Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 15, 2025, 03:42:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: ZASTRASZANIE KATAKLIZMAMI.  (Przeczytany 1242 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
krzysiek
Gość
« : Luty 23, 2011, 22:48:54 »

A nie proœciej - tak w ramach mi³oœci do bliŸniego - odpowiedzieÌ na to proste pytanie? Czy te¿ muszê zagrzebaÌ siê na wiele godzin w czeluœciach tego forum, ¿eby znale¿Ì tê informacjê...?

Jestem g³êboko rozczarowany Twoj¹ odpowiedzi¹, Kiaro. Gdybym ja wyg³asza³ publiczny wyk³ad opieraj¹c swoje wywody o tezê, i¿ w j¹drze Ziemi zdeponowana jest jakaœ wiedza, to jako solidny wyk³adowca by³bym gotów w ka¿dej chwili rozwin¹Ì tê myœl i wyjaœniÌ pokornym s³uchaczom, o co chodzi.

PoÂświĂŞciÂłaÂś swĂłj cenny czas na kolejnego posta odsyÂłajÂącego mnie do bliÂżej nieokreÂślonych rejonĂłw tego forum, czyli "do diabÂła". Tyle samo czasu zajĂŞÂłoby Ci po prostu udzielenie odpowiedzi na moje pytanie. No to chodzi o czas, czy o to, Âże nie masz pojĂŞcia, o czym piszesz? Tak siĂŞ nie zachowuje rzetelny wykÂładowca, ale co najwyÂżej demagog.

W uszanowaniu Twojego cennego czasu nie oczekujĂŞ juÂż kolejnego posta typu: "weÂź se sam poszukaj w Googlach, co jest zdeponowane w jÂądrze Ziemi".

ReasumujÂąc: z Gwiazdy Matki (diabli wiedzÂą, gdzie jest - no i co z GwiazdÂą Ojcem, bo przecieÂż obowiÂązuje Boski dualizm?) pÂłynie jakaÂś energia (prawdopodobnie powszechnie znana fizykom energia miÂłoÂści bezwarunkowej), ktĂłra aktywizuje pokÂłady wiedzy zdeponowane w jÂądrze Ziemi (myÂślĂŞ, Âże to sÂą pliki zapisane przez StwĂłrcĂŞ na nietopliwych pendrajwach, zdolnych wytrzymaĂŚ temperaturĂŞ wrzÂącego jÂądra). Trzeba tylko znaĂŚ hasÂło dostĂŞpu. Ale spoko: nasze DNA wibruje i kiedyÂś, ktoÂś dostanie od tego takiej trzĂŞsiawki, Âże wreszcie dorwie siĂŞ do tej wiedzy i kanaÂłem ÂświatÂłowodowym wychodzÂącym z tego jÂądra wrzuci to do Internetu ogÂłaszajÂąc ÂŚwiatu radosnÂą nowinĂŞ: "Mamy to!" TakÂą mam wizjĂŞ. I chyba nie muszĂŞ siĂŞ z niej tÂłumaczyĂŚ. KaÂżdy ma prawo mieĂŚ wizje...

A Ty sadzisz Krzysiu iÂż ja tylko czekam na pytania na ktĂłre byÂły juÂż kilkakrotnie udzielane odpowiedzi? Ty cenisz swĂłj czas , a czy zechcesz ceniĂŚ rĂłwnieÂż mĂłj?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
A nie proœciej - tak w ramach mi³oœci do bliŸniego - odpowiedzieÌ na to proste pytanie? Czy te¿ muszê zagrzebaÌ siê na wiele godzin w czeluœciach tego forum, ¿eby znale¿Ì tê informacjê...?

A Ty sadzisz Krzysiu iÂż ja tylko czekam na pytania na ktĂłre byÂły juÂż kilkakrotnie udzielane odpowiedzi? Ty cenisz swĂłj czas , a czy zechcesz ceniĂŚ rĂłwnieÂż mĂłj?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2011, 22:54:19 wysłane przez krzysiek » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: