Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 18, 2025, 09:49:40

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sprwa bio-chipu..co zrobiĂŚ by nie zostaĂŚ wykrytym?  (Przeczytany 8901 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Krons
Gość
« : Październik 30, 2008, 09:03:50 »

Chipy sÂą wielkosci mniej wiecej ziarenka ryÂżu ,sÂą a raczej majÂą byĂŚ wszczepiane pod skĂłre pomiĂŞdzy kciukiem a palcem wskazujÂącym. Idea oficjalna to 'dowĂłd osobisty nowej ery'... MoÂżna nimi pÂłaciĂŚ rachunki etc.

To RFID, ... jest on testowany od dawna i jest wszczepiany ludziom podczas rzekomych wziĂŞĂŚ przez "obcych" od 40 co najmniej lat.
To skrajnie niebezpieczne urzÂądzenie. Nie wiadomo co ono robi. UrzÂądzenia "obcych" dawaÂły caÂłkowitÂą kontrolĂŞ na emocjami wziĂŞtych ludzi ich umysÂłem i zachowaniami. KontrolowaÂły myÂśli i posiadajÂą jak byÂło w serialu "Ziemia Ostatnie Starcie" tzw. imperatyw motywacyjny. Wg Icka umoÂżliwi ona caÂłkowitÂą fizycznÂą, psychicznÂą i mentalnÂą kontrolĂŞ na LudzkÂą RasÂą przez Reptilian. Osoba nieodpowiednia zostanie "wy³¹czona"  i moÂże zgin¹Ì. BĂŞdÂą mieĂŚ nad tobÂą AbsolutnÂą kontrolĂŞ. BĂŞdÂą wiedzieĂŚ co czytasz , co myÂślisz, co robisz, jakie masz geny, zadecydujÂą czy moÂżesz mieĂŚ dzieci czy nie. BĂŞdÂą znaĂŚ kaÂżdy twĂłj krok o kaÂżdej godzinie. BĂŞdÂą widzieĂŚ co piszesz w sieci i co wysyÂłasz.
Jak to dziaÂła, moÂże pobieraĂŚ prÂąd twojego ciaÂła lub generowaÂł go poprzez indukcjĂŞ ze smogu elektromagnetycznego. W NEXUSie byÂł artykuÂł o urzÂądzeniach szpiegowskich montowanych w klawiatury irackich komputerĂłw, ktĂłre generowaÂły prÂąd z pola EM ktĂłrego potem byÂły w stanie namierzyĂŚ satelity i ÂśledziĂŚ co ktoÂś pisze. BĂŞdÂą w ten sposĂłb ÂśledziĂŚ Ciebie.
NIGDY SIÊ NIE DOWIESZ JAKI MODEL CI WSZCZEPILI - RFID CZY "ZMODYFIKOWANY" MODEL

Inne w sieci:

JuÂż psychologicznie przygotowujÂą ludzi na wprowadzenie tych ChipĂłw.
Stara zagrywka na któr¹ ludzie zawsze siê nabieraj¹. Najpierw pokazujesz manipuluj¹ce jednostronne materia³y, póŸniej plan wprowadzasz w ¿ycie.
Tak jak mówi³ Charls Linbergh- w czasie dzia³aù wojennych w europie w 1939 rz¹d USA wiedzia³, ze obywatele tego kraju nie chc¹ siê pl¹taÌ w wojnê. Dlatego najpierw przygotowali przyst¹pienie do wojny a póŸniej zainicjowali serie wydarzeù która wprowadzi³a ten kraj w wojnê, oczywiœcie we wspó³pracy z ogromn¹ machin¹ propagandowa- teatrami, kinami, prasa, tv która wype³ni³a siê sztuka wojenna.

Jak zrobiÂą to w przypadku chipu RFID??
Podejrzewam, ze przy pomocy modnych ostatnio porwaĂą.
Najpierw zdemoralizuj¹ ca³kowicie spo³eczeùstwo i policje (co ju¿ im siê prawie w ca³oœci uda³o). PóŸniej z paru porwaù takich jak np Pana Olewnika, zlepia machinê propagandowa dziêki której bêd¹ tr¹biÌ, ze jedynym sposobem uwolnienia siê od tego jest wszczepienie sobie CHIPU.
JuÂż wszczepiajÂą je zwierzĂŞtom. No i instalujÂą w paszportach, krok po kroku coraz bliÂżej naszej reki. OczywiÂście bĂŞdÂą nas mamiĂŚ takimi hasÂłami jak wygoda, bezpieczeĂąstwo itp itd. Tak jest zawsze. ZauwaÂżcie, ze ONI robiÂą zawsze tak byÂśmy pragnĂŞli tego co chcÂą wprowadziĂŚ. Nie inaczej bĂŞdzie z chipami RFID.
Teraz ich nie zaimplementuj¹ bo wiedza, ze ludzie jeszcze nie s¹ na to gotowi psychicznie mimo, ze technologicznie jesteœmy gotowi od dawna. Ale gdyby chcieli je wprowadziÌ od razu, czyli zbyt gwa³townie to ludzie zorientowaliby siê, ze jest to zamach na ich wolnoœÌ i s³u¿y ich celom, nie naszym.

Tak..wiem,Âże ten wÂątek byÂł wspominany juÂż na tym forum w dziale "sesja 89ta",jednak od jakiegoÂś czasu zastanawiam siĂŞ jakiego materiaÂłu uÂżyĂŚ,aby zagÂłuszyĂŚ sygnaÂł ewentualnie wszczepionego chipu,czy to by cos daÂło?.Wiadomo juÂż,Âże sygnaÂły radiowe powstajÂące z fal elektromagnetycznych da siĂŞ zagluszyĂŚ.No bo po co ktoÂś ma wiedzieĂŚ co dana osoba robi?To by przypominaÂło czasy komunizmu,gdzie to wpieprzano siĂŞ do wszystkiego.
Podobno dobrym materiaÂłem magneto-refleksyjnym,nie przepuszczajÂącym fal radiowych jest grafit.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 30, 2008, 16:47:37 »

Ja myÂślĂŞ Âże najskuteczniejszÂą metodÂą byÂłoby po prostu nie daĂŚ sobie tego wszczepiĂŚ DuÂży uÂśmiech.
Wiem, Âże moÂże to byĂŚ trudne, ale moÂże nie niemoÂżliwe.
Krons
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 30, 2008, 17:25:47 »

Ja myÂślĂŞ Âże najskuteczniejszÂą metodÂą byÂłoby po prostu nie daĂŚ sobie tego wszczepiĂŚ DuÂży uÂśmiech.
Ta sytuacja przypomina mi film S.F. X Men3 - The last Stand i tak jak tam byÂło z tymi lekami...poprostu wmuszÂą nam Dariusz to badziewie.Z tego co wiemy majÂą to "zamontowaĂŚ" w prawej dÂłoni.JeÂżeli tak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło do dobrze byÂło by siĂŞ zaopatrzyĂŚ w 1 rĂŞkawice wykonanÂą wÂłaÂśnie z materiaÂłu nieprzepuszczajÂącego fal radiowych.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 30, 2008, 19:59:33 »

MyÂślĂŞ, Âże rĂŞkawice nie wystarczyÂłyby. Skoro caÂłe nasze ciaÂło ma dziaÂłaĂŚ jak antena, to izolowanie dÂłoni nic nie da.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 30, 2008, 20:13:11 »

Po prostu zdecydowane NIE, NIE, NIE!!!!! Gdy wszyscy , lub wiekszosc powie NIE, to sie nie stanie. Wiec nie rozwazajcie co bedzie jak zamontuja, bo to jest akceptacja takiego czipowania. Tylko nie wyrazamy na to zgody.
I jeszcze jedno bardzo wazne, pierwsza zawsze jest mysl, ona tworzy rzeczywistosc, jakom? Na miare waszych mysli, sami ja kreujecie.
kiara
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 30, 2008, 20:24:13 »

My siĂŞ temu sprzeciwiamy, zdecydowanie.
Tu prowadzimy sobie tylko dywagacje, co nie jest toÂżsame ze zgodÂą. DuÂży uÂśmiech
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 30, 2008, 22:32:44 »

Po prostu zdecydowane NIE, NIE, NIE!!!!! Gdy wszyscy , lub wiekszosc powie NIE, to sie nie stanie. Wiec nie rozwazajcie co bedzie jak zamontuja, bo to jest akceptacja takiego czipowania. Tylko nie wyrazamy na to zgody.
I jeszcze jedno bardzo wazne, pierwsza zawsze jest mysl, ona tworzy rzeczywistosc, jakom? Na miare waszych mysli, sami ja kreujecie.
kiara

to zamykamy temat Âżeby nie kusiĂŚ losu !!!

MrugniĂŞcie
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 30, 2008, 22:35:34 »

To byÂłoby zbyt piekne gdyby byÂło takie proste.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 30, 2008, 22:37:26 »

z tymi chipami to i tak pewnie siĂŞ wydarzy (w koĂącu zapowiadano to od dawna) - jednak ja wierzĂŞ w happy end  UÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #9 : Październik 30, 2008, 23:04:18 »

Ja myœlê, ¿e na pewno bed¹ próbowali. To czy siê im uda jest w znacznej mierze uzale¿nione od nastawienia, czy przyzwolenia ogó³u. jeœli nastapi ogólnoœwiatowe weto, to skapituluj¹. Jeœli nie, to pozostanie nam zejœÌ do podziemia.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #10 : Październik 30, 2008, 23:08:25 »

aha, czyli bĂŞdzie tak: sierÂżant michaÂł i plutonowy darek meldujÂą siĂŞ na sÂłuÂżbie  DuÂży uÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 30, 2008, 23:14:10 »

Tak jest.
ChoĂŚ ja zadowolĂŞ siĂŞ zwykÂłym majtkiem.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #12 : Październik 30, 2008, 23:22:05 »

Ja myœlê, ¿e na pewno bed¹ próbowali. To czy siê im uda jest w znacznej mierze uzale¿nione od nastawienia, czy przyzwolenia ogó³u. jeœli nastapi ogólnoœwiatowe weto, to skapituluj¹. Jeœli nie, to pozostanie nam zejœÌ do podziemia.
No nie wiem Darku,a co zrobimy jak bĂŞdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzĂŞdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujĂŞ Âże nie dam siĂŞ ,ale jak czÂłowiek gÂłodny to siĂŞ Âłamie i.......brrrrr aÂż strach pomyÂśleĂŚ !!

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #13 : Październik 30, 2008, 23:23:06 »

Tak jest.
ChoĂŚ ja zadowolĂŞ siĂŞ zwykÂłym majtkiem.

serio? nie, no ja to bym chciaÂł byĂŚ juÂż oficerem jak juÂż - nie lubiĂŞ sÂłuchaĂŚ rozkazĂłw.

dobra, to awansuje ciebie na chor¹¿ego a siebie na kapitana  tego podziemnego ruchu oporu DuÂży uÂśmiech

No nie wiem Darku,a co zrobimy jak bĂŞdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzĂŞdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujĂŞ Âże nie dam siĂŞ ,ale jak czÂłowiek gÂłodny to siĂŞ Âłamie i.......brrrrr aÂż strach pomyÂśleĂŚ !!

zapewne tak bĂŞdzie. i co my wtedy zrobimy? pewnie, Âże ulegniemy - chyba Âże ktoÂś ma wujka rolnika  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2008, 23:24:36 wysłane przez MichaÂł » Zapisane
Krons
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 31, 2008, 06:51:24 »

a co zrobimy jak bĂŞdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzĂŞdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujĂŞ Âże nie dam siĂŞ ,ale jak czÂłowiek gÂłodny to siĂŞ Âłamie i.......brrrrr aÂż strach pomyÂśleĂŚ !!

Oni mogÂą za wczasu sprawiĂŚ,Âże obecne dowody osobiste mogÂą byĂŚ nie przyjmowane,tak samo ma siĂŞ do systemu kart kredtowych i wtedy moÂże byĂŚ ten sprzeciw oj...i to jeszcze jaki?!Jedynie mam nadziejĂŞ,Âże do banknotĂłw tak szybko siĂŞ nie doczepiÂą.

pewnie, Âże ulegniemy - chyba Âże ktoÂś ma wujka rolnika
Dobrze,Âże mam kilku ale niewiadomo czy to coÂś da...Hmm.. mogĂŞ pozazdroÂściĂŚ wilkom bo do nich na pewo siĂŞ w tch gĂłrskich lasach nie doczepiÂą DuÂży uÂśmiech.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #15 : Październik 31, 2008, 12:24:52 »

Polak potrafi, Polak sobie poradzi.Bedziemy kupowali u producetow malych , ktorzy tez nie dadza sie zaczipowac i tak pojdzie to w gore, az runie caly system czipowania. MrugniĂŞcie UÂśmiech MrugniĂŞcie UÂśmiech
Kiara
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: