Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #200 : Kwiecień 17, 2009, 13:11:59 » |
|
Tia... widaÌ do s³ownika, oprócz nowego i jakze trafnego okreœlenia: "blossomingu" nale¿a³o by te¿ dodaÌ "tsunami-wizjonering"  Okreœleù na pisanie bzdur przybywa  Swoj¹ drog¹, drodzy zwolennicy... czy cos Wam to nie przypomina? Nie? Mo¿e przenoszenie daty widocznoœci Nibiru? ;] Te¿ "tak, tak, tak, bêdzie, ju¿ teraz przez teleskopy! A w 2009 w po³owie go³ym okiem!", "tak, ju¿ jest! Teraz przez mocne teleskopy, potem te mniejsze, a w 2010 go³ym okiem!", [rok póŸniej:] "Teraz ju¿ widaÌ, ale przez duuu¿e teleskopy, w 2010 przez ma³e, a go³ym okiem...no, tak, bêdzie widaÌ, ale nie powiem, kiedy!"
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #201 : Kwiecień 17, 2009, 13:29:00 » |
|
trochĂŞ tak...
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #202 : Kwiecień 17, 2009, 16:01:50 » |
|
Ahhh... No i jednak nic sie nie zdarzyÂło...  Wiadomo byÂło juÂż od poczÂątku Âże nic sie nie wydzarzy...  Paulinko Ahhh... No i jednak nic sie nie zdarzyÂło...  Wiadomo byÂło juÂż od poczÂątku Âże nic sie nie wydzarzy...  Paulinko skÂąd moÂżesz wiedzieĂŚ,Âże na pewno? Tsunami na BaÂłtyku siĂŞ zdarzaÂły i nie jest to wydarzenie niemoÂżliwe 
|
|
|
|
|
|
|
Paulina
Gość
|
 |
« Odpowiedz #203 : Kwiecień 17, 2009, 18:05:59 » |
|
To byÂła dobra reklama jakiegoÂś tam hotelu...
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #204 : Kwiecień 17, 2009, 18:44:01 » |
|
Co ma hotel do tsunami na polskim wybrzeÂżu? 
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #205 : Kwiecień 17, 2009, 19:06:55 » |
|
Co ma hotel do tsunami na polskim wybrzeÂżu?  wielu ludzi chĂŞtnie by wynajeÂło pokoje w tym hotelu by widzieĂŚ tsunami z bliska ;P
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #206 : Kwiecień 17, 2009, 19:29:53 » |
|
Co ma hotel do tsunami na polskim wybrzeÂżu?  wielu ludzi chĂŞtnie by wynajeÂło pokoje w tym hotelu by widzieĂŚ tsunami z bliska ;P Taa....jasne..... 
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #207 : Kwiecień 17, 2009, 20:19:02 » |
|
Co ma hotel do tsunami na polskim wybrze¿u?  wielu ludzi chêtnie by wynaje³o pokoje w tym hotelu by widzieÌ tsunami z bliska ;P Taa....jasne.....  nie uwierzy³bys ilu potrafi byÌ chêtnych ostatnio jakieœ biuro podró¿y zacze³o organizowaÌ wycieczkê do Afhganistanu... zebra³o siê w mig 16 osób ludzie lubi¹ mocne wra¿enia i niezapomniane prze¿ycia
|
|
|
|
|
|
|
Paulina
Gość
|
 |
« Odpowiedz #208 : Kwiecień 18, 2009, 14:06:28 » |
|
No teÂż racja:)
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #209 : Kwiecień 18, 2009, 15:31:30 » |
|
Co ma hotel do tsunami na polskim wybrzeÂżu?  wielu ludzi chĂŞtnie by wynajeÂło pokoje w tym hotelu by widzieĂŚ tsunami z bliska ;P hehehehe dobre 
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #211 : Kwiecień 19, 2009, 14:16:11 » |
|
magnituda - 3,6 słabiutko, tsunami z tego nie będzie  zresztą miejsce wstrząsów to rzeczywiście Bałtyk, ale tak dokładnie to trzęsienie nastąpiło pomiędzy Helsinkami a Sztokholmem - dość daleko od Polski jak dla mnie naciąganie faktów i szukanie dowodów "na siłę"
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 14:16:36 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #212 : Kwiecień 19, 2009, 15:22:07 » |
|
Ciekawy artyku³ podali dziœ na stronie nautilusa pod tytu³em wizja z Bu³garii. Nawi¹zuj¹ tam do naszego tsunami i ciekawe pisza rzeczy o jednej z wró¿ek przepowiadaj¹cych tsunami. Polecam. www.nautilus.org.pl
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #213 : Kwiecień 19, 2009, 15:34:59 » |
|
Ciekawy artyku³ podali dziœ na stronie nautilusa pod tytu³em wizja z Bu³garii. Nawi¹zuj¹ tam do naszego tsunami i ciekawe pisza rzeczy o jednej z wró¿ek przepowiadaj¹cych tsunami. Polecam. www.nautilus.org.plTsunami mia³o byÌ 15 kwietnia-nic siê nie sta³o,dzisiaj mamy 19 kwietnia dalej nic,ile wed³ug ciebie mamy czekaÌ? Jeœli za 20 lat dojdzie to tsunami to powiesz,¿e przecie¿ wró¿ki mia³y racjê  Tak to mo¿emy czekaÌ w nieskoùczonoœÌ i dopasowywaÌ wizje,a te pseudo wró¿ki swoj¹ wartoœÌ ju¿ udowodni³y.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 15:35:23 wysłane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #214 : Kwiecień 19, 2009, 15:48:08 » |
|
Kamilu!
Ja chciaÂłem umiliĂŚ Tobie i innym forumowiczom czas,bo ciekawy artykuÂł znalazÂłem.
OczywiÂście,Âże nie naleÂży czekaĂŚ na tsunami,bo krzywdĂŞ by ono wyrzÂądziÂło niejednÂą.
Myœle,¿e wró¿ki równierz nie chc¹ tego wydarzenia.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #215 : Kwiecień 19, 2009, 16:30:08 » |
|
Tak, tym bardziej, Âże wiarygodnoÂści im to nie przysporzy. Dlatego mĂłj wczeÂśniejszy pomysÂł na powody "dziwnej" chĂŞci zachowania anonimowoÂści wydaje siĂŞ wielce prawdopodobny.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #216 : Kwiecień 19, 2009, 17:07:23 » |
|
Tak, tym bardziej, Âże wiarygodnoÂści im to nie przysporzy. Dlatego mĂłj wczeÂśniejszy pomysÂł na powody "dziwnej" chĂŞci zachowania anonimowoÂści wydaje siĂŞ wielce prawdopodobny.
Dla mnie ostatni¹ szans¹ na spe³nienie siê przepowiedni skoro nie wypali³ 15 kwietnia jest noc z 19 na 20 kwietnia bo wtedy przechodzimy z "Barana" w "Byka" a to w³aœnie barana i byka widzia³a wró¿ka.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #217 : Kwiecień 19, 2009, 17:08:56 » |
|
Nie byÂło i nie bĂŞdzie Âżadnego Tsunami.
Ogarnijcie siĂŞ ludzie!
Ave!
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #218 : Kwiecień 19, 2009, 18:18:41 » |
|
21 kwietnia wieczorem temat zostanie zamkniĂŞty - zapowiadam, Âżeby ci, co chcÂą siĂŞ wypowiedzieĂŚ wiedzieli do kiedy majÂą czas
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #219 : Kwiecień 20, 2009, 20:43:27 » |
|
nie wierze juÂż w takie coÂś - ani, ani ociupinkĂŞ 
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #220 : Kwiecień 20, 2009, 20:49:19 » |
|
To stawaj we wodzie a ja Ci rowerem wodnym migiem przed nosem przejadĂŞ. Jak siĂŞ zdrowo opijesz,to i wiara na tor wÂłaÂściwy zaskoczy. 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #221 : Kwiecień 20, 2009, 20:52:24 » |
|
Hymmm, moÂżliwe, Âże owe wizjonerki miaÂły tÂą wizjĂŞ w lany poniedziaÂłek  KtoÂś im, jak spaÂły, nieco wody na buÂźki powylewaÂł, i im siĂŞ przyÂśniÂło tsunami
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #222 : Kwiecień 20, 2009, 20:54:32 » |
|
To stawaj we wodzie a ja Ci rowerem wodnym migiem przed nosem przejadê. Jak siê zdrowo opijesz,to i wiara na tor w³aœciwy zaskoczy.  po prostu nie wierze w ¿adne kataklizmy i 2012 rok jako coœ z³ego - a po tych wszystkich szumnych zapowiedziach tylko siê w tym utwierdzi³em czekam jeszcze na przepowiednie filipka (ale w œrodku czujê, ¿e to te¿ nie wypali a to z racji wybrania przez ludzkoœÌ innej œcie¿ki przeznaczenia)
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #223 : Kwiecień 20, 2009, 20:56:38 » |
|
No i Panie niepotrzebnie podnosiÂły larum. Tak jak myÂślaÂłem - przezornie "jakby co" nie chciaÂły ujawniaĂŚ swoich nazwisk, jak widaĂŚ poniekÂąd sÂłusznie, wiĂŞc moÂże i coÂś tam potrafiÂą przewidzieĂŚ  ChociaÂż z tego co siĂŞ orientujĂŞ jest jeszcze jeden zasiek - wrĂłzbitki najczĂŞÂściej uÂżywajÂą pseudonimĂłw. MoÂże jakaÂś gazeta teraz przeprowadzi z nimi wywiad - ciekawy jestem ich "wersji" wtopy.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #224 : Kwiecień 20, 2009, 22:52:50 » |
|
No i Panie niepotrzebnie podnosiÂły larum. Tak jak myÂślaÂłem - przezornie "jakby co" nie chciaÂły ujawniaĂŚ swoich nazwisk, jak widaĂŚ poniekÂąd sÂłusznie, wiĂŞc moÂże i coÂś tam potrafiÂą przewidzieĂŚ  ChociaÂż z tego co siĂŞ orientujĂŞ jest jeszcze jeden zasiek - wrĂłzbitki najczĂŞÂściej uÂżywajÂą pseudonimĂłw. MoÂże jakaÂś gazeta teraz przeprowadzi z nimi wywiad - ciekawy jestem ich "wersji" wtopy. Czy niepotrzebne sÂą ostrzeÂżenia,gdy spodziewamy siĂŞ zagroÂżenia? A czy dzieci na codzieĂą nie ostrzegamy?-Nie biegnij tak szybko,lub nie wchodÂż tam,albo nie ruszaj tego. Czy my robimy to w zÂłej wierze? Czy to jest niepotrzebne?
|
|
|
|
|
|
|
|