arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #175 : Październik 22, 2011, 22:24:47 » |
|
Zdecydowanie zrezygnowaÂłbym z iloÂści na rzecz jakoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #176 : Październik 22, 2011, 22:38:17 » |
|
Zdecydowanie zrezygnowaÂłbym z iloÂści na rzecz jakoÂści.
Wiesz nie mozna robic czegos dobrze jak ciagnie sie trzy sroki za ogon , obecnie nie mam czasu na skupianie sie nad postami pisze z automatu ,uwagi zdecydowanie przyjmuje i sama to widze.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #177 : Październik 23, 2011, 01:04:02 » |
|
Niestety, muszê przyznaÌ racjê Lagunie. Z perspektywy czasu i po odciêciu siê od kontaktów z osobami zwi¹zanymi z antrovisem dostrzegam wyraŸnie spustoszenia jakie poczyni³y w nich antrovisowe energie. Ju¿ nie wnikam, czy to paso¿yty, czy robale. Uwa¿am, ¿e osoby te zosta³y w jakiœ sposób ska¿one i nie do koùca s¹ sob¹. Ich niekontrolowane zachowania i zapêdy w³adcze, silna potrzeba ingerencji w innych, manipulowanie, niespójnoœÌ psychiczna, ataki furii w przypadku najmniejszego oporu oraz paniczny strach przed ska¿eniem oraz wampiryzmem energetycznym s¹ co najmniej zastanawiaj¹ce. Odnios³am wra¿enie, ¿e mimo formalnego rozwi¹zania, antrovisowe idee nadal by³y i s¹ kultywowane podczas prywatnych spotkaù. By³y próby pozyskiwania nowych ludzi pod p³aszczykiem dzielenia siê wiedz¹, która by³a w jakiœ sposób implantowana. Podczas przekazów tej¿e wiedzy czêsto pada³o zdanie, ¿e energiê, która teraz jest dawana kiedyœ trzeba bêdzie zwróciÌ. Nie podoba³o mi siê wiele innych rzeczy, np. zauwa¿alna podleg³oœÌ hierarchiczna mimo deklarowanej przyjaŸni oraz œlepe pos³uszeùstwo. Dziwne by³o równie¿ dla mnie twierdzenie, ¿e niby moja energia mia³a byÌ w jakiœ sposób potrzebna do czegoœ tam. Chyba chodzi³o o odbudowanie nowej Ziemi po rozpadzie materialnym tego œwiata. Mia³am wiele przykrych doœwiadczeù z jedn¹ z tych osób. Ale o tym nie bêdê ju¿ pisaÌ. Niektórzy z pewnoœci¹ wiedz¹ o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #178 : Październik 23, 2011, 09:41:20 » |
|
A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P...........  Nie wiem jakie leki bierzesz, lub do jakiej sekty obecnie naleÂżysz - bo sama mowiÂłaÂś o antrovisie..widaĂŚ lubisz jak cie ktoÂś wodzi za nos.. ale rzeknĂŞ ci tak: jestem kobietÂą i nawet nie podejmĂŞ siĂŞ odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie" wczoraj zajrzaÂłam do archiwum i znalazÂłam nieciekawie pachnace teksty (podaÂłam linka) i pytaÂłam ciebie o opinie pewnie stad przyklejasz cos do mnie nie wiedzac nawet do kogo piszesz...bo mylisz sie nawet w podstawach (pÂłci) ale wiesz ja nie jestem w temacie i czuje ze wsadzilam kij w mrowisko a ty i reszta macie cos na sumieniu.. pojawiÂło sie okreslenie kiary - siostra maÂłgosia...(nie wnikam) ambroÂży - zmieniajÂący pÂłec.. ptak.. ZNUDZILO MNIE. I jeszcze jedno czy ja nie mam prawo byc tym prymitywnym czlowiekiem...Jestem prymitywnie rozwinieta i mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju
skoro sama sobie przyznajesz prawo do bycia prymitywem - to moje poparcie masz... poza tym, tez cie czuje i napisze ci ze: tyle mi starczy wiecej nie chce, wyjatkowa s³aboœÌ. natomiast co do moich pytan dotyczacych robali i pasozytów - z ciekawoœci pyta³am o twoj¹ opiniê oraz o opinie zwi¹zan¹ z linkiem archiwalnym.. wiecej pytaù nie zadam wczoraj dosz³am do ciekawych tresci w archiwum i tez mi starczy..NUDNE GRY I ZABAWY!
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #179 : Październik 23, 2011, 10:45:45 » |
|
Niestety, muszê przyznaÌ racjê Lagunie. Z perspektywy czasu i po odciêciu siê od kontaktów z osobami zwi¹zanymi z antrovisem dostrzegam wyraŸnie spustoszenia jakie poczyni³y w nich antrovisowe energie. Ju¿ nie wnikam, czy to paso¿yty, czy robale. Uwa¿am, ¿e osoby te zosta³y w jakiœ sposób ska¿one i nie do koùca s¹ sob¹. Ich niekontrolowane zachowania i zapêdy w³adcze, silna potrzeba ingerencji w innych, manipulowanie, niespójnoœÌ psychiczna, ataki furii w przypadku najmniejszego oporu oraz paniczny strach przed ska¿eniem oraz wampiryzmem energetycznym s¹ co najmniej zastanawiaj¹ce. Odnios³am wra¿enie, ¿e mimo formalnego rozwi¹zania, antrovisowe idee nadal by³y i s¹ kultywowane podczas prywatnych spotkaù. By³y próby pozyskiwania nowych ludzi pod p³aszczykiem dzielenia siê wiedz¹, która by³a w jakiœ sposób implantowana. Podczas przekazów tej¿e wiedzy czêsto pada³o zdanie, ¿e energiê, która teraz jest dawana kiedyœ trzeba bêdzie zwróciÌ. Nie podoba³o mi siê wiele innych rzeczy, np. zauwa¿alna podleg³oœÌ hierarchiczna mimo deklarowanej przyjaŸni oraz œlepe pos³uszeùstwo. Dziwne by³o równie¿ dla mnie twierdzenie, ¿e niby moja energia mia³a byÌ w jakiœ sposób potrzebna do czegoœ tam. Chyba chodzi³o o odbudowanie nowej Ziemi po rozpadzie materialnym tego œwiata. Mia³am wiele przykrych doœwiadczeù z jedn¹ z tych osób. Ale o tym nie bêdê ju¿ pisaÌ. Niektórzy z pewnoœci¹ wiedz¹ o co chodzi.
Witaj ptak W momencie , kiedy rozpoczelismy ten watek , a wlasciwie Kiara sie odwazyla , podjelam dyskusje w bardzo delikatny sposob , aby ludzie nie czuli sie przymuszani do zrozumienia czegos z czym nigdy sie nie spotkali . Energie o jakich mowa sa tak niewyobrazalnie silne , ze trudno to wrecz wyjasnic ,nadal wykonuja swoja prace na poziomie energetycznym i mysle, ze nikt tego procesu nie zatrzyma . Wyobraz sobie ptaku -antrovis przeszkolil kilka tysiecy ludzi -czesc z nich niby odeszla w ,ktoryms momencie , ale to na nic jesli nie rozumieli procesu jaki w nich zachodzil nadal .Znam taki przypadek kobiety , ktora osiagnela 3 stopien wtajemniczenia . obecnie jest to wrak czlowieka -depresje , spazmy, zycie w amoku .Rozmawialam z nia kilka razy jej przypadek dal mi duzo wnioskow podobnych do Twoich -spustoszenie totalne , jakby to ona caly czas zasilala te robale. W tamtym okresie nie bylam w stanie jej pomoc ,poniewaz sama szukalam odpowiedzi , ale kontakt z nia doprowadzil mnie do daleko idacych wnioskow , o ktorych teraz smialo pisze . Ptaku jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE , drugim krokiem obrony jest poswiecanie duzo czasu na medytacje na czakrze serca . staraj sie maxymalnie uruchomic otwieranie tej czakry , te energie wowczas nie maja do Ciebie dostepu , wrecz uciekaja i wszystkie ich zabezpieczenia puszczaja . Zaznacze tutaj bardzo istotna sprawe -w momencie . kiedy podejmujesz decyzje o wejsciu do wspolpracy dajesz swoje przyzwolenie do dysponowania cala swoja energetyka *zakladaja Tobie zabezpieczenia -znakiem szczegolnym po . ktorym rozpoznasz te zabezpieczenie jest zablokowanie czakry serca *to ich zabija*czujesz wowczas jakby ktos lub cos zalozylo Tobie blache na te centrum energetyczne, ja czulam to bardzo . Syndromy sa takie, ze stajesz sie czlowiekiem bez uczuc -nic nie jest w stanie Cie poruszyc . Jesli czujesz , ze Twoja droga jest ta czesc wiedzy to w porzadku , ale jesli blizsza Ci jest empatia i poczucie , ze mozesz czuc bron sie przed nimi , poniewaz jesli tego nie zrobisz- kazdego dnia bedzie umierala czesc Ciebie. Tym robala zalezy na kazdym solidnym potencjale sa bezwzgledni- jednak musza dzialac w obrebie prawa przyczyny i skutku , ktore nota bene mozna wykorzystac do swojej wlasnej obrony przed nimi.Ostatni wniosek -Juz zawsze bedziesz rozpoznawac osoby , ktore mialy kontakt z ta energia -po odczuciach . wypowiadanych slowach . po sposobie myslenia . oni sa schemacistami mysla wszyscy w jeden sposob. Ale wiem , ze nawet nie musze tego pisac , poniewaz doskonale wiesz o czym pisze.zamieszcze moja stara wypowiedz z 2009 roku Witam Jak ogólnie wiadomo Organizacja o jakiej mowa zosta³a rozwi¹zana, to nie podlega ¿adnej w¹tpliwoœci , pozosta³o jednak przesz³osciowe nazewnictwo nie widze nic z³ego w tym ,¿e ktoœ u¿ywa takich okreœlen . Poza tym równie¿ wiadomo,¿e owa organizacja zanim zosta³a rozwi¹zana podzieli³a siê na wiele grup , nawet nie na dwie tylko wiêcej. Przez wiêkszoœÌ okresu Antrovis szkoli³ okreœlon¹ grupê ludzi ( po co ? W jakim celu ? niech na to pytanie udziela odpowiedzi Ci , którzy byli cz³onkami , podejrzewam ,ze mimo wszystko odpowiedzi by³yby bardzo zró¿nicowane. Mia³am do czynienia z ludzmi , którzy byli cz³onkami jednak uzyskanie odpowiedzi na wiele nurtuj¹cych pytaù pozostawiono mnie samej lub w ogóle nic nie odpowiedziano na pytania .
Nie jest ³atwo dotrzeÌ do tej wiedzy jeœli nie "podj¹³eœ decyzji "o przyst¹pieniu ( tu zaczyna siê dopiero 1 stopieù wtajemniczenia ) PODEJMIJ DECYZJà - W ŒLEPO? Z ró¿nych ¿róde³ wiem , i¿ Antrovis prowadzi³ np. 3 stopniowe szkolenia , ale czy jest coœ z³ego w tym ,¿e wiemy lub posiadamy jakieœ informacje ? Tak naprawde nie chodzi o to czy ktoœ jest czy by³ cz³onkiem , choÌ to równie¿ nie jest bez znaczenia : chodzi o pracê energetyczna jak¹ wykonywa³a owa grupa i w jaki sposób wp³ynê³a na swoich cz³onków mimo ,¿e np. odeszli .
MOJE DOŒWIADCZENIA Przedstawie Paùstwu moje doœwiadczenia , ale bez nazewnictw personalnych z powodów czysto osobistych ( bo taka jest moja wola ). Myœle i to s¹ moje w³asne wnioski ,ze nawet cz³onkowie którzy odeszli z owej organizacji nie s¹ œwiadomi ,¿e wykonuj¹ prace energetyczn¹ dla szarej energii- która jest bardzo siln¹ energia i chce sie ona u nas zadomowic i dobrze napisa³a Kiara , potrzebuj¹ do tego nasze cia³a - a co mamy w zamian ? MOC SI£E SPRAWCZ¥ TEJ ENERGII - pod warunkiem ,¿e podejmiesz decyzje o wejœciu do tego kana³u energii i bêdziesz w pewnym sensie dawc¹ , poniewa¿ owa energia dobrze nazwana przez Kiarê jest syntetyczna , poniewa¿ naturalna to jest nasza energia , nasz potencja³ jaki wypracowaliœmy sobie w procesie reinkarnacji ( inkarnacji jak kto woli ) . WNIOSEK ? Dostajesz moc , ale kosztem nape³niania siê t¹ czestotliwoœci¹ wibracji (obca) . Za nim podejmiesz decyzjê ta szara energia jest wokó³ Ciebie otacza Ciê nie mo¿e jednak wnikn¹c bo obowi¹zuje ja prawo nieingerencji i prawo przyczyny i skutku - dlatego samo podjêcie decyzji o przyst¹pieniu daje energii nazwijmy j¹ x pozwolenie na wnikniêcie w nasze cia³a , automatycznie zostaje nam zablokowana czakra serca , poniewa¿ uczucia ich zabijaj¹ (rozbijaj¹ ) , z czasem stajemy siê ch³opdni bez emocji i uczuÌ , nie mamy wspó³czucia nie jeœteœmy empatami- chodz¹ce marionetki .
-Tak kobiety sÂą dla nich nawaÂżniejszym elementem (zamysÂł) - noÂśniki wiedzy , natomiast mĂŞÂżczyzni sÂą jedynie realizatorami zamysÂłu . MyÂślĂŞ ,Âże czĂŞÂśc ludzi z Antrovis otrzymujÂąc wiedzĂŞ na wysokim poziomie poszÂła w swoja stronĂŞ dochodzÂąc do wÂłasnych wnioskĂłw , czĂŞÂśc potrafiÂła wyzwoliĂŚ siĂŞ spod dzia³¹nia owej energii , a nastĂŞpna czêœÌ wykorzystaÂła wiedze jako swoje wÂłasne doÂświadczenie kroczÂąc swoja indywidualnÂą ÂścieÂżkÂą rozwoju , ale zapewne jest grupa osob ktĂłra nie potrafiÂła tego zrobic i nadal nieÂświadomie pracuje z ta energiÂą i jest noÂśnikiem takiej energii , a ona przemieszcza sie wraz z kaÂżdÂą wymianÂą energetyczna jaka nastĂŞpuje miedzy ludzmi i to jest przykre ,Âże ludzie nie sÂą Âświadomi tego co siĂŞ dzieje z ich ciaÂłami , KAÂŻDA ENERGIA JAKA W NAS WNIKA I POZOSTAJE W NAS NIE JEST NASZÂĄ INDYWIDULANÂĄ ENERGIA JEST TO OBCA ENERGIA - PASOÂŻYTNICZA , jeÂśli jest taka nasza wola oki , ale szkoda ,Âże czĂŞsto ludzie nie wiedzÂą o tych prawdziwych intencjach owej energii, wĂłwczas jest to przykre jak czÂłowiek zamienia siĂŞ w chodzÂącÂą kukÂłe , - to nie moja droga ja kroczĂŞ innÂą , jednak doÂświadczenie byÂło bardzo ciekawe i niczego nie ÂżaÂłuje , bo mam dostĂŞp do tej wiedzy , dlatego tak czĂŞsto podkreÂślam w swoich postach wiedza jest jedna , tylko CELE SÂĄ RĂÂŻNE - DOKONAJMY WYBORU SAMI .
============================================= A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P...........  Nie wiem jakie leki bierzesz, lub do jakiej sekty obecnie naleÂżysz - bo sama mowiÂłaÂś o antrovisie..widaĂŚ lubisz jak cie ktoÂś wodzi za nos.. ale rzeknĂŞ ci tak: jestem kobietÂą i nawet nie podejmĂŞ siĂŞ odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie" wczoraj zajrzaÂłam do archiwum i znalazÂłam nieciekawie pachnace teksty (podaÂłam linka) i pytaÂłam ciebie o opinie pewnie stad przyklejasz cos do mnie nie wiedzac nawet do kogo piszesz...bo mylisz sie nawet w podstawach (pÂłci) ale wiesz ja nie jestem w temacie i czuje ze wsadzilam kij w mrowisko a ty i reszta macie cos na sumieniu.. pojawiÂło sie okreslenie kiary - siostra maÂłgosia...(nie wnikam) ambroÂży - zmieniajÂący pÂłec.. ptak.. ZNUDZILO MNIE. I jeszcze jedno czy ja nie mam prawo byc tym prymitywnym czlowiekiem...Jestem prymitywnie rozwinieta i mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju
skoro sama sobie przyznajesz prawo do bycia prymitywem - to moje poparcie masz... poza tym, tez cie czuje i napisze ci ze: tyle mi starczy wiecej nie chce, wyjatkowa s³aboœÌ. natomiast co do moich pytan dotyczacych robali i pasozytów - z ciekawoœci pyta³am o twoj¹ opiniê oraz o opinie zwi¹zan¹ z linkiem archiwalnym.. wiecej pytaù nie zadam wczoraj dosz³am do ciekawych tresci w archiwum i tez mi starczy..NUDNE GRY I ZABAWY! TWOJE odbiory mnie sa zenujace., . Mam w nosie czy jestes petrasem czy tez kobieta , z mojego postu pisanego do ptaka wyciagnij sobie dalsze odpowiedzi na pytania , ktore skierowaes- do mnie .Czego bronisz ? Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 17:42:51 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #180 : Październik 23, 2011, 12:30:15 » |
|
Ptaku jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE… Witaj Laguna. Na szczĂŞÂście, nigdy, nawet przez moment nie byÂło we mnie przyzwolenia na wspó³pracĂŞ. Ich wiedza takÂże nigdy nie staÂła siĂŞ moim dogmatem, w przeciwieĂąstwie do osĂłb zaangaÂżowanych w ten ruch. Nie po drodze mi z tymi energiami i niech tak zostanie. Pozdrawiam serdecznie. 
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #181 : Październik 23, 2011, 13:00:23 » |
|
Ptaku jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE… Witaj Laguna. Na szczĂŞÂście, nigdy, nawet przez moment nie byÂło we mnie przyzwolenia na wspó³pracĂŞ. Ich wiedza takÂże nigdy nie staÂła siĂŞ moim dogmatem, w przeciwieĂąstwie do osĂłb zaangaÂżowanych w ten ruch. Nie po drodze mi z tymi energiami i niech tak zostanie. Pozdrawiam serdecznie.  Musze dodac jeszcze jedna kwestie-maja sklonnosc do duzej manipulacji , a nawet wypierania sie uczestnictwa swojej osoby w dzialalnosci owej organizacji , nie udzielaja odpowiedzi na niewygodne dla nich pytania .oraz nieustannie neguja wiedze jaka dana jednostka dysponuje -twierdzac , ze tylko oni maja dostep do prawdy. To jest prawda- maja wiedze , ale sa ustawieni w jednym kierunku- nie przyjmuja zadnych sprzeciwow , innych postrzegan -czlonkowie jakby sa otumanieni schematami , ktore zreszta widza tylko w innych .Dzialanie autosugestia i manipulacja zdobywaja tzw. owieczki , ktore staja sie ich owcami.Wiem rowniez .iz ten watek przyniesie niektorym ludziom pomoc . aby nie podejmowali decyzji pochopnie jesli spotkaja na swojej drodze te osobniki. Zazwyczaj poluja na forach , czatach -pozniej przenosza znajomosc do realnej rzeczywistosci.
Chyle glowe nisko przed wiedza jaka poznalam podczas kontaktow , ale nie pochyle glowy przed gleboko ukrytymi celami i manipulacja .To tyle z mojej strony. pozdrawiam serdecznie Ps. Ptaku mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie . Z tego co napisalas mialas kontakt z wiecej niz jednym osobnikiem -czy zauwazylas podobienstwo miedzy nimi w sposobie myslenia , wyrazania siebie ?Oraz jeszcze jedno pytanie -jak czulas sie w ich obecnosci?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 14:03:47 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #182 : Październik 23, 2011, 13:51:34 » |
|
@ Laguna jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE
Na podstawie "Transferingu...." nale¿a³oby zauwa¿yÌ, ¿e ka¿da myœl, nawet sprzeciw, jest zasilaniem tego¿ wahad³a. *zakladaja Tobie zabezpieczenia -znakiem szczegolnym po . ktorym rozpoznasz te zabezpieczenie jest zablokowanie czakry serca *to ich zabija*czujesz wowczas jakby ktos lub cos zalozylo Tobie blache na te centrum energetyczne, ja czulam to bardzo . Syndromy sa takie, ze stajesz sie czlowiekiem bez uczuc -nic nie jest w stanie Cie poruszyc . Jesli czujesz , ze Twoja droga jest ta czesc wiedzy to w porzadku , ale jesli blizsza Ci jest empatia i poczucie , ze mozesz czuc bron sie przed nimi , poniewaz jesli tego nie zrobisz- kazdego dnia bedzie umierala czesc Ciebie. Tym robala zalezy na kazdym solidnym potencjale sa bezwzgledni- jednak musza dzialac w obrebie prawa przyczyny i skutku , ktore nota bene mozna wykorzystac do swojej wlasnej obrony przed nimi. Zauwa¿y³em ,¿e w sieci pojawi³o siê kolejne, silne wahad³o, które niczym ten Antrovis , wci¹ga jak odkurzacz kolejnych ludzi. Nazywa siê to "bezlitosnaprawda.pl". Wspominam o tym, poniewa¿ czêœÌ symptomów o których napisa³aœ - te wyt³uszczone - wydaj¹ siê bardzo podobne. W przypadku o którym piszê odbywa siê to o tyle perfidnie, ¿e tym, co zabija Ciê po kawa³ku jesteœ TY sam/a. Uwierzywszy w to, ¿e Ciebie nie ma, ¿e JA nie istnieje. Postanowi³em nie zasilaÌ tego wahad³a, ale o nim piszê i nie mogê sk³amaÌ, ¿e ju¿ go z siebie wyrzuci³em. Kiedy napisa³aœ o robalach to od razu mi siê skojarzyli bezlitoœni  Nie sposób ¿yÌ bez wahade³, nie sposób ich wszystkich unikn¹Ì, ale jeœli je rozpoznajesz mo¿esz staÌ siê dla nich "pusty", a wiêc bezu¿yteczny. To taka moja rada, któr¹ sam ostatnio z powodzeniem Ìwiczê. Potrzebna jest UWA¯NOŒC. .... nie myliÌ z "niebezpieczn¹" WA¯NOŒCI¥. pozdr
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 20:13:34 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #183 : Październik 23, 2011, 14:14:10 » |
|
@Linda jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE
Na podstawie "Transferingu...." nale¿a³oby zauwa¿yÌ, ¿e ka¿da myœl, nawet sprzeciw, jest zasilaniem tego¿ wahad³a. *zakladaja Tobie zabezpieczenia -znakiem szczegolnym po . ktorym rozpoznasz te zabezpieczenie jest zablokowanie czakry serca *to ich zabija*czujesz wowczas jakby ktos lub cos zalozylo Tobie blache na te centrum energetyczne, ja czulam to bardzo . Syndromy sa takie, ze stajesz sie czlowiekiem bez uczuc -nic nie jest w stanie Cie poruszyc . Jesli czujesz , ze Twoja droga jest ta czesc wiedzy to w porzadku , ale jesli blizsza Ci jest empatia i poczucie , ze mozesz czuc bron sie przed nimi , poniewaz jesli tego nie zrobisz- kazdego dnia bedzie umierala czesc Ciebie. Tym robala zalezy na kazdym solidnym potencjale sa bezwzgledni- jednak musza dzialac w obrebie prawa przyczyny i skutku , ktore nota bene mozna wykorzystac do swojej wlasnej obrony przed nimi. Zauwa¿y³em ,¿e w sieci pojawi³o siê kolejne, silne wahad³o, które niczym ten Antrovis , wci¹ga jak odkurzacz kolejnych ludzi. Nazywa siê to "bezlitosnaprawda.pl". Wspominam o tym, poniewa¿ czêœÌ symptomów o których napisa³aœ - te wyt³uszczone - wydaj¹ siê bardzo podobne. W przypadku o którym piszê odbywa siê to o tyle perfidnie, ¿e tym, co zabija Ciê po kawa³ku jesteœ TY sam/a. Uwierzywszy w to, ¿e Ciebie nie ma, ¿e JA nie istnieje. Postanowi³em nie zasilaÌ tego wahad³a, ale o nim piszê i nie mogê sk³amaÌ, ¿e ju¿ go z siebie wyrzuci³em. Kiedy napisa³aœ o robalach to od razu mi siê skojarzyli bezlitoœni  Nie sposób ¿yÌ bez wahade³, nie sposób ich wszystkich unikn¹Ì, ale jeœli je rozpoznajesz mo¿esz staÌ siê dla nich "pusty", a wiêc bezu¿yteczny. To taka moja rada, któr¹ sam ostatnio z powodzeniem Ìwiczê. Potrzebna jest UWA¯NOŒC. .... nie myliÌ z "niebezpieczn¹" WA¯NOŒCI¥. pozdr Masz racje co do uruchomienia wahadla , czytalam czesciowo ta ksiazke , jednak trudno bylo mi przebrnac przez nia w calosci -rzucialm ja w przyslowiowy kat.Swoim postem podsunales mi jeszcze jedna mysl za co bardzo Tobie dziekuje , przygotuje jeszcze jeden post , ktory dotyczyc bedzie specyficznego jezyka jakim posluguja sie byli czlonkowie starego antrovis. pozdrawiam Cie serdecznie east 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 14:14:45 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #184 : Październik 23, 2011, 14:15:06 » |
|
Po przemyÂśleniu, post usunĂŞÂłam, jako naruszajÂący dobro znanych mi ludzi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 19:51:43 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #185 : Październik 23, 2011, 17:52:13 » |
|
@Linda jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE
Na podstawie "Transferingu...." naleÂżaÂłoby zauwaÂżyĂŚ, Âże kaÂżda myÂśl, nawet sprzeciw, jest zasilaniem tegoÂż wahadÂła. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1835.msg86028#msg86028>east<, jeÂśli dobrze zauwaÂżyÂłem to powyÂższy cytat jest myÂślÂą >Laguny<, nie >Lindy<.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #186 : Październik 23, 2011, 18:37:32 » |
|
Laguna, zapytam wprost. Wspomnia³aœ, ¿e jakaœ osoba z forum by³a/wspó³pracowa³a z grup¹ nazywan¹ Antrovis. Czy mia³aœ na myœli Kiarê/Ma³gorzatê?
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #187 : Październik 23, 2011, 18:46:17 » |
|
Zazwyczaj nikt nie ma odwagi nawet jak wie- napisac przeciwko tym energiom Ale jakim energiom? ÂŻeby, "jak mĂłwisz" pisac coÂś przeciw komuÂś. Musze najpierw wiedziec przeciw komu i dlaczego i poco. W ogĂłle czy pisanie przeciw ma sens? « Odpowiedz #159 : PaÂździernik 22, 2011, 18:15:59 » http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1835.msg85959#msg85959« Odpowiedz #170 : PaÂździernik 22, 2011, 21:28:58 » PHI- A CZY KTOS MNIE ODPOWIEDZIAL NA PYTANIA Jak widac wyraÂźnie moje pytanie byÂło pierwsze - najpierw trzeba wiedziec, o czym siĂŞ mĂłwi. Nie mozna rozmawiac o wszystkim i niczym. MyslaÂłem, ze w jakims sensie ci odpowiedziaÂłem - to przyszÂło , ze "invektywy". To smutne, bo na serio mialem dobre intencje, co nie znaczy Âże bedesiĂŞ taplaÂł w jakimÂś odrealnieniu na rzecz znieczulenia. Jak chcesz siĂŞ znieczuliĂŚ , to siĂŞ nawal, albo coÂś. Ja moge siĂŞ podzieliĂŚ tylko tym co ja myÂślĂŞ, widze , czujĂŞ - nie tym co bedzie potwierdzaĂŚ czyjes zapotrzebowanie. Skoro nie odpowiedziaÂłaÂś na moje pytanie - rozumiem, ze tak naprawdĂŞ nie zalezy ci na dojÂściu do jakiejs wiedzy/zrozumienia zjawisk. (Podobna manipulacja jak z watkiem o teorii egregorĂłw - ktĂłremu kompletnie zmieniono znaczenie, po zaangazowaniu rozmowcĂłw na kilka stron) MogĂŞ Ci natomiast uroczyscie zaswiadczyĂŚ, Âże nigdy nie byÂłem czÂłonkiem zadnej sekty, (z wyÂłaczeniem epizodu sekty katolickiej), do ktĂłrej zmuszaÂł mnie ojciec i ktĂłrÂą miaÂł (z tyÂłu gÂłowy) zawsze, kiedy sprawiaÂł mi krzywdĂŞ. (KiedyÂś byÂł otwartym, inteligentnym czÂłowiekiem, ale od kiedy chodzi na msze zrobil siĂŞ taki wypruty, z niskim poziomem empatii. Bez jaj). To jak strata bliskiej osoby. KtoÂś mi zjadÂł Tatusia. ..i zapÂłaci za to  mam chĂŞci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj proste rozwiniĂŞcie z zanaczeniem i rĂłwnie prostym opisem takich detali jak z rĂłwnie prostym opisem detali juÂż daÂłem. Jednak mam poczucie ze nie podaÂłem syntezy o ktĂłra pytasz. Bez zaznaczenia. A najwyraÂźniej potrzeba na to jest! mam chĂŞci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj proste rozwiniĂŞcie OczywiÂście wiele z tych kontrowersji mozna rozwiÂązaĂŚ ilustrujÂąc w merytoryczny sposĂłb procesy i zjawiska, ktĂłre nieodwoÂłalnie towarzyszÂą naszym czasom i temu co dzieje sie ogĂłlnie na planecie...i tu dam link do tematu, jak go opracujĂŞ. Wymaga to chwili skupienia, na ktĂłrÂą teraz nie mam czasu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 18:47:36 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #188 : Październik 23, 2011, 18:52:42 » |
|
Zazwyczaj nikt nie ma odwagi nawet jak wie- napisac przeciwko tym energiom Ale jakim energiom? ¯eby, "jak mówisz" pisac coœ przeciw komuœ. Musze najpierw wiedziec przeciw komu i dlaczego i poco. W ogóle czy pisanie przeciw ma sens? Z mojej szcz¹tkowej wiedzy w tej sprawie wnioskujê, ¿e "te energie" to jakaœ cywilizacja, czy jak kto woli, jakieœ byty, które wcielaj¹ siê w ludzi - oczywiœcie za ich przyzwoleniem i w ten sposób coœ chc¹ osi¹gn¹Ì. Co? Nie mam pojêcia, mo¿na siê tylko domyœlaÌ.  Jadnak w domys³ach nie posuwa³bym siê zbyt daleko, co te¿ nie znaczy, i¿ nie powinniœmy zachowaÌ daleko id¹cej ostro¿noœci. 
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #189 : Październik 23, 2011, 18:59:33 » |
|
Laguna, zapytam wprost. Wspomnia³aœ, ¿e jakaœ osoba z forum by³a/wspó³pracowa³a z grup¹ nazywan¹ Antrovis. Czy mia³aœ na myœli Kiarê/Ma³gorzatê?
A ja odpowiem wprost -byc moze Kiara miala w jakis sposob stycznosc skoro zalozyla ten watek , ale ja wspominalam zupelnie o innej osobie, ktora spalila tutaj swojego starego nicka i prawdopodobnie ma inna sukienke. Wowczas mialam na mysli Petrasa. PHI -odpowiem na Twojego dzisiejszego posta jutro , Darku tez w ten sposob mozna ujac te energie . odpisze jutro dobranoc
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 19:04:25 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #190 : Październik 23, 2011, 19:03:28 » |
|
(z wy³aczeniem epizodu sekty katolickiej), do której zmusza³ mnie ojciec i któr¹ mia³ (z ty³u g³owy) zawsze, kiedy sprawia³ mi krzywdê. (Kiedyœ by³ otwartym, inteligentnym cz³owiekiem, ale od kiedy chodzi na msze zrobil siê taki wypruty, z niskim poziomem empatii. Bez jaj). To jak strata bliskiej osoby. Ktoœ mi zjad³ Tatusia. ..i zap³aci za to  PHi, trzeba by³o tak od razu, ¿e Twoja nienawiœÌ KRK nie ma podstaw merytorycznych jako takich lecz osobiste. To nieco zmienia postaÌ rzeczy i... wiele t³umaczy. Aha, i jeszcze w kwestii technicznej - ¿eby sp³odziÌ syna, posiadanie jaj jest jednak koniecznoœci¹. edit: dziêkujê Laguna za jasn¹ odpowiedŸ, na tym forum to raczej rzadkie...
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 19:04:20 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #191 : Październik 23, 2011, 19:05:51 » |
|
... rzeknĂŞ ci tak: jestem kobietÂą i nawet nie podejmĂŞ siĂŞ odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie" ... bo mylisz sie nawet w podstawach (pÂłci) ... MoÂżna zapobiec tego typu pomyÂłkom zaznaczajÂąc w swoim profilu opcjĂŞ "pÂłeĂŚ". 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #192 : Październik 23, 2011, 19:20:16 » |
|
Oj tam Linda czy Laguna  ... ÂżartujĂŞ oczywiÂście. Z pomyÂłkĂŞ przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #193 : Październik 23, 2011, 19:44:49 » |
|
... rzeknê ci tak: jestem kobiet¹ i nawet nie podejmê siê odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie" ... bo mylisz sie nawet w podstawach (p³ci) ... Mo¿na zapobiec tego typu pomy³kom zaznaczaj¹c w swoim profilu opcjê "p³eÌ".  Wiesz, tu nie o to chodzi. Chodzi o to , ze rozmowa z ludŸmi którzy bez ogródek buduj¹ swoje opinie i etykietuj¹ ludzi nie zadawszy sobie chocby minimalnego wysi³ku poznawczego - nie wspominajac juz o œladowej rzetelnosci w badaniu zjawisk - jest Bezprzedmiotowe.  Jesli bylbym fanem kó³ek propagandzistowsko-ewangelizacyjnych to uda³ siê na stosowne forum. Mysla³em ze to jest inne.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #194 : Październik 23, 2011, 19:54:56 » |
|
Jesli bylbym fanem kó³ek propagandzistowsko-ewangelizacyjnych to uda³ siê na stosowne forum. Mysla³em ze to jest inne. I doskonale wiesz, ¿e to jest inne.  I pozostawmy ju¿ te "urazy", postarajmy siê dostosowaÌ, i "po kabulu".  I, oczywiœcie koùczymy ofa. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 19:55:28 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #195 : Październik 23, 2011, 19:56:55 » |
|
Dariuszu z sympatii zwracam siĂŞ do ciebie z prosba o usuniĂŞcie postĂłw Laguny na tym forum obowiazuje regulamin - szkoda tylko ze jest wybiorczo stosowany.. jesli ktos opisuje dosadnie partactwa ktorych dokonuja np: katolicy - to wg regulaminu jest to lÂżenie natomiast jesli ktos mi cos imputuje i posuwa siĂŞ do insynuacji - to jedynie Dariuszu scalasz jego posty i po sprawie.. jestem osoba bezwyznaniowÂą - dla mnie ten post to lÂżenie: jestescie jak zolnierze z jednej armi chyba Boga o ktorym dzis mowa i wiem . ze sie nie myle ScaliÂłem posty Darek
potrzeby boga prosze mi nie imputowac dla mnie to obiekt 'zbytku' rĂłwniez osoba ta zwraca sie do mnie per 'pan' dwukrotnie, oraz wmawia mi przez wypiski ze jestem kims innym!: tutaj: A swoja droga dziwie sie , ze nie zauwazyliscie panowie dyskutanci braku znakow interpunkcyjnych i literowek moze to jest przeszkoda w czytaniu jesli tak przepraszam -PHI ,p.. ScaliÂłem posty Darek
i tutaj: NADAL NIKT Z DYSKUTANTOW NIE ZDEKLAROWAL BEZPOSREDNIEGO KONTAKTU NA TEMAT BOGOW RUCHU ODNOWY , A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P........... ScaliÂłem posty Darek
A swoja droga dziwie sie , ze nie zauwazyliscie panowie dyskutanci braku znakow interpunkcyjnych i literowek moze to jest przeszkoda w czytaniu jesli tak przepraszam -PHI ,p..
ta osoba najpierw wypisuje pod mĂłj adres Âże jestem facetem do tego petrasem a poÂźniej gdy odpisaÂłam Âże jestem kobieta i jedynie wyciÂągnĂŞÂłam archiwalnego linka gdzie przewijaÂły sie nicki petras/kiara/ambroÂży/ptak - ta osoba bezczelnie i BEZKONSEKWENTNIE odpisuje Âże ma to w nosie. Mam w nosie czy jestes petrasem czy tez kobieta
takÂże Dariuszu jeÂśli jest regulamin to prosze o zastosowanie go wobec osoby ktĂłra ma w nosie to co wypisuje o innych kobiety zamieniajÂąc w mĂŞÂżczyzn a osoby bezwyznaniowe w BogĂłw  bo widziaÂłam jak scalasz posty zastanawiajÂące jednak jest to Âże regulamin jest jeden za to wybiĂłrczo stosowany - takÂże moja proÂśba wynika z faktu iÂż posty czytasz i scalasz - natomiast nie wiem czemu nie zostaÂły skasowane posty w ktĂłrych ktos OBRAÂŻA/LÂŻY/IMPUTUJE - jak gĂłwniarz bez konsekwencji tÂłucze w tÂą klawiaturĂŞ.. jednak chyba powrĂłce do czytania pisanie sobie odpuszczĂŞ, to na serio zniechĂŞca bo na kaÂżdym normalnym forum jest temat wÂątku a offtopy od razu sa kasowane, tutaj jednak chyba coÂś dziaÂła niepoprawnie ze wzglĂŞdu na..no wÂłasnie ktos z tego korzysta.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #196 : Październik 23, 2011, 20:26:20 » |
|
w kwestii formalnej - nick "purattu" w ¿aden sposób nie informuje o p³ci osoby go u¿ywaj¹cej. Gdy pomy³ki co do p³ci s¹ dla nas nie do zniesienia to mo¿na zaznaczyÌ - jak pokaza³ Dariusz - odpowiedni¹ p³eÌ w profilu, to tylko jedno klikniêcie (znacznie mniej wysi³ku ni¿ póŸniejsze opisywanie jak to nas dotknê³o). Co do merytorycznoœci i innych cech postów Laguny nie wypowiadam siê.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #197 : Październik 23, 2011, 20:29:34 » |
|
 A toœ mnie zaskoczy³a. Scala³em bom nie dostrzeg³ w tym OBRAZY/L¯ENIA/IMPUTACJI, a nie dostrzeg³em mo¿e dlatego, ¿e z natury rzeczy staram siê nie przywi¹zywaÌ wagi do takich sytuacji. Ot ktoœ coœ paln¹³ i ju¿. Inna sprawa jeœli ktoœ notorycznie przegina, a tego u >Laguny< nie zauwa¿y³em. Równie¿ jestem osob¹ bezwyznaniow¹ i nie odebra³em tego porównania: jestescie jak zolnierze z jednej armi chyba Boga o ktorym dzis mowa i wiem . ze sie nie myle do siebie. Niejednokrotnie na forum mieliœmy przypadki gdy ktoœ zwraca³ siê do kogoœ niezgodnie z p³ci¹, choÌ niekiedy ta by³a uwidoczniona w profilu. Fakt, niegrzecznym jest stwierdzenie >Laguny<: Mam w nosie czy jestes petrasem czy tez kobieta i w tym kontekœcie nie dziwiê Ci siê, ¿e reagujesz tak aktywnie, ale zwalam to (wypowiedzi, które zacytowa³aœ) na karb chwilowego roztargnienia autorki.  Mo¿e zróbmy tak, niech pozostanie jak jest i niechaj to bêdzie przestrog¹ dla >Laguny<, by uwa¿a³a co pisze. Jeœli zaœ podobne zachowanie bêdzie mia³o miejsce wówczas zainterweniujemy.  Oczywiœcie moja wra¿liwoœÌ, jak zapewne zauwa¿y³aœ, jest daleko mniej wyczulona ni¿ Twoja dlatego bêdê wdziêczny za wskazanie. jednak chyba powróce do czytania pisanie sobie odpuszczê, to na serio zniechêca Pisz, pisz i mniej czytaj to do siebie.  bo na ka¿dym normalnym forum jest temat w¹tku a offtopy od razu sa kasowane, tutaj jednak chyba coœ dzia³a niepoprawnie ze wzglêdu na.. A, dziêkujê za docenienie pracy, jak¹ tu staramy siê wykonywaÌ.  ..no w³asnie ktos z tego korzysta. O widzisz!. Ciebie te¿ nieraz roztargnienie albo jeszcze jakie inne emocje chwytaj¹ i potrafisz dowaliÌ. 
|
|
|
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #199 : Październik 23, 2011, 20:57:45 » |
|
A toÂś mnie zaskoczyÂł..czytaniem z niezrozumieniem.. nie pisaÂłam Âże doceniam prace jaka tu robicie..wrĂŞcz przeciwnie
poza tym piszÂąc tu uzywaÂłam formy ÂżeĂąskiej szkoda zachodu w ogole Âżeby tu cos wyjasnic
juz mi sie odechciaÂło pisac tu
|
|
|
|
|
|
|
|