Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 31, 2025, 20:20:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 897944 razy)
Torton
Gość
« Odpowiedz #875 : Sierpień 06, 2010, 23:04:24 »

No w³aœnie zachowanie na forum, przez internet czêsto zdarzaj¹ siê b³êdy w komunikacji. Nie mam dwóch twarzy, tak¿e jestem sob¹, zmiana nicków... Hmmm bo lubiê u¿ywaÌ nazw postaci ze swojej w³asnej twórczoœci.

Oczywiœcie dopuœci³em siê wielu b³êdów ale czy Ty ich nie pope³niasz? Czy czasami nie przesadzasz? Zbyt mocno? Nachalnie? Nie chcê wskazywaÌ co konkretnie bo zrobi siê z tego dyskusja na ca³¹ stronê ale ka¿dy cz³owiek pope³nia b³êdy po to aby siê uczyÌ. Nie usprawiedliwiam siê tym, tylko mówiê jak jest.

Mogê siê przyznaÌ ¿e mia³em na tym forum kilka kont, które kasowa³em. Pierwszym by³ Mora, Andaren, Milon, £owca, Gandalf no i teraz Torton. Tak¿e kiedyœ tam zrobi³em jakieœ konto niezbyt pamiêtam nazwê ale ktoœ je usun¹³. Tyle.

Co do przyjació³ na tym forum. Nie mam takich ewentualnie jest kilka osób, które wykaza³y siê dobroci¹ ducha i mogê to okreœliÌ jako wirtualna przyjaŸù jakkolwiek to niech ka¿dy rozumie wed³ug w³asnego umys³u.

A teraz czas spaĂŚ. Dobranoc
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2010, 23:05:19 wysłane przez Torton » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #876 : Sierpień 06, 2010, 23:16:15 »

Torton, nie napadam na Ciebie i nie zamierzam obraÂżaĂŚ. DzielĂŞ siĂŞ tylko swoimi spostrzeÂżeniami, opiniÂą, tak samo jak i Ty i inni forumowicze mogÂą zrobiĂŚ to w stosunku do mnie.
ChciaÂłbym jedynie abyÂś siĂŞ zastanowiÂł czy moÂżesz sam sobie odpowiedzieĂŚ - po co to robiÂłeÂś.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #877 : Sierpień 06, 2010, 23:37:01 »

I tego akurat nie rozumiem: ja mogê zmieniaÌ nawet swoje pogl¹dy na ró¿ne tematy, ale nie czujê wewnêtrznego "przymusu", ¿eby zmieniaÌ "nicka"! Doktor Jackyl i Mister Hayd?
arteq
Gość
« Odpowiedz #878 : Sierpień 07, 2010, 00:09:16 »

* Dr Jekyll i Mr Hyde  MrugniĂŞcie
kot
Gość
« Odpowiedz #879 : Sierpień 07, 2010, 00:18:14 »

Doktor DÂżekil i Mister Hajt.

Tak to leciaÂło!! UÂśmiech MrugniĂŞcie
Torton
Gość
« Odpowiedz #880 : Sierpień 07, 2010, 09:57:38 »

Ja sobie sam potrafiĂŞ odpowiedÂź na to wszystko i Âżeby dalej nie przedÂłuÂżaĂŚ na ten temat zachowam swoje myÂśli dla siebie.

I dalej apeluje o jakÂąkolwiek odpowiedÂź w dziale "OgÂłoszenia porzÂądkowe. Pytania." administracji forum.

Pozdro
Torton
east
Gość
« Odpowiedz #881 : Sierpień 07, 2010, 10:30:51 »

SÂłuchajcie, a co to ma do rzeczy, Âże czÂłowiek zmienia sobie nicka ? To nie jest identyfikator typu PESEL, Âżeby go przylepiĂŚ raz na caÂłe Âżycie.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #882 : Sierpień 07, 2010, 10:38:49 »

no właśnie east ma racje,- liczy się zawartość!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2010, 10:38:57 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #883 : Sierpień 07, 2010, 15:15:53 »

SÂłuchajcie, a co to ma do rzeczy, Âże czÂłowiek zmienia sobie nicka ?
Powody East, powĂłd takich zmian - jeÂżeli ma to byĂŚ ucieczka przed odpowiedzialnoÂściÂą, to zmienia postaĂŚ rzeczy.
east
Gość
« Odpowiedz #884 : Sierpień 07, 2010, 20:34:39 »

Tyle Âże Mora/Torton siĂŞ przyznaÂł do zmiany nickĂłw, a na dodatek wszystkie je wymieniÂł. To co to za ucieczka, jak moÂżesz go zawsze zidentyfikowaĂŚ ? Powody pewnie jakieÂś ma , ale nie musi siĂŞ spowiadaĂŚ. To intymna sprawa.
arteq
Gość
« Odpowiedz #885 : Sierpień 07, 2010, 21:54:50 »

Nie rozumiemy siĂŞ. Po pierwsze Mora przybywajÂąc pod nowÂą banderÂą wcale o tym nie informowaÂł, pewne zbieÂżnoÂści zauwaÂżyli niektĂłrzy z forumowiczĂłw i dawali temu wyraz. PrzyznaÂł siĂŞ gdy mu to udowodniono - wtedy zbytniej Âłaski nie robiÂł...  Ucieczka byÂła - naopowiadaÂł, ponapisywaÂł i w koĂącu - nawymyÂślaÂł, a gdy na horyzoncie pojawiaÂły siĂŞ konsekwencje takiego zachowania braÂł nogi za pas...
Chyba nikomu nie muszê t³umaczyÌ, ¿e ¿ycie nie jest bezmyœln¹ i beztrosk¹ zabaw¹. Najczêœciej za swoje czyny ponosi siê konsekwencje - im wczeœniej Mora siê o tym przekona tym lepiej dla niego. Forum to zabawka, lecz gdy na nim nabierze z³udnego przekonania, ¿e mo¿na robiÌ jak siê chce a w razie zagro¿enia konsekwencjami przycupn¹Ì za miedz¹ by po chwili wróciÌ pod innym nickiem/to¿samoœci¹ to konsekwencje takiej z³udy w realnym œwiecie mog¹ byÌ op³akane.

W aktualnym Âświecie dostrzegam permanentne wyreklamowywanie siĂŞ od odpowiedzialnoÂści...
Torton
Gość
« Odpowiedz #886 : Sierpień 09, 2010, 14:10:30 »

Nie pamiĂŞtam CiĂŞ z twojej poprzedniej egzystencji na tym forum (nie jestem jakimÂś starym wyjadaczem tutaj) ale zaczynam rozumieĂŚ skÂąd takie uprzedzenie do twojej osoby starszych uÂżytkownikĂłw. PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym co o Tobie siĂŞ naczytaÂłem.

Ciebie Szmer jak i Arteq tylko staĂŚ na uprzedzenia, kompletny brak argumentĂłw i zrozumienia. PodsumowaÂłem tamtÂą dyskusjĂŞ i nie zarzucĂŞ sobie niczego, broniÂłem swojego zdania.

Tak po za tym nie miÂło sÂłyszeĂŚ mimo tego, Âże prowadziÂłem normalnÂą rozmowĂŞ Âże jestem siewcom negatywnych emocji.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2010, 14:10:48 wysłane przez Torton » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #887 : Sierpień 09, 2010, 15:03:22 »

Twoim problemem jest to ¿e tylko Ty widzisz swoje zachowanie jako normalne. Inni twojego pogl¹du niestety nie podzielaj¹. To ¿e mamy ró¿ne pogl¹dy nie oznacza ¿e nie mo¿emy rozmawiaÌ. Niestety ani ja, ani wielu innych u¿ytkowników tego forum nie jest w stanie nawi¹zaÌ z Tob¹ ¿adnego porozumienia. Nie miej do nas pretensji tylko zastanów siê nad samym sob¹. Inni jakoœ mog¹ ze sob¹ rozmawiaÌ... z Tob¹ niestety jest problem, nie dostrzegasz tego?

Co do uprzedzeĂą... jak zwykle nie zrozumiaÂłeÂś o czym pisaÂłem. Ty chyba nie czytasz postĂłw, wybierasz ze 2,3 sÂłowa i tego siĂŞ trzymasz. Dodatkowo caÂły czas zarzucamy Ciebie caÂłym stosem argumentĂłw, ktĂłrych Ty w ogĂłle nie dostrzegasz. O swoich uprzedzeniach nie pisaÂłem wczeÂśniej dopĂłki nie wyrobiÂłem sobie wÂłasnego zdania. WiĂŞc nie wiem o jakich uprzedzeniach Ty piszesz.
arteq
Gość
« Odpowiedz #888 : Sierpień 09, 2010, 16:26:17 »

Moim skromnym zdaniem boli Cie to, Âże znowu pisze na tym forum i za wszelkÂą cenĂŞ szukasz okazji aby dowaliĂŚ. PrzyznaÂłem Ci w tamtym wÂątku racjĂŞ, a Ty dalej swoje jak dziecko ktĂłre nie dostaÂła jedzenia. Nie naÂżarÂłeÂś siĂŞ juÂż wystarczajÂąco?
Dlaczego miaÂłoby mnie boleĂŚ to, Âże piszesz na forum? Po to jest forum aby forumowicze wyraÂżali swoje poglÂądy. Nie mam nic przeciwko temu abyÂś pisaÂł na forum, natomiast juÂż mam pewne zastrzeÂżenia - ktĂłre wyraÂźnie artykuÂłujĂŞ i popieram stosownymi cytatami - w kwestii pewnych form i treÂści tych wypowiedzi. A dowalasz sam sobie...
Zamiast argumentĂłw - ktĂłrych brak zarzucasz innym - uÂżywasz pokrzykiwaĂą, duÂżej rozmiaru czcionki i koloru czerwonego.

W kwestii u¿ywania pewnych obraŸliwych okreœleù oraz braku czytania ze zrozumieniem w temacie "zmiana daty pojawienia siê nibiru" chyba nies³usznie sobie przypisujesz pewne zachowania. To nie Ty przyzna³eœ siê sam z siebie do b³êdu lecz po prostu Ci to udowodniono. Pomimo tego rzucasz siê w z³oœci, czego dowodem mo¿e byÌ u¿yte s³owo "na¿ar³eœ siê". Nie ¿ywiê siê Twoimi potkniêciami, lecz chcê uzmys³owiÌ pewne zachowania.

Poniewa¿ Szmer tak siê zachowuje piszê wyraŸnie i przez pó³ tej strony próbujê mu wyjaœniÌ coœ, a on nic nie rozumie. Wiêc Wybacz za okreœlenie g³upi Ty po prostu nic nie rozumiesz z moich wypowiedzi.
DaÂłeÂś juÂż dowody, Âże to Ty miewasz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. MyÂślĂŞ, Âże duÂżo lepiej bĂŞdzie wyjaÂśniaĂŚ gdy zamiast pokrzykiwaĂą, obraÂżania siĂŞ po prostu zaczniesz uÂżywaĂŚ argumentĂłw, cytatĂłw.

Co do nagabywania z tego co mi wiadomo nie jesteÂś moderatorem tego forum wiĂŞc co Ci do tego?
Uwagi: patrz powy¿ej. Ju¿ pisa³em, ¿e ka¿dy z forumowiczów ma prawo wypowiadaÌ siê i komentowaÌ wypowiedzi innych. Czy dlatego wypowiadasz siê tym tonem i w ten sposób bo znowu wskazano Ci bezzasadnoœÌ pewnych Twoich opinii? To jest Twój argument - "co Ci do tego"?

Gdzie napisaÂłem Âże inni muszÂą podzielaĂŚ moja wiarĂŞ?
Wynika to zarĂłwno z kontekstu Twoich wypowiedzi jak i reakcji gdy ktoÂś rzeczowo i spokojnie wskazuje dlaczego jego zdaniem nie masz racji.

Tak ale gdy ktoœ ignoruje zg³oszenia to trzeba siê zastanowiÌ czy Ci moderatorzy maj¹ jakikolwiek sens. Wczoraj bodaj¿e widzia³em Janusza który jest moderatorem tego dzia³u, chyba nawet napisa³ on wiadomoœÌ a na informacje któr¹ zg³osi³em nikt nie raczy³ odpowiedzieÌ. Wiêc?
WiĂŞc powodĂłw moÂże byĂŚ klika. MoÂże Janusz miaÂł tylko kilka minut, a na podjecie obiektywnej i zasadnej decyzji potrzeba nieco wiĂŞcej czasu - aby uwaÂżnie przeczytaĂŚ kilka postĂłw? MoÂże chce skonsultowaĂŚ siĂŞ z innymi modami/adminem?

Lepiej siĂŞ uszczypnij zanim coÂś napiszesz.
SzczypaĂŚ siĂŞ nie muszĂŞ. Zawsze zanim coÂś napiszĂŞ to siĂŞ zastanowiĂŞ. Dlatego czytaÂłem i obserwowaÂłem Twoje liczne posty i dopiero po prawie setnym wyraziÂłem swoje spostrzeÂżenie, Âże schemat Twojego dotychczasowego zachowania siĂŞ powtarza.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #889 : Sierpień 09, 2010, 23:47:44 »

Tak ale gdy ktoœ ignoruje zg³oszenia to trzeba siê zastanowiÌ czy Ci moderatorzy maj¹ jakikolwiek sens. Wczoraj bodaj¿e widzia³em Janusza który jest moderatorem tego dzia³u, chyba nawet napisa³ on wiadomoœÌ a na informacje któr¹ zg³osi³em nikt nie raczy³ odpowiedzieÌ. Wiêc?

Torton ,dostaÂłam twoja skargĂŞ na Szmera ,przeglÂądnĂŞÂłam caÂły wÂątek i nie znalazÂłam nic co mogÂłoby ciĂŞ obraziĂŚ ,dlatego uznaÂłam Âże nie bĂŞdĂŞ  ingerowaĂŚ w dziale podlegÂłym Januszowi i Janneth .WÂłasciwie to byÂłam pewna Âże bĂŞdÂą takiego samego zdania jak ja.Natomiast tobie moÂżna zarzuciĂŚ ze nazwaÂłeÂś Szmera gÂłupim ,ale to juÂż zostaÂło wjaÂśnione.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Torton
Gość
« Odpowiedz #890 : Sierpień 10, 2010, 10:48:37 »

Nie zaleÂżnie od tego kto ma jakie podglÂądy, to Ty ciÂągle prĂłbujesz ze mnie zrobiĂŚ debila.
WiĂŞc zacznĂŞ jeszcze raz i to ostatni, bo jest sto waÂżniejszych rzeczy niÂż Twoje widzi mi siĂŞ.

Oto link do strony kanaÂłu YouTube wÂłasnowiercĂłw a coraz jest ich wiĂŞcej.
http://www.youtube.com/user/apostazjapl
WytÂłumaczenie. Dlaczego nazwaÂłem Âże jest to kanaÂł wÂłasnowiercĂłw poniewaÂż gdybyÂś uwaÂżnie oglÂądaÂł filmiki tam znajdujÂące siĂŞ doszedÂł byÂś do wniosku Âże wystĂŞpuje w nich wÂłaÂściciel portalu wÂłasnowiercow. AleÂż oczywiÂście Ty musiaÂłeÂś wszystko przekrĂŞciĂŚ, bo poczuÂłeÂś urazĂŞ, Ego zabolaÂło.

Torton, tak Ciebie obserwujĂŞ i mam wraÂżenie Âże nabijasz sobie tylko posty odgrzewajÂąc stare kotlety... bez urazy.
Co do twojego linka YT, wyjaÂśnij mi proszĂŞ jaki zwiÂązek ma grupa osĂłb, ktĂłra poddaÂła siĂŞ apostazji z wÂłasnowiercami, terminem, ktĂłry ja osobiÂście uwaÂżam za kompletnÂą bzdurĂŞ, terminem, ktĂłry nie istnieje, jest jakimÂś wyssanym z palca wymysÂłem, terminem ktĂłry zostaÂł juÂż tutaj w dosadny sposĂłb skomentowany przez Janneth.

Ja rĂłwnieÂż poddaÂłem siĂŞ apostazji, nie jestem osobÂą wierzÂącÂą ale teÂż nie uwaÂżam siebie za AteistĂŞ. Jestem sobÂą... nie lubiĂŞ kiedy jestem przez kogokolwiek zaliczany do jakiejkolwiek grupy przynaleÂżnej (lub teÂż nie) jakiejÂś religii.

Mam jednak nadzieje Âże to siĂŞ jednak nie zmieni i temat nadal pozostanie nieaktywny bo sam podmiot tego tematu... nie istnieje.

WiĂŞc posÂłuchaj kolego, co rozumiesz przez nabijanie postĂłw? Co do podkreÂślonego na poczÂątku tekstu to masz wyjaÂśnienie powyÂżej napisane. Co do tekstu skoÂśnego. To Âże wedÂług Ciebie termin ten jest bzdurÂą ma siĂŞ nijak do rzeczywistoÂści skoro jest kilku set wÂłasnowiercĂłw? WiĂŞc jak? Bardzo siĂŞ tutaj oburzyÂłeÂś.
I teraz najwaÂżniejszego chodzi o tekst pogrubiony i podkreÂślony na koĂącu. Gdzie jest napisane Âże nazwaÂłem CiĂŞ wÂłasnowiercom? Skoro wszystko zostaÂły wyjaÂśnione jak maÂłemu dziecku? NawiÂązaÂłem tylko do kanaÂłu na YT poniewaÂż jest to kanaÂł wÂłasnowiercĂłw(oglÂądaj filmiki ze zrozumieniem) ktĂłrzy sÂą apostatami w czĂŞÂści. Nie ma nigdzie powiedziane Âże wszyscy apostaci to wÂłasnowiercy. WiĂŞc do jasnej cholery czego nie rozumiesz?!

Szmer
Gość
« Odpowiedz #891 : Sierpień 10, 2010, 11:07:53 »

UwaÂżasz Âże skoro jedna (niech bĂŞdzie nawet kilka) osoba jest "wÂłasnowiercÂą" to daje Ci to prawo do wrzucania wszystkich uczestnikĂłw do jednego wora? A co Ty na to Âże ja teÂż w takim spotkaniu uczestniczyÂłem? Dalej uwaÂżasz Âże nie nazywasz mnie wÂłasnowiercÂą?

Jeszcze raz powtarzam - materia³y, które przedstawi³eœ nie odnosz¹ siê do w³asnowierców. To jest tylko i wy³¹cznie twój wyimaginowany pogl¹d wynikaj¹cy z kompletnej niewiedzy na ten temat. Nabijasz w³aœnie posty w ten sposób bo masz wiele do powiedzenia w ka¿dym temacie na tym forum, problem polega tylko na tym ¿e wyra¿asz swoje opinie, których nie podpierasz kompletnie ¿adnymi dowodami albo zaprzeczasz temu co zosta³o ju¿ wczeœniej wyjaœnione, zaprzeczasz bo nie zapoznajesz siê z problemem.

WiĂŞc do jasnej cholery czego nie rozumiesz?!
I po co te nerwy?

Torton, chciaÂłbym abyÂśmy, za porozumieniem stron (Chichot) zakoĂączyli dyskusjĂŞ na ten temat bo przyznam Âże nie dojdziemy do porozumienia i zaczyna mnie mĂŞczyĂŚ juÂż ta dyskusja. Nie musisz odpisywaĂŚ na to powyÂżej bo i tak wiem co napiszesz i juÂż znam twĂłj poglÂąd i tok rozumowania.

Licz siĂŞ jednak z tym Âże bĂŞdĂŞ ripostowaÂł CiĂŞ w innych tematach bo znalazÂłem juÂż wiele absurdĂłw w twoich postach, co zapewne juÂż zauwaÂżyÂłeÂś MrugniĂŞcie
Torton
Gość
« Odpowiedz #892 : Sierpień 10, 2010, 12:28:43 »

To zmienia postaĂŚ rzeczy, dlaczego na samym poczÂątku nie powiedziaÂłeÂś Âże byÂłeÂś na tym spotkaniu? Tak trudno napisaĂŚ? Czy tylko chodziÂło Ci o oto aby siĂŞ na kimÂś wyÂżyĂŚ?

Wyimaginowane sÂą Twoje wypowiedzi nie podparte Âżadnym dowodami. Od poczÂątku mogliÂśmy wyjaÂśniĂŚ sobie wszystko ale Ty czekaÂłeÂś, na co? Na to aby w ostatniej chwili mi dowaliĂŚ?

Nie jesteœ dla mnie partnerem do rozmów poniewa¿ nie wykazujesz poszanowania dla drugiego cz³owieka, robi¹c ze mnie debila. Gratuluje uda³o osi¹gn¹Ì Ci siê swój cel teraz niech Twoje Ego jest zaspokojone.

Ave
Robin
Gość
« Odpowiedz #893 : Sierpień 10, 2010, 12:44:58 »

Nie jesteÂś dla mnie partnerem do rozmĂłw poniewaÂż nie wykazujesz poszanowania dla drugiego czÂłowieka, robiÂąc ze mnie debila.

Wydaje mi siĂŞ Âże sam z siebie zrobiÂłeÂś.Szmer i tak ma do ciebie cierpliwoœÌ. Ludzie ... jestes na forum 10 dni i juz masz  107 postĂłw i ty mĂłwisz Âże nie nabijasz  Szok DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2010, 12:46:04 wysłane przez Robin » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #894 : Sierpień 10, 2010, 12:56:56 »

Nie jesteœ dla mnie partnerem do rozmów poniewa¿ nie wykazujesz poszanowania dla drugiego cz³owieka, robi¹c ze mnie debila. Gratuluje uda³o osi¹gn¹Ì Ci siê swój cel teraz niech Twoje Ego jest zaspokojone.

To Ty powiedziaÂłeÂś...
To czy ja byÂłem na tym spotkaniu czy nie, nie ma tutaj Âżadnego znaczenia... znaczenie ma to Âże wÂłaÂśnie nie znasz wszystkich osĂłb z tego spotkania (wypowiedziaÂłeÂś siĂŞ o jednej) ale mimo to, wszystkich uczestnikĂłw wrzuciÂłeÂś do jednego wora. I z tym od poczÂątku naszej dyskusji siĂŞ nie zgadzaÂłem i staraÂłem Ci siĂŞ to caÂły czas uÂświadomiĂŚ.
¯e nie napisa³em o mojej obecnoœci na takim spotkaniu? A co to ma znaczyÌ... mam afiszowaÌ siê ze swoim ¿yciem prywatnym bo Ty sobie tego ¿yczysz? bo nie potrafisz w inny sposób poj¹Ì podstawowych zasad wyci¹gania logicznych wniosków?

MojÂą intencjÂą nie byÂło robienie z Ciebie "debila". Celem byÂło dojÂście do jakiegoÂś porozumienia, fakt chyba siĂŞ udaÂło. ChociaÂż sposobu w jaki to siĂŞ odbyÂło nie zaliczam do przyjemnych zarĂłwno dla mnie jak i dla Ciebie.

ptak
Gość
« Odpowiedz #895 : Sierpień 10, 2010, 13:23:17 »

I tak mecz na ringu bokserskim w najlepsze trwa, ega walczÂą zajadle a chÂłopacy spijaĂŚ muszÂą pianĂŞ. I wyglÂąda na to, Âże wcale im to piwo nie smakuje. MoÂże czas dogadaĂŚ siĂŞ na poziomie uczuĂŚ i serc? Po co byĂŚ zakÂładnikiem wÂłasnego ego?
Zapewne teraz jedno z nich rzuci siĂŞ na mnie, bo wÂła¿ê na cudzy teren a czyni to moje jaÂśnie oÂświecone… ale có¿… i tak widzĂŞ w chÂłopakach ich prawdziwe istnoÂści…
ChromoliĂŚ ega!  DuÂży uÂśmiech
UÂżyÂłabym bardziej dosadnego okreÂślenia, ale damie nie wypada…  Chichot
No i jeszcze maÂłe spostrzeÂżenie. Ego szmera, jak sama nazwa wskazuje jest bardziej ciche, bo tylko szemrze… przez to bardziej przyjazne Âśrodowisku…
Opinia jest mojÂą wÂłasnÂą i wcale nie musi byĂŚ obiektywna. 

Pozdrawiam  UÂśmiech
Szmer
Gość
« Odpowiedz #896 : Sierpień 10, 2010, 13:37:39 »

Ahrgrrrrrrrrr!!! Rzucam siĂŞ na Ciebie! Chichot
Có¿ mogê powiedzieÌ... 100% racji, jak to siê mówi, co cie nie zabije to cie wzmocni, drugi raz tego b³êdu nie pope³niê i zajad³ej dyskusji wiêcej nie bêdê podjudza³ Mrugniêcie Jeszcze siê zdenerwujê, osiwiejê i co wtedy bêdzie Mrugniêcie
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #897 : Wrzesień 05, 2010, 22:20:43 »

Darek, to jest sÂłabe.
 Zarzuciles mi caly szereg wykroczen,
(pomijam, ze dÂżanet juz mi daÂła minus za ocene stanu umyslowego, jako zdebilenie),
ale ja nie popeÂłniÂłem ÂŻADNEG z tych wykroczen, za jakie mnie ukarales,
wiec na ZleCEIE ARTQA dopusciles sie bezprawia.
:

>Phirioori<, za zÂłamanie regulaminu, wg mnie w 4 punktach, tj:
  zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf).

Nie mogem  uÂżyc sÂłowa, powszechnie uznanego a obrazliwe, bo
WOGOLE NIC NIE NAPISAÂŁEM w tych postach na forum, ktore podlega regulaminowi.
podaÂłem linki do pewnych szczerych wypowiedzi poza forum, ktore sa interesujace i powszechne w codziennym zyciu ludzi.
link jest taki, jaki jest
-nie bede wprowadzac cenzury. Bo zaprzeczylbym idei dyskusji, jaka realizuje forum. Ponadto nie jestem cenzorem.

- obraÂżajÂących inne narodowoÂści, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23
   Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -1pf.
WOGOLE NIC NIE NAPISAÂŁEM na forum, ktore podlega regulaminowi. Wiec nie moglem nikogo obrazic.

- propaguj¹cych totalitarny ustrój paùstwa lub nawo³uj¹cych do nienawiœci na tle ró¿nic
   narodowoÂściowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze wzglĂŞdu na bezwyznaniowoœÌ
   (art. 256 Kodeksu karnego). Moderator winien zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -1pf
WOGOLE NIC NIE NAPISAÂŁEM na forum, ktore podlega regulaminowi. , Zreszta artykol linkowany tez nienawoluje do nienawisci, ale wyraza szczere odczucia autora. Chyba byÂł juz bardzo zdenerwowany.
Chcesz mnie karac za to,Âże ktos sie zdenerwowaÂł, bo se miarka przebraÂła??
Moim skromnym zdaniem to jakies ocipienie.

- zawierajÂących sÂłowa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jĂŞzyku polskim z dnia 7
   paÂździernika 1999 r.). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści i
   uÂżyte sÂłownictwo moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf).

link w istocie zawieral takie slowa,
dlatego proponuje dla odmiany tylko cenzuralne sÂłowa
http://tinyurl.com/powszechnie-cenzuralne-only
arteq
Gość
« Odpowiedz #898 : Wrzesień 05, 2010, 22:51:21 »

W takim razie podpowiem Wam jak dokopaÌ dowolnej osobie bêd¹ bezkarnym - je¿eli zgodzimy siê z argumentacj¹ PHI, jego umywaniem r¹k i robieniem minki niewini¹tka. "AtrakcyjnoœÌ" tego rozwi¹zania polega na tym, ¿e mo¿ecie u¿ywaÌ wulgaryzmów, epitetów jakie ¿ywnie siê Wam podobaj¹. Dobra, lecimy.

Krok 1.
Zak³adacie lub prosicie np. znajomego aby za³o¿y³ stronê www dotycz¹c¹ zagadnienia którym chcecie siê zaj¹Ì.

Krok 2.
Wylewacie tam ¿ó³Ì któr¹ "musicie" hamowaÌ na forum...

Krok 3.
Umieszczacie linki do strony z wyzwiskami, na forum na ktĂłrym musicie siĂŞ hamowaĂŚ.

Gdy ktoÂś w wyniku Waszych dziaÂłaĂą zaprotestuje i okreÂśli zamieszczone linki jako ÂłamiÂące regulamin (nawoÂływanie do nienawiÂści, lÂżenie, wulgaryzmy) robicie minkĂŞ niewiniÂątka i stwierdzacie "to wszak nie moje sÂłowa, ktoÂś musiaÂł siĂŞ zdenerwowaĂŚ i napisaÂł prawdĂŞ...".

Niestety numer Phi jak widaĂŚ nie przeszedÂł z kilku powodĂłw, jak przypuszczam:
1. juÂż w samej treÂści linkĂłw widniejÂą wulgaryzmy
2. ju¿ sama treœÌ linków jest l¿eniem i nawo³ywaniem do agresji/nienawiœci
[chyba nikt nie powie Âże epitety w stylu "jeb..y ..." czy "pier...y"... nawoÂłujÂą do spokoju i miÂłoÂści]
3. na forum ju¿ zosta³o przetestowane [w tym i na mnie - cytowa³em wtedy nomen-omen s³owa Phi], ¿e umieszczenie cytatu nie zwalnia od odpowiedzialnoœci za jego treœÌ... Ponosimy po prostu odpowiedzialnoœÌ za propagowane, przekazywane treœci bez wzglêdu na formê tego przekazu. Link to nic innego jak forma cytatu.

Zamieszczenie linków nawo³uj¹cych do nienawiœci, l¿¹cych bez s³owa negatywnego komentarza odnoœnie ich treœci jest niczym innym jak swoistym propagowaniem. W tym przypadku upewnia mnie w tym wczeœniej wyra¿ane pogl¹dy Phi w temacie zwi¹zanym z katolicyzmem.

KÂłamstwem jest rĂłwnieÂż zarzut o stosowanie przeze mnie wobec Darka jakichkolwiek manipulacjach - nie wspominajÂąc o hipnotycznych. Phi zebraÂłeÂś po prostu to co rozsiewaÂłeÂś, a teraz miotasz siĂŞ.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 05, 2010, 22:55:16 wysłane przez arteq » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #899 : Wrzesień 06, 2010, 00:06:21 »

phirioori
pomijam, ze dÂżanet juz mi daÂła minus za ocene stanu umyslowego, jako zdebilenie),

Janneth i tak poblazliwie dala ci za malo,bo powinien byc ban na miesiac lub na zawsze.To,ze poslugujesz sie pierdolonymi linkami i nie napisales ani jednego slowa obrazajacego,to nie usprawiedliwienie, a to samo,co bys ty sam napisal na ten temat...chojrak,zaslaniajacy sie wypowiedziami innych chojrakow..Widac,ze grasz w ch... z forumowiczami i administracja tego forum.Powiem krotko - zdajac sobie jednoczesnie sprawe z konsekwencji za uzywanie obrazliwych slow - spierdalaj z tego forum!Masz swoje strony na ktorych mozesz sie obnazac i wyrazac dowoli.Go there.Akysz!Tutaj nie potrzebujemy zdeblonych.Chciales takiego slownictwa,to masz ode mnie...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2010, 00:31:10 wysłane przez Kahuna » Zapisane
Strony: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: