , P. Lucyny , czy Iluminanta , lub Reptylian.

Nalezy sie nauczyc odrozniac milosc do Czlowieka jako stworzenia Boskiego i dystansowania do niegodnych jego czynow. To naprawde dwa  rozne tematy.

Gdy Czlowiek nauczy sie i nie bedzie sial zawisci oraz nienawisci , zazdrosci  i nieszczerosci otoczy go zlota energia caly czas plynaca do nas z Zaswiatow.

Niby proste , jednak tak trudne do realizacji. Dlaczego? Moim zdaniem niski poziom wlasnej wartosci pcha ludzi do czynow dowartosciowywania sie przez wszelkiego rodzaju obnizanie wartosci innych.

Ja czasami tez daje sie wciagnac w ta niska gre , jednak juz coraz zadziej.

Jeszcze dla bardzo ciekawych.... co jest w mojej torebce? Milosc.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 15:11:26 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #20 : Listopad 26, 2010, 11:01:51 »

Powiem Ci w sekrecie east ze sa faceci ktorzy wiedza co jest w mojej torebce   ale zaden nie wie co z niej wyciagne w decydujacym momecie.
To tak,jak zapytac kroliczka.."skad sie tu wziales?"..i on odpowie Ci,ze z cylindra Kiary.. a przeciez cylinder nie jest i nigdy nie byl aspektem zenskim.To jest ta Magia,East.Kapisz?Nie.?I ja tez.  DuÂży uÂśmiech
PS.
Ja dobrze wiem co jest w torebce Kiary,ale nie chce uprzedzac.Wszyscy zobacza to  golym okiem,
w 2012 roku - jesli chodzi o scislosc dat.I widzielismy to juz u p.Lobos,En-ki,Marduka,Myslicieli...wstaw znane Ci..i innych "przepowiadaczy" przyszlosci.Niech sie bawia,ale nigdy moim kosztem.Amen.
Pozdrawiam.

Co mo¿na wyci¹gn¹Ì z damskiej torebki w decyduj¹cej chwili? To zale¿y dla kogo ma byÌ ta decyduj¹ca chwila.
Bo wyciÂągn¹Ì moÂżna pistolet, lub... szminkĂŞ i puderniczkĂŞ. No sÂą jeszcze i inne akcesoria, ale zaleÂży jak pojemna jest torebka.  DuÂży uÂśmiech

W 2012 runie wiele iluzji, ktĂłrymi jesteÂśmy karmieni. Co zostanie?

Ps. Kiaro, nie zawsze postawa zdroworozsÂądkowa musi byĂŚ dyktowana niskimi uczuciami. Przypisywanie takich uczuĂŚ osobom, majÂącym odmienne zdanie od Twego, Âświadczy jedynie o rzutowaniu siebie na innych. A prawda moÂże byĂŚ taka, Âże byĂŚ moÂże jesteÂś za maÂło przekonujÂąca?

A mo¿e przejawiasz niemo¿noœÌ zaakceptowania faktu, ¿e ludzie nie musz¹ siê zgadzaÌ z tym, co g³osisz? I ¿e maj¹ prawo o tym szczerze pisaÌ?

W kaÂżdym razie ostroÂżna byÂłabym w zarzucaniu innym nienawiÂści, zazdroÂści, niskiego rozwoju czy innych upoÂśledzeĂą, chociaÂżby mĂłzgowych.  Osoba naprawdĂŞ wysoko rozwiniĂŞta, nigdy takich insynuacji nie czyni. Nawet tak nie myÂśli.
ZresztÂą, za dwa lata nastÂąpi weryfikacja, wiĂŞc spokojnie poczekajmy.

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 13:18:02 wysłane przez ptak » Zapisane
purattu
Gość
« Odpowiedz #21 : Listopad 26, 2010, 14:28:26 »

kroliczek z cylindra Kiary? nieeee..
stad.. Cool DuÂży uÂśmiech Cool DuÂży uÂśmiech Cool JĂŞzyk

<a href="http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>

« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2010, 19:03:12 wysłane przez Dariusz » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #22 : Luty 24, 2011, 13:48:55 »

"Water" Brian-T: Collins 432hz music www. omega432.com

<a href="http://www.youtube.com/v/Yr4P4hUttso?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Yr4P4hUttso?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL</a>
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: