koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #375 : Grudzień 07, 2010, 11:22:53 » |
|
paradoks istnieniai tak jeden zażera drugiego by istnieć mógł sobie azaliż nie paradoks to, w takim sposobie! i tu i też w niebie, są ponoć tacy co pożerają ciebie a z tego morał płynie taki rób wszystko - by nie znaleźć się na bliźniego tacy!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #376 : Grudzień 07, 2010, 14:18:55 » |
|
Obżarstwo zle wpływa na uczuć kreacje Zanim zechcesz pożreć blizniego , postaw życiową spacje! Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2010, 15:32:44 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #377 : Grudzień 07, 2010, 14:35:06 » |
|
- i zapros na kolacje.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #378 : Grudzień 07, 2010, 17:38:01 » |
|
... i jeszcze dołącz sowite owacje! Ojej!!! wkleił koliberek tekst stary o bocianie teraz się w łeb stuknął - cóżeś ty zrobił koliberku, mały pacanie! wszak nasz Ptak jak bocian całkiem wygląda jeszcze koliberka o złośliwość posądzi już się bowiem zdarzało, że koliberek bez związku klepnął ozorem, a oberwało mu się, że nie przypadek to, że fałszywy przyjaciel z niego - choć okolicznosci to zbieg i zwykłe pozory! juz za hitlerka i innego oprawcę nieraz wyzwany ratujcie durnego nieboraka - przed ptakiem wielkim, paniusie i pany!. tak z przymrużeniem oka, nie więcej jak ten wierszyk pisany, naprędce!
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #379 : Grudzień 07, 2010, 20:11:23 » |
|
Drogi Koliberku!
To nie sztuka zabic kruka ale gola pupa jeza.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #380 : Grudzień 07, 2010, 21:38:54 » |
|
mówisz: gołą pupą jeża... więc i ja ci się teraz zwierzę że z ciężkich doświadczeń koncept taki się bierze - lecz i pupę i jeża czasem warto złożyć w ofierze łatwo bowiem machać ogonkiem gdy się azotoks ma na stonkę!
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2010, 21:39:28 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #381 : Grudzień 07, 2010, 22:07:54 » |
|
A ja sole to przedszkole Wszystkie ptaszki i motylki Tylko jeza nie sole, bo jez bardzo w pupe kole ani puder nie pomoze kiedy z jezem pogaworze.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #382 : Grudzień 17, 2010, 14:50:44 » |
|
Rafaeli na wszelkie gdyby...był sobie jeż co bardzo kochał, kochał a jego nie, więc szlochał i szlochał... i cały zwinął się w kłębek kolczasty coraz bardziej smutny i humorzasty! jeżyku, razu pewnego rzekła wiewiórka: słoneczko świeci, motylki fruwają są jeszcze inni, co ciebie kochają!
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2010, 20:29:49 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #383 : Grudzień 18, 2010, 13:35:06 » |
|
Hej! Ramię do ramienia! Spólnymi łańcuchy
Opaszmy ziemskie kolisko!
Zestrzelmy myśli w jedno ognisko
I w jedno ognisko duchy!...
Dalej, bryło z posad świata!
Nowymi cię pchniemy tory,
Aż opleśniałej zbywszy się kory,
Zielone przypomnisz lata.
|
|
|
|
"Pustka to mniej niż nic, a jednak to coś więcej niż wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstają wszystkie możliwości. To jest Absolutna Świadomość; coś o wiele więcej niż nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Silver
Gość
|
|
« Odpowiedz #384 : Grudzień 31, 2010, 03:31:36 » |
|
Gdzie jesteś miła ma... odnaleźć Cię nie mogę.... by zabrać gdzieś daleko stąd na inny ląd..... Lecz serce mówi mi, że wkrótce znajdę Ciebie.... bo szczęście me tak blisko jest, gdy tylko spotkam Cię. Gdzie jesteś moja mała Małgorzato... ? Piękna figlarko najpiękniejsza jaką znam..... Chyba urodę skradłaś najwspanialszym kwiatom.... Za jeden uśmiech Twój dam wszystko to co mam..
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2010, 03:33:08 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #385 : Grudzień 31, 2010, 11:56:53 » |
|
Urzekły mnie te frazy szczególnie:
Gdzie jesteś moja mała Małgorzato... ? Piękna figlarko najpiękniejsza jaką znam..... Chyba urodę skradłaś najwspanialszym kwiatom....
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #386 : Styczeń 04, 2011, 15:00:53 » |
|
Pieśń „Zasłużonego na Polu Chwały”
w ciszę bezpieczną uciekam od metalicznej wrzawy świata rdza toczy pod lakierem kornik pod fakturą miękką a całe złoto z sejfów strzeżonych nie odkupi krwi zastygłej w ziemi
słyszę poprzez świst kuli śpiew anielski a może syreni rykoszetem ołów odbity zwija całą przestrzeń ostatni łyk powietrza i oko otwarte na wieczność
czeluść wcale nie boli ranią wspomnienia nie zamknięte
04.01.2011
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #387 : Styczeń 04, 2011, 16:09:25 » |
|
Bardzo ciekawe spojrzenie na rzeczywistość!
znów
w fotelu schowałeś się bezpiecznym snu jawę dojmującą przechytrzyć pragniesz gdy noc do dnia przymierza się nieznacznie pytań moc zadajesz nie wiesz nie rozumiesz pojąć pragniesz gorączkowo
księżyc zziębnięty wniknąłby chętnie w powietrze gęste od oddechów śpiących niewinnie niczym mrówka twój but przed nosem objąć istotę istoty pragniesz
przeczuwasz zagładę nawet i schodzisz z drogi na chwilę gdy dziecko w pokoju obok kaszle bezustannie ty siebie szukasz niepoważnie
wstań i przytul się do smutnego dziecka
choć but wciąż taki sam duży gdzieś czyha za rogiem nie ma to już najmniejszego znaczenia
2004-11-17
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2011, 16:12:31 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #388 : Styczeń 24, 2011, 22:07:46 » |
|
Dziś smutna, rozgoryczona duszyczka, cierpiała z powodu "okropnego dnia", a to moja odpowiedź: Jestem rozsypany, nie mogę się pozbierać, co za dzień posrany, niech to jasna cholera... Prześmiewczo - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #389 : Styczeń 24, 2011, 22:36:38 » |
|
ha ha ha ha ha Thotal ty to dajesz czadu : Miałam dzisiaj własnie taki dzień
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2011, 22:38:20 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #390 : Styczeń 25, 2011, 12:15:41 » |
|
Ty się śmiejesz Thotalu, z duszyczki naigrywasz, a ona w czarnym woalu winy swoje odkrywa… Empatycznie – ptak
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #391 : Styczeń 25, 2011, 17:47:53 » |
|
Empatycznie,czy lirycznie, nie trzeba się smucić. Trzeba smutne myśli do kosza wyrzucić. Gdy cię łapią nerwy,spakuj do konserwy. trywialnie chanell
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #392 : Luty 13, 2011, 00:32:25 » |
|
Leżę sobie na golasa, ona wiesza na zawiasach, Pozostałe moje szczątki, Bym miłego znał początki.... Cdn nastąpi... przedwiośnie już zaczyna kwitnąć ==================================== Kocham cię całym sercem, a miłość czym da się wiercę... Pozdrawiam - Thotal ==================================== Czy Pani wie co w czym tkwi? - czy Pani kocha, czy Pani śpi? Pozdrawiam - Thotal Scaliłem posty Darek>Thotal<, i Ty też musisz mi nadać roboty? Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2011, 18:04:49 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #393 : Luty 15, 2011, 13:25:36 » |
|
Kocham Cię, różowy obłoczku, w tym przechodzonym szlafroczku, ale kocham też stale, gdy nie masz niczego wcale... ==================================================== Wierzyć? Nie wierzyć? co mam robić teraz, czy to jest obłoczek? czy różowa pantera? Pogryzie? Podrapie? a może przytuli? - ciepła wilgotna, z sercem przy koszuli… Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2011, 20:22:28 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #394 : Luty 15, 2011, 14:10:50 » |
|
Faktycznie - przedwiośnie chyba już kwitnie, Skoro przejawia się tak lirycznie…
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #395 : Luty 15, 2011, 14:28:26 » |
|
Kocham Cię bez ustanku, mimo ochłodzeń, zimnych poranków, kocham na zawsze i bez wymagań, kocham i będę na miłość stawiał... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #396 : Luty 15, 2011, 15:05:38 » |
|
Kochać, jak to łatwo powiedzieć… Tak mocno kochał swoje wybranki, że aż dzidy łamał, gdy stawał w szranki! Filozoficznie - ptak
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #397 : Luty 15, 2011, 15:12:23 » |
|
Tylko nie mów że pracujesz, bo jak znam życie, to kombinujesz, o kochaniu myśląc skrycie... Pozdrawiam - zapracowany Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #398 : Luty 15, 2011, 15:21:53 » |
|
Ja nie myślę wcale skrycie Kombinujesz nieźle Kocham mocno i nad życie Gdym w gorączce albo febrze Pozdrawiam bezprzytomnie, ptak
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #399 : Luty 15, 2011, 15:28:10 » |
|
Ja nie muszę jeździć po asfalcie, i na plaży leżeć w palcie, ale muszę czuć i wiedzieć, że Ty zawsze obok będziesz. Pozdrawiam - rozczulony Thotal
|
|
|
|
|
|
|
|