Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 19, 2025, 23:21:47

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Trolle internetowe  (Przeczytany 17072 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marek324
Gość
« Odpowiedz #25 : Marzec 18, 2010, 09:08:40 »

thotal, przecieÂż to z ciebie siĂŞ ÂśmiejÂą czytajÂąc te wypowiedzi. co zaÂś siĂŞ tyczy stosowanej tu stronniczoÂści to juÂż jest ÂżaÂłosne.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #26 : Marzec 18, 2010, 09:20:17 »

Powiem tak, nigdy nie interesowaÂło mnie, czy ludzie siĂŞ ÂśmiejÂą ze mnie, czy nie... ja jestem wesoÂły (zawsze uÂśmiechniĂŞty), zadowolony z siebie, a reszta mnie nie interesuje.
Ci, ktĂłrzy szukajÂą na zewnÂątrz destrukcji, w moim mniemaniu majÂą jÂą w sobie.
Tym, ktĂłrzy szukajÂą destrukcji w mojej przestrzeni, zdecydowanie mĂłwiĂŞ NIE.

Dlatego kaÂżdemu, kto bĂŞdzie chciaÂł zdominowaĂŚ  to forum poprzez destrukcjĂŞ (trolowanie) bĂŞdĂŞ siĂŞ kategorycznie sprzeciwiaÂł, bez wzglĂŞdu na konsekwencje.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 09:26:24 wysłane przez Thotal » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #27 : Marzec 18, 2010, 09:33:04 »

twoja kategorycznoœÌ niestety zd¹¿a jeœli ju¿ nie osi¹gne³a stadium fanatyzmu - œwiadcz¹ o tym najlepiej posty które pousuwa³eœ. i ocenê tego pozostawiê czytelnikom - dalsz¹, jak¹kolwiek duskusjê z kimœ tak zaœlepinym swoimi pogl¹dami mimo ¿e mówi o otwartoœci umys³u uwa¿am za bezcelow¹. ot poprostu kolejna hipokryzja fanatycznych obroùców wymieraj¹cych pogl¹dów.

Thotal
Gość
« Odpowiedz #28 : Marzec 18, 2010, 09:45:15 »

Masz wybór, mo¿esz pogr¹¿aÌ siê we w³asnej destrukcji i zwalaÌ ca³e "z³o" na innych, albo uczestniczyÌ w rzeczowej dyskusji. Nie musisz sam siebie eliminowaÌ na tym forum, mo¿esz w pozytywny sposób wp³ywaÌ na siebie i ca³e otoczenie.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #29 : Marzec 18, 2010, 12:33:48 »

pod warunkiem Âże przyjmĂŞ "jedynie sÂłuszny" tutaj punkt widzenia zgodny z waszymi zaÂłoÂżeniam? thotal, nie obraÂżaj mojej inteligencji.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #30 : Marzec 18, 2010, 12:49:31 »

Ca³y czas pracujesz na w³asn¹ niekorzyœÌ, twoja "inteligencja" jest twoim najwiêkszym wrogiem...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 12:50:02 wysłane przez Thotal » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #31 : Marzec 18, 2010, 21:12:39 »

Nie wiem, jak to jest z Dexterem (to jakiÂś gÂłupek i prymityw),
Czy dobrze przeczytaÂłem, Âże autorem tego stwierdzenia jest administrator tamtego forum?

"Problemem" naszego forum jest to, Âże czĂŞsto nie ma mowy o merytorycznej dyskusji. Gdy dyskusja zaczyna zmierzaĂŚ w stronĂŞ niewygodnÂą dla pewnych osĂłb zaczynajÂą siĂŞ wyÂślizgiwaĂŚ wszelkimi sposobami, oczywiÂście zrzucajÂąc winĂŞ za taki stan na osoby "niewygodne". Gdy ktoÂś mĂłwi prawdĂŞ nie bĂŞdzie uciekaÂł od pytaĂą i dyskusji, gdy to robi - ma coÂś do ukrycia.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #32 : Marzec 18, 2010, 21:48:33 »

Arteq UÂśmiech podaÂłam ÂżrĂłdÂło informacji. TeÂż siĂŞ trochĂŞ zdziwiÂłam ze tak napisaÂła ,Jednak nie o to mi chodziÂło.ChciaÂłam podac przykÂłady trolla internetowego.
Pozdr.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
east
Gość
« Odpowiedz #33 : Marzec 18, 2010, 22:39:06 »

thotal, przecieÂż to z ciebie siĂŞ ÂśmiejÂą czytajÂąc te wypowiedzi.
Ja siĂŞ z Thotala nie ÂśmiejĂŞ. JeÂśli stwierdzasz ,Âże siĂŞ ÂśmiejÂą z jego wypowiedzi, to wymieĂą kogo masz na myÂśli. MoÂże ktoÂś CiĂŞ poprze ...
arteq
Gość
« Odpowiedz #34 : Marzec 19, 2010, 11:18:12 »

Arteq UÂśmiech podaÂłam ÂżrĂłdÂło informacji. TeÂż siĂŞ trochĂŞ zdziwiÂłam ze tak napisaÂła ,Jednak nie o to mi chodziÂło.ChciaÂłam podac przykÂłady trolla internetowego.

WidziaÂłem ÂźrĂłdÂło. ZdziwiÂłem siĂŞ, Âże administrator mĂłgÂł w taki sposĂłb wypowiedzieĂŚ siĂŞ o swoim forumowiczu, tym bardziej jeÂżeli chce byĂŚ dla kogoÂś osobÂą powaÂżnÂą. 
Chanell co powiedziaÂłabyÂś gdyby na tym forum ktoÂś uÂżyÂł takich okreÂśleĂą w stosunku do innego forumowicza? No chyba, Âże byÂłby to forumowicz do ktĂłrego jesteÂś niechĂŞtna.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 11:20:09 wysłane przez arteq » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #35 : Marzec 19, 2010, 12:42:44 »

jak to co? chanell natychmiast przyznaÂłaby minusa z odpowiednim "uzasadnieniem" oczywiÂście jeÂżeli forumowicz posiada odmienne od niej zdanie a posta usuneÂła. w przeciwnym przypadku umiejĂŞtnie zamiotÂłaby temat pod dywan i rozeszÂłoby siĂŞ po koÂściach. powszechnie stosowany tu zabieg aby tor dyskusji nie zboczyÂł z gĂłry ustalonej, jedynie sÂłusznej trajektorii. nazywa siĂŞ to skrajnÂą stronniczoÂściÂą, czyli jak odczytujĂŞ na tym forum jednÂą z "najwaÂżniejszych" i "podstawowych" zalet moderatora.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 13:11:17 wysłane przez marek324 » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #36 : Marzec 19, 2010, 13:29:22 »

jeÂżeli komuÂś jest tu tak Âźle, wszystko tu jest nie tak, wszyscy sÂą fanatykami czy jakimiÂś poraÂżkami, to co robiÂą tu takie normalne osoby?
skoro siĂŞ tu meczÂą z banda nieudacznikĂłw czego tu szukajÂą?
czy istnieje w caÂłym internecie tylko to forum?
mĂŞczÂą siĂŞ czytajÂąc posty nietolerowanych przez siebie osĂłb, po co?

a moÂże sÂą masochistami? i lubiÂą byĂŚ minusowa-ni .... to by wiele wytÂłumaczyÂło
  a moÂże no wÂłaÂśnie ... sÂą trollami .....

Pozdrawiam UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #37 : Marzec 19, 2010, 13:36:55 »

O, odezwaÂła siĂŞ osoba ktĂłra nigdy nie miaÂła zastrzeÂżeĂą do kogokolwiek z forum.
O swoim podejœciu do tego forum pisa³em ju¿ wielokrotnie - i oczywiœcie nikt nie trzyma mnie tutaj na si³ê. Co nie znaczy, ¿e mam zamykaÌ oczy na patologie czy nie dostrzegaÌ hipokryzji.
wiki
Gość
« Odpowiedz #38 : Marzec 19, 2010, 13:50:51 »

i nadal nie mam .. ja tylko się zastanawiam......

a co Ciebie tu trzyma? to już Ty sam wiesz UÂśmiech

Pozdrawiam Cie UÂśmiech)) bardzo serdecznie, nie odbieraj tego powyższego postu jako atak na Ciebie nie to było moim zamiarem UÂśmiech

Pewien mędrzec powiedział: „Człowiek ślepy od
urodzenia nigdy nie pozna znaczenia ciemności, ponieważ nigdy nie doświadczył światła".
Jeśli potrafimy spokojnie godzić przeciwień­stwa, świadomie akceptujemy ich dynamiczne współistnienie, to automatycznie coraz mniej osą­dzamy. Zwycięzca i zwyciężony postrzegani są ja­ko dwa bieguny tej samej istoty.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 14:13:06 wysłane przez wiki » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #39 : Marzec 19, 2010, 14:52:21 »

Nie, nie odbieram jako atak. KaÂżdy ma prawo wyraziĂŚ swoje zdanie, nawet w dobitny sposĂłb. Inni mogÂą siĂŞ z nim zgodziĂŚ lub nie.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #40 : Marzec 20, 2010, 00:25:54 »

WidziaÂłem ÂźrĂłdÂło. ZdziwiÂłem siĂŞ, Âże administrator mĂłgÂł w taki sposĂłb wypowiedzieĂŚ siĂŞ o swoim forumowiczu, tym bardziej jeÂżeli chce byĂŚ dla kogoÂś osobÂą powaÂżnÂą. 
Chanell co powiedziaÂłabyÂś gdyby na tym forum ktoÂś uÂżyÂł takich okreÂśleĂą w stosunku do innego forumowicza? No chyba, Âże byÂłby to forumowicz do ktĂłrego jesteÂś niechĂŞtna.

Arteq ,niecierpiĂŞ,nieznoszĂŞ i nienawidzĂŞ gdy ktoÂś kogoÂś wyzywa i napewno bym w tej sprawie  coÂś zrobiÂła .Takie sytuacje mnie przygnĂŞbiajÂą bo doÂświadczyÂłam tego na wÂłasnej skĂłrze.

edit; wszelkiego rodzaju poniÂżania i gnĂŞbienia psychicznego drugiego czÂłowieka
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2010, 09:28:47 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #41 : Marzec 20, 2010, 00:52:10 »

Przyj¹³em do wiadomoœci.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: