ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #850 : Lipiec 07, 2012, 11:58:34 » |
|
czas wyboru jest teraz. no i czas wyboru nadszed³.. Czas wyboru by³, jest i bêdzie zawsze, chocia¿ dokonuje siê w czasie teraŸniejszym. ¯ycie polega na wyborach. Nie dokona siê wa¿nych i prawid³owych wyborów nie dokonuj¹c wpierw wyborów mniej wa¿nych i czêsto b³êdnych. To one (wybory) kszta³tuj¹ cz³owieka. Jego charakter, niez³omnoœÌ, œwiadomoœÌ. Jeœli ¿yje siê œwiadomie, ¿yje siê podwójnie. Wiem, truizm. Pa. 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #851 : Lipiec 07, 2012, 13:46:02 » |
|
Czas wyboru  Ile to razy ja s³ysza³em. Najczêœciej by³a to propozycja z tych tzw nie do odrzucenia. Albo bêdziesz siê uczy³ ¿yciorysu Mendelejewa, albo nie zaliczysz chemii  itd. Albo bêdziesz tyra³ jak osio³ albo na bruk bo jest 20 na twoje miejsce  Czy wyborem mo¿na nazwaÌ wyci¹gniêcie wniosków z doœwiadczeù ? chyba nie Jedynym wyborem takim samodzielnym jest moim skromnym, to czy teoriê zacznê stosowaÌ w praktyce. ptakJeœli ¿yje siê œwiadomie, ¿yje siê podwójnie. Dok³adnie troszkê ostatnio pozwoli³em sobie napisaÌ o Dualizmie wiêc nudzi³ nie bêdê zreszt¹ szerokie komentarze szacownych pozwoli³y mi wyci¹gn¹Ì wniosek o ogólnym zrozumieniu zagadnienia  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #852 : Lipiec 07, 2012, 15:14:18 » |
|
czas wyboru jest teraz. no i czas wyboru nadszed³.. Czas wyboru by³, jest i bêdzie zawsze, chocia¿ dokonuje siê w czasie teraŸniejszym. ¯ycie polega na wyborach. Nie dokona siê wa¿nych i prawid³owych wyborów nie dokonuj¹c wpierw wyborów mniej wa¿nych i czêsto b³êdnych. To one (wybory) kszta³tuj¹ cz³owieka. Jego charakter, niez³omnoœÌ, œwiadomoœÌ. Jeœli ¿yje siê œwiadomie, ¿yje siê podwójnie. Wiem, truizm. Pa.  to prawda, jednak przychodzi moment, kiedy trzeba siê zdecydowaÌ na jedn¹ opcjê,- i tyle, albo a¿ tyle.. pozdro 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #853 : Lipiec 07, 2012, 15:31:25 » |
|
Songo, to nie jest tak, Âże przychodzi czas i trzeba siĂŞ na coÂś zdecydowaĂŚ. Poprzez wszystkie wczeÂśniejsze wybory, jesteÂś juÂż lub jeszcze nie jesteÂś „zdecydowany”. Zawsze znajdujesz siĂŞ w okreÂślonym stanie procesu. To ten stan CiĂŞ okreÂśla, twojÂą gotowoœÌ (bÂądÂź jej brak) na jak¹œ opcjĂŞ. Nie przeskoczysz siebie samego tylko chciejstwem. Wibracja osobista, to suma doÂświadczeĂą, wyborĂłw.  Pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #854 : Lipiec 07, 2012, 15:35:45 » |
|
..moÂżna i tak napisaĂŚ, ale,- albo wiesz juÂż kim jesteÂś, albo nie,- a jeÂśli nie- to nie ma Âświadomego wyboru.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #855 : Lipiec 07, 2012, 15:39:35 » |
|
…oczywiÂście, kaÂżdy stan niesie okreÂślonÂą ÂświadomoœÌ. 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #856 : Lipiec 07, 2012, 17:05:55 » |
|
oczywiœcie ale fajnie by by³o byÌ ró¿noœci¹ , innoœci¹ w harmonijnej Ca³oœci  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #857 : Lipiec 08, 2012, 14:11:33 » |
|
Co jest dla kogoœ prawd¹ skoro jest tylko jedna prawda? Zawsze to samo , ta sama jedna prawda , ale widziana z ro¿nej perspektywy , z ró¿nych poziomów zrozumienia , odczytywana ró¿nymi parametrami opisu.
"Parametry opisu " - czyli innymi sÂłowy, Kiaro - odczywywana przez JA o ró¿nych parametrach. Ró¿nie zaprogramowane JA. SpĂłjrzmy na rady podane w tym przekazie : trzeba najpierw znaleŸÌ swoje po³¹czenie z prawdÂą. (...) Twoja prawda jest "cichym" gÂłosem, ktĂłry mĂłwi do ciebie czasem. MoÂżesz pozwoliĂŚ, aby staÂła siĂŞ "wielkim gÂłosem:" jeÂśli zechcesz zadbaĂŚ aby to zrobiĂŚ. Ăw "gÂłos" to myÂśli, ktĂłre pojawiajÂą siĂŞ w gÂłowie. Nie czasem ,ale caÂły czas. I one faktycznie mĂłwiÂą do CIEBIE, czyli ka¿¹ Tobie robiĂŚ to ,co ma byĂŚ zrobione. MĂłwiÂą do CIEBIE , do programu wykonawczego. I znowu, jak w prawie kaÂżdym przekazie podajÂą tylko czêœÌ rozpoznania , albo raczej - czĂŞÂściowe rozpoznanie . W Âżadnym nie znajdziecie zachĂŞty do poszukiwania SIEBIE, do zrozumienia tego kim/czym jesteÂś, albo nawet odkrycia czy w ogĂłle jesteÂś jakiÂś TY ZANIM siĂŞ zabierzesz do odczytywania prawd. Zamiast tego od razu dostajesz zaproszenie do afirmacji SIEBIE takiego jakim jesteÂś. I tak wiĂŞc, chciaÂłbym zaprosiĂŚ Was do robienia Od tego momentu - rozpocz¹Ì regularnie afirmowaĂŚ, co nastĂŞpuje do siebie:
"Ufam sobie w pierwszej kolejnoœci. Ufam, mojej prawdzie. Pod¹¿am za moim sercem. Robiê to, co jest w³aœciwe dla mnie, aby zrobiÌ. Znam prawdê, gdy s³yszê J¹".
Nawet wyraŸnie pada zachêta do ufania wy³¹cznie tej wizji prawdy, któr¹ odkodowa³ implant JA, czyli do zaufania MOJEJ PRAWDZIE. A przecie¿ prawda ma byÌ jedna dla wszystkich hmhmhm. Wygl¹da na to, ¿e wielowiekowy proces wt³aczania przekonaù na temat JA jest na ukoùczeniu. Teraz pozosta³o tylko wyegzekwowaÌ to, ¿e zawsze bêdziesz pos³uszny ......sobie. St¹d ta afirmacja. Dlatego tak bardzo ro¿ne jest zrozumienie tych samych tekstów przekazów i dodaÌ jeszcze wypada i¿ s¹ one kodowane czêsto trzema poziomami zrozumienia.Odczyt okreœlonego poziomu zwi¹zany jest z osobistym rozwojem, zatem troje ludzi mo¿e zupe³nie inaczej odczytaÌ ten sam przekaz. Kiara  Zobacz, Kiaro ,¿e nawet nie ukrywasz, ¿e treœci przekazywane s¹ kodowane. Kim jest dekoder ? TY nim jesteœ. Ka¿dy dekoder inaczej dekoduje. Otó¿ Prawda ,choÌ nie mo¿e byÌ zak³amanana, to mo¿e zostaÌ tak podana, ¿eby implant JA odczyta³ treœÌ na po¿¹danym poziomie. Bo nie treœÌ jest istotna, tylko TY , który j¹ odczytujesz , TY, który potem zrobisz z tego po¿¹dany u¿ytek. To TY siê zachowasz w okreœlony sposób. Prawda zaœ i tak ni¹ pozostanie niezale¿nie od odczytu, na najg³êbszym poziomie "zakodowania". Istnienie , ograniczone programem pt JA -stosuj¹c afirmacjê siebie - zbuduje na odczycie jak¹œ, okreœlon¹ rzeczywistoœÌ. Tak¹ jak¹ poprzedni implant projektowa³ ten obecny ma zrealizowaÌ, zrozumieÌ i wdro¿yÌ, bo nie ma innego wyjœcia - jeœli uwierzy siê w tak przedstawian¹ prawdê. PorzuÌ to rycie g³owy. Najpierw rozpoznaj czy istniejesz , czym/ kim jesteœ i czy w ogóle jesteœ. Potem odczytuj prawdy.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #858 : Lipiec 09, 2012, 20:38:31 » |
|
Wracaj¹c do dyskusji o dokonywaniu wyborów, odnoszê wra¿enie, ¿e jednak znaczenie, czy wartoœÌ wyboru zwiêkszaj¹ siê z up³ywem czasu, po prostu obecne decyzje maj¹ znacznie wiêksze skutki ni¿ kiedyœ, nie wiem czy u wszystkich tak jest. A teraz kolejny przekaz AA Micha³a przez Rona Head. Tym razem twierdzi, ¿e otrzymaliœmy powszechny dostêp do wiêkszych mocy kreacji. Oczywiœcie jak zawsze w tej dzia³alnoœci najwa¿niejsza jest intencja i koncentracja uwagi na po¿¹danym wyniku. To jest tym, kim jesteœcie. ZatwierdŸcie to. - Michael
Pragniemy przynieœÌ wam informacje dzisiaj dotycz¹ce nowego po³¹czenia, które jest dostêpne dla Was teraz, jeœli ¿yczycie sobie, aby je aktywowaÌ. Energia tego nowego po³¹czenia jest oczyszczaj¹ca dla was wszystkich teraz, jednak wasze intencje zapewni¹ najlepsze jej wykorzystanie. Gdy wasze œwiadome po³¹czenie jest wykonane, nie bêdzie w¹tpliwoœci Was, ¿e macie osi¹galne wiêksze œwiat³o ni¿ by³o dostêpne dotychczas. Jedynym wymogiem jest wasza intencja i wyobraŸnia.
U¿ywajcie metody centrowania i uziemienia, z którymi jesteœcie najbardziej obeznani, i które s¹ najbardziej skuteczne dla Was. Daliœmy wam proste, która przenosi wasz¹ uwagê od serca w dó³ do centrum waszej ziemi. Nie ma zmian, aby mia³y byÌ wykonane dla Was. Zmian¹ jest, ¿e wiecie, ¿e krystaliczny rdzeù Ziemi jest obecnie po³¹czony, jak nigdy dot¹d przez wasz¹ gwiazdê do Wielkiego Centralnego S³oùca. To, z waszymi intencjami, zapewnia natychmiastowy dostêp do œwiat³a i energii waszego Stwórcy. Podejmijcie intencjê tego po³¹czenia i jest wasze.
ProszĂŞ teÂż zrozumieĂŚ WaszÂą wartoœÌ do otrzymywania wszystkiego, co to po³¹czenie Wam przyniesie. Nie musi to byĂŚ uzyskiwane przez Was jakikolwiek sposĂłb. To jest Wasze prawo jako kreacji ÂŹrĂłdÂła. To co potrzebujecie zrozumieĂŚ, to fakt, Âże jesteÂście teraz pod³¹czeni do ÂźrĂłdÂła mocy, ktĂłre zacznie przyspieszaĂŚ wszystkie zmiany, ktĂłrych po¿¹daliÂście przez tak dÂługi czas. To, jak powiedzieliÂśmy, teraz dzieje siĂŞ dla kaÂżdego z was. Zrozumienie i intencja mogÂą pomĂłc, abyÂście uzyskali maksimum korzyÂści. Po³¹czenie to moÂżna poczuĂŚ najpierw tak, jakbyÂście dotknĂŞli „fazy” pod napiĂŞciem. Cieszcie siĂŞ tym poczuciem do maksimum. Ale jest czas, abyÂście nauczyli siĂŞ rozró¿niania w tym, co zamierzacie od tego punktu naprzĂłd.
Zaczniecie teraz tworzyÌ wokó³ siebie to, o czym pozwolicie sobie pomyœleÌ. Pomyœlcie z intencjami. Pozwólcie myœli której nie pragniecie zamanifestowaÌ, aby nie otrzyma³a ¿adnej uwagi. Pozwólcie jej, aby przesz³a przez was. Tylko nie zatwierdzajcie jej. Zamiast tego przenieœcie swoj¹ uwagê z powrotem do tego, czego pragniecie.
Mo¿ecie spêdziÌ trochê czasu najpierw czuj¹c i zapoznaj¹c siê z t¹ nowoœci¹. Jest to energia, œwiat³o, mi³oœÌ, które okreœlacie przez dowoln¹ nazwê jak¹ nadajecie waszemu twórczemu ród³u. Nauczcie siê, jak wzywaÌ j¹ do Was. Mo¿ecie zaufaÌ, ¿e ona ma takie pragnienie po³¹czenia, jak wy sami.
B¹dŸcie teraz tymi, którzy rozpowszechniaj¹ to œwiat³o i mi³oœÌ daleko na tej planecie. To jest tym, kim jesteœcie. ZatwierdŸcie to.
Zostawimy was teraz, abyœcie mogli to rozwa¿yÌ i spróbowaÌ dla siebie. Mamy radoœÌ w waszych postêpach. Dobrego dnia dla was, najdro¿si przyjaciele. Niech Wasze serca zaznaj¹ pokoju i mi³oœci, i jeszcze porozmawiamy.
08 lipca 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #859 : Lipiec 12, 2012, 21:49:35 » |
|
A teraz wrócimy do GFŒ, której przekazy "zalewaj¹" channelerów. Nie jest to przekaz, tylko artyku³ Petry Margolis, któr¹ ju¿ tutaj cytowa³em na okolicznoœÌ jej przemyœleù o Matrixie. Generalnie to znana channelerka, która od kilku miesiêcy zaprzesta³a channelowanie. Ciekawostk¹ jest fakt, ¿e w tym materiale równie¿ nie ma rozró¿nienia na GF i GFŒ. Materia³ o czêœci zosta³ uzyskany przez "wizyty", choÌ nie napisano metody, czy chodzi o RV, OOBE, czy inne metody.
Moja osobista wizyta w GFL
10 lipca 2012 Channeler: Petra Margolis
PoniewaÂż jest tak duÂżo rozmĂłw o GFL, kim naprawdĂŞ sÂą, postanowiÂłam spisaĂŚ moje wizyty w GFL.
ZaczĂŞÂłam na statku od pierwszej sali, gdzie kilka istot siedziaÂło z tyÂłu tego, co wyglÂądaÂło jak stacja radiowa. NiektĂłrzy z nich byli ludÂźmi, byÂł jeden szary i jeden, ktĂłry caÂłkiem nie wyglÂądaÂł na czÂłowieka.
Powiedzieli mi, Âże sÂą scenarzystami (pisarzami) i mieli pewne wytyczne, jeÂśli chodzi o scenariusz, a wszystko inne to byÂła ich wÂłasna wyobraÂźnia.
Musieli napisaĂŚ wiadomoÂści, ktĂłre bĂŞdÂą wysyÂłane na pewnych czĂŞstotliwoÂściach przez maszynĂŞ, ktĂłra byÂła przed nimi.
KaÂżdego dnia dajÂą aktualizacjĂŞ w miarĂŞ tego, co siĂŞ dzieje na ziemi, lub wiĂŞcej, jeÂżeli chodzi o to, w co wierzono na ziemi dopĂłki ich wiadomoÂści sÂą akceptowane.
BĂŞdÂą pisaĂŚ i dopasowywaĂŚ swoje przesÂłanie, zgodnie z informacjami.
RozmawiaÂłam z jednym z nich osobiÂście, powiedziaÂł, Âże to jego praca, jego Âżona i rodzina mieszka gdzie indziej i spytaÂłam, dlaczego nie opuÂści tego. Jego odpowiedÂź byÂła, Âże oni sÂą jak ÂżoÂłnierze, to byÂło ich zadanie, musiaÂł przyjmowaĂŚ zamĂłwienia i gdyby nie chciaÂł byÂłby bez pracy.
ZapytaÂłem, w jaki sposĂłb te wiadomoÂści sÂą wysyÂłane.
Powiedziano mi, Âże wiadomoÂści sÂą wysyÂłane na pewnych czĂŞstotliwoÂściach, przechodzÂą przez zasÂłonĂŞ do tych, ktĂłre mogÂą dostroiĂŚ siĂŞ do tych czĂŞstotliwoÂści.
Komunikaty byÂły podstawowe jako informacje, a oni wysyÂłajÂą kilka wiadomoÂści dziennie, kaÂżda na innej czĂŞstotliwoÂści.
Kiedy zapyta³am, dlaczego by³y one postrzegane jako z GFL i Ashtar i wiêcej z tych istot, powiedziano mi, ¿e one maj¹ czêstotliwoœÌ zbli¿on¹ do tych istot, s¹ bli¿ej ziemi do ziemi, wiêc te istoty i wiêkszoœÌ channelerów nie s¹ w stanie osi¹gn¹Ì czêstotliwoœci bytów realnych lub znaÌ ró¿nicê. Oni wysy³aj¹ je na czêstotliwoœci 3 do 5 wymiaru z wbudowanymi w wiadomoœciami.
Oni wysy³aj¹ je do wymiarów, aby osi¹gn¹Ì prawdziwe istoty channeler musi poruszaÌ siê przez wymiary, w ten sposób ich wiadomoœci s¹ odbierane ³atwo przez ka¿dego, kto chce odbieraÌ wiadomoœci.
WiêkszoœÌ z nich nie bêdzie poœwiêcaÌ czasu i nie ma wiedzy, aby znaÌ ró¿nicê, wiêc tak jest ³atwiej im wysy³aÌ napisane wiadomoœci, które s¹ wysy³ane na zewn¹trz.
On naprawdĂŞ nie wie, dlaczego oni to robiÂą, po prostu robi swojÂą pracĂŞ i nie myÂśli zbyt wiele o tym, tak jak inni, gdy ja ich zapytaÂłam.
Wtedy, gdy zdecydowa³em siê przejœÌ i znaleŸÌ kilku innych, aby rozmawiaÌ, z trochê wy¿ej zaszeregowanymi.
Zauwa¿y³am, ¿e wiêkszoœÌ istot na tym statku po prostu chodzi, niektórzy pracowali na statku, inni tylko siê bawili. By³o wiele ró¿nych istot, wielu z nich nosi³o jak¹œ broù, a ich ubrania naprawdê nie wygl¹da³y na mundury.
ZnalazÂłem pomieszczenie kontrolne i byÂła tam jedna istota, ktĂłra wydawaÂła siĂŞ byĂŚ bardziej dowodzÂącym, tym co siĂŞ dzieje.
Nie wyglÂądaÂł jak czÂłowiek i nosiÂł jakiÂś rodzaj munduru.
By³ w sta³ym kontakcie z kilkoma innymi statkami i pokaza³ mi, gdzie s¹ inni na ekranie. S¹ oni w wiêkszoœci jakoœ taktycznie rozmieszczeni wokó³ Ziemi tak, ¿e kiedy wysy³aj¹ ich wiadomoœci, to maj¹ ca³a powierzchniê ziemi pokryt¹.
To nie by³ jedyny statek ze scenarzystami i powiedzia³ mi, ¿e ka¿dy statek mia³ niektórych z nich z zadaniem wys³ania wiadomoœci do kana³ów naziemnych.
ZapytaÂłem go, dlaczego on to robi, a on powiedziaÂł, Âże jest to temat kontrolowania ziemi. MiaÂł wraÂżenie, Âże on i inni dowĂłdcy byli kontrolerami dla ziemi.
SpytaÂłam go, dla kogo pracuje i dlaczego pracuje tam, powiedziaÂł mi, Âże jego dowĂłdcy i jego ludzie zajmowali siĂŞ ziemiÂą, byli w kontroli.
ZapytaÂłem, czy wie, o wzniesieniu, powiedziaÂł, Âże wie, ale to byÂło bez znaczenia dla nich, gdyÂż powiedziano im, Âże bĂŞdÂą utrzymywaĂŚ kontrolĂŞ nad ziemiÂą, Âżeby nie wiem co.
SpytaÂłam, dlaczego chcÂą kontrolowaĂŚ ziemiĂŞ, a on spojrzaÂł na mnie bardzo dziwne i nie mĂłgÂł naprawdĂŞ daĂŚ mi odpowiedzi innej niÂż ta, Âże my byliÂśmy zawsze pod kontrolÂą.
SpytaÂłam, kim oni sÂą, kto jest na statku i dlaczego powiedzieli, Âże sÂą GFL.
Powiedzia³, ¿e wiêkszoœÌ z tych, na tym statku przybyli z ró¿nych planet i wszyscy pracowali razem, aby zachowaÌ kontrolê nad ziemi¹. Ich statek i inne by³y tam w 4 i 5 wymiarze, aby obroniÌ Ziemiê przez innymi pochodz¹cymi z innych miejsc, próbuj¹cymi przej¹Ì kontrolê nad ziemi¹.
Kiedy zapyta³am, dlaczego inni chc¹ przej¹Ì kontrolê, powiedzia³, ¿e istniej¹ pewne elementy na ziemi, które by³y potrzebne innym. Co to jest, nie mo¿e mi powiedzieÌ gdy¿ tylko jego dowódca pracowa³ nad potrzeb¹ znajomoœci podstaw.
Zapyta³am, czy wie, dlaczego kazano kontrolowaÌ ziemiê i dlaczego oni wysy³aj¹ wiadomoœci, znów spojrza³ na mnie i powiedzia³, ¿e to czêœÌ jego pracy, aby zachowaÌ wiadomoœci dzia³aj¹ce nadal. Wytyczne pochodzi z wy¿szej rangi.
Zapyta³em, czy s¹ one jedynymi czy pracuj¹ równie¿ z innymi na ziemi. Powiedzia³ mi, ¿e by³ na ziemi raz na podstawowym spotkaniu. Spotkanie by³o dla dowódców statków i tam dano im rozkazy, aby rozpocz¹Ì wiadomoœci. To by³o dawno temu. Wiêc zapyta³am ile ma lat, on by³ nieco zagubiony, gdy¿ ich czas jak mówi³, by³ inny ni¿ czas ziemski. Powiedzia³, ¿e kiedy przyby³ do ziemi by³o mniej ludzi, i mniej budynków, jak równie¿, mniej wojen.
PowiedziaÂł teÂż, Âże nie byli jedynymi, wysyÂłajÂącymi wiadomoÂści, niektĂłre z nich byÂły rĂłwnieÂż wysÂłane z ziemi.
Kiedy zapyta³am, jaka czêœÌ wiadomoœci jest prawd¹, a co nie, spojrza³ na mnie i powiedzia³, ¿e dostaj¹ informacje od oœrodka poleceù (dowództwa) z Ziemi i dostosuj¹ swoje wiadomoœci do tej informacji.
ZostawiÂłam go i zapytaÂłam kilku innych, ale Âżaden z nich nie mĂłgÂł naprawdĂŞ daĂŚ mi odpowiedzi, dlaczego oni tam byli, dla kogo pracowali, gdyÂż tylko wypeÂłniali rozkazy.
Kiedy zapytaÂłam o nazwĂŞ, Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła, to wszyscy patrzyli dziwnie i powiedzieli, Âże ich nazwa to Galaktyczna Federacja. Jedynymi, ktĂłrzy wiedzieli o nazwie Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła to byli ci co pisali wiadomoÂści oraz dowĂłdca. PowiedziaÂł, Âże nazwa byÂła postrzegana przez tych otrzymujÂących wiadomoÂści i to jest miejsce, gdzie sÂłowo ÂświatÂło zostaÂło dodane.
Kiedy spytaÂłem, czy istnieje Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła, powiedziaÂł mi, Âże nie wie o takiej grupie. Powiedziano mu tylko, aby wysyÂłaÂł wiadomoÂści i miaÂł oko na intruzĂłw.
UdaÂłam siĂŞ na kilka innych statkĂłw, ale odpowiedzi byÂły takie same, nikt nie wiedziaÂł za wiele.
Wtedy postanowiÂłam odwiedziĂŚ Ashtara i zadaĂŚ mu kilka pytaĂą.
Podam szybko tÂło, gdyÂż jak juÂż wiadomo znam Ashtara przez okoÂło 11 lat. PoznaÂłam go, kiedy byÂłam w Stanach Zjednoczonych okoÂło roku robiÂąc grupy medytacyjne. ByÂłam przez kilka tygodni regularnym nauczycielem medytacji.
RobiliÂśmy po prostu medytacjĂŞ i nagle w mojej gÂłowie zobaczyÂłam pojawiajÂącÂą siĂŞ istotĂŞ w kolorze srebrzystym z heÂłmem. PowiedziaÂł mi, Âże jego imiĂŞ jest Ashtar i aktualnie mĂłwi to dla mnie. Do tej chwili nigdy nie sÂłyszaÂłam o nim, nie wiedziaÂłam nic o WniebowstÂąpionych Mistrzach i o Âżadnej z tych istot. Po prostu wiedziaÂłam, Âże mam przewodnika i mogĂŞ z nim porozmawiaĂŚ.
To wszystko, co powiedzia³ i po szukaniu go w internecie i dowiedzeniu siê o komendzie Ashtar, on nie skontaktowa³ siê ze mn¹ ponownie przez oko³o rok lub d³u¿ej. Pracujê z nim od tamtego czasu. W ci¹gu tego roku pracowa³am z moim przewodnikiem Baltazarem i uczy³ mnie poszerzyÌ moj¹ œwiadomoœÌ, podnieœÌ czêstotliwoœci, zadawaÌ pytania i znaleŸÌ odpowiedzi, gdy chcia³ zadaÌ mi pytanie, dawa³ mi kilka odpowiedzi, ale g³ównie kierowa³ mnie ku zadawaniu coraz wiêcej pytaù.
UdaÂłam siĂŞ do statku Ashtar i znalazÂłam go w 7 wymiarze. Pierwsze pytanie, zapytaÂłam dlatego pozwolili Galaktycznej Federacji rozsyÂłaĂŚ wiadomoÂści.
Jego odpowiedŸ by³a, ¿e ca³a ludzkoœÌ jest jeszcze w macierzy i ¿e nawet jeœli mog¹ oni dotrzeÌ do niektórych channelerów, i tak robi¹, to wiêkszoœÌ channelerów nie jest jeszcze w stanie otrzymywaÌ wiadomoœci, gdy¿ nie wykonali pracy, aby podnieœÌ ich œwiadomoœÌ do ich poziomu.
Problem jak powiedziaÂł, jest taki, Âże wiadomoÂści wysyÂłane przez GalaktycznÂą FederacjĂŞ sÂą Âłatwe do zrozumienia, gdyÂż sÂą one przesyÂłane w postaci niÂższego poziomu czĂŞstotliwoÂści.
Aby (Ashtar) móg³ wys³aÌ swoje posty ludzie musz¹ byÌ, lub przynajmniej mieÌ mo¿liwoœÌ ich otrzymywania na czêstotliwoœci 7-mego wymiaru.
Sposobem na to jest przesuniĂŞcie w obrĂŞbie wÂłasnej istoty w gĂłrĂŞ, ale w wiĂŞkszoÂści siĂŞ tylko przenoszÂą do poziomu 5-go wymiaru w obrĂŞbie ich wÂłasnej istoty.
PowiedziaÂł, Âże to siĂŞ dzieje siĂŞ ze wszystkimi wiadomoÂściami, nie tylko pochodzÂącymi z komendy Ashtar, ale takÂże WniebowstÂąpionych MistrzĂłw i wielu innych istot, ktĂłre przebywajÂą w ramach 7-mego wymiaru i powyÂżej.
Ich wiadomoœci s¹ wysy³ane do ziemi, ale wystêpuj¹ zak³ócenia z zas³on¹ i Federacj¹ Galaktyczn¹, ale tak¿e z magnetycznymi czêstotliwoœciami, które s¹ wysy³ane z niektórych centrów kontroli na ziemi.
Mózg ludzki i œwiadomoœÌ duchowa ludzkiego mózgu jest pod wp³ywem tych magnetycznych czêstotliwoœci. To ma wp³yw na szyszynkê, nie dopuszczaj¹c do pe³nego otwarcia. Sposób, aby to omin¹Ì jest poruszaÌ siê wewn¹trz i osi¹gn¹Ì wy¿sze wymiary od wewn¹trz, nie u¿ywaj¹c ³atwiej dostêpnych funkcji tego, co jest obecne w ciele fizycznym, ale w ruchu w górê przez w³asn¹ istotê do œwiadomoœci wy¿szych wymiarów.
Jest to ograniczone, gdy¿ wiêkszoœÌ przesuwa siê tylko w 5-cio wymiarow¹. czêœÌ ich istoty i widz¹ to jako wszystko, co mog¹ osi¹gn¹Ì w tym czasie.
Kiedy zapytaÂłam, ile wiadomoÂści z ktĂłregokolwiek z MistrzĂłw jest naprawdĂŞ odbierane przez channelerĂłw, powiedziaÂł mi Âże okoÂło 10%, niektĂłrzy nieco wiĂŞcej w zaleÂżnoÂści od tego, jak dÂługo pracujÂą nad dostosowaniem siĂŞ i jak dÂługo pracuja z czĂŞstotliwoÂściÂą kaÂżdego Mistrza.
Teraz zapyta³am, dlaczego oni nie przejm¹ kontroli, jak byœmy to powiedzieli, i wolna wola ka¿dej istoty by³a jego odpowiedzi¹. Oni nie mog¹ ingerowaÌ w taki znacz¹cy sposób, gdy¿ ka¿da istota potrzebuje mieÌ szansê znaleŸÌ swoj¹ w³asn¹ drogê.
Mog¹ oni prowadziÌ, daÌ jakiœ kierunek, ale kierunek musi pochodziÌ z wewn¹trz, gdy¿ ka¿dy cz³owiek musi znaleŸÌ swój w³asny kierunek wewn¹trz.
Mog¹ nam wyjaœniaÌ, jak dzia³a system kontroli, ale ka¿dy cz³owiek musi odkryÌ prawdê o nim, tak wiêc mog¹ powiedzieÌ nam, ¿e jest system kontroli, mog¹ nam powiedzieÌ, co on robi, mog¹ oni prowadziÌ nas jak wyjœÌ poza niego, ale nie mog¹ zrobiÌ tego za nas.
WiêkszoœÌ ich wiadomoœci jest odbieranych w miarê jak channelerzy siê na to godz¹, ale nie mog¹ nic zrobiÌ z interpretacj¹ komunikatu, jak równie¿ fakt, ¿e wielu channelerów jest s¹ bardziej skoncentrowanych na zmianie 5-cio wymiarowej, a nie tyle na tym, co naprawdê musz¹ zmieniÌ w sobie i w innych.
Ka¿da osoba mo¿e odbieraÌ ich wskazówki, ale tylko wtedy, gdy zrobi wewnêtrzn¹ pracê, wznosz¹c siê w obrêbie w³asnej istoty, aby otrzymywaÌ wskazówki od wewn¹trz, z najwy¿szego poziomu ich istoty, co oznacza mniej zak³óceù od pola magnetycznego, ale równie¿ mniej zak³óceù z systemu przekonaù channelerów.
PowiedziaÂł, Âże jest zbyt duÂża koncentracja na tym, co moÂżna zmieniĂŚ, zamiast rzeczywiÂście skupiaĂŚ siĂŞ na tym, co ma siĂŞ zmieniĂŚ.
Teraz on te¿ powiedzia³, ¿e s¹ w nieznanym terytorium, jak daleko ta zmiana ma zamiar zajœÌ w œwiadomoœci ziemi i ka¿dego cz³owieka na ziemi.
Wzniesienie ziemi jest czymÂś, co siĂŞ dzieje i ruch przez punkt zerowy dziaÂł siĂŞ wczeÂśniej, ale ruch jest w innym miejscu w centrum galaktyki wiĂŞc energie sÂą inne niÂż wczeÂśniej.
MogÂą przynosiĂŚ nam komunikaty, ale praca jest konieczna u kaÂżdego czÂłowieka na ziemi jeÂśli jest obudzony lub moÂże siĂŞ jeszcze obudziĂŚ.
MogÂą oni dawaĂŚ wskazĂłwki, powiedziaÂł, to wiele razy i wiem, Âże kaÂżdy inny Mistrz, ktĂłrego poprosiÂłam zawsze mĂłwi to samo, oni tylko mogÂą nas prowadziĂŚ.
I nawet wtedy nikt nie wie naprawdê, jaki wynik bêdzie, poniewa¿ s¹ oni tak samo jak nowi dla tej zmiany, jak my. Maj¹ doœwiadczenie z poprzednich zmian, tu na ziemi i innych planet innych wszechœwiatów, ale ka¿da zmiana nie jest taka jak poprzednia zmiana oraz fakt, ¿e mamy tak wielu ludzi na ziemi, jak równie¿ tylu ie obudzonych ró¿ni siê znacznie od poprzednich zmian .
G³ównym celem jest uzyskanie wzniesienia ziemi z ca³¹ ludzkoœci¹ poprzez przesuniêcia tak ³atwo i komfortowo jak to tylko mo¿liwe.
Jest duÂżo wiĂŞcej tego, ale zbyt wiele, aby wyjaÂśniĂŚ w ciÂągu jednej wiadomoÂści.
Jako moja ostatnia wycieczka udaÂłam do jednego z oÂśrodkĂłw kontroli naziemnej.
Istnieje ich wiele tam wiĂŞc wybraÂłam ten, ktĂłry byÂł po³¹czony do statku, gdzie byÂłam najpierw. MuszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże byÂłam na statkach przedtem, byÂłam w tych centrach kontroli przedtem, ale ja tylko piszĂŞ o moich ostatnich „wycieczkach”, poniewaÂż sÂą one najbardziej zaktualizowanymi.
Istnieje wiele oœrodków kontroli i wszystkie maj¹ ró¿ne cele, mimo i¿ wszystkie s¹ ze sob¹ po³¹czone przez sieÌ macierzy energii. U¿ywaj¹ do komunikacji du¿o starych sieci macierzy, które s¹ wewn¹trz i na ca³ym œwiecie, ale tak¿e na bie¿¹co przez pole magnetyczne w taki sposób, ¿e przeszkadza nam ludziom pod³¹czeniu do wy¿szych wymiarów rzeczywistoœci.
To co wielu widzi i doÂświadcza jako wyÂżej wymiarowe rzeczywistoÂści jest w istocie hologramem wszczepionym w tym polu magnetycznym.
MajÂą podobne centra kontroli i scenarzystĂłw, ktĂłre sÂą odpowiedzialni za przekazywanie informacji do niektĂłrych ludzi, aby ludzie byli zaangaÂżowani i wierzÂący w proces, o ktĂłrym powiedziano, Âże siĂŞ dzieje. Albo poprzez przekazywane wiadomoÂści lub pewne dokumenty, ktĂłre mogÂą wspieraĂŚ informacje, ktĂłre wysyÂłajÂą na zewnÂątrz.
Ludzie w tych oÂśrodkach majÂą te same odpowiedzi jak ci na statkach i nie majÂą przewaÂżnie pojĂŞcia o tym, co robiÂą.
Znalezienie ktoÂś kontroluje, kto naprawdĂŞ wie, co siĂŞ dzieje nie byÂło moÂżliwe, poniewaÂż wszyscy ci, ktĂłrzy zostaÂły tam dali mi takie same odpowiedzi i tak naprawdĂŞ nie wiedzÂą, skÂąd ich polecenia pochodzÂą lub kto je wydaje.
Jest duÂżo wiĂŞcej o tych centrach dowodzenia, ale koncentrujĂŞ siĂŞ na tym, kim oni sÂą i dlaczego oni tam sÂą, i na prostym pytaniu czym GFL jest naprawdĂŞ.
Wiem, Âże wielu nie bĂŞdzie przekonanych (nie bĂŞdzie wierzyÂło), i to jest w porzÂądku dla mnie.
ProponujĂŞ wszystkim, ktĂłrzy naprawdĂŞ chcÂą wiedzieĂŚ, dostanie siĂŞ na te statki i rozpoczĂŞcie zadawanie pytaĂą.
Tylko upewnicie siĂŞ, czy naprawdĂŞ jesteÂście na statku, a nie w holograficznej matrycy, ktĂłre sÂą ustawione tak, aby zÂłapaĂŚ was zanim dojdziecie do statkĂłw.
www.ascendedmasters.orgTa informacja moÂże rozpowszechniana z tak wielu ludÂźmi jak to moÂżliwe.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #860 : Lipiec 13, 2012, 09:24:31 » |
|
informacje nawiÂązujÂące do tematu przyszÂły do mnie w okolicach tego splotu: lecz: "PaĂąski stary post ukazaÂł siĂŞ tutaj jako przykÂład wulgarnej forumowej twĂłrczoÂści, ktĂłrej miejsce jest oczywiÂście w Âśmietniku. Dlatego proszĂŞ nie sugerowaĂŚ siĂŞ entuzjazmem Pani Ptak, bo kaÂżda taka nowa ''pereÂłka'' znajdzie siĂŞ naturalnie w tym samym miejscu co poprzednie ''dzieÂłko''. Nie jest to Âżadne zamykanie ust, tylko przypomnienie o kulturze pisania, obowiÂązujÂącej kaÂżdego uÂżytkownika naszego forum." ..okazaÂło siĂŞ Âże picza jest czymÂś wulgranym. wulgaris = proste A skoro prostO nie wolno, to rozwiniĂŞcie nie nastapiÂło. ..w kazdym razie. chwilĂŞ po tym nastÂąpiÂło pozamiatanie wszystkich tych pojazdĂłw. Jedna iluzja przejĂŞÂła inna iluzjĂŞ. przy jednoczesnym efekcie swoistego BaÂłaGuna
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2012, 10:51:48 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #861 : Lipiec 13, 2012, 11:43:06 » |
|
Czyli , ¿e tak. Mamy jak¹œ siatkê kontroli rozpiêt¹ nad Ziemia oraz kontrolowane informacje przesy³ane do ludzi ¿yj¹cych na Planecie . Kolesie nazywaj¹ siebie Galaktyczn¹ Federacj¹ i podobno maj¹ na pok³adach równie¿ nie-humanoidów. Wcale zdziwienia by nie by³o, gdyby siê okaza³o, ¿e rz¹dy paùstw-mocarstw maczaj¹ w tym paluchy. Kontroluj¹ ludzkoœÌ od zawsze, no ,ale sama wiedza o tym uwalnia od iluzji. Nie ma anio³ów ani zbawców, s¹ kontrolerzy GF. Zaiste uwalniaj¹ce 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #862 : Lipiec 13, 2012, 12:15:51 » |
|
KontrolujÂą ludzkoœÌ od zawsze, no ,ale sama wiedza o tym uwalnia od iluzji. Nie ma anio³ów ani zbawcĂłw, sÂą kontrolerzy GF. Zaiste uwalniajÂące Zaiste… „Aniele boÂży, stró¿u mĂłj, Ty zawsze przy mnie stĂłj…” …no i stojÂą wysÂłannicy boÂży… na straÂży naszego zbawienia… ha…  Gdzie sÂą prawdziwe anioÂły?  Gdzie szum ich skrzydeÂł, gdzie serca wspó³czujÂące?
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 12:17:47 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #863 : Lipiec 13, 2012, 12:46:04 » |
|
ptaku - one tez sa, ale przyjda dopiero wtedy, gdy pozbedziesz sie przywiazania do ... materii, kiedy wybierzesz droge duchowosci. Zapewniam, ze sa, to przewodnicy niebianscy, nie mylic ze straznikami ... tez nota bene niebianskimi...^^ Sercem ich przywolasz TY!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #864 : Lipiec 13, 2012, 12:50:03 » |
|
…a jednego, to widzĂŞ codziennie… patrzÂąc w lustro… 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #865 : Lipiec 13, 2012, 13:16:07 » |
|
ptaku - one tez sa, ale przyjda dopiero wtedy, gdy pozbedziesz sie przywiazania do ... materii, kiedy wybierzesz droge duchowosci. Zapewniam, ze sa, to przewodnicy niebianscy, nie mylic ze straznikami ... tez nota bene niebianskimi...^^ Sercem ich przywolasz TY!
Czyli co, to serce jest zaledwie Twoim narz¹dem do przywo³ywania (ewentualnie równie¿ pomp¹ krwi) ? Ha, skoro TY ich przywo³asz to z pewnoœci¹ Ciê namierz¹ swoimi urz¹dzeniami na którymœ ze statków oko³oziemskich i otrzymasz TY przekaz tudzie¿ pocieszenie lub wskazówki co masz robiÌ i jak ¿yÌ. Tylko od kogo otrzymasz ? Tego nie wiesz. Mo¿esz jedynie spekulowaÌ, albo zawierzyÌ tym, czy innym channelingowcom, czy te¿ nawet "swoim" wyobra¿eniom o ... anio³ach. Jeœli bowiem przychodz¹ do CIEBIE to znaczy, ¿e nadaj¹ na tej samej co i Ty czêstotliwoœci. I teraz, dalej, to ju¿ zale¿y od przyjêtej optyki, bo skoro ju¿ wiesz kim jesteœ, to wiesz kto odpowiada  Nie wiadomo, czy serce to taki dobry ³¹cznik ,który jest w stanie odró¿niÌ manipulatora od .. no w³aœnie, od czego/kogo ? Ducha, Boga, Anio³a ? Tak czy inaczej interpretatorem kontaktu chcesz byÌ TY ,a nie serce, a to nie najlepszy pomys³ z punktu widzenia rozpoznania iluzji JA . Ale to tylko punkt widzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #866 : Lipiec 13, 2012, 13:21:54 » |
|
Mnie wszystko jedno jak wygladaja, czy siedza w dziurach, czy w statkach okoloziemskich, WIEM, ze przyjda i pomoga w biedzie. Mnie skierowali na droge skutecznego leczenia ortopedycznego. I wygladali zupelnie normalnie jak inni ludzie. I ide ta droga, ktora mi wskazali, bez starchu przed sokolim wzrokiem watchersow niebianskich opiekunow, juz sie nie boje!
edit: east TY czy JA, czy program nie wazne jak to nazwie sie, tu chodzi o odczuwanie bolu, a chyba sam wiesz, ze to nie jest przyjemne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 13:26:25 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #867 : Lipiec 13, 2012, 13:29:49 » |
|
Gdzie szum ich skrzydeÂł?
w uszach 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #868 : Lipiec 13, 2012, 18:04:56 » |
|
Mnie wszystko jedno jak wygladaja, czy siedza w dziurach, czy w statkach okoloziemskich, WIEM, ze przyjda i pomoga w biedzie. ,,...Liczy³ dziad na cudzy obiad..." Cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê s¹cz¹c piwko  Dualizm Cz³owiek œwiadomy pracuje na planie materii i na planie hm...energii (nazwy tego samego...) Materia jest to plan ograniczony zreszt¹ mówi o tym twierdzenie Einsteina. Wiêc uto¿samiaj¹c siê z cia³em fizycznym czyli zapominaj¹c, ¿e mamy to cia³o a nie nim jesteœmy sprowadzamy nasze myœlenie tylko i wy³¹cznie do planu materii, a wiêc sami nak³adamy sobie ...chom¹to. Wtedy zamiast WiedzieÌ - Wierzymy....etc etc etc I wtedy jak to mówi szacowna Fair Lady pojawia siê centralka czy matrix czy co tam jeszcze i leje nam ukrop za ko³nierz a cz³owiek zamiast tworzyÌ sobie coraz fajniejsz¹ przestrzeù pochylo sie i gorbi co by mu jakie och³apy kopne³y z paùskigo sto³a  hm to mo¿e pa jak to mówi jedna taka szacowna
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #869 : Lipiec 14, 2012, 20:47:15 » |
|
A teraz zaprezentujê ostatni z comiesiêcznych przekazów grupy Arkturian. ByÌ mo¿e nie dla wszystkich bêdzie on bardzo odkrywczy, ale warto spojrzeÌ jak do naszej ewolucji i oœwiecenia podchodz¹ zaawansowane cywilizacje i jakie wskazówki chc¹ nam przekazaÌ bez zak³ócania naszej wolnej woli.
Arkturianie: Krok do odzyskania waszej mocy
Drodzy, znowu przychodzimy ¿yczyÌ wam bardzo szczêœliwego czasu w podró¿y ku nowej i wy¿szej œwiadomoœci Œwiat³a, które jest tak dog³êbnie ewidentne teraz. Widzimy wiele zmian zachodz¹cych w œwietle ka¿dej osoby. Nawet ci, którzy do tej pory nie chcieli uznaÌ ¿adnych prawd innych oprócz tego, czego ich uczono nawet jako dzieci, zaczynaj¹ kwestionowaÌ drogi tego œwiata i widz¹ ironiê ci¹g³ej wojny. Zaczynacie widzieÌ w jaki sposób pieni¹dze narodów by³y i s¹ wykorzystywane na finansowanie dzia³alnoœci tych, którzy maj¹ pieni¹dze i w³adzê dla siebie, a nie dla dobra ludzkoœci, mimo ich deklaracji, ¿e wszystko co widzicie jest konieczne dla zapewnienia waszego bezpieczeùstwa. Jest to ogromny krok drodzy, od wiary we wszystko, co wam mówiono do zadawania pytaù i dokonywania wyborów dla siebie. To jest odebranie Waszej wrodzonej mocy i jest wa¿nym etapem w podró¿y oœwiecenia.
Wszystko przebiega zgodnie z planem, nigdy nie w¹tpcie, ¿e wiele zmian rzeczywiœcie odbywa siê ka¿dego dnia, nawet jeœli w dalszym ci¹gu pytacie siebie, gdzie jest to czy tamto, co Spodziewa³em siê zobaczyÌ teraz. Wszystko przebiega zgodnie z planem. Nigdy nie zapominajcie, ¿e to wy, ludzie, którzy tworz¹ œwiat³o transformacji, a nie ci z nas, którzy patrz¹ i oferuj¹ pomoc w razie potrzeby. Poniewa¿ jesteœcie istotami wolnej woli, ka¿da osoba pragn¹ca siê rozwijaÌ musi osobiœcie wybraÌ, aby przejœÌ do g³êbszej œwiadomoœci i oœwiecenia, ale wiedzcie, ¿e wybór ten nie zawsze odbywa siê na poziomie œwiadomym.
Istnieje wiele, co moglibyœmy powiedzieÌ, ale nie mo¿emy w tym czasie, gdy¿ to musi byÌ wasza podró¿, wasze wybory i wasze dzia³ania inaczej wasz czas na Ziemi by³by zmarnowany. Wszyscy s¹ na ziemi z wyboru w celu ewoluowania i zaszkodzilibyœmy wam, jeœli kiedykolwiek wtr¹cilibyœmy siê w wasz¹ woln¹ wolê.
LudzkoœÌ w niewiedzy o swojej prawdziwej to¿samoœci jako istot duchowych od wieków poszukiwa³a zbawiciela; kogoœ, kto uratuje was od prób i udrêk ¿ycia w trzecio wymiarowej energii. Oœwiecona istota Jezus przyszed³, aby powiedzieÌ œwiatu, ¿e "królestwo Bo¿e jest w was", ale oni nie us³uchali i po dziœ dzieù oddaj¹ pok³on pos³aùcowi zamiast wiadomoœci. W oœwieceniu dojdziecie do zrozumienia, ¿e poniewa¿ jesteœcie manifestacj¹ Jednej Œwiadomoœci Bo¿ej, jesteœcie odpowiedzialni za siebie i jesteœcie moc¹, której szukacie. Wiêc mo¿ecie zacz¹Ì odbieraÌ z powrotem to, co w niewiedzy oddaliœcie do wielu, którzy przekonali was, ¿e maj¹ wszystkie w³aœciwe odpowiedzi i informacje o wszystkim.
Pojawi³a siê nowa fala œwiat³a przychodz¹ca na ziemiê, œwiat³o informacji i zrozumienia, w którym mo¿ecie zacz¹Ì rozumieÌ jednoœÌ ca³ego ¿ycia w ¿yciu JEDNEGO. Dziêki temu nowemu oœwieceniu przyjdzie zrozumienie, ¿e wszystko co widzicie, s³yszycie, smakujecie, dotykacie i czujecie jest materialnym pojêciem duchowej rzeczywistoœci. Dlatego to, co prawdziwe nie mo¿e nigdy zostaÌ utracone. Jest wielu, którzy uwa¿aj¹, ¿e zmiany i indywidualne oœwiecenie usunie wszystko, co kochaj¹ i to przyniesie im wielki smutek. Wiedzcie, ¿e nic rzeczywistego nie mo¿e nigdy zostaÌ utracone na zawsze, ¿e wszystko, co jest realne jest regulowane i utrzymywane na miejscu przez Boskie Prawa. Takie rzeczy po prostu manifestuj¹ siê w wiêkszych i lepszych formach - zdrowie, relacje, rozrywki, radoœci itp.
UmysÂł jest esencjÂą materii. Zapytajcie siebie, co was zabawia w Waszym umyÂśle. Dlatego mĂłwimy, ÂżebyÂście byli ostroÂżnymi w waszych sÂłowach i myÂślach, gdyÂż one przenoszÂą energiĂŞ twĂłrczÂą. PoniewaÂż nie zdawaliÂście sobie sprawy z tego, kim jesteÂście, nie zdawaliÂście sobie sprawy, Âże tworzycie z kaÂżdÂą myÂślÂą i sÂłowem. Wszystko jest energiÂą, a energia, ktĂłrÂą nasycicie swoje sÂłowa z reprezentuje wasz stan ÂświadomoÂści. Wasz stan ÂświadomoÂści, interpretowany przez wasz umysÂł, manifestuje to, czego doÂświadczacie.
To zrozumienie to krok w odbieraniu z powrotem waszej mocy. W niewiedzy i przez wiele wcieleù, pozwalaliœcie bie¿¹cym popularnym wierzeniom, aby sta³y siê wasz¹ prawd¹. Teraz fizycznie, emocjonalnie i psychicznie, uwalniacie te przekonania najpierw zaakceptowane w tym czasie ¿ycia w wielu ró¿nych systemach wierzeù. LudzkoœÌ, przez œlepe pozwalanie ich stanowi œwiadomoœci, aby reprezentowaÌ tylko koncepcje i nauki innych, zapomnia³a swoj¹ zdolnoœÌ s³yszenia, zrozumienia i wiedzê o tym, co jest prawdziwe. Zawsze sprawdzajcie ka¿d¹ wiadomoœÌ, ksi¹¿ki, Kazanie, channeling w swoim sercu, czy rezonuje jako prawda dla was, czy nie i nie bójcie siê lekcewa¿yÌ to, co ju¿ nie mówi jako wasza prawda. Ewolucja jest procesem, który zmienia siê gdy roœniecie i rozwijacie siê g³êbiej. Informacje, które by³y prawd¹ dla Was na jednej scenie stan¹ siê przestarza³e, gdy bêdziecie w stanie zrozumieÌ g³êbsze poziomy tych prawd. Musicie byÌ gotowi do stania siê absolwentami w pewnym momencie, niezale¿nie od rozrywek i zabaw, które znaliœcie i kochaliœcie w starych szko³ach.
Gdy pog³êbiacie duchow¹ œwiadomoœÌ, Wasze Wy¿sze Ja nadal bêdzie dawaÌ Wam wiêcej, gdy bêdziecie gotowi. Zaufajcie swojej intuicji, wiedz¹c, ¿e jesteœcie prowadzeni w ka¿dej chwili ka¿dego dnia na tej œwiêtej drodze oœwiecenia i nic nie mo¿ecie uczyniÌ indziej. Nawet ci, wybieraj¹cy w tym czasie zaprzeczenie prawdy, zostan¹ w pewnym momencie w jakimœ innym ¿yciu obudzeni, poniewa¿ to jest, kim i czym wszyscy s¹, zawsze byli i zawsze bêd¹ i nikt nigdy nie mo¿e byÌ oddzielony od tego (Jednoœci), bez wzglêdu na sposób, w jaki ciê¿ko mo¿e próbowaÌ.
JesteÂśmy GrupÂą Arkturian 14/07/12 14 lipca 2012 Channeler: Marilyn Raffaele http://www.onenessofall.com/
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #870 : Lipiec 15, 2012, 12:19:14 » |
|
Oby tylko te Boskie Prawa to nie rezim NWO, no ale widac matryca z gory ustalona, no i reklama jak talala. A ci Arkturianie to skad sie wzieli? Bo juz mi sie pogmatwalo w glowie od tych nazw "obcych cywilizacji" - a szczegolnie od tonu wywyzszenia. Uwazajcie, robcie, sluchajcie, "my wojt wam to prawimy", i jak mi sie ktory ze stada znarowi, to go z powrotem do piekla. Ot caly przekaz w wielkim skrocie.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #871 : Lipiec 15, 2012, 14:59:10 » |
|
Zawsze sprawdzajcie ka¿d¹ wiadomoœÌ, ksi¹¿ki, Kazanie, channeling w swoim sercu, czy rezonuje jako prawda dla was, czy nie i nie bójcie siê lekcewa¿yÌ to, co ju¿ nie mówi jako wasza prawda Sprytny myk, ale nie do koùca. Dyskwalifikuje go owa " prawda dla was". Serce nie s³u¿y jako klakier TOBIE. Zastanówcie siê nad tym, ¿e -byÌ mo¿e - coœ takiego jak "Twoja prawda" nie istnieje poniewa¿ Ty jestes iluzj¹. Silne przywi¹zanie do "siebie" - ukszta³towanego przez otoczenie oraz treœci "³ykane" po drodze jako prawda to trampolina do dalszych manipulacji. Ty us³yszysz i zobaczysz to, co chcesz us³yszeÌ i zobaczyÌ ,a to wcale nie musi byÌ prawda. Zaufajcie swojej intuicji, Nie ma Twojej intuicji. Intuicja po prostu jest i niesie informacjê niezale¿nie od tego JA. Intuicja do nikogo nie nale¿y. Jest kana³em przekazu innym ni¿ myœl. Tak wiêc pomiêdzy prawdami pojawia siê subtelne k³amstwo, nierozpoznane poniewa¿ bardzo wielu ludzi nie jest w stanie wyobraziÌ sobie ... no w³aœnie - sobie Po prostu nie dopuszcza siê mo¿liwoœci, ¿e JA to iluzja. I dlatego pojawiaj¹ siê kolejne przekazy. Nawet, jeœli je negujesz, to one i tak ju¿ w Tobie zaistnia³y. Gregg Braden w ksi¹¿ce pt "G³êboka prawda" ujmuje ten "problem" w ten sposób : "Sk¹d mamy wiedzieÌ jakie podejmowaÌ decyzje, jeœli nie odpowiemy na jedno pytanie, które le¿y w samym sercu absolutnie ka¿dego wyboru : Kim dok³adnie jesteœmy ? " http://integra.wordpress.com/2012/07/03/gleboka-prawda/Tyle, ¿e nigdzie nie pada wa¿niejsze pytanie o to, czy w ogóle jesteœmy.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #872 : Lipiec 15, 2012, 20:29:20 » |
|
Silne przywi¹zanie do "siebie" - ukszta³towanego przez otoczenie oraz treœci "³ykane" po drodze jako prawda to trampolina do dalszych manipulacji. Ty us³yszysz i zobaczysz to, co chcesz us³yszeÌ i zobaczyÌ ,a to wcale nie musi byÌ prawda. Dok³adnie. Mialem znajomego, który nie znosi³, kiedy konfrontuje siê go z jego wasn¹ nieswiawomoœci¹. Zrezta nikt za tym nie przepada (choÌ niektórzy doceniaj¹ d³ugofalowe korzyœci). Oczywiœcie unika³ tej konfrontacji (w jakims sensie kosztem innych). Przymyka³em na to oko przez 2 lata z ok³adem. Kiedy któregoœ razu nie zgodzi³em sie na manipulacjê - goœÌ zerwa³ znajomoœÌ. To by³ dzieù w którym straci³ 80% mojego szacunku. Takie postawy wymagaj¹ okreslonych pozycji w systemie wartoœci. Pozycji dosyÌ mocno konformistycznych. Wówczas cz³owiek zaczyna budowac sobie œrodowisko klakierów, przytakiwaczy, lub takich jednostek wy³¹cznie - które mo¿e w jakiœ sposób kontrolowaÌ. Tyle, ¿e nigdzie nie pada wa¿niejsze pytanie o to, czy w ogóle jesteœmy. Odpowiedzia³eœ sobie na nie?, czy ci¹gle walczysz z rozwi¹zaniem tej z³o¿onej kwestii?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #873 : Lipiec 15, 2012, 21:20:27 » |
|
@ PHIOdpowiedziaÂłeÂś sobie na nie?, czy ciÂągle walczysz z rozwiÂązaniem tej zÂłoÂżonej kwestii? PHI , odpowiedÂź przyszÂła i jest negatywna  Weryfikacja jej jest w toku (nie ma tego, ktĂłry walczy czy weryfikuje). To proces rozpuszczania iluzji.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #874 : Lipiec 15, 2012, 21:45:10 » |
|
czy¿by s³owa zamienia³y siê w czyny..?"Federacja Galaktyczna Œwiat³a 14.07.2012 . Timothy Geithner WiadomoœÌ od Federacji Galaktycznej Œwiat³a 7/14/12 To Geithner Timothy aresztowany " S³yszysz to, Timothy Geithner,Sekretarz Skarbu Stanów Zjednoczonych, zosta³ aresztowany, zosta³ os¹dzony przez nasz s¹d wy¿szej instancji, a zosta³ skazany za swoje zbrodnie przeciwko narodowi Stanów Zjednoczonych, którzy Zostali zaprzysiê¿eni do s³u¿by, lecz zdecydowa³ siê ofiary, okradaÌ i manipulowaÌ, i przesun¹Ì na skraj finansowej nêdzy. Osoba ta, po dok³adnej kontemplacji jego zbrodni przeciwko wam, ludziom, zosta³a skazana na maksymalnej ¿ywotnoœci 63 lat, z których razem jest spêdzaÌ w œmiertelnej formie fizycznej, gdzie bêdzie reedukowany i poddany rehabilitacji, zanim po raz kolejny wolno mu bêdzie chodziÌ swobodnie wœród ludu wolnego spo³eczeùstwa. To jest jego kara, jest nie jest to zemsta za jego zbrodnie. Nie ma innej kary na³o¿onej na t¹ jednostkê i nie bêdzie dalej kary na³o¿onej na t¹ duszê, jak otrzyma tylko to co jest, ¿e musi dalej siê rozwijaÌ, wzrastaÌ i dojrzewaÌ jako istota w podró¿y po fizycznoœci, a wkrótce duchowego królestwa tego wielowymiarowego wszechœwiata. Czy widzicie Drodzy, co mamy na myœli, gdy mówimy, ¿e bêd¹ aresztowani ci z kaba³y i bêd¹ ci z kaba³y skazani za swoje zbrodnie przeciwko tobie? ¯aden z cz³onków kaba³y nie bêdzie chodziÌ wolno, bez uprzedniego otrzymania us³ug rehabilitacyjnych w formie programów oferowanych im przez nas z wy¿szych wymiarów. Nie wszystko, jeœli nawet wielu z aresztowanych z Kaba³y i ich s³ugusów bêd¹ próbowali, i jeœli zostan¹ skazani, skazany w s¹dach o ró¿nych jurysdykcjach waszego œwiata. Du¿a liczba tych, którzy s¹ w areszcie stan¹ przed High Court (S¹d Najwy¿szy) )obs³ugiwani przez wzniesione istoty, których zadaniem jest przegl¹d rekordu ¿yciowego oskar¿onego i okreœliÌ odpowiednie œrodki do ich pomyœlnej rehabilitacji. Kara nie jest na porz¹dku dziennym, choÌ to s³owo mo¿e byÌ u¿yte luŸno, mo¿na go wykorzystaÌ poetycko, metaforycznie, a to mo¿e byÌ wykorzystywane przez tych, którzy czuj¹ siê lepiej jako ktoœ ,kto uczucie zosta³ ukarany za swoje zbrodnie przeciwko tobie. Mówimy wam chocia¿ nikt w ogóle nie bêdzie "ukarany", w tym sensie tego s³owa, za ich zbrodnie przeciwko tobie lub ich zbrodnie. Zamiast tego, chcemy skupiÌ siê tylko na skutecznych œrodkach rehabilitacji, jako rehabilitacji duszy jest to, co da im jeszcze jedn¹ szansê i mo¿liwoœÌ rozwijaÌ siê jako godny cz³onek struktury spo³ecznej, zarówno tu, na Ziemi lub innej planecie w tym uk³adzie s³onecznym , galaktyce, czy wszechœwiecie. Istnieje wiele œwiatów, które mog¹ i bêd¹ korzystaÌ z istnienia i obywatelstwa wielu z tych cz³onków kaba³y, którzy ju¿ zostali lub zostan¹ aresztowani za zbrodnie przeciwko ludzkoœci. Te dusze nie zostan¹ utracone dusze, jak nikt nie jest naprawdê zagubiony, jak wszyscy znajd¹ nasz¹ w jakiœ sposób, jakoœ, kiedyœ do domu. W tym œwietle, to dusza naprawdê zawsze utracone, jeœli dusza zawsze znajd¹ drogê do domu? Dusza nigdy nie jest naprawdê stracona. Dusza, bez wzglêdu na ciemny lub negatywny objazd bior¹ na jakiœ czas zakosztowaÌ pewne aspekty siebie, ¿ycia i istnienia, wêdrowaÌ i odkrywaÌ dziêki ni¿szym g³êbiom siebie, maj¹c mo¿liwoœÌ powrotu do œwiat³a, i ich Stwórcy, nawet wtedy, gdy id¹ w dó³ i w kierunku przeciwnym, bo ten wielowymiarowy wszechœwiat jakby ulica jest jednokierunkowy. Jest to najwiêksza tajemnica, jak¹ bêdziemy dzieliÌ siê z wami. Istnieje tylko jeden sposób, a droga jest z powrotem do œwiat³a, z powrotem do pobo¿noœci, Wasza BogobojnoœÌ, twoja wielkoœÌ, twoje ¿ycie jest w wiecznej œwiat³oœci. Ten mê¿czyzna, który wiesz, jak U.S Amerykaùski Sekretarz Skarbu jest i zawsze by³ pozycj¹ w tym samym kierunku, jak ci z Was, którzy mog¹ dziœ zobaczyÌ go jako wroga, jako si³ê przeciwn¹, jak karnych, jak ciemnoœci. Nie jest jednak inny ni¿ Wy. Wszyscy jesteœcie jedno, jesteœcie wszyscy œwiat³o. Wszyscy jesteœcie czêœci¹ was i naszego Stwórcy i tak to jest, i bêdzie on (sekretarz)kontynuowa³ swoj¹ podró¿ teraz, tak¿e bêdzie on otrzymaÌ dodatkow¹ pomoc, która pomo¿e mu rozwijaÌ siê w trochê szybszym tempie, ni¿ on doœwiadczy³ przez niedawne wcielenie. To gdzie my, Twoje wst¹pi³ rodzina Galaktycznej Federacji Œwiat³a, wkroczymy i korzystamy z naszych poziomów wiedzy, naszej m¹droœci i naszych systemów i struktur, aby pomóc duszy w jego podró¿y. Naszym zadaniem nie jest i nigdy nie by³o, aby przyjœÌ do œwiata i ludzi zabieraÌ do aresztu i wrzucaÌ do lochów lub cel wiêziennych. Jest to potworne i niecne traktowanie innej duszy, a i uczestniczyÌ w takim okrucieùstwie wobec innych i nigdy nie bêdziemy. Timothy Geithner bêdzie traktowany z mi³oœci¹, dobroci¹, z trosk¹, z cierpliwoœci¹. On, dusza, ¿e jest, i bêdzie b³ogos³awiony z mi³oœci¹, pielêgnowany w m¹droœci i wskazówkach istoty wy¿szego wymiaru, która zgromadzi³a najwy¿sz¹ m¹droœÌ i umiejêtnoœci przez swoje liczne doœwiadczenia( JEGO i JEJ), ¿e owszem, podjêli równie¿ przez ciemne korytarze, gdy ich Uczeù mo¿e wêdrowa³, jak pan Geithner w³aœnie. Rozumiecie teraz, ¿e wszyscy bierzemy te objazdy przez ciemnoœÌ, poprzez testy i próby naszej duszy, bo jeœli nie zrobiliœmy tego, jak byœmy kiedykolwiek wiedzieli, ¿e jesteœmy œwiat³o, jeœli bêdziemy broniÌ siê od bycia zanurzonym w ciemnoœci? CiemnoœÌ jest zadaniem, wyzwaniem, oceanem, którego musimy nauczyÌ siê przep³yn¹Ì przez budowê statku wykonanego z œwiat³a. CiemnoœÌ - jest zaostrzony miecz, ¿e musimy kuÌ tarczê œwiat³a ¿eby obroniÌ siê. CiemnoœÌ - jest wrogiem, kiedy to musi byÌ wrogiem, a ciemnoœÌ - jest przyjacielem, kiedy to musi byÌ przyjacielem, ale ciemny nigdy nie jest naprawdê twoim wrogiem. On jest twoim przyjacielem, bo to on pomo¿e Ci znaleŸÌ twoj¹ drogê z powrotem do œwiat³a, z powrotem aby gdziekolwiek jesteœ, zawsze trafiÌ do œwiat³a, jak w œwietle jesteœ tam, gdzie zawsze nale¿ysz, gdzie siê urodzi³eœ, gdzie mo¿esz pozornie umieraÌ, gdzie powtórnie pojawicie siê i gdzie bêdziesz wiecznie istnieÌ w niekoùcz¹cej siê podró¿y z powrotem do Ÿród³a. Mamy nadziejê, ¿e dzisiejsza wiadomoœÌ dociera do wielu z was, którzy mog¹ teraz przejrzeÌ ciemnoœÌ i móc widzieÌ ciemnoœÌ w trochê jaœniejszy sposób , trochê jaœniejszego zmys³u dziœ. Jesteœmy rodzin¹ œwiate³ka, istniej¹c w ciemnoœci tego wszechœwiata, która porównuje œwiate³ko i pozwala nam zobaczyÌ jak ono œwieci tak jasno. Jesteœmy Galaktyczna Federacja Œwiat³a. Jako poœrednictwem Greg Giles http://ascensionearth2012.org/- angielski" http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/07/federacja-galaktyczna-swiata-14072012.html
|
|
|
|
|
|
|
|