JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #150 : Październik 18, 2011, 16:33:11 » |
|
ByĂŚ moÂże to nie przypadek. szczegĂłlnie w tych czasach dominacji Lucyfera
Âże drugie medium PCH ma na imiĂŞ Lucynai Âże opuÂściÂło PolskĂŞ 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 16:34:41 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #151 : Październik 18, 2011, 17:49:51 » |
|
KiaraWarto po pierwsze uruchomiĂŚ z niÂą kontakt i zaufaĂŚ jej wiedzy , bowiem nikt nie wie lepiej od niej co dla nas jest najlepsze.
Kiara Ba ! Tylko jak ? Jeszcze nie potrafiĂŞ ,a moÂże potrafiĂŞ ? hm.......
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #152 : Październik 18, 2011, 21:16:28 » |
|
chanell aleÂż oczywiÂści e Âże potrafisz , kaÂżdy potrafi , to naturalne dla nas. PrzecieÂż masz intuicjĂŞ , sÂłuchaj jej wsÂłuchuj siĂŞ w swĂłj wewnĂŞtrzny gÂłos proszÂąc wczeÂśniej o otworzenie kontaktu ze swojÂą EnergiÂą. Zaufaj sobie , swojej intuicji pomaÂłu staniesz siĂŞ pewna tego co do Ciebie dociera , sÂłuchaj w cichoÂści w spokoju. Ja teÂż siĂŞ tak uczyÂłam. BywajÂą teÂż spontaniczne kontakty otwierajÂące siĂŞ nagle ale lepsze sÂą te wypracowane , moim zdaniem. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #153 : Październik 18, 2011, 21:54:19 » |
|
Strasznie duÂżo tu smieci, jak np ten post 150 od JACK. CiĂŞzko sie to wszystko czyta. Co do tej intuicji. To myÂślaÂłem Âże to wÂłaÂśnie jest nasz kontakt z naszÂą EnergiÂą.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #154 : Październik 18, 2011, 22:54:39 » |
|
Strasznie duÂżo tu smieci, jak np ten post 150 od JACK. CiĂŞzko sie to wszystko czyta. Co do tej intuicji. To myÂślaÂłem Âże to wÂłaÂśnie jest nasz kontakt z naszÂą EnergiÂą.
Witaj Cum  nie wiem o co ci chodzi ? Post Jacka jest w temacie ,bywaj¹ tu gorsze smieci,ale nie wszystko siê da odgarn¹Ì. 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #155 : Październik 19, 2011, 07:02:41 » |
|
witaj  . wierzĂŞ Âże gorsze smieci bywajÂą. Rozmowa to wymiana argumentĂłw a mĂłwiÂąc Âśmieci mam na mysli kolejne teksty typu udowodnijcie mi Âże to wszystko jest prawda bo jak nie to sie bedĂŞ gniewaÂł lub zÂłoÂściÂł
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #156 : Październik 19, 2011, 07:54:25 » |
|
Dobrze myœla³eœ , bowiem tak jest naprawdê. Ale istniej¹ te¿ podszepty innych energii ( niewidzialnych dla nas) i cz³owiek nie ma jeszcze ¿adnych mo¿liwoœci je odró¿niaÌ. Dlatego trzeba zawsze analizowaÌ je prze w³asny system wartoœci. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2011, 07:54:46 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #157 : Październik 20, 2011, 21:44:29 » |
|
W system wartoœÌ bym sie tu nie zag³êbia³. Czêsto mo¿e byÌ mylny i nacechowany œrodowiskiem w jakim przebywamy czyli nie pochodzi od nas samych.
Co do podszeptów to bior¹c to na logikê lub intuicjê (jak kto woli): "Pod¹¿anie za g³osem serca", czy "¿ycie zgodnie z sumieniem", jest zwrotem pozytywnym i praktykowany od wielu lat. Wiêc przekonuje mnie to, ¿e jednek cz³owiek te mo¿liwoœci ma i to doœÌ spore i nie trzeba byÌ przy tym kimœ wyj¹tkowym.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #158 : Październik 21, 2011, 07:15:44 » |
|
Daj na luz i pisz z przemyÂśleniem , a co to jest sumienie i na czym ono siĂŞ opiera jak nie na wartoÂściach , cennych dla kogoÂś? Na czy zbudowane jest ono ja nie na Âśrodowiskowych zwyczajach akceptowanych w danej grupie wiĂŞkszej lub mniejszej? To wszystko zebrane do kupy nazywa siĂŞ systemem wartoÂści wspieranym etykÂą i moralnoÂściÂą ludzi pojedynczych lub grupy. Otworzenie moÂżliwoÂści paranormalnych wcale nie musi ÂświadczyĂŚ ( i czĂŞsto nie Âświadczy) wysokiej etyce i moralnoÂści czÂłowieka uÂżywajÂącego ich. Jego czyny codzienne o tym ÂświadczÂą a nie paplanie o tym jaki jest. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #159 : Październik 22, 2011, 19:04:11 » |
|
Zawsze dajĂŞ na luz jak mam z gĂłrki. ProponujĂŞ zrezygnowac z uszczypliwoÂści typu "pisz z przemyÂśleniem". Z zaÂłoÂżenia kaÂży to robi. Nie chcĂŞ analizowaĂŚ terminu "sumienie" dla kazdego pewnie oznacza coÂś nieco innego.
PisaliÂśmy o obronie od innych energii, ktĂłrej nie mamy. A co powiesz na intuicjĂŞ. Nie jest powiÂązana z sumieniem a uwaÂża sie Âże kieruje nas w dobrym kierunku. jedni maja jÂą slabÂą a inni traktujÂą jÂą niemal jak wiedzĂŞ. WiĂŞc moÂże jakaÂś ochrona jednak jest.
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #160 : Listopad 25, 2011, 07:35:59 » |
|
wracaj¹c to tematu... pojawi³a siê sesja numer 21 To chyba "kluczowa" sesja dla ludzkoœci bo [jak sie dowiadujemy]od 11 .11 mamy a¿ siedem p³aszczów ochronnych dla ziemi. Poza tym szykuje siê kolejna zmiana medium. Sesja jest w moim odczuciu przygotowaniem na radykalne zmiany -mo¿e nawet zmianê g³ównych idei przyœwiecaj¹cych . projektowi... Z wykopaliskami Wójcikiewicz ma siê wstrzymaÌ do przysz³ego roku. Zastanawiam siê co za³atwi w Egipcie przy obecnej sytuacji i jeszcze w tak krótkim czasie do roku 2012...a mo¿e data 21.12.2012 te¿ ju¿ nie obowi¹zuje. Tak wiêc chyba ju¿ do cna straci³em wiarê w "przebudzenie cheopsa"
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #161 : Listopad 25, 2011, 14:29:27 » |
|
pojawiÂła siĂŞ sesja numer 21 O, to w bardzo krĂłtkim czasie ukazaÂły siĂŞ dwie, 20 i 21. Kilka dni temu, bodaj trzy, sprawdzaÂłem i byÂła jeszcze 19, jako ostatnia.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #162 : Listopad 25, 2011, 15:18:23 » |
|
A to czemu 20 nie ma? b³¹d numeracji?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #163 : Listopad 25, 2011, 15:29:41 » |
|
A to czemu 20 nie ma? b³¹d numeracji?
nie koniecznie. 20 mogÂła byĂŚ sesjÂą prywatnÂą i stÂąd ten myk w numerach. MoÂże za jakiÂś czas wstawiÂą 20 - tÂą. EDYCJA: No i mamy wyjaÂśnienie co do sesji 20: Jako sesja 20 bĂŞdzie umieszczona (po przepisaniu) sesja robocza.
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1§ionId=1&cmd=
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2011, 19:48:55 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #165 : Grudzień 03, 2011, 23:06:56 » |
|
Szczerze mówi¹c to ju¿ szkoda poœwiêcaÌ czasu na komentarze skoro doroœli ludzie daj¹ siê tak robiÌ w konia ? Ich wola niech siê dzieje , mo¿e to najlepsze dla nich na teraz. A z drugiej strony P. Wójcikiewicz wydawa³o by siê i¿ powinien mieÌ doœwiadczenie w kontaktach i rozró¿nianiu zabawiania siê ró¿nych bytów ludŸmi. Niestety czêsto pozostaje tylko fraza "wydawa³o by siê "... i nic wiêcej. Pozosta³o nam niezbyt wiele czasu na kolejn¹ konfrontacjê , nieca³y miesi¹c. Kolejne bajania odkryj¹ swoj¹ autentycznoœÌ. Energia która przesz³a przez Warszawê ma wp³yw na wszystkie szlaki energetyczne wewn¹trz ziemi , ³¹czy siê bezpoœrednio ze wszystkimi dawnymi i obecnymi czakramami , aktualizuje te dawno temu zablokowane. One zaœ maj¹ wp³yw na ca³okszta³t energetyki ziemi , przywracaj¹ procesy uœpione które bior¹ udzia³ w ca³ym ponownym uruchomieniu podnoszenia wibracji planety. Co za tym idzie dokonuj¹ zmian i poruszeù na powierzchni ziemi i pod powierzchni¹. O naturalnym ods³oniêciu ukrytych pod piaskiem artefaktów pisa³am ju¿ 5 lat temu , naprawdê nikt niczego nie bêdzie odkopywa³ nie bêdzie takiej potrzeby. Jeszcze wiele niespodzianek przed nami , dla zaistnienia ich nie s¹ potrzebne ¿adne ceremonie. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2011, 23:07:10 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
majette
Gość
|
 |
« Odpowiedz #166 : Grudzień 04, 2011, 20:32:34 » |
|
Czytaj¹c sesjê 21 - po pierwsze widaÌ,po zadawanych pytaniach,¿e nawet sami jej uczestnicy pow¹tpiewaj¹ powoli w prawdziwoœÌ przekazów, wodny grzyb ,planeta x itd, po drugie dok³¹dnie uwidacznia siê jak ten "byt" bardzo umiejêtnie i skrupulatnie unika odpowiedzi na konkretne pytania dotycz¹ce braku tego co zapowiada³, a przecie¿ pamiêtam ,¿e wyraŸnie mówi³ ,¿e grzyb bêdzie ,wiêc nie mo¿na t³umaczyÌ siê teraz ,¿e setki bytów zadba³y o to ¿eby go powstrzymaÌ . Oczywiœcie cieszê siê z faktu ,¿e nie wybuch³ wulkan,czy nie sta³¹ siê inna wielka tragedia ale jak mo¿na najpierw wmawiaÌ naiwnym ludziom zapowiedŸ maj¹cych nast¹piÌ faktów,które bêd¹ niejako ostrze¿eniem itd, a potem wymigiwaÌ siê sta³¹ œiewk¹ ,i¿ dany fakt nie nast¹pi³ dziêki tych¿e bytów staraniom, czysta manipulacja, wrêcz zabawa, zastanawia mnie tylko po co to tym bytom,a tak¿e dlaczego akurat taka ceremonia,dlaczego tam ,czemju to dla nich tak wa¿ne. To tak jakbym chcia³ ludziom wmówiÌ ,¿e za tydzieù bêdzie ogromne trzêsienie ziemi ,podaj¹c miejsce ,a gdy fakt nie zaistnieje, wyt³umaczy³bym to moimi modlitwami,które niedopuœci³y do tego. Na pocz¹tku by³em zaciekawiony,z niecierpliwoœci¹ czeka³em na kolejne sesje, na prze³om po ceremonii, wrêcz denerwowa³y mnie wpisy w¹tpi¹cych,teraz w pe³ni podzielam pogl¹d m.in. Kiary. Po czym mo¿emy w prosty sposób sprawdziÌ Samuela?Po faktach potiwerdzaj¹cych to co wmawia,a poniewa¿ fakty nie nast¹pi³y,wrêcz zaprzeczy³y temu co wmawia jest niewiarydodny. Szkoda mi tylko ludzi z fundacji,bo to oni g³ównie cierpi¹ ,nie wyczówam w nich ani chêci zysku/prêty itd./ ani zdobywania popularnoœci , ani te¿ ok³amywania nas,odbiorców, jednak dali siê zmanipulowaÌ nieznanej sile o niejasnych celach. Za³o¿e siê ,¿e gdyby zawiesili sesje ,dzia³ania nawet na kilka lat,œwiat bêdzie nadal toczy³ siê swoim rytmem. Tak¿e po roku 2012.
========================================
Sorki za literĂłwki...
ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2011, 21:00:05 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #167 : Grudzień 08, 2011, 01:07:40 » |
|
ech... normalnie "Szansa na sukces"... ciÂągnie siĂŞ, coraz to nowe odcinki, ale kaÂżdy leje na to...
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2011, 01:08:05 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #168 : Marzec 01, 2012, 23:15:46 » |
|
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Uduchowiony Piotr
Gość
|
 |
« Odpowiedz #169 : Marzec 03, 2012, 20:19:03 » |
|
PrzeczytaÂłem tÂą sesjĂŞ i po raz kolejny manipulacja enkiego razi mnie w oczy. Jego odpowiedzi na pytania sÂą niekompetentne i ubrane w taki sposĂłb, aby czytelnik nie wiedziaÂł o co mu w ogĂłle chodzi. to "cwaniactwo" naduÂżywa za wielu porĂłwnaĂą i metafor, a to nie ma nic wspĂłlnego z prostÂą i konkretnÂą odpowiedziÂą na zadane pytania. Jego taktyka polega na odpowiadaniu pytaniem na pytania, a nie udzielaniu bezpoÂśrednich racjonalnych odpowiedzi. Prosty przykÂład: ANDRZEJ: DziĂŞkujĂŞ bardzo – jesteÂśmy przyzwyczajeni do rozmawiania z ró¿nymi Istotami duchowymi. PrzecieÂż przez LucynĂŞ rozmawialiÂśmy z Jezusem, rozmawialiÂśmy z Cheopsem i wieloma innymi istotami, tak Âże jesteÂśmy oczywiÂście otwarci na wszelkie tego typu kontakty. Mam teraz pytanie - co mamy zrobiĂŚ ze zÂłotymi prĂŞtami, ktĂłre zostaÂły w Egipcie? Jak je wykorzystaĂŚ? Jak mogli rozmawiaĂŚ z Jezusem skoro sam Enki na sesjach stwierdziÂł, Âże Jezus Chrystus inkarnowaÂł siĂŞ ponownie na ziemii w 1920 roku? Podobne niedomĂłwienia dotyczÂą Planety X i KataklizmĂłw: SAMUEL: ChcielibyÂśmy, aby tak byÂło, Andrzeju. Wielu ludzi krytykuje sam fakt „wodnego, pÂłaczÂącego grzyba“ – Âże siĂŞ to nie wydarzyÂło. Jednak to, iÂż AnioÂły, Istoty ÂŚwiatÂła ktĂłre wcielaÂły siĂŞ w ciaÂła ludzkie i odsuwaÂły te wielkie katastrofy – powiedzmy – zostaÂło to odbite w wielkim lustrze i pÂływa... PÂływa wokó³ waszej Planety Ziemia. Pytacie o PlanetĂŞ X. CiĂŞÂżko… ciĂŞÂżko zbliÂża siĂŞ do Planety… do was, ale nie bĂŞdzie takich tragizmĂłw, takich kataklizmĂłw jak ludzie wymyÂślajÂą. Tylko, Âże to nie ludzie to wymyÂśli, a Enki, ktĂłry niegdyÂś na sesjach zastraszaÂł tragicznymi kataklizmami o ile nie zostanÂą uruchomione piramidy. "Niestety ludzie sÂą zbyt gÂłupi, aby domyÂśleli siĂŞ prawdy"Pozdrowienia dla wszystkich marzycieli i bajkopisarzy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2012, 04:17:55 wysłane przez Piotr »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #170 : Marzec 03, 2012, 20:44:37 » |
|
Daj spokĂłj ja tez to przeczytaÂłam na komentowanie takich bzdur zwyczajnie szkoda juÂż czasu. Dziwi mnie tylko iÂż ludzie wydawaÂło by siĂŞ z doÂświadczeniem w tej dziedzinie tak dajÂą siĂŞ robiĂŚ w konia i wodziĂŚ za nos. I jeszcze takie brednie publikujÂą oficjalnie. Zwyczajnie ÂżenujÂące. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #171 : Marzec 21, 2012, 18:29:32 » |
|
http://czaneling.awardspace.com/odpowiedzi.htmlPytania: Czy byt ktory kontaktuje sie podczas channelingu z Lucyn¹ £obos pod nazw¹ Samuel to Enki brat Enlila i czy ma dobre intencje wobec Ziemi? Odpowiedzi: To nie jest brat Enlila. Je¿eli Samuel udziela nowej wiedzy, to jego pozytywne intencje s¹ oczywiste. W wypadku gdy jego przekazy s¹ w¹tpliwej jakoœci, to nale¿y z nim zerwaÌ kontakt. Myœlê, ¿e zarówno Pani Doliùska jak i Pani £obos powinny od czasu do czasu zejœÌ z ob³oków na ziemiê i poczytaÌ trochê innych przekazów ni¿ te w³asne a nawet skorzystaÌ z niektórych rad by nie brn¹Ì dalej we w³asnej g³upocie po same uszy.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #172 : Marzec 21, 2012, 19:15:57 » |
|
Dobrze iÂż ludzie zadajÂą pytania w tematach kontrowersyjnych , nawet bardzo dobrze , bo budzÂą siĂŞ wÂątpliwoÂści a to jest inspiracjÂą do przemyÂśleĂą. Ale nie jest dobrze gdy w odpowiedzi jakichÂś "wiedzÂących' wierzÂą bezwzglĂŞdnie bez zastanowienia siĂŞ nawet jak w Âśw. wyroczniĂŞ. Ja w tych odpowiedziach znalazÂłam mnĂłstwo bzdur oraz kÂłamstw i na dodatek bardzo dwuznaczne i wymijajÂące temat informacje. Ale.. niech kaÂżdy wierzy w to co jemu odpowiada. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Tronk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #173 : Czerwiec 24, 2012, 23:07:55 » |
|
Ja juÂż nic nie rozumiem miaÂła nas zniszczyĂŚ planeta a jak nie ona sama to jej ogon czym by on nie byÂł. Teraz okazuje sie Âże to nie jest juÂż takie waÂżne , to ja siĂŞ pytam do jasnej ciasnej Co jest wazne ? Mam sie baĂŚ pÂłakaĂŚ ? Nie wiem jest ta nadzieja czy jej nie ma? Tyle pytan tak maÂło czasu i Âżadnych odpowiedzi. A tak na marginesie i caÂłkim powaznie jeÂżeli coÂś sie wydarzy to niestety jestem waszÂą jedynÂą nadziejÂą przy narodzinach podjalem sie misji jednym sÂłowem mam byĂŚ liderem pod wieloma wzgledami ale tylko wowczas gdy nadejda drastyczne zmiany na ziemi. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #174 : Czerwiec 25, 2012, 18:32:56 » |
|
pÂłakaĂŚ, zdecydowanie pÂłakaĂŚ... ...przede wszystkim nad swojÂą naiwnoÂściÂą.
|
|
|
|
|
|
|
|