Krons
Gość
|
 |
« : Październik 30, 2008, 09:03:50 » |
|
Chipy s¹ wielkosci mniej wiecej ziarenka ry¿u ,s¹ a raczej maj¹ byÌ wszczepiane pod skóre pomiêdzy kciukiem a palcem wskazuj¹cym. Idea oficjalna to 'dowód osobisty nowej ery'... Mo¿na nimi p³aciÌ rachunki etc.  To RFID, ... jest on testowany od dawna i jest wszczepiany ludziom podczas rzekomych wziêÌ przez "obcych" od 40 co najmniej lat. To skrajnie niebezpieczne urz¹dzenie. Nie wiadomo co ono robi. Urz¹dzenia "obcych" dawa³y ca³kowit¹ kontrolê na emocjami wziêtych ludzi ich umys³em i zachowaniami. Kontrolowa³y myœli i posiadaj¹ jak by³o w serialu "Ziemia Ostatnie Starcie" tzw. imperatyw motywacyjny. Wg Icka umo¿liwi ona ca³kowit¹ fizyczn¹, psychiczn¹ i mentaln¹ kontrolê na Ludzk¹ Ras¹ przez Reptilian. Osoba nieodpowiednia zostanie "wy³¹czona" i mo¿e zgin¹Ì. Bêd¹ mieÌ nad tob¹ Absolutn¹ kontrolê. Bêd¹ wiedzieÌ co czytasz , co myœlisz, co robisz, jakie masz geny, zadecyduj¹ czy mo¿esz mieÌ dzieci czy nie. Bêd¹ znaÌ ka¿dy twój krok o ka¿dej godzinie. Bêd¹ widzieÌ co piszesz w sieci i co wysy³asz. Jak to dzia³a, mo¿e pobieraÌ pr¹d twojego cia³a lub generowa³ go poprzez indukcjê ze smogu elektromagnetycznego. W NEXUSie by³ artyku³ o urz¹dzeniach szpiegowskich montowanych w klawiatury irackich komputerów, które generowa³y pr¹d z pola EM którego potem by³y w stanie namierzyÌ satelity i œledziÌ co ktoœ pisze. Bêd¹ w ten sposób œledziÌ Ciebie. NIGDY SIà NIE DOWIESZ JAKI MODEL CI WSZCZEPILI - RFID CZY "ZMODYFIKOWANY" MODEL Inne w sieci: Ju¿ psychologicznie przygotowuj¹ ludzi na wprowadzenie tych Chipów. Stara zagrywka na któr¹ ludzie zawsze siê nabieraj¹. Najpierw pokazujesz manipuluj¹ce jednostronne materia³y, póŸniej plan wprowadzasz w ¿ycie. Tak jak mówi³ Charls Linbergh- w czasie dzia³aù wojennych w europie w 1939 rz¹d USA wiedzia³, ze obywatele tego kraju nie chc¹ siê pl¹taÌ w wojnê. Dlatego najpierw przygotowali przyst¹pienie do wojny a póŸniej zainicjowali serie wydarzeù która wprowadzi³a ten kraj w wojnê, oczywiœcie we wspó³pracy z ogromn¹ machin¹ propagandowa- teatrami, kinami, prasa, tv która wype³ni³a siê sztuka wojenna. Jak zrobi¹ to w przypadku chipu RFID?? Podejrzewam, ze przy pomocy modnych ostatnio porwaù. Najpierw zdemoralizuj¹ ca³kowicie spo³eczeùstwo i policje (co ju¿ im siê prawie w ca³oœci uda³o). PóŸniej z paru porwaù takich jak np Pana Olewnika, zlepia machinê propagandowa dziêki której bêd¹ tr¹biÌ, ze jedynym sposobem uwolnienia siê od tego jest wszczepienie sobie CHIPU. Ju¿ wszczepiaj¹ je zwierzêtom. No i instaluj¹ w paszportach, krok po kroku coraz bli¿ej naszej reki. Oczywiœcie bêd¹ nas mamiÌ takimi has³ami jak wygoda, bezpieczeùstwo itp itd. Tak jest zawsze. Zauwa¿cie, ze ONI robi¹ zawsze tak byœmy pragnêli tego co chc¹ wprowadziÌ. Nie inaczej bêdzie z chipami RFID. Teraz ich nie zaimplementuj¹ bo wiedza, ze ludzie jeszcze nie s¹ na to gotowi psychicznie mimo, ze technologicznie jesteœmy gotowi od dawna. Ale gdyby chcieli je wprowadziÌ od razu, czyli zbyt gwa³townie to ludzie zorientowaliby siê, ze jest to zamach na ich wolnoœÌ i s³u¿y ich celom, nie naszym. Tak..wiem,¿e ten w¹tek by³ wspominany ju¿ na tym forum w dziale "sesja 89ta",jednak od jakiegoœ czasu zastanawiam siê jakiego materia³u u¿yÌ,aby zag³uszyÌ sygna³ ewentualnie wszczepionego chipu,czy to by cos da³o?.Wiadomo ju¿,¿e sygna³y radiowe powstaj¹ce z fal elektromagnetycznych da siê zagluszyÌ.No bo po co ktoœ ma wiedzieÌ co dana osoba robi?To by przypomina³o czasy komunizmu,gdzie to wpieprzano siê do wszystkiego. Podobno dobrym materia³em magneto-refleksyjnym,nie przepuszczaj¹cym fal radiowych jest grafit.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 30, 2008, 16:47:37 » |
|
Ja myÂślĂŞ Âże najskuteczniejszÂą metodÂą byÂłoby po prostu nie daĂŚ sobie tego wszczepiĂŚ  . Wiem, Âże moÂże to byĂŚ trudne, ale moÂże nie niemoÂżliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 30, 2008, 17:25:47 » |
|
Ja myÂślĂŞ Âże najskuteczniejszÂą metodÂą byÂłoby po prostu nie daĂŚ sobie tego wszczepiĂŚ  . Ta sytuacja przypomina mi film S.F. X Men3 - The last Stand i tak jak tam byÂło z tymi lekami...poprostu wmuszÂą nam Dariusz to badziewie.Z tego co wiemy majÂą to "zamontowaĂŚ" w prawej dÂłoni.JeÂżeli tak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło do dobrze byÂło by siĂŞ zaopatrzyĂŚ w 1 rĂŞkawice wykonanÂą wÂłaÂśnie z materiaÂłu nieprzepuszczajÂącego fal radiowych.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 30, 2008, 19:59:33 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże rĂŞkawice nie wystarczyÂłyby. Skoro caÂłe nasze ciaÂło ma dziaÂłaĂŚ jak antena, to izolowanie dÂłoni nic nie da.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 30, 2008, 20:13:11 » |
|
Po prostu zdecydowane NIE, NIE, NIE!!!!! Gdy wszyscy , lub wiekszosc powie NIE, to sie nie stanie. Wiec nie rozwazajcie co bedzie jak zamontuja, bo to jest akceptacja takiego czipowania. Tylko nie wyrazamy na to zgody. I jeszcze jedno bardzo wazne, pierwsza zawsze jest mysl, ona tworzy rzeczywistosc, jakom? Na miare waszych mysli, sami ja kreujecie. kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 30, 2008, 20:24:13 » |
|
My siĂŞ temu sprzeciwiamy, zdecydowanie. Tu prowadzimy sobie tylko dywagacje, co nie jest toÂżsame ze zgodÂą. 
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 30, 2008, 22:32:44 » |
|
Po prostu zdecydowane NIE, NIE, NIE!!!!! Gdy wszyscy , lub wiekszosc powie NIE, to sie nie stanie. Wiec nie rozwazajcie co bedzie jak zamontuja, bo to jest akceptacja takiego czipowania. Tylko nie wyrazamy na to zgody. I jeszcze jedno bardzo wazne, pierwsza zawsze jest mysl, ona tworzy rzeczywistosc, jakom? Na miare waszych mysli, sami ja kreujecie. kiara
to zamykamy temat Âżeby nie kusiĂŚ losu !!! 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 30, 2008, 22:35:34 » |
|
To byÂłoby zbyt piekne gdyby byÂło takie proste.
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 30, 2008, 22:37:26 » |
|
z tymi chipami to i tak pewnie siĂŞ wydarzy (w koĂącu zapowiadano to od dawna) - jednak ja wierzĂŞ w happy end 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 30, 2008, 23:04:18 » |
|
Ja myœlê, ¿e na pewno bed¹ próbowali. To czy siê im uda jest w znacznej mierze uzale¿nione od nastawienia, czy przyzwolenia ogó³u. jeœli nastapi ogólnoœwiatowe weto, to skapituluj¹. Jeœli nie, to pozostanie nam zejœÌ do podziemia.
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 30, 2008, 23:08:25 » |
|
aha, czyli bĂŞdzie tak: sierÂżant michaÂł i plutonowy darek meldujÂą siĂŞ na sÂłuÂżbie 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 30, 2008, 23:14:10 » |
|
Tak jest. ChoĂŚ ja zadowolĂŞ siĂŞ zwykÂłym majtkiem.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 30, 2008, 23:22:05 » |
|
Ja myœlê, ¿e na pewno bed¹ próbowali. To czy siê im uda jest w znacznej mierze uzale¿nione od nastawienia, czy przyzwolenia ogó³u. jeœli nastapi ogólnoœwiatowe weto, to skapituluj¹. Jeœli nie, to pozostanie nam zejœÌ do podziemia.
No nie wiem Darku,a co zrobimy jak bĂŞdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzĂŞdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujĂŞ Âże nie dam siĂŞ ,ale jak czÂłowiek gÂłodny to siĂŞ Âłamie i.......brrrrr aÂż strach pomyÂśleĂŚ !!
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 30, 2008, 23:23:06 » |
|
Tak jest. ChoĂŚ ja zadowolĂŞ siĂŞ zwykÂłym majtkiem.
serio? nie, no ja to bym chcia³ byÌ ju¿ oficerem jak ju¿ - nie lubiê s³uchaÌ rozkazów. dobra, to awansuje ciebie na chor¹¿ego a siebie na kapitana tego podziemnego ruchu oporu  No nie wiem Darku,a co zrobimy jak bêdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzêdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujê ¿e nie dam siê ,ale jak cz³owiek g³odny to siê ³amie i.......brrrrr a¿ strach pomyœleÌ !!
zapewne tak bĂŞdzie. i co my wtedy zrobimy? pewnie, Âże ulegniemy - chyba Âże ktoÂś ma wujka rolnika 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2008, 23:24:36 wysłane przez MichaÂł »
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 31, 2008, 06:51:24 » |
|
a co zrobimy jak bĂŞdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzĂŞdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujĂŞ Âże nie dam siĂŞ ,ale jak czÂłowiek gÂłodny to siĂŞ Âłamie i.......brrrrr aÂż strach pomyÂśleĂŚ !!
Oni mogÂą za wczasu sprawiĂŚ,Âże obecne dowody osobiste mogÂą byĂŚ nie przyjmowane,tak samo ma siĂŞ do systemu kart kredtowych i wtedy moÂże byĂŚ ten sprzeciw oj...i to jeszcze jaki?!Jedynie mam nadziejĂŞ,Âże do banknotĂłw tak szybko siĂŞ nie doczepiÂą. pewnie, Âże ulegniemy - chyba Âże ktoÂś ma wujka rolnika Dobrze,Âże mam kilku ale niewiadomo czy to coÂś da...Hmm.. mogĂŞ pozazdroÂściĂŚ wilkom bo do nich na pewo siĂŞ w tch gĂłrskich lasach nie doczepiÂą  .
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 31, 2008, 12:24:52 » |