marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 18, 2010, 09:08:40 » |
|
thotal, przecieÂż to z ciebie siĂŞ ÂśmiejÂą czytajÂąc te wypowiedzi. co zaÂś siĂŞ tyczy stosowanej tu stronniczoÂści to juÂż jest ÂżaÂłosne.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 18, 2010, 09:20:17 » |
|
Powiem tak, nigdy nie interesowaÂło mnie, czy ludzie siĂŞ ÂśmiejÂą ze mnie, czy nie... ja jestem wesoÂły (zawsze uÂśmiechniĂŞty), zadowolony z siebie, a reszta mnie nie interesuje. Ci, ktĂłrzy szukajÂą na zewnÂątrz destrukcji, w moim mniemaniu majÂą jÂą w sobie. Tym, ktĂłrzy szukajÂą destrukcji w mojej przestrzeni, zdecydowanie mĂłwiĂŞ NIE. Dlatego kaÂżdemu, kto bĂŞdzie chciaÂł zdominowaĂŚ to forum poprzez destrukcjĂŞ (trolowanie) bĂŞdĂŞ siĂŞ kategorycznie sprzeciwiaÂł, bez wzglĂŞdu na konsekwencje. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 09:26:24 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 18, 2010, 09:33:04 » |
|
twoja kategorycznoœÌ niestety zd¹¿a jeœli ju¿ nie osi¹gne³a stadium fanatyzmu - œwiadcz¹ o tym najlepiej posty które pousuwa³eœ. i ocenê tego pozostawiê czytelnikom - dalsz¹, jak¹kolwiek duskusjê z kimœ tak zaœlepinym swoimi pogl¹dami mimo ¿e mówi o otwartoœci umys³u uwa¿am za bezcelow¹. ot poprostu kolejna hipokryzja fanatycznych obroùców wymieraj¹cych pogl¹dów.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 18, 2010, 09:45:15 » |
|
Masz wybór, mo¿esz pogr¹¿aÌ siê we w³asnej destrukcji i zwalaÌ ca³e "z³o" na innych, albo uczestniczyÌ w rzeczowej dyskusji. Nie musisz sam siebie eliminowaÌ na tym forum, mo¿esz w pozytywny sposób wp³ywaÌ na siebie i ca³e otoczenie. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 18, 2010, 12:33:48 » |
|
pod warunkiem Âże przyjmĂŞ "jedynie sÂłuszny" tutaj punkt widzenia zgodny z waszymi zaÂłoÂżeniam? thotal, nie obraÂżaj mojej inteligencji.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marzec 18, 2010, 12:49:31 » |
|
Ca³y czas pracujesz na w³asn¹ niekorzyœÌ, twoja "inteligencja" jest twoim najwiêkszym wrogiem...
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 12:50:02 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Marzec 18, 2010, 21:12:39 » |
|
Nie wiem, jak to jest z Dexterem (to jakiÂś gÂłupek i prymityw), Czy dobrze przeczytaÂłem, Âże autorem tego stwierdzenia jest administrator tamtego forum? "Problemem" naszego forum jest to, Âże czĂŞsto nie ma mowy o merytorycznej dyskusji. Gdy dyskusja zaczyna zmierzaĂŚ w stronĂŞ niewygodnÂą dla pewnych osĂłb zaczynajÂą siĂŞ wyÂślizgiwaĂŚ wszelkimi sposobami, oczywiÂście zrzucajÂąc winĂŞ za taki stan na osoby "niewygodne". Gdy ktoÂś mĂłwi prawdĂŞ nie bĂŞdzie uciekaÂł od pytaĂą i dyskusji, gdy to robi - ma coÂś do ukrycia.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #32 : Marzec 18, 2010, 21:48:33 » |
|
Arteq  podaÂłam ÂżrĂłdÂło informacji. TeÂż siĂŞ trochĂŞ zdziwiÂłam ze tak napisaÂła ,Jednak nie o to mi chodziÂło.ChciaÂłam podac przykÂłady trolla internetowego. Pozdr.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Marzec 18, 2010, 22:39:06 » |
|
thotal, przecieÂż to z ciebie siĂŞ ÂśmiejÂą czytajÂąc te wypowiedzi.
Ja siĂŞ z Thotala nie ÂśmiejĂŞ. JeÂśli stwierdzasz ,Âże siĂŞ ÂśmiejÂą z jego wypowiedzi, to wymieĂą kogo masz na myÂśli. MoÂże ktoÂś CiĂŞ poprze ...
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marzec 19, 2010, 11:18:12 » |
|
Arteq  podaÂłam ÂżrĂłdÂło informacji. TeÂż siĂŞ trochĂŞ zdziwiÂłam ze tak napisaÂła ,Jednak nie o to mi chodziÂło.ChciaÂłam podac przykÂłady trolla internetowego. WidziaÂłem ÂźrĂłdÂło. ZdziwiÂłem siĂŞ, Âże administrator mĂłgÂł w taki sposĂłb wypowiedzieĂŚ siĂŞ o swoim forumowiczu, tym bardziej jeÂżeli chce byĂŚ dla kogoÂś osobÂą powaÂżnÂą. Chanell co powiedziaÂłabyÂś gdyby na tym forum ktoÂś uÂżyÂł takich okreÂśleĂą w stosunku do innego forumowicza? No chyba, Âże byÂłby to forumowicz do ktĂłrego jesteÂś niechĂŞtna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 11:20:09 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Marzec 19, 2010, 12:42:44 » |
|
jak to co? chanell natychmiast przyznaÂłaby minusa z odpowiednim "uzasadnieniem" oczywiÂście jeÂżeli forumowicz posiada odmienne od niej zdanie a posta usuneÂła. w przeciwnym przypadku umiejĂŞtnie zamiotÂłaby temat pod dywan i rozeszÂłoby siĂŞ po koÂściach. powszechnie stosowany tu zabieg aby tor dyskusji nie zboczyÂł z gĂłry ustalonej, jedynie sÂłusznej trajektorii. nazywa siĂŞ to skrajnÂą stronniczoÂściÂą, czyli jak odczytujĂŞ na tym forum jednÂą z "najwaÂżniejszych" i "podstawowych" zalet moderatora.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 13:11:17 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Marzec 19, 2010, 13:29:22 » |
|
jeÂżeli komuÂś jest tu tak Âźle, wszystko tu jest nie tak, wszyscy sÂą fanatykami czy jakimiÂś poraÂżkami, to co robiÂą tu takie normalne osoby? skoro siĂŞ tu meczÂą z banda nieudacznikĂłw czego tu szukajÂą? czy istnieje w caÂłym internecie tylko to forum? mĂŞczÂą siĂŞ czytajÂąc posty nietolerowanych przez siebie osĂłb, po co? a moÂże sÂą masochistami? i lubiÂą byĂŚ minusowa-ni .... to by wiele wytÂłumaczyÂło a moÂże no wÂłaÂśnie ... sÂą trollami ..... Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marzec 19, 2010, 13:36:55 » |
|
O, odezwa³a siê osoba która nigdy nie mia³a zastrze¿eù do kogokolwiek z forum. O swoim podejœciu do tego forum pisa³em ju¿ wielokrotnie - i oczywiœcie nikt nie trzyma mnie tutaj na si³ê. Co nie znaczy, ¿e mam zamykaÌ oczy na patologie czy nie dostrzegaÌ hipokryzji.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marzec 19, 2010, 13:50:51 » |
|
i nadal nie mam .. ja tylko się zastanawiam...... a co Ciebie tu trzyma? to już Ty sam wiesz  Pozdrawiam Cie  )) bardzo serdecznie, nie odbieraj tego powyższego postu jako atak na Ciebie nie to było moim zamiarem  Pewien mędrzec powiedział: „Człowiek ślepy od urodzenia nigdy nie pozna znaczenia ciemności, ponieważ nigdy nie doświadczył światła". Jeśli potrafimy spokojnie godzić przeciwieństwa, świadomie akceptujemy ich dynamiczne współistnienie, to automatycznie coraz mniej osądzamy. Zwycięzca i zwyciężony postrzegani są jako dwa bieguny tej samej istoty.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 14:13:06 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marzec 19, 2010, 14:52:21 » |
|
Nie, nie odbieram jako atak. KaÂżdy ma prawo wyraziĂŚ swoje zdanie, nawet w dobitny sposĂłb. Inni mogÂą siĂŞ z nim zgodziĂŚ lub nie.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marzec 20, 2010, 00:25:54 » |
|
Arteq  podaÂłam ÂżrĂłdÂło informacji. TeÂż siĂŞ trochĂŞ zdziwiÂłam ze tak napisaÂła ,Jednak nie o to mi chodziÂło.ChciaÂłam podac przykÂłady trolla internetowego. WidziaÂłem ÂźrĂłdÂło. ZdziwiÂłem siĂŞ, Âże administrator mĂłgÂł w taki sposĂłb wypowiedzieĂŚ siĂŞ o swoim forumowiczu, tym bardziej jeÂżeli chce byĂŚ dla kogoÂś osobÂą powaÂżnÂą. Chanell co powiedziaÂłabyÂś gdyby na tym forum ktoÂś uÂżyÂł takich okreÂśleĂą w stosunku do innego forumowicza? No chyba, Âże byÂłby to forumowicz do ktĂłrego jesteÂś niechĂŞtna. Arteq ,niecierpiĂŞ,nieznoszĂŞ i nienawidzĂŞ gdy ktoÂś kogoÂś wyzywa i napewno bym w tej sprawie coÂś zrobiÂła .Takie sytuacje mnie przygnĂŞbiajÂą bo doÂświadczyÂłam tego na wÂłasnej skĂłrze. edit; wszelkiego rodzaju poniÂżania i gnĂŞbienia psychicznego drugiego czÂłowieka
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2010, 09:28:47 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marzec 20, 2010, 00:52:10 » |
|
Przyj¹³em do wiadomoœci.
|