Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 21, 2025, 21:04:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 208386 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #500 : Październik 18, 2009, 21:27:25 »

nie nazwaÂłbym artqa chamem bezpodstawnie, a kto mnie zna wie jaki mam stosunek nawet do zÂłego wyraÂżenia siĂŞ o KOBIETACH i do kobiet - tak, jestem obroĂącÂą sÂłabszej pÂłci, przeszkadza to komuÂś?

718'
mi to przeszkadza bo ja nie rozró¿niam p³ci na s³absz¹ i mocniejsz¹...
Dry007
Gość
« Odpowiedz #501 : Październik 18, 2009, 21:30:11 »

nie nazwaÂłbym artqa chamem bezpodstawnie, a kto mnie zna wie jaki mam stosunek nawet do zÂłego wyraÂżenia siĂŞ o KOBIETACH i do kobiet - tak, jestem obroĂącÂą sÂłabszej pÂłci, przeszkadza to komuÂś?

718'
mi to przeszkadza bo ja nie rozró¿niam p³ci na s³absz¹ i mocniejsz¹...

SÂłowo nie ma pÂłci
arteq
Gość
« Odpowiedz #502 : Październik 18, 2009, 21:30:36 »

Nie oszukujmy siĂŞ.. poczytaÂłes na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu ĂŚwiczysz jak najety zdajesiĂŞ... tam sa dosyĂŚ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".
WÂłaÂśnie oszukujesz insynuacjami, bo na forum Leszka nawet nie zajrzaÂłem. I niczego tutaj nie ĂŚwiczĂŞ.
Phi, mylisz siĂŞ. Nie jestem zazdrosny i nie zamierzam Ci odbieraĂŚ - jak to pieszczotliwie okreÂśliÂłeÂś - "frajerĂłw". ChciaÂłbym aby mieli szansĂŞ przejrzeĂŚ na oczy. Racz zauwaÂżyĂŚ, Âże nikomu nie nakazujĂŞ aby wierzyli w to czy w tamto - zachĂŞcam natomaist do przemyÂśleĂą i weryfikacji, co Ciebie niesamowicie piecze. Tyle.

Barbarax, trzymam za s³owo o tym niewdawaniu siê w dyskusje. Mam nadziejê, ¿e nie dotyczy to wy³¹cznie tej sytuacji - gdzie albo musia³abyœ sk³amaÌ albo pomóc mi udowodniÌ oszczerstwa 718.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #503 : Październik 18, 2009, 21:34:31 »

Ja nie rozumiem jak taki cham i prostak jak KapÂłan nagle staÂł siĂŞ guru... moÂże ktoÂś to wytÂłumaczy mi - wieÂśniakowi z Koziej WĂłlki?
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #504 : Październik 18, 2009, 21:36:45 »

Artqu, mam na myÂśli obecnÂą sytuacjĂŞ. Nie musisz trzymaĂŚ mnie za sÂłowo, bo to ja bĂŞdĂŞ decydowaÂła kiedy i w jakiej sytuacji siĂŞ odezwĂŞ.
Pozdrawiam CiĂŞ serdecznie. Chichot
Mobius
Gość
« Odpowiedz #505 : Październik 18, 2009, 22:04:22 »

Val Dee jak zd¹¿y³eœ pewnie zauwa¿yÌ chamstwo kap³ana co niektórym imponuje (dla nich to bezpoœrednie wyra¿anie myœli) dlatego tak go broni¹ przy ka¿dej okazji.

Barbarax broni wszystkich co od poczÂątku atakujÂą i obraÂżajÂą uÂżytkownikĂłw jak kot czy kapÂłan,toleruje chamstwo ,tylko dlatego Âże sÂą z "jej podwĂłrka" Do tego obraca co chwila kota ogonem twierdzÂąc Âże osoby ktĂłre prĂłbujÂą dyskutowaĂŚ popierajÂąc swoje zdanie argumentami zaczynajÂą te "zaczepki"
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #506 : Październik 18, 2009, 22:27:02 »

RzeczywiÂście, zbyt daleko to zaczyna zbaczaĂŚ.
Dlatego zwracam siĂŞ do KapÂłana by jednoznacznie wskazaÂł powĂłd (miejsce w ktĂłrym >arteq< tak wyraziÂł siĂŞ o kobietach) dla ktĂłrego nazwaÂł >artqa< "chamem". Takie odnoszenie siĂŞ do innych forumowiczĂłw jest naruszeniem regulaminu, dlatego podaj powĂłd swego zachowania lub przeproÂś >artqa<, tym razem powaÂżnie, w przeciwnym przypadku bĂŞdĂŞ musiaÂł - choĂŚ staram siĂŞ tego unikaĂŚ, przyznaĂŚ Ci punkt ujemny.

Podobnie >Val Dee<, jeÂśli tak pozostawisz tĂŞ sprawĂŞ z postu nr 503.

Pozdrawiam wszystkich.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #507 : Październik 18, 2009, 22:30:55 »

jestem chamski NO I CoÂś??

masz z tym problem? ja nie mam, jestem kontrowersyjny i czy to znaczy, Âże jakiÂś pseudo admin tomek (z powodu sprzeczki naszej na pw) musi mi dawaĂŚ hurtem -20 PF?!

zastanĂłwmy siĂŞ gdzie jest granica, koleÂś sobie nie poradziÂł i tyle, odszedÂł i...

i na tym skoĂączĂŞ lepiej JĂŞzyk

718'

sam siĂŞ przyznaÂł ale jeszcze poszukam i podam przykladĂłw wiĂŞcej

albo to:
jak to powiedziaÂł Burak Obama

CHANGE... YES, WE CAN!

UÂśmiech
Czy wyÂśmiewanie siĂŞ z czyjegoÂś nazwiska i przeinaczenie go jest oznakÂą kultury?

widzĂŞ, Âże dalej tutaj Âźle mnie siĂŞ traktuje - co chwilĂŞ minus siĂŞ pojawia, a za kilka znowu ban - wygodnie widaĂŚ modom i pseudo-adminowi!

ÂżaÂłosne to jest bo jestem na forum w tej czy innej postaci od czasu gdy hance-solance siĂŞ jeszcze o PCh nie ÂśniÂło nawet...

z resztÂą, mniejsza z wami i waszym Âśmiesznym LOLowym i ROTFLowym forum...

718'
a to?
nikt inny nie pozwoliÂł sobie w taki sposĂłb skrytykowaĂŚ ...

a to:
oj Symeon,bzdura! ojcem k³amstwa jest KO¦CIÓ£ KATOLICKI, a pierwszym z nich by³ PAWE£ (w Torze okre¶lony jako "rzygacz k³amstwa"), to ze ¶w. Piotrem to taka ¶ciema "medialna", niestety ale u podstawy KK le¿y morderstwo i to nie jedno...

do ksiĂŞÂży w zasadzie nic nie mam - nie wiedzÂą, Âże grzeszÂą ale do "ÂświĂŞtych" ÂłbĂłw tak, tych na Âświeczniku - to sÂą prawdziwi przestĂŞpcy - oskarÂżam ich o okÂłamywanie setek milionĂłw ludzi na caÂłym globie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a sÂłowa Jezusa? oni zapomnieli kim on jest! - dla nich to JEZU$ - niestety...

718'

to juÂż chyba szczyt...
mam szukaĂŚ wiĂŞcej?
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 22:39:37 wysłane przez Val Dee » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #508 : Październik 18, 2009, 22:42:25 »

nie zamierzam Ci odbieraĂŚ - jak to pieszczotliwie okreÂśliÂłeÂś - "frajerĂłw".
A gdzie ja co¶ takiego niby mia³em napisaæ? OTO DOWÓD TWOJE PERFIDNEJ wprost manipulacji.

Tylko czy przypadkiem artek nie Ty jesteÂś ostatnim, ktĂłremu byÂłbyÂś w stanie
daĂŚ szanse przejrzec na oczy

A jak nie czytaÂłeÂś u Leszka, to poczytaj, bo moÂże robisz coÂś rutynowo - i po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy.
zachĂŞcam natomaist do przemyÂśleĂą i weryfikacji
To mnie akurat nie piecze,
Zreszta ty tego tak za bardzo nie robisz.
Raczej zajmujesz siĂŞ kryptoagresjÂą w stosunku do tych, ktĂłrzy prezentujÂą cokolwiek, co nie pasuje do twoich wyobraÂżeĂą.

Wiesz, jest tu wiĂŞcej osĂłb, ktĂłre nie podzielajÂą moich poglÂądĂłw, czy teÂż  nie w peÂłni sie zgadzajÂą z wieloma sprawami.. i jakoÂś mnie to nie piecze. Oni uÂżywjÂą argumentĂłw merytorycznych, co czyniÂło ROZMOWÊ ciekawÂą i nie raz mnie stawiali 'pod ÂścianÂą'.
A Ty przekraczasz pewne granice perfidii. PERFIDII, bo argumentĂłw merytorycznych Ci brak.
ZostaÂł Ci atak per saldo.
 ByÂł czas Âże myslalem, Âże robisz to nieswiadomie, jako wyraz kalectwa, spowodowanego przez pewne programy, ktĂłre oferujÂą Ci co robiÂą katolicyzm. Ale teraz widze Âże to jest upodobanie kalectwa i tkwienia w tym.

szkoda mi na to czasu
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 23:23:06 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #509 : Październik 19, 2009, 08:16:41 »

na proÂśbĂŞ Darka i rĂłwnieÂż Thotala - przepraszam artqa...

i proponuje zakoĂączyĂŚ temat juÂż...

bez odbioru

718'
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2009, 09:04:15 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #510 : Październik 19, 2009, 09:19:34 »

Artqu, mam na myÂśli obecnÂą sytuacjĂŞ. Nie musisz trzymaĂŚ mnie za sÂłowo, bo to ja bĂŞdĂŞ decydowaÂła kiedy i w jakiej sytuacji siĂŞ odezwĂŞ.
Barbarax, sama zaczynasz siĂŞ gubiĂŚ w swoich sÂłowach, proszĂŞ:
JuÂż pisaÂłam, Âże odezwaÂłam siĂŞ w obronie Admina i nie zamierzam wdawaĂŚ siĂŞ z TobÂą w jakiekolwiek dyskusje. To tyle .
Tak, to tyle w temacie "mĂłwiÂłam, Âże...".

A gdzie ja co¶ takiego niby mia³em napisaæ? OTO DOWÓD TWOJE PERFIDNEJ wprost manipulacji.
Manipulacji? ByÂłem przekonany, Âże w kontekÂście Twojej wypowiedzi tym mianem raczysz okreÂślaĂŚ osoby ÂłapiÂące informacjĂŞ bez zastanowienia siĂŞ nad ich prawdziwoÂściÂą, tylko w oparciu o wÂątpliwy autorytet [Twoja sugestia abym szukaÂł frajerĂłw w ÂświÂątyni], proszĂŞ:
WtÂłaczaj sobie naiwniakom w ÂświÂątyni, jeÂśli znajdziesz frajerĂłw, co ci jÂą wybudujÂą. ot, co!
Wiêc czym ró¿ni³yby siê osoby którym wt³acza³bym naiwnoœci [unikaj¹c jak ognia weryfikacji] od tych którym Ty usi³ujesz wt³aczaÌ w kleconej przez Ciebie na tym forum auto-swi¹tyni?
To tyle w kwestii manipulacji.

A jak nie czytaÂłeÂś u Leszka, to poczytaj, bo moÂże robisz coÂś rutynowo - i po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Zaraz, zaraz. Przed chwilÂą twierdziÂłeÂś, Âże wÂłaÂśnie z tamtÂąd czerpiĂŞ widomoÂści/umiejĂŞtnoÂści, twierdziÂłeÂś to z pewnoÂściÂą, nawet padÂło nawet coÂś o "oszukiwaniu", proszĂŞ:
Nie oszukujmy siĂŞ.. poczytaÂłes na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu ĂŚwiczysz jak najety zdaje siĂŞ... tam sa dosyĂŚ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".
Takie przedstawianie sytuacji moÂżna wÂłasnie okreÂśliĂŚ mianem manipulacji [ktĂłra mi zarzucasz i to w wersji hard, czyli "perfidnej"] bÂądÂź oszustwem. ZabrakÂło sÂłowa "oszukaÂłem" bÂądÂź "myliÂłem" siĂŞ, ale i tak cieszy mnie, Âże nie tkwisz uparcie w kÂłamstwie.

Oni u¿ywj± argumentów merytorycznych, co czyni³o ROZMOWÊ ciekaw± i nie raz mnie stawiali 'pod ¶cian±'. A Ty przekraczasz pewne granice perfidii. PERFIDII, bo argumentów merytorycznych Ci brak.
Phi, daj spokĂłj. Ty zarzucasz mi bark argumentĂłw? PrzecieÂż swoje wÂątpliwoÂści argumentowaÂłem. To Ty nigdy nie raczyÂłeÂś podaĂŚ rozsÂądnych argumentĂłw czy dowodĂłw, a na sugestie weryfikacji zaczynasz toczyĂŚ pianĂŞ. Wybacz, ale nie moÂżna uznaĂŚ za argumenty to, Âże "Ty tak twierdzisz" lub to, Âże zaczynasz siĂŞ straszliwie miotaĂŚ gdy pada sÂłowo "sprawdzam" - a to jedyne Twoje "argumenty". Taka postawa w Âżaden sposĂłb nie dodaje wiarygodnoÂści.
S³ów o kalcetwie, programach nie bêdê ju¿ komentowa³ bo to tylko Twoje s³owa, które jak zwykle padaj¹ gdy oœmielam siê dociekaÌ "prawdziwoœci" Twoich s³ów.

Czy nadal uwaÂżacie, Âże u 718 nastÂąpiÂła znaczna poprawa? Czy o tym przekonuje Was rĂłwnieÂż jego powyÂższy post? ByÂł poproszony jedynie o argumenty potwierdzajÂące jego zarzuty. PrzecieÂż mĂłgÂł to zrobiĂŚ jak np. Val Dee. Tylko, Âże trzeba mieĂŚ ku temu moÂżliwoÂści/podstawy.
ZostaÂł wyreklamowany z 47 pf, dlatego teraz moÂże praktycznie bezkarnie kpiĂŚ sobie z kar porzÂądkowych - proszÂąc o minusa. MyÂślĂŞ, Âże sytuacja wyglÂądaÂłaby nieco inaczej gdyby minus o ktĂłrego prosi nie byÂłby pierwszym lecz juz 48 na jego koncie. Ale to Wy usilnie zapewnialiÂście o jego zmianie, ja twierdziÂłem, Âże to tylko utwierdzi go w poczuciu bezkarnoÂści...   

edit: w nawiÂązaniu do przeprosin 718 - do ktĂłrych zostaÂł poniekÂąd przymuszony - zaznaczony kursywÂą tekst, mĂłgÂłby mieĂŚ lzejszy wydÂźwiĂŞk [byÂł napisany gdy 718 szedÂł w zaparte, ponawiajaĂŚ oskarzenia]. natomaist zawarte w nim treÂści podtrzymuje.  
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2009, 09:25:48 wysłane przez arteq » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #511 : Październik 19, 2009, 14:06:19 »

Cytat: PHIRIOORI  PaÂździernik 18, 2009, 23:42:25
Manipulacji? ByÂłem przekonany, Âże w kontekÂście Twojej wypowiedzi tym mianem raczysz okreÂślaĂŚ osoby ÂłapiÂące informacjĂŞ bez zastanowienia siĂŞ nad ich prawdziwoÂściÂą, tylko w oparciu o wÂątpliwy autorytet [Twoja sugestia abym szukaÂł frajerĂłw w ÂświÂątyni], proszĂŞ:
Cytat: PHIRIOORI  PaÂździernik 18, 2009, 22:10:06
WtÂłaczaj sobie naiwniakom w ÂświÂątyni, jeÂśli znajdziesz frajerĂłw, co ci jÂą wybudujÂą. ot, co!
Wiêc czym ró¿ni³yby siê osoby którym wt³acza³bym naiwnoœci [unikaj¹c jak ognia weryfikacji] od tych którym Ty usi³ujesz wt³aczaÌ w kleconej przez Ciebie na tym forum auto-swi¹tyni?
To tyle w kwestii manipulacji.
To ¿e zywisz b³êdne przekonania - nie upowa¿nia cie do manipulacji moimi wypowiedziami.
Ja nic nie usiÂłuje ..to po pierwsze.
Chcesz zabroniĂŚ ludziom swobodnej expresji, bo to co odkrywajÂą .. najwyraÂźniej jakoÂś Ciebie piecze.
Nie jesteÂś tu ani merytoryczny, ani logiczny - a jedynie propagandowy i demagogiczny.
Po drugie, nikomu nie proponowaÂłem tu "unikania jak ognia" weryfikacji czegokolwiek.
Mozesz przecieÂż sobie weryfikowac, co chcesz.
Ale nie wymagaj ode mnie bym realizowaÂł jakiekolwiek Twoje experymenty, ktĂłre z mojego punktu widzenia nic dla mnie nie wnoszÂą. Bo to niegrzeczne i chamskie.

Cos odjechaÂłeÂś chÂłopcze z  tÂą "auto - swiÂątyniÂą" ..ale to JEDYNIE reprezentacja TWOICH APARATÓW POJECIOWYCH, za ktĂłrych UBUSTWO odpowiedzialnoÂścia USIÂŁUJESZ OBCIÂĄÂŻAÆ INNYCH; tu : mnie.
To sprzeczne wobec Twoich ZAPIEWAÑ o odpowiedzialno¶ci.

---
Cytat: PHIRIOORI  PaÂździernik 18, 2009, 23:42:25
Zaraz, zaraz. Przed chwilÂą twierdziÂłeÂś, Âże wÂłaÂśnie z tamtÂąd czerpiĂŞ widomoÂści/umiejĂŞtnoÂści, twierdziÂłeÂś to z pewnoÂściÂą, nawet padÂło nawet coÂś o "oszukiwaniu", proszĂŞ:
Cytat: PHIRIOORI  PaÂździernik 18, 2009, 22:10:06
Nie oszukujmy siĂŞ.. poczytaÂłes na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu ĂŚwiczysz jak najety zdaje siĂŞ... tam sa dosyĂŚ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".
Takie przedstawianie sytuacji moÂżna wÂłasnie okreÂśliĂŚ mianem manipulacji [ktĂłra mi zarzucasz i to w wersji hard, czyli "perfidnej"] bÂądÂź oszustwem. ZabrakÂło sÂłowa "oszukaÂłem" bÂądÂź "myliÂłem" siĂŞ, ale i tak cieszy mnie, Âże nie tkwisz uparcie w kÂłamstwie.
To byÂła forma ironii.
Nie upieram siĂŞ ze to czytaÂłeÂś. Nazywam po imieniu, co robisz w istocie tu na forum... i dodajĂŞ, Âże ten mechanizm funkcjonowania opisany jest w formie naukowej tam, gdzie odsyÂłam. Tak jest intencja.
Jeœli siê nie zorioentowa³eœ. Spróbowa³em zejœÌ do twojej stylistyki.
ZabrakÂło sÂłowa "oszukaÂłem" bÂądÂź "myliÂłem" siĂŞ
By³o s³owo "zdaje siê" - ale mo¿e chcesz mnie zobowi¹zaÌ do u¿ywania s³ów 'jedynie za pozwoleniem' pana artura. To juz przesz³o wszelkie granice!!! Jeœli masz potrzebê, by INNI mówili PISALI i MYSLELI to , co TY chcesz... to sobie to nagraj, napisa- apotem czytaj , s³uchaj.
Widze Âże nie dopuszczasz do swojej wyobraÂźni moÂżliwoÂści kontaktu z Âżywymi ludÂźmi.
Ale to nie powĂłd, zeby od razu ich "zabijaĂŚ", gdy nieopatrznie na nich natrafisz, aby tym sposobem dostosowaĂŚ ich do swojej normy.

Nie jest mojÂą intencjÂą badanie twoich osobistych doÂświadczeĂą. Bo mnie po prostu nie interesujesz, jako
postaĂŚ. Dlaczego?.. bo jesteÂś powtarzalny, mechaniczny i przewidywalny.
Wystarczy CiĂŞ trochĂŞnapromieniowac.. i jak nakrecona sprĂŞÂżynka wykonasz okreslone programy. nuuuda veritas.

---

Ty zarzucasz mi bark argumentĂłw? PrzecieÂż swoje wÂątpliwoÂści argumentowaÂłem. To Ty nigdy nie raczyÂłeÂś podaĂŚ rozsÂądnych argumentĂłw czy dowodĂłw, a na sugestie weryfikacji zaczynasz toczyĂŚ pianĂŞ. Wybacz, ale nie moÂżna uznaĂŚ za argumenty to, Âże "Ty tak twierdzisz" lub to, Âże zaczynasz siĂŞ straszliwie miotaĂŚ gdy pada sÂłowo "sprawdzam"
Niessamowita jest ÂłatwoÂśc, za jaka dokonujesz obracania kota ogonem. To Âświadczy o Twojej moralnoÂści.
W jednym siĂŞ zgadzamy: po owocach moÂżna uzyskaĂŚ poznanie wartoÂści czegoÂś.
JakoÂś dziwne Âże dostrzegamy caÂłkiem inne owoce.

Najzabawniejsze jest to , ¿e s³owo "sprawdzam" pada w kwestiach nie zwi¹zanych z 'g³ównym tematem omówienia' nigdy. Raczej jest to szukanie miejsc, w które mo¿naby ewentualnie wykorzystaÌ, jako w¹tpliwy dowód mojej niewiarygodnoœci. Dzia³asz instrumentalnie - i to widaÌ. I widz¹ to te¿ inni.
(z wyÂłaczeniem twojej druÂżyny zakonnikĂłw, wytÂłaczanych z matrycy, dla wzmocnienia iloÂściowego wraÂżenia).
Przejrzyj chÂłopczyku skalĂŞ tematĂłw, zakres.. oraz zakres swoich sprawdzeĂą - i to na czym Ty siĂŞ koncentrujesz.
AleÂż mozesz sobie sprawdzac do woli - przecieÂż ci juÂż odpowiedziaÂłem.
Tylko rĂłb to  na swĂłj koszt i w swoim Âświecie. A ode mnie siĂŞ odklej. Ja siĂŞ nie miotam chÂłopcze,
ja mam niesmak i nieprzyjemnoœÌ byÌ podmiotem takich ingerencji, które uprawiacie w tym swoim "kó³ku ró¿aùcowym".
Nie musisz siĂŞ doktoryzowaĂŚ z moich prywatnych doÂświadczeĂą, bo one sÂą jedynie marginalnym dodatkiem do tematĂłw omĂłwienia, ktĂłre postawiÂłem na forum.

I tak nie zrobicie ze mnie aktora w waszej kolejnej chorej bajce. Nie zagram wam ni chrystusa, ani diabÂła, ni zbawiciela ni demona.Ani innych bochaterĂłw wypaczonych opowieÂści. WiĂŞc daj sobie spokĂłj z experymentowaniem na mojej prywatnoÂści.

Lepiej ObudŸ siê facet z tego, do czego jesteœ tu u¿ywany Mrugniêcie)) przez ró¿ne si³y ponad Twoim zrozumieniem.

« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2009, 15:02:23 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #512 : Październik 19, 2009, 15:16:27 »

"ChÂłopcze", "chÂłopczyku"? Zapytaj siĂŞ Leszka [skoro opisuje pewne zjawiska] o czym Âświadczy uÂżywanie tego typu zwrotĂłw w dyskusji [szczegĂłlnie co chwilĂŞ powtarzanych]. I proszĂŞ Phi, weÂź siĂŞ tak nie naprĂŞÂżaj bo pĂŞkniesz.
NaprawdĂŞ aÂż tak bolÂą CiĂŞ moje sÂłowa? Tak nieznoÂśne jest nazywanie rzeczy po imieniu gdy chodzi o Twoje zachowanie? W kwestii przewidywalnoÂści - to dobrze, Âże jestem przewidywalny, autentycznie cieszy mnie to. Czy jednak wiesz, Âże Ty takÂże jesteÂś przewidywalny?
W trosce o to abyÂś nie nabawiÂł siĂŞ wrzodĂłw [ktĂłrych to, oczywiÂście, samouleczenia dokonaÂłbyÂś w mgnieniu oka] postaram siĂŞ wypowiadaĂŚ bardziej stonowanie.

Nie zamierzam i nie chcĂŞ na nikim eksperymentowaĂŚ, naprawdĂŞ nie stanowisz dla mnie jakiegos znaczÂącego problemu czy powodu do zmartwieĂą - chyba zbytnio sobie pochlebiasz posÂądzajÂąc mnie o to - po prostu mĂłwiĂŞ co widzĂŞ i czujĂŞ, tyle.

I robi siĂŞ nu¿¹ce sugerowanie jakiÂś kó³ek ró¿aĂącowych, przynaleÂżnoÂści do druÂżyn zakonnikĂłw, etc. Naprawde nie rozumiem co to ma wspĂłlnego z treÂściÂą moich wypowiedzi? Phi, rozumiem, ze nienawidzisz kk, ale prosze - staraj siĂŞtrzymac jakiÂś przyzowity poziom, nawet podczas wylewania Âżali.   

A, ironia to ironia, kÂłamstwo to kÂłamstwo. I nadal zamiast argumentĂłw - pokrzykiwania.
W kwesti przyjmowania poziomu stylistyki nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wypowiadaÂł.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #513 : Październik 19, 2009, 15:31:16 »

PHIRIOORI jest jednym z najbardziej ciekawych uÂżytkownikĂłw, docieka ciÂągle wszystkiego i analizuje a tacy jak ty artqu - wysÂłannicy KK tego nie lubicie, oj ja wiem JAK BARDZO!!!

718'
komandos040
Gość
« Odpowiedz #514 : Październik 19, 2009, 15:33:58 »

Nie daj siĂŞ arteq.  DuÂży uÂśmiech

==============================

PHIRIOORI jest jednym z najbardziej ciekawych uÂżytkownikĂłw, docieka ciÂągle wszystkiego i analizuje a tacy jak ty artqu - wysÂłannicy KK tego nie lubicie, oj ja wiem JAK BARDZO!!!

718'

718, "templariuszu", odpuœÌ Mu.Uœmiech(artqowi)
I tu siĂŞ w tej kwestii bardzo mylisz. TakÂże jestem z wiary KK, i nie przeszkadza mi to. JĂŞzyk
ChoĂŚ juÂż od 4 lat do koÂścioÂła nie chodzĂŞ.
Pozdrawiam.
Ps.
Czy znasz "Chain of Minerva 2012? ( W sumie to przekaz Nostradamusa o pojeÂżdzie i ksiĂŞÂżniczce , oraz templariuszach.)  MrugniĂŞcie

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2009, 19:56:16 wysłane przez Dariusz » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #515 : Październik 19, 2009, 15:49:50 »

Komandosie scal posty po zrobi¹ Ci to na si³ê Jêzyk

a tak na serio, nie mam w sumie nic do katolikĂłw, mam do katolika artqa i jemu podobnych inkwizytorĂłw...

718'
Mobius
Gość
« Odpowiedz #516 : Październik 19, 2009, 16:49:54 »

MoÂżesz rozwin¹Ì "inkwizytorĂłw"  ?
Bo nie widzê by arteq kogokolwiek na tym forum nawraca³ na si³ê ,czy w ogóle nawraca³.
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2009, 16:50:58 wysłane przez Mobius » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #517 : Październik 19, 2009, 17:55:25 »

Kolejn¹ wa¿n¹ rzecz¹ która powinno siê wprowadziÌ(je¿eli uznacie regulamin który zaproponowa³em) to zamkn¹Ì albo najlepiej usun¹Ì ten temat.

3.3 JeÂśli dyskusja przerodzi siĂŞ w prywatnÂą wymianĂŞ poglÂądĂłw, kontynuuj jÂą poza forum pocztÂą e-mail.(Dopisek: Lub Prywatne WiadomoÂści na forum)

3.1 Ignoruj posty - u¿ytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na takie posty tylko zachêc¹ do dalszej niepo¿¹danej dzia³alnoœci. Wystarczy, ¿e zg³osisz problem administratorowi.

Œwiêty nie jestem ale widzê pewn¹ zale¿noœÌ. Ten temat to doskona³e miejsce do spamowania, 20 stron postów to dopiero coœ, w ¿yciu takiego spamu nie widzia³em. A wszyscy którzy maj¹ problem powinni przenieœÌ dyskusjê na PW b¹dŸ email, gg lub jakikolwiek inny komunikator(Chat jest na forum).

Jak do tej pory wolna amerykanka w tym temacie to powszechnoœÌ. Dariuszu upomnienia nie pomog¹. ;]
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #518 : Październik 19, 2009, 18:11:55 »

jesteÂś tutaj widaĂŚ nowy Mora w tym temacie - TEN temat temu sÂłuÂży a nikt nie bĂŞdzie braĂŚ pod uwagĂŞ Twojego regulaminu - to logiczne...

718'
Torton
Gość
« Odpowiedz #519 : Październik 19, 2009, 18:20:54 »

Nie, nie jestem nowy przeczytaÂłem kilka stron tego tematu i wiem co tutaj piszecie.
TEN temat temu sÂłuÂży
Czyli potwierdzasz moje sÂłowa iÂż temat sÂłuÂży...
Ten temat to doskonaÂłe miejsce do spamowania

Temat niczemu nie s³u¿y jak nabijaniu postów, wzajemne obra¿aniu siê i wywlekaniu wszystkiego na wierzch. 5000 tysiêcy wyœwietleù tego tematu, có¿ za zainteresowanie.

Czy uwa¿acie ¿e niema ciekawszych tematów do rozmów? Wolicie tu siedzieÌ i siê k³óciÌ?(Bo to co tutaj piszecie nie mo¿na nazwaÌ dyskusj¹). Zamiast poœwiêciÌ energiê na coœ bardziej konstruktywnego marnujecie j¹ tutaj na gadanie która do niczego nie prowadzi...

Pozdro
Mora
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #520 : Październik 19, 2009, 18:49:29 »

Ciekawe! nigdy tu nic nie pisaÂłem, bo uwaÂżam Âże szkoda czasu.
Ale raz siĂŞ przemogÂłem.. tzn do odpowiedzi, artkowi (bo wczeeniej olewaÂłem)
wiĂŞc wywaliÂłem kilka kwestii.

A tu wpada Mora.. i nagle mu wÂątek przeszkadza. UÂśmiech)))
Nautilius teÂż mu nagle przeszkadza... no inech sprawdze..

A fakt.. raz sie pozytywnie nt. nautilusa wyraziÂłem (bodajÂże w poÂście dot. programu w pytanie na Âśniadanie)

Zobaczymy, czy jak siĂŞ pozytywnie wyrazĂŞ o ... hmmm... dajmynato:
..Kogo proponujesz kapÂłan 718 ?..

..zobaczymy jak siĂŞ nagonka rozwija UÂśmiech)) ..
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #521 : Październik 19, 2009, 19:27:20 »

mam coÂś do Kiary, Dariusza, Stolo - LUBIÊ ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DuÂży uÂśmiech

dawaÌ nagonkê, no czekam! obróÌmy ten temat o 180 stopni Uœmiech

Ciebie te¿ PHI lubiê za to, ¿e zaczynasz dr¹¿yÌ tam gdzie inni koùcz¹...

718'
ptak
Gość
« Odpowiedz #522 : Październik 19, 2009, 19:27:42 »

Temat niczemu nie s³u¿y jak nabijaniu postów, wzajemne obra¿aniu siê i wywlekaniu wszystkiego na wierzch. 5000 tysiêcy wyœwietleù tego tematu, có¿ za zainteresowanie.

Czy uwa¿acie ¿e niema ciekawszych tematów do rozmów? Wolicie tu siedzieÌ i siê k³óciÌ?(Bo to co tutaj piszecie nie mo¿na nazwaÌ dyskusj¹). Zamiast poœwiêciÌ energiê na coœ bardziej konstruktywnego marnujecie j¹ tutaj na gadanie która do niczego nie prowadzi...
Mora

Mora, to nie tak. Temat rzeczywiœcie s³u¿y, daje mo¿liwoœÌ przejrzenia siê w lustrze i przynajmniej zastanowienia siê nad sob¹. Jest to miejsce konfrontacji z w³asnymi niedoskona³oœciami, tym cenniejsze, ¿e ¿ywe, poœród emocji i uczuÌ.

Pozwala to na wyrzucenie Âśmieci na Âśrodek pokoju, a nie zamiatanie pod dywan. A wiadomo, jak widzi siĂŞ stertĂŞ Âśmieci, trzeba to uprzÂątn¹Ì. I tu rola procesu, rozeznania, asymilacji, transformacji …

Najlepszy dowód, ¿e coœ z nami nie tak, gdy konfrontacja z innymi boli. To sygna³ do wejrzenia w siebie i uleczenia pewnych sfer. Oczywiœcie, je¿eli jest gotowoœÌ. Ale nawet gdy jej brak, udzia³ w 'tym' przyspieszy dochodzenie do tej gotowoœci.

W uzdrawianiu biorÂą udziaÂł nie tylko sami zainteresowani,  takÂże czytajÂący. StÂąd frekwencja. Niejeden odnajduje tu jakieÂś aspekty siebie.
W temacie tym wszyscy jesteÂśmy terapeutami i uzdrawianymi. Taka koleÂżeĂąska przysÂługa.  MrugniĂŞcie

Dlatego nie ma co siĂŞ obraÂżaĂŚ, bo to domena ego, nie duszy. Dusza czerpie tylko profity, o ile nabyÂła juÂż pewien stopieĂą mÂądroÂści.

Pozdrawiam

Ps. Miejscami jest naprawdĂŞ zabawnie, mimo pozornego dramatyzmu.  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2009, 19:34:37 wysłane przez ptak » Zapisane
kamil771
Gość
« Odpowiedz #523 : Październik 19, 2009, 20:03:07 »

A fakt.. raz sie pozytywnie nt. nautilusa wyraziÂłem (bodajÂże w poÂście dot. programu w pytanie na Âśniadanie)

Tak siĂŞ skÂłada,Âże wystĂŞp "cyrkowcĂłw" z nautilusa w tym programie byÂł tylko potwierdzeniem ich amatorszczyzny......
A wrogĂłw majÂą coraz wiĂŞcej.....wiĂŞc....
arteq
Gość
« Odpowiedz #524 : Październik 19, 2009, 20:16:28 »

718, kiedyœ ju¿ napisano, ¿e nale¿ê do jakiœ bojówek kk i przys³ano mnie tutaj - niestety ju¿ nie potrafiono przytoczyÌ jakiœ sensownych dowodów, ba - ¿adnych dowodów, jak rozumiem Ty nimi dysponujesz. Wiêc œmia³o - czekam na ich ujawnienie.
To samo tyczy inkwizytora - wska¿ mi proszê gdzie kogoœ przymuszam aby zosta³ katolikiem? Gdzie komukolwiek gro¿ê?
LubiĂŞ ludzi dociekliwych, sam staram siĂŞ takim byĂŚ - ale zaraz podnosicie larum gdy to czyniĂŞ - szczegĂłlnie w tedy gdy dotyczy to Waszych teorii.

Co do Twojego "oj ja wiem" to wielokrotnie zarzekasz siê, ¿e coœ wiesz, ¿e coœ widzisz. PóŸniej udowadnia Ci siê, ¿e najzwyczajniej k³amiesz - np. ostatnia sytuacja z "chamem". Tak samo jak teraz z wys³annikiem i inkwizytorem. Ale spokojnie, dam Ci szansê udowodniÌ te stwierdzenia.
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: