greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #475 : Maj 26, 2011, 20:35:11 » |
|
Thotal, cudowne sa Twoje wiersze. Zazdroszcze tej,dla ktorej to piszesz. Serdecznie pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #476 : Maj 28, 2011, 22:13:38 » |
|
Internet nie działa, w telewizji chała, a my w pościeli razem do niedzieli... Za oknami leje, biednym w oczy wieje, tylko my kochanie, - miłość na śniadanie. Pozostańmy w ciszy, budzik nie usłyszy, gdy będziemy tkwili, w naszej słodkiej chwili, bo po to jest sobota, miłość i ochota, by razem w pościeli, zostać do niedzieli. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #477 : Maj 30, 2011, 07:08:21 » |
|
Wystarczy gdy pomyślę, i uśmiech sam powróci, a serce się zachłyśnie, - bo nie chce się już smucić… Wystarczy że przypomnę, wystarczy krótka chwila, i serce mam ogromne, - to dzięki tobie, miła… Malutka myśl o tobie, na cały dzień wystarczy, bo pielęgnuję w sobie, - na sercu, jak na tarczy… Pozdrawiam - Thotal =================================================== I znowu cały dzień, bez ciebie ukochana, bezduszny, głuchy pień, nie czuły na wołania. I znowu czas ucieka, a serce pusty wrak, bo tęskni do człowieka, - i tylko ciebie brak. Nie wychodź dziś do pracy, bądź ze mną cały dzień, ukołysz mnie inaczej, rozjaśnij serca cień. Nie wychodź dziś z mieszkania, i czule przytul się, zacznijmy od kochania, ten nowy dobry dzień. ========================================================= Może wreszcie powiesz coś, może kiedyś schowasz złość, może dasz mi jakiś znak, żeby skończyć dzień na „tak”. Nie możemy, Ty i ja, witać nocy byle jak, i dlatego chcę byś była, trochę bardziej dla mnie miła. To dlatego, nim uśniemy, wszystko sobie opowiemy, i pozwolisz na dobranoc, wycałować siebie całą Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2011, 20:26:53 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #478 : Czerwiec 05, 2011, 04:31:21 » |
|
Kochał bym cię na rosie, - ale masz mnie w nosie. Kochał bym przy lipie, - ale ledwo zipiesz. Mówisz; nie trącaj, - dzisiaj jestem śpiąca. Gdy nie boli cię głowa, - też nie jesteś gotowa. Zawiązałem się w supełek, - do kochania mam niewiele... Lecz na szczęście, sen - nie jawa... - rano pierwsza chcesz bym w-stawał Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #479 : Czerwiec 05, 2011, 08:04:59 » |
|
Jak zawsze super. Pozdrawiam niedzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #480 : Czerwiec 05, 2011, 09:52:42 » |
|
O miłości między majem a czerwcem.....
Erotyka ciągle bryka i miłości coś przytyka zapomniała wszak nieboga że przez miłość do niej droga lipą jej nikt nie zastąpi i pościeli szeleszczeniem ona oczy swe otwiera jeno czystym serca brzmieniem zatem w czerwcu pachnie majem kiedy MIŁOŚĆ jest zwyczajem....
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #481 : Czerwiec 06, 2011, 18:14:49 » |
|
Kocham kochać "na wariata", dookoła ciebie latać, kocham kręcić się przy tobie, nosić w sercu pogotowie. Kocham błąkać się w pobliżu, mieć na oku cię w negliżu, likwidować smutne miny, - ukochanej mej dziewczyny... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 06:41:28 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #482 : Czerwiec 06, 2011, 22:27:00 » |
|
Kocham czytać twoje wiersze Thotal, w nich zawarta jest prostota. Prosta miłość i kochanie i w-stawanie i śniadanie. Do obiektu twoich westchnień, powiem śmiało,powiem hardo. Bierz Thotala,niech dwa jajka , na śniadanie poda ci na twardo
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 23:20:10 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #483 : Czerwiec 06, 2011, 23:11:20 » |
|
Być kochanym to marzenie wszystkich którym miłość w cenie śmiać się , śpiewać , tańczyć kiedy trzeba łzę też niańczyć wszak gdy łzy radości płyną nie patrz na nie dziwną miną bowiem serce je wyraża a czasami to się zdarza.... brylant taki unikalny myślisz sobie , ot.. banalny? nie mój miły , rzadka sztuka sercem znajdź go , sercem szukaj bywa darem ukochania i radości powierzania. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #484 : Czerwiec 08, 2011, 06:04:51 » |
|
Miłego dnia niech cały świat, tańczy dziś razem z tobą, niech uśmiech twój, spłynie na mój, i świata będzie ozdobą Pozdrawiam - Thotal ============================================= Znowu dzisiaj wcześnie wstałem, w śpiewy ptaków się wsłuchałem, dobrze cieszyć się porankiem, dobrze Twoim być kochankiem. Dzień, jak zwykle kolorowy, my we dwoje - dwie połowy, znów uśniemy pod gwiazdami, aż do świtu tylko sami. Pozdrawiam - Thotal ================================================== Twoje słowo, moje dwa, podjazdowa wojna trwa, czy ja ciebie, czy ty mnie, kto powiezie, a kto nie, kto na górze, w dole kto, kto jest ponad, a kto pod. Zmrok doczeka wojen kres, w łóżku się dopełni test Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2011, 05:13:16 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #485 : Czerwiec 12, 2011, 05:56:52 » |
|
Poziomkowy zapach ust, ciepłe dłonie, słodki biust, wszystko w tobie wysmaczone, oczu głębie rozżarzone, na obrusie bym cię kładł, i garściami jadł, jadł, jadł... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #486 : Czerwiec 12, 2011, 08:03:29 » |
|
Thotal, czytajac takie wiersze na dzien dobry,chce sie zyc!
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #487 : Czerwiec 13, 2011, 06:45:23 » |
|
"idzie rak nieborak"... - może zrobisz mały znak, skoro świt, skoro nikt, nie poruszył serca mi? Słońca blask zbudzi nas, mamy jeszcze dobry czas, daj mi znak, powiedz tak, - niech się wokół sieje mak... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2011, 16:35:02 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #488 : Czerwiec 13, 2011, 22:33:53 » |
|
Idzie rak nieborak połóż Thotal się na wznak. Popatrz w niebo, policz ptaki ,zostaw raki nieboraki. Gdy rozgniewasz nieboraka,jeszcze ci odgryzie ..... figlarnie - chanell
|
|
|
|
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #489 : Czerwiec 14, 2011, 05:58:52 » |
|
Żartów z miłości robić nie wolno, one zbyt często kończą się wojną, kochaj poważnie, ale z radością, ciesz się roztropnie, mierz świat miłością, nigdy nie chowaj jej w zakamarkach, i nie obliczaj ile jest warta, zostaw na boku byle kochasi, a poza sobą tych nie na czasie, kochaj na zabój tylko jednego, mnie tylko kochaj - męża swojego... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2011, 06:02:00 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Mistrz
Gość
|
|
« Odpowiedz #490 : Czerwiec 14, 2011, 20:19:29 » |
|
Pięknie Thotal
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #491 : Czerwiec 15, 2011, 08:48:26 » |
|
Pięknie Thotal Tak jak zawsze Wiersze Thotala zawsze mnie nastrajają optymistycznie.Thotal prosimy o jeszcze
|
|
|
|
Księga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #492 : Czerwiec 16, 2011, 06:06:57 » |
|
Pytasz mnie wzrokiem, czy kocham szczerze, - pewnie że kocham, bardzo w to wierzę! Kocham na wyrost, na przekór kocham, kiedy w poduszkę przeze mnie szlochasz, kocham bez przerwy i bez złudzenia, ciebie i siebie nie będę zmieniał, i tylko czasem mam chęć zaszaleć, ale bez ciebie nie umiem wcale... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2011, 08:55:53 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #493 : Czerwiec 16, 2011, 18:35:33 » |
|
czaruj miły, czaruj słowem kuś wciąż dalej i dalej gdy łzy w poduszkę leję ty wodę ze dzbana bardzo wielkiego... lecz: zamiast miłości takiej nadziei daj krztynę że wszystko to prawda bym ciebie tylko... najczystszą otaczała wiarą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2011, 18:36:31 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #494 : Czerwiec 16, 2011, 19:18:29 » |
|
Kocham na wiosnę i na jesieni, uwielbiam latem, a zimą docenisz, bo gdy utrzymam cię na tej fali, to nie będziemy za łeb się brali... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz
Gość
|
|
« Odpowiedz #495 : Czerwiec 17, 2011, 06:09:09 » |
|
Mili panowie i piękne panie, gdy czas miłości w sercach nastanie i umysł w obłokach szybuje wysoko, żale ukryjmy w sercach głęboko, a jeszcze lepiej i wygodniej, wyrzućmy je, by czuć się swobodnie. Niech każdy dzień jak diament będzie, niech serca pieśń rozbrzmiewa wszędzie. Niech uśmiech twój i mój o świcie, umila wszystkim wokół życie.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #496 : Czerwiec 17, 2011, 08:18:33 » |
|
Ach jakie piękne jest życie wokół, Gdy wiersze miłe lecą z obłoków, Gdy łby ocalone, przeżute żale, Nie chce się więcej już kłócić wcale! Lepiej diamenty zbierać na drodze, Lepiej zatańczyć na jednej nodze, Bo gdy jest radość i szczęście na ciele, To dzwony same zabrzmią w kościele…
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #497 : Czerwiec 17, 2011, 23:09:16 » |
|
Przy tobie wszystko mi się układa, przy tobie jutro staje się dzisiaj, przy tobie radość jest bardziej rada, przy tobie cisza jest zawsze cicha. Z tobą polecę na koniec świata, z tobą nie straszne jest żadne dno, z tobą myśl każda więcej skrzydlata, z tobą zostanę do końca, bo... Przy tobie wszystko mi się układa... Pozdrawiam - Thotal ===================================================== Coś ty ze mną zrobiła? Zapomniałem o świecie. Co żeś ty uczyniła? - to niewola jest przecież... Serca nie ma - zabrałaś, ciało drętwe jak kłoda, w głowę wlazłaś mi cała, szkoda chłopa, oj szkoda. Jakże ja się pokażę, ludziom na ulicy, z głupim twarzy wyrazem, łażący przy spódnicy? Ja ze wstydu się spalę, coś ty ze mną zrobiła, ja nie chciałem cię wcale, co żeś ty uczyniła...? Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2011, 06:46:08 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Mistrz
Gość
|
|
« Odpowiedz #498 : Czerwiec 19, 2011, 18:59:42 » |
|
Nie wstydź się Thotalu miłości, nawet jeśli jej wygląd trochę cię złości. Pozwól, by serce ciału mówiło, jakie to szczęście z miłością przybyło. A rozum niech swe logiczne wywody zachowa na później, gdy będziesz niemłody.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #499 : Czerwiec 20, 2011, 19:46:50 » |
|
Nogi ledwo z sobą włóczę, bóle starcze dokuczają. lecz miłości wciąż się uczę, ciągle o nią się starając.
Wszystkie myśli tylko do niej, całe serce razem z nią, dla niej głaszczę twoje dłonie, ona życiem, bądź, co bądź...
Pozdrawiam - Thotal:)
|
|
|
|
|
|
|
|