arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 06, 2010, 10:16:07 » |
|
Prawie sprytnie Kiaro, ale tylko prawie. Otó¿ wypowiadzasz siê o kandydatach œwiadomie u¿ywajaÌ tylko inicja³u - jak domyœlam siê nazwiska. Tylko, ¿e obaj panowie maj¹ nazwisko na K - Kaczyùski i Komorowski. Ale có¿, zawsze póŸniej bêdzie mo¿na powiedzieÌ ¿e wypowiada³aœ siê o tym drugim i wcisn¹Ì kwadratowego puzla w uk³adankê...
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 06, 2010, 10:31:56 » |
|
Witaj Val Dee,
niewatpliwie Twoj wybor byl najlepszy na jaki bylo Cie stac i dlatego otrzymales przebaczenie z gory. Pan Kaczynski reprezentuje system wartosci, z ktorymi nie kazdy musi sie zgadzac ale powinien przynajmniej respektowac jako cos, co jest czastka tego kraju, po ktorym stapa i ktory go zywi. Kaczynski ze swoim systemem wartosci jest zwiazany od lat, wyrosl razem z nim i ponosi na wlasnej skorze wszystkie konsekwencje. Ten drugi jest nosicielem ... no wlasnie czego, chyba raczej zespolu wytycznych i to ani wlasnych, ani jego partii. O jego osobowosci wole nie pisac bo bede musial zazyc tabletke forte plus. Prymityw, jak sie zastanowic, to jednak cos szlachetnego w porownaniu z obecnym prezydentem. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 06, 2010, 10:52:31 » |
|
polityka to sztuka czynienia iluzji,(mysle ze dolozono mu kilka procent:) czasem potrzebna sa ofiary..., mysle ze teraz nas czeka jeszcze wiecej cudow, ludzie lubia byc oszukiwani i mamieni, a ze sa czasy takie ze wiekszosc samodzielnie nie mysli...i zeby nie wiadomo co czlowieka nie da sie zmienic, wiec bedzie piekny demontaz tego co jeszcze mozna bylo nazwac polskie
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 06, 2010, 10:59:07 » |
|
Witaj Acentaurze,Czy w obecnych czasach moÂżna prowadziĂŚ caÂłkowicie suwerennÂą politykĂŞ? Nie sÂądzĂŞ… a te wytyczne i dyrektywy o ktĂłrych wspominasz jakoÂś dziwnie znĂłw wi¹¿¹ siĂŞ z Kremlem. Lecz to juÂż jest trochĂŞ inny Kreml, macki dÂłuÂższe i bardziej drapieÂżne, no i splÂątane z tymi z zachodu… Nie wydaje mi siĂŞ, Âże moÂżna pozostaĂŚ samotnÂą wyspÂą… Ziemia juÂż dawno zawÂłaszczona… teraz pora na zawÂłaszczenie ludzkimi duszami… i o to idzie gra… Na szczĂŞÂście mamy swoje kody dostĂŞpu do nas samych. Czy powierzymy je zarzÂądzajÂącym? ByĂŚ moÂże niektĂłrzy tak, ja wolĂŞ zatrzymaĂŚ w sobie mojÂą krainĂŞ… mlekiem i miodem pachnÂącÂą… Patrzmy na rĂŞce tych, ktĂłrych wybieramy… A mĂłwi siĂŞ, Âże jaki narĂłd, taki prezydent. Czy jednak nie za duÂże to uproszczenie? Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 06, 2010, 11:35:28 » |
|
Witaj ptaku, A mĂłwi siĂŞ, Âże jaki narĂłd, taki prezydent. Czy jednak nie za duÂże to uproszczenie? jakas prawda w tym jest, ale pod warunkiem, ze mamy do czynienia w miare suwerennym krajem. Zalosne jest to, ze te masy nie zdaja sobie sprawy, ze realizuja "polityke" a raczej psychopatyczne zwidy totalnie obce Polsce. Czy w obecnych czasach moÂżna prowadziĂŚ caÂłkowicie suwerennÂą politykĂŞ? strategicznie niejedno jest mozliwe, dopuki nie sprzedaje sie tego, co nie jest wlasnoscia ani partii ani rzadu, dopuki rzadzaca 51 procentowa wiekszosc nie zwala pozostalej czesci na glowe tego , czego nie da sie przez dziesieciolecia odwrocic. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 06, 2010, 11:53:25 » |
|
Witaj Acentaurze Pan Kaczynski reprezentuje system wartosci, z ktorymi nie kazdy musi sie zgadzac ale powinien przynajmniej respektowac jako cos, co jest czastka tego kraju, po ktorym stapa i ktory go zywi. Kaczynski ze swoim systemem wartosci jest zwiazany od lat, wyrosl razem z nim i ponosi na wlasnej skorze wszystkie konsekwencje. Ten drugi jest nosicielem ... no wlasnie czego, chyba raczej zespolu wytycznych i to ani wlasnych, ani jego partii Ale¿ z tych w³aœnie powodów Kaczyùski by³ przewidywalny i niezmienialny , a ten drugi .... w ka¿dym razie bardziej elastyczny. Kto i co na Niego wp³ynie to równie¿ zale¿y od Ciebie. Przynajmniej nie da siê zrzuciÌ wszystkiego na karb tego o skostnia³ym , wyizolowanym od œwiata krêgos³upie, a czêœÌ odpowiedzialnoœci trzeba bêdzie wzi¹Ì samemu za postêpowanie nowego nam panuj¹cego. Rozumiem, ¿e takie rozumowanie mo¿e nie byÌ pewnym ludziom na rêkê. W ka¿dym razie Naród wybra³ opcjê, ¿e nie wchodzimy po raz drugi do tej samej wody.
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 06, 2010, 12:26:17 » |
|
Witaj east, i co Ci mam odpowiedziec. Ja od lat obserwuje te psychoze zwiazana z bracmi Kaczynskimi. Widzialem to u wielu osob, ktorych bym nigdy o cos takiego nie podejrzewal. To obsesja bez precedensu, no moze porownywalna z Pilsudskim, no bo przeciez kazdy nawet we snie, wydeklamuje ich straszliwe wady. Jeszcze nikogo, nawet tych czerwonych zbirow niszczacych ten kraj, nie opluwano z taka zajadloscia. Po raz wtory sprawdzaja sie wizje wieszczow o miernocie ludzkich charakterow, szczegolnie tych, ktorzy jakby z roznych racji winni byc predestynowani do odrozniania trzeciorzednych od pierwszrzednych czynnikow. O tym wyizolowanym i skostnialym kregoslupie mowi z respektem swiat do dzisiaj w przeciwienstwie do mydlkow bez twarzy ale lepiej skrojonych garniturach. pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 12:32:55 wysłane przez acentaur »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 06, 2010, 12:40:51 » |
|
Nie chcĂŞ wieszczyĂŚ za WyspiaĂąskim, ale oby nie byÂło tak jak Âśpiewa CzesÂław Niemen… CzesÂław Niemen - MiaÂłeÂś chamie zÂłoty rĂłg.... http://www.youtube.com/watch?v=B-t7CqvBM2APozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 06, 2010, 12:45:45 » |
|
Witaj Val Dee,
niewatpliwie Twoj wybor byl najlepszy na jaki bylo Cie stac i dlatego otrzymales przebaczenie z gory. Pan Kaczynski reprezentuje system wartosci, z ktorymi nie kazdy musi sie zgadzac ale powinien przynajmniej respektowac jako cos, co jest czastka tego kraju, po ktorym stapa i ktory go zywi. Kaczynski ze swoim systemem wartosci jest zwiazany od lat, wyrosl razem z nim i ponosi na wlasnej skorze wszystkie konsekwencje. Ten drugi jest nosicielem ... no wlasnie czego, chyba raczej zespolu wytycznych i to ani wlasnych, ani jego partii. O jego osobowosci wole nie pisac bo bede musial zazyc tabletke forte plus. Prymityw, jak sie zastanowic, to jednak cos szlachetnego w porownaniu z obecnym prezydentem. pozdrawiam
Wartoœci wyznawane przez Kaczyùskiego: - k³amstwa (za jedno zosta³ skazany prawomocnym wyrokiem s¹du) - pomówienia (co ten pan wyprawia³ jak by³ premierem to szkoda mówiÌ... wszystkie te wykszta³ciuchy, szarpane pielêgniarki, ZOMO) - dwulicowoœÌ (nagle polubi³ lewicê i nie czuje do niej odrazy) - tchórzliwoœÌ (strasznie nie lubi np udzielaÌ wywiadów tym którzy maj¹ nieco odmienne zdanie od niego, mocny w gêbie ale tylko tam gdzie jest bo¿yszczem t³umów) - ca³kowita uleg³oœÌ wobec oszusta Rydzyka Opowiada siê jako katolik ale jest: - kawalerem (a przecie¿ ma siê rozmna¿aÌ ku chwale Boga) - zwolennikiem kary œmierci - jest bardzo daleki od polityki mi³oœci itd Podczas gdy pan Komorowski idea³em nie jest ale idea³y ma i trudno mu odmówiÌ walczenia o swoje przekonania. Wzorowy katolik (wyk³ada³ w seminarium przez wiele lat), ma ¿onê, 5 dzieci, piêkny ¿yciorys z czasów PRL (tu Kaczyùski wypada znacznie gorzej bo niby siê powo³uje na to, ¿e zak³ada³ "S" ale jak go potem zwi¹zkowcy pytali gdzie zak³ada³ i jaki mia³ numer legitymacji to ju¿ nie wiedzia³).
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 06, 2010, 13:07:58 » |
|
Witaj east, Po raz wtory sprawdzaja sie wizje wieszczow o miernocie ludzkich charakterow, szczegolnie tych, ktorzy jakby z roznych racji winni byc predestynowani do odrozniania trzeciorzednych od pierwszrzednych czynnikow.
No i co ja mam Tobie na to odpowiedzieĂŚ ... chyba tylko sÂłowami Andrew Leppera z ktĂłrychÂś tam wyborĂłw prezydenckich ( na Âżywo padÂły ze studia wyborczego ) "BoÂże jaki my gÂłupi narĂłd mamy "  PamiĂŞtam , Âże wtedy to jedno zdanie przekreÂśliÂło w moich oczach tego czÂłowieka na zawsze jako potencjalnÂą gÂłowĂŞ PaĂąstwa. Bo zapomina siĂŞ, Âże to ludzie wybierajÂą, Âże ten urzÂąd jest po to, aby sÂłuÂżyĂŚ ludziom wszystkimi swoimi umiejĂŞtnoÂściami, a nie po to, aby bÂłyszczeĂŚ gwiazdorstwem na arenie miĂŞdzynarodowej. ÂŚwiat widaĂŚ , jednak woli gwiazdorĂłw zapominajÂąc , ze to sÂłuÂżba a nie popisy w hali sportowej. Na zawodach to popieram, Âże : O tym wyizolowanym i skostnialym kregoslupie mowi z respektem swiat do dzisiaj
|
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lipiec 06, 2010, 13:44:26 » |
|
Nikt nie jest bez "WINY", a ju¿ na pewno nie politycy z pierwszej linii, ¿aden nie zaszed³by tak daleko, gdyby nie by³o na niego "teczki". ¯aden wysoko postawiony polityk nie mo¿e byÌ ca³kowicie samodzielny, bez skazy na przesz³oœci. To jest warunek do postawienia takiego delikwenta ponad "szare eminencje" faktycznie sprawuj¹ce w³adzê. Dzisiaj najwiêksz¹ w³adzê na œwiecie maj¹ ludzie manipuluj¹cy finansami, wielkie korporacje, banki... Granice paùstwowe s¹ tylko dla celników i podatników, œwiatem rz¹dz¹ ci, którzy pozwalaj¹ lokalnym przywódcom na sprawowanie pozornej w³adzy. Ka¿dy z nich musi wywi¹zaÌ siê z umowy z "pracodawc¹", bez koniecznoœci wywi¹zywania siê z obietnic wyborczych wobec obywateli. Te kontrakty podpisywane s¹ daleko od naszych granic, nie maj¹ nic wspólnego z suwerennoœci¹, a machanie szabelkami, to dziecinada dla naiwnych. Wybory w Polsce nie maj¹ ¿adnego wp³ywu na politykê œwiatow¹, polityka œwiatowa kr¹¿y ró¿nymi drogami, ale ju¿ na pewno nie ma dla niej znaczenia, kto zostanie prezydentem, bo obaj i tak musz¹ wykonywaÌ te same, z góry narzucone zadania. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lipiec 06, 2010, 14:06:10 » |
|
Ja nie wiem sk¹d ten marazm i nostalgia u Was. Puk puk, obudŸcie siê. To my tworzymy rzeczywistoœÌ, zapomnieliœcie ju¿ ? Kiedy pisze rzeczywistoœÌ, to j¹ mam na myœli,a nie iluzje.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #63 : Lipiec 06, 2010, 14:17:13 » |
|
Witaj East, Ja nie wiem skÂąd ten marazm i nostalgia u Was. Puk puk, obudÂźcie siĂŞ. To my tworzymy rzeczywistoœÌ, zapomnieliÂście juÂż ? Kiedy pisze rzeczywistoœÌ, to jÂą mam na myÂśli,a nie iluzje. Widzisz, bo my pewnie niepoprawni romantycy, ot Âśnimy sen o kraju naszym… czy to iluzja, czy rzeczywistoœÌ? JeÂśli iluzja, to po jÂą zmieniaĂŚ? JeÂśli rzeczywistoœÌ, to znaĂŚ nam trzeba jej fabu³ê… Ale masz racjĂŞ, jak by nie byÂło, to my tworzymy jedno i drugie. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #64 : Lipiec 06, 2010, 14:19:39 » |
|
Tam Kraj TwĂłj , gdzie Serce Twoje ... jak mawiali Templariusze - baardzo romantycznie i dosÂłownie bo przecieÂż serce , jak siĂŞ nie mylĂŞ, nosisz zawsze w sobie.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #65 : Lipiec 06, 2010, 14:23:21 » |
|
… ale stÂąpam teÂż po ziemi swojej… 
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #66 : Lipiec 06, 2010, 14:24:40 » |
|
jasne, jezeli ogladales v jak vendetta..to tak tylko mozna wplynac ..  za 5 lat wszyscy beda juz tak zmanipulowani ze beda robic cokolwiek wsztstko bedzie dozwolone i wszystko bedzie sprzedane i upolitycznione w gorszym sensie bo poza jakakolwiek moralnoscia i interesem Polski, zabic ducha narodu i juz bedzie pozamiatane w sumie juz jest ps. Kaczynski wlasnie nie byl zwiazany z tymi ukladami dlatego przecholowal - szczegolnie z ta tarcza...swoja droga ciekawe jak wyplacze sie z tego po w zamian za przysluge.., sam przeciw wszystkim i tak sobie niezle radzil
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 14:31:29 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lipiec 06, 2010, 15:18:22 » |
|
Witaj Thotal, Wybory w Polsce nie maj¹ ¿adnego wp³ywu na politykê œwiatow¹, polityka œwiatowa kr¹¿y ró¿nymi drogami, ale ju¿ na pewno nie ma dla niej znaczenia, kto zostanie prezydentem, bo obaj i tak musz¹ wykonywaÌ te same, z góry narzucone zadania. i tu sie grubo mylisz. Istnieje wiele powodow , dlaczego zmiany w jakiejs prowincji w Zimbabwe nie pozwalaja zasnac wlasnie tym, ktorzy rzadza. Ci psychopaci nie sa w stanie strawic zadnego odstepstwa w "swoim" ogrodku. Bo zarowno chodzi o fakt wylamania sie z "systemu" jak i o jego nastepstwa. A oni musza wszystko mierzyc dwa kroki do przodu a juz pojedynczy wylom nie daje przewidywalnych rozwiazan. Oni wtedy dostaja i dostawac beda zawsze ostrej sraczki, slinotoku i znacznego obnizenia aktywnosci swego zdegenerowanego zwierzecego mozgu. I po tym mozna ich bardzo dokladnie rozpoznac. Witaj east, No i co ja mam Tobie na to odpowiedzieÌ ... tylko tyle ile zechcesz, tylko tyle co chcesz o sobie powiedziec, tylko tyle o tym co bedziesz zawsze bronil i chronil, tylko tyle o tym czego nie powierzysz jakiemus palantowi w dobrej wierze polegajac na jego mialkich obietnicach.....  Powaznie east, jesli chcesz, to powiesz to co najwlasciwsze. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lipiec 06, 2010, 15:42:02 » |
|
quetz napisaÂł .. za 5 lat wszyscy beda juz tak zmanipulowani ze beda robic cokolwiek wsztstko bedzie dozwolone i wszystko bedzie sprzedane i upolitycznione w gorszym sensie bo poza jakakolwiek moralnoscia i interesem Polski, zabic ducha narodu i juz bedzie pozamiatane w sumie juz jest
ojojoj .. powaÂżna sprawa .. Czyli Âże bĂŞdziemy biedni, skrĂŞpowani, omotani, ubezwÂłasnowolnieni, a za to oni ..to bĂŞdÂą mieli wolnoœÌ. A ten nasz bohater KaczyĂąski zacieraÂł bĂŞdzie rĂŞce z radoÂści - a nie mĂłwiÂłem, trzeba byÂło na mnie zagÂłosowaĂŚ, to byÂśmy z szabelkÂą na tanki poooszli. I wtedy on da siĂŞ Âłaskawie wybraĂŚ, jako inne, mniejsze zÂło. Czy na prawdĂŞ tylko taki Âświat widzicie ? TakÂą historiĂŞ chcecie powtarzaĂŚ ? A w niej siebie - bezwolne maszynki do gÂłosowania ... na mniejsze zÂło ? MoÂże zmieĂą filmy na bardziej twĂłrcze quetz , bo, jak widaĂŚ, co projektujesz to dostajesz. Tam, na planie WyÂższych JaÂźni Twoje prawdziwe ja siedzi sobie w sterĂłwce razem z WyÂższÂą JaÂźniÂą Komorowskiego i .. zabierajÂą siĂŞ za scenariusz do filmu dla Polski. Q -Wiesz Bronek, taki fajny film widziaÂłem v, jak vendetta, pobawmy siĂŞ w piekÂło , albo odkurzmy coÂś Orwella. B - tak myÂślisz ? W zasadzie to nie mam pomysÂłu wiĂŞc niech Ci bĂŞdzie - pada odpowiedÂź. .. ale rĂłwnie dobrze mogÂłoby byĂŚ inaczej, bo tam na wyÂżynach przecieÂż nie ma PaĂąstw i NarodĂłw. SÂą tylko dusze. Q - ZrĂłbmy stary tam coÂś dla nas wszystkich, Âżeby ludziom ÂżyÂło siĂŞ lepiej , powalczmy o czÂłowieka ! B - o! to jest myÂśl, dziaÂłajmy, waliĂŚ system Ptaku … ale stÂąpam teÂż po ziemi swojej… .. aleÂż ziemia ta nigdy nie naleÂżaÂła do nas. My, ludzie, fizyczne istoty, tylko jÂą podzieliliÂśmy na parcele, kraje, powiaty i gminy. Dla wygody swojej, a przecieÂż Ziemia to Âżywy, inteligentny organizm i teÂż ma serce swoje wiĂŞc jak moÂżna mĂłwiĂŚ, Âże siĂŞ posiada czyjeÂś cudowne Âżycie ? pozdrawiam  East
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 15:48:01 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #69 : Lipiec 06, 2010, 15:57:23 » |
|
A to KaczyĂąski nie byÂł zwiÂązany z opus dei ? Wreszcie powyÂłaziÂło, kto tu staÂł za jakimi nickami. hihi Ja nie wiem skÂąd ten marazm i nostalgia u Was. Puk puk, obudÂźcie siĂŞ. To my tworzymy rzeczywistoœÌ, zapomnieliÂście juÂż ? ..i to coraz perfekcyjniej. a tak z innej maĂąki: To zaprzestaĂącie tworzyc ch**niĂŞ!  MĂłj kandydat byÂł na tyle uczciwy - w zestawieniu z poprzednim prezydentem, Âże przy podobnym rozkÂładzie siÂł nie myÂślaÂł "wygraliÂśmy" i teraz zagarniemy wszystko dla siebie, bo mieliÂśmy te kilka procent wiĂŞcej. ByÂł obiektywny. To dobrze swiadczy. Ja pamiĂŞtam jak zachowaÂł siĂŞ KaczyĂąski w podobnej sytuacji. Oj pamiĂŞtam. Ale to teÂż symptomatyczne dla okreslonej sfery PODLEGÂŁOÂŚCI. JeÂśli iluzja, to po jÂą zmieniaĂŚ? JeÂśli rzeczywistoœÌ, to znaĂŚ nam trzeba jej fabu³ê… To sie wzcie i przefiltrujcie, bo jak podam tym tutaj paralitykom fabuÂłe to bede musiaÂł potem zmieniac, a i tak mam tu roboty nieco. Teraz tak.. W sobotĂŞ troche dni wczesniej byÂł pewien plutoniczno-saturniczno-uranowy krzyÂż astronomocznie. Wielka zwrotnica kó³ arepo zostaÂła przeÂłoÂżona. Kolejny punkt zero odblokowany i transformowany. AleÂż spokĂłj byÂł w tym oku rotacji.. Blask ciszy Âświetlistej. Bezwietrznie, Âże listek nie drgn¹³. Na ÂślĂŞÂży udaÂło siĂŞ teÂż parĂŞ rzeczy mimo zabiegom kapÂłaĂąskich misjonarzy. (ten gnojek od podsÂłuchĂłw ktĂłry tamtym donosiÂł juÂż trafiÂł na ruszt grillowy. pozdro  Spoko-melodia ! Pozostaje spytaĂŚ, co nowy prezydent rozumie przez sÂłowo "SolidarnoœÌ" ?.. i dociekaĂŚ trymowaĂŚ szczegó³ów tego znaczenia wspó³czeÂśnie. (bo sierpieĂą 80 byÂł dobry na sierpieĂą 80 - teraz mamy 30 lat w bok na spirali od tamtego zwoju.) A wiadomo, kto i jaki przekret chce uszyĂŚ posÂługujÂąc sie tym sÂłowem i nie jest to Bronek. JeÂśli sie w pore kapnie - to zmieÂści siĂŞ w przejÂściu. Pamietam tego Krzaklewskiego i cywilizacje Kleszczy, dla ktĂłrej zrobiÂł w Polsce tyle shitu. PozakÂładali caÂłe mateczniki. Robactwo niewyjĂŞte. Jestem optymistÂą, potrzeba stabilnego prezydka, gdy machiny bĂŞda sieRealizowaĂŚ, gdyÂż rozpiÂździel wynikÂły z onych prac, w ktĂłry szybko w³¹czyÂł sie ten drugi, ktoÂś musi przeca przytomnie ogarn¹Ì.. i dla zewnetrznoÂści teÂż trzymaĂŚ pewna forme a i lepiej ze nie mam rzyga na peÂłniacego funkcje, bo to do wkurwienia 2 kroki, a potem 10 mld w piz-du za jeden nietakt. Tak wiec nie ma wstydu.. i jest rozwaÂżna SerdecznoœÌ to sa roboty miedzy mÂłotem a kowadÂłem i trzeba miec predyspozycje. Dyplomatyczne. Zupka jest smaczna. Drugie danie w rekach mÂłodych. Nie tych od jp2, co spowodowaÂł zalanie w `97. nie tych bez kregosÂłupa ani. Te kontrakty podpisywane sÂą daleko od naszych granic, nie majÂą nic wspĂłlnego z suwerennoÂściÂą, zwolnij tociu bo chrzanisz. Ja podpisywaÂłem w Szczebrzeszynie  Dzisiaj najwiĂŞkszÂą wÂładzĂŞ na Âświecie majÂą ludzie manipulujÂący finansami, wielkie korporacje, banki Ale Ty sobie swiat szykujesz chÂłopie, kurde zbastuj ten amok, bo klepia za toba ten niechciany swiat rozentuzjazmowani mieszkaĂący dÂżungli. Mieli do 2007. Teraz sprawy majÂą sie nieco inaczej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 16:01:07 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lipiec 06, 2010, 16:14:41 » |
|
no tak w ksiazce dla dzieci mozesz napisac taka bajke:), a rzeczywistosc to krew, pot i lzy,(dla liberalow przedewszystkim pieniadze:) a zmieni sie wszystko dopiero pewnie wtedy jak karma tego swiata splonie w kosmicznym ogniu, materializm przetopi sie w cos innego, nie wiem tak mialo chyba byc  sam napisales gdzies "nie uwa¿am, ¿e "smutny musi byÌ Nasz Pan". To , co siê dzieje jest takie, jakie ma byÌ, w³aœnie takie, jak zosta³o zaplanowane. Przejœcie poprzez cierpienie i traumê ma wyzwoliÌ w nas mi³oœÌ, która transformuje rzeczywistoœÌ" tak jak juz bedzie naprawde zle, np nastolatki zaczna sie zjadac tak jak w Rosji, zapragniemy zmian, a moze i nie, ale napewno nie mozna sie zgadzac ze swiatem, chciec sprawiedliwosci, a wyzwolenie od tego wszystkiego i tak pewnie pzyjdzie przez cierpienie.. o juz sie cos nie zgadza, dziwne ze to gw podala.. http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8107642,Polsce_przybylo_ponad_200_tys__mieszkancow_w_ciagu.htmlalbo to czy ma to byc smieszne w kontekscie tego co sie stalo?? http://www.kciuk.pl/Bronek-kaczobojca-a18695rozmiem jeszcze Rosje ale ci palanci z po kim oni sa? przeciez tam zgineli tez ich koledzy o kolezanki i caly czas pieprzenie - wiadomo ze tego nie wyjasnia http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zezwolili-Tu-154-na-50-m%3B-Klich-nic-na-to-nie-wskazuje,wid,12448760,wiadomosc.html?ticaid=1a799&_ticrsn=5http://www.sfora.pl/Tu-154-nie-mogl-bezpieczne-wyladowac-Stare-dane-dla-GPS-a21907
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 16:27:56 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lipiec 06, 2010, 16:30:25 » |
|
W artykule wyszÂło, ze niby w ciÂągu 2 tyg przbyÂło nam 20 000 uprawnionych do gÂłosowania. No nie wiem, moÂże aÂż tyle osĂłb uzyskaÂło prawa wyborcze, czyli zaliczyÂło swoje 18te urodziny w miĂŞdzyczasie ?
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipiec 06, 2010, 16:36:09 » |
|
e tam, za jeszcze kilka dni znowu wyjdzie cos nowego, ja osobiscie nie wierze zeby Kaczynski przegral wybory, w nocy wygrywal...nie mogli go dopuscic poprostu do tego, ale co dalej z ta sprawa, (mysle ze Kaczynski nie zaognial by tego ale chcialby to wyjasnic bo to posrednio z jego winy do tego doszlo budowa tarczy, ale chyba zrozumial swoj blad..)ale co dalej ztym co zakaza o tym mowic?, moze jak zdominuja media, pozamykaja gazety itd..? to i tak przeciez bez sesnu, ludzie tego nie wytrzymaja..
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 16:36:54 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipiec 06, 2010, 18:37:59 » |
|
Witaj Val Dee, WartoÂści wyznawane przez KaczyĂąskiego: - kÂłamstwa ... w roku 1980 bylem na rocznym szkoleniu w Krakowie w jednostce wojskowej. Glowny macher od spraw politycznych postanowil osobiscie zajac sie tematem expose' owczesnego genialnego premiera bodajze, towarzysza Babiucha. Wyciszyl sale, wzniosl oczy do gory i tak pozostal do konca tego pokreconego belkotu. Wtedy po raz pierwszy opuscilem swoje cialo, jako naturalna obrona przed postradaniem zmyslow. I byl to czas kiedy Ci bohaterowie z dyplomami nadanymi w Moskwie robili w majty i produkowali nieprawdopodobne brednie na lewo i prawo. I cos mam wrazenie , ze to jeszcze trwa a przynajmniej gdzieniegdzie. Ta sama obluda i wstretna sluzalczosc ale nie narodowi i nie konstytucji. Produkcja "dowodow" i dokumentow jakie tylko mogly te schizofreniczne typy wymyslec. Nie wiem czy naprawde to sa Twoje przemyslenia czy tez gdzies to przeczytales? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #74 : Lipiec 07, 2010, 20:08:25 » |
|
Jak KaczyĂąski wygra, to mnie wyleczÂąAleksandra LewiĂąska, Bydgoszcz 2010-07-07, ostatnia aktualizacja 2010-07-07 15:03  Angelika Thiede przed urzĂŞdem gminy w Pruszczu: - Pewnie, Âże ojciec siĂŞ wyborami zdenerwowaÂł, ale nie tak, Âżeby od tego umieraĂŚ. Teraz ludzie robiÂą z niego bohatera Fot. Arkadiusz Wojtasiewicz / Agencja Gazeta Remigiusz Thiede chciaÂł od urzĂŞdnikĂłw pieniĂŞdzy na leki i na rehabilitacjĂŞ. Nie dostaÂł. Dlatego poÂłoÂżyÂł siĂŞ na schodach urzĂŞdu gminy i czekaÂł. - Jak KaczyĂąski wygra, szpitali nie sprywatyzujÂą i bĂŞdÂą mnie leczyĂŚ - krzyczaÂł. ZmarÂł dzieĂą po wyborach... W gminie Pruszcz wygraÂł Komorowski. - Proporcje uÂłoÂżyÂły siĂŞ 2200 gÂłosĂłw do 1400 - mĂłwi wĂłjt. http://wyborcza.pl/1,75478,8108553,Jak_Kaczynski_wygra__to_mnie_wylecza.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2010, 20:08:48 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
|