Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 18, 2025, 02:09:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ÂŻycie bez pieniĂŞdzy..  (Przeczytany 42120 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #25 : Sierpień 31, 2012, 09:26:52 »

"A kto pieniazki ma przykrywa sie piezynka, a kto pieniazkow nie ma przykrywa sie dziewczynka" MrugniĂŞcie

<a href="http://youtube.com/v/pXn-LW0QVAQ" target="_blank">http://youtube.com/v/pXn-LW0QVAQ</a>
Kiara
Gość
« Odpowiedz #26 : Sierpień 31, 2012, 09:34:22 »

UÂśmiaÂłam siĂŞ serdecznie z prognoz Lady...  UÂśmiech UÂśmiech owszem nasza przyszÂłoœÌ w IV wymiarze  jest bez pieniĂŞdzy , bankĂłw i bankierĂłw, to ich definitywny koniec.

Nasz osobisty kapitaÂł czyli energia zdeponowana w naszym osobistym "banku" nie waÂżne jak go zwaÂł Graal czy inaczej bĂŞdzie wy³¹cznie do naszej dyspozycji. Z niej , a raczej niÂą bĂŞdziemy uÂżywaĂŚ do materializacji potrzebnych nam rzeczy oraz "pÂłacenia" za zmaterializowane. NaszÂą osobistÂą kartÂą pÂłatnicza jest nasz prawy kciuk , nikt nikogo z tej energii nie okradnie i nie bĂŞdzie tworzyÂł dla siebie z niej procentĂłw ni rezerw. Nie bĂŞdzie moÂżliwe handlowanie jej domniemanymi procentami  ni wzrostem przyszÂłoÂściowym jako kredytem dla nas.
Czwarty wymiar to wy¿sza etyka , moralnoœÌ i du¿o wy¿szy poziom mi³oœci czyli ca³kowicie zmieniony system wartoœci, zatem niskie czyny nie bêd¹ mia³y wartoœci. Ludzie bêd¹ siê odsuwali od innych maj¹cych tylko takie negatywne myœli, bo bêd¹ w naturalny sposób wszyscy widzieli aurê , która pokazuje te niskie intencje. Zatem nikt nikogo nie bêdzie móg³ ok³amywaÌ i wykorzystywaÌ , ten styl ¿ycia w sposób naturalny ulegnie eliminacji.
Kiedyœ mnie zapytano; a co jak ktoœ nie bêdzie mia³ kciuka? Otó¿ wszyscy bêd¹ mieli kompletne koùczyny, nawet ci którzy teraz ich nie maj¹. Dematerializacja ( zwiniêcie cia³a fizycznego w iskrê œwietln¹) i ponowna materializacja to proces rozwiniêcia go w nowych warunkach Nowej Ziemi ale ju¿ z pe³nia wzorca osobistej matrycy nad przestrzennej, czyli absolutnie kompletnego i idealnego pod ka¿dym wzglêdem fizycznym.
Jednak poziom energetyczny Energii wcielonej zale¿ny jest od naszej pracy tu i teraz nad sob¹. Bowiem jednym z g³ównych celi wcielania siê Ducha w materiê jest do³adowywanie siê energetyczne w trakcie Ludzkiego ¿ycia, nawet obecnie po œmierci cia³a materialnego korzystamy z tej energii eksploruj¹c kosmos. Gdy siê koùczy prosimy o mo¿liwoœÌ powrotu do materialnego œwiata ( nie koniecznie ziemi) by ponownie dokonaÌ do³adowania energetycznego.
Proces taki trwa do momentu uzyskania "wyzwolenia ca³kowitego" czyli uzyskania takiej pe³ni energetycznej , która ju¿ nie ulega utracie jest sta³¹ wartoœci¹. Zatem wejœcie w IV wymiar jest pocz¹tkiem drogi do uzyskania takiego depozytu energetycznego , dziêki któremu juz nie bêdziemy musieli siê wcielaÌ.
Nie ma Âżadnej obawy nikt nam tej energii nie ukradnie wcale nie trzeba tworzyĂŚ Âżadnych skomplikowanych zabezpieczeĂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Lady... naprawdĂŞ nie bĂŞdzie Âżadnych pieni¹¿kĂłw , Âżadnych . Zatem gadanie o gwarancjach ich zabezpieczeĂą zÂłotem , czy czymÂś innym jest ÂściemÂą. zÂłoto ma teÂż ustalonÂą wartoœÌ przez czÂłowieka , kiedyÂś dawno temu cenniejsza byÂła sĂłl. To tylko wartoÂści umowne , konkretnÂą wartoÂściÂą realnÂą jest energia jej potencjaÂł z ktĂłrej moÂżna tworzyĂŚ okreÂślone rzeczy, reszta to Âściema odwodzÂąca od prawd ukrytych by nas okradaĂŚ z energii. Aby  wiedzĂŞ o tym zmanipulowaĂŚ caÂłkowicie, wymyÂślono pieniÂądze ktĂłre realnie nie majÂą Âżadnej wartoÂści twĂłrczej.

Niech sobie ci miliarderzy ustawiÂą worki zÂłota i pieniĂŞdzy obok siebie i czekajÂą aÂż one coÂś dla nich zrobiÂą , nawet upiekÂą chleb... i co i nic. A jeden czÂłowiek nie posiadajÂący tych zasobĂłw ( a posiadajÂący si³ê , moc energetycznÂą swojÂą)  moÂże zrobiĂŚ wszystko by ÂżyĂŚ. Zatem  co jest wartoÂściÂą nadrzĂŞdnÂą?
MOC TWÓRCZA CZ£OWIEKA , ENERGIA KTÓR¡ DYSPONUJE W SWIOM WNÊTRZU! I NIC WIÊCEJ.

Dlatego teÂż toczy siĂŞ ta ostra walka o zablokowanie Ludzkiej ÂświadomoÂści , by Ludzie  nie odkryli tej ewidentnej prawdy iÂż;

1. Tylko Ludzie sÂą najcenniejszymi Istotami.

2.Tylko Ludzie tworzÂą z energii ktĂłrej potencjaÂł obniÂżajÂą do warunkĂłw wymiaru w ktĂłrym tworzÂą i tylko ta energia stanowi  najwyÂższa wartoœÌ o ktĂłra walczÂą  inni.

3.Ca³y czas przerózne si³y usi³uj¹ zdegradowaÌ wartoœÌ Ludzk¹ i udowodniÌ i¿ nie istnieje jako indywidualne JA na ziemi, bo wówczas Ludzie zostaj¹ odciêci od swojej nad œwiadomoœci.

4. CaÂły czas wmawia siĂŞ Ludziom iÂż nic nie mogÂą sami i  potrzebujÂą kogoÂś do dokonania czegoÂś dla siebie ¿¹dajÂąc za to Ludzkiej energii, czyli sÂławetne , "pomó¿cie nam wam pomĂłc!..."

5. CaÂły czas istniejÂą usiÂłowania blokowania dostĂŞpu  Ludziom do ich wewnĂŞtrznej wiedzy i mocy poprzez wmawianie iÂż przekazy zewnĂŞtrzne innych ludzi  majÂą wiĂŞkszÂą wartoœÌ.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:33:09 wysłane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #27 : Sierpień 31, 2012, 10:06:43 »

Pieniazkow moze i nie bedzie (juz od tego odchodzi sie), ale bedzie licznik ilosc zuzytej i pobranej energii. Co w rezultacie sprowadzi sie do jej wymiany, jak zawsze bylo, czy to muszelkami, czy talarami, czy zlotem.
Mowiac jezykiem ekonomicznym powiem, ze teraz bedziemy placic za uslugi. Wszystko bedzie analizowane wg indywidualnego zuzycia.
Gruby bedzie mial problemy, bo zuzywa wiecej, chory bedzie potrzebowal nadmiaru, glupi odkupi "looshem" (ta grupa bedzie - jest- dominujaca).
Powstana sytuacje absurdalne, naliczanie punktow (bitow) - taki bedzie transfer jednostek komunikacyjnych.
Jakosc zacznie tracic na wartosci - powstanie popyt na ilosc, bo energochlonne organizmy beda potrzebowaly cale masy Mw do utrzymania swego raju na ziemi.
Jestem bardzo sceptyczna co do tego projektu.
east
Gość
« Odpowiedz #28 : Sierpień 31, 2012, 10:10:07 »

@Kiara
Nasz osobisty kapitaÂł czyli energia zdeponowana w naszym osobistym "banku" nie waÂżne jak go zwaÂł Graal czy inaczej bĂŞdzie wy³¹cznie do naszej dyspozycji. Z niej , a raczej niÂą bĂŞdziemy uÂżywaĂŚ do materializacji potrzebnych nam rzeczy oraz "pÂłacenia" za zmaterializowane. NaszÂą osobistÂą kartÂą pÂłatnicza jest nasz prawy kciuk , nikt nikogo z tej energii nie okradnie i nie bĂŞdzie tworzyÂł dla siebie z niej procentĂłw ni rezerw. Nie bĂŞdzie moÂżliwe handlowanie jej domniemanymi procentami  ni wzrostem przyszÂłoÂściowym jako kredytem dla nas.

W takim ujêciu jaki proponujesz , wewnêtrznym depozytem "bankowym" da siê jednak handlowaÌ. Jedni bêd¹ go mieli mniej i gorszej "waluty" ,czyli jakoœci, a inni wiêcej o "wy¿szych" nomina³ach Mrugniêcie Zatem da³oby siê stworzyÌ system wymiany polegaj¹cy na po¿yczkach i procentach choÌbyœ zaprzecza³a, ¿e siê nie da. Ju¿ masz Mistrzów i ró¿nych guru oœwieconych, którzy decyduj¹ kto jest godny bardziej, a kto mniej - to zal¹¿ek wyceny jakoœciowej "wewnêtrznego banku".

Jedynie to, co jest nieograniczone i powszechne (kaÂżdy ma dostĂŞp) jest za darmo. Powietrze jest za darmo. WstĂŞp do lasu jest za darmo. Neutrina sÂą za darmo - a wiĂŞc i potĂŞÂżna energia z kosmosu. Nie da siĂŞ tego ograniczyĂŚ ani na tym zbudowaĂŚ systemu tak jak nie da siĂŞ opatentowaĂŚ witaminy C.

Przejœcie na zasilanie "z powietrza" wywróci kompletnie ca³¹ gospodarkê.

Ktoœ mo¿e siê przeraziÌ, ¿e zapanuje g³ód i wojny, ale nic bardziej b³êdnego, bo kto i o co bêdzie walczy³ ,kiedy ka¿dy ma dostêp do wszystkiego "z powietrza" ?

ZresztÂą wojna juÂż trwa i jesteÂśmy wszyscy w samym jej Âśrodku. To wojna o Ciebie. JA bowiem oddziela istnienie od tej darmowej energii dostĂŞpnej wokoÂło wszĂŞdzie. Wojna toczy siĂŞ o utrzymanie JA w kaÂżdej ludzkiej formie. BroniÂą masowego raÂżenia w tej wojnie sÂą GMO, szczepienia , wymyÂślane choroby i leki na nie ,ktĂłre wpĂŞdzajÂą w kolejne choroby, masowe informacje sÂączÂące siĂŞ z mediĂłw poprzez telewizory oraz bankowe pieniÂądze wÂłaÂśnie. Wszystko po to, aby CIEBIE przywiÂązaĂŚ do takiego obrazu rzeczywistoÂści , jaki jest teraz (w oparciu o pieniÂądz). Dlatego potrzebny im jesteÂś TY !
ObojĂŞtnie jaki - wkurzony, walczÂący ,gÂłodny czy teÂż syty, zadowolony, wyzwolony, wzniesiony. Masz byĂŚ TY. Bo Ty to zasilasz sobÂą, a pieniÂądz da siĂŞ wykreowaĂŚ teÂż z Ciebie.

ZresztÂą czy tak nie jest ?

W tekœcie pad³o, ¿e wydruk nomina³u jednego dolara czy stu dolarów to to samo, bo to tylko papier. To TY nadajesz mu wartoœÌ, wierzysz i ufasz. Nie bez kozery napisane na nim jest " In God we trust" (ufamy w Boga). Pieni¹dz ma siê kojarzyÌ z Bogiem ! Abyœ pad³ przed nim cz³owieku na kolana.

Innymi sÂłowy  pieniÂądz to energia zgromadzona (w banku, na koncie, czy tam w skarpetce).

I teraz - nie ma znaczenia to jakÂą energiÂą (walutÂą)  bĂŞdziesz pÂłaciÂł ,byle daÂła siĂŞ GROMADZIÆ i byleÂś w niÂą wierzyÂł i ufaÂł jej. Có¿ siĂŞ do tego lepiej nadaje, jak przekonanie co do wÂłasnej wartoÂści ? Ty sam/a bĂŞdziesz to pielĂŞgnowaĂŚ (a inni wyceniÂą /oceniÂą MrugniĂŞcie ).

reszta to Âściema odwodzÂąca od prawd ukrytych by nas okradaĂŚ z energii
Czyli Ty i TwĂłj energetyczny depozyt to najpewniejszy bank !? Ba - nawet nie trzeba drukowaĂŚ plastikowych kart ,bo juÂż masz wÂłasny terminal - kciuka DuÂży uÂśmiech I do tego jest zabezpieczenie tej "zgromadzonej" energii , czyli znĂłw TY. Ty , straÂżnik , kasjer, producent i posiadacz terminala w jednym DuÂży uÂśmiech
NieÂźle wykombinowane , Kiaro .

Ale przecieÂż zawsze tak byÂło i jest . CzyÂż bank nie mami CiĂŞ niby TWOIMI pieniĂŞdzmi ? . Ludzkie JA cieszy siĂŞ Âże posiada pieniÂądz podczas , gdy prawdziwy posiadacz to ten, kto decyduje o wartoÂści nabywczej tego pieniÂądza. PieniÂądz do energia, byle daÂło siĂŞ jÂą gromadziĂŚ i byle byÂła czymÂś rzadkim. Wtedy bĂŞdzie cenna.

edit .
Kiaro ale zobacz jak sama wprowadzasz wartoœÌ, now¹ walutê , choÌby mimowolnie.
1. Tylko Ludzie sÂą najcenniejszymi Istotami.
OczywiÂście, oni to wiedzÂą, a Ty to podtrzymujesz.
2.Tylko Ludzie tworzÂą z energii ktĂłrej potencjaÂł obniÂżajÂą do warunkĂłw wymiaru w ktĂłrym tworzÂą i tylko ta energia stanowi  najwyÂższa wartoœÌ o ktĂłra walczÂą  inni.
Zatem o tÂą wÂłaÂśnie WARTOÂŚCIOWÂĄ energiĂŞ zawsze idzie, a nie o papier, czy kruszce.

3.Ca³y czas przerózne si³y usi³uj¹ zdegradowaÌ wartoœÌ Ludzk¹ i udowodniÌ i¿ nie istnieje jako indywidualne JA na ziemi, bo wówczas Ludzie zostaj¹ odciêci od swojej nad œwiadomoœci.
Ha ha ha .. no w³aœnie, jakie to przewidywalne, JA bêdzie broniÌ waluty przez "siebie" wykreowanej i zdeponowanej. WartoœÌ istoty ludzkiej polega nie na jej wycenie, ale na tym ,¿e jest bezcenna. Nie da siê jej wyceniÌ. ¯ycia nie da siê wyceniÌ ! W ogóle nie ma to sensu tak jak wycena powietrza. No chyba, ¿eby go zaczê³o brakowaÌ Mrugniêcie

4. CaÂły czas wmawia siĂŞ Ludziom iÂż nic nie mogÂą sami i  potrzebujÂą kogoÂś do dokonania czegoÂś dla siebie ¿¹dajÂąc za to Ludzkiej energii, czyli sÂławetne , "pomó¿cie nam wam pomĂłc!..."
Nikt nikogo do niczego nie potrzebuje, aby istnieĂŚ DuÂży uÂśmiech
5. CaÂły czas istniejÂą usiÂłowania blokowania dostĂŞpu  Ludziom do ich wewnĂŞtrznej wiedzy i mocy poprzez wmawianie iÂż przekazy zewnĂŞtrzne innych ludzi  majÂą wiĂŞkszÂą wartoœÌ.
WÂłaÂśnie , to wartoÂściowanie - wiĂŞkszÂą , mniejszÂą - nie ma sensu. Nie sÂą to nawet rĂłwne wartoÂści, bo po co porĂłwnywaĂŚ coÂś co jest nieporĂłwnywalne ? WartoÂściowanie zachodzi , bo obcy implant JA to czyni automatycznie. Do tego zostaÂł powoÂłany i wtÂłoczony w umysÂł.
Implant JA Âłatwo rozpoznaĂŚ :
Pieniazkow moze i nie bedzie (juz od tego odchodzi sie), ale bedzie licznik
(FL) . "KsiĂŞgowy" caÂły czas dziaÂła DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:26:57 wysłane przez east » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #29 : Sierpień 31, 2012, 10:22:17 »

Z tym prawym kciukiem to juz dawno leci projekt. Identyfikator i urzadzenie platnicze. Wiem, ze robiono projekt wstepny (pare ladnych lat temu) w szkole - doswiadczenie na dzieciakach (pierwsza byla Japonia), dzieci nie nosily kart, ani pieniedzy przy sobie, mogly w stolowce szkolnej, czy bufecie (kiosku) kupowac na "kciuk". I tak tez robily.
Urzadzenie rejestrowalo (ID) uzytkownika i spelnialo zyczenia - oczywiscie do granicy wyplacalnosci konta rodzicow°°  MrugniĂŞcie
Wszystko lecialo jak w bajce, tylko, ze dzieciaki szybko zcwanily sie i zamiast wcinac smakowite zupki i pozywne salatki, kciukiem wykupywala slodycze i gumy do zucia, automatowi bylo to wszystko jedno, transakcja dokonana i git.

Ten projekt dotyczyl malych dzieci, dzieci i mlodziez starsza placa telefonami komorkowymi.

I tak nam przyjdzie do konca juz tkwic po drugiej stronie monitora, czy sluchawki... ktore lacza wymiary.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #30 : Sierpień 31, 2012, 10:22:32 »

lady i east na szczĂŞÂście taki system wartoÂści jak prezentujÂą wasze myÂśli w tym wymiarze,  nie ma szans zaistnieĂŚ w IV. Nie mogĂŞ wam przybliÂżyĂŚ bardziej precyzyjnie tych zasad , bo nie ÂłapiÂą one moÂżliwoÂści odtworzenia trzeciowymiarowymi moÂżliwoÂściami odbioru.
Zatem nie obawiajcie siĂŞ zbytnio , caÂły czas przemawia przez was strach.

Inny wymiar  inna wibracja energetyczna ,inne parametry, inne zasady i inne efekty twĂłrczoÂści.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:28:37 wysłane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #31 : Sierpień 31, 2012, 10:30:31 »

Kiedys te "inne" parametry przeliczano na prace. "Arbeit macht frei", nie wolno zapominac.
I faktycznie Bogom-automatom jednakowe jest w jaki sposob otrzymaja zaplate. Najlepiej, aby byl to slodki loosh (intymny), i nie wazne, czy pochodzic bedzie z gwaltu, czy od osob uposledzonych umyslowo, czy od homoseksualnych. Liczy sie ilosc.

Dlatego pojawili sie kontrolerzy jakosci, ktorzy przeprowadzaja przeglad stanu dzisiejszego i dokonuja indywidualnej oceny (to tez rodzaj selekcji). I tu jedynie widze swiatlo nadziei.
east
Gość
« Odpowiedz #32 : Sierpień 31, 2012, 10:37:55 »

CaÂła Kiara Chichot
Tworzysz wartoœÌ, now¹ walutê, a potem gmatwasz to zdaniem "Zatem nie obawiajcie siê zbytnio , ca³y czas przemawia przez was strach." twierdz¹c, ze to z niewiedzy.

To tak jak Rostowski, genialny ,kreatywny finansista. On teÂż z politowaniem kiwa gÂłowÂą nad maluckimi zapewniajÂąc aby siĂŞ nie obawiali. No przecieÂż to z niewiedzy i ze strachu tak siĂŞ wszystkim Âźle powodzi Panie Rostowski, ha ha ha DuÂży uÂśmiech

Fair Lady
Dlatego pojawili sie kontrolerzy jakosci, ktorzy przeprowadzaja przeglad stanu dzisiejszego i dokonuja indywidualnej oceny (to tez rodzaj selekcji). I tu jedynie widze swiatlo nadziei.
Tam gdzie sÂą kontrolerzy sÂą naduÂżycia , a ponadto - kaÂżda kontrola to wÂładza, a wÂładza deprawuje. Polityk chce dobrze, ale kiedy dostaje siĂŞ do korytka wÂładzy to jakoÂś coÂś siĂŞ dziwnie zmienia. Nie mamy kontroli nad ZiemiÂą ,ani nad oÂświeceniem ani nad wzniesieniem. I to jedyna gwarancja powodzenia tej "operacji", jedyne ÂświatÂło. Nie jest niÂą kontrola, ani depozyty energii.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:42:31 wysłane przez east » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #33 : Sierpień 31, 2012, 10:57:57 »

Czy to aÂż tak trudno zrozumieĂŚ iÂż ty sam jesteÂś dysponentem, kontrolerem i bankierem swojej energii?  Ty sam tworzysz dla  siebie to co chcesz?
Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie. Nie ma Âżadnych banknotĂłw , jesteÂś ty i twoja energia.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #34 : Sierpień 31, 2012, 11:29:16 »

dopĂłki czÂłowiekiem rzÂądzi strach,-
nigdy nie uwierzy w sw¹ niepodleg³oœÌ, ca³y system edukacyjno-religijny wbija ludziom w ³epetyny od urodzenia, ¿e s¹ œmiertelnikami,-
to rodzi strach, ktĂłrym system siĂŞ posÂługuje do kontroli spoÂłeczeĂąstw caÂły czas.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #35 : Sierpień 31, 2012, 11:42:15 »

Nie ma Âżadnego MNIE , nie ma mojej energii, nie ma mojego depozytu DuÂży uÂśmiech
Ale ...
Istnienie siĂŞ przejawia, energia jest wszĂŞdzie . Wszystko jest , tylko Âże nie jest moje, a nawet nie ma potrzeby , aby byÂło czyjekolwiek.

Œwiat sam siê organizuje. Wiedzia³aœ , ¿e zwyk³a lebioda, która roœnie wszêdzie, uwa¿ana za chwast, jest jadalna ? Z jej nasion mo¿na nawet upiec chleb. Na tej samej zasadzie wszystko, co potrzeba jest tylko JA nie dopuszcza t¹ wiedzê w obrêb istnienia. Z powodu JA cz³owiek nie ufa Naturze , wybiera upodlenie za pieni¹dze by kupiÌ napitek albo nafaszerowan¹ dodatkami smakowymi, ma³o wartoœciow¹ ¿ywnoœÌ.

Tak zostaliÂśmy zaprogramowani.
Kiara napisaÂłaÂś
Ty sam tworzysz dla  siebie to co chcesz. Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie
Zatem istniejesz sama dla siebie ? Smutny to raj MrugniĂŞcie

Niczego nie tworzĂŞ JA , bo nie ma komu - jest otwarcie na WszechÂświat , a on wie co tej formie tutaj najbardziej potrzebne tu i teraz z powodu dopasowania do wibracji nie znieksztaÂłconych filtrem JA.

Nie posiadam wiedzy - wiedza to  zapis holograficzny w Przestrzeni. WszĂŞdzie.

Nie mam siebie, bo nie ma mnie, zatem nie ¿yjê dla siebie, a ¿ycie ¿yje easta Du¿y uœmiech Dziêki temu pojawiaj¹ siê nowe po³¹czenia, nowi wspaniali ludzie . Oni od zawsze tu byli , ale oddziela³o ich od siebie/mnie owo JA - kiedy jeszcze by³o silne z nim uto¿samienie.

W praktyce jest moÂżliwe Âżycie bez pieniĂŞdzy , tak, jak to pokazujÂą Hiszpanie (byÂło o tym stronĂŞ wczeÂśniej chyba) rozliczajÂąc siĂŞ godzinÂą czasu. Bez strachu o siebie jest zaufanie do Âświata.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #36 : Sierpień 31, 2012, 11:48:33 »

DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech Hiszpanie nic nie pokazujÂą , bo ich nie ma, nie pojawiajÂą siĂŞ Âżadni ludzie bo ich nie ma...  Âżycie siĂŞ nie organizuje , bo go nie ma ....  nie masz siĂŞ o co baĂŚ bo ciebie nie ma i to nie ty klepiesz w klawiaturĂŞ , bo ciebie nie ma.. to sÂą twoje teorie , zatem bÂądÂź konsekwentny  w stosunku do wszystkiego co wypisujesz nie wybiorczo , bo to jest ÂśmiesznÂą naiwnoœÌ...  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

pomyÂłka byÂła, ma byĂŚ *konsekwentny
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 13:18:54 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Sierpień 31, 2012, 11:50:23 »

Cytat: east
WiedziaÂłaÂś , Âże zwykÂła lebioda, ktĂłra roÂśnie wszĂŞdzie, uwaÂżana za chwast, jest jadalna ?

Tak, wiem. Mówi¹ na ni¹ "szpinak ubogich". Bêd¹c kiedyœ na wsi mia³em przyjemnoœÌ to jeœÌ. By³o podane z jajkiem i ca³kiem smaczne. Du¿y uœmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #38 : Sierpień 31, 2012, 11:58:34 »

"NESARA wprowadza nastĂŞpujÂące zmiany:

1. Zeruje wszystkie karty kredytowe, kredyty hipoteczne, bankowe i inne naleÂżnoÂści z powodu nielegalnej dziaÂłalnoÂści bankĂłw i rzÂądu. Jest to najgorszy koszmar Rezerwy Federalnej – „Jubileusz” albo umorzenie dÂługu.

2. Znosi podatek dochodowy.

3. Znosi IRS (urzÂąd podatkowy). Pracownicy IRS zostanÂą przeniesieni do oddziaÂłu podatku w Skarbie PaĂąstwa w dziedzinie podatkĂłw od sprzedaÂży krajowej.

4. Tworzy 14% zryczaÂłtowany podatek dla rzÂądu od przychodĂłw ze sprzedaÂży mniej istotnych – „nowych tylko przedmiotĂłw” – . Innymi sÂłowy, ÂżywnoœÌ i leki nie bĂŞdÂą opodatkowane, ani teÂż nie bĂŞdzie opodatkowania za materialne rzeczy, takie jak domy z drugiej rĂŞki.

5. ZwiĂŞksza korzyÂści finansowe dla emerytĂłw.

6. Powraca do Prawa Konstytucyjnego we wszystkich sÂądach i sprawach prawnych.

7. Przywraca oryginalnÂą PoprawkĂŞ do TytuÂłu Szlachty. Setki tysiĂŞcy AmerykanĂłw, ktĂłrzy sÂą pod kontrolÂą obcych krajĂłw straci obywatelstwo, oraz bĂŞdzie deportowanych do innych krajĂłw z zakazem ponownego powrotu do koĂąca ich Âżycia. Miliony ludzi wkrĂłtce odkryje, Âże ich Âświadectwa wyÂższego wyksztaÂłcenia bĂŞdÂą bezwartoÂściowym papierem.

8. Ustanawia nowe wybory Prezydenckie i Kongresowe w terminie 120 dni od daty ogÂłoszenia NESARA. RzÂąd przejÂściowy zanuluje wszelkie „Narodowe stany wyjÂątkowe” i wrĂłci nas z powrotem do Prawa Konstytucyjnego.

9. Monitoruje wybory i zapobiega nielegalnej dziaÂłalnoÂści wyborczej grupom, ktĂłrzy majÂą w tym interes.

10. Tworzy nowy Skarb PaĂąstwa i „walutĂŞ tĂŞczowÂą” popartÂą takimi metalami szlachetnymi jak zÂłoto, srebro, platyna , zakaĂączajÂąc bankructwo StanĂłw Zjednoczonych zainicjowane przez Franklina Roosevelta w 1933 roku.

11. Zakazuje sprzedaÂży amerykaĂąskich zapisĂłw aktu urodzenia, uÂżywanych jako ruchomych obligacji wÂłasnoÂściowych przez Departament Transportu.

12. Inicjuje nowy System Bankowy Skarbu USA z dostosowaniem siĂŞ do Prawa Konstytucyjnego

13. Eliminuje System Rezerwy Federalnej. W okresie przejÂściowym, Rezerwa Federalna bĂŞdzie mogÂła operowaĂŚ rĂłwnolegle ze Skarbem USA na okres jednego roku w celu usuniĂŞcia wszystkich banknotĂłw Rezerwy Federalnej z obiegu.

14. Przywraca prywatnoœÌ finansow¹.

15. Ponownie przeszkala wszystkich sĂŞdziĂłw i adwokatĂłw w Prawie Konstytucyjnym.

16. Wstrzymuje wszelkie agresywne dziaÂłania wojskowe rzÂądu USA na caÂłym Âświecie

17. Zawiera pokĂłj na caÂłym Âświecie.

18. Uwalnia ogromne pieniÂądze na cele humanitarne.

19. Pozwala na uwolnienie ponad 6000 patentĂłw stÂłumionych technologii, ktĂłre sÂą ukrywane przed oczami publicznymi pod pretekstem bezpieczeĂąstwa narodowego, w tym urzÂądzeĂą wytwarzajÂących darmowÂą energiĂŞ, anty-grawitacyjnych, oraz maszyn do uzdrawiania dÂźwiĂŞkiem.

NastĂŞpnym krokiem staÂłoby siĂŞ ogÂłoszenie NESARA na caÂły Âświat, ale nie byÂło to Âłatwe zadanie do wykonania. Wiele wpÂływowych grup prĂłbowaÂło zapobiec wdroÂżeniu NESARA."
http://galacticchannelings.com/polski/nesara.html

"Program obfitoÂści NESARA jest w tej chwili bardziej aktualny niÂż kiedykolwiek wczeÂśniej i dokÂładnie dopracowany przez BiaÂłych Rycerzy. Czeka on obecnie na wprowadzenie w Âżycie po nieuniknionym bankructwie Rezerwy Federalnej i oficjalnym Ujawnieniu KosmitĂłw. Taka jest oczekiwana kolej rzeczy.
 Rozprowadzanie tej informacji jest dozwolone i po¿¹dane. Prosimy tylko o za³¹czenie imienia tÂłumacza i adres naszej strony, skÂąd jest ÂźrĂłdÂło tego tÂłumaczenia: http://krystal28.wordpress.com"
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 12:05:50 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #39 : Sierpień 31, 2012, 12:12:43 »

DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech Hiszpanie nic nie pokazujÂą , bo ich nie ma, nie pojawiajÂą siĂŞ Âżadni ludzie bo ich nie ma...  Âżycie siĂŞ nie organizuje , bo go nie ma .... 
stek bzdur hahaha
CzÂłowiek to istnienie -przejawianie siĂŞ -  a nie "bankowa rezerwa federalna" o skrĂłtowej nazwie JA. ÂŻycie siĂŞ organizuje bez Ciebie czy tego chcesz czy nie chcesz. Nazwy i sÂłowa to jedynie drogowskazy.

nie masz siĂŞ o co baĂŚ bo ciebie nie ma i to nie ty klepiesz w klawiaturĂŞ , bo ciebie nie ma..
Tu akurat siĂŞ zgadza DuÂży uÂśmiech

bÂądÂź konsystentny w stosunku do wszystkiego co wypisujesz nie wybiorczo , bo to jest ÂśmiesznÂą naiwnoœÌ...  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
ÂŚmiesznoÂściÂą jest wrzucanie wszystkiego do jednego worka i odwracanie kota ogonem. To JEST Âśmieszne DuÂży uÂśmiech
KonsekwencjÂą JA sÂą pieniÂądze (w formie waluty takiej czy innej) ,wartoÂściowanie ludzi oraz Âświata fauny i flory, rozdzielenie od Jedni.
A propos konsystencjonalnoÂści  ...hmhmhmmm ciaÂło jest konsystentne  Szok ? No jak¹œ konsystencjĂŞ zachowuje ....

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #40 : Sierpień 31, 2012, 12:16:57 »

east

Tam gdzie sÂą kontrolerzy sÂą naduÂżycia , a ponadto - kaÂżda kontrola to wÂładza, a wÂładza deprawuje. Polityk chce dobrze, ale kiedy dostaje siĂŞ do korytka wÂładzy to jakoÂś coÂś siĂŞ dziwnie zmienia.

Kontroler - kontroluje rowniez wladze, to Najwyzsza Instancja. Dziala rowniez na poziomie duchowym. Wyobraz sobie, ze idziesz ulica i ogladasz wystawy sklepowe, caly czas cos przykuwa twa uwage, o to chodzi co to jest? I zarowno cos fascynujacego jak i obrzydliwego, czyli te skrajnosci, Ty rejestrujesz w swym programie (pisze Ty jako odbiornik) i oceniasz oceniasz caly czas, to mi sie podoba a to nie, i kazdy tak robi, w ten sposob dostosowuje rzeczywistosc do potrzeb.

edit:
east - mysle, ze Kiara przejezyczyla sie - mialo byc konsekwentny, ale jak sie pisze szybko to czasem mozna sie pomylic, a Ty od razu na tapete z tym...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 12:19:22 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #41 : Sierpień 31, 2012, 13:02:59 »

Fair Lady, wiadomo, Âże miaÂło byĂŚ "konsekwentny" dlatego odpowiedÂź dotyczyÂła owej  konsekwencji, natomiast podkreÂślenie tego "nieszczĂŞsnego" s³ówka w kolejnym zdaniu to juÂż niewinny Âżarcik.

idziesz ulica i ogladasz wystawy sklepowe, caly czas cos przykuwa twa uwage, o to chodzi co to jest?
Cos przykuwa uwagĂŞ. Nie mojÂą uwagĂŞ. Oczy siĂŞ zawieszajÂą na tym "czymÂś" .To wszystko.

I zarowno cos fascynujacego jak i obrzydliwego, czyli te skrajnosci, Ty rejestrujesz w swym programie (pisze Ty jako odbiornik)
Odbiornik rejestruje ,ale kiedy nie ma przywiÂązania do tego co widaĂŚ to rejestracja dotyczy tylko tego co widaĂŚ a nie dalszych powiÂązaĂą z tego wynikajÂących czyli nie ma fascynacji ani obrzydzenia (oceny).

i oceniasz oceniasz caly czas, to mi sie podoba a to nie, i kazdy tak robi, w ten sposob dostosowuje rzeczywistosc do potrzeb.

Tak, KA¯DE JA tak robi, ale kiedy nie ma owego JA , albo te¿ inaczej -kiedy zosta³o rozpoznane (¿e jest iluzj¹) - to nie ma oceny "podoba mi siê /nie podoba mi siê". To dostosowanie o którym piszesz nosi nazwê manipulacji , poniewa¿ to rzeczy zaprojektowane, aby wzbudziÌ TWOJ¥ ciekawoœÌ, aby utrzymywaÌ Ciebie, tego "misiê" (podoba/nie podoba).

Tak wÂłaÂśnie projektuje siĂŞ Centra Handlowe. Wszystko ma znaczenie poczÂąwszy od tej porĂŞczy, na ktĂłrej rĂŞka spocznie, poprzez architekturĂŞ , towary, wystrĂłj, aÂż po oÂświetlenie. To ma wzbudzaĂŚ poczucie ekskluzywnoÂści, wartoÂści, dawaĂŚ poczucie odprĂŞÂżenia i przynaleÂżnoÂści do tego Âświata.

Tyle, Âże to nie rezonuje z Istnieniem, a z TobÂą.

PrzejdÂź siĂŞ wieczorem po lesie. Zaobserwuj jak lĂŞki siĂŞ pojawiajÂą , jak na kaÂżdy szelest reaguje "gadzie" JA ( walcz lub uciekaj) . Rozpoznaj to wystraszone coÂś jak siĂŞ trzepocze gdzieÂś wewnÂątrz ciaÂła . Jak prĂłbuje siĂŞ wyrwaĂŚ z tego nikomfortowego (wg JA) otoczenia . To coÂś zupeÂłnie innego niÂż usypiajÂące wystawy sklepĂłw. Ta ró¿nica w odczuciach wskaÂże to, czym sÂądzisz, Âże jesteÂś.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #42 : Sierpień 31, 2012, 13:21:55 »

east

Opowiem kawal. Pewien gosc spotyka o dwunastej w nocy sasiada wychodzacego z cmentarza i zdziwiony pyta go.
- Pan sie nie boi o tej porze chodzic po cmentarzu?
- ehh, gdy zylem to tak, a teraz to jest mi wszystko jedno.

I taka ja daje Ci odpowiedz. Nie boje sie chodzic po ciemku, po lesie, po zamczyskach. Nie mam koszmarow (nauczylam sie kontrolowac przebieg wydarzen sennnych), nie boje sie walczyc (sparring), nie boje sie podejmowac ryzyka (firma), co nie znaczy, ze forsuje sie ponad sily, mysle, ze znam swe mozliwosci i jesli wiem, ze nie podskocze na metr wysokosci, to nie probuje tego nawet, zaczynam od 30 cm. Wszystkiego mozna sie wyuczyc panowac nad strachem tez.

PrzejdÂź siĂŞ wieczorem po lesie. Zaobserwuj jak lĂŞki siĂŞ pojawiajÂą , jak na kaÂżdy szelest reaguje "gadzie" JA ( walcz lub uciekaj) .
Kiara
Gość
« Odpowiedz #43 : Sierpień 31, 2012, 13:23:22 »

Tak Lady to byÂła pomyÂłka z szybkoÂści i nieuwagi miaÂło byĂŚ konsekwentny.

CiemnoœÌ , zimno  sÂą naturalnie nie sprzyjajÂącymi warunkami Âżycia dla CzÂłowieka dlatego niezaleÂżnie gdzie siĂŞ pojawiÂą budzÂą strach bo przypominajÂą o niemoÂżliwoÂści Âżycia. To nic nadzwyczajnego iÂż pojawia siĂŞ informacja w postaci lekĂłw.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #44 : Sierpień 31, 2012, 13:56:28 »

east

Opowiem kawal. Pewien gosc spotyka o dwunastej w nocy sasiada wychodzacego z cmentarza i zdziwiony pyta go.
- Pan sie nie boi o tej porze chodzic po cmentarzu?
- ehh, gdy zylem to tak, a teraz to jest mi wszystko jedno.
O to Âświetny kawaÂł idealnie obrazujÂący zagadnienie lĂŞku.
Bowiem to, co martwe nigdy siĂŞ nie narodziÂło i nie moÂże umrzeĂŚ  - nie istnieje.
Nie ma co baĂŚ siĂŞ o siebie, poniewaÂż to jest martwe.
Dalej ... skoro jest martwe, to wszystko, co zgromadziÂło dla "siebie" i "swojej" wygody teÂż jest martwe.

Ty sam tworzysz dla  siebie to co chcesz. Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie
j/w teÂż jest martwe.
Brak obaw , brak strachu weryfikuje ,ale ... przez to trzeba przejœÌ. Dlatego te¿ otrzymujemy JA po narodzeniu, ono siê wzmacnia, rodzice maj¹ te¿ w tym swój udzia³, nauczyciele, jacyœ guru, jakieœ ksi¹¿ki, a potem dopiero ¿ycie to weryfikuje. Boimy siê, prze¿ywamy, s¹ emocje, pierwsze rozczarowania, pierwsza strata finansowa, pierwsza utracona mi³oœÌ, poczucie braku czegoœ, poczucie niespe³nienia, oczekiwania czegoœ co nie nadchodzi ...zape³nianie pustki posiadaniem, karier¹, sportem, walk¹, pieniêdzmi.

A to wszystko siĂŞ pojawia w przestrzeni przyciÂągane przez filtr martwego JA. Ono tak bardzo chce ÂżyĂŚ, a nie moÂże.

Nie mam koszmarow (nauczylam sie kontrolowac przebieg wydarzen sennnych), nie boje sie walczyc (sparring), nie boje sie podejmowac ryzyka (firma),
Fair Lady, to o czym piszesz to walka, a nie brak strachu. Walka jest sposobem na "nadpisanie" strachu , a nie jego rozpoznaniem. WziĂŞÂłaÂś siĂŞ z Âżyciem za bary i dobrze,bo to element rozwoju.

Wszystkiego mozna sie wyuczyc panowac nad strachem tez.
Tak , moÂżna, ale nie o to chodzi, Âżeby nad nim panowaĂŚ, tylko aby w ogĂłle nie byĂŚ naĂą podatnym poprzez rozpoznanie iluzorycznoÂści tego, ktĂłrego on dotyczy - Ciebie.

WysiÂłek czyniony na walkĂŞ i panowanie nad strachem kosztuje. Ponadto sam Ăłw wysiÂłek uzasadnia istnienie strachu, no bo w koĂącu nad nim panujesz. Czego nie widaĂŚ to to, iÂż automatycznie generujesz JA-panujÂące-nad-strachem i o to chodzi, bo wtedy stajesz siĂŞ widoczna dla Systemu i otrzymujesz od niego pieniÂądze jako dÂług. Do odzyskania z procentami lub w formie podatkĂłw i opÂłat (kosztĂłw) .I wtedy Ciebie majÂą  DuÂży uÂśmiech

W spacerze po ciemnym lesie nie chodzi o to, aby pokonaÌ, czy odgoniÌ lêki, ale ¿eby je -byÌ mo¿e po raz pierwszy w ¿yciu - zobaczyÌ wyraŸnie , rozpoznaÌ i wejœÌ w obserwacjê ich - nauka dyscypliny . RozpoznaÌ jak bardzo zale¿y im na Tobie, Twoim przera¿eniu.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #45 : Wrzesień 11, 2012, 16:35:45 »

Wymiennik spoÂłecznoÂściowy
sobota, 08 wrzeÂśnia 2012 19:22 |  |  | 

Nowa Ekonomia siĂŞ przebija jak krokusy na wiosnĂŞ. Na FC powstaÂł Wymiennik - SpoecznoÂściowy System Wymiany. Warto skorzystaĂŚ, warto wesprzeĂŚ. Inicjatywa rusza jesieniÂą, ale zarejestrowaĂŚ siĂŞ moÂżna juÂż teraz.

zaczerpniĂŞte z FC:
Wolna wymiana w rĂŞkach lokalnej spoÂłecznoÂści. Wymiennik sprawia, Âże ziemia siĂŞ krĂŞci - we wÂłaÂściwym kierunku i tempie MrugniĂŞcie

Spo³ecznoœciowe Systemy Wymiany umo¿liwiaj¹ bezpieniê¿n¹ wymianê dóbr i us³ug pomiêdzy cz³onkami lokalnej spo³ecznoœci. Transakcje rejestrowane s¹ w elektronicznym systemie punktowym; w efekcie wymiany osoba oferuj¹ca produkt lub us³ugê otrzymuje punkty dodatnie o ustalonej wartoœci, natomiast na koncie nabywcy zapisywana jest taka sama wartoœÌ punktów ujemnych. Taki system, dziêki kreowaniu "pieni¹dza" ad hoc, pozwala w du¿ej mierze uniezale¿niÌ siê od zewnêtrznych Ÿróde³ kapita³u, jest odporny na inflacjê i wolny od wysoko oprocentowanych kredytów. Jest to projekt tyle¿ ekonomiczny, co spo³eczny, bo wolna wymiana na lokalnym rynku wzmacnia wiêzi miêdzy mieszkaùcami, a przez swój inkluzywny i demokratyczny charakter, umo¿liwia uczestnictwo w handlu osobom wykluczonym ekonomicznie. Na œwiecie dzia³a ju¿ kilkaset podobnych projektów.

Chcesz do³¹czyĂŚ? Po prostu wyÂślij email na adres wymiennik@riseup.net – napisz w kilku sÂłowach kim jesteÂś i czym moÂżesz siĂŞ podzieliĂŚ.

Link do WYmiennika na FC
http://www.facebook.com/WymiennikWarszawa
http://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1402:wymiennik-spoecznociowy&catid=44:swoje&Itemid=125

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #46 : Październik 08, 2012, 07:21:04 »

WiĂŞcej na temat Funduszy NESARA - informacja ciekawa.

St Germain Âświecie TRUST

Zmiana jest na horyzoncie - TRUST St Germain'S WORLD - WAÂŻNE

Hrabia de Saint Germain

Sanctus Germanus

http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/

nadszedÂł czas, aby zwolniĂŚ te fundusze dobrobytu i fundusze z Germains ÂświĂŞtego, ktĂłrym ZaufaÂł  ÂŚwiat.

PieniÂądze zostanÂą przeznaczone na wykupienie wszystkich firm naftowych, banki, farmaceutyczne kartele, i zero z wszystkich dÂługĂłw. 250 lat z odsetkami dostaÂły gwaÂłtownie na  Âświecie powierza do wartoÂści netto przekraczajÂącej jeden quattuordecillion dolarĂłw, lub $ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000, 000.000.
That? s 1 z 40 zerami za nim.
To jest doœÌ pieniĂŞdzy, by kupiĂŚ kostkĂŞ zÂłota wielkoÂści Saturna. W Tak astronomicznÂą sumĂŞ  wiĂŞkszoœÌ ludzi nie  uwierzy! pieniÂądze z Trust Âświatowego bĂŞdÂą podzielone w nastĂŞpujÂący sposĂłb.
 Poziom Pierwszy .   
Zafanie ÂŚwiatowe.To jest pod zarzÂądzaniem Mistrza St Germain. Pod jego kierunkiem Zaufanie ÂŚwiat moÂże byĂŚ aktywowany tylko na wypÂłatĂŞ i  tylko  dwukrotnie w ciÂągu danego roku, Wielkanoc i BoÂże Narodzenie. Na St Germain Zlecenie SÂąd ÂŚwiatowy aktywuje proces finansowania. Proces ten trwa z pokolenia na czterech poziomach niÂższych trustĂłw do ludzi, i pod pewnymi warunkami okna finansowanie pozostajÂą otwarte aÂż do nastĂŞpnego okna finansowania jak ÂświĂŞto  siĂŞ zaczyna. Na przykÂład, jeÂśli okno Wielkanoc jest w³¹czone, okno moÂże byĂŚ otwarte do 24 grudnia , dzieĂą przed ÂświĂŞtami BoÂżego Narodzenia, w czasie ktĂłrych je zamyka. Okno jest otwarte tylko wtedy, gdy sÂą przenoszone znaczne Âśrodki do wyznaczonych funduszy podczas okreÂślonego okresu czasu. JeÂśli nie, to okno jest zamkniĂŞte, gdy finansowania takie terminy nie sÂą speÂłnione.
Poziom Drugi 
Jest 180 Fundacji Królewskich pod kontrol¹ dysponentów w ró¿nych suwerennych paùstwach.
PrzykÂładami sÂą francuski Trust, rosyjski Trust, a Watykan Trust.
 Poziom Trzeci 
SÂą Fundacje rodzinne pod kontrolÂą dysponentĂłw ÂświatĂłw rodzin najbogatszych.
PrzykÂładami sÂą Bronfman, Warburg, Morgan, Rothschild i Rockefeller.
Poziom Czwarty
Jest 250 oraz Corporacyjne Fundacje pod kontrolÂą dysponentĂłw z potĂŞÂżnych firm i korporacji.
PrzykÂładami sÂą: General Electric, Lockheed, General Motors, Boeing, Carnegie, Ford, Marriott i AT & T.
 Istnieje 4do 5 powiernikĂłw w zaufaniu, co oznacza, Âże okoÂło 1200 powiernikĂłw musi podpisaĂŚ dokumenty  by przenieœÌ pieniÂądze przez te fundusze.
Poziom PiÂąty
SÂą  to Fundacje Programu Prosperity reprezentujÂące ró¿ne 70-75 programĂłw Bank Roll, ktĂłre sÂą pod kontrolÂą wyznaczonego programu powiernikĂłw. Znowu istnieje 4 do 5  powiernikĂłw w zaufaniu albo jakieÂś 350 osĂłb, ktĂłre muszÂą podpisaĂŚ dokumenty do uruchamiania tych trustĂłw.
NiektĂłre przykÂłady to Bergevene, SBC, ITI, Savage, Morgan, Omega, i WolnoœÌ. NajwiĂŞkszym zaufaniem, jest WolnoœÌ i musi byĂŚ finansowana w pierwszej kolejnoÂści. To te trusty, ktĂłre posiadajÂą bogactwa od ÂświatÂłych  rabusiĂłw baronĂłw dzieci. Wreszcie Âśrodki zostanÂą uwolnione do zwykÂłego czÂłowieka. ÂŚrodki przechodzÂące przez kaÂżdego zaufanego powiernika muszÂą byĂŚ uruchomione tylko przez niektĂłre wyznaczone bezpieczne banki i podpisane odpowiednie dokumenty tylko przez niektĂłrych pracownikĂłw bankowych w tych bankach. Proces ten powinien byĂŚ aktywowany, a nastĂŞpnie zostaĂŚ ustabilizowany  na jakiÂś czas  by chroniĂŚ przed oszukaĂączymi bankierami, powiernikami zwodniczymi itp. i terminy finansowania, aby osiÂągn¹Ì peÂłne ufanie , okno finansowania wĂłwczas zostanie zamkniĂŞte.
 SÂą  trudni czÂłonkowie rodziny BushĂłw ktĂłrzy blokujÂą uwalnianie tych funduszy.
http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/

zerknijcie Âłaskawym okiem na tÂą stronĂŞ ,mamy tu wiĂŞcej wyjaÂśnieĂą o tak zwanym PP/ Programie Prosperity./
nie potrafiĂŞ tego skomentowaĂŚ .. jedno wiemy . Ten program miaÂł byĂŚ uruchomiony w tym roku 11 wrzeÂśnia - Ciemni  uruchomili w Âświecie zadymĂŞ - zamieszania z protestami i zamachami .
 Niepokoje staÂły siĂŞ przyczynÂą powstrzymania redystrybucji ÂśrodkĂłw.
teraz bĂŞdzie druga prĂłba .. TERMINU NIE ZNAMY ..  ALE TO MA BYÆ LADA DZIEÑ..
WIÊC SPODZIEWAJCIE SIÊ .. WSPANIA£YCH WIE¦CI .
PROGRAM PROSPERITY ... - ROZPOCZNIE SIÊ  OD USA . do Polski dotrze doœÌ szybko ,bo nasze banki juÂż sÂą przygotowane....najprawdopodobniej jeden bank .nasz polski ..
nastĂŞpne informacje  tutaj poniÂżej .
 Omega Prosperity Program Gifting Request
http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/omega-prosperity-program-gifting-request.html

http://tinyurl.com/OmegaTrust

Is This The Time For Blessings Distributions?
http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/is-this-time-for-blessings-distributions.html

WysÂłany przez Jana MacHaffie na 18:33 07.10.2012
Portal 2012 - 06.10.12

Witam wszystkich:
                      Drake twierdzi, Âże nadano OK, aby zwolniĂŚ trochĂŞ informacji na dzieĂą po dniu siĂŞ 7 paÂździernika .. MajÂąc nadziejĂŞ, Âże to jest dobre .. Info Niech BĂłg bÂłogosÂławi wszystkim, MiÂłoœÌ    .

OtrzymaÂłem zezwolenie na rozpoczĂŞcie uwalniajÂąc nowy intel o planie po 07 paÂździernika o pewnej opozycji z siÂłami ciemnoÂści,  ktĂłre zostaÂły usuniĂŞte.

W zwiÂązku z tym, jestem rĂłwnieÂż otwarty na nowe rozmowy. Zainteresowani mogÂą skontaktowaĂŚ siĂŞ przesÂłuchania mnie mnie cobraresistance@gmail.com .

ZwyciĂŞstwo ÂŚwiatÂła!
WysÂłany przez Cobra
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/10/wiecej-na-temat-funduszy-nesara.html
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 07:21:26 wysłane przez songo1970 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #47 : Listopad 24, 2012, 17:31:24 »

Zgodnie z NESARA - Co siĂŞ staÂło?

Zgodnie z NESARA:

Co bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło w tych nadchodzÂących dniach z ostatnimi cabal?
Ashtar podaje na 11/18: "NESARA jest teraz prawo ziemi.
  Carne Ops fundusze sÂą anulowane, a niektĂłre Black Ops programy sÂą zdemontowane, zlikwidowane i zamkniĂŞte. "Wiele zmian fundamentalnych jest juÂż realizowane.
 Domowy Areszt przywĂłdcĂłw 195 krajĂłw byÂł konieczny, jako czêœÌ zmian.
  Ashtar powiedziaÂł, Âże finansowanie programĂłw Black Ops zostaÂły zamkniĂŞte ... na staÂłe.
  ÂŻoÂłnierze Blackwater sÂą gotowi do poszukiwania innej pracy, poniewaÂż nie  zapÂłacono im, co jest im naleÂżne. Cabal Czarne programy Ops zostaÂły defundowane i nie bĂŞdzie juÂż pieniĂŞdzy na finansowanie ich z narkotykĂłw.                                                                                                                                                      ÂŻaden staÂły hologram nie bĂŞdzie faktycznie urzĂŞdowaĂŚ ... chociaÂż Bush, Cheney, Paulson, Hillary, i wiele wiĂŞcej w Kongresie sÂą  w innym miejscu niÂż w rzÂądzie i bankowoÂści sÂą teraz tylko ich hologramy. Warriors Paschat nie sÂą zapÂłaceni "rozmowy biznesowe" na 13 Starszych Rodzin Dragon. Te "rozmowy"(wezwania do zapÂłaty) rĂłwnieÂż dziejÂą siĂŞ w Blackwater, Haliburton i wielu innych.
  Wszystkie faÂłszywe historie intel o Obamie lub jakichkolwiek mianowane osoby bĂŞdÂą zdemaskowane.                                                                                                                                                             Nie myÂślcie, Âże jakiekolwiek peÂłne hologramy bĂŞdÂą obejmowaĂŚ urzĂŞdy. Z ogÂłoszeniem, "moc" do podtrzymania tamtych zostanÂą wycofani i oni "spalÂą na panewce".
 Aresztowania za zbrodnie wojenne za 9/11 uczestnictwo bĂŞdÂą doœÌ szerokie i doœÌ obszerne. Podobnie za akty zdrady.                                                                                                                                                                  SÂą to kluczowe elementy sprawiedliwoÂści, ktĂłre muszÂą mieĂŚ moÂżliwoœÌ wypeÂłnienia Planetarnych i Universalnych wymogĂłw prawnych.
 Prawda musi zostaĂŚ opowiedziana z czystoÂściÂą, przejrzystoÂściÂą i dokÂładnoÂściÂą.                                       WiĂŞkszoœÌ z nas zdaje sobie sprawĂŞ, Âże wszystkie polityczne, religijne, ekonomiczne, nauki i historie zostaÂły zmanipulowane i znieksztaÂłcone do celĂłw kontroli na przestrzeni wiekĂłw.                                            To koĂączy siĂŞ teraz.                                                                                                                                                NajwaÂżniejsze kÂłamstwa zostaÂły wstrzymanie, odmĂłwiono potwierdzenia z naszych wÂłasnych ÂźrĂłdeÂł, celĂłw i moÂżliwoÂści, w celu zniewolenia i zapobiegania Planetarnemu WniebowstÂąpieniu.                                      To bĂŞdzie jedno z najbardziej niesamowitych objawieĂą wszystkich czasĂłw.
 W dniu 30 paÂździernika, w Ashville, NC, CH 13, WSOL, miejscowi byli zaskoczeni ogromnymi ruchami duÂżych wojskowych samolotĂłw malowanych na czarno w okolicy.                                                                     CIA, FBI licznie wypeÂłniÂła obszar, a nastĂŞpnie tysiÂące biznesowych odpowiednich wiĂŞÂźniĂłw w kajdankach i pa³¹kach u nĂłg zostaÂło zaÂładowane na samoloty w póŸnych godzin nocnych. Te samoloty udaÂły siĂŞ do Hagi i wiĂŞÂźniĂłw mĂłwi siĂŞ ,Âże 10.000 bankierĂłw i wspó³pracownikĂłw oskarÂżonych przez 56 Patricka Fitzgeralda Jury Grand Meeting w ciÂągu ostatnich 3 lat +.                                                     ByÂło oczywiste, Âże sĂŞdzia federalny odplombowaÂł te akty oskarÂżenia.
 Ashtar wymienia krĂłla Egiptu Adepta, ktĂłry dokonuje cudĂłw. ZrozumieliÂśmy, Âże miaÂł na myÂśli na KOE w mistrzowskiej orkiestracji i koordynacji wszystkiego, co byÂło konieczne do dokonania sukcesu aresztowaĂą ,oraz transport do Europy tych wszystkich tych skorumpowanych, dla formalnego procesu w Hadze.
 Ashtar powiedziaÂł nam, Âże ci z nich nie bĂŞdÂą mieli moÂżliwoÂści powrotu. BĂŞdÂą po³¹czeni przez rodziny Illuminati ["rodziny", jak w linii sterowania] i sÂługusĂłw oraz swoje programy kontroli ludzi tej planety sÂą juÂż zdemontowane i zamkniĂŞte na staÂłe.                                                                                                      Widzimy pierwsze owoce NESARA ustawy, a to dopiero poczÂątek, jak kaÂżdy nowy dzieĂą bĂŞdzie nadal ujawniaĂŚ coraz wiĂŞcej pozytywnych zmian.                                                                                                         Wszyscy wybrani kandydaci bĂŞdÂą teraz musieli byĂŚ odpowiedzialni za ich przysiĂŞgi. DowiedzieliÂśmy siĂŞ ,Âże Galaktyczna Federacja zapewnia, Âże wszelkie b³êdy, te przysiĂŞgi spowodujÂą usuniĂŞcie i zastÂąpienie nowymi przedstawicielami autentycznymi i uczciwymi.
10.000 bankierĂłw zostaÂło aresztowanych, sÂądzonych w Hadze, co zostaÂło wykonane tydzieĂą temu, podczas gdy hologramy sÂą w swoich miejscach w najwyÂższych szczeblach bankĂłw i ich rodziny nie bĂŞdÂą wiedzieĂŚ, aÂż po naszym OgÂłoszeniu.                                                                                   PodjĂŞte przez wiele, wiele lat tajne sÂłuÂżby jury przesiewaÂły gĂłry faktĂłw by przynieœÌ 10.000 + zamkniĂŞtych aktĂłw oskarÂżenia do rozszczelnia wspĂłlnie przez Patrick Fitzgerald i Lady Mistrza Nada za peÂłnienie przez US MarszaÂłkĂłw, wojskowych; interpol i wspieranych przez statki Galactic Federacji ponad wszystkie nasze g³ówne miasta teraz.                                                                                                                                 Ta liczba pochodzi z 56 Jurorow Wielkich Âże spotkaÂła w ciÂągu 3 lat w ramach badaĂą Patricka Fitzgeralda ró¿nych Illuminati skierowanych przeciw nim spraw karnych.                                                           KrĂłl Egiptu jest naszym bezpoÂśrednim ÂźrĂłdÂłem dla tej liczby i tego typu informacji.                                          To byÂło jego zadanie, aby przynieœÌ te wszystkie te oskarÂżenia o treasonable przestĂŞpstw do Asheville, Karoliny Pó³nocnej, gdzie byli strzeÂżeni przez grupĂŞ wojskowych, CIA i FBI przed wprowadzeniem do duÂżego czarnego samolotu i polecieli do Hagi na rozprawĂŞ i do realizacji w tydzieĂą póŸniej.                                                                                                                                                           PóŸno nocne transporty odnotowano w lokalnej telewizji Ch 13 i nigdzie indziej.
Powiedziano nam przez KOE, Âże ich nie byÂło ... tygodnie póŸniej.                                                                      Hologramy zostaÂły umieszczone na swoich miejscach i sÂą one nadal w pracy i domu, aÂż do naszych ogÂłoszeĂą. 

dalej na stronie ..           

to niezmiernie waÂżna informacja . PamiĂŞtacie jak byÂło ogÂłaszane "zielone ÂświatÂło" chodziÂło o aresztowania .. zrobiono to tak cichutko i tak sprawnie .. i fakt  mamy juÂż dokonany..
Coraz wiĂŞcej informacji bĂŞdzie do nas napÂływaĂŚ -TEJ PRAWDZIWEJ .
przygotujcie siĂŞ teÂż na prezenty.....

Posted 3 minutes ago by adept
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/11/zgodnie-z-nesara-co-sie-stao24112012.html

blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #48 : Listopad 24, 2012, 19:08:41 »

Tu jest dalsza czêœÌ tego posta, teÂż  w tÂłumaczeniu wujka Google.
OryginaÂł: http://nesaranews.blogspot.com/2012/11/under-nesara-what-will-happened.html

Ci co byli przestĂŞpcy, ktĂłrzy ukradli 300 bilionĂłw dolarĂłw i kosztowaÂło Âżycie niezliczonej liczbie. Nie byÂły "biaÂłe przestĂŞpcy". NiektĂłre inne tysiÂące aresztowano i otrzymaÂł ÂśredniÂą wyroki 25 lat zamkniĂŞcia w obcych obiektach. MĂłwimy o najgorszych z najgorszych. Zbrodnie wojenne, ludobĂłjstwo, terroryzm i zdrady sÂą przestĂŞpstwa zwiÂązane. To wszystko wyjdzie po ogÂłoszeniach.
100 milionĂłw gady zostaÂły usuniĂŞte w ciÂągu ostatnich 8 lat od powierzchni i Âśrodowisk podpowierzchniowych. KaÂżda organizacja, polityczne, religijne, wojskowe, prawne, media, o dowolnej wielkoÂści, na planecie zostaÂła infiltracji i kontrolowane przez tych, jako przedstawiciele 13 rodzin Old Dragon. Nie byÂło prawie peÂłna kontrola kaÂżdego aspektu istnienia aÂż Faction trzeciej, Galaktyczna Federacja, a wniebowstÂąpieni mistrzowie otrzymali pozwolenie w 1987 i 1999 do "usuniĂŞcia kontrolerĂłw" i pomĂłc planecie w rosnÂącej. Dopiero w ostatnich dniach, Âże tyle z nas przebudzonych wystarczy przechyliĂŚ szalĂŞ do ÂŚwiatÂła. To byÂło przez Boskiego dekretu i naparĂłw z bezpoÂśrednim ÂźrĂłdÂłem ÂświatÂła, ktĂłra potrwa WniebowstÂąpienia.
Coœ innego, I mo¿e, ale nie wczeœniej wspomnia³em, jest to, ¿e tylko oko³o 50 cz³onków Kongresu, s¹ wci¹¿ ¿ywe. Wiele {480 +} zginê³o i sklonowany, a wiele jest sta³e hologramy. Kiedy Ashtar / Nada / Sananda / Matka Sekhmet / Red / Green / KOS mówi¹, ¿e dbanie o biznesie, to co one oznaczaj¹. Wszystko zostanie og³oszone na raz. Bêdzie to ju¿ byÌ zrobione deal.
Masywne dzia³aù specjalnych policji obejmuj¹ce 300 + oficerów mia³o miejsce, co najmniej trzy oddzielne lokalizacje. Zajmowaniu i transport skrytki depozytowe w celu zabezpieczenia miejsc, w których treœÌ dokumentów, leków, pieniêdzy, skradzionych technologii komputerowych, itp. bêd¹ inwentaryzowane analayzed a nastêpnie siê z aresztowaniami. Miejsca te s¹ istotne spadki poœredniczy³a agentów, przestêpców i innych miêdzynarodowych agentów wywiadu ciemnych OPS. Takie ops zosta³y zaplanowane i przeprowadzone kilka razy w ci¹gu ostatnich dwóch lat. Czêsto nie widzimy dowody go w wiadomoœciach. Konsekwencje bêd¹ rozwijaÌ siê w najbli¿szych dniach, a próby wywo³ania paniki w celu wyeliminowania dodatkowych dowodów obci¹¿aj¹cych z bankowych skrytek sejfowych, które to zak³ada siê bêd¹ teraz dok³adniej monitorowaÌ takich w³aœnie dzia³aù.
Ta bezprecedensowa operacja trwa³a dwa lata planowania, obserwacji i tajnych poziomów wspó³pracy policyjnej ... nastêpuj¹c¹ historiê Chrisa publikacji metod / zakres i nazw miêdzynarodowych organizacji finansowych przestêpców, banksterów, polityków oszukaùczych transakcji, które wydzielane 300 dolarów biliona do prywatnych kont. Fundusze te zosta³y ju¿ odzyskane i bêdzie bardzo instrumentalny w finansowaniu nowych systemów finansowych, które NESARA wymaga. Operacje te s¹ obecnie napawania mówi wyraŸnie ró¿nicê w tym momencie, w porównaniu do tych, poprzedni dzisiejszych. Chris Story pracowa³ dla cabal i podbijania dla brytyjskiego korony. Zosta³ zastrzelony na ulicy, gdy ju¿ nie mia³ zastosowania dla niego.
SÂą to swego rodzaju tajnych dziaÂłaĂą zamykajÂących puÂłapek, ktĂłre zostaÂły tak starannie umieszczone. Mamy zamiar byĂŚ wysÂłuchaniu wielu wiĂŞcej takich dziaÂłaĂą, ktĂłre sÂą obecnie w toku. Innym przykÂładem jest to, Âże z roku federalnych Wielkich obradach Jury w USA. Te przesÂłuchania przyniosÂły 10.000 zamkniĂŞtych aktĂłw oskarÂżenia, ktĂłre sÂą o byĂŚ rozszczelnione i serwowane.
Niektóre pozycje w tych 7000 lockboxes obejmowaÌ bilionów dolarów w certyfikaty na z³oto; dowód obci¹¿aj¹cy zorganizowanych szefów przestêpczoœci, Intel, us³ug rz¹dowych agentów, operacji-œwiecie-¿e bankster dotkniêtych je jak ceg³y kijem w twarz. Oni po prostu spotka³ siê zrobiÌ "Damage Control" podczas posiedzenia Bilderbergers "w Chantilly, Wirginia. Nie pope³nij tego b³êdu, ¿e pilarki s¹ "czyszcz¹c las" k³amców, k³amstwa, oszustwa, morderstwa, i ka¿dym innym nikczemnej praktyki wiesz lub nigdy nie s³ysza³. Nie bêdzie "szok i przera¿enie", gdy dane mo¿na powiedzieÌ.
KtĂłra sporzÂądziÂła NESARA?
Dennis Kucinich i Ron Paul opracowane pewne fragmenty tajnej Prawa NESARA.
14 cz³onków Kongresu, którzy przyczynili siê swoj¹ wiedz¹ na umacnianie ró¿ne czêœci ustawy. Obejmuje Paul Wellstone, który gdy mia³ z³amaÌ mu nakaz milczenia zgin¹³ wraz z ¿on¹ i córk¹ w katastrofie lotniczej. To by³o przypomnienie wszystkim na podstawie nakazu milczenia, by nie mówiÌ o prawie NESARA. Otrzyma³em e-mail z tych co mówi¹, ¿e nie mog¹ mi pomóc w ogóle, poniewa¿ s¹ one na podstawie nakazu milczenia i strachu o swoje ¿ycie.
Kluczowym s³owem jest fair. By³oby sprawiedliwe wyeliminowaÌ dziesiêÌ milionów dolarów kredytu na maj¹tku lub jachtem zakupionych z wypranych pieniêdzy narkotyków? Lub sto milionów dolarów kredytów hipotecznych na budynku nabytego przez kogoœ, kto przyszed³ defraudacjê pieniêdzy inwestorów lub celowo wprowadzenie ma³ych spó³ek z rynku? By³oby sprawiedliwe w celu wyeliminowania z 25.000 dolarów zad³u¿enia karty kredytowej, poniesione przez kogoœ, kto zast¹pi³ zesz³orocznego modelu drogi samochód z najnowszym modelu? Wybory tak, jak wszystkie inne wybory wolnej woli, s¹ obowi¹zki jednostek.
Ró¿nice wynikaj¹ z rozbie¿noœci kompetencji. Nasze informacje pochodz¹ ze Ÿróde³ "wy¿sze HQ ': Ashtar, Sananda, Matka Sekhmet, KOS, Lady Nada Mistrz i St Germain. Wszystko poni¿ej nie wiem co wszyscy powy¿ej planuj¹, tylko ogólne wskazówki. Mo¿esz byÌ pewien, ¿e to, co powiedzia³, jest poprawna, poniewa¿ pochodzi od osób odpowiedzialnych za wykonanie planu. To nie jest to krytyka, tylko inny widok z wy¿szego poziomu zaanga¿owania.
Jak siĂŞ 9/11 i NESARA powiÂązane?
Cabal zaprojektowane 9/11, aby zatrzymaĂŚ ogÂłoszenie NESARA, ktĂłra zostaÂła zaplanowana na 10 minut po Twin Towers / Pentagon / PA atakĂłw. MajÂą nadal wykorzystywaĂŚ i rozwijaĂŚ Powers Act wojenne oparte najazdy bez legalnych dziaÂłaĂą kongresowych i przyszÂłych, jeÂśli nie foliowany-stanu wojennego zadeklarowaĂŚ dyktatura czy NWO. Brak osiÂągniĂŞcia swoich celĂłw ... do tej pory ... doprowadza je do skrajnoÂści, ktĂłre stajÂą siĂŞ coraz bardziej przejrzyste, jak czas ucieka. TracÂą i oni to wiedzÂą. Oni nie istniejÂą. Wynika to z BoÂżego dekretu, ktĂłry jest realizowany w caÂłym tym i planety, ukÂładu sÂłonecznego i wszechÂświata.
Dennis Kucinich, rozmawia Clout / Air America Radio, faktycznie omĂłwione, co miaÂło siĂŞ wydarzyĂŚ na 9/11: "OgÂłoszenie waÂżne byÂło zaplanowane, ktĂłre mogÂłyby zmieniĂŚ nasze systemy gospodarcze i polityczne." (Nie mĂłgÂł uÂżywaĂŚ terminu NESARA powodu Aby gag, ale wszyscy, ktĂłrzy rozumiejÂą, Âże wiem, co on opisywaÂł).
W czasie 9/11 atakĂłw, specjalna sekcja z Pentagonu zostaÂł wÂłaÂśnie zmodyfikowany do wyÂższego bezpieczeĂąstwa ochrony, oraz Âże segment Pentagon byÂł specjalny instrument komunikacji Naval Intelligence zaangaÂżowany OgÂłoszenie NESARA jest. To byÂło dokÂładnie celem ataku rakietowym. Transmisja kodĂłw do bankĂłw centralnych byÂły juÂż w procesie w czasie ataku z ogÂłoszeniem mniej niÂż 10 minut.
Strona Pennsylvania byÂł podziemny przechowywania waÂżnych dokumentĂłw NESARA zwiÂązanych i byÂło dokÂładnie lokalizacji docelowej. W momencie, co nazywano katastrofy samolotu, FEMA / FBI juÂż stojÂącego w pobliskim lesie. Potem wybiegÂł do zabezpieczyĂŚ teren od innych badaczy. Nie rozbiÂł siĂŞ samolot. KaÂżda wieÂża zostaÂła zaatakowana przez specjalnie przygotowanej samolotu, zmodyfikowany przez Tajnego RzÂądu / CIA do przewozu pociskĂłw oraz specjalnymi holograficznych projektorĂłw do projekcji zÂłudzenie samolotu w prasowych.
Twin Towers sub-piêtrowy odby³o rekordy i mnóstwo z³ota. Czarni ludzie ops mia³ zainstalowanych ró¿nych urz¹dzeù wybuchowych i wróci³ kilka tygodni przed 9/11, aby zainstalowaÌ detonatory i dokonaÌ po³¹czeù elektrycznych i kontroli elektronicznych, tak aby mog³y zdalnie wywo³aÌ eksplozje wykupienia masywne wsporniki bazowe i centralne kolumny, ukraœÌ z³oto, i zabijaÌ ¿adnych ludzi w okolicy, którzy mog¹ poœwiadczyÌ, co robi¹.
Nie zabili ich wszystkich, jak byÂły w poÂśpiechu, aby zaÂładowaĂŚ do zÂłota i dostaĂŚ je przed wybuchy zostaÂły zdetonowane. WiĂŞc nie byli Âświadkami tych zdarzeĂą. ÂŁÂącznie 75.000 osĂłb rzeczywiÂście zginĂŞÂło w tych rozbiĂłrek na 911. NiektĂłre obszary zostaÂły skierowane do zniszczenia akt i dokumentĂłw finansowych z wyszczegĂłlnieniem zobowiÂązaĂą firm Cabal.
OgÂłoszenie zostaÂło zaplanowane na 10:15 na 11 wrzeÂśnia 2001 ... ale to byÂło "zapobiegaĂŚ" przez bliÂźniacze wieÂże atakĂłw, ktĂłre zostaÂły zaplanowane i wykonane przez naszych wÂłasnych rzÂądĂłw czarnych agentĂłw operacyjnych. Sibel Edmonds, Valerie Plame i Joe Wilson, David Ray Griffen i wielu innych mĂłwiÂą na ten temat, ktĂłry doprowadzi do aresztowania i usuwanie Bush, Cheney, i wsp., z nowym nadchodzÂących wyborĂłw w ciÂągu 6 miesiĂŞcy od ogÂłoszenia NESARA jest.
"Economy M¹droœÌ"
JesteÂśmy na progu zmian bardzo duÂżych. On Air Thoma Hartmanna America Radio Show, Thom miaÂł dr David C. Korten, ekonomista, mĂłwiÂąc o bankructwie "Gospodarka Phantom", oparty na papierze fiat. WezwaÂł do natychmiastowego zmiany metali szlachetnych Backed waluta, co prowadzi do "Gospodarka MÂądroÂści". Potem powiedziaÂł na antenie, "Nie bĂŞdĂŞ odpowiadaĂŚ na Âżadne pytania dotyczÂące kiedy NESARA zostanie ogÂłoszona lub gdy wypÂłaty nastÂąpi. Wszystko to jest spekulacyjny .... "Dr Korten wczeÂśniej omĂłwiono te kwestie na demokracji teraz, z Amy Goodman.
Pogr¹¿aj¹c gie³dzie
W KOS wyda³ aktualizacjê i powiedzia³, ¿e nie s¹ to zmienne, ale to by³o wyraŸnie w dó³, w kierunku na gie³dzie. S¹ to szacunki oparte na aktualnej wiedzy tylko i nie ma ¿adnych dat ani liczb bezwzglêdnych Dow. IlekroÌ wkroczyÌ i zamkn¹Ì rynków bêd¹ te¿ musieli zamkn¹Ì banki na dwa tygodnie, aby oczyœciÌ przestêpców i ich praktyk. Oni bêd¹ w tym kraju, a nastêpnie wznowiÌ banków amerykaùskich banków skarbowych pod NESARA.
, ÂŻe decyzja zostanie podjĂŞta przez St Germain.
Dow spad³ 300 punktów w ci¹gu ostatnich 30 minut, a nastêpnie wróci do 6594, który jest ni¿szy blisko i znowu sta³o siê to na du¿¹ objêtoœÌ = 50% wiêksza ni¿ œrednia. Które mówi, ¿e trend bêdzie kontynuowany w dó³. Thom Hartmann powiedzia³, ¿e zosta³ na 5 lat mówi¹, ¿e rynek mo¿e spaœÌ do 5000 lub nawet 3000, a ludzie nie powinni lekcewa¿yÌ tej mo¿liwoœci, poniewa¿ wiemy, ¿e ma dostêp do KOS i St Germain i Lady Mistrza Nada.
G³ównym punktem nie jest liczb¹.
Jest to, Âże tendencja jest zdecydowanie w dó³ i do podejmowania wszelkich dziaÂłaĂą sÂą ostroÂżne w swoim indywidualnym przypadku. Jest to rĂłwnieÂż do zrozumienia, Âże ​​St Germain nie moÂże podejmowaĂŚ dziaÂłaĂą, dopĂłki nie pĂłjdzie tak niskie, jak 3000. St Germain daje Kos rozkazy i nie powie nam Âżadnych dokÂładnÂą liczbĂŞ lub datĂŞ.
Kiedy NESARA wystÂąpiĂŚ?
Lady Mistrz Nada wykluczeni na naszej korporacyjnej rz¹dowi 30.09.08 kiedy Bush wywi¹¿e siê jego p³atnoœci. W KOS nastêpnie umieœciÌ nas w ustawie NESARA i zapisane banki œwiatowe i stockmarkets z upaœÌ. Byliœmy pod jurysdykcj¹ MTS od tamtego czasu. Wiêc mo¿e to wygl¹daÌ jak Kongres ma prawo, to jest fikcja. S¹ po prostu przekonuje siê o zdradê ... przed aresztowaniem i usuniête.
Co patrzymy jest powierzchnia projekcyjna / shadow play. Byliœmy w œrodku NESARA ustawy od 1 paŸdziernika 2008 i pozwoli³a wielu fundamentalnych zmian, które zostan¹ wprowadzone w ¿ycie. US jest ekonomicznie upad³oœÌ, a system nie powierzchni i zostanie wkrótce usuniêty.
To zajmuje duÂżo dla ludzi puÂściĂŚ starych sposobĂłw i "zasady", w jaki sposĂłb postĂŞpowaĂŚ. Zakorzeniony system nie dba o wynik wyborĂłw. Chce kontynuowaĂŚ "stare sposoby", ktĂłre sÂą w stanie upadÂłoÂści. ÂŻyjemy na dwa tory jednoczeÂśnie migracji z starych do nowych.
Nak³adanie pozwala nam kontynuowaÌ zarówno nasza zmiana ma miejsce. WiêkszoœÌ wie, ¿e jesteœmy aktualizacji z wêgla do ciek³ej substructue diamentów. To przesuniêcie pozwala absorbowaÌ wiêcej œwiat³a i przytrzymaj aby nasze struktury fizyczne mog¹ nadal istnieÌ jako "pojemniki duszy".
Tak samo jest ze starych struktur zewnĂŞtrznych jest w parze z nowymi strukturami fundamentalnych. Kiedy NESARA jest ogÂłoszony, stary bĂŞdzie odpadaĂŚ, jak strup na ranie, a nowy bĂŞdzie widaĂŚ juÂż byĂŚ obecny.
Wtedy postĂŞp ruszy gwaÂłtownie do przodu. Wszystko jest po ten model, aby umoÂżliwiĂŚ maksymalne przygotowanie przez wszystkich, przed ogÂłoszeniem jest. NastĂŞpnie dziaÂłania publiczne odbĂŞdzie ktĂłry usunie te resztki starego reÂżimu, ktĂłrzy zdecydowali siĂŞ nie do migracji do i wspieranie nowych polityk.
Wszystkie te przygotowania do Âścigania przestĂŞpstw wojennych zostaÂł przejÂściem od 1 paÂździernika 2008, a Obama wie wszystko i wie rĂłwnieÂż, Âże NESARA ma zostaĂŚ ogÂłoszone wraz z 911 ekspozycji i objawienia Galaktycznej obecnoÂści.
Sananda, St Germain, Maitreya, Metatron, Michael, Matka Sekhmet i Ashtar pracuje niestrudzenie, aby zsynchronizowaĂŚ wszystkie te czynnoÂści tak, Âże przejÂście bĂŞdzie pÂłynny. Bez tych krokĂłw przygotowawczych mielibyÂśmy ekstremalne wstrzÂąsy na caÂłej planecie.
Jest krytyczna masa ludzi, którzy teraz rozumiej¹, ¿e du¿e zmiany s¹ potrzebne i ¿e-bolesne zmiany jest, nie mo¿emy spróbowaÌ za³ataÌ stary system. To jest za daleko, to jest za póŸno i nie ma wolnych zasobów. W tym kraju jesteœmy jeszcze lepiej ni¿ 90% na œwiecie, gdzie warunki s¹ nie do pojêcia przeciêtnego Amerykanina.
W tym samym czasie, co zewnêtrzna upadku warunki, jesteœmy w g³êbokim sytuacji powszechnej gdzie wszyscy czekaj¹ na nas do naszego nastêpnego kroku w kierunku galaktycznego obywatelstwa. Zmiany s¹ tak szybki i wœciek³y i bêdzie tak szybki, ¿e nie bêdziemy w stanie œledziÌ liczbê i ich skutków.
Zobacz, jak szybko te pozorne zdarzenia zawrĂłciĂŚ jak nowa administracja przenosi siĂŞ do osiÂągniĂŞcia krytycznego poparcia dla jej nowych dziaÂłaĂą. Thom Hartmann otworzyÂł swĂłj program z niesamowitym pytanie, powstaÂły. "Czy reformacja Ustawa rozwiÂązanie?" Czy moÂżna sobie wyobraziĂŚ, Âże! To jest przeÂłom. OczywiÂście nie uÂżyÂł "NESARA" ale wszyscy w Waszyngtonie i innych wie co Reformacja Ustawa odnosi. Bardzo duÂży dowĂłd nadchodzÂącej wiadomoÂści.
Co do terminĂłw NESARA, nie da nam dokÂładnÂą datĂŞ.
Nie mamy-bo nasze Ÿród³a nie mog¹ nam powiedzieÌ-szczegó³y lub dok³adnych harmonogramów.
Co to jest prezydent Obama robi o NESARA?
Co to jest prezydent Obama robi o NESARA?

Barack Obama spotyka siĂŞ z ziemskim i extraterrestial rady w ostatnich tygodniach w tym podczas jego "wakacji" na Hawajach. On jest nasz prezydent, a takÂże jest czÂłonkiem 9-ga Syriusza Rady DziewiĂŞciu wiĂŞc przygotowaÂł siĂŞ przez ostatnie 1000 lat do roli on teraz bĂŞdzie graÂł w doprowadzeniu NESARA na informacje, pomoc w ujawnianiu wszystkich zbrodniarzy wojennych uczestniczÂących w unii gospodarczej Polityczne Zdrada od USA zaplanowane i wykonane z 911 parodii.
KtĂłra obejmuje rodziny Cabal miĂŞdzynarodowych w wielu krajach. KradzieÂż ponad 100 bln spoÂłeczeĂąstwa w funduszach jest rĂłwnieÂż zaangaÂżowany. Planowane ludobĂłjstwo ponad 6 miliardĂłw ludnoÂści Âświata wraz z dyktatorskiej kontroli wszystkich ziemskich aktywĂłw zostaÂła KabaÂły za cel od kiedy przybyli tu 65 mln lat temu
Co stanie siĂŞ po NESARA jest ogÂłoszony?
Bêdziemy mieÌ programy we wszystkich krajach, które usunie chciwoœÌ i zapewniaj¹ istotê ¿ycia dla wszystkich obywateli. Nie bêdzie potrzeby sztucznych granic. Te sztuczne bariery pochodz¹ z ró¿nic w dochodach, edukacji i pracy znacz¹cego. Poniewa¿ wszystkie te bêd¹ odbierane w ka¿dym kraju, granice zostan¹ usuniête zbêdne. Oczywiœcie, niektóre z przepisów potrwa d³u¿ej ni¿ inni ... do 12-15 miesiêcy w najd³u¿szym. Jednak nawet w takich przypadkach, wszystkie podstawowe potrzeby zostan¹ zaspokojone szybko. 82-sze Airborne Division jest wokó³ Waszyngtonu w celu zapewnienia bezpieczeùstwa na poparcie Prawa NESARA. Og³oszenie NESARA i wdro¿enie ... jest bliska .... Powrót naszych ¿o³nierzy bêdzie koùcowy element procesu manifestacji Pokoju.
Wszystkie wojskowych stacjonujÂących na caÂłym Âświecie, bĂŞdÂą zwracane do domu na raz. W Starships Âłatwo stanie tego zadania.
WysÂłany przez Jana MacHaffie o 8:30 AM

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #49 : Grudzień 27, 2012, 08:49:33 »

26/12/2012

Dziœ zacz¹³em wyobra¿aÌ sobie Ziemiê bez skorumpowanej Rezerwy Federalnej, zniewalania i zaprogramowanej
 na poraÂżkĂŞ.

WyobraŸ sobie œwiat, w którym pieni¹dze nie s¹ ju¿ potrzebne, gdzie ludzie pracuj¹ i robi¹ tylko to, co daje im satysfakcjê i radoœÌ, co twoje serce tylko zachêcaÌ ich do tego.
WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie nie musz¹ ju¿ kraœÌ, aby wy¿ywiÌ rodzinê, zap³aciÌ rachunki, czynsz lub kredyt hipoteczny.
WyobraÂź sobie Âświat, w ktĂłrym nikt nie bĂŞdzie zainteresowany zakupem lekĂłw i narkotykĂłw w celu ucieczki od niesprawiedliwego spoÂłeczeĂąstwa i czĂŞÂściowe.
Nie byÂłoby wiĂŞcej przestĂŞpstw zwiÂązanych z narkotykami i zabĂłjstwa, nie byÂło by wiĂŞcej seryjnych morderstw spowodowanych ciĂŞÂżkim lekiem lub po lekowe kuracje.
WyobraÂź sobie Âświat, w ktĂłrym ludzie nie muszÂą mieĂŚ systemu policji w celu utrzymania porzÂądku, ktĂłry powoduje, iÂż tylko jest maÂłe wiĂŞzienie w kraju, z byĂŚ moÂże pomieÂściĂŚ do 10 osĂłb w Âśrodku.
Nie byÂłoby potrzeby systemu sÂądowego, i zapotrzebowania na politykĂłw, aby dyktowaĂŚ jak ma wyglÂądaĂŚ nasze Âżycie i uczyniĂŚ reguÂły, ktĂłre uniemoÂżliwiajÂą nam byĂŚ wolnymi obywatelami.
WyobraÂź sobie, oszczĂŞdnoÂści uzyskane przy wykroczeniach nie bĂŞdzie tego juÂż z powodu braku pieniĂŞdzy. Dlatego teÂż bĂŞdzie mniej policjantĂłw, mniej sĂŞdziĂłw, mniej prawnikĂłw, mniej pracownikĂłw socjalnych i kosztĂłw spoÂłecznych.
WyobraÂź sobie Âświat, w ktĂłrym ludzie nie cierpiÂą z powodu depresji, ktĂłrzy nie potrzebujÂą silnych lekĂłw produkowanych przez duÂże firmy farmaceutyczne, ktĂłre stanowiÂą, Âże jeden zaleÂży od nich i nie leczy przyczyn choroby.
Nie byÂłoby juÂż potrzeby do wojny, do walki o ropĂŞ, terytorium, nie byÂłoby potrzeby produkowaĂŚ wiĂŞcej broni, nie trzeba juÂż ogromnych szpitali i lekĂłw stosowanych w leczeniu ofiar wojny, a potem musiaÂł braĂŚ leki do koĂąca Âżycia w wyniku obraÂżeĂą wojennych.
WyobraÂź sobie Âświat, w ktĂłrym ludzie majÂą duÂżo czasu dla rodziny i bliskich, gdzie nie byÂło wystarczajÂąco duÂżo czasu, aby zrobiĂŚ to, co im siĂŞ podoba.
WyobraÂź sobie Âświat, w ktĂłrym ludzie majÂą czas, aby poÂświĂŞciĂŚ siĂŞ pracy z ludÂźmi, ktĂłrzy potrzebujÂą miÂłoÂści i opieki.
Czas, w ktĂłrym bĂŞdziemy mieĂŚ chwilĂŞ na sÂłuchanie siebie lub gdy mamy czas, aby realizowaĂŚ nasze zainteresowania i hobby.
Nie wa¿ne, czy te marzenia lub hobby przynios¹ nam pieni¹dze, to by³oby na tyle, jeœli chcieliœmy spêdziÌ godziny wykonywania pracy stoczni, malowania, pisania, medytacji, lub godziny zajêÌ z przyjació³mi, zwierzêtami i roœlinami.
WyobraÂź sobie Âświat, w ktĂłrym wynalazcy mogliby opatentowaĂŚ swoje odkrycia, ich publicznego i ogĂłlnego uÂżycia.
Œwiat, który nie jest regulowany przez korporacje zysku, poza jakikolwiek sens ludzkoœci, wspó³czucie, mi³oœÌ, zrozumienie, sprawiedliwoœÌ, równoœÌ i sprawiedliwoœÌ.
WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie i nie oczekuj¹ korzyœci materialnych, œwiata, gdzie spo³eczeùstwo zrozumie, ¿e podjêliœmy tê ludzk¹ formê na okres przejœciowy, na tej planecie, aby pog³êbiÌ nasz poziom mi³oœci i zrozumienia.

WyobraÂź sobie Âświat bez pieniĂŞdzy.

Wielowymiarowy Ocean
TÂłumacz: Gloria MĂźhlebach
WebSite:  http://despertando.me/?p=115829

Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: