Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 01, 2010, 00:56:57 » |
|
Owszem zawsze cos wznosi sie wzgledem czegos. W tym wypadku odnosnikiem dla nas ( rozwoj duchowy) jest poziom rozwoju przed rozpoczeciem kolejnych prob doskonalenia sie. Tak samo ja w szkole pierwsza klasa w odniesieniu do ukonczonyc studiow. Ale czy dawny pierwszoklasista cos traci? Czy wspolczesny absolwet zyskuje? Rozwoj to rozwoj , ale mozna tez wybrac stagnacje , to nie przymus. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 01, 2010, 05:53:07 » |
|
"Nie ma usprawiedliwien na tworzenie sobie niewolnikow , ktorymi rozgrywa sie swoje osobiste prymitywne plany. Utworzony przez Enki "prototyp' czlowieka, to myslacy i czujacy ludzie!"
Chrystus powiedziaÂł jasno : "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieĂą"
Annunaki post¹pili Ÿle. Tego siê nie da ukryc. Ale od tysiêcy lat próbuj¹ naprawic swój b³¹d.
S¹ jak matka która mówi ju¿ prawie doros³ej córce. - Jak by³am ma³a pope³ni³am b³¹d ,cudzo³o¿y³am i pojawi³aœ siê ty córeczko. Ale zmieni³am siê i kocham ciê. Wybacz mi!
Ludzie sÂą obecnie w podobnej sytuacji. Trzeba zadac to pytanie. Czy mamy wybaczyc Annunaki? PrzecieÂż Chrystus kazaÂł to robic.
Czy mamy podstawy do wybaczenia.
1)Czy wyznali winê. Otu¿ wyznali. "Ksiêga Enki" jest autentycznym wyznaniem wszystkich win Bia³ego Bractwa. Spisano je dawno temu na glinianych tabliczkach, aby dorastaj¹ca ludzkoœc je odkopa³a i odczyta³a. I tak te¿ siê sta³o. Wyznanie winy zosta³o odkopane, odszyfrowane i obecnie jest dostêpne niemal dla ka¿dego w postaci ksi¹¿ki.
2)Czy poza wyznaniem winy BiaÂłego Bractwa - Annunaki wzglĂŞdem ludzkoÂści sÂą jakiekolwiek dowody Âżalu za to co siĂŞ staÂło? Tak. KsiĂŞga Enki wskazuje, Âże Annunaki szczerze ÂżaÂłujÂą tego co siĂŞ staÂło. WrĂŞcz nie mogÂą tego przeÂżyc. CzytajÂąc ksiĂŞgĂŞ Enki widac to jak na dÂłoni.
3)Czy za wyznaniem winy i Âżalem stojÂą dodatkowo jakieÂś dowody zadoÂścuczynienia? OczywiÂście, Âże stojÂą. JuÂż o tym pisaÂłem. CaÂły czas prowadzÂą nasz rozwĂłj, dali nam dekalog, wyplenili bezsensowne wielobĂłstwo, poÂświĂŞcajÂą siĂŞ w inkarnacjach w ciaÂła ludzkie.
Czy zatem Annunaki nie majÂą serca? Czy BiaÂłe Bractwo to autentycznie bezduszne bioroboty? RozsÂądzcie sami kto ma racjĂŞ.
Inna sprawa Jak moÂżna osiÂągnÂąc poziom MiÂłoÂści Chrystusowej wyrzucajÂąc z siebie tyle jadu i oszczerstw? JeÂżeli twoi Przewodnicy Duchowi Kiaro nie wybaczÂą BiaÂłym Braciom ich win to o najwyÂższych poziomach wibracji bĂŞdÂą mogli tylko mĂłwic niezaleÂżnie ile tysiĂŞcy postĂłw jeszcze poprzez Ciebie napiszÂą. Bez wybaczenia StraÂżnik Progu ich tam nie dopuÂści. PrzekaÂż im wyrazy mojej szczerej miÂłoÂści i Âżalu za to co siĂŞ staÂło. W imieniu BiaÂłych Braci, a kto wie moÂże i swoim. Licho wie kim siĂŞ byÂło tysiÂące lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
Thekristo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 01, 2010, 11:27:51 » |
|
Przed nami,9-go maja,sesja 106-ta,rowniez w Chicagowie.Na pewno nie bedzie sie roznic niczym od poprzednich..no moze tylko zawartoscia i iloscia kolejnych glupot. Pozdrawiam.
A wiĂŞc powiedz mi kim lub czym jest En-Ki i te wszystkie sesje??
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 01, 2010, 11:56:35 » |
|
Witaj JACK, NiewÂątpliwie masz racjĂŞ piszÂąc o koniecznoÂści wybaczenia. To podstawa, by iœÌ dalej. Pozostaje tylko jeszcze kwestia wiedzy. Ty bierzesz za oczywistoœÌ, Âże przekazy z glinianych tabliczek sÂą prawdÂą i jednoczeÂśnie wyznaniem win, ktĂłre domagajÂą siĂŞ zadoœÌuczynienia. I Âże takowe ma miejsce, czyli Âże Annunaki dbajÂą o nas, prowadzÂą nas. Kiara natomiast wci¹¿ przekonuje o celowym odwrĂłceniu wiedzy o 180 stopni, o dalszych oszustwach i matactwach. I przekazuje nowÂą wiedzĂŞ, wg niej prawdziwÂą. Jako, Âże nie za bardzo moÂżemy to wszystko zweryfikowaĂŚ pozostaje odniesienie siĂŞ do wÂłasnego wnĂŞtrza, do uczuĂŚ ktĂłre sÂą w nas. Te zaÂś jednych prowadzÂą do wybaczenia, innych nie. Jeszcze innym jest to wszystko zupeÂłnie obojĂŞtne, bo po prostu nie wierzÂą w Âżadne przekazy. Jednak wci¹¿ chodzi o prawdĂŞ, jaka ona jest? Czy niezmiennie bĂŞdzie to prawda indywidualna? Istnieje przecieÂż bezwzglĂŞdne zero oraz plus i minus… NaleÂżaÂłoby rĂłwnieÂż zadaĂŚ pytanie o cel dziaÂłaĂą zarĂłwno jednej jak i drugiej strony. Chyba, Âże to ta sama strona i jeden cel… ENERGIA… a ta uÂżyta moÂże byĂŚ w ró¿nych celach… Pozdrawiam 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 01, 2010, 11:58:57 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 01, 2010, 15:07:13 » |
|
Thekristo A wiĂŞc powiedz mi kim lub czym jest En-Ki i te wszystkie sesje?? Najpierw powstal zamysl sciemy,pozniej byla p.Lucyna Lobos,pozniej byl pomysl zrobienia z niej swiatowego medium,pozniej byl byt,ktory przemawia przez nia,pozniej byt ten nazwano Samuelem,ale poniewaz imie to niewiele sie kojarzylo wiec p.Choroszy ukradla i imie(En-ki) i legende o nim z ksiazki autorstwa Z.Sitchina pt:"Zaginiona ksiega Enki",jeszcze pozniej skradziono Sitchinowi Nibiru,czyli straszak #1 i sila napedowa projektu cheops.Enki caly czas "przemawial" przez usta p.Lucyny tworzac 105 sesji(jak do tej pory)..uuuu...brak mi tchu..i w ten oto prosty sposob powstala najgorsza gatunkowo(porownaj do Wing Makers)sciema majaca napelniac kiese jej tworcow. Ja osobiscie jestem pewien,ze zaden Enki nie istnieje i nie przemawia przez p. Lucyne. Dowody znajdziesz we wszystkich sesjach,czyli sa to kompletne(o ile bzdury moga byc kompletnymi)bzdury,klamstwa,manipulacje i pogrywania na ludzkich uczuciach.Zauwaz,ze zadna z przepowiedni sie nie sprawdzila a termin zobaczenia Nibiru golym okiem jest przesuwany co roku..z roku na rok.Tak to wyglada w bardzo wielkim skrocie i trwa ponad 8lat,.dzieki ludziom naiwnym oczywiscie.Porzucono Sleze,porzucono Haware i Fayum, przymierzaja sie teraz do wykopkow w Memfis i po obu stronach Muru Berlinskiego (Berlin Wall)gdzie nastapil zawal kilku domow i odslonilo sie wejscie do swiatyni.PCH/MF zmienia plany jak rekawiczki...tylko co z tego,jesli nie maja zadnych pozwolen na dalsze prace ekskawacyjne od Najw.Rady Starozytnosci Egiptu..? Tak wiec - podsumowujac - Projekt Cheops to pasmo niepowodzen , klesk.. i nie moze byc inaczej.Na klamstwach nie zbuduje sie niczego, a ze mieli zabawe,darmowe wycieczki do Egiptu,zajecie i jakies tam wziecie u ludzi...to i tak za malo w porownaniu z tym na co liczyli tak naprawde. Liczyli na miliony.Ksiazki o przebudzeniu Cheopsa i znakach czasu wyladuja w smietniku literatury,bo nie sa z gatunku sci-fi lecz mialy glosic prawde a nie glosza.Makulatura i upadle nadzieje tych,co uwierzyli..Nic wiecej.Ciekaw jestem zakonczenia i tu mnie moga zaskoczyc. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 01, 2010, 15:16:05 » |
|
Jacek poruszyles tu dwa niezalezne tematy ,a moze nawet trzy. 1. Biale Braterstwo ( dlaczego nie sistrzanstwo?) 2.Klamstwa , kretactwa i manipulacje kiedys i wspolczesnie. 3. Wybaczanie. "Biale Braterstwo" , to tylko naturalny etap w rozwoju kazdej energii , poziom osiagniecia bieli czyli najwyzszy poziom rozwoju w plaszczyznie wiedzy materialnej jednego aspektu , meskiego. To wszystko , wiedza od , do w aspekcie poznawania materii. I tu co mozna wybaczac? Dla Myslicieli i dla mnie rowniez jest to droga poznawania wiedzy o sobie , bo zawsze poznajemy wiedze o sobie na tle przeroznych zdarzen. Sprawa powiedzmy "rozliczen" z tej wedrowki , to zadanie indywidualne kazdej Energii ( miedzy aspektem wcielonym a tym , ktory nie bierze udzialu w zadnych wcieleniach) i Stworca. Ja nie jestem ani od rozliczania , ani od oceniania nikogo. Moja rola jest odkrywanie wszelakiego rodzaju oszustw , kretactw i manipulacji , czynionych kiedys i wspolczesnie. Kazdy sam musi zajac stanowisko wobec tych informacji , jak rowniez wybrac droge zgodna z wlasym sumieniem. Wybaczanie , to rowniez bardzo indywidualne zagadnienie , kazdy ma inne doswiadczenia i kazdy sam musi dojrzec do mometu zaistnienia tego aktu w jego sercu. Ja bynajmniej nie mam z tym zadnego problemu , co nie znaczy ze, wybaczajac cokolwiek komukolwiek pojde jego droga za jego namowa , gdy system wartosci osoby i zdarzen nie sa jak moj. To iz sie komus cos wybaczy z przeszlosci , nie jest zadna gwarancja , ze ta osoba nadal nie bedzie czynila wobec nas podstepnych i nieprawych zachowan. Bywa ze nie a bywa iz tak. Niestety Enki nie wyzbyl sie jeszcze dawnych nawykow ( zwyczajnie jego rozwoj duchowy jest jeszcze bardzo prymitywny) klamstwa i manipulacji dla wlasnej korzysci. Jeszcze przed nim dluga droga w tej dziedzinie. Dlatego ja nadal odslaniam i bede odslaniala Jego wszelakie oszustwa i podstepy. To nie moj problem ograniczajacy mnie ( wybaczanie) ,to problem Enki i jemu podobnych istot ograniczajacy ich rozwoj , oraz przejscie w wyzszy wymiar.Jest nim brak , prawosci ,kretactwo , manipulacja i bezgraniczna chec wladzy , oraz przejecie Ziei dla wlasnych celi. Przez wieki ta grupa przygotowywala sie do nadchodzacego mometu wejscia w wyzszy wymiar , i przez wieki pozostawiala na ziemi falszywe artefakty , odwracajace nasza uwage od prawdy o sobie i o nich. No coz? Oni sobie , Stworca zas ma plan wobec ludzkosci nie pozwalajacy odebrac jej wolnostojenstwa i rozwoju indywidualnego, dlatego pojawiaja sie ludzie odslaniajacy te matactwa odwieczne, nie dajacy sie zmanipulowac pozorami prawdy. I nic na to nie pomozesz , ani Ty , ani nikt inny. Plan Stworcy jest ponad wszelakimi mozliwosciami tych bytow , oni musza sie podpozadkowac zasada i zaakceptowac wole Stworcy. Gdyby wola Stworcy bylo odkopanie mumi i wlozenie jej do sarkofagu , juz dawno by sie zrealizowal ten plan. Skoro tak sie nie dzieje , to warto sie zatrzymac na chwile i pomyslec , DLACZEGO? , bo zlo zdominowalo by ziemie na najblizsze 25000 lat , mialo by to bardzo negatywne skutki dla calego zaswiatu. Dlatego ten perfidny zamysl Enki , oraz "Syriuszy B" nie zrealizuje sie i pora to zaakceptowac , miast "walic glowa w mur" Jednak jezeli ktos chce swoja glowa w ten "mur" walic , jeg wybor , Strac swoja energie ta ten cel , miast wykorzystac ja na swoj rozwoj niezbedny na momet przekraczania wymiarow Wolna wola obowiazuje nadal. Kiara  . ps. Mnie Samuel - enki zadnym bleble.. nie zwiedzie , zawsze bede odkrywala Jego podstepne oszustwa , i to wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 05, 2010, 20:27:12 » |
|
>Zuza<, za - za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. Tak wiêc +3pf'y
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 20:28:00 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Inteluminatis
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 05, 2010, 20:30:33 » |
|
Po Pierwsze!Samuel En-Ki nie wspomina niczego o Plejadanach! Po Drugie¯yczê Napoleonowi, ¿eby utrzyma³ siê jak najd³u¿ej! Tak nak³ania ¿eby zebraÌ siê na Napoleona, tylko, ¿e jak na niego siê zbieraj¹ to wtedy ju¿ milczy! Wszelkie moje listy, korespondencje zosta³y przemilczane ! i to d³ugo przed moim wys³aniem, a jakoœ o Smoleùsku, Kaczyùskim mogli wspomnieÌ - ciekawe. BOHDAN: Gdzie obecnie znajduje siê Planeta Nibiru i kiedy bêdzie widzialna na naszej pó³kuli pó³nocnej?
EN-KI: GdzeÂś w kosmosie na pewno siĂŞ znajduje. Jeszcze na tyle daleko, Âże nie jest widoczna i nie bĂŞdzie widoczna goÂłym okiem. Ale przyszÂły rok juÂż wam obiecujĂŞ, bo obiecujĂŞ od dawna, Âże jÂą ujrzycie – a ujrzycie. Czy o to wÂłaÂśnie chodzi, Âżeby uwierzyĂŚ tak jak ten niewierny Tomasz – kiedy przyszedÂł Jezus? ZobaczĂŞ Nibiru, to uwierzĂŞ!!! Nie zobaczĂŞ, nie bĂŞdĂŞ wierzyÂł i nic nie bĂŞdĂŞ robiĂŚ. No to nie pomagaj. WÂłaÂśnie o to chodzi, Âżeby zd¹¿yĂŚ przed bliskoÂściÂą tej Planety, bo energia tej Planety juÂż oddziaÂłowuje na ZiemiĂŞ, czy na wszystko, co siĂŞ znajduje na jej drodze. Czy to takie trudne do zrozumienia? JuÂż – jeÂśli koniecznie chcesz znakĂłw i zobaczyĂŚ tĂŞ PlanetĂŞ – jedÂź na Biegun PoÂłudniowy. Tam siĂŞ znajduje najwiĂŞksze obserwatorium astronomiczne. Jak ci szczĂŞÂście dopisze, to ci poka¿¹. SÂłucham.Ahaaaaaaaa..... rozumiem.......gdzieÂś w kosmosie, no to juÂż teraz wiem gdzie.... dziĂŞkujĂŞ za kompetentnÂą odpowiedÂź!!!...i nie bĂŞdzie widoczna goÂłym okiem.Wiem o tym i zapewne minie ten rok nikt jej nie zauwaÂży, a jak ktoÂś zapyta: "No i gdzie ona jest" to wtedy wspomnisz o sÂłowach z przed roku z sesji 105: "nie bĂŞdzie widoczna goÂłym okiem" i tak wywalisz kota ogonem. UwaÂżam, Âże prostsza odpowiedÂź brzmi: Nie bĂŞdzie widoczna w ogĂłle!!! A na takÂą wycieczkĂŞ na biegun poÂłudniowy wiadomo, Âże nikt siĂŞ nie wybierze no chyba, Âże pojawi siĂŞ kolejna czêœÌ z serii Tomb Raider albo Indiana Jones. ...Tam siĂŞ znajduje najwiĂŞksze obserwatorium astronomiczne. Jak ci szczĂŞÂście dopisze, to ci poka¿¹. SÂłucham.SzczĂŞÂście mi dopiszĂŞ jak - jak podzielisz siĂŞ ze mnÂą swoim wdowim groszem i opÂłacisz mi takÂą wycieczkĂŞ wraz z atrakcjami. EN-KI: I tutaj teÂż poproszĂŞ na sesjĂŞ osobistÂą. Pytanie niby proste. Dlaczego mĂłwi siĂŞ, Âże BĂłg jest miÂłoÂściÂą, a z drugiej strony traktuje siĂŞ Boga, jak kogoÂś okrutnego, mÂściwego, zaborczego? CoÂś tu siĂŞ nie zgadza – nieprawdaÂż? BĂłg jest miÂłoÂściÂą i BĂłg chce, Âżeby kaÂżdy z was byÂł szczĂŞÂśliwy. Chcesz wiĂŞcej informacji – przyjdÂź. SÂłucham.
- poniewaÂż czÂłowiek nim jest i proszĂŞ bez zatajania prawdy przed publicznoÂściÂą.
EN-KI: Uwa¿asz Krystyno, ¿e jestem ma³o rozgarniêtym duchem i na takie pytanie tobie odpowiem tu, na sali? Przy tym du¿ym zgromadzeniu, gdzie nie s¹ sami przyjaciele? S¹ i tacy, którzy chc¹ us³yszeÌ, chc¹ wyci¹gn¹Ì informacje i zrobiÌ z tego u¿ytek. Nie to, ¿e nie wiem - bo wiem, ale nie odpowiem na to pytanie. S³ucham.
- Przed jakÂą prawdÂą siĂŞ ukrywasz? No to wezmĂŞ dyktafon na takÂą sesje, nagram to co powiedziaÂła "lucyna" i opublikujĂŞ jÂą w internecie. I na to samo wyjdzie.
EN-KI: Jak bardzo „lubiĂŞ“ takie pytnia… Mamona… mamona… i jeszcze raz mamona. Gdy nie dojdzie do zabezpieczenia Ziemi, to mogĂŞ wam zagwarantowaĂŚ, Âże nikomu ten "wdowi grosz" nie bĂŞdzie potrzebny do niczego. Natomiast teraz, kiedy zachodzi ta potrzeba bardzo gÂłoÂśnego mĂłwienia o tym „Napoleonie egipskim“ – radio Barbary Choroszy bĂŞdzie mĂłwiĂŚ. BĂŞdzie uczestniczyĂŚ w tej akcji, zbiorowej akcji, Âświatowej akcji "szturmu" na Egipt, rzÂąd i „Napoleona“. Czasami warto daĂŚ ten "wdowi grosz" po to, Âżeby spokojnie spaĂŚ, Âżeby mieĂŚ to poczucie bezpieczeĂąstwa dla siebie, dla swoich najbliÂższych. Dlaczego tak krĂłtkowzrocznie patrzycie? KrĂłtka jest myÂśl dzisiaj. Dzisiaj k³ótnie, dzisiaj zwady. Pytam siĂŞ – co jutro? Co wam przyniesie jutro? Co wam da to poczucie bezpieczeĂąstwa? PeÂłna sakiewka, czy to, Âże bĂŞdziecie mieĂŚ juÂż tÂą gwarancjĂŞ wykopalisk? WiĂŞc, niech kaÂżdy z was, kto dzisiaj siĂŞ szarpie o ten "wdowi grosz" – bo tutaj to mĂłgÂłbym jeszcze do niejednej osoby mieĂŚ zastrzeÂżenia co do „wdowiego grosza“, tak jak gdyby ten „wdowi grosz“ byÂł najwaÂżniejszy w waszej sakiewce. Tak jak powiedziaÂłem wczeÂśniej – moÂżna nie daĂŚ tego wdowiego grosza, moÂżna nic nie robiĂŚ. MoÂżna zamkn¹Ì jednÂą fundacjĂŞ, drugÂą, trzeciÂą, czwartÂą fundacjĂŞ. Ci, co poÂświĂŞcajÂą siĂŞ tej pracy, bo to jest poÂświĂŞcenie - wrĂłcÂą do swoich zajĂŞĂŚ i zaczekajmy… zaczekajmy wszyscy do roku dwunastego. Ale ileÂż to radoÂści – sakiewski bĂŞdÂą peÂłne i nie trzeba bĂŞdze dawaĂŚ tego "wdowiego grosza". PrzemyÂślcie to sobie. SÂłucham.
PrzemyÂślaÂłem to sobie i jak na razie najczĂŞÂściej to Ty posÂługujesz siĂŞ wdowim groszem, Ty go pomawiasz i Ty kierujesz uwagĂŞ publicznoÂści w jego stronĂŞ czyli wniosek taki, Âże najwaÂżniejszy i dla Ciebie i w sprawie Projektu Cheops jest "Wdowi Grosz" tylko, Âże nawet jak przelejĂŞ wam na konto ten jeden grosik to dalej powiesz, Âże grosz to za maÂło.
BOHDAN: Drogi En-Ki. KtĂłre lub czy jest to ostatnie moje wcielenie na Ziemi? Czy pochodzĂŞ z Ziemi – chodzi mi o mojÂą duszĂŞ? Czy wybuch wulkanu na Islandii jest poczÂątkiem koĂąca? Mateusz, lat 22.
EN-KI: No to Mateuszu – czeka ciĂŞ sesja osobista, pĂłki tutaj jeszcze medium jest. Bo coÂś mi siĂŞ wydaje, Âże czeka nas konkretna rozmowa. SÂłucham.
- Zapewne powiesz mu to co chce usÂłyszeĂŚ, to samo staÂło siĂŞ z moim znajomym, ktĂłry wybraÂł siĂŞ do Ciebie na sesjĂŞ.
BOHDAN: Jak mam odczytaÌ, ¿e wszystkie wydarzenia zwi¹zane z Polsk¹ dziej¹ siê g³ównie w kwietniu? Chodzi o œmierÌ papie¿a jak i Prezydenta Kaczyùskiego?
EN-KI: A to dopiero poczÂątek wydarzeĂą – bĂŞdÂą i nastĂŞpne miesiÂące. A to byÂł tylko zwykÂły "przypadek", zbieÂżnoœÌ miesiĂŞcy i nie ma tu Âżadnej g³êbszej przepowiedni. SÂłucham.
-SkÂąd wiedziaÂłem, Âże zaraz ÂśmierĂŚ KaczyĂąskiego zostanie odpowiednio wykorzystana. ZwykÂły przypadek? podobno nie ma przypadkĂłw, a to jednak zdarzajÂą siĂŞ przypadki. Aha... kto wie moÂże taki sam przypadek, dotyczy rĂłwnieÂż Ciebie.
-Nie muszĂŞ siĂŞ wcale powtarzaĂŚ... ani za ciebie odpowiadaĂŚ za chwilĂŞ i tak sam to przyznajesz:
BOHDAN: Czy to przypadek, Âże tu jestem?
EN-KI: Nie ma przypadkĂłw i nie przypadek, Âże tu jesteÂś. Tak jak mĂłwiÂłem, kiedy miaÂłem "zastĂŞpcĂŞ" - oglÂądaÂłem wasze serca i ci, ktĂłrzy sÂą tutaj dzisiaj zostali sprowadzeni. SÂłucham.
-Kobieta zmiennÂą jest
BOHDAN: Anin. Czy poznam partnera swojego Âżycia w tym roku i czy bĂŞdĂŞ z nim szczĂŞÂśliwa?
EN-KI: I tutaj proponowaÂłbym iœÌ do wró¿ki… Ja wró¿bitÂą nie jestem – a to pytanie byÂło raczej prowokujÂące i czĂŞÂściowo zÂłoÂśliwe. SzczĂŞÂście moÂże leÂżeĂŚ na drodze kaÂżdego z was – i co masz na myÂśli mĂłwiÂąc „szczĂŞÂście“? SzczĂŞÂściu trzeba wyjœÌ na przeciw, a nie czekaĂŚ na nie z zaÂłoÂżonymi rĂŞkoma. SÂłucham.
Ta? A mo¿e ona na prawdê potrzebuje mi³oœci, o któr¹ wo³a i z któr¹ zg³asza siê do Ciebie ? Sam jesteœ z³oœliwy skoro to jej narzucasz z³oœliwoœÌ z tego powodu. Nie masz wra¿enia, ¿e taka odpowiedŸ mog³a j¹ zasmuciÌ, zaboleÌ i z³amaÌ jej serce?
Wró¿bit¹ nie jesteœ i nie tylko nim dziêkujê za tak¹ samoocenê.
BOHDAN: Jakie bĂŞdÂą skutki wybuchu wulkanu w Islandii? Czyli jakie mogÂą byĂŚ skutki, jeÂśli pyÂł wulkaniczny zacznie opadaĂŚ na ziemiĂŞ?
EN-KI: Jakie mogÂą byĂŚ skutki? Ziemia przysypana pyÂłem, problemy z oddychaniem, chorzy na serce, chorzy na astmĂŞ mogÂą mieĂŚ ogromne problemy. To co wybuchÂło, to co jest w tej chwili w powietrzu, to mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże jest to tylko takie niewielkie preludium do nastĂŞpnej gry Matki Ziemi. Do wybuchu w Islandii szykuje siĂŞ drugi wulkan, o wiele groÂźniejszy. Chmura juÂż przeszÂła przez IslandiĂŞ. Najgorzej bĂŞdzie mieĂŚ ten rejon, gdzie ta owa chmura opadnie. BĂŞdziemy… czyli nie do koĂąca my, te istoty duchowe, ale ci ktĂłrzy pomagajÂą Ziemi, bĂŞdÂą siĂŞ starali chmurĂŞ na tyle rozpĂŞdziĂŚ, aby szkĂłd byÂło moÂżliwie jak najmniej. SÂłucham.
-O takich samych skutkach to na geografii i biologii nas uczyli. Sam mogĂŞ odpowiedÂź na takie proste pytanie, na ktĂłre kaÂżdy zdrowo myÂślÂący odpowie tak samo.
BOHDAN: Kochany En-Ki, czy to, co sta³o siê dzisiejszego dnia w Krakowie to znak, ¿e Polska przyjació³ szukaÌ ma na wschodzie, a nie na zachodzie? Czy to wezwanie by wszyscy S³owianie siê zjednoczyli? Dziêkujê.
EN-KI: Nie tylko SÂłowianie. Czy ktoÂś, kto nie jest SÂłowianinem, a postĂŞpuje prawo - czy nie ma szans? WybraliÂśmy SÂłowian – bo to fakt. SÂłowiaĂąskie serce jest szybkie, podatne na wiele rzeczy, na dobro i na zÂło takÂże. Pytanie teÂż trochĂŞ prowokujÂące – czy przyjació³ szukaĂŚ trzeba "na wschodzie"? Przyjació³ moÂżesz mieĂŚ wszĂŞdzie – na wschodzie, na zachodzie, pó³nocy, poÂłudniu. WszĂŞdzie sÂą ludzie ktĂłrzy mogÂą, chcÂą byĂŚ z drugim czÂłowiekiem i wszĂŞdzie sÂą tacy, ktĂłrzy siĂŞ wzajemnie nienawidzÂą. To jest moja odpowiedÂź. Slucham.
Czyli wniosek taki, Âże wszyscy tak na prawdĂŞ sÂą sobie rĂłwni i moÂżna powiedzieĂŚ, Âże pod pewnym wzglĂŞdem wszyscy jesteÂśmy - takimi "SÂłowianami" kaÂżdy czÂłowiek jest takim SÂłowianem..... tylko, Âże...:
wybraliÂśmy was, ten rodzaj SÂłowiaĂąski bo SÂłowianie, Polacy zwÂłaszcza, majÂą duszĂŞ.
aha... a inni ludzie teÂż majÂą duszĂŞ? tym bardziej, Âże wszystkich takich samych ludzi moÂżna jak sam piszesz: [/color] "moÂżesz mieĂŚ wszĂŞdzie – na wschodzie, na zachodzie, pó³nocy, poÂłudniu"
ZwÂłaszcza Polacy powiadasz.... hmmm....
PoniewaÂż Projekt Cheops sam jest PolskÂą i tylko PolskÂą dziaÂłalnoÂściÂą?
Inteluminatis Nie rozumiem w jakim celu przeklei³eœ nam tu sesjê 105 ze strony g³ównej Pch,przecie¿ ka¿dy wie gdzie j¹ przeczytaÌ.Po za tym uzy³eœ czerwonego koloru czcionki ,którym pos³uguj¹ siê administratorzy i moderatorzy . pozdrwiam chanell
=================================
Najnowsza Sesja: 105
BOHDAN: Jak mam odczytaÌ, ¿e wszystkie wydarzenia zwi¹zane z Polsk¹ dziej¹ siê g³ównie w kwietniu? Chodzi o œmierÌ papie¿a jak i Prezydenta Kaczyùskiego?
EN-KI: A to dopiero poczÂątek wydarzeĂą – bĂŞdÂą i nastĂŞpne miesiÂące. A to byÂł tylko zwykÂły "przypadek", zbieÂżnoœÌ miesiĂŞcy i nie ma tu Âżadnej g³êbszej przepowiedni. SÂłucham.
BOHDAN: Czy to przypadek, Âże tu jestem?
EN-KI: Nie ma przypadkĂłw i nie przypadek, Âże tu jesteÂś. Tak jak mĂłwiÂłem, kiedy miaÂłem "zastĂŞpcĂŞ" - oglÂądaÂłem wasze serca i ci, ktĂłrzy sÂą tutaj dzisiaj zostali sprowadzeni. SÂłucham.
Podsumowanie: _______________ EN-KI:-A to byÂł tylko zwykÂły "przypadek" EN-KI:-Nie ma przypadkĂłw
______________________________________________________________ No to sÂą w koĂącu przypadki czy ich nie ma ? 
ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2010, 20:22:34 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maj 06, 2010, 11:56:53 » |
|
Intel- mo¿e to zaplanowany przypadek??  myœlê ¿e jakby dok³adniej poszukaÌ to mo¿na by znaleŸÌ tego wiêcej..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maj 13, 2010, 20:42:09 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2010, 20:42:29 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
xnmrphr
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maj 29, 2010, 20:51:03 » |
|
Witam.  Przepraszam, ale ja trochê nie w "temacie". Czy istnieje mo¿liwoœÌ zadaÌ "Pani Lucynie" kilka pytaù?
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Maj 30, 2010, 10:21:12 » |
|
Witam.  Przepraszam, ale ja trochê nie w "temacie". Czy istnieje mo¿liwoœÌ zadaÌ "Pani Lucynie" kilka pytaù? Tak. Musisz siê umówiÌ na sesjê prywatn¹.
|
|
|
|
|
|
|
Thekristo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maj 31, 2010, 21:23:16 » |
|
Czy istnieje mo¿liwoœÌ zadaÌ "Pani Lucynie" kilka pytaù? Tak. Musisz siê umówiÌ na sesjê prywatn¹.
a ile taka sesja kosztuje?
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 21:26:13 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 07, 2010, 20:15:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpień 07, 2010, 09:33:55 » |
|
Czy istnieje mo¿liwoœÌ zadaÌ "Pani Lucynie" kilka pytaù? Tak. Musisz siê umówiÌ na sesjê prywatn¹.
a ile taka sesja kosztuje? To zaleÂży czy wykupisz abonament czy na kartĂŞ. ;P
|
|
|
|
|
|
|
|