..hmm
w googlach zpozycjonowane oznakwanie zbrodni: KrzyÂż katolicki.
w logo teatru zaznaczony KrÂąg.
czyli nic nowego
czyli
byl krag - jest grĂłb
budynek? klasycyzm chyba: statyka, spokĂłj, idealizm.
hmmm
a ta Popek kiedyÂś mi sie podobaÂła, ale nie zaczĂŞÂła mi imponowaĂŚ inteligencjÂą
..i te jej Lednickie wdupowlazstwo. Tam szkolÂą imho niezÂłe betony i niedorozwĂłj na wzory do nasladowania

przebĂłg
Czyzby Entuzjastka Fabryki implantĂłw. Zdalnie sterowana broĂą bliÂżej nieokreÂślonego zasiĂŞgu dla pijanej floty. SwojÂą stypĂŞ niedawno robili. DuÂżo radochy mieli z wlasnego pogrzebu.
hmmm Ludzie..
Ale duÂżo fajnych ludzi teÂż widzĂŞ.
hmm..
JeÂśli "ur" - to miasto, to czym jest U-Phi-Ur

w Operze
Budynek, w ktĂłrym mieÂściÂła siĂŞ Sala „Roma”, decyzjÂą Komisji MajÂątkowej przy MSWiA zwrĂłcony zostaÂł KoÂścioÂłowi, obdarowano tĂŞ instytucjĂŞ takÂże sÂąsiednim – stojÂącym na rogu ulicy ÂŚw. Barbary i Nowogrodzkiej, do KoÂścioÂła naleÂży teÂż caÂła zabudowa poÂłudniowej pierzei ul. ÂŚw. Barbary na jej odcinku do ÂświÂątyni. Tak na oko 200 – 300 metrĂłw.
http://jajakobyly.bloog.pl/id,329496058,title,WARSZAWSKIE-ZABYTKI,index.html?ticaid=6ca4cEDIT: NA ZYCZENIE CHANELL USUNOLEM POST O SW .aFRA
jeszcze takie coÂś mi przyszÂło:
fraz "swiÂątynia opatrznoÂści"..
Âżetakpowiem ..zawiera pewne absurdalnoÂści i niespĂłjnoÂści:
bo:
O-patrznoœÌ czyli: wKr¹g patrznoœÌ
natomiast
Âświatynia czyli ÂśniÂątynia, usypialnia
..czyli co?!?.. tak patrzeĂŚ Âżeby nie widzieĂŚ? - ale to juÂżnie jest wKrÂąg.. a sektorowo.
Bo drodzy PaĂąstwo KrÂąg, KoÂło.. ma to do siebie, ze ma 360 stopni - ni mniej, ni wiecej.
Co ogĂłlnie jest dowodem na to iÂż nie wszystkie "cywilizacje", ktĂłre siĂŞ nim posÂługujÂą.. odkryÂły KOÂŁO.
A to bardzo praktyczne urzÂądzenie jestDrogi Panie obraÂżanie wyznawcĂłw jakiejkolwiek wiary oraz ich symboli na tym forum jest niedopuszczalne. Post oczywiÂście jest przeznaczony do Âśmietnika. Janusz