Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 01, 2025, 17:11:10

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 869094 razy)
Thotal
Gość
« Odpowiedz #1900 : Grudzień 19, 2012, 17:59:22 »

Wystraszona Âżabka,
przycupnĂŞÂła w wodzie,
-pomyÂślaÂła FrancuÂż,
 czy zwykÂły przechodzeĂą...?

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1901 : Grudzień 19, 2012, 19:11:46 »

a to tylko Polak byÂł
nie zoczyÂł maÂłej Âżabki
bowiem schabowego
przede wszystkim czciÂł

zimniej jemu bowiem, niÂźli Francuzowi
co saÂłatĂŞ i Âśliamki zÂżera,
a na deser trochĂŞ wina, no i trochĂŞ sera!

Chichot
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1902 : Grudzień 19, 2012, 19:41:55 »

A teraz po tej dozie radoÂści trochĂŞ ... powagi. To na pewno ostatni przekaz tego ÂźrĂłdÂła zgodnie z tytuÂłem z instrukcjami na 21-ego.
FajerwerkĂłw nie zapowiada, niedÂługo zobaczymy, bo przepisywanie i tÂłumaczenie trochĂŞ czasu zajĂŞÂło.

Archanio³ Micha³: Szczegó³owe instrukcje dotycz¹ce 21 grudnia 2012 i potem

18 grudnia 2012
WysÂłany przez: Steve Beckow

Jest to przeredagowana wersja mojego osobistego czytania, ktĂłre miaÂłem u ArchanioÂła MichaÂła 18 grudnia 2012. StaÂło siĂŞ jasne, Âże na poczÂątku duÂżo materiaÂłu byÂło bardzo przydatne dla innych, wiĂŞc poprosiÂłem go o pozwolenie na podzielenie siĂŞ nim. I zostaÂły usuniĂŞte te, ktĂłre byÂły bardzo osobiste. Wielkie dziĂŞki Ellen ktĂłra zrobiÂła transkrypcjĂŞ w ciÂągu kilku godzin, tak, Âże wszyscy mogÂą mieĂŚ korzyÂści z niej przed 21 grudnia 2012.

Czytanie ArchanioÂła MichaÂła i Steve Beckow, 18 grudnia 2012

ArchanioÂł MichaÂł: Witajcie, jestem Michael, wojownik pokoju, ArchanioÂł miÂłoÂści. Witamy. Witaj, mĂłj ukochany bracie i siostro [D'Arcy]. Witamy w tym czasie rozwiniĂŞcia,  co uwaÂżacie jako cudowne, i na co wszyscy czekali, przez wieki, od czasu rasy StwĂłrcy, ktĂłra teraz powraca.

Jesteœcie ju¿ w toku, i podró¿ rozpoczê³a siê na dobre. Ale tak, moi ukochani przyjaciele, rozumiem, ¿e s¹ pytania i pytania, pytania serca i pytania umys³u. Wiêc gdzie chcesz zacz¹Ì?

Steve Beckow: Panie, pierwszÂą rzeczÂą, chciaÂłbym od was sÂą moje rozkazy. [Wiele dyskusji usuniĂŞto.]

AAM: To, co robisz jest, aby pomĂłc ludziom zrozumieĂŚ ten proces, gdy idÂą przez niego. I robisz, to dosÂłownie poprzez artykuÂły i komunikaty, ktĂłre sÂą publikowane na twojej i mojej platformie.

O danym dniu, tak, a ja odnoszê siê do 21 dla ciebie i dla twojej rodziny, chcê siê, abyœcie siê zrelaksowali, i chcê, abyœcie byli jak najbardziej w stanie medytacji, nie g³êbokiej medytacji, ale Stanie dostosowania, gdzie jesteœcie œwiadomi tego, co wychodzi na jaw wokó³ was, ale tak¿e jestescie œwiadomi tego, co w waszym polu wychodzi na jaw, w waszym ¿yciu, w tym w cia³ach, oraz w waszym sercu.

WiĂŞc to, co proponujĂŞ do was to,  jest to, Âżeby nie byÂł to dzieĂą duÂżych zewnĂŞtrznych zak³óceĂą. Aby znaleŸÌ siĂŞ w przestrzeni sakralnej, samemu albo z ukochanÂą, lub kó³kiem, maÂłym kó³kiem, twoich ukochanych przyjació³, ale to musi byĂŚ w sytuacji, gdy jesteÂś w stanie usi¹œÌ, poÂłoÂżyĂŚ siĂŞ, zrobiĂŚ to, co potrzebujesz. ChcielibyÂśmy prosiĂŚ, abyÂście zwracali uwagĂŞ. JeÂśli zamierzasz robiĂŚ konkretne g³êbsze medytacje, to jest to, o co wÂłaÂśnie proszĂŞ.

Od 10:01 do 11:11, w godzinach porannych, waszego czasu, po³ó¿cie siê lub usi¹dŸcie w pozycji medytacyjnej, tak, aby czakry by³y otwarte i wyrównane. Poczuj i zobacz, zwizualizuj - to nie ma znaczenia, to przyjdzie - ta wi¹zka bia³ego œwiat³a bezpoœrednio od serca Matki / Ojca / Jednego przychodzi a¿ z centralnego s³oùca, w dó³ od czakry korony, przez cia³o , wybucha w twoim sercu i otwiera twoj¹ prawdziw¹ œwiadomoœÌ serca.

I kiedy to siê dzieje, chcesz zachowaÌ je otwarte. Teraz, w czasie, kiedy przygotowujecie siê do tego, to równie¿ pozwalacie waszej siatka staÌ siê l¿ejsz¹, bardziej rozpalon¹, bardziej po³¹czon¹, bardziej zjednoczon¹ ze wszystkim, to s¹ instrukcje, jakie da³em ci w innych rozmowach. Ale dla ciebie, dla twojej osobistej praktyki, bo jesteœ gotów do odbioru, i to w bardzo œwiadomego rodzaju sposób, to jest moja instrukcja.

Jedzcie lekko tego dnia. Nie mam na myœli nie jeœÌ, ale po prostu jeœÌ w sposób, który nie bêdzie trudny dla waszego fizycznego cia³a, dla trawienia. Zielony Kolor jest zawsze wyborem, poniewa¿ jest z mi³oœci.

Ale mam drugi wniosek o Ciebie.

SB: To dobrze.

AAM: k¹p siê w niebieskim (kolorze) i zacznij obecnie, i rób do koùca roku. Po prostu poczuj, ¿e jesteœ sk¹pany, powietrze wokó³ siebie, ubrania - co nie jest problemem - ale nawet woda, kiedy bierzesz k¹piel, to jesteœ dos³ownie k¹pany i pieszczony moim niebieskim.

To takÂże jest energia nie tylko komunikacji, ale spokoju i zmiany. WiĂŞc wprowadzamy tĂŞ energiĂŞ przez i na naszÂą platformĂŞ, w osobistych relacjach, w partnerstwie. WiĂŞc pozostawaj w kolorze niebieskim.

Teraz mo¿esz czuÌ siê 20, 21, 22, mo¿esz czuÌ pewne odczucia - dobrze, poczujesz, a nie rozmawialiœmy du¿o o tym na publicznych forach, ale mo¿e powinniœmy - poczujesz poczucie od³¹czenia i dysocjacji. Nie ciê¿kie, nie "Gdzie ja jestem? Kim jestem? Co ja tu robiê? ", Ale z pewnoœci¹ poczucie dysocjacji, jakbyœ wzi¹³ jakiœ halucynogen roœlinny lub chemiczny, nie, ¿e ciê¿kie, ale poczucie," Oh, widzê rzeczy zupe³nie inaczej. Jestem w innym procesie. "

Nawet wasze ruchy, moÂżecie poczuĂŚ, gdy poruszacie siĂŞ w powietrzu tak, jak gdybyÂś byÂł w ruchu w wodzie. Nie martwcie siĂŞ o to. To wÂłaÂśnie korekty i inicjacje, gdy jesteÂście mocno zakotwiczani w innym wymiarze.

Teraz miaÂłem proÂśbĂŞ o pozostanie i zgaszenie ÂświatÂła, jak to byÂło, ale nie prosiÂłem o pozostanie i bycie czĂŞÂściÂą holograficznej Ziemi, bo jesteÂście potrzebni gdzie indziej, drogie serca! Mamy wiele do zrobienia!

Wiêc pozostaùcie po³¹czeni od 21-szego. Zobaczcie, kto kto gromadzi siê wokó³ Was.
Przynieœcie ich ze sob¹, pielêgnujcie ich, a nastêpnie wy³¹czcie œwiat³o.

SB: ZebraÌ ich wokó³ mnie fizycznie, Panie, czy ...

AAM: Nie ....

SB: ... w duchu?

AAM: ... eterycznie wizualnie.

SB: Okay. Gdzie pĂłjdziemy?

AAM: To nie jest miejsce, gdzie macie zamiar iœÌ, to nie jest to, Âże fizycznie - choĂŚ wybierzecie zmianĂŞ sytuacji fizycznej bardzo szybko - ale to nie jest tak, Âże idziecie gdziekolwiek, gdyÂż jest to  po³¹czenie wymiarĂłw, podwyÂższanie wibracji w tym, co myÂślisz, jako o istnieniu teraz, to bĂŞdzie punkt koniunkcji. WiĂŞc nie idziecie nigdzie. Po  prostu otrzymacie wyÂższe czĂŞstotliwoÂści ÂświadomoÂści w zakresie tego, kim jesteÂście.

WiĂŞc nie podniesiemy ciĂŞ z twojego mieszkania. Nie zabieramy ciĂŞ gdziekolwiek, bo caÂła Ziemia idzie. WiĂŞc to nie bĂŞdzie moÂżliwe - dobrze, moÂżemy to zrobiĂŚ, ale to nie jest tak, jak zaplanowano - Âże weÂźmiemy ludzi jeden po drugim i przeniesiemy ich.

SB: Czy to jest w porzÂądku, jeÂśli podzielĂŞ siĂŞ tym, co mĂłwisz o mnie z ludÂźmi na blogu, Panie? Czy to dotyczy tylko mnie?

AAM: Nie, moÂżesz dzieliĂŚ siĂŞ tymi informacjami.

SB: W porzÂądku.

AAM: Nikt nie zaszkodzi sobie w k¹pi¹c siê w niebieskim. I tak, jest wielu, którzy myœl¹, ¿e id¹ gdzieœ. Dlatego wa¿ne jest, ¿e zrozumiej¹, na przyk³ad, je¿eli robi¹ ich medytacjê, a potem wyjd¹ z medytacji i bêd¹ nadal w ich sypialni, na przyk³ad, ¿e ich zdaniem "Có¿, to siê nie sta³o."

Ale nie, to nie jest tak. PoœwiêÌ chwilê, pauzê - nawet nie wstawaj. Pauzê, rozejrzyj siê, zauwa¿, jak siê czujesz, jak twoje serce dzia³a³o przed rozpoczêciem wejœcia w twoj¹ przesuniêt¹ rzeczywistoœÌ.

SB: Co ja mĂłgÂłbym siĂŞ zauwaÂżyĂŚ jeÂśli siĂŞ RozejrzĂŞ, Panie?

AAM: mo¿esz zobaczyÌ wzorce energetyczne, kolory w powietrzu .... Nie idziemy do ... mo¿esz to zobaczyÌ, ale wiele osób nie zauwa¿y jak pe³ne energii s¹ inne istoty. Tak na przyk³ad, wielu ludzi wierzy, ¿e ¿yj¹ samotnie lub ¿yj¹ na cichej ulicy. Ale kiedy przesuniêcie wymiarów nast¹pi, bêd¹ mogli zobaczyÌ obecnoœÌ innych istot.

Bêdzie mo¿na zobaczyÌ cz¹steczki, które tworz¹, powiedzmy, ksi¹¿ki lub szufladê, komodê lub biurko. I bêdziesz mia³ mo¿liwoœÌ wiedzieÌ, tak, zdecydowaliœmy, ¿e to konstrukcja sztywna, ale jestem w stanie œwiadczyÌ i naprawdê zobaczyÌ mieszaninê promieni i energii i kolorów, które udaj¹ siê do sformu³owania tego, co uwa¿amy za postaÌ sta³¹.

Bêdziesz mieÌ wra¿enie g³êbszego zwi¹zku, tego, co uwa¿acie za euforiê. Zrozumiesz, co siê dzieje. Twoja œwiadomoœÌ serca, Twoja wiedza, bêd¹ szeroko otwarte.

SB: To jest Sahaja Samadhi, nie jest to, Panie?

AAM: Tak, jest.

SB: Czy bĂŞdziemy mogli spĂŞdziĂŚ trochĂŞ czasu na wakacje w [XXX], lub chcesz, abym pozostaÂł na posterunku?

AAM: Nie, zasÂługujcie na wakacje. OczywiÂście idĂŞ z wami!

[ÂŚmiech]

SB: Czy lubisz koktajle mleczne kawy?

AAM: Tak, ja!

Teraz mam do powiedzenia wam, i tak, moÂżesz siĂŞ tym podzieliĂŚ z czytelnikami, rĂłwnieÂż, poczucie fizycznoÂści i bycia w ciele fizycznym, gdy jesteÂś w piÂątym wymiarze, jest zupeÂłnie inne, i jak dotÂąd tak wielu z was byÂło wyczerpanych. A to dlatego, Âże przyzwyczajacie siĂŞ utrzymywaĂŚ te wibracje i czĂŞstotliwoÂści.

I zrobi³eœ dobr¹ robotê, tak przy okazji. Wszyscy z was wykonali wspania³¹ pracê. Twoja determinacja jest bardzo imponuj¹ca. Ale kiedy jesteœ w pi¹tym, poczujesz ... tak pe³n¹ têtni¹c¹ energiê. Poczujesz, ¿e mo¿esz przejœÌ dni bez snu, i po prostu dzia³aÌ na czystej energii.

Bêdzie wiêksze poczucie dobrego samopoczucia, ¿e cia³o wasze buczy, ¿e w koùcu, nie tylko - bo postêp ka¿dego cz³owieka jest w innym punkcie, jest to indywidualny proces. Ale ogólne stwierdzenie jest takie, ¿e narz¹dy, Twój mózg, twoje funkcje, twoje funkcje organizmu, kr¹¿enie zaczn¹ funkcjonowaÌ w zgodzie z doskona³oœci¹ waszego projektu.

Teraz, jeÂśli bralibyÂście [chemiczny] dopalacz
, moglibyœcie pomyœleÌ, "Och, mogê przejœÌ przez dzieù, a ja nie potrzebujê snu." To oferujemy jako bratersk¹ radê, kiedy mówimy, ¿e trzeba œwiêtowaÌ, mamy dok³adnie to na myœli. Wiêc weŸcie czas na sen, na odpoczynek, poniewa¿ to, czego równie¿ bêdziecie doœwiadczaÌ w stanie spoczynku, w stanie snu jest bardzo œwiadomym snem i rozszerzenie tego, co nazwalibyœmy egzaltacj¹.

Wiêc nie pomijajcie snu. Gdy twoje cia³o dostosowuje siê, nawet jeœli uwa¿asz, ¿e jesteœ w pi¹tym, jesteœ w domu, nowym domu, i mo¿esz iœÌ zawsze (ci¹gle), b¹dŸcie ³agodni dla waszych cia³.

Wiêc poœwiêÌcie trochê czasu na odpoczynek. PoœwiêÌ czas, aby pole¿eÌ - tak, nawet w tym czasie, weŸ koc, pole¿ na pla¿y, popatrz na gwiazdy, poczuj s³oùce na twarzy i wspania³oœÌ b³êkitnego nieba.

A takÂże pamiĂŞtaj, Âże nie mĂłwiÂłem tego ... niebo pojawi siĂŞ i bĂŞdzie odczuwane inaczej. Nie bĂŞdĂŞ wyjaÂśniaĂŚ w jaki sposĂłb, bo moÂżecie odkryĂŚ w jaki sposĂłb. Nie sadzĂŞ nasion, aby daĂŚ Ci wraÂżenie, po prostu zwróÌ uwagĂŞ na niebo. Pojawi siĂŞ ono i poczujesz je  inaczej.

SB: W porzÂądku. I moÂżesz nam opisaĂŚ nowy ksztaÂłt relacji w jakimkolwiek bĂŞdziemy wymiarze.

AAM: Masz na myœli œwiête zwi¹zki w relacji? Czy po prostu masz na myœli relacje z przyjació³mi, z rodzin¹, z kolegami?

SB: Oh, ÂświĂŞte zwiÂązki, myÂślĂŞ, Âże jest duÂżo ludzi, ktĂłrzy chcÂą wiedzieĂŚ, jakie bĂŞdÂą relacje, ÂświĂŞte relacje.

AAM: BĂŞdÂą wysublimowane. Teraz jednÂą z tych rzeczy, ktĂłre robiliÂście w tym, co nazywamy, proces, uwolniliÂście wiele waszych karmicznych powiÂązaĂą, wyobraÂżonych bĂłli, bĂłli rzeczywistych, historycznych bĂłli, przeszÂłe systemy przekonaĂą Âżyciowych, paradygmaty, ktĂłre Was spĂŞtaÂły i ograniczaÂły, z naszej perspektywy, na dziwne i niezwykÂłe sposoby.

Pomyœl o zwi¹zku, w którym wra¿liwoœÌ jest obecna, ale tak¿e prawda o mi³oœci, bez ¿adnych masek. Teraz, czy to nast¹pi natychmiast? Potrzebujecie kilka dni.

MoÂże trochĂŞ potrwa tydzieĂą lub miesiÂąc, ale mĂłwiĂŞ wam, mojemu bratu, i tobie, sÂłodki aniele. Maski zniknÂą. A wiĂŞc bĂŞdzie nowy paradygmat, dla ktĂłrego jestem raczej preferencyjny, i nazywa siĂŞ prawdÂą.

Jest to sposĂłb, aby byĂŚ w stanie w peÂłni kochaĂŚ i angaÂżowaĂŚ innego, bo w koĂącu kochasz i angaÂżujesz siebie. Tak, to cudowne lustro i uzupeÂłnienie, ktĂłre wybraÂłeÂś w tym Âżyciu jest dostĂŞpne. Teraz, nie odnoszĂŞ siĂŞ do relacji, pozwĂłl mi byĂŚ jasnym, wo tym, Twoja relacja ma potencjaÂł, aby rozwijaĂŚ siĂŞ w sposĂłb, o ktĂłrym nikt z was nie marzyÂł.

Ale w innych relacjach, co widaĂŚ, bez urazy, nie, hmm, dewastacji, tam nastÂąpi rozwidlenie drĂłg, bo wybĂłr bĂŞdzie postrzegany jako niedokÂładny lub nieprawidÂłowy, z braku lepszego sÂłowa.

Wiêc mog¹ byÌ pewne podzia³y, bo serce i œwiadomoœÌ serca naprawdê szuka czegoœ, co jest bli¿sze mieszance i dopasowania i uzupe³nienia. Dla tych, którzy s¹ sami bêdzie spotykanie siê ze sob¹, poniewa¿ istnieje mo¿liwoœÌ, aby dobrze zobaczyÌ innych.

Teraz, nie mĂłwiĂŞ, Âże to siĂŞ stanie z dnia na dzieĂą, poniewaÂż, nie zapomnij dodaĂŚ do mieszanki nowe misje, nowe zadania, braci i siostry, z gwiazd na zjednoczonej planecie. SÂą to rzeczy, ktĂłrymi jesteÂśmy tak podekscytowani! [ÂŚmiech]

Wiêc œwiêty zwi¹zek bêdzie w rzeczywistoœci norm¹. To, co myœlisz o dysfunkcyjnych relacjach - i to nie rozci¹ga siê przyjaŸnie lub rodzinê lub wspó³pracowników - po prostu siê rozproszy. Nie od razu, ale siê rozproszy.

I oczywiÂście kaÂżdy ma okazjĂŞ do skorygowania kursu, jak to byÂło. Bo znowu, moÂżesz zobaczyĂŚ, jaka prawda o tej osobie jest. A dla wielu zobaczenie prawdy, kim sÂą, bĂŞdzie po raz pierwszy.

Tak to jest, to jest duÂże, i dlatego niektĂłrzy bĂŞdÂą dopasowywaĂŚ siĂŞ w wolniejszym tempie. Jednak stosunki przyjmÂą innÂą formĂŞ. BĂŞdÂą one bardziej przystĂŞpne, bardziej cenione. BĂŞdÂą  one silniejsze. BĂŞdÂą bardziej przychylne. BĂŞdÂą bardziej jednolite. BĂŞdÂą bardziej po³¹czone. BĂŞdÂą bardziej wspó³-twĂłrcze. Jest to tym, na co czekaliÂśmy tak dÂługo.

Ostatniej nocy, rozmawia³em z drogim przyjacielem Stephenem Cookiem. I rozmawia³em z nim o naszej rodzinie i jak archanio³owie wspó³pracuj¹. W ten sposób bêdziemy pracowaÌ razem.

To nie jest tak, Âże to jest mĂłj OkrĂŞg, i nie dotykaĂŚ. To, jest to, co ja znam, jak to zrobiĂŚ i stworzyĂŚ naprawdĂŞ piĂŞknie. Co moÂżecie dodaĂŚ do niego, lub w jaki sposĂłb moje talenty i umiejĂŞtnoÂści uzupeÂłniajÂą twoje?

SB: Myœlê, ¿e jest du¿o mê¿ów i wiele ¿on, którzy mówi¹ do siebie: "O, mój Bo¿e. Co siê dzieje, gdy mój partner spotka bliŸniaczy p³omieù? Wszelkie s³owa dla nich?

AAM: Có¿, przede wszystkim, bliŸniacze p³omienie nie s¹ aktywowane do wyst¹pienia w charakterze partnerów. Na wiele sposobów, pozostan¹ one, tak, bardziej œwiadomie przy³¹czone, powiedzmy, ale pozostan¹ one bardziej jako opiekunowie i doradcy.

Ale trzeba pamiêtaÌ, mê¿owie i ¿ony, ¿e obecnie, jeœli byliscie w szczerym zwi¹zku, jeœli byliœcie w prawdzie, jeœli szukaliœcie z ca³ej planety, a niektórych przypadkach nawet dalej, twój ukochany bliŸniaczy p³omieù wybra³ tobie partnera jako idealn¹ osobê do podró¿y tego ¿ycia, które jest tak spektakularne.

WiĂŞc jesteÂś wybraĂącem. Nie bĂŞdziecie przesuniĂŞci (zmieniaĂŚ partnerĂłw).

SB: BĂŞdÂą zadowoleni, Âże to sÂłyszÂą.

AAM: I to jest prawdziwe dla obu stron! Wiêc tak. To jest, jeœli macie spotkaÌ, na przyk³ad, twojej ¿ony bliŸniaczy p³omieù lub mê¿a bliŸniaczy p³omieù, spotykacie kogoœ, kto ju¿ myœli, ¿e jesteœcie niesamowici, ¿e jesteœcie tak niesamowici, ¿e jesteœcie godni podró¿y z ich innym ukochanym. To jest komplement, a nie wyzwanie.

SB: Tak. Okay. Próbujê dowiedzieÌ siê, kiedy bêdê w koùcu mieÌ swoj¹ oryginaln¹ wymiarowoœÌ? Czy mogê zostaÌ w ni¿szej wymiarowoœci w najbli¿szej przysz³oœci?

AAM: Bêdziesz mieÌ mo¿liwoœÌ wyboru. Jak ju¿ powiedzia³em, po wype³nieniu tej misji, mo¿esz mieÌ 200 lat wy³¹czenia. Ale co zrobiÌ z tym zale¿y od ciebie, mój drogi! Na pewno masz pe³ny dostêp do inter-wymiarowoœci.

SB: WiĂŞc nie ma znaczenia, co wybiorĂŞ, bĂŞdĂŞ mieĂŚ do niej dostĂŞp?

AAM: Tak.

SB: Okay. Có¿, to tak naprawdê zale¿y od tego, co siê chce i potrzebuje, poza tym.

Zobaczmy .... coÂś sÂłowa dla Radia InLight, dla ludzi, ktĂłrzy ... sÂłyszaÂłeÂś nasze rozmowy prawdopodobnie w ciÂągu ostatnich kilku dni. Czy jesteÂśmy na dobrej drodze? Bierzemy dwa tygodnie wolnego, aÂż po Nowy Rok.

AAM: JesteÂście na dobrej drodze, a to nie jest ... to jest waÂżne, Âże kolektyw ma szansĂŞ zintegrowaĂŚ zmiany. Oraz, Âże osoby zaangaÂżowane w Radio InLight bĂŞdÂą caÂłkiem zajĂŞte w tym czasie, tak jak mĂłwisz, spotkania, et cetera. Ale chcemy was, potrzebujemy was - i jest bardzo maÂło wymagane od Was - chcemy, abyÂście zrobili sobie przerwĂŞ.

SB: Có¿, prawdopodobnie bêdziesz musia³ powiedzieÌ mi prosto ca zrobiÌ, zanim to zrobiê. Ale ... w porz¹dku. Czy masz jakieœ s³owa dla redaktorów 2012 scenario, zwa¿ywszy, ¿e wycofujemy siê teraz do stacji dokuj¹cej?

AAM: NoszĂŞ przesÂłania caÂłej sfery Nieba, Matki - Boga, SerafinĂłw, a na pewno, moi bracia i siostry, caÂła Rada MiÂłoÂści i waszych wÂłasnych przewodnikĂłw. DziĂŞkujĂŞ.

Wykona³eœ obowi¹zek gospodarza, i rozszerzy³eœ i przeci¹gn¹³eœ siê, a czasami by³eœ odurzony, zniechêcony, podniecony, zmêczony, bez koùca. To jest pocz¹tek, moi przyjaciele, nie jest koniec. I potrz¹sacie g³owami i mówicie: "Och, nie!"

Ale bĂŞdzie Âłatwiej nie trudniej.
Ale dziêkujê. Dziêkujê ci za twoje us³ugi. Dziêkujê za zaanga¿owanie serca. I dziêkujê za bystroœÌ umys³u. Dziêkujê z g³êbi naszych serc. I b³ogos³awiê ka¿dego z was. Jesteœ gotowy do lotu.

SB: W porz¹dku. Bardzo dobrze. Có¿, jestem podekscytowany, ¿e jestem trochê roztrzepany, skaczê z radoœci, a ja postaram siê i utrzymaÌ spokój wszystkich w ci¹gu najbli¿szych kilku dni.

AAM: Niebieski, drogie serce, niebieski.

SB: Tak.

AAM: kocham ciĂŞ.

SB: DziĂŞkujĂŞ, Panie. Kocham ciĂŞ i ja bardzo lubiĂŞ pracowaĂŚ z tobÂą. I kontynuacja pracy z TobÂą to moje marzenie.

AAM: Mamy dopiero poczÂątek, mĂłj przyjacielu, mĂłj bracie.

SB: To ekscytujÂące.

AAM: ÂŻegnaj.

SB: ÂŻegnaj, Panie.

[Koniec]

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1903 : Grudzień 19, 2012, 19:44:02 »

ÂŻabka we Francji....

ÂŻabka we Francji barwy zmieniaĂŚ musi
bowiem rod...owymi za bardzo  wci¹¿ kusi
a, Âże koniec Âświata wydaÂł wyrok wielki
Âżabka siĂŞ juÂż stroi w rod..owe sukienki
chrzest Âżabce gotuje Szwajcar z Eskimosem
Hebrajczyk potrzÂąsa lubo swoim trzosem
Âżabka zaÂś rechocze i piosenki Âśpiewa.....
za gÂłowy siĂŞ ÂłapiÂą aÂż w Bieszczadach drzewa
Âżabusia czerwona w gardle Francji stoi
³ykn¹Ì czy nie ³ykn¹Ì ... Francuz siê wszak boi
co bĂŞdzie gdy zeÂżre czarodziejskÂą ÂżabkĂŞ?
zacznie pawia puszczaĂŚ, czy dostanie czkawkĂŞ?
Frankol dÂługo dumaÂł co z tym fantem zrobiĂŚ...
ÂżabkĂŞ odczarowaĂŚ czy jedynie obiĂŚ?
Âżabusia sÂłowiaĂąska FrancjĂŞ polubiÂła
siedzÂąc na kamieniu rechotki czyniÂła
i czyniĂŚ tak bĂŞdzie aÂż do koĂąca Âświata
co zaÂś bĂŞdzie dalej..... ? Âżabusi to lata! Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 19:55:57 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1904 : Grudzień 19, 2012, 20:09:10 »

biedna Âżabka MrugniĂŞcie

ONZ, 26 wrzeÂśnia 2012...

PREZYDENT BOLIWII NA FORUM ONZ o 21 XII 2012 !!!

"Prezydent Boliwii Evo Morales, pierwszy i jedyny prezydent Indianin (z ludu Ajmara) we wrzeÂśniu tego roku (26.09.2012, kin 90 – 12 Oc /Pies, przyp.) na forum ONZ oficjalnie wypowiedziaÂł siĂŞ na temat 21 grudnia 2012 jako szczegĂłlnej dacie w Kalendarzu MajĂłw.

PowiedziaÂł, Âże ten szczegĂłlny dzieĂą to koniec „czasu poza czasem" i poczÂątek prawdziwego czasu; koniec Macha (mĂŞskiej hegemonii) i poczÂątek Pacha (odzyskania naleÂżnego miejsca dla ÂżeĂąskiej energii); koniec samolubstwa, poczÂątek braterstwa; koniec skrajnego indywidualizmu i poczÂątek wspĂłlnoty.

Moralez wyznaÂł, Âże naukowcy dobrze wiedzÂą, Âże ta symboliczna data oznacza koniec antropocentryzmu, a poczÂątek Âżycia nastawionego biocentryzcznie; koniec nienawiÂści, poczÂątek miÂłoÂści, koniec zakÂłamania, poczÂątek Âżycia w prawdzie; koniec smutku, poczÂątek radoÂści; koniec podzia³ów, a poczÂątek jednoÂści. DodaÂł, ze to sÂą tematy, ktĂłre muszÂą byĂŚ rozwijane.

ZaprosiÂł na uroczyste miĂŞdzynarodowe spotkanie 21 grudnia 2012 r. PowiedziaÂł, Âże ta data to poczÂątek rĂłwnowagi i harmonii dla Matki Ziemi – Âże duÂżo by tu opowiadaĂŚ o mÂądroÂści jego indiaĂąskich braci z Meksyku, Gwatemalii, Ekwadoru i Boliwii, ale nakreÂśliÂł punkty debaty dotyczÂącej ich wiedzy".

[ÂŹrĂłdÂło: http://indiancountrytodaymedianetwork.com/article/evo-morales-looks-december-21-%E2%80%93-%E2%80%98mayan-apocalypse%E2%80%99-%E2%80%93-new-beginning-146322]

*

Sprawa 21 grudnia 2012 r. jest o tyle istotna, Âże zostaÂła po raz pierwszy oficjalnie poruszona przez gÂłowĂŞ paĂąstwa i to na forum ONZ. Dotychczas traktowano jÂą trywialnie, jako gÂłupi przesÂąd, na ktĂłrym moÂżna nawet zarobiĂŚ – katastroficznie i apokaliptycznie. ÂŻadne z tych punktĂłw widzenia nie oddaje prawdy, a tylko jÂą zaciemnia.

OczywiÂście, to co nakreÂśliÂł Prezydent Morales, to sÂą jakoÂści, ktĂłre nie zrodzÂą siĂŞ same z siebie, ale tylko i wy³¹cznie dziĂŞki nam, naszej pracy i staraniom. SprzyjaĂŚ im bĂŞdzie nowy duch czasu.

DziĂŞkujemy Tomkowi za opracowanie i udostĂŞpnienie streszczenia. In lak’ech

Czy wiesz, Âże:

JĂŞzyk ajmara uchodzi za najdoskonalszÂą mowĂŞ Âświata. Jest on niezwykle regularny, a opiera siĂŞ na dwĂłch elementach: korzeniach i sufiksach. Elementy te osobno nie oznaczajÂą nic, lecz kiedy siĂŞ je po³¹czy, tworzÂą spĂłjnÂą, logicznÂą caÂłoœÌ. Na podobnych zasadach zbudowane sÂą kody programĂłw komputerowych. Nawet Wikipedia ma swojÂą wersjĂŞ w jĂŞzyku ajmara.
 Zasadniczo im dany jĂŞzyk jest starszy, tym bardziej regularny. Ewolucja jĂŞzykĂłw polega na utracie regularnoÂści i powstawaniu wyjÂątkĂłw od zasad, ktĂłre z poczÂątku traktowane sÂą jako b³êdy, ale póŸniej stajÂą siĂŞ nowymi reguÂłami. TĂŞ drogĂŞ przeszÂły wszystkie jĂŞzyki Âświata. Ale nie jĂŞzyk ajmara. Ta mowa pozostaÂła niemalÂże niezmieniona przez tysiÂąclecia (wg niektĂłrych badaczy moÂże liczyĂŚ sobie nawet 13 tys. lat).
 Ajmarowie utrzymujÂą, Âże mowĂŞ otrzymali w darze od bogĂłw (ten motyw pojawia siĂŞ w wielu religiach Âświata: „na poczÂątku byÂło SÂłowo”). Z tego powodu traktujÂą jÂą jako ÂświĂŞtoœÌ, ktĂłrej nie moÂżna naruszaĂŚ. Zwolennicy teorii, wedle ktĂłrej wszystkie jĂŞzyki Âświata wywodzÂą siĂŞ z jednego pnia, skÂłonni sÂą uznaĂŚ jĂŞzyk ajmara za Ăłw pieĂą. Sami Ajmarowie swÂą mowĂŞ okreÂślajÂą mianem „Jaqui Aru”, co oznacza „Mowa Ludzi”. Sami o sobie natomiast mĂłwiÂą „Lud odlegÂłych czasĂłw”. Ajamara – jĂŞzyk Adama i Ewy.

Ajmarowie uwaÂżajÂą siĂŞ za bezpoÂśrednich potomkĂłw budowniczych Tiahuanaco – staroÂżytnego miasta nad jeziorem Titicaca. Jest to jedno z najsÂłynniejszych, a zarazem najmniej zbadanych poÂłudniowoamerykaĂąskich zabytkĂłw.

[ÂŹrĂłdÂło: K. Wasilonek "Ajmarowie - straÂżnicy mowy bogĂłw"]
http://www.maya.net.pl/opinie.php?LANG=pl&sub=listy&id=587

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1905 : Grudzień 19, 2012, 20:42:44 »

songo1970
Sprawa 21 grudnia 2012 r. jest o tyle istotna, Âże zostaÂła po raz pierwszy oficjalnie poruszona przez gÂłowĂŞ paĂąstwa i to na forum ONZ. Dotychczas traktowano jÂą trywialnie, jako gÂłupi przesÂąd, na ktĂłrym moÂżna nawet zarobiĂŚ – katastroficznie i apokaliptycznie. ÂŻadne z tych punktĂłw widzenia nie oddaje prawdy, a tylko jÂą zaciemnia.

No to ,,wreszcie merytorycznie"  DuÂży uÂśmiech
to pifko DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1906 : Grudzień 19, 2012, 23:25:08 »

Jedni bĂŞdÂą uporczywie kÂłamaĂŚ , a inni odsÂłaniaĂŚ te kÂłamstwa.... waÂżne jest by potrafiĂŚ je zauwaÂżyĂŚ i nie daĂŚ siĂŞ nimi manipulowaĂŚ. chyba szykuje siĂŞ jakaÂś niespodzianka typu HAARP, albo jeszcze coÂś inszego?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

19.12.2012 Historia ÂŚwiata. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain

Ukochana LudzkoÂści,
My wchodzimy w Nowy Czas. Wielkimi krokami.

NiezaleÂżnie od tego co jest Wam opowiadane i jak siĂŞ Was oszukuje,
ÂŚwiat bĂŞdzie zmieniany w kaÂżdej jego czĂŞÂści.

W nadchodzÂących tygodniach bĂŞdzie pisana Historia.
„Historia ÂŚwiata”, moÂżna tak okreÂśliĂŚ.
To Âże nie pozostanie kamieĂą na kamieniu – to juÂż wiecie, jednak Âże ten czas TERAZ juÂż nadszedÂł, to mogĂŞ Ja teraz ogÂłosiĂŚ.

W tych Dniach uwaÂżajcie przede wszystkim na jedno:
na nowe obietnice Starych WÂładcĂłw.

Przejrzyjcie ich GrĂŞ albowiem jedno jest pewne, oni chcÂą tak dÂługo utrzymaĂŚ siĂŞ w Grze, jak jest to dla nich tylko moÂżliwe i przy tym kaÂżda sekunda u wÂładzy jest dla nich wystarczajÂąco wartoÂściowa aby bezwstydne kÂłamstwa rozsyÂłaĂŚ w ÂŚwiat.

WaÂżnym jest przede wszystkim abyÂście rozpoznali CO JEST.
Gdzie leÂży Prawda, gdzie jest KÂłamstwo – nawet jeÂśli przebiera siĂŞ ono w PrawdĂŞ – na to naleÂży spojrzeĂŚ dokÂładniej, poniewaÂż KÂłamstwo w tych Dniach jest narzĂŞdziem tych ktĂłrzy chcÂą poprowadziĂŚ ÂŚwiat ku przepaÂści.

Lecz ¿eby daÌ Wam klarownoœÌ:
TO ZAWIEDZIE! I to NA WSZYSTKICH LINIACH!

ÂŚwiat narodzi siĂŞ na nowo, radujcie siĂŞ.
Jak dÂługo celowo szliÂśmy w tym kierunku, jak dÂługo na to pracowaliÂśmy – nadszedÂł ten czas.

Z tym PrzesÂłaniem wiedzcie Âże jesteÂście chronieni ponad wszystkie miary, albowiem to co teraz Âżyjecie jest ÂŻyciem jakiego jeszcze nie byÂło, wraz ze mnÂą i Mistrzami ktĂłrzy przybyli w ZastĂŞpach na tÂą ZiemiĂŞ.

Ja Jestem
ASANA MAHATARI
(Saint Germain)

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/19/19-12-2012-historia-swiata-asana-mahatari-saint-germain/
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1907 : Grudzień 20, 2012, 00:07:55 »

Przerzucali duÂżo wojska, sprzĂŞtu i rakiet naokoÂło Syrii, juÂż prawie dwa tygodnie, moÂże tam chcÂą coÂś wysmaÂżyĂŚ.

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1908 : Grudzień 20, 2012, 20:02:30 »

Mam jeszcze przetÂłumaczony przekaz Yeshua przez PamelĂŞ Kribe. Przekazy z tego ÂźrĂłdÂła charakteryzujÂą siĂŞ delikatnoÂściÂą, piĂŞknym jĂŞzykiem i ÂłagodnoÂściÂą. Dla mnie to dosÂłownie inny Âświat.

Jeshua: bĂŞdÂąc w ÂŚwiecie, ale nie z Niego

Ja jestem z wami ponownie i cieszê siê z wami. Poczujcie moj¹ radoœÌ. Wystarczy, ¿e podzielê siê z wami t¹ chwil¹, to podnosi moje serce, poniewa¿ jesteœcie jednym ze mn¹, tak blisko mojego serca. Poczujcie radoœÌ, która pêdzi nad wami i przez was. RadoœÌ jest istot¹ kreacji. Wszystko, ka¿dy akt tworzenia zaczyna siê radoœci¹. Sama wasza podró¿ na Ziemiê kiedyœ zaczê³a siê z poczuciem radoœci. Zapamiêtajcie to uczucie.

Kiedyœ w swoim sercu trzymaliœcie wizjê piêknej i wywa¿onej Ziemi. Wizja ta jest wci¹¿ ¿ywa, i teraz przychodzi coraz bli¿ej codziennie. Wiem, ¿e jeœli spojrzycie naoko³o tego œwiata, mo¿ecie zobaczyÌ wiele chaosu i negatywnoœci, ale wszystko siê miesza i zmienia i nie musicie byÌ czêœci¹ chaosu i negatywnoœci w œwiecie. W Twoim sercu, mo¿esz powróciÌ do ogrodu Eden, do raju. Mo¿esz zachowaÌ ¿yw¹ wizjê w twoim sercu i pielêgnowaÌ j¹ codziennie. Mo¿esz byÌ w raju, ¿yj¹c teraz na Ziemi. I to jest rzeczywiœcie tak, jak przynosicie energiê raju na Ziemiê.

Wiêc widzicie, ¿e misj¹ jest byÌ czêœci¹ tego œwiata i tym samym czasie, aby nie byÌ jego czêœci¹. I w jaki sposób to zrobiÌ? To mo¿ecie osi¹gn¹Ì przez energiê mi³oœci. Jeœli walczysz ze œwiatem i energiami w nim, jesteœ wci¹gany w negatywnoœci i chaos. Ale jeœli zaakceptujesz te energie jako czêœÌ etapu ewolucji, energia w twoim sercu staje siê bardziej ³agodna, bardziej delikatna.

Czasami, utrzymaĂŚ tĂŞ wizjĂŞ w twoim sercu, oznacza, Âże musisz wycofaĂŚ siĂŞ ze Âświata, przynajmniej do pewnego stopnia. Wy wszyscy tu obecni jesteÂście wraÂżliwymi istotami, odpowiadajÂącymi na energiĂŞ wokó³ was, tak czĂŞsto trzeba byĂŚ na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ (osobno) i spĂŞdzaĂŚ czas na Âłonie natury, aby odÂświeÂżyĂŚ siĂŞ. Kiedy Âżyjesz zbyt dÂługo w energii Âświata, twĂłj umysÂł moÂże staĂŚ siĂŞ pochÂłoniĂŞty negatywnymi formami myÂślowymi w nim, i to jest czas do odwrotu do siebie, do swojej istoty, byĂŚ w ciszy w sobie. Teraz weÂźmy  kilka chwil ciszy, aby poczuĂŚ wieczne ÂźrĂłdÂło, ktĂłrego jesteÂście czĂŞÂściÂą.

Pozwólcie sobie byÌ wype³nionymi t¹ energi¹ i umo¿liwiÌ jej uzdrowiÌ. Posmakujcie energii Domu i miejcie œwiadomoœÌ, ¿e jesteœcie kochani i pielêgnowani w nieskoùczonoœÌ. Jesteœcie dzieckiem wszechœwiata, i jako tacy, macie prawo do wyra¿ania siebie i odkrywania ¿ycia na wszelkie mo¿liwe sposoby. Poczujcie energiê radoœci stoj¹c¹ za tym. Jesteœcie zachêcani do badania ¿ycia z poczuciem radoœci i ciekawoœci, to jest wasze przyrodzone prawo.

W przeszÂłoÂści uczono was, Âże trzeba ciĂŞÂżko pracowaĂŚ, aby zdobyĂŚ uznanie, Âże jesteÂś grzeszni zasadniczo jako czÂłowiek, Âże musicie  byĂŚ zdyscyplinowanym i Âże musicie cierpieĂŚ, aby poprawiĂŚ siebie. Poczujcie przez chwilĂŞ ciĂŞÂżkie i gĂŞste energie w tych pomysÂłach. Przez chwilĂŞ wyobraÂźcie sobie, Âże ta energia pojawia siĂŞ w postaci ksztaÂłtu lub koloru, byĂŚ moÂże zobaczycie ciĂŞÂżkÂą brÂązowÂą lub szarÂą energiĂŞ.

Teraz wyobraŸcie sobie, ¿e jesteœcie ca³kowicie wolni od tej energii, a kiedy jesteœ wolny, mo¿esz spontanicznie odczuwaÌ wspó³czucie w swoim sercu. Czujesz ¿al do tej energii, poniewa¿ nie nale¿y do naturalnego sposobu tworzenia. Wiêc wyci¹gnij rêkê i dotknij, tej br¹zowej i brzydkiej energii, i twoja rêka dotknie jej z mi³oœci¹. Energia ta reprezentuje twoje cierpienia i cierpienia ludzkoœci, a wy jesteœcie jej uzdrowicielami. Pozwólcie uzdrawiaj¹cej energii p³yn¹Ì z wami ku tej energii. Poczujcie, jak to têskni za Twoim dotykiem. W g³êbi, jest jak zagubione dziecko chce wróciÌ do domu. Zobacz siebie promieniuj¹cego mi³oœci¹, wspó³czuciem i zrozumieniem.

Nie masz nic do udowodnienia, poniewaÂż jesteÂś doskonaÂły jaki jesteÂś, dziecko wszechÂświata.
I to poczucie siebie, okreÂśla swĂłj prawdziwy stosunek do Âświata: jesteÂś jego uzdrowicielem. Kiedy uÂświadomisz sobie ten fakt, stanie siĂŞ Âłatwiejsze dla Ciebie znaleŸÌ siĂŞ w energii negatywnej lub gĂŞstej i nie bĂŞdziesz czuĂŚ siĂŞ pokonanym przez niÂą. I nawet jeÂśli potrzebujecie czasu dla siebie, aby siĂŞ odÂświeÂżyĂŚ i utrzymaĂŚ swojÂą wibracjĂŞ, rĂłwnieÂż jesteÂście gotowi do bycia w Âświecie, a wiecie dlaczego? Bo jesteÂście istotami miÂłoÂści. Boli Was widzieĂŚ cierpienia Âświata i chcecie uzdrowiĂŚ ludzkoœÌ. ZaprawdĂŞ, jesteÂście anioÂłami w sercu i dlatego jesteÂście tu na Ziemi. To nie jest z obowiÂązku przymusu lub misji, to jest wy³¹cznie z miÂłoÂści, Âże jesteÂście tutaj. Tak wiĂŞc, gdy proszĂŞ was, aby ÂświeciĂŚ ÂświatÂłem waszej duszy do tej rzeczywistoÂści, nie proszĂŞ o zmaganie siĂŞ lub walkĂŞ ze Âświatem. ProszĂŞ was, abyÂście  rozpoznali swojÂą prawdziwÂą naturĂŞ i przynieÂśli energiĂŞ raju, energiĂŞ miÂłoÂści, do tego Âświata.

Jesteœcie umi³owani przez nas wszystkich po drugiej stronie; szanujemy i czcimy was. Jesteœcie nam równi. Nie przychodzimy tu z litoœci, jesteœmy tutaj, bo mamy zaszczyt dzieliÌ siê z wami i obj¹Ì was jak bracia i siostry. Dziêkujê bardzo za przybycie.

18 grudnia 2012
Channeler: Pamela Kribbe
www.jeshua.net

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1909 : Grudzień 21, 2012, 16:27:10 »

Có¿ merytorycznie mo¿na by³o by krócej - moim skromnym zdaniem Du¿y uœmiech
ZmieniajÂąc  siebie zmieniasz wszechÂświat  UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1910 : Grudzień 21, 2012, 20:08:50 »

PoniewaÂż niebiaĂąscy nieco milczÂą dzisiaj, to smok Brian zrobiÂł odwaÂżnie leciutkie podsumowanie.

Nie bÂądÂźcie rozczarowani ~ Brian, smok

CzeœÌ wszyscy,

Bêdzie to krótkie. Miejmy nadziejê, ¿e kieruj¹c siê do dziœ mieliœcie doœÌ ostrze¿eù od nas i innych, ¿e choÌ dziœ jest ten szczególny dzieù, aby œwiêtowaÌ, to tylko jest on znacznikiem w procesie stopniowego wznoszenia siê, który wci¹¿, wed³ug wiêkszoœci potencja³ów, ma lata pozostawione dla niego ( dok³adny czas zale¿y od Was).

Oczekujemy jednak, Âże wiĂŞkszoœÌ z was byÂła na to przygotowana. To co moÂże byĂŚ rozczarowujÂące dla niektĂłrych z was, jest to, Âże media powiesiÂły siĂŞ na tym dniu jako Armegeddon’ie i przez to wszystko wydaje siĂŞ, Âże nikt nie zwracaÂł uwagi na wiadomoÂści o transformacji. Teraz, jak siĂŞ wydaje, wiele osĂłb nie przejmowaÂło siĂŞ caÂłoÂściÂą i nigdy nie sÂłyszaÂło waszych wiadomoÂści transformacyjnych.

Có¿ to, co mamy do powiedzenia to, ¿e choÌ mo¿e trudno w to uwierzyÌ, wielu zauwa¿y³o to œwiadomie lub podœwiadomie.

Teraz nadszedÂł czas, aby ÂświĂŞtowaĂŚ i odpoczywaĂŚ. Wykorzystajcie ten czas, gdyÂż dla wielu z was to sÂą wakacje, aby dostaĂŚ trochĂŞ wiĂŞcej snu. Nadal ÂśledÂźcie subtelne energie, ktĂłre czujecie. ÂŚwiĂŞtujcie, gdy jesteÂście przebudzeni.

Nigdy nie bÂądÂźcie rozczarowani.

Smok

21 grudnia 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/173622/dont-be-disappointed

arteq
Gość
« Odpowiedz #1911 : Grudzień 22, 2012, 01:31:30 »

Spokojnie Smoku, wiele osĂłb nie jest rozczarowanych... bo nie dali wiary prezentowanym wczeÂśniej... wypocinom.

Mam nadziejĂŞ, Âże uspokoiÂłem nieco.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1912 : Grudzień 22, 2012, 16:26:04 »

No to smok jeszcze podsumowaÂł.

21.12.2012 - byÂło blisko

CzeœÌ wszyscy,

Có¿, jeszcze kilka godzin pozosta³o w dniu, w zale¿noœci od tego, gdzie jesteœ na œwiecie. Czas na relaks przez nastêpne kilka dni, a Wasze ¿ycie trwa tak, jak by³o, z nieco lepszymi energiami: wiatr w ¿agle. To potrwa dla fali, ale to siê stanie.

W miĂŞdzyczasie, to zrobiliÂście ! 12/21 mogÂło wydawaĂŚ siĂŞ tak daleko w przyszÂłoÂści i dokonaliÂście tego w takim burzliwym czasie. UdaÂło wam siĂŞ! Nie, praca nie jest skoĂączona, ale nadszedÂł czas, aby byĂŚ dumnymi z waszych osiÂągniĂŞĂŚ. To byÂły trudne dziesiĂŞĂŚ lat. Zrobi siĂŞ Âłatwiej od tej chwili, powoli.

Z naszego punktu widzenia, istniejÂą nieskoĂączone rzeczywistoÂści, gdy ludzkoœÌ wznosi siĂŞ z bie¿¹cego Âżycia, i wszelkiego rodzaju poziomĂłw trudnoÂści, ktĂłre ludzkoœÌ przeszÂła, aby to osiÂągn¹Ì. JeÂśli byÂłby to gradient od 0 do 100, gdzie 0 oznacza czysty chaos i 100 jest najbardziej przyjemnym przejÂściem fizycznie moÂżliwym, nawet jeÂśli nieprawdopodobne. JesteÂście zdecydowanie powyÂżej 75 procent. MoÂżecie prosiĂŚ o wiĂŞcej? PodbiliÂście  kurs. 20 lat temu kierowaliÂście siĂŞ do czegoÂś znacznie bardziej ponurego, ale czas juÂż min¹³ i wznieÂśliÂście siĂŞ ponad to. JesteÂście lata przed planowanym terminem.

To nie znaczy, ¿e wszystko by³o ³atwe. Nie, negatywna energia musia³a byÌ wyra¿ona, systemy musia³y zostaÌ przerwane. Dlatego trzeba jeszcze wiele pochwa³, bo uczyniliœcie to. WiêkszoœÌ dusz nie by³a na tyle odwa¿na, aby nawet próbowaÌ.

WiĂŞc moÂżecie nie byĂŚ Âświadomi tego, co osiÂągnĂŞliÂście,
ale brawo! NadszedÂł czas, aby samych siebie poklepaĂŚ po plecach.

Teraz, znajdÂźcie radoœÌ w te ÂświĂŞta. Dajcie  sobie przerwĂŞ (czyli Ty teÂż, channelerze!). Nie myÂślcie o tych wszystkich pozostawionych w Âświecie rzeczach, ktĂłre trzeba rozwiÂązaĂŚ przez kilka nastĂŞpnych dni. Po prostu zrelaksujcie i odpocznijcie. ZarobiliÂście na to.

Smok

22 grudnia 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/173662/12212012-nearing-close

arteq
Gość
« Odpowiedz #1913 : Grudzień 23, 2012, 09:02:49 »

Czy smok takÂże zrobi sobie przerwĂŞ?
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1914 : Grudzień 23, 2012, 11:46:21 »

DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #1915 : Grudzień 23, 2012, 14:29:11 »

Czy smok takÂże zrobi sobie przerwĂŞ?
A co, kaÂżesz mu w ÂŚwiĂŞta pracowaĂŚ ?
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1916 : Grudzień 25, 2012, 20:39:55 »

Smok jak smok pewnie bĂŞdzie ¿³opaÂł  DuÂży uÂśmiech
Po treœci jego przekazów mo¿na wyci¹gn¹Ì wniosek, ¿e od wody ognistej nie stroni Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1917 : Grudzień 28, 2012, 13:12:53 »

Wiadomo, Âże woda ognista, jest jak najbardziej dobra dla smoka, ale jaki pÂłyn jest potrzebny archanioÂłowi, ktĂłry zapowiada kontynuacjĂŞ "party", tym bardziej przed Sylwestrem?

Party jest w toku, kochani. - Michael

Photo by Gretchen Wild Iris Hermey

Witamy, drodzy przyjaciele. Witajcie w Âświecie, w ktĂłrym Wasz porĂłd przebiega doskonale.

PoprosiliÂśmy naszego skrybĂŞ, aby do³¹czyÂł fotografiĂŞ, zrobionÂą przez kochanÂą, kochanÂą, ktĂłra ilustruje dokÂładnie to,  jakie sÂą uczucia dziÂś rano. Niech kaÂżdy z was otworzy siĂŞ na te uczucia.

Niektórzy z was maj¹ teraz zamiar zacz¹Ì rozumieÌ sposoby, w które wasze miejsca i starania przyczyniaj¹ siê do powstawania ca³oœci. Inni zobacz¹ ogromne nowe mo¿liwoœci, które pojawiaj¹ siê dla nich. Niezale¿nie od tego, w której z tych kategorii znajdziesz siê, nale¿y pamiêtaÌ, ¿e jesteœcie niezast¹pionym elementem tego najwiêkszego przedsiêwziêcia. Tak, to siê stanie bez ciebie. Nie, to nie bêdzie ju¿ takie samo.

Ty, który to czytasz, czy s³yszysz to, jesteœ niezbêdny, i zawsze by³eœ. Nic, co siê tobie przydarzy³o nie zosta³o zmarnowane. Wszystko, czego doœwiadczy³eœ, i czego ka¿dy z twoich braci i sióstr doœwiadczy³, przyczyni siê do doskona³oœci Jednoœci. Poniewa¿, najdro¿si, dlatego jesteœcie. To pytanie ju¿ rzucaliœcie w niebo niezliczon¹ iloœÌ razy. DLACZEGO? Dlatego. A teraz zbli¿acie siê do miejsca przeznaczenia, z którym zawsze byliœcie zwi¹zani.

Teraz wielu, wielu wiĂŞcej z was czuje, niÂż byÂło zdolnych to poczuĂŚ kilka dni temu. ByĂŚ moÂże jesteÂś jednym z tych, drogie serce. SpĂłjrz na zdjĂŞcie powyÂżej. Czy czujesz, to? JeÂśli nie, to wkrĂłtce bĂŞdziesz.

B¹dŸ gotowy do odpowiedzi na pytanie, krótko, krótko, gdy¿ wkrótce zaczniesz s³yszeÌ, "Co siê dzieje?" Nie przeci¹¿aj odpowiedziami pytaj¹cych. Jak ju¿ wspomniano wczeœniej, raczej daj trochê, aby podkrêciÌ ich zainteresowanie. Pamiêtacie, jak w przesz³oœci, nie lubiliœcie nie proszenia o radê. Nie dawajcie rad. Daj odpowiedŸ, o któr¹ jesteœ proszony i pozwól niech to bêdzie zbadane. Pytaj¹cy jest w drodze i nie zejdzie na bok, tak jak Ty nie zszed³eœ.

Party jest w toku, kochani. Cieszcie siĂŞ w peÂłni,
czĂŞÂściÂą do ktĂłrej zostaliÂście przeznaczeni przez wÂłasne wysiÂłki, aby tam zagraĂŚ. TaĂączymy przy was i zapewniamy wszelkie moÂżliwe wsparcie. Wystarczy poprosiĂŚ.

Nasze kochaj¹ce myœli s¹ z wami w ka¿dej chwili, jak zawsze by³y. Zachwyca nas, ¿e wielu z was zaczyna to odczuwaÌ. Nowy rok ma siê rozpocz¹Ì dla Was. Bêdziemy mówiÌ przed tym dniem. Dobrego dnia.

27 grudnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

east
Gość
« Odpowiedz #1918 : Grudzień 28, 2012, 19:01:30 »

Wszystko, czego doœwiadczy³eœ, i czego ka¿dy z twoich braci i sióstr doœwiadczy³, przyczyni siê do doskona³oœci Jednoœci. Poniewa¿, najdro¿si, dlatego jesteœcie. To pytanie ju¿ rzucaliœcie w niebo niezliczon¹ iloœÌ razy. DLACZEGO? Dlatego.

No piêknie, tylko czym DLA NICH jest owa JednoœÌ ?
Przyk³adowo dla cz³owieka wa¿ny jest jego organizm, dlatego zabija inne. Kiedy ludzie s¹ najedzeni to chêtnie zasiadaj¹ razem pogaworzyÌ, poœmiaÌ siê i tak tworz¹ Wspólnotê. Swoj¹. Nie bacz¹ na to, ¿e dokonali zniszczenia œrodowiska w którym zabito ileœ tam zwierz¹t, lub z¿êto ileœ tam ziarna na wyja³owionej teraz ziemi ( i znów trzeba j¹ bêdzie nawozami sztucznymi nafaszerowaÌ aby plon by³ na œwiêto Jednoœci ).
MaÂło kto nad tym ubolewa. Otó¿ byĂŚ moÂże ten sam schemat powiela siĂŞ na  wyÂższych poziomach. JednoœÌ o ktĂłrej mowa to dla Nich, a ludzie oraz ich emocje to pokarm. BÂądÂź dumny, Âże jesteÂś poÂżywieniem GÂłosu. Dlaczego ? Dlatego DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1919 : Grudzień 28, 2012, 19:08:19 »

..jak widaÌ z tekstów w.mistrzów, anio³ów i archanio³ów,-
"jeszcze siĂŞ taki nie urodziÂł, co by kaÂżdemu dogodziÂł" DuÂży uÂśmiech
tak sobie rĂłwnieÂż myÂślĂŞ, Âże oni majÂą spory problem wÂłaÂśnie teraz, bo jeÂśli tak wÂłaÂśnie jest, iÂż w tym momencie okresu czasĂłw na planecie ziemia,-
duch budzi siê w materii- czyli cz³owiek budzi siê w swej œwiadomoœci- to ka¿de uchybienie z ich strony nawet w jednym s³ówku bêdzie od razu widoczne jak na d³oni.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1920 : Grudzień 28, 2012, 19:40:14 »

JednoœÌ, to by³o wspominane, to w³aœciwie zwi¹zek odrêbnoœci, odrêbnoœci, które maj¹ œwiadomoœÌ siebie i po³¹czenia ze wszystkim, co istnieje, to ocean odrêbnoœci, a nie pulpa.
Masz racjĂŞ songo, poniewaÂż nie moÂżemy im patrzeĂŚ na rĂŞce (jeszcze) to bĂŞdziemy znacznie bardziej wnikliwie uwaÂżali na sÂłowa.

east
Gość
« Odpowiedz #1921 : Grudzień 28, 2012, 19:58:48 »

JednoœÌ, to by³o wspominane, to w³aœciwie zwi¹zek odrêbnoœci, odrêbnoœci, które maj¹ œwiadomoœÌ siebie i po³¹czenia ze wszystkim, co istnieje, to ocean odrêbnoœci, a nie pulpa.
ŒwiadomoœÌ po³¹czenia ze wszystkim-co-istnieje objawia siê czynami , nie s³owami. Pouczanie "maluczkich" jest ma³o znacz¹ce. Niech poka¿¹ w fizycznoœci jak ta JednoœÌ siê objawia. MamiÌ piêknymi s³ówkami mo¿na do koùca œwiata.
Na chwilê obecn¹ jedynie ludzie maj¹ tak¹ mo¿liwoœÌ, aby odczuÌ i pokazaÌ ow¹ JednoœÌ w fizycznoœci. Tyle, ¿e to "wymaga" rozpoznania i rozpuszczenia wszystkiego, co t¹ JednoœÌ blokuje i tutaj w³aœnie spotykamy najwiêkszy opór materii. Nie tyle w œwiecie wielkiej polityki, co w nas samych i przez nas samych.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1922 : Grudzień 28, 2012, 20:11:40 »

Tyle, ¿e to "wymaga" rozpoznania i rozpuszczenia wszystkiego, co t¹ JednoœÌ blokuje i tutaj w³aœnie spotykamy najwiêkszy opór materii. Nie tyle w œwiecie wielkiej polityki, co w nas samych i przez nas samych.

widzisz sam east i ciÂągle o tym piszesz,-
Âże problem jest w nas, ale to co stanowi problem w tej chwili- to fakt, Âże znamy teoriĂŞ,-
ale trzeba przejœÌ do praktyki, a tu nie wiadomo za bardzo jak i podpowiedzi te¿ ma³o, a mo¿e rzeczywiœcie musimy trochê poczekaÌ a¿ siê zadzieje impuls dziejowy i wtedy,-
"pĂłjdziem kiedy zabrzmi zÂłoty rĂłg"
Chichot

jeszcze jedno, oni nie zejd¹ teraz w gêst¹ materiê 3G/W, sam widzisz ile czasu nam trzeba by³o aby dojœÌ do tego prze³omowego momentu,-
3G ma swoje zalety i mogliby tu ugrz¹ŸÌ na eony Mrugniêcie a przecie¿ to my mamy siê wznosiÌ a nie odwrotnie, oni spadaÌ.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 20:22:51 wysłane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1923 : Grudzień 28, 2012, 20:30:24 »

East, to nie sÂą przekazy, tylko artykuÂły i ta pani nic nie mĂłwi o jakichkolwiek przekazach, to komu i co kaÂżesz pokazywaĂŚ?
OczywiÂście, Âże mamy opory przed wszelakim jednoczeniem, skoro tyle lat tÂłuczono o naszej niezaleÂżnoÂści, separacji itd.
Efekty widoczne: po 20 latach mieszkania na klatce moÂżesz liczyĂŚ na 2 sÂąsiadĂłw. jak dobrze pĂłjdzie.

east
Gość
« Odpowiedz #1924 : Grudzień 28, 2012, 20:40:09 »

Tyle, ¿e to "wymaga" rozpoznania i rozpuszczenia wszystkiego, co t¹ JednoœÌ blokuje i tutaj w³aœnie spotykamy najwiêkszy opór materii. Nie tyle w œwiecie wielkiej polityki, co w nas samych i przez nas samych.

widzisz sam east i ciÂągle o tym piszesz,-
Âże problem jest w nas,
- tak, a konkretnie w trzymaniu siĂŞ SIEBIE, swoich wyobraÂżeĂą i utoÂżsamieĂą .

ale to co stanowi problem w tej chwili- to fakt, Âże znamy teoriĂŞ,-
ale trzeba przejœÌ do praktyki, a tu nie wiadomo za bardzo jak i podpowiedzi te¿ ma³o

Paradoksalnie - odpowiedzi s¹ w Tobie Du¿y uœmiech Praktyk¹ jest uwa¿noœÌ , rozpoznanie iluzji i nie tracenie jej z oczu w ka¿dym aspekcie ¿ycia. Niewzruszenie.
Praktyczne ĂŚwiczenia to ... Âżycie. Odnosisz siĂŞ jakoÂś wobec konkretnych Âżyciowych problemĂłw, wchodzisz w relacjie przyczynowo skutkowe. Co czyni je Twoimi problemami i Twoimi relacjami ? Czemu nie sÂą problemami innych ? SÂą Twoje, zatem rozpoznaj co to jest JA , czy jest ?
Tych odpowiedzi brakuje w przekazach poniewa¿ one tak na prawdê nie s³u¿¹ Istnieniu tylko utrzymaniu separacji podobnie jak bogactwo nie czyni cz³owieka wolnym tak i tu "s³odzenie" nie sprawia, ¿e siê wzniesiesz do nich "na górê". Mo¿e to w³aœnie tu jest góra a "tam" dó³ ?

, a moÂże rzeczywiÂście musimy trochĂŞ poczekaĂŚ aÂż siĂŞ zadzieje impuls dziejowy i wtedy,-
"pĂłjdziem kiedy zabrzmi zÂłoty rĂłg"[/i] Chichot
Z tym mo¿na by siê zgodziÌ jeœli za tzw "impuls dziejowy" przyj¹Ì masê krytyczn¹ Œwiadomoœci.

edit .
Blue, ok, nazwijmy to pouczajÂącym artykuÂłem, ale to teÂż forma przekazu. Przekaz dla ludzi od czÂłowieka.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 20:42:08 wysłane przez east » Zapisane
Strony: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: