arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #175 : Kwiecień 15, 2011, 23:13:12 » |
|
oj, lubimy ÂłykaĂŚ Âściemy jak maÂła foczka rybki... to zatalki i zatopieniem NZ, czy nibiru na JaponiÂą...
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #176 : Maj 09, 2011, 22:31:36 » |
|
Po niedawnym odtajnieniu przez FBI cz¹stki informacji prawdopodobnie Amerykanie wpuœcili do netu 17 sekundowy film z ¿ywym szarym klonem- Zetakiem.  Na portalu zetatalk.com potwierdzaj¹ autentycznoœÌ tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=8I7eBt5IsD8twierdz¹, ¿e ten "Kolega" jest od Nich.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2011, 22:41:12 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #177 : Maj 09, 2011, 22:53:21 » |
|
Czy dobrze rozumiem, Âże traktujesz to jako dowĂłd na istnienie tzw. zetalkĂłw?
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #178 : Maj 10, 2011, 10:39:37 » |
|
Zastanawiam siĂŞ, jakie znaczenie majÂą tak dÂługie koĂączyny gĂłrne, siĂŞgajÂące poza kolana, oraz stosunkowo duÂże dÂłonie? No bo wiĂŞksze gabaryty czaszki kryjÂą zapewne wiĂŞkszy mĂłzg, ktĂłry jak dotÂąd nie zapewniÂł ich posiadaczom naturalnego rozwoju poprzez uczucia.
Zatem, s¹dziÌ mo¿na zgodnie z tym, co podaj¹ ró¿ne Ÿród³a, ¿e jest to inteligencja sztuczna, na etapie nie wykszta³conych jeszcze uczuÌ, których ucz¹ siê od nas. I mam jedynie nadziejê, ¿e jest to mo¿liwe. ¯e œwiadomoœÌ zawsze spe³nia swoj¹ organizuj¹c¹ i wznosz¹c¹ funkcjê. W przeciwnym wypadku, czy mo¿liwa by³aby jakakolwiek ewolucja?
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #179 : Maj 10, 2011, 10:42:06 » |
|
Po niedawnym odtajnieniu przez FBI cz¹stki informacji prawdopodobnie Amerykanie wpuœcili do netu 17 sekundowy film z ¿ywym szarym klonem- Zetakiem.  Na portalu zetatalk.com potwierdzaj¹ autentycznoœÌ tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=8I7eBt5IsD8twierdz¹, ¿e ten "Kolega" jest od Nich. Albo ktoœ na³o¿y³ specjalnie na film ró¿nego typu efekty (co by nie wiem... dodaÌ wydŸwiêku czy coœ?) albo... No w³aœnie - zapomnijmy na razie o tych efektach. Film rzekomo jest puszczony z rzutnika, iloœÌ klatek na sekundê filmu nie odpowiada czêstotliwoœci zrzucania slajdów z rzutnika. Ró¿nica jest na tyle du¿a ¿e nie ma tu nawet mowy o wype³niaczach podczas renderowania filmu. Druga sprawa... te œliczne efekty, szumy, b³ysk itp. obejmuj¹ równie¿ obszar poza tym, który wyœwiatla rzutnik. Jeœli siê przypatrzymy krawêdziom to widzimy bezczelnie wrzucony, najprostszy efekt, który mo¿na zastosowaÌ nawet z u³omnym Windows Movie Maker. Tyle w temacie 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #180 : Maj 10, 2011, 10:59:13 » |
|
Szmer, bez wzglĂŞdu na prawdziwoœÌ filmu, szaraki od dawna istniejÂą w naszej ÂświadomoÂści. Mamy nawet na ich temat zgromadzonÂą caÂłkiem sporÂą wiedzĂŞ. Zatem sÂą dla nas prawdziwi.  PiszÂąc „dla nas”, mam na myÂśli zbiorowÂą nie/ÂświadomoœÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2011, 11:01:16 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #181 : Maj 10, 2011, 11:31:17 » |
|
Szmer, z tego o czym wielokrotnie mog³em siê ju¿ przekonaÌ to dla JACKa wiarygodnoœÌ materia³ów czy Ÿród³a jest spraw¹ marginaln¹. Zapewne liczy siê efekt wywo³ania sensacji czy szoku.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #182 : Maj 10, 2011, 12:15:30 » |
|
Zastanawiam siĂŞ, jakie znaczenie majÂą tak dÂługie koĂączyny gĂłrne, siĂŞgajÂące poza kolana, oraz stosunkowo duÂże dÂłonie? No bo wiĂŞksze gabaryty czaszki kryjÂą zapewne wiĂŞkszy mĂłzg, ktĂłry jak dotÂąd nie zapewniÂł ich posiadaczom naturalnego rozwoju poprzez uczucia.
wielki "Âłeb' o niczym nie Âświadczy- spĂłjrzmy na sÂłonia, swojÂą drogÂą my sami wykorzystujemy tylko kilkanaÂście % wÂłasnego mĂłzgu,- co do zasiĂŞgu ramion- moÂżna uznaĂŚ to za zaletĂŞ- chyba Âże za duÂżo DNA "maÂłpiszonĂłw"  pozdr. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2011, 12:51:21 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #183 : Maj 10, 2011, 12:21:58 » |
|
Szmer, z tego o czym wielokrotnie mog³em siê ju¿ przekonaÌ to dla JACKa wiarygodnoœÌ materia³ów czy Ÿród³a jest spraw¹ marginaln¹. Zapewne liczy siê efekt wywo³ania sensacji czy szoku.
Atreq, czy nie wydajesz zbyt pochopnych opinii o bliŸnich? Dla mnie JACK, s¹dz¹c po za³o¿onych przez niego w¹tkach i merytorycznym ich rozbudowaniu jest badaczem (tak samo jak wielu z nas) naszej rzeczywistoœci. To, ¿e pod¹¿a inn¹ œcie¿k¹ ni¿ Ty, nie uprawomocnia Ciê do szydzenia z jego pogl¹dów i pracy. Sk¹d wiesz, co dla JACKA siê liczy? Ka¿dy jest niezbêdnym elementem ca³oœci. I ka¿dy zas³uguje na szacunek.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #184 : Maj 10, 2011, 16:21:45 » |
|
Aloha!!
Ja siê tak¿e zastanawiam nad tak¹ rzecz¹. Nakrêcenie filmu z ¿ywym obcym to niezaprzeczalny hicior. Czy¿ autorzy nie przygotowaliby siê w najlepszy z mo¿liwych sposobów, ¿eby to nakrêciÌ ? Czyli super ostroœÌ, profesjonalne oœwietlenie, itp. Zw³aszcza jeœli robi to jakaœ tajna agenda rz¹dowa o nielimitowanych i nieewidencjonowanych œrodkach. A tutaj mamy ledwo widoczn¹ "kreskówkê".
W mojej ocenie jest to przynajmniej zastanawiajÂące" !!!
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #185 : Maj 10, 2011, 23:29:41 » |
|
Arteq,Przesta³em ju¿ jakiœ czas temu zwracaÌ uwagê kto wrzuca tego typu materia³y. Staram siê nie doszukiwaÌ sensacji w bardzo prosty sposób. Wystarczy za ka¿dym razem podejœÌ do tego typu materia³ów celem udowodnienia oszustwa. Je¿eli przez d³u¿szy czas nie bêdê w stanie, sam sobie tak na dobr¹ sprawê udowodniÌ ¿e materia³ jest podrobiony, to wtedy zacznê siê zastanawiaÌ - "hmm, kurcze, mo¿e jednak coœ w tym jest". Takie te¿ podejœcie polecam wszystkim, którzy na tym forum tak ochoczo zamieszczaj¹ te wszystkie filmiki i zdjêcia Ptaku,Mojej œwiadomoœci nie wliczaj w to, proszê  Na szczêœcie staram siê jeszcze myœleÌ troszeczkê inaczej ni¿ "ta ca³a reszta" :>
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #186 : Maj 11, 2011, 09:13:20 » |
|
Przyznajê szczerze, ¿e moja wiedza z zakresu technik filmowych, grafiki jest bliska zeru. Ten film pochodzi bodaj¿e z koùca lat 40 tych. Nancy Lieder w tym filmiku poni¿ej wyjaœnia, ¿e ta niby UFO -kuk³a jest identyczna z opisem budowy cia³a Szarych i z rysunkami z jej ksi¹¿ki 1995 roku. http://poleshift.ning.com/video/zeta-report-skinny-bobZgadzaj¹ siê nawet szczegó³y jak centralne osadzenie g³owy na szyi, d³ugoœÌ r¹k do kolan, ¿e skóra na czaszce jest prawie bia³a, cechy d³oni, tu³owia, to ¿e klatka piersiowa nie porusza siê pod wp³ywem oddychania, bo p³uca u szarych dzia³aj¹ asynchronicznie itd. Nancy twierdzi te¿, ¿e Zetaki od zawsze utrzymywa³y, mówi³y jej, ¿e po Roswell jeden z nich (EBE) prze¿y³ i trafi³ w rêce Amerykanów. Je¿eli ten film jest zmontowany od samego pocz¹tku do koùca to pytanie kiedy móg³ powstac? Albo przed 95 rokiem i Nancy go widzia³a przed napisaniem ksi¹¿ki. Albo po 95 roku i wtedy to twórcy filmu czytali ksi¹¿kê Nancy. Tak jak napisa³em zgadzaj¹ siê wg niej nawet szczeg³ó³y. Niedawno ktoœ da³ Nancy czy te¿ Szarym do oceny ten film z Brazylii, do którego link poda³em w styczniu, parê postów wy¿ej i odpisa³a lub odpisali, ¿e jest fake, czyli ca³kowicie nieprawdziwy. Tu natomiast reakcja jest zdecydowanie pozytywna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2011, 09:40:46 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #187 : Maj 11, 2011, 09:51:33 » |
|
2 maja bylam swiadkiem w Braniewie okolo godziny 22.30 -bylo juz bardzo ciemno, przesuwazy sie okolo 9 szt swiatla przesuwaly sie mozna powiedziec w rownych odstepach ze wschodu na zachod. Byly one kolorowe i wygladalo to jakby w srodku cos oswiecalo. Przesuwaly sie powoli, i po malu znikly. Powiadomila nas kuzynka telefonicznie ze cos takiego jest na niebie. Kiedy wyszlysmy na zewnatrz, na ulicach i przy domach byla masa ludzi. Ludzie byli mocno przerazeni, opowiadali ze to nie jest po raz pierwszy i zawsze od strony granicy z Rosja. Ludzie mieli panike w oczach i mowili o strachu jaki sprawia im to widowisko. Pytalam czy zawiadomili milicje, powiedzieli ze milicja wie o tym, ale jak dotad, to nikt sie nie wypowiadal. Ja osobiscie uwazam ze to byly lampiony chinskie, taki to byl efekt. Nie zrobilam zdjec, bo nie wzietam z soba aparatu fotograficznego, a nie chcialam ryzykowac ze moga zniknac calkiem, tak wiec ogladalam do konca to swietlne przedstawienie. Co to bylo naprawde, tego nikt nie wie, ale zobaczylam jak reagowali ludzie, w tym tez moja rodzina. Pomyslalam sobie, ze gdyby naprawde wyladowali osobnicy z UFO, prawdopodobnie bylaby ogromna tragedia miedzy ludzmi. To o czym tu sie pisze, to jest malenka kropelka mozna powiedziec prawie nie widoczna, na goracej blasze. To daje do myslenia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2011, 08:43:47 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #188 : Maj 11, 2011, 22:18:18 » |
|
Atreq, czy nie wydajesz zbyt pochopnych opinii o bliŸnich? Nie wydaje mi siê, opisujê co ma miejsce na forum. Dla mnie JACK, s¹dz¹c po za³o¿onych przez niego w¹tkach i merytorycznym ich rozbudowaniu jest badaczem (tak samo jak wielu z nas) naszej rzeczywistoœci. To, ¿e pod¹¿a inn¹ œcie¿k¹ ni¿ Ty, nie uprawomocnia Ciê do szydzenia z jego pogl¹dów i pracy. Nie szydzê, stwierdzam fakty. Na udowodnienie s³usznoœci swojej tezy/spostrze¿eù mogê przytoczyÌ garœÌ cytatów, w tym moich próœb o wyjaœnienia/odpowiedzi na zadane pytania wynikaj¹ce z zauwa¿onych nieœcis³oœci. Sk¹d wiesz, co dla JACKA siê liczy? Ka¿dy jest niezbêdnym elementem ca³oœci. I ka¿dy zas³uguje na szacunek. Szanujê go jako cz³owiek, lecz nie zgadzam siê z nim. Ro¿nica polega na tym, ¿e podajê od razy podstawy/przemyœlenia które nie pozwalaj¹ siê mi z nim zgodziÌ, a on rzuca "newsa" i nabiera wody w usta. Aha, i u¿y³em s³owa "zapewne" które dopuszcza pewien margines b³êdu, wiêc Twoje zarzuty co do 100% pewnoœci s¹ chybione. Ponadto opisujê i odnoszê siê do zachowania/pogl¹dów JACKa na tym forum, zak³adaj¹c - byÌ mo¿e naiwnie - ¿e nie zak³ada masek/nie jest dwulicowy dlatego co prezentuje na tym forum ma miejsce i w rzeczywistoœci. Tyle tytu³em wyjaœnieù. [/quote]
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #189 : Maj 11, 2011, 23:13:22 » |
|
Ten film pochodzi bodaj¿e z koùca lat 40 tych. Albo z przed 2 tygodni. Ciekawe ¿e akurat teraz ten filmik siê ukazuje mimo swojego wieku. Co do tych podobieùstw? Kompletny nonsens. Podobne opisy pojawi³y siê zanim szanowna Pani napisa³a ksi¹¿kê. Tych opisów jest ca³a masa, istniej¹ od dawna wiêc powiem krótko - Pani Nancy Lieder ameryki nie odkry³a a bior¹c pod uwagê fakt i¿ podpiera siê nagraniem, który w moim mniemaniu jest 100% "fejkiem"... jestem sk³onny stwierdziÌ ¿e jej ksi¹¿ka i ca³a jej teoria jest jedn¹ wielk¹ bzdur¹. Na koniec dodam - nie czepiajcie siê tego co pisze Arteq bo wed³ug mnie ma 100% racji. Niestety masa ludzi ³yka jakiegoœ niusa, w którym to jakiœ pseudo "naukowiec" wysnuwa wielkie teorie a nikomu nie przyjdzie do g³owy aby sprawdziÌ te informacje, przyjrzeÌ siê Ÿród³om... to tak jak ju¿ na tym forum kiedyœ Kiarze napisa³em... Jeœli mamy byÌ tacy tolerancyjni w stosunku do tych "niezbêdnych elementów ca³oœci (  )" to powiadam Wam ¿e jestem Bóg Wszechmog¹cy. I id¹c Waszym tokiem rozumowania, nie macie prawa negowaÌ tego co napisa³em. Kompletny nonsens... I jest jeszcze jedna sprawa... Ptaku, tak ³atwo bronisz tej wolnoœci, tylko po to aby by³a a nie bierzesz pod uwagê ¿e np. moje wypowiedzi czy najprawdopodobniej Artqa te¿ nie s¹ przejawem z³oœliwoœci. Mi siê po prostu przykro robi jak widzê ¿e nie doœÌ ¿e ktoœ tak perfidnie stara siê ok³amywaÌ ludzi to jeszcze znajduj¹ siê tacy, którzy ³ykaj¹ to "od tak" i g³osz¹ te wielkie teorie dalej. To jest smutne, jeszcze smutniejsze jest to ¿e t³umaczenie tutaj nic nie daje... to jest irytuj¹ce. Doskonale zdajecie sobie w jakim zak³amanym œwiecie ¿yjemy a nie dopuszczacie w ogóle myœli ¿e Wasze/Nasze œrodowisko mo¿e byÌ tymi k³amstwami najbardziej przesi¹kniête a podstaw ku takim twierdzeniom jest wiele.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #190 : Maj 12, 2011, 09:52:01 » |
|
I jest jeszcze jedna sprawa... Ptaku, tak Âłatwo bronisz tej wolnoÂści, tylko po to aby byÂła a nie bierzesz pod uwagĂŞ Âże np. moje wypowiedzi czy najprawdopodobniej Artqa teÂż nie sÂą przejawem zÂłoÂśliwoÂści. Mi siĂŞ po prostu przykro robi jak widzĂŞ Âże nie doœÌ Âże ktoÂś tak perfidnie stara siĂŞ okÂłamywaĂŚ ludzi to jeszcze znajdujÂą siĂŞ tacy, ktĂłrzy ÂłykajÂą to "od tak" i gÂłoszÂą te wielkie teorie dalej. To jest smutne, jeszcze smutniejsze jest to Âże tÂłumaczenie tutaj nic nie daje... to jest irytujÂące. Doskonale zdajecie sobie w jakim zakÂłamanym Âświecie Âżyjemy a nie dopuszczacie w ogĂłle myÂśli Âże Wasze/Nasze Âśrodowisko moÂże byĂŚ tymi kÂłamstwami najbardziej przesiÂąkniĂŞte a podstaw ku takim twierdzeniom jest wiele. Szmer, wolnoœÌ, to wolnoœÌ. ZarĂłwno w gÂłoszeniu poglÂądĂłw jak i wyboru tego, w co chce siĂŞ wierzyĂŚ. OczywiÂście, Âże masz prawo, tak samo jak Atreq i kaÂżdy z nas do podwaÂżania cudzych twierdzeĂą i swobodnego wyraÂżania siĂŞ. Ale dziaÂła to teÂż w drugÂą stronĂŞ. I tak np. krytyka religii czy innych dogmatycznych prawd nie powinna byĂŚ traktowana jako zamach na jej wyznawcĂłw. To tylko Âścieranie siĂŞ idei i ÂświatopoglÂądĂłw. Aby jakoÂś funkcjonowaĂŚ w tym Âświecie ÂścierajÂących siĂŞ prawd, pó³prawd i iluzji i aby nie poÂżreĂŚ siĂŞ nawzajem, wymagany jest szacunek dla kaÂżdego gÂłosiciela, jako jednostki wolnej. Czy na pewno znamy prawdĂŞ absolutnÂą? I co to jest? MoÂże to wÂłaÂśnie te wszystkie „sÂłusznoÂści” i „niesÂłusznoÂści” jÂą tworzÂą? Wszystko, co zaistniaÂło w ÂświadomoÂści juÂż JEST. ObojĂŞtnie na formĂŞ przejawienia siĂŞ. SzarakĂłw powoÂłaliÂśmy do istnienia i oni funkcjonujÂą, nie da siĂŞ juÂż ich „zabiĂŚ”. MoÂżemy jedynie badaĂŚ, sprawdzaĂŚ, zgadzaĂŚ siĂŞ lub nie a oni i tak trwajÂą w ÂświadomoÂści. Twoja niewiara teÂż ich utrwala, bo wkÂładasz w to swojÂą energiĂŞ. Badanie Âświata to wspaniaÂła przygoda, ale przede wszystkim, to penetracja siebie. Pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #191 : Maj 25, 2011, 10:39:16 » |
|
wokó³ ISS, UFO to codziennoœÌ?  "Od wielu miesiĂŞcy transmisja "live" z MiĂŞdzynarodowej Stacji Kosmicznej (ISS) dostarcza duÂżo radoÂści poszukiwaczom UFO. Tym razem widaĂŚ je caÂłkiem spektakularnie na zapisie dokowania promu Endeavour do ISS. W koĂącĂłwce tego klipu NASA wydaje polecenie zaÂłodze promu, by …wstrzymali transmisjĂŞ z dokowania  - ENDAEVOUR PLEASE PAUSE THE PLAYBACK! ÂŚmiaĂŚ siĂŞ czy pÂłakaĂŚ?" http://www.disclose.tv/action/viewvideo/73152/Three_UFOS_Flying_Around_ISS_/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #192 : Maj 25, 2011, 19:15:45 » |
|
ÂŚmiaĂŚ siĂŞ czy pÂłakaĂŚ?"
Ostatnio czujĂŞ raczej obojĂŞtny spokĂłj przy oglÂądaniu takich rzeczy. PRAWDA jest przecieÂż tak banalna. Nasza galaktyka zwyczajnie kipi Âżyciem zaszczepionym i wyhodowanym przy pomocy genialnego kodu-programu DNA. Ten filmik dowodzi, Âże na Ziemi ewidentnie koĂączy siĂŞ faza wstĂŞpna "Eksperymentu CzÂłowiek". Izolacja mieszaĂąca Homo sapiens staje siĂŞ powoli zbĂŞdna bo trochĂŞ opóŸnia jego rozwĂłj i przyroda planety teÂż cierpi. Po setkach, a nawet tysiÂącach filmĂłw S-F wielkiego szoku raczej nie bĂŞdzie. Wydaje siĂŞ, Âże wÂłaÂśnie teraz nastaje czas, gdy do zbiorowej ÂświadomoÂści ma siĂŞ przebiĂŚ prawda o naszym kosmicznym pochodzeniu. Chyba tak zaplanowaÂło to dowĂłdztwo tego regionu naszej Galaktyki, niezaleÂżnie fizyczne, czy teÂż duchowe. Tego wÂłaÂśnie chcÂą. ChoĂŚ powoli, bo ewidentnie nie chcÂą szoku. Ludzie majÂą w koĂącu poznaĂŚ prawdĂŞ, Âże majÂą biaÂłych humanoidalnych, kosmicznych praojcĂłw, tych co wybudowali piramidy, ktĂłrzy wyglÂądajÂą niemal identycznie jak my ludzie (na obraz i podobieĂąstwo). To wÂłaÂśnie Oni popeÂłnili tu dawniej sporo b³êdĂłw, ale mimo wszystko warto o nich chwilĂŞ pomyÂśleĂŚ z odrobinÂą ÂżyczliwoÂści, chyba, Âże ktĂłryÂś z nas jest bez winy, to Ăw niech pierwszy rzuci kamieĂą w Ich stronĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2011, 19:20:56 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #193 : Maj 25, 2011, 19:27:49 » |
|
sprawa wydaje siĂŞ prosta- sÂą tu poniewaÂż jest to przeÂłomowy moment w histori Ziemi i caÂłej reszty rĂłwnieÂż, nie wiem kto zawiniÂł i kiedy, ale wszystko nabraÂło tempa w obliczu moÂżliwej apokalipsy w wykonaniu samych ludzi.. http://www.youtube.com/watch?v=QqVWCKRYOrE&playnext=1&list=PL04A91EC555650C0E
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #194 : Maj 28, 2011, 17:54:10 » |
|
wokó³ ISS, UFO to codziennoœÌ?  "Od wielu miesiĂŞcy transmisja "live" z MiĂŞdzynarodowej Stacji Kosmicznej (ISS) dostarcza duÂżo radoÂści poszukiwaczom UFO. Tym razem widaĂŚ je caÂłkiem spektakularnie na zapisie dokowania promu Endeavour do ISS. W koĂącĂłwce tego klipu NASA wydaje polecenie zaÂłodze promu, by …wstrzymali transmisjĂŞ z dokowania  - ENDAEVOUR PLEASE PAUSE THE PLAYBACK! ÂŚmiaĂŚ siĂŞ czy pÂłakaĂŚ?" http://www.disclose.tv/action/viewvideo/73152/Three_UFOS_Flying_Around_ISS_/O tym samym zajÂściu ale trochĂŞ bardziej po polsku, zaczerpn¹³em z "siostrzanej" strony Misja GizaTajemnicze ÂświatÂła i przerwana transmisja z dokowania promu EndeavourThursday, 26 May 2011 07:42 | Written by Agnieszka Do zdarzenia doszÂło 18 maja podczas procedury dokowania promu kosmicznego Endeavour do MiĂŞdzynarodowej Stacji Kosmicznej. Podczas podejÂścia do Âśluzy pojawiÂły siĂŞ trzy niezidentyfikowane obiekty chwilĂŞ potem nastĂŞpuje reakcja z Ziemi.http://www.youtube.com/watch?v=GUP2OnmyVsk&feature=player_embeddedKontrola naziemna wydaje siĂŞ reagowaĂŚ stanowczym ¿¹daniem zastopowania transmisji wideo. Trzy nieznane obiekty orbitujÂą w ró¿nych kierunkach a po chwili daje siĂŞ usÂłyszeĂŚ komendĂŞ ‘Endeavour proszĂŞ przerwaĂŚ transmisjĂŞ!’. ChwilĂŞ potem NASA zatrzymuje transmisjĂŞ wideo. Co tak naprawdĂŞ orbitowaÂło w okolicy ISS? MogÂły to byĂŚ Âśmieci kosmiczne, ÂświecÂące odbitym ÂświatÂłem SÂłoĂąca a przerwanÂą transmisjĂŞ moÂżna tÂłumaczyĂŚ wzglĂŞdami proceduralnymi. Ostatni lot wahadÂłowca Endeavour byÂł obserwowany przez wiele osĂłb i powyÂższe wideo wskazuje, Âże feed wideo byÂł nagrywany przez niektĂłrych z nich. Zamiast wydawaĂŚ komendy o przerwaniu transmisji NASA mogÂłaby po prostu opóŸniĂŚ jÂą o kilkadziesiÂąt sekund filtrujÂąc zawartoœÌ lub po prostu przerwaĂŚ jÂą z Ziemi. Teoria o interwencji z Centrum Kontroli LotĂłw jest mocno naciÂągana, ale fakt, Âże jest to najprawdopodobniej ostatni lot tego pojazdu powoduje, Âże warte jest to wzmianki. http://zmianynaziemi.pl/wideo/tajemnicze-swiatla-przerwana-transmisja-dokowania-promu-endeavour
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2011, 17:55:48 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #195 : Czerwiec 26, 2011, 10:08:55 » |
|
prĂłby generalne projektu Blue Beam, czy moÂże jednak "GoÂście, goÂście" 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #196 : Czerwiec 26, 2011, 10:48:48 » |
|
Raczej "prĂłby generalne" "naszych". Tamci nie bawiliby siĂŞ tak bezcelowo. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2011, 10:49:24 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #197 : Czerwiec 26, 2011, 11:51:38 » |
|
NiezÂły ten filmik, Songo.
Zachowanie tych obiektĂłw przypomina mi relacje polskich pilotĂłw wojskowych przedstawiane przez pÂłk. Ryszarda Grundmana, byÂłego szefa SÂłuÂżby Ruchu Lotniczego Wojsk Lotniczych i Obrony Powietrznej Kraju jeszcze z okresu Polski Ludowej, na ostatnim Ufo Forum.
To, Âże byÂło to nad Âśrodkiem duÂżego miasta , teÂż przemawia raczej za "obcÂą" flotÂą i "akcjÂą przebudzania" Homo sapiens.
"Nasi" ĂŚwiczyli by w bardziej ustronnym miejscu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2011, 11:54:09 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #198 : Czerwiec 26, 2011, 12:33:15 » |
|
no wÂłaÂśnie moÂżna siĂŞ zastanawiaĂŚ, czy nie za bardzo pasuje on do zachowaĂą powszechnie uznanych za typowe dla NOL,- trudno dziÂś juÂż coÂś powiedzieĂŚ z pewnoÂściÂą jeÂśli w grĂŞ wchodzi teraz technologia Blue Beam?? http://www.schodamidonieba.pl/
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2011, 12:33:56 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #199 : Lipiec 02, 2011, 16:17:23 » |
|
Na ostatnim czacie Zeta's ustosunkowali siê do omawianego powy¿ej pojawienia siê UFO w Londynie, które znalaz³o siê tak¿e w oficjalnych materia³ach The Telegraph :  OdpowiedŸ Zeta's: "Pojawienie siê tego Statku-Matki mia³o miejsce celowo w takim czasie, aby informacja o tym wydarzeniu trafi³a w oficjalnych materia³ów The Telegraph. Zarówno ma³e pojazdy UFO - kilka jasnych œwiate³ skompresowanie wokó³, jak i Statek-Matka s¹ prawdziwe. Statek- Matka " robi pokaz", obracaj¹c siê we wszystkich kierunkach. Ogl¹dany z boku jest kszta³cie spodka, a od góry lub od do³u ma kszta³t dysku. Pokaz wygl¹da³ tak, ¿e pojawienie siê nast¹pi³o nagle, zza chmury, po czym zniknêcie by³o równie szybkie , a odlot charakteryzowa³ siê du¿ym przyspieszeniem. W Londyùskim pokazie chodzi³o o to, ¿e Rada Œwiatów,Federacja Galaktyczna przygotowuje ziemski œwiat do takich widoków, zdecydowano siê na niego poniewa¿ uznano za prawdopodobne, przebicie siê z tym do oficjalnych wiadomoœci (the Telegraph), do czego rzeczywiœcie dosz³o. Przekaz pokazu ma s³u¿yÌ przebudzeniu Ziemi, a wiadomoœÌ jest taka ¿e, ³agodne, nie stanowi¹ce zagro¿enia inteligentne formy ¿ycia, cywilizacje poza Ziemi¹ rzeczywiœcie istniej¹ i aktualnie odwiedzaj¹ wasz¹ planetê". http://www.zetatalk.com/ning/02jy2011.htm
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2011, 16:26:14 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
|