Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 27, 2025, 20:50:38

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 149688 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #25 : Sierpień 28, 2009, 08:04:52 »

hmmmmmmmm no musicie miec kasiastych wolontariuszy  DuÂży uÂśmiech

I ja tam byÂłem, miĂłd i winko piÂłem, a com widziaÂł i poczytaÂł, w piramidach umieÂściÂłem. DuÂży uÂśmiech
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2009, 08:05:22 wysłane przez komandos040 » Zapisane
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #26 : Sierpień 31, 2009, 13:42:31 »

heh a tu dalej cisza  Cool chyba tak do konca juz bedzie  DuÂży uÂśmiech  Afro
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Sierpień 31, 2009, 19:57:56 »

Grunt to cierpliwoœÌ.
To zacna cecha. MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #28 : Sierpień 31, 2009, 20:12:27 »

CierpliwoœÌ ju¿ dawno przesz³a w naiwnoœÌ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #29 : Sierpień 31, 2009, 21:00:57 »

ÂśmiĂŞ siĂŞ z TobÂą nie zgodziĂŚ, ale mogĂŞ uchodziĂŚ za naiwnego.
Nie takie przymiotniki mi juÂż przypinano. DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #30 : Sierpień 31, 2009, 21:12:00 »

Darek, czy pamiêtasz jak nikt nie chcia³ podj¹Ì wyzwania i okreœliÌ konkretne daty na zapowiedziane przez pch zdarzenia? Zaproponowa³em: podajcie datê po up³ywie której uczciwie przyznacie [oczywiœcie gdy proroctwa siê nie wype³ni¹] ¿e pch k³amie/byliœmy naiwni... Dodam, ¿e dotyczy³o to wydarzeù które ju¿ wczeœniej mia³y siê wydarzyÌ a zosta³y "przesuniête".
NIKT nie podj¹³ wyzwania, ach by³a jedna propozycja 21.12.2012, oraz Chanell - Œlê¿a i koniec 2008 r. - ale uciek³a, nie wywi¹za³a siê z deklaracji.
kot
Gość
« Odpowiedz #31 : Sierpień 31, 2009, 21:32:08 »

Aby podj¹Ì wyzwanie przyda³oby siê poinformowaÌ wyzywanego,który ma je podj¹Ì,bo gdy o wyzwaniu on nic nie wie,to œmiesznie komentarze o swoim mêstwie jest wystawiaÌ. Uœmiech Uœmiech
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #32 : Sierpień 31, 2009, 21:42:02 »

ja proponuje 2112 kiedy potomkowie pch i ich dzieci beda w gizie jak w olbrzymiej piaskownicy kopac i krzyczec jescze sztych i sie uda , jeszcze sztych i koniec a pierwszi z pch sami beda mumiami  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech ZÂły
arteq
Gość
« Odpowiedz #33 : Sierpień 31, 2009, 22:10:27 »

Aby podj¹Ì wyzwanie przyda³oby siê poinformowaÌ wyzywanego,który ma je podj¹Ì,bo gdy o wyzwaniu on nic nie wie,to œmiesznie komentarze o swoim mêstwie jest wystawiaÌ.
Aby wypowiadaĂŚ siĂŞ naleÂży najpierw zorientowaĂŚ siĂŞ nieco w temacie. Znowu kÂłapiesz nie rozpoznawszy sytuacji. Taka otwarta propozycja padÂła oficjalnie na forum w jednym z topikĂłw - kto przeglÂądaÂł forum ten widziaÂł. Nie zamierzam wysyÂłaĂŚ kaÂżdemu swoich postĂłw na PW.
kot
Gość
« Odpowiedz #34 : Sierpień 31, 2009, 22:25:14 »

PodtrzymujĂŞ nadal,Âże aby rĂŞkawicĂŞ rzuciĂŚ naleÂży przekazaĂŚ wyzywanemu,Âże siĂŞ jÂą rzuca i jeszcze naleÂży wytÂłumaczyĂŚ kim sie jest i czego siĂŞ oczekuje.

Trzeba coÂś wiĂŞcej zrobiĂŚ mrĂłwczynie malutkiej aby zauwaÂżona zostaÂła.

Bowiem pierdniĂŞcie nie zawsze sÂłyszane byĂŚ musi.Aby zamierzony cel uzyskaĂŚ-poinformowaĂŚ  z pokorÂą zainteresowanych naleÂży. UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #35 : Sierpień 31, 2009, 22:50:49 »

Kto chcia³ ten podj¹³, temat jest nadal otwarty. Czy rozumiesz co oznacza termin "otwarta propozycja"? WypowiedŸ by³a czytelna nawet dla œrednio rozgarniêtego ucznia szko³y podstawowej, je¿eli nie za³apa³eœ to z reklamacj¹ nie do mnie.

Ty natomiast wielokrotnie daÂłeÂś dowĂłd, Âże nie dotrzymujesz sÂłowa, uciekasz przed wyzwaniami i tylko kÂłapiesz z oddali. Jak widzĂŞ znowu odwilgÂło - a przypomnĂŞ, Âże nadal nie wytÂłumaczyÂłeÂś siĂŞ ze swoich kÂłamstw:
1. klony forumowicza
2. uznanie jako oczerniania samcia stwierdzenie, Âże nawoÂływaÂł do datkĂłw.
3. podanie wyliczeĂą przelotu nibiru

powyÂższe to ostatnie z Twoich "wybitnych osiÂągniĂŞĂŚ"
kot
Gość
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 01, 2009, 05:35:34 »

Moja wypowiedÂź rĂłwnieÂż powinna byĂŚ czytelna ale wyjaÂśnie o co mi chodzilo.

Twoje wyzwanie,jak je nazwaÂłeÂś zamieÂściÂłeÂś nie tu,gdzie trzeba.

RĂłwnie dobrze mĂłgÂłbyÂś je zapisaĂŚ w swoim notesiku.

Jednakowy efekt uzyskasz.

RĂłwnie dobrze mĂłgÂłbym wyzwac na tym forum caÂły lud afrykaĂąski do gry w szachy ze mna a

póŸniej popiskiwaÌ,¿e nikt mi na to wezwanie nie odpowiedzia³,bo tam takich œmia³ków brak.

Bez odbioru. UÂśmiech MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #37 : Wrzesień 01, 2009, 12:06:06 »

TeÂż juÂż dawno zauwaÂżyÂłem, Âże takich "ÂśmiaÂłkĂłw" brak. Tyle osĂłb wierzy w to co samcio/Lucynka powtarzajÂą - oficjalnie to deklarujÂą, a odwagi na potwierdzenie tej wiary brak. MoÂże jednak - chociaÂż oficjalnie nie chcÂą siĂŞ do tego przyznaĂŚ - Âświta im jakieÂś ÂświateÂłko, Âże samcio/Lucynka karmiÂą ich bredniami, bo wielokrotnie ich "proroctwami" byÂły wtopÂą.

Miejsce na takie dyskusje i wyzwania jest jak najbardziej prawidÂłowe - wszak to forum o pch i peÂłno tutaj osĂłb popierajÂących projekt. Chyba, Âże to ja jestem kretynem i do tej pory nie dostrzegÂłem, Âże to kÂącik szachowy...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #38 : Wrzesień 01, 2009, 17:28:01 »

Darek, czy pamiêtasz jak nikt nie chcia³ podj¹Ì wyzwania i okreœliÌ konkretne daty na zapowiedziane przez pch zdarzenia? Zaproponowa³em: podajcie datê po up³ywie której uczciwie przyznacie [oczywiœcie gdy proroctwa siê nie wype³ni¹] ¿e pch k³amie/byliœmy naiwni... Dodam, ¿e dotyczy³o to wydarzeù które ju¿ wczeœniej mia³y siê wydarzyÌ a zosta³y "przesuniête".
NIKT nie podj¹³ wyzwania, ach by³a jedna propozycja 21.12.2012, oraz Chanell - Œlê¿a i koniec 2008 r. - ale uciek³a, nie wywi¹za³a siê z deklaracji.

Nigdzie nie uciek³am ! jestem tu i moj¹ odpowiedŸ dosta³eœ,nie dam siê znowu wci¹gn¹Ì w g³upi¹ bezowocn¹ dyskusjê.Pozyjemy zobaczymy
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 01, 2009, 17:28:27 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 01, 2009, 20:30:54 »

Nie dotrzymaÂłaÂś danego sÂłowa. Tyle.
UciekÂłaÂś w dziecinne tÂłumaczenia, Âże nie bĂŞdĂŞ wymuszaÂł na Tobie odpowiedzi.
BBernard
Gość
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 03, 2009, 08:34:48 »

arteq, chyba musisz zrozumieĂŚ Âże nikt z osĂłb ktĂłre naprawdĂŞ wierzÂą w PCH nie bedzie przed TobÂą potwierdzaÂł swojej wiary i nie bĂŞdzie nic udowadniaÂł. Nie tak Âświat dziaÂła.

ZakÂładajÂąc teoretycznie Âże PCH jest oszustwem, moÂżna ÂśmiaÂło przypuszczaĂŚ Âże ze strony PCH nie bedzie juÂż Âżadnego orzeczenia w tej sprawie czyli ich cisza bedzie juÂż trwaÂła po wieki.

Ciekawe zatem jest to ¿e mimo tej teoretycznej ciszy spora czêœÌ formu³owiczów, w tym sceptycznych, nadal sie tu dzielnie udziela.
WidaĂŚ Âże wiara w to Âże coÂś sie jeszcze wielkiego wydaÂży jest wielka:).

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 08:42:15 wysłane przez BBernard » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #41 : Wrzesień 03, 2009, 08:52:33 »

BBernard UÂśmiech
Dziêkujê Chichot sama bym tego lepiej nie uje³a. Czas to wszystko zweryfikuje i ¿adne deklaracje co i w który dzieù,miesi¹c czy rok nic nie pomog¹.Zreszt¹ czas to pojêcie wzglêdne i moim zdaniem nie nalezy czepiaÌ siê szczegu³ów:P

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 03, 2009, 09:26:44 »

DziekujĂŞ za potwierdzenie przypuszczeĂą oraz przemyÂśleĂą. DodaÂłbym tylko Chanell - czas juÂż zweryfikowaÂł wiele spraw.
xadamex
Gość
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 03, 2009, 15:43:20 »

Nowych sesji brak
wykopaliska stojÂą
kasy nie ma
rzadnych nowych wieÂści

chyba to juÂż koniec Smutny

szkoda
kot
Gość
« Odpowiedz #44 : Wrzesień 03, 2009, 15:59:30 »

Optymizmu Xadamexie wiĂŞcej nabierz!!

Cisza przed burzÂą czĂŞsto siĂŞ pojawia,wiĂŞc nie traĂŚ nadziei,ze ta cisza waÂżne wydarzenia zwiastuje.

UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #45 : Wrzesień 03, 2009, 16:30:06 »

Nie przejmuj siĂŞ xadamex,cos mi mĂłwi Âże juz wkrĂłtce ruszÂą wykopaliska.W zasadzie juÂż nie jest waÂżne kto dokona odkrycia,ale wazne jest ÂżebyÂśmy siĂŞ wreszcie dowiedzieli caÂłej prawdy o ludzkoÂści.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 03, 2009, 19:02:21 »

MyÂślaÂłem, Âże do tej pory chodzi o ratunek ludzkoÂści, a ten byÂł wÂłaÂśnie domenÂą pch.
kasiasz72
Gość
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 04, 2009, 07:33:08 »

Witam, nie udzielam sie na forum wole swoje opinie zachowac dla siebie. caÂłkowicie popieram projekt. Chcialam was ponformowac , ze miesies temu spotakalam sie z Lucyna na sesji prywantej, pytalam ja o wykopaliska dlaczego nic sie nie dzieja. powiedziala mi ze caly czas trwaja wykopaliska w Egipcie i ze piniadze tez maja. Glowna przeszkoda w informowaniu ogĂłlu jest Hawass wiec nie pozostaje nic innego tylko czekac...
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 04, 2009, 10:07:41 »

Az Hawass umrze..?A moze pozamykal wszystkim z PCH buzie?Bladego
pojecia nie mamy o co tu chodzi,bo skoro pieniadze sa i prace
trwaja,to co zrobic z informacja PCH,ze prace zostaly wstrzymane
z powodu braku funduszy?kolejne klamstwa p.lucyny,dezinformacja?
Alez tego juz bylo az za duzo.
wunjo
Gość
« Odpowiedz #49 : Wrzesień 04, 2009, 11:34:46 »

Kasiasz72, dziĂŞki za tak waÂżnÂą informacjĂŞ
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: