Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 23, 2025, 21:30:49

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobĂłjstwa - A/H1N1  (Przeczytany 254311 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Silver
Gość
« Odpowiedz #50 : Sierpień 19, 2009, 02:48:14 »

cz.3
<a href="http://www.youtube.com/v/wMq_umnhAo0&amp;hl=pl&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/wMq_umnhAo0&amp;hl=pl&amp;fs=1</a>
http://www.youtube.com/watch?v=wMq_umnhAo0

PosÂłuchajcie  logiki tych wypowiedzi i wyciÂągnijcie swoje wÂłasne wnioski :

Pani profesor mĂłwi: ( Instytut Neurologii i Pediatrii )
Nie wspomnĂŞ, Âże profesorowie w instytutach, to nie wyizolowana  grupa ludzi, tylko Ci ludzie siĂŞ nawzajem kontaktujÂą, wymieniajÂą siĂŞ wzajemnie wiedzÂą, konsultujÂą.

Pani profesor :    1.43 : 2.50

WedÂług danych AmerykaĂąskiego Centrum Kontroli ChorĂłb, ktĂłra rejestruje wÂłaÂśnie przypadki powikÂłaĂą poszczepiennych wynika:
9 -90 tys. powikÂłaĂą w tym:
6-60  tys.zgonĂłw niemowlÂąt, oraz : 9 razy czĂŞÂściej upoÂśledzenie umysÂłowe.

A co mĂłwi teraz ten lekarz (pediatra ), a raczej ta lekarzyna, bo do prawadziwego lekarza (profesora ) to jej jeszcze chyba jak stÂąd do nieba, ktĂłra jeszcze prĂłbuje kÂłamaĂŚ, Âże przeglÂądneÂła milion prac - oczywiÂście jest to typowa manipulacja sÂłowna, aby w ten sposĂłb podkreÂśliĂŚ swoje racje.

2 .54  : 3.17
Nigdy tego nie wykazano, przejrzaÂłam milion prac !

A wiĂŞc zaprzecza wszystkiemu co piĂŞĂŚ sekund wczeÂśniej powiedziaÂła p.profesor.

A teraz Wam powiem jak to wyglÂąda po stronie ludzi myÂślÂących, lub moÂże po stronie tzw. prawdziwego, a nie pseudonaukowego Âświata naukowego, bo wiem jaki majÂą oni stosunek do takich lekarzyn jak ta z tego wywiadu.
Poprostu nie sÂłuchajÂą takich ludzi, dlatego, Âże liczy siĂŞ przede wszystkim dorobek naukowy
, doÂświadczenie, liczÂą siĂŞ lata  pracy, a to Âże jakiÂś lekarzyna powie ludziom, Âże przejrzaÂł milion prac to brzmi jak beÂłkot.
Miejsce takich ludzi jak ta caÂła pani pediatra jest w wiejskich oÂśrodkach zdrowia - tam najlepiej siĂŞ sprawdzajÂą.
Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 08:35:21 wysłane przez Silver » Zapisane
Leszek
Gość
« Odpowiedz #51 : Sierpień 19, 2009, 11:37:46 »

Co tu komentowaĂŚ....

Jaka jest alternatywa dla szczepionek?

<a href="http://www.youtube.com/v/gK1oRYLdG0E&amp;hl=pl&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/gK1oRYLdG0E&amp;hl=pl&amp;fs=1</a>

+ te chiĂąskie zioÂłowe odkrycia zwalczajÂące grypĂŞ
http://www.youtube.com/watch?v=TA0_YLB0_VM

TreœÌ listu do wakcynologów pani profesor neurobiolog,
Marii Dorota Majewska
Kierownik Katedry Marii Curie Komisji Europejskiej
ZakÂład Farmakologii i Fizjologii UkÂładu Nerwowego
Instytut Psychiatrii i Neurologii
Sobieskiego 9, 02-957 Warszawa

Do: ZarzÂądu Polskiego Towarzystwa Wakcynologii
Zarz¹du G³ównego Polskiego Towarzystwa Pediatrycznego i do
ZarzÂądu Stowarzyszenia Higieny Lecznictwa
Katedra Profilaktyki Zdrowotnej
Ul. Smoluchowskiego 11
60-179 PoznaĂą

Do wiadomoÂści:
Minister Zdrowia dr Ewa Kopacz
Minister Edukacji – K. Hall
G³ówny Inspektor Sanitarny – dr med. A. WojtyÂła
Rzecznik Praw Dziecka – Marek Michalak
PrzewodniczÂąca Rady naukowej IPiN – prof. A. CzÂłonkowska
Dyrektor IPiN – Prof. dr hab. D. Ryglewicz
Konsultant Krajowy w Dziedzinie Pediatrii – prof. A. DobrzaĂąska
Konsultant Krajowy w dziedzinie epidemiologii – prof. Andrzej ZieliĂąski
Konsultant Krajowy w dziedzinie psychiatrii dzieci i mÂłodzieÂży – prof.
Irena NamysÂłowska
Konsultant WojewĂłdzki w dziedzinie pediatrii – prof. A. Radzikowski
Red. Marek Nowicki - TVN

Po przeczytaniu juÂż wiem Âże nie bĂŞdĂŞ szczepiÂł swoich dzieci jeÂśli nie ma
dostĂŞpu do nieskaÂżonych rtĂŞciÂą szczepionek."

Fragment
Stosunek establishmentu szczepionkowego do zaprezentowanych danych o toksycznoÂści thimerosalu najlepiej ilustrujÂą niektĂłre wypowiedzi jej uczestnikĂłw. Dr Bob Chen, kierownik CDC odpowiedzialny za bezpieczeĂąstwo szczepionek, wyraziÂł siĂŞ: „biorÂąc pod uwagĂŞ newralgicznoœÌ tych danych, na caÂłe szczĂŞÂście udaÂło siĂŞ nam je zabezpieczyĂŚ przed przedostaniem siĂŞ w nieodpowiednie rĂŞce”, a doradca
WHO od szczepieĂą, dr John Clemens, powiedziaÂł: „to badanie w ogĂłle nie powinno byĂŚ przeprowadzone”.

Podobna postawa negacji i blokowania niewygodnych danych przebija z  zaadresowanego do mnie listu Polskiego Towarzystwa Wakcynologii (PTW). Po tej konferencji CDC wycofaÂła analizy Verstraetena (choĂŚ byÂły przeznaczone do natychmiastowej
publikacji) i ogÂłosiÂła naukowcom, Âże szczepionkowe dane zostaÂły zgubione i nie mogÂą byĂŚ odtworzone.

SZCZEPIENIA W POLSCE

ChcĂŞ podkreÂśliĂŚ z ca³¹ stanowczoÂściÂą, Âże nie jestem przeciwnikiem szczepieĂą – jak to ZarzÂąd PTW stara siĂŞ mi imputowaĂŚ. ProponujĂŞ racjonalizacjĂŞ programu szczepieĂą w Polsce i dostosowanie go do bezpieczniejszych norm europejskich. Nagonka na mnie ze strony PTW jest identyczna do atakĂłw na innych niezaleÂżnych badaczy, lekarzy i politykĂłw na Âświecie, ktĂłrzy odwaÂżyli siĂŞ zakwestionowaĂŚ bezpieczeĂąstwo szczepionek. Wskazuje to na zorganizowanÂą akcjĂŞ lobby szczepionkowego, ktĂłre kosztem dzieci broni swoich interesĂłw.

CAÂŁY LIST W SENSOWNEJ FORMIE:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=334.msg1232#msg1232
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 14:20:06 wysłane przez Leszek » Zapisane
Linda
Gość
« Odpowiedz #52 : Sierpień 19, 2009, 14:52:42 »

UÂśmiech
Kiedy siĂŞ czyta takie posty to caÂła praca nad soba bierze w Âłeb.... UÂśmiech

Cytat: Silver
A co mĂłwi teraz ten lekarz (pediatra ), a raczej ta lekarzyna, bo do prawadziwego lekarza (profesora ) to jej jeszcze chyba jak stÂąd do nieba, ktĂłra jeszcze prĂłbuje kÂłamaĂŚ, Âże przeglÂądneÂła milion prac - oczywiÂście jest to typowa manipulacja sÂłowna, aby w ten sposĂłb podkreÂśliĂŚ swoje racje.

Jak mozesz tak wyzywaĂŚ ludzi?..Kim ty jesteÂś...JedynÂą  winÂą tej pani jest to ,Âże siĂŞ z niÂą nie zgadzasz.Ja tez sie z nia nie zgadzam ,ale nie przyszÂło  mi do gÂłowy , by tak jÂą z tego powodu obrazaĂŚ.Lekarzyna..?A ja sÂłyszaÂłam ,ze
wykÂładowca akademicki..?Ty nie sÂłyszaÂłaeÂś? Masz racjĂŞ ,to typowa manipulacja sÂłowna...tylko w twoim wykonaniu.

Miejsce takich ludzi jak ta caÂła pani pediatra jest w wiejskich oÂśrodkach zdrowia - tam najlepiej siĂŞ sprawdzajÂą.
Pozdrawiam

Kogo teraz prĂłbujesz obraziĂŚ..? Tysiace lekarzy ,ktĂłrzy pracujÂą na wsi ,czy ludzi korzystajacych z ich pomocy?

A teraz Wam powiem jak to wyglÂąda po stronie ludzi myÂślÂących, lub moÂże po stronie tzw. prawdziwego, a nie pseudonaukowego Âświata naukowego, bo wiem jaki majÂą oni stosunek do takich lekarzyn jak ta z tego wywiadu.
Poprostu nie sÂłuchajÂą takich ludzi, dlatego, Âże liczy siĂŞ przede wszystkim dorobek naukowy

WylaÂłes juÂż tyle zawisci....proponujĂŞ przeczytaj swoje posty jeszcze raz...Jeden przeczy drugiemu....jesli chodzi o dorobek naukowy...to ta pani mĂłwiÂła o dwudziestu latach pracy...

Mysle sobie,¿e dostêp do róznych informacji w necie ,nie zawsze s³uzy naszemu rozwojowi....czasem moze byÌ nawet grozny... :)S³yszeliœcie o Towarzystwie P³askiej Ziemi? Wed³ug nich ziemie jest p³aska ,a s³once i ksiezyc kraz¹ wokó³ niej .Maja na to swoje argumenty...http://pl.wikipedia.org/wiki/Towarzystwo_P%C5%82askiej_Ziemi
Proponuje wiec patrzec na te sprawy, bez tego typu emocji ,ktĂłre naprawdĂŞ szkodzÂą.Nic nie jest przesÂądzone...
Rzad czeski odmĂłwiÂł przeciez zakupu szczepionek...wolĂŞ myÂślec ,Âże u nas bĂŞdzie podobnie... UÂśmiech:
http://www.ceskenoviny.cz/ekologie/

« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 15:06:29 wysłane przez Linda » Zapisane
Leszek
Gość
« Odpowiedz #53 : Sierpień 19, 2009, 20:10:01 »

S³yszeliœcie o Towarzystwie P³askiej Ziemi? Wed³ug nich ziemie jest p³aska ,a s³once i ksiezyc kraz¹ wokó³ niej .Maja na to swoje argumenty...http://pl.wikipedia.org/wiki/Towarzystwo_P%C5%82askiej_Ziemi

TÂłumaczenie:
(...) Reptilianie skierowali du¿y, wydr¹¿ony obiekt na ziemsk¹ orbitê, aby rozpocz¹Ì proces kolonizacji. Obiekt ten nazywamy obecnie Ksiê¿ycem. Konwencjonalna nauka uwa¿a Ksiê¿yc za twór naturalny, a jednak jest to jedyny znany w kosmosie obiekt, który nie wiruje wokó³ w³asnej osi. Ksiê¿yc jest zwrócony ku Ziemi zawsze jedn¹ stron¹, utrzymuj¹c sw¹ drug¹ stronê w ca³kowitych ciemnoœciach. Rezonans dŸwiêkowy wys³any ku powierzchni Ksiê¿yca daje nam stukot detonacyjny (pinging noise) w³aœciwy dla obiektu pustego w œrodku. Gdyby Ksiê¿yc by³ lity, to otrzymalibyœmy têpy lub g³uchy odg³os. Ksiê¿yc jest pusty. (...)"

http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=362.msg1184#msg1184
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 20:53:45 wysłane przez Leszek » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #54 : Sierpień 19, 2009, 20:22:22 »

Jak mozesz tak wyzywaĂŚ ludzi?..Kim ty jesteÂś...JedynÂą  winÂą tej pani jest to ,Âże siĂŞ z niÂą nie zgadzasz.Ja tez sie z nia nie zgadzam ,ale nie przyszÂło  mi do gÂłowy , by tak jÂą z tego powodu obrazaĂŚ.Lekarzyna..?A ja sÂłyszaÂłam ,ze
wykÂładowca akademicki..?Ty nie sÂłyszaÂłaeÂś? Masz racjĂŞ ,to typowa manipulacja sÂłowna...tylko w twoim wykonaniu.
Rozumiem, Âże gdyby powiedziaÂł, Âże tej pani potrzebna jest wizyta u psychiatry to wszystko byÂłoby ok i nie miaÂłabyÂś zastrzeÂżeĂą, tak?
Linda
Gość
« Odpowiedz #55 : Sierpień 19, 2009, 20:53:46 »

UÂśmiech
SprawĂŞ  uzycia sÂłowa "psychiatra tÂłumaczyÂłam juz..jedni zrozumieli i bez tego ..inni nie.TÂłumacze jeeszcze raz...miaÂło pokazac
absurdalnosc tej teori wedÂług mnie...na siÂłe prĂłbowaÂłam sobie wytÂłumaczyc ,Âże moze Silver ma racjĂŞ ,ze sie tak wzburzyÂł...,ze moze
nie powinnam tego sÂłowa uzyc..ale teraz ..po tym jak on obraza ludzi na lewo i prawo ....ÂżaÂłuje tylko straconego czasu...
Szkoda ,ze na tym forum tylko panie maja odwage krytykowac podobne sytuÂłacje....NaprawdĂŞ wedÂług ciebie tylko to w poscie
Silvera godne jest komentarza? A moze utworzyc watek ..Dyskusja dla poczatkujacych..wtedy nie bedziemy naraÂżeni na podobne
ataki...Mam wra zenie ,ze  w niektĂłrych przypadkach ,ilosc postĂłw napisanych ma wiĂŞksze znaczenie niz ich tresc...
Nie bez znaczenia jest tez tupet i poziom agresji autora..TeÂż wyznajesz zasade..."lepiej siĂŞ nienaraÂżac?..." UÂśmiech
  :)Bardziej bezpiecznie "ÂświeÂżaczkom" Chichot
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 21:03:04 wysłane przez Linda » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #56 : Sierpień 19, 2009, 23:08:27 »

TÂłumaczenie:
(...) Reptilianie skierowali du¿y, wydr¹¿ony obiekt na ziemsk¹ orbitê, aby rozpocz¹Ì proces kolonizacji. Obiekt ten nazywamy obecnie Ksiê¿ycem. Konwencjonalna nauka uwa¿a Ksiê¿yc za twór naturalny, a jednak jest to jedyny znany w kosmosie obiekt, który nie wiruje wokó³ w³asnej osi. Ksiê¿yc jest zwrócony ku Ziemi zawsze jedn¹ stron¹, utrzymuj¹c sw¹ drug¹ stronê w ca³kowitych ciemnoœciach. Rezonans dŸwiêkowy wys³any ku powierzchni Ksiê¿yca daje nam stukot detonacyjny (pinging noise) w³aœciwy dla obiektu pustego w œrodku. Gdyby Ksiê¿yc by³ lity, to otrzymalibyœmy têpy lub g³uchy odg³os. Ksiê¿yc jest pusty. (...)"

Prawdopodobnie tak to byÂło.
Zadziwia mnie jednak - ta ich technologia, ktĂłra pozwala im nawet umieszczaĂŚ takie obiekty jak KsiĂŞÂżyc.
KiedyÂś analizowaÂłem ten temat energetycznie.Nie wiem czy prawdziwie, czy nie prawdziwie to odebraÂłem, ale chodziÂło im miĂŞdzy innymi o zwiekszĂŞnie pola grawitacji.PociÂągnĂŞÂło to zasobÂą zrĂłwno pozytywne jaki nagatwne skutki na Ziemii.
Reptilianie sÂą bez wÂątpienia potĂŞgÂą technologicznÂą. PeÂłno ich wszĂŞdzie, a rodzaj kamuflarzu jaki stosujÂą jest trudny do uchwycenia.
Ale majÂą oni chyba problem ÂświadomoÂściowy, czyli istnieje rozdzwiĂŞk pomiĂŞdzy ich rozwojem technologicznym, a ÂświadmoÂściÂą bytu, ÂświadomoÂściÂą istnienia zgodnym z zamysÂłym ''Ducha''.
Ich problemem jest nieÂświadoma emocja walki i przetrwania.
Ale to moim zdaniem problem, tych, ktĂłrzy ich zaprojektowali, Âże tacy sÂą.
Niemniej uwaÂżam, Âże i tak wszystko skoĂączy siĂŞ happy endem.
WszechÂświat jest doskonaÂły.MoÂżna by nawte rzec, Âże Reptilianie sÂą doskanali, tacy jacy sÂą.
No, ale to takie tylko moje luÂźne refleksje.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 23:14:05 wysłane przez Silver » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #57 : Sierpień 19, 2009, 23:14:52 »

Ta grupa z rozbudowana technologia nie ma roblemu swiadomosciowego. Oni sa perfekcyjnie swiadomi i samoswiadomi siebie, oraz swoich planow.
Oni maja problem z uczuciami z rozwojem przez uczucia.Kiedys dawno temu odzielili je od siebie by rozwijac wylacznie logike , a teraz jest problem ze stosowaniem wiedzy osiagnietej dzieki lewj polkuli , gdyz nie ma harmoni miedzy polkulami oraz sercem i glowa.
Musza sobie poradzic przed 2012, ich problem.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #58 : Sierpień 19, 2009, 23:21:19 »

Ta grupa z rozbudowana technologia nie ma roblemu swiadomosciowego. Oni sa perfekcyjnie swiadomi i samoswiadomi siebie, oraz swoich planow.
Oni maja problem z uczuciami z rozwojem przez uczucia.Kiedys dawno temu odzielili je od siebie by rozwijac wylacznie logike , a teraz jest problem ze stosowaniem wiedzy osiagnietej dzieki lewj polkuli , gdyz nie ma harmoni miedzy polkulami oraz sercem i glowa.
Musza sobie poradzic przed 2012, ich problem.

Mia³em tu na myœli raczej œwiadomoœÌ wy¿szych uczuÌ, czyli tych jak to siê mówi wprost p³yn¹cych z serca.
Podpieram siĂŞ w tym momencie twierdzniem, Âże istota Âświadoma, czyli samoÂświadoma nigdy nie rani nikogi i niczego.
A z tÂą wÂłaÂśnie ÂświadomoÂściÂą, to oni chyba raczej majÂą problem.
Nie wiem na ile siê myli lub mówi prawdê Credo Mutwa, ale wnioski z jego wypowiedzi sk³aniaj¹ do napisania scenariusza, ¿e nie s¹ oni wpe³ni œwiadomi.Oni s¹ œwiadomi, ale wokól swojego egocentrycznego aspektu istnienia i tak bym to uj¹³.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 23:23:41 wysłane przez Silver » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #59 : Sierpień 19, 2009, 23:25:17 »

Kazdy jest egocentryczny w swoim istnieniu , to normalne. Chodzi tylko o to by energia , ktora posiada ogrzewal , nie oziebial otoczenie. to wszystko.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #60 : Sierpień 20, 2009, 08:08:56 »

Ech Lindo, to¿ Silver wed³ug mnie u¿ywaj¹c s³owa "lekarzyna" chcia³ w³aœnie unaoczniÌ ignoranctwo i absurdalnoœÌ tez tej pani - wiêc zamys³ dok³adnie jak Twój. Ignoranctwo - bo ca³kowicie zla³a argumenty które minutê wczeœniej przytoczy³a profesor, absurdalnoœÌ w odniesieniu do mo¿liwoœci przeczytania miliona prac, a bycia g³uchym na fakty i badania.
Mobius
Gość
« Odpowiedz #61 : Sierpień 20, 2009, 14:14:13 »

UK: masowe groby dla ofiar grypy? Krematoria mogÂą dziaÂłaĂŚ non stop

Ofiary ÂświĂąskiej grypy mogÂą byĂŚ pochowane w masowych grobach – podaje thelondonpaper.com.
Jeden z dokumentĂłw Home Office przewiduje "groby dla duÂżej liczby niezidentyfikowanych osĂłb, wykopane mechaniczne z wyprzedzeniem, przeznaczone do efektywnego uÂżytkowania", a takÂże stworzenie "strefy licznych i ciÂągÂłych pochĂłwkĂłw".

Rzecznik ministerstwa powiedziaÂł, Âże plany te, sÂą "moÂżliwoÂściÂą, a nie koniecznoÂściÂą", ale podkreÂśliÂł rĂłwnieÂż, Âże w kraju, masowe groby, powinny byĂŚ przewidziane, jeÂżeli zajdzie tak potrzeba.

Masowe pochówki to "najgorszy scenariusz", mówi¹ planiœci z ministerstwa. G³ównym celem tworzenia tego typu scenariuszy, jest zaktywizowanie lokalnych w³adz w dzia³aniach na rzecz zapobiegania chorobie oraz przygotowania ich na ewentualne masowe wyst¹pienie wirusa.

WÂładze Londynu ogÂłosiÂły, Âże w razie koniecznoÂści, krematoria bĂŞdÂą dziaÂłaÂły 24 godziny na dobĂŞ.

W dokumencie Home Office przewidziano równie¿, ¿e "pewne podstawowe us³ugi", œwiadczone przez w³adze koœcielne, bêd¹ musia³y byÌ œwiadczone przez ca³y tydzieù. Ksiê¿a bêd¹ musieli radziÌ sobie z du¿¹ liczb¹ pogrzebów.

WÂładze przewidujÂą rĂłwnieÂż uÂżycie wszelkiego rodzaju chÂłodni, jako dodatkowego miejsca przechowywania zwÂłok.

ZrĂłdÂło- http://wiadomosci.onet.pl/2028298,28350,wiadomosceu.html
Leszek
Gość
« Odpowiedz #62 : Sierpień 21, 2009, 12:00:26 »

http://grypa666.wordpress.com/
Kiara
Gość
« Odpowiedz #63 : Sierpień 21, 2009, 14:55:49 »

Ja bym zwrocila uwage na inny aspekt zwiazany z psami.One maja zupelnie inne pasmo widzenia, widza to czego normalnie ludzie nie widza. Sa w stanie odrozniac hologram od rzeczywistosci. Pewna informacja o ich mozliwosciach byla nam przekazana w filmie Terminator, tam psy odrozniaja ludzi od istot o idetycznym wygladzie jak ludzie.
Czlowiek jeszcze, lub juz tego nie potrafi ( malo jest takich , ktorzy posiadaja ta mozliwosc ), tak wiec czipowanie psow moze miec zwiazek z energetycznym zaburzeniem ich mozliwosci odrozniania rzeczywistosci.
Wystarczy tylko uruchomic pewne czestotliwosci , ktore wlacza  blokade tej  funkcji w psich czipach.
Kiedys bardzo dawno temu czytalam ksiazke Innana, w ktorej rowniez byly  opisane te psie mozliwosci.
Obserwujcie swoje zwierzeta , a duzo sie dowiecie o nich i otoczeniu na , ktore reaguja i jak reaguja na co .

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2009, 20:40:00 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Sierpień 22, 2009, 20:14:05 »

Rzad Francji odklada plany wprowadzenia stanu wyjÂątkowego “ÂświĂąskiej grypy”
Opublikowano: 22.08.2009 | Kategoria: WiadomoÂści ze Âświata, Zdrowie

FRANCJA. Minister zdrowia Francji, Roselyne Bachelot powiedziaÂła, Âże rzÂąd zaniechaÂł planĂłw postawienia kraju w stan najwyÂższego poziomu pandemii z powodu “ÂświĂąskiej grypy”, ktĂłry miaÂł rozpocz¹Ì siĂŞ juÂż od wrzeÂśnia, mimo Âże dotychczas zanotowano tylko jeden przypadek Âśmiertelny.
...

http://wolnemedia.net/?p=16809

EDIT  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Grecy bĂŞdÂą zmuszani do podpisywania deklaracji, Âże przyjmujÂą szczepionkĂŞ dobrowolnie
Opublikowano: 21.08.2009 | Kategoria: WiadomoÂści ze Âświata, Zdrowie

...

http://wolnemedia.net/?tag=szczepionki-who

ByĂŚ moÂże juÂż byÂło to zamieszczane:

WnieÂśmy pozew zbiorowy o oskarÂżenia kryminalne przeciwko WHO i firmom farmaceutycznym planujÂącym ludobĂłjstwo (aktualizacja)

http://wolnemedia.net/?p=16194
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 18:35:29 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Symeon
Gość
« Odpowiedz #65 : Sierpień 25, 2009, 17:36:09 »

Rząd USA nie ma złudzeń - umrze 90 tys. osób

Wirus grypy H1N1 może doprowadzić do śmierci 90 tysięcy Amerykanów, głównie dzieci i młodych osób dorosłych, jeśli rozwinie się na jesień, tak jak spodziewają się eksperci. Takie ostrzeżenie pojawiło się w raporcie, który został właśnie opublikowany przez prezydenckich doradców w Stanach Zjednoczonych. (...)

Sekretarz ds. Zdrowia, Kathleen Sebelius, poinformowała, że jak dotychczas testy kliniczne szczepionki przeciwko H1N1 nie wskazują na występowanie szkodliwych efektów ubocznych, poza tymi, które występują przy innych szczepionkach przeciwko grypie.

Nie będzie jednak formalnej decyzji o rozpoczęciu kampanii szczepień, dopóki testy te nie zostaną zakończone – powiedziała Sebelius. Ta decyzja należy do mnie – powiedziała sekretarz, podkreślając, że uczestnictwo w programie szczepień będzie całkowicie dobrowolne.

Jak dodaje Sebelius, wśród najbardziej zagrożonych osób są kobiety w ciąży, pracownicy opieki zdrowotnej oraz rodzice lub opiekunowie dzieci poniżej szóstego miesiąca życia. Dorośli poniżej 65 roku z przewlekłymi chorobami, takimi jak astma, również bardziej narażeni są na zachorowanie na H1N1. (...)
http://wiadomosci.onet.pl/2030903,441,item.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2009, 17:42:24 wysłane przez Symeon » Zapisane
Linda
Gość
« Odpowiedz #66 : Sierpień 27, 2009, 09:42:37 »

UÂśmiech

Wci¹¿ cicho o makabrycznej konferencji

21-go sierpnia w Waszyngtonie skoĂączyÂła sie kilkudniowa MiĂŞdzynarodowa Konferencja n.t. “ÂŚwiĂąskiej Grypy”. WziĂŞÂło w niej udziaÂł 700 osĂłb z 40 krajĂłw: przywĂłdcy i czoÂłowi decydenci z wielkich firm, znamienici naukowcy, przedstawiciele instytucji zdrowia publicznego, egzekwowania prawa i sÂłuÂżb pierwszego reagowania oraz inni eksperci – w tym decydenci “przemysÂłu wieprzowego” – biedne prosiaczki, maciorki, warchlaczki i tuczniki do naszych schabowych, bekonĂłw i kabanosĂłw – “to ich wina, ta grypa latajÂąca jak ptaki?”.
W programie konferencji przewidziano makabrĂŞ, zamieszki i chaos, ktĂłre nasza “generaÂł we Wiedniu” Jane Burgermeister podsumowaÂła jako “koniec USA”:
“Konferencja przygotowuje na katastrofĂŞ w USA, na masowe ewakuacje, zapaœÌ gospodarki oraz chorobĂŞ lub ÂśmierĂŚ 40 procent siÂły roboczej.  Dlaczego, jeÂśli przecieÂż ludzie majÂą dostaĂŚ ponoĂŚ bardzo skuteczny zastrzyk na “ÂświĂąskÂą grypĂŞ”?. Konferencja omawiaÂła zarzÂądzanie masowÂą ÂśmiertelnoÂściÂą, ochronĂŞ (chyba przez policjĂŞ i armiĂŞ) “centrum zarzÂądzania akcjÂą ratunkowÂą”,  ktĂłre ma podlegaĂŚ ÂŚwiatowej Organizacji Zdrowia i ONZ, i z ktĂłrego wyjdÂą rozkazy do zespo³ów dziaÂłania przeciw pandemii. Konferencja poruszaÂła ewakuacjĂŞ i masowy transport (dokÂąd, do obozĂłw FEMA??)
Za³ó¿my jednak , ¿e Burgermeister siê przepracowa³a, o czym œwiadczy³aby parodniowa przerwa. Ale zobaczcie sami program konferencji [www.cesa.net/DOCS/08192009.PDF]. Co prawda, nie wymienia siê FEMA, lecz s¹ tam tematy cytowane przez dziennikarkê. Omówmy niektóre z nich:

CaÂły artykuÂł:

http://grypa666.wordpress.com/2009/08/26/wciaz-cicho-o-makabrycznej-konferencji/
Leszek
Gość
« Odpowiedz #67 : Wrzesień 03, 2009, 09:09:28 »

ÂŚwiĂąska grypa - medialne kÂłamstwa 1976-2009 (1/2) polskie napisy
<a href="http://www.youtube.com/v/kUXccBytXEc&amp;hl=pl&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/kUXccBytXEc&amp;hl=pl&amp;fs=1</a>
http://www.youtube.com/watch?v=kUXccBytXEc

PoczÂątki paĂąstwa policyjnego w USA?

Senat stanu Massachusetts zatwierdzil drakonskie prawo nt. pandemii.
"Media korporacyjne ignorujÂą prawo S. 2028 nt. pandemii, jednogloÂśnie przyjĂŞte przez senat stanu Massachusetts. To drakoĂąskie prawo szeroko omĂłwily internetowe media alternatywne, ale nie ma ani sÂłowa w New York Times czy Washington Post.

S. 2028 bedzie szablonem legislacyjnym dla innych stanów. Prawo to narzuca zupe³ne paùstwo policyjne i stan wojenny na Massachusetts z nakazu rz¹du w przypadku pandemii grypy jesieni¹. Daje ono stanowemu komisarzowi ds. zdrowia, policji i personelowi medycznemu szerok¹ w³adzê w mobilizacji s³u¿b, szczepieniu ludnoœci, wchodzeniu na w³asnoœÌ prywatn¹ bez nakazu s¹dowego, a nawet przymusowej kwarantanny osób, co k³óci siê z Konstytucj¹ USA.
S. 2028 pozwala urzêdnikom paùstwowym wejœÌ do domu bez pozwolenia rewizji oraz zniszczyÌ w³asnoœÌ prywatn¹ bez nakazu s¹dowego. Zmusza ono tak¿e stanow¹ s³uzbe zdrowia do asysty przy szczepieniach (...)"

http://grypa666.wordpress.com/2009/09/02/senat-stanu-massachusetts-zatwierdzil-drakonskie-prawo-nt-pandemii/

Sprzeciw konserwatywnych oficjeli: (w j. angielskim)
http://www.infowars.com/massachusetts-senate-passes-draconian-flu-pandemic-bill/
annabella
Gość
« Odpowiedz #68 : Wrzesień 03, 2009, 17:56:48 »

wylapalam na necie przedruk z Angory na temat swinskiej grypy w Polsce , oto link
http://www.informacje.farmacja.pl/rec-s-szczepionki-so-1-act-wiecej-id-8912.html
Leszek
Gość
« Odpowiedz #69 : Wrzesień 04, 2009, 19:37:59 »

Szanowni PaĂąstwo,

Dziêkujê za Wasze listy, niektóre bardzo dramatyczne. Nie mam czasowych mo¿liwoœci odpowiadania w szczegó³ach na ka¿dy list z osobna, wiec odpowiem na wa¿niejsze poruszane przez Was kwestie w jednym wspólnym liœcie.

DominujÂące pytanie byÂło: ktĂłre szczepionki zawierajÂą lub nie rtĂŞĂŚ ( thimerosal)? Oto ich lista, oparta na danych z Polskiego UrzĂŞdu Rejestracji Lek Ăłw:

* Euvax (Wzw B, Life Sciences, prod. koreaĂąska) – 0,01 % THIM
* Engerix B (Wzw B, Glaxo) – 0,005% THIM
* Hepavax - 0,01%
* D.T.COQ (DTP, Sanofi) – 0,01 % THIM
* DTP (Biomed, KrakĂłw) – 0,01 % THIM
* TETRAct-HIB (DTP+Hib) (Sanofi) – 0,01% THIM
* D - Szczepionka bÂłonicza (Biomed) – 0.01% THIM
* DT – Szczepionka bÂłoniczo-tĂŞÂżcowa (Biomed) - 0,01% THIM
* DTP - Szczepionka bÂłoniczo-tĂŞÂżcowo-krztuÂścowa (Biomed) – 0,01% THIM
* Szczepionki przeciw grypie (opakowania wielodawkowe) – 0,01 % THIM

0,01% thimerosalu dostarcza jednorazowo 25 mikrogramĂłw rtĂŞci w dawce szczepionki.

Co do innych szczepionek obecnych w Polsce na rynku, nie mam peÂłnych informacji.
Nie powinny go mieĂŚ nastĂŞpujÂące szczepionki:
Infanrix
Imovax
Poliorix
Act-Hib
Hiberix
Pedvax Hib
Procpomvax
Pentaxim
HBVaxPro
Tripacel

Nie mogĂŞ paĂąstwu radziĂŚ czym i kiedy szczepiĂŚ Wasze dzieci. Moje jedynie zasugerowaĂŚ wglÂąd na stronĂŞ internetowÂą, gdzie moÂżna zobaczyĂŚ programy szczepieĂą w innych krajach UE. http://www.euvac.net/graphics/euvac/vaccination/vaccination.html

Najbezpieczniejsze wydaj¹ siê programy skandynawskie, gdzie dzieci s¹ szczepione dopiero po 3 miesi¹cu ¿ycia. Œwiadczy o tym najmniejsza umieralnoœÌ niemowl¹t w tych krajach. Bezpieczny wydaje siê te¿ czeski program szczepieù. Wyró¿niaj¹ siê one tym, ¿e nie szczepi siê tam noworodków (z wyj¹tkiem tych, których matki s¹ zaka¿one ¿ó³taczk¹ B lub pochodz¹ z regionów o du¿ej zachorowalnoœci na gruŸlicê). A jest ich niewiele.

Polecam tak¿e stronê organizacji Generation Rescue, za³o¿on¹ przez rodziców dzieci autystycznych i tych uszkodzonych szczepionkami, we wspó³pracy z m¹drymi pediatrami i naukowcami http://www.generationrescue.org/vaccines.html . Najcenniejsz¹ wiedzê na temat bezpieczeùstwa szczepieù mo¿na zdobyÌ w oparciu o zbiorowe doœwiadczenia innych rodziców.

Trzeba pamiêtaÌ, ¿e ka¿de dziecko jest inne i mo¿e inaczej zareagowaÌ na szczepienia. Jedno jest pewne, ¿e rtêci nale¿y unikaÌ. Ustawa o Chorobach ZakaŸnych, która wesz³a w ¿ycie w styczniu b.r. daje rodzicom prawo decydowania o programie szczepieù ich dzieci. Warto z niego korzystaÌ œwiadomie i rozs¹dnie. I na pewno warto znaleŸÌ sobie uczciwego pediatrê, który pos³u¿y Wam m¹dr¹ rad¹.

Zanim zaszczepi siê dziecko mo¿na i powinno siê za¿¹daÌ od lekarza ulotki, która pokazuje pe³en sk³ad danej szczepionki. I zanim podejmie siê tak¹ czy inn¹ decyzjê, warto te¿ sprawdziÌ, na ile dana choroba na która siê szczepi lub nie, jest groŸna, jak czêsto zdarza siê wœród niemowl¹t i czy istniej¹ skuteczne metody jej leczenia. Jeœli nie ma, na pewno powinno siê szczepiÌ. Decyzje te bêd¹ te¿ zale¿eÌ od tego, czy ktoœ bardziej boi siê mo¿liwych powa¿nych powik³aù poszczepiennych, czy ryzyka zachorowania dziecka na jak¹œ chorobê zakaŸn¹.

ÂŻyczĂŞ PaĂąstwu powodzenia i rozwagi w podejmowaniu niewÂątpliwie trudnych decyzji dotyczÂących szczepieĂą Waszych dzieci. Rodzice na Zachodzie przeszli przez te same dylematy co Wy i jakoÂś nauczyli siĂŞ rozsÂądnie decydowaĂŚ. Jestem pewna, Âże i Wy dojdziecie do tego samego. Korzystajcie z ich doÂświadczeĂą.

ÂŁaczĂŞ serdeczne Âżyczenia zdrowia dla PaĂąstwa i Waszych pociech.

Prof. Maria Dorota Majewska
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #70 : Wrzesień 04, 2009, 19:49:23 »

co do Szwecji to najmniejsza umieralnoœÌ niemowl¹t jest tam z innego powodu - a mianowicie opieki lekarskiej nad ciê¿arn¹ kobiet¹ przed i w trakcie porodu ;P
east
Gość
« Odpowiedz #71 : Wrzesień 04, 2009, 21:40:43 »

wylapalam na necie przedruk z Angory na temat swinskiej grypy w Polsce , oto link
http://www.informacje.farmacja.pl/rec-s-szczepionki-so-1-act-wiecej-id-8912.html
DziĂŞki za linka.
Z informacji, ze ÂźrĂłdÂła, ktĂłre podaÂłaÂś wynika, cytujĂŞ  :
KaÂżdego roku na grypĂŞ na Âświecie choruje od 200 do 500 milionĂłw ludzi, z czego od 3 do 5 milionĂłw stanowiÂą ciĂŞÂżkie przypadki choroby, z ktĂłrych od 200 do 500 tysiĂŞcy koĂączy siĂŞ ÂśmierciÂą.
, a wczeÂśniej w tym samym artykule
W marcu agencje poinformowaÂły, Âże w Meksyku, a nastĂŞpnie w Teksasie i Kalifornii ludzi atakuje nowy szczep wirusa typu A/H1N1.
26 kwietnia WHO oficjalnie ogÂłosiÂło epidemiĂŞ w Meksyku, ostrzegajÂąc przed moÂżliwoÂściÂą pandemii. 11 czerwca pandemia staÂła siĂŞ faktem. (..)  Z wiĂŞkszÂą dokÂładnoÂściÂą znamy za to liczbĂŞ zgonĂłw, ktĂłra na caÂłym Âświecie przekroczyÂła juÂż 800 i zbliÂża siĂŞ do tysiÂąca.
a zatem zdrowy rozsÂądek i matematyka podpowiadajÂą, Âże ..
a) w okresie jesienno-zimowym, czyli w ciÂągu powiedzmy 4 miesiĂŞcy zwykÂła grypa zabija 500 000 osĂłb kaÂżdego roku i nie jest to pandemia, tylko normalka
b) w okresie od Marca do teraz, czyli do WrzeÂśnia , 6 miesiĂŞcy, A/H1N1, zmutowana grypa, zabiÂła 1000 ( jeden tysiÂąc ) osĂłb i juÂż dorobiono tu gĂŞbĂŞ pandemii.
Zdanie wyrĂłbcie sobie sami.
Nie omieszkam teÂż tutaj zacytowaĂŚ wypowiedÂź jednego z lekarzy ze wspomnianego artykuÂłu  :
Skuteczne, udowodnione dziaÂłanie antywirusowe ma czosnek. Ale czosnku koncerny farmaceutyczne nie mogÂą opatentowaĂŚ i dlatego nie sÂą zainteresowane produkowaniem preparatĂłw opartych na tej roÂślinie.
PROSTE I LOGICZNE.
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #72 : Wrzesień 04, 2009, 22:42:23 »

RzÂąd USA nie ma zÂłudzeĂą - umrze 90 tys. osĂłb

bzdura , bzdura i jeszcze raz bzdura , jak umrze 1000 czy nawet 20 tys osob to co reszte na ulicy dobija zeby im 90 tys wyszlo , czy specjalnie zaraza i pozwola im umrzec , z  WTC im sie udalo to z wirusem pewnie tez im sie uda  Szok
choroby takie jak : choroba wscieklych krow , swinska grypa , AH1N1 , AIDS sa wyprodukowane przez laboratoria wiec musza miec szczepionke tylko ze poszukiwania lekow przynosza ogromne zyski wiec po co dawac szczepionke jak mozna dac cos co tylko zwalnia chorobe a nie leczy  Szok

RZAD USA TO NAJWIEKSZA ORGANIZACJA TERRORYSTYCZNA NA SWIECIE  ZÂły
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 22:47:19 wysłane przez lukasz245 » Zapisane
annabella
Gość
« Odpowiedz #73 : Wrzesień 17, 2009, 22:48:05 »

Niestety dalej nie umiem przerzucac filmikow z YT na forum ale podaje link do strony z propagandowym filmem o grypie z polskim tlumaczeniem
http://grypa666.wordpress.com/2009/09/17/propaganda-medialna-w-anglii-ruszyla/#comments
link do filmu przy 11 wypowiedzi
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2009, 22:52:01 wysłane przez annabella » Zapisane
Mobius
Gość
« Odpowiedz #74 : Wrzesień 19, 2009, 14:45:14 »

Zamiast szczepionek dostali worki na ciaÂła
PRZYGOTOWANIA DO EPIDEMII PO KANADYJSKU

KarygodnÂą wpadkĂŞ zaliczyÂło kanadyjskie ministerstwo zdrowia (Health Canada), ktĂłre rdzennej ludnoÂści w ramach przygotowaĂą do epidemii ÂświĂąskiej grypy dostarczyÂło... worki na ciaÂła.

CzÂłonkowie rdzennej spoÂłecznoÂści (tzw. First Nations) w prowincji Manitoba byli zszokowani i oburzeni gdy odkryli, co w tym tygodniu przysÂłaÂł im rzÂąd w ramach przygotowaĂą do epidemii. Kanadyjska minister zdrowia zarzÂądziÂła dochodzenie w tej sprawie.

- Jako minister zdrowia i jako rdzenna mieszkanka, czujê siê obra¿ona - powiedzia³a minister Leona Aglukkaq. Uzna³a tê wpadkê za nieakceptowaln¹ i nieczu³¹.

- ByÂłem bardzo zmieszany i naprawdĂŞ przestraszony, Âże przysÂłali worki na ciaÂła do (rdzennych - red.) spoÂłecznoÂści - powiedziaÂł wielki wĂłdz z Manitoby Ron Evans. - MyÂślaÂłem, Âże przygotowujÂą siĂŞ na to, co przewidujÂą eksperci - dodaÂł.

Przedstawiciele ministerstwa zdrowia przeprosili za zbĂŞdny alarm i tÂłumaczyli, Âże przysÂłanie workĂłw na ciaÂła to tylko okresowa wymiana zapasĂłw.

ÂŹrĂłdÂło- http://www.tvn24.pl/12691,1620090,0,1,zamiast-szczepionek-dostali-worki-na-ciala,wiadomosc.html
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: