Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 31, 2012, 09:26:52 » |
|
"A kto pieniazki ma przykrywa sie piezynka, a kto pieniazkow nie ma przykrywa sie dziewczynka" 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 31, 2012, 09:34:22 » |
|
UÂśmiaÂłam siĂŞ serdecznie z prognoz Lady...  owszem nasza przyszÂłoœÌ w IV wymiarze jest bez pieniĂŞdzy , bankĂłw i bankierĂłw, to ich definitywny koniec. Nasz osobisty kapitaÂł czyli energia zdeponowana w naszym osobistym "banku" nie waÂżne jak go zwaÂł Graal czy inaczej bĂŞdzie wy³¹cznie do naszej dyspozycji. Z niej , a raczej niÂą bĂŞdziemy uÂżywaĂŚ do materializacji potrzebnych nam rzeczy oraz "pÂłacenia" za zmaterializowane. NaszÂą osobistÂą kartÂą pÂłatnicza jest nasz prawy kciuk , nikt nikogo z tej energii nie okradnie i nie bĂŞdzie tworzyÂł dla siebie z niej procentĂłw ni rezerw. Nie bĂŞdzie moÂżliwe handlowanie jej domniemanymi procentami ni wzrostem przyszÂłoÂściowym jako kredytem dla nas. Czwarty wymiar to wyÂższa etyka , moralnoœÌ i duÂżo wyÂższy poziom miÂłoÂści czyli caÂłkowicie zmieniony system wartoÂści, zatem niskie czyny nie bĂŞdÂą miaÂły wartoÂści. Ludzie bĂŞdÂą siĂŞ odsuwali od innych majÂących tylko takie negatywne myÂśli, bo bĂŞdÂą w naturalny sposĂłb wszyscy widzieli aurĂŞ , ktĂłra pokazuje te niskie intencje. Zatem nikt nikogo nie bĂŞdzie mĂłgÂł okÂłamywaĂŚ i wykorzystywaĂŚ , ten styl Âżycia w sposĂłb naturalny ulegnie eliminacji. KiedyÂś mnie zapytano; a co jak ktoÂś nie bĂŞdzie miaÂł kciuka? Otó¿ wszyscy bĂŞdÂą mieli kompletne koĂączyny, nawet ci ktĂłrzy teraz ich nie majÂą. Dematerializacja ( zwiniĂŞcie ciaÂła fizycznego w iskrĂŞ ÂświetlnÂą) i ponowna materializacja to proces rozwiniĂŞcia go w nowych warunkach Nowej Ziemi ale juÂż z peÂłnia wzorca osobistej matrycy nad przestrzennej, czyli absolutnie kompletnego i idealnego pod kaÂżdym wzglĂŞdem fizycznym. Jednak poziom energetyczny Energii wcielonej zaleÂżny jest od naszej pracy tu i teraz nad sobÂą. Bowiem jednym z g³ównych celi wcielania siĂŞ Ducha w materiĂŞ jest doÂładowywanie siĂŞ energetyczne w trakcie Ludzkiego Âżycia, nawet obecnie po Âśmierci ciaÂła materialnego korzystamy z tej energii eksplorujÂąc kosmos. Gdy siĂŞ koĂączy prosimy o moÂżliwoœÌ powrotu do materialnego Âświata ( nie koniecznie ziemi) by ponownie dokonaĂŚ doÂładowania energetycznego. Proces taki trwa do momentu uzyskania "wyzwolenia caÂłkowitego" czyli uzyskania takiej peÂłni energetycznej , ktĂłra juÂż nie ulega utracie jest sta³¹ wartoÂściÂą. Zatem wejÂście w IV wymiar jest poczÂątkiem drogi do uzyskania takiego depozytu energetycznego , dziĂŞki ktĂłremu juz nie bĂŞdziemy musieli siĂŞ wcielaĂŚ. Nie ma Âżadnej obawy nikt nam tej energii nie ukradnie wcale nie trzeba tworzyĂŚ Âżadnych skomplikowanych zabezpieczeĂą. Kiara  ps. Lady... naprawdĂŞ nie bĂŞdzie Âżadnych pieni¹¿kĂłw , Âżadnych . Zatem gadanie o gwarancjach ich zabezpieczeĂą zÂłotem , czy czymÂś innym jest ÂściemÂą. zÂłoto ma teÂż ustalonÂą wartoœÌ przez czÂłowieka , kiedyÂś dawno temu cenniejsza byÂła sĂłl. To tylko wartoÂści umowne , konkretnÂą wartoÂściÂą realnÂą jest energia jej potencjaÂł z ktĂłrej moÂżna tworzyĂŚ okreÂślone rzeczy, reszta to Âściema odwodzÂąca od prawd ukrytych by nas okradaĂŚ z energii. Aby wiedzĂŞ o tym zmanipulowaĂŚ caÂłkowicie, wymyÂślono pieniÂądze ktĂłre realnie nie majÂą Âżadnej wartoÂści twĂłrczej. Niech sobie ci miliarderzy ustawiÂą worki zÂłota i pieniĂŞdzy obok siebie i czekajÂą aÂż one coÂś dla nich zrobiÂą , nawet upiekÂą chleb... i co i nic. A jeden czÂłowiek nie posiadajÂący tych zasobĂłw ( a posiadajÂący si³ê , moc energetycznÂą swojÂą) moÂże zrobiĂŚ wszystko by ÂżyĂŚ. Zatem co jest wartoÂściÂą nadrzĂŞdnÂą? MOC TWĂRCZA CZÂŁOWIEKA , ENERGIA KTĂRÂĄ DYSPONUJE W SWIOM WNĂTRZU! I NIC WIĂCEJ.Dlatego teÂż toczy siĂŞ ta ostra walka o zablokowanie Ludzkiej ÂświadomoÂści , by Ludzie nie odkryli tej ewidentnej prawdy iÂż; 1. Tylko Ludzie sÂą najcenniejszymi Istotami. 2. Tylko Ludzie tworzÂą z energii ktĂłrej potencjaÂł obniÂżajÂą do warunkĂłw wymiaru w ktĂłrym tworzÂą i tylko ta energia stanowi najwyÂższa wartoœÌ o ktĂłra walczÂą inni.3. CaÂły czas przerĂłzne siÂły usiÂłujÂą zdegradowaĂŚ wartoœÌ LudzkÂą i udowodniĂŚ iÂż nie istnieje jako indywidualne JA na ziemi, bo wĂłwczas Ludzie zostajÂą odciĂŞci od swojej nad ÂświadomoÂści. 4. CaÂły czas wmawia siĂŞ Ludziom iÂż nic nie mogÂą sami i potrzebujÂą kogoÂś do dokonania czegoÂś dla siebie ¿¹dajÂąc za to Ludzkiej energii, czyli sÂławetne , "pomó¿cie nam wam pomĂłc!..." 5. CaÂły czas istniejÂą usiÂłowania blokowania dostĂŞpu Ludziom do ich wewnĂŞtrznej wiedzy i mocy poprzez wmawianie iÂż przekazy zewnĂŞtrzne innych ludzi majÂą wiĂŞkszÂą wartoœÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:33:09 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 31, 2012, 10:06:43 » |
|
Pieniazkow moze i nie bedzie (juz od tego odchodzi sie), ale bedzie licznik ilosc zuzytej i pobranej energii. Co w rezultacie sprowadzi sie do jej wymiany, jak zawsze bylo, czy to muszelkami, czy talarami, czy zlotem. Mowiac jezykiem ekonomicznym powiem, ze teraz bedziemy placic za uslugi. Wszystko bedzie analizowane wg indywidualnego zuzycia. Gruby bedzie mial problemy, bo zuzywa wiecej, chory bedzie potrzebowal nadmiaru, glupi odkupi "looshem" (ta grupa bedzie - jest- dominujaca). Powstana sytuacje absurdalne, naliczanie punktow (bitow) - taki bedzie transfer jednostek komunikacyjnych. Jakosc zacznie tracic na wartosci - powstanie popyt na ilosc, bo energochlonne organizmy beda potrzebowaly cale masy Mw do utrzymania swego raju na ziemi. Jestem bardzo sceptyczna co do tego projektu.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 31, 2012, 10:10:07 » |
|
@ KiaraNasz osobisty kapita³ czyli energia zdeponowana w naszym osobistym "banku" nie wa¿ne jak go zwa³ Graal czy inaczej bêdzie wy³¹cznie do naszej dyspozycji. Z niej , a raczej ni¹ bêdziemy u¿ywaÌ do materializacji potrzebnych nam rzeczy oraz "p³acenia" za zmaterializowane. Nasz¹ osobist¹ kart¹ p³atnicza jest nasz prawy kciuk , nikt nikogo z tej energii nie okradnie i nie bêdzie tworzy³ dla siebie z niej procentów ni rezerw. Nie bêdzie mo¿liwe handlowanie jej domniemanymi procentami ni wzrostem przysz³oœciowym jako kredytem dla nas. W takim ujêciu jaki proponujesz , wewnêtrznym depozytem "bankowym" da siê jednak handlowaÌ. Jedni bêd¹ go mieli mniej i gorszej "waluty" ,czyli jakoœci, a inni wiêcej o "wy¿szych" nomina³ach  Zatem da³oby siê stworzyÌ system wymiany polegaj¹cy na po¿yczkach i procentach choÌbyœ zaprzecza³a, ¿e siê nie da. Ju¿ masz Mistrzów i ró¿nych guru oœwieconych, którzy decyduj¹ kto jest godny bardziej, a kto mniej - to zal¹¿ek wyceny jakoœciowej "wewnêtrznego banku". Jedynie to, co jest nieograniczone i powszechne (ka¿dy ma dostêp) jest za darmo. Powietrze jest za darmo. Wstêp do lasu jest za darmo. Neutrina s¹ za darmo - a wiêc i potê¿na energia z kosmosu. Nie da siê tego ograniczyÌ ani na tym zbudowaÌ systemu tak jak nie da siê opatentowaÌ witaminy C. Przejœcie na zasilanie "z powietrza" wywróci kompletnie ca³¹ gospodarkê. Ktoœ mo¿e siê przeraziÌ, ¿e zapanuje g³ód i wojny, ale nic bardziej b³êdnego, bo kto i o co bêdzie walczy³ ,kiedy ka¿dy ma dostêp do wszystkiego "z powietrza" ? Zreszt¹ wojna ju¿ trwa i jesteœmy wszyscy w samym jej œrodku. To wojna o Ciebie. JA bowiem oddziela istnienie od tej darmowej energii dostêpnej woko³o wszêdzie. Wojna toczy siê o utrzymanie JA w ka¿dej ludzkiej formie. Broni¹ masowego ra¿enia w tej wojnie s¹ GMO, szczepienia , wymyœlane choroby i leki na nie ,które wpêdzaj¹ w kolejne choroby, masowe informacje s¹cz¹ce siê z mediów poprzez telewizory oraz bankowe pieni¹dze w³aœnie. Wszystko po to, aby CIEBIE przywi¹zaÌ do takiego obrazu rzeczywistoœci , jaki jest teraz (w oparciu o pieni¹dz). Dlatego potrzebny im jesteœ TY ! Obojêtnie jaki - wkurzony, walcz¹cy ,g³odny czy te¿ syty, zadowolony, wyzwolony, wzniesiony. Masz byÌ TY. Bo Ty to zasilasz sob¹, a pieni¹dz da siê wykreowaÌ te¿ z Ciebie.Zreszt¹ czy tak nie jest ? W tekœcie pad³o, ¿e wydruk nomina³u jednego dolara czy stu dolarów to to samo, bo to tylko papier. To TY nadajesz mu wartoœÌ, wierzysz i ufasz. Nie bez kozery napisane na nim jest " In God we trust" (ufamy w Boga). Pieni¹dz ma siê kojarzyÌ z Bogiem ! Abyœ pad³ przed nim cz³owieku na kolana. Innymi s³owy pieni¹dz to energia zgromadzona (w banku, na koncie, czy tam w skarpetce). I teraz - nie ma znaczenia to jak¹ energi¹ (walut¹) bêdziesz p³aci³ ,byle da³a siê GROMADZIà i byleœ w ni¹ wierzy³ i ufa³ jej. Có¿ siê do tego lepiej nadaje, jak przekonanie co do w³asnej wartoœci ? Ty sam/a bêdziesz to pielêgnowaÌ (a inni wyceni¹ /oceni¹  ). reszta to œciema odwodz¹ca od prawd ukrytych by nas okradaÌ z energii Czyli Ty i Twój energetyczny depozyt to najpewniejszy bank !? Ba - nawet nie trzeba drukowaÌ plastikowych kart ,bo ju¿ masz w³asny terminal - kciuka  I do tego jest zabezpieczenie tej "zgromadzonej" energii , czyli znów TY. Ty , stra¿nik , kasjer, producent i posiadacz terminala w jednym NieŸle wykombinowane , Kiaro . Ale przecie¿ zawsze tak by³o i jest . Czy¿ bank nie mami Ciê niby TWOIMI pieniêdzmi ? . Ludzkie JA cieszy siê ¿e posiada pieni¹dz podczas , gdy prawdziwy posiadacz to ten, kto decyduje o wartoœci nabywczej tego pieni¹dza. Pieni¹dz do energia, byle da³o siê j¹ gromadziÌ i byle by³a czymœ rzadkim. Wtedy bêdzie cenna. edit . Kiaro ale zobacz jak sama wprowadzasz wartoœÌ, now¹ walutê , choÌby mimowolnie. 1. Tylko Ludzie s¹ najcenniejszymi Istotami. Oczywiœcie, oni to wiedz¹, a Ty to podtrzymujesz. 2.Tylko Ludzie tworz¹ z energii której potencja³ obni¿aj¹ do warunków wymiaru w którym tworz¹ i tylko ta energia stanowi najwy¿sza wartoœÌ o która walcz¹ inni. Zatem o t¹ w³aœnie WARTOŒCIOW¥ energiê zawsze idzie, a nie o papier, czy kruszce. 3.Ca³y czas przerózne si³y usi³uj¹ zdegradowaÌ wartoœÌ Ludzk¹ i udowodniÌ i¿ nie istnieje jako indywidualne JA na ziemi, bo wówczas Ludzie zostaj¹ odciêci od swojej nad œwiadomoœci. Ha ha ha .. no w³aœnie, jakie to przewidywalne, JA bêdzie broniÌ waluty przez "siebie" wykreowanej i zdeponowanej. WartoœÌ istoty ludzkiej polega nie na jej wycenie, ale na tym ,¿e jest bezcenna. Nie da siê jej wyceniÌ. ¯ycia nie da siê wyceniÌ ! W ogóle nie ma to sensu tak jak wycena powietrza. No chyba, ¿eby go zaczê³o brakowaÌ  4. Ca³y czas wmawia siê Ludziom i¿ nic nie mog¹ sami i potrzebuj¹ kogoœ do dokonania czegoœ dla siebie ¿¹daj¹c za to Ludzkiej energii, czyli s³awetne , "pomó¿cie nam wam pomóc!..." Nikt nikogo do niczego nie potrzebuje, aby istnieÌ 5. Ca³y czas istniej¹ usi³owania blokowania dostêpu Ludziom do ich wewnêtrznej wiedzy i mocy poprzez wmawianie i¿ przekazy zewnêtrzne innych ludzi maj¹ wiêksz¹ wartoœÌ. W³aœnie , to wartoœciowanie - wiêksz¹ , mniejsz¹ - nie ma sensu. Nie s¹ to nawet równe wartoœci, bo po co porównywaÌ coœ co jest nieporównywalne ? Wartoœciowanie zachodzi , bo obcy implant JA to czyni automatycznie. Do tego zosta³ powo³any i wt³oczony w umys³. Implant JA ³atwo rozpoznaÌ : Pieniazkow moze i nie bedzie (juz od tego odchodzi sie), ale bedzie licznik (FL) . "Ksiêgowy" ca³y czas dzia³a 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:26:57 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sierpień 31, 2012, 10:22:17 » |
|
Z tym prawym kciukiem to juz dawno leci projekt. Identyfikator i urzadzenie platnicze. Wiem, ze robiono projekt wstepny (pare ladnych lat temu) w szkole - doswiadczenie na dzieciakach (pierwsza byla Japonia), dzieci nie nosily kart, ani pieniedzy przy sobie, mogly w stolowce szkolnej, czy bufecie (kiosku) kupowac na "kciuk". I tak tez robily. Urzadzenie rejestrowalo (ID) uzytkownika i spelnialo zyczenia - oczywiscie do granicy wyplacalnosci konta rodzicow°°  Wszystko lecialo jak w bajce, tylko, ze dzieciaki szybko zcwanily sie i zamiast wcinac smakowite zupki i pozywne salatki, kciukiem wykupywala slodycze i gumy do zucia, automatowi bylo to wszystko jedno, transakcja dokonana i git. Ten projekt dotyczyl malych dzieci, dzieci i mlodziez starsza placa telefonami komorkowymi. I tak nam przyjdzie do konca juz tkwic po drugiej stronie monitora, czy sluchawki... ktore lacza wymiary.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpień 31, 2012, 10:22:32 » |
|
lady i east na szczĂŞÂście taki system wartoÂści jak prezentujÂą wasze myÂśli w tym wymiarze, nie ma szans zaistnieĂŚ w IV. Nie mogĂŞ wam przybliÂżyĂŚ bardziej precyzyjnie tych zasad , bo nie ÂłapiÂą one moÂżliwoÂści odtworzenia trzeciowymiarowymi moÂżliwoÂściami odbioru. Zatem nie obawiajcie siĂŞ zbytnio , caÂły czas przemawia przez was strach. Inny wymiar inna wibracja energetyczna ,inne parametry, inne zasady i inne efekty twĂłrczoÂści. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:28:37 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Sierpień 31, 2012, 10:30:31 » |
|
Kiedys te "inne" parametry przeliczano na prace. "Arbeit macht frei", nie wolno zapominac. I faktycznie Bogom-automatom jednakowe jest w jaki sposob otrzymaja zaplate. Najlepiej, aby byl to slodki loosh (intymny), i nie wazne, czy pochodzic bedzie z gwaltu, czy od osob uposledzonych umyslowo, czy od homoseksualnych. Liczy sie ilosc.
Dlatego pojawili sie kontrolerzy jakosci, ktorzy przeprowadzaja przeglad stanu dzisiejszego i dokonuja indywidualnej oceny (to tez rodzaj selekcji). I tu jedynie widze swiatlo nadziei.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpień 31, 2012, 10:37:55 » |
|
Ca³a Kiara  Tworzysz wartoœÌ, now¹ walutê, a potem gmatwasz to zdaniem " Zatem nie obawiajcie siê zbytnio , ca³y czas przemawia przez was strach." twierdz¹c, ze to z niewiedzy. To tak jak Rostowski, genialny ,kreatywny finansista. On te¿ z politowaniem kiwa g³ow¹ nad maluckimi zapewniaj¹c aby siê nie obawiali. No przecie¿ to z niewiedzy i ze strachu tak siê wszystkim Ÿle powodzi Panie Rostowski, ha ha ha Fair LadyDlatego pojawili sie kontrolerzy jakosci, ktorzy przeprowadzaja przeglad stanu dzisiejszego i dokonuja indywidualnej oceny (to tez rodzaj selekcji). I tu jedynie widze swiatlo nadziei. Tam gdzie s¹ kontrolerzy s¹ nadu¿ycia , a ponadto - ka¿da kontrola to w³adza, a w³adza deprawuje. Polityk chce dobrze, ale kiedy dostaje siê do korytka w³adzy to jakoœ coœ siê dziwnie zmienia. Nie mamy kontroli nad Ziemi¹ ,ani nad oœwieceniem ani nad wzniesieniem. I to jedyna gwarancja powodzenia tej "operacji", jedyne œwiat³o. Nie jest ni¹ kontrola, ani depozyty energii.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 10:42:31 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpień 31, 2012, 10:57:57 » |
|
Czy to aÂż tak trudno zrozumieĂŚ iÂż ty sam jesteÂś dysponentem, kontrolerem i bankierem swojej energii? Ty sam tworzysz dla siebie to co chcesz? Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie. Nie ma Âżadnych banknotĂłw , jesteÂś ty i twoja energia. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpień 31, 2012, 11:29:16 » |
|
dopóki cz³owiekiem rz¹dzi strach,- nigdy nie uwierzy w sw¹ niepodleg³oœÌ, ca³y system edukacyjno-religijny wbija ludziom w ³epetyny od urodzenia, ¿e s¹ œmiertelnikami,- to rodzi strach, którym system siê pos³uguje do kontroli spo³eczeùstw ca³y czas.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpień 31, 2012, 11:42:15 » |
|
Nie ma ¿adnego MNIE , nie ma mojej energii, nie ma mojego depozytu  Ale ... Istnienie siê przejawia, energia jest wszêdzie . Wszystko jest , tylko ¿e nie jest moje, a nawet nie ma potrzeby , aby by³o czyjekolwiek. Œwiat sam siê organizuje. Wiedzia³aœ , ¿e zwyk³a lebioda, która roœnie wszêdzie, uwa¿ana za chwast, jest jadalna ? Z jej nasion mo¿na nawet upiec chleb. Na tej samej zasadzie wszystko, co potrzeba jest tylko JA nie dopuszcza t¹ wiedzê w obrêb istnienia. Z powodu JA cz³owiek nie ufa Naturze , wybiera upodlenie za pieni¹dze by kupiÌ napitek albo nafaszerowan¹ dodatkami smakowymi, ma³o wartoœciow¹ ¿ywnoœÌ. Tak zostaliœmy zaprogramowani. Kiara napisa³aœ Ty sam tworzysz dla siebie to co chcesz. Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie Zatem istniejesz sama dla siebie ? Smutny to raj  Niczego nie tworzê JA , bo nie ma komu - jest otwarcie na Wszechœwiat , a on wie co tej formie tutaj najbardziej potrzebne tu i teraz z powodu dopasowania do wibracji nie zniekszta³conych filtrem JA. Nie posiadam wiedzy - wiedza to zapis holograficzny w Przestrzeni. Wszêdzie. Nie mam siebie, bo nie ma mnie, zatem nie ¿yjê dla siebie, a ¿ycie ¿yje easta  Dziêki temu pojawiaj¹ siê nowe po³¹czenia, nowi wspaniali ludzie . Oni od zawsze tu byli , ale oddziela³o ich od siebie/mnie owo JA - kiedy jeszcze by³o silne z nim uto¿samienie. W praktyce jest mo¿liwe ¿ycie bez pieniêdzy , tak, jak to pokazuj¹ Hiszpanie (by³o o tym stronê wczeœniej chyba) rozliczaj¹c siê godzin¹ czasu. Bez strachu o siebie jest zaufanie do œwiata.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpień 31, 2012, 11:48:33 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 13:18:54 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #37 : Sierpień 31, 2012, 11:50:23 » |
|
Wiedzia³aœ , ¿e zwyk³a lebioda, która roœnie wszêdzie, uwa¿ana za chwast, jest jadalna ? Tak, wiem. Mówi¹ na ni¹ "szpinak ubogich". Bêd¹c kiedyœ na wsi mia³em przyjemnoœÌ to jeœÌ. By³o podane z jajkiem i ca³kiem smaczne. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #38 : Sierpień 31, 2012, 11:58:34 » |
|
" NESARA wprowadza nastĂŞpujÂące zmiany:1. Zeruje wszystkie karty kredytowe, kredyty hipoteczne, bankowe i inne naleÂżnoÂści z powodu nielegalnej dziaÂłalnoÂści bankĂłw i rzÂądu. Jest to najgorszy koszmar Rezerwy Federalnej – „Jubileusz” albo umorzenie dÂługu. 2. Znosi podatek dochodowy. 3. Znosi IRS (urzÂąd podatkowy). Pracownicy IRS zostanÂą przeniesieni do oddziaÂłu podatku w Skarbie PaĂąstwa w dziedzinie podatkĂłw od sprzedaÂży krajowej. 4. Tworzy 14% zryczaÂłtowany podatek dla rzÂądu od przychodĂłw ze sprzedaÂży mniej istotnych – „nowych tylko przedmiotĂłw” – . Innymi sÂłowy, ÂżywnoœÌ i leki nie bĂŞdÂą opodatkowane, ani teÂż nie bĂŞdzie opodatkowania za materialne rzeczy, takie jak domy z drugiej rĂŞki. 5. ZwiĂŞksza korzyÂści finansowe dla emerytĂłw. 6. Powraca do Prawa Konstytucyjnego we wszystkich sÂądach i sprawach prawnych. 7. Przywraca oryginalnÂą PoprawkĂŞ do TytuÂłu Szlachty. Setki tysiĂŞcy AmerykanĂłw, ktĂłrzy sÂą pod kontrolÂą obcych krajĂłw straci obywatelstwo, oraz bĂŞdzie deportowanych do innych krajĂłw z zakazem ponownego powrotu do koĂąca ich Âżycia. Miliony ludzi wkrĂłtce odkryje, Âże ich Âświadectwa wyÂższego wyksztaÂłcenia bĂŞdÂą bezwartoÂściowym papierem. 8. Ustanawia nowe wybory Prezydenckie i Kongresowe w terminie 120 dni od daty ogÂłoszenia NESARA. RzÂąd przejÂściowy zanuluje wszelkie „Narodowe stany wyjÂątkowe” i wrĂłci nas z powrotem do Prawa Konstytucyjnego. 9. Monitoruje wybory i zapobiega nielegalnej dziaÂłalnoÂści wyborczej grupom, ktĂłrzy majÂą w tym interes. 10. Tworzy nowy Skarb PaĂąstwa i „walutĂŞ tĂŞczowÂą” popartÂą takimi metalami szlachetnymi jak zÂłoto, srebro, platyna , zakaĂączajÂąc bankructwo StanĂłw Zjednoczonych zainicjowane przez Franklina Roosevelta w 1933 roku. 11. Zakazuje sprzedaÂży amerykaĂąskich zapisĂłw aktu urodzenia, uÂżywanych jako ruchomych obligacji wÂłasnoÂściowych przez Departament Transportu. 12. Inicjuje nowy System Bankowy Skarbu USA z dostosowaniem siĂŞ do Prawa Konstytucyjnego 13. Eliminuje System Rezerwy Federalnej. W okresie przejÂściowym, Rezerwa Federalna bĂŞdzie mogÂła operowaĂŚ rĂłwnolegle ze Skarbem USA na okres jednego roku w celu usuniĂŞcia wszystkich banknotĂłw Rezerwy Federalnej z obiegu. 14. Przywraca prywatnoœÌ finansowÂą. 15. Ponownie przeszkala wszystkich sĂŞdziĂłw i adwokatĂłw w Prawie Konstytucyjnym. 16. Wstrzymuje wszelkie agresywne dziaÂłania wojskowe rzÂądu USA na caÂłym Âświecie 17. Zawiera pokĂłj na caÂłym Âświecie. 18. Uwalnia ogromne pieniÂądze na cele humanitarne. 19. Pozwala na uwolnienie ponad 6000 patentĂłw stÂłumionych technologii, ktĂłre sÂą ukrywane przed oczami publicznymi pod pretekstem bezpieczeĂąstwa narodowego, w tym urzÂądzeĂą wytwarzajÂących darmowÂą energiĂŞ, anty-grawitacyjnych, oraz maszyn do uzdrawiania dÂźwiĂŞkiem. NastĂŞpnym krokiem staÂłoby siĂŞ ogÂłoszenie NESARA na caÂły Âświat, ale nie byÂło to Âłatwe zadanie do wykonania. Wiele wpÂływowych grup prĂłbowaÂło zapobiec wdroÂżeniu NESARA." http://galacticchannelings.com/polski/nesara.html
"Program obfitoœci NESARA jest w tej chwili bardziej aktualny ni¿ kiedykolwiek wczeœniej i dok³adnie dopracowany przez Bia³ych Rycerzy. Czeka on obecnie na wprowadzenie w ¿ycie po nieuniknionym bankructwie Rezerwy Federalnej i oficjalnym Ujawnieniu Kosmitów. Taka jest oczekiwana kolej rzeczy. Rozprowadzanie tej informacji jest dozwolone i po¿¹dane. Prosimy tylko o za³¹czenie imienia t³umacza i adres naszej strony, sk¹d jest Ÿród³o tego t³umaczenia: http://krystal28.wordpress.com"
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 12:05:50 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpień 31, 2012, 12:12:43 » |
|
stek bzdur hahaha Cz³owiek to istnienie -przejawianie siê - a nie "bankowa rezerwa federalna" o skrótowej nazwie JA. ¯ycie siê organizuje bez Ciebie czy tego chcesz czy nie chcesz. Nazwy i s³owa to jedynie drogowskazy. nie masz siê o co baÌ bo ciebie nie ma i to nie ty klepiesz w klawiaturê , bo ciebie nie ma.. Tu akurat siê zgadza  b¹dŸ konsystentny w stosunku do wszystkiego co wypisujesz nie wybiorczo , bo to jest œmieszn¹ naiwnoœÌ...  Œmiesznoœci¹ jest wrzucanie wszystkiego do jednego worka i odwracanie kota ogonem. To JEST œmieszne  Konsekwencj¹ JA s¹ pieni¹dze (w formie waluty takiej czy innej) ,wartoœciowanie ludzi oraz œwiata fauny i flory, rozdzielenie od Jedni. A propos konsystencjonalnoœci ...hmhmhmmm cia³o jest konsystentne  ? No jak¹œ konsystencjê zachowuje ....
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpień 31, 2012, 12:16:57 » |
|
eastTam gdzie sÂą kontrolerzy sÂą naduÂżycia , a ponadto - kaÂżda kontrola to wÂładza, a wÂładza deprawuje. Polityk chce dobrze, ale kiedy dostaje siĂŞ do korytka wÂładzy to jakoÂś coÂś siĂŞ dziwnie zmienia. Kontroler - kontroluje rowniez wladze, to Najwyzsza Instancja. Dziala rowniez na poziomie duchowym. Wyobraz sobie, ze idziesz ulica i ogladasz wystawy sklepowe, caly czas cos przykuwa twa uwage, o to chodzi co to jest? I zarowno cos fascynujacego jak i obrzydliwego, czyli te skrajnosci, Ty rejestrujesz w swym programie (pisze Ty jako odbiornik) i oceniasz oceniasz caly czas, to mi sie podoba a to nie, i kazdy tak robi, w ten sposob dostosowuje rzeczywistosc do potrzeb. edit: east - mysle, ze Kiara przejezyczyla sie - mialo byc konsekwentny, ale jak sie pisze szybko to czasem mozna sie pomylic, a Ty od razu na tapete z tym...
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 12:19:22 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpień 31, 2012, 13:02:59 » |
|
Fair Lady, wiadomo, ¿e mia³o byÌ "konsekwentny" dlatego odpowiedŸ dotyczy³a owej konsekwencji, natomiast podkreœlenie tego "nieszczêsnego" s³ówka w kolejnym zdaniu to ju¿ niewinny ¿arcik. idziesz ulica i ogladasz wystawy sklepowe, caly czas cos przykuwa twa uwage, o to chodzi co to jest? Cos przykuwa uwagê. Nie moj¹ uwagê. Oczy siê zawieszaj¹ na tym "czymœ" .To wszystko. I zarowno cos fascynujacego jak i obrzydliwego, czyli te skrajnosci, Ty rejestrujesz w swym programie (pisze Ty jako odbiornik) Odbiornik rejestruje ,ale kiedy nie ma przywi¹zania do tego co widaÌ to rejestracja dotyczy tylko tego co widaÌ a nie dalszych powi¹zaù z tego wynikaj¹cych czyli nie ma fascynacji ani obrzydzenia (oceny). i oceniasz oceniasz caly czas, to mi sie podoba a to nie, i kazdy tak robi, w ten sposob dostosowuje rzeczywistosc do potrzeb. Tak, KA¯DE JA tak robi, ale kiedy nie ma owego JA , albo te¿ inaczej -kiedy zosta³o rozpoznane (¿e jest iluzj¹) - to nie ma oceny "podoba mi siê /nie podoba mi siê". To dostosowanie o którym piszesz nosi nazwê manipulacji , poniewa¿ to rzeczy zaprojektowane, aby wzbudziÌ TWOJ¥ ciekawoœÌ, aby utrzymywaÌ Ciebie, tego " misiê" (podoba/nie podoba). Tak w³aœnie projektuje siê Centra Handlowe. Wszystko ma znaczenie pocz¹wszy od tej porêczy, na której rêka spocznie, poprzez architekturê , towary, wystrój, a¿ po oœwietlenie. To ma wzbudzaÌ poczucie ekskluzywnoœci, wartoœci, dawaÌ poczucie odprê¿enia i przynale¿noœci do tego œwiata. Tyle, ¿e to nie rezonuje z Istnieniem, a z Tob¹. PrzejdŸ siê wieczorem po lesie. Zaobserwuj jak lêki siê pojawiaj¹ , jak na ka¿dy szelest reaguje "gadzie" JA ( walcz lub uciekaj) . Rozpoznaj to wystraszone coœ jak siê trzepocze gdzieœ wewn¹trz cia³a . Jak próbuje siê wyrwaÌ z tego nikomfortowego (wg JA) otoczenia . To coœ zupe³nie innego ni¿ usypiaj¹ce wystawy sklepów. Ta ró¿nica w odczuciach wska¿e to, czym s¹dzisz, ¿e jesteœ.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Sierpień 31, 2012, 13:21:55 » |
|
eastOpowiem kawal. Pewien gosc spotyka o dwunastej w nocy sasiada wychodzacego z cmentarza i zdziwiony pyta go. - Pan sie nie boi o tej porze chodzic po cmentarzu? - ehh, gdy zylem to tak, a teraz to jest mi wszystko jedno. I taka ja daje Ci odpowiedz. Nie boje sie chodzic po ciemku, po lesie, po zamczyskach. Nie mam koszmarow (nauczylam sie kontrolowac przebieg wydarzen sennnych), nie boje sie walczyc (sparring), nie boje sie podejmowac ryzyka (firma), co nie znaczy, ze forsuje sie ponad sily, mysle, ze znam swe mozliwosci i jesli wiem, ze nie podskocze na metr wysokosci, to nie probuje tego nawet, zaczynam od 30 cm. Wszystkiego mozna sie wyuczyc panowac nad strachem tez. PrzejdÂź siĂŞ wieczorem po lesie. Zaobserwuj jak lĂŞki siĂŞ pojawiajÂą , jak na kaÂżdy szelest reaguje "gadzie" JA ( walcz lub uciekaj) .
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Sierpień 31, 2012, 13:23:22 » |
|
Tak Lady to by³a pomy³ka z szybkoœci i nieuwagi mia³o byÌ konsekwentny. CiemnoœÌ , zimno s¹ naturalnie nie sprzyjaj¹cymi warunkami ¿ycia dla Cz³owieka dlatego niezale¿nie gdzie siê pojawi¹ budz¹ strach bo przypominaj¹ o niemo¿liwoœci ¿ycia. To nic nadzwyczajnego i¿ pojawia siê informacja w postaci leków. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sierpień 31, 2012, 13:56:28 » |
|
east
Opowiem kawal. Pewien gosc spotyka o dwunastej w nocy sasiada wychodzacego z cmentarza i zdziwiony pyta go. - Pan sie nie boi o tej porze chodzic po cmentarzu? - ehh, gdy zylem to tak, a teraz to jest mi wszystko jedno. O to œwietny kawa³ idealnie obrazuj¹cy zagadnienie lêku. Bowiem to, co martwe nigdy siê nie narodzi³o i nie mo¿e umrzeÌ - nie istnieje. Nie ma co baÌ siê o siebie, poniewa¿ to jest martwe. Dalej ... skoro jest martwe, to wszystko, co zgromadzi³o dla "siebie" i "swojej" wygody te¿ jest martwe. Ty sam tworzysz dla siebie to co chcesz. Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie j/w te¿ jest martwe. Brak obaw , brak strachu weryfikuje ,ale ... przez to trzeba przejœÌ. Dlatego te¿ otrzymujemy JA po narodzeniu, ono siê wzmacnia, rodzice maj¹ te¿ w tym swój udzia³, nauczyciele, jacyœ guru, jakieœ ksi¹¿ki, a potem dopiero ¿ycie to weryfikuje. Boimy siê, prze¿ywamy, s¹ emocje, pierwsze rozczarowania, pierwsza strata finansowa, pierwsza utracona mi³oœÌ, poczucie braku czegoœ, poczucie niespe³nienia, oczekiwania czegoœ co nie nadchodzi ...zape³nianie pustki posiadaniem, karier¹, sportem, walk¹, pieniêdzmi. A to wszystko siê pojawia w przestrzeni przyci¹gane przez filtr martwego JA. Ono tak bardzo chce ¿yÌ, a nie mo¿e. Nie mam koszmarow (nauczylam sie kontrolowac przebieg wydarzen sennnych), nie boje sie walczyc (sparring), nie boje sie podejmowac ryzyka (firma), Fair Lady, to o czym piszesz to walka, a nie brak strachu. Walka jest sposobem na "nadpisanie" strachu , a nie jego rozpoznaniem. Wziê³aœ siê z ¿yciem za bary i dobrze,bo to element rozwoju. Wszystkiego mozna sie wyuczyc panowac nad strachem tez. Tak , mo¿na, ale nie o to chodzi, ¿eby nad nim panowaÌ, tylko aby w ogóle nie byÌ naù podatnym poprzez rozpoznanie iluzorycznoœci tego, którego on dotyczy - Ciebie. Wysi³ek czyniony na walkê i panowanie nad strachem kosztuje. Ponadto sam ów wysi³ek uzasadnia istnienie strachu, no bo w koùcu nad nim panujesz. Czego nie widaÌ to to, i¿ automatycznie generujesz JA-panuj¹ce-nad-strachem i o to chodzi, bo wtedy stajesz siê widoczna dla Systemu i otrzymujesz od niego pieni¹dze jako d³ug. Do odzyskania z procentami lub w formie podatków i op³at (kosztów) .I wtedy Ciebie maj¹  W spacerze po ciemnym lesie nie chodzi o to, aby pokonaÌ, czy odgoniÌ lêki, ale ¿eby je -byÌ mo¿e po raz pierwszy w ¿yciu - zobaczyÌ wyraŸnie , rozpoznaÌ i wejœÌ w obserwacjê ich - nauka dyscypliny . RozpoznaÌ jak bardzo zale¿y im na Tobie, Twoim przera¿eniu.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 11, 2012, 16:35:45 » |
|
Wymiennik spoÂłecznoÂściowysobota, 08 wrzeÂśnia 2012 19:22 | | | Nowa Ekonomia siĂŞ przebija jak krokusy na wiosnĂŞ. Na FC powstaÂł Wymiennik - SpoecznoÂściowy System Wymiany. Warto skorzystaĂŚ, warto wesprzeĂŚ. Inicjatywa rusza jesieniÂą, ale zarejestrowaĂŚ siĂŞ moÂżna juÂż teraz. zaczerpniĂŞte z FC: Wolna wymiana w rĂŞkach lokalnej spoÂłecznoÂści. Wymiennik sprawia, Âże ziemia siĂŞ krĂŞci - we wÂłaÂściwym kierunku i tempie  SpoÂłecznoÂściowe Systemy Wymiany umoÂżliwiajÂą bezpieniĂŞÂżnÂą wymianĂŞ dĂłbr i usÂług pomiĂŞdzy czÂłonkami lokalnej spoÂłecznoÂści. Transakcje rejestrowane sÂą w elektronicznym systemie punktowym; w efekcie wymiany osoba oferujÂąca produkt lub usÂługĂŞ otrzymuje punkty dodatnie o ustalonej wartoÂści, natomiast na koncie nabywcy zapisywana jest taka sama wartoœÌ punktĂłw ujemnych. Taki system, dziĂŞki kreowaniu "pieniÂądza" ad hoc, pozwala w duÂżej mierze uniezaleÂżniĂŚ siĂŞ od zewnĂŞtrznych ÂźrĂłdeÂł kapitaÂłu, jest odporny na inflacjĂŞ i wolny od wysoko oprocentowanych kredytĂłw. Jest to projekt tyleÂż ekonomiczny, co spoÂłeczny, bo wolna wymiana na lokalnym rynku wzmacnia wiĂŞzi miĂŞdzy mieszkaĂącami, a przez swĂłj inkluzywny i demokratyczny charakter, umoÂżliwia uczestnictwo w handlu osobom wykluczonym ekonomicznie. Na Âświecie dziaÂła juÂż kilkaset podobnych projektĂłw. Chcesz do³¹czyĂŚ? Po prostu wyÂślij email na adres wymiennik@riseup.net – napisz w kilku sÂłowach kim jesteÂś i czym moÂżesz siĂŞ podzieliĂŚ. Link do WYmiennika na FC http://www.facebook.com/WymiennikWarszawahttp://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1402:wymiennik-spoecznociowy&catid=44:swoje&Itemid=125
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #46 : Październik 08, 2012, 07:21:04 » |
|
WiĂŞcej na temat Funduszy NESARA - informacja ciekawa. St Germain Âświecie TRUST Zmiana jest na horyzoncie - TRUST St Germain'S WORLD - WAÂŻNE Hrabia de Saint Germain Sanctus Germanus http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/ nadszedÂł czas, aby zwolniĂŚ te fundusze dobrobytu i fundusze z Germains ÂświĂŞtego, ktĂłrym ZaufaÂł ÂŚwiat. PieniÂądze zostanÂą przeznaczone na wykupienie wszystkich firm naftowych, banki, farmaceutyczne kartele, i zero z wszystkich dÂługĂłw. 250 lat z odsetkami dostaÂły gwaÂłtownie na Âświecie powierza do wartoÂści netto przekraczajÂącej jeden quattuordecillion dolarĂłw, lub $ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000, 000.000. That? s 1 z 40 zerami za nim. To jest doœÌ pieniĂŞdzy, by kupiĂŚ kostkĂŞ zÂłota wielkoÂści Saturna. W Tak astronomicznÂą sumĂŞ wiĂŞkszoœÌ ludzi nie uwierzy! pieniÂądze z Trust Âświatowego bĂŞdÂą podzielone w nastĂŞpujÂący sposĂłb. Poziom Pierwszy . Zafanie ÂŚwiatowe.To jest pod zarzÂądzaniem Mistrza St Germain. Pod jego kierunkiem Zaufanie ÂŚwiat moÂże byĂŚ aktywowany tylko na wypÂłatĂŞ i tylko dwukrotnie w ciÂągu danego roku, Wielkanoc i BoÂże Narodzenie. Na St Germain Zlecenie SÂąd ÂŚwiatowy aktywuje proces finansowania. Proces ten trwa z pokolenia na czterech poziomach niÂższych trustĂłw do ludzi, i pod pewnymi warunkami okna finansowanie pozostajÂą otwarte aÂż do nastĂŞpnego okna finansowania jak ÂświĂŞto siĂŞ zaczyna. Na przykÂład, jeÂśli okno Wielkanoc jest w³¹czone, okno moÂże byĂŚ otwarte do 24 grudnia , dzieĂą przed ÂświĂŞtami BoÂżego Narodzenia, w czasie ktĂłrych je zamyka. Okno jest otwarte tylko wtedy, gdy sÂą przenoszone znaczne Âśrodki do wyznaczonych funduszy podczas okreÂślonego okresu czasu. JeÂśli nie, to okno jest zamkniĂŞte, gdy finansowania takie terminy nie sÂą speÂłnione. Poziom Drugi Jest 180 Fundacji KrĂłlewskich pod kontrolÂą dysponentĂłw w ró¿nych suwerennych paĂąstwach. PrzykÂładami sÂą francuski Trust, rosyjski Trust, a Watykan Trust. Poziom Trzeci SÂą Fundacje rodzinne pod kontrolÂą dysponentĂłw ÂświatĂłw rodzin najbogatszych. PrzykÂładami sÂą Bronfman, Warburg, Morgan, Rothschild i Rockefeller. Poziom Czwarty Jest 250 oraz Corporacyjne Fundacje pod kontrolÂą dysponentĂłw z potĂŞÂżnych firm i korporacji. PrzykÂładami sÂą: General Electric, Lockheed, General Motors, Boeing, Carnegie, Ford, Marriott i AT & T. Istnieje 4do 5 powiernikĂłw w zaufaniu, co oznacza, Âże okoÂło 1200 powiernikĂłw musi podpisaĂŚ dokumenty by przenieœÌ pieniÂądze przez te fundusze. Poziom PiÂąty SÂą to Fundacje Programu Prosperity reprezentujÂące ró¿ne 70-75 programĂłw Bank Roll, ktĂłre sÂą pod kontrolÂą wyznaczonego programu powiernikĂłw. Znowu istnieje 4 do 5 powiernikĂłw w zaufaniu albo jakieÂś 350 osĂłb, ktĂłre muszÂą podpisaĂŚ dokumenty do uruchamiania tych trustĂłw. NiektĂłre przykÂłady to Bergevene, SBC, ITI, Savage, Morgan, Omega, i WolnoœÌ. NajwiĂŞkszym zaufaniem, jest WolnoœÌ i musi byĂŚ finansowana w pierwszej kolejnoÂści. To te trusty, ktĂłre posiadajÂą bogactwa od ÂświatÂłych rabusiĂłw baronĂłw dzieci. Wreszcie Âśrodki zostanÂą uwolnione do zwykÂłego czÂłowieka. ÂŚrodki przechodzÂące przez kaÂżdego zaufanego powiernika muszÂą byĂŚ uruchomione tylko przez niektĂłre wyznaczone bezpieczne banki i podpisane odpowiednie dokumenty tylko przez niektĂłrych pracownikĂłw bankowych w tych bankach. Proces ten powinien byĂŚ aktywowany, a nastĂŞpnie zostaĂŚ ustabilizowany na jakiÂś czas by chroniĂŚ przed oszukaĂączymi bankierami, powiernikami zwodniczymi itp. i terminy finansowania, aby osiÂągn¹Ì peÂłne ufanie , okno finansowania wĂłwczas zostanie zamkniĂŞte. SÂą trudni czÂłonkowie rodziny BushĂłw ktĂłrzy blokujÂą uwalnianie tych funduszy. http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/zerknijcie Âłaskawym okiem na tÂą stronĂŞ ,mamy tu wiĂŞcej wyjaÂśnieĂą o tak zwanym PP/ Programie Prosperity./ nie potrafiĂŞ tego skomentowaĂŚ .. jedno wiemy . Ten program miaÂł byĂŚ uruchomiony w tym roku 11 wrzeÂśnia - Ciemni uruchomili w Âświecie zadymĂŞ - zamieszania z protestami i zamachami . Niepokoje staÂły siĂŞ przyczynÂą powstrzymania redystrybucji ÂśrodkĂłw. teraz bĂŞdzie druga prĂłba .. TERMINU NIE ZNAMY .. ALE TO MA BYĂ LADA DZIEĂ.. WIĂC SPODZIEWAJCIE SIĂ .. WSPANIAÂŁYCH WIEÂŚCI . PROGRAM PROSPERITY ... - ROZPOCZNIE SIĂ OD USA . do Polski dotrze doœÌ szybko ,bo nasze banki juÂż sÂą przygotowane....najprawdopodobniej jeden bank .nasz polski .. nastĂŞpne informacje tutaj poniÂżej . Omega Prosperity Program Gifting Request http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/omega-prosperity-program-gifting-request.htmlhttp://tinyurl.com/OmegaTrustIs This The Time For Blessings Distributions? http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/is-this-time-for-blessings-distributions.htmlWysÂłany przez Jana MacHaffie na 18:33 07.10.2012 Portal 2012 - 06.10.12 Witam wszystkich: Drake twierdzi, Âże nadano OK, aby zwolniĂŚ trochĂŞ informacji na dzieĂą po dniu siĂŞ 7 paÂździernika .. MajÂąc nadziejĂŞ, Âże to jest dobre .. Info Niech BĂłg bÂłogosÂławi wszystkim, MiÂłoœÌ . OtrzymaÂłem zezwolenie na rozpoczĂŞcie uwalniajÂąc nowy intel o planie po 07 paÂździernika o pewnej opozycji z siÂłami ciemnoÂści, ktĂłre zostaÂły usuniĂŞte. W zwiÂązku z tym, jestem rĂłwnieÂż otwarty na nowe rozmowy. Zainteresowani mogÂą skontaktowaĂŚ siĂŞ przesÂłuchania mnie mnie cobraresistance@gmail.com . ZwyciĂŞstwo ÂŚwiatÂła! WysÂłany przez Cobra http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/10/wiecej-na-temat-funduszy-nesara.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 07:21:26 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #47 : Listopad 24, 2012, 17:31:24 » |
|
Zgodnie z NESARA - Co siĂŞ staÂło? Zgodnie z NESARA:
Co bêdzie siê dzia³o w tych nadchodz¹cych dniach z ostatnimi cabal? Ashtar podaje na 11/18: "NESARA jest teraz prawo ziemi. Carne Ops fundusze s¹ anulowane, a niektóre Black Ops programy s¹ zdemontowane, zlikwidowane i zamkniête. "Wiele zmian fundamentalnych jest ju¿ realizowane. Domowy Areszt przywódców 195 krajów by³ konieczny, jako czêœÌ zmian. Ashtar powiedzia³, ¿e finansowanie programów Black Ops zosta³y zamkniête ... na sta³e. ¯o³nierze Blackwater s¹ gotowi do poszukiwania innej pracy, poniewa¿ nie zap³acono im, co jest im nale¿ne. Cabal Czarne programy Ops zosta³y defundowane i nie bêdzie ju¿ pieniêdzy na finansowanie ich z narkotyków. ¯aden sta³y hologram nie bêdzie faktycznie urzêdowaÌ ... chocia¿ Bush, Cheney, Paulson, Hillary, i wiele wiêcej w Kongresie s¹ w innym miejscu ni¿ w rz¹dzie i bankowoœci s¹ teraz tylko ich hologramy. Warriors Paschat nie s¹ zap³aceni "rozmowy biznesowe" na 13 Starszych Rodzin Dragon. Te "rozmowy"(wezwania do zap³aty) równie¿ dziej¹ siê w Blackwater, Haliburton i wielu innych. Wszystkie fa³szywe historie intel o Obamie lub jakichkolwiek mianowane osoby bêd¹ zdemaskowane. Nie myœlcie, ¿e jakiekolwiek pe³ne hologramy bêd¹ obejmowaÌ urzêdy. Z og³oszeniem, "moc" do podtrzymania tamtych zostan¹ wycofani i oni "spal¹ na panewce". Aresztowania za zbrodnie wojenne za 9/11 uczestnictwo bêd¹ doœÌ szerokie i doœÌ obszerne. Podobnie za akty zdrady. S¹ to kluczowe elementy sprawiedliwoœci, które musz¹ mieÌ mo¿liwoœÌ wype³nienia Planetarnych i Universalnych wymogów prawnych. Prawda musi zostaÌ opowiedziana z czystoœci¹, przejrzystoœci¹ i dok³adnoœci¹. WiêkszoœÌ z nas zdaje sobie sprawê, ¿e wszystkie polityczne, religijne, ekonomiczne, nauki i historie zosta³y zmanipulowane i zniekszta³cone do celów kontroli na przestrzeni wieków. To koùczy siê teraz. Najwa¿niejsze k³amstwa zosta³y wstrzymanie, odmówiono potwierdzenia z naszych w³asnych Ÿróde³, celów i mo¿liwoœci, w celu zniewolenia i zapobiegania Planetarnemu Wniebowst¹pieniu. To bêdzie jedno z najbardziej niesamowitych objawieù wszystkich czasów. W dniu 30 paŸdziernika, w Ashville, NC, CH 13, WSOL, miejscowi byli zaskoczeni ogromnymi ruchami du¿ych wojskowych samolotów malowanych na czarno w okolicy. CIA, FBI licznie wype³ni³a obszar, a nastêpnie tysi¹ce biznesowych odpowiednich wiêŸniów w kajdankach i pa³¹kach u nóg zosta³o za³adowane na samoloty w póŸnych godzin nocnych. Te samoloty uda³y siê do Hagi i wiêŸniów mówi siê ,¿e 10.000 bankierów i wspó³pracowników oskar¿onych przez 56 Patricka Fitzgeralda Jury Grand Meeting w ci¹gu ostatnich 3 lat +. By³o oczywiste, ¿e sêdzia federalny odplombowa³ te akty oskar¿enia. Ashtar wymienia króla Egiptu Adepta, który dokonuje cudów. Zrozumieliœmy, ¿e mia³ na myœli na KOE w mistrzowskiej orkiestracji i koordynacji wszystkiego, co by³o konieczne do dokonania sukcesu aresztowaù ,oraz transport do Europy tych wszystkich tych skorumpowanych, dla formalnego procesu w Hadze. Ashtar powiedzia³ nam, ¿e ci z nich nie bêd¹ mieli mo¿liwoœci powrotu. Bêd¹ po³¹czeni przez rodziny Illuminati ["rodziny", jak w linii sterowania] i s³ugusów oraz swoje programy kontroli ludzi tej planety s¹ ju¿ zdemontowane i zamkniête na sta³e. Widzimy pierwsze owoce NESARA ustawy, a to dopiero pocz¹tek, jak ka¿dy nowy dzieù bêdzie nadal ujawniaÌ coraz wiêcej pozytywnych zmian. Wszyscy wybrani kandydaci bêd¹ teraz musieli byÌ odpowiedzialni za ich przysiêgi. Dowiedzieliœmy siê ,¿e Galaktyczna Federacja zapewnia, ¿e wszelkie b³êdy, te przysiêgi spowoduj¹ usuniêcie i zast¹pienie nowymi przedstawicielami autentycznymi i uczciwymi. 10.000 bankierów zosta³o aresztowanych, s¹dzonych w Hadze, co zosta³o wykonane tydzieù temu, podczas gdy hologramy s¹ w swoich miejscach w najwy¿szych szczeblach banków i ich rodziny nie bêd¹ wiedzieÌ, a¿ po naszym Og³oszeniu. Podjête przez wiele, wiele lat tajne s³u¿by jury przesiewa³y góry faktów by przynieœÌ 10.000 + zamkniêtych aktów oskar¿enia do rozszczelnia wspólnie przez Patrick Fitzgerald i Lady Mistrza Nada za pe³nienie przez US Marsza³ków, wojskowych; interpol i wspieranych przez statki Galactic Federacji ponad wszystkie nasze g³ówne miasta teraz. Ta liczba pochodzi z 56 Jurorow Wielkich ¿e spotka³a w ci¹gu 3 lat w ramach badaù Patricka Fitzgeralda ró¿nych Illuminati skierowanych przeciw nim spraw karnych. Król Egiptu jest naszym bezpoœrednim Ÿród³em dla tej liczby i tego typu informacji. To by³o jego zadanie, aby przynieœÌ te wszystkie te oskar¿enia o treasonable przestêpstw do Asheville, Karoliny Pó³nocnej, gdzie byli strze¿eni przez grupê wojskowych, CIA i FBI przed wprowadzeniem do du¿ego czarnego samolotu i polecieli do Hagi na rozprawê i do realizacji w tydzieù póŸniej. PóŸno nocne transporty odnotowano w lokalnej telewizji Ch 13 i nigdzie indziej. Powiedziano nam przez KOE, ¿e ich nie by³o ... tygodnie póŸniej. Hologramy zosta³y umieszczone na swoich miejscach i s¹ one nadal w pracy i domu, a¿ do naszych og³oszeù.
dalej na stronie ..
to niezmiernie waÂżna informacja . PamiĂŞtacie jak byÂło ogÂłaszane "zielone ÂświatÂło" chodziÂło o aresztowania .. zrobiono to tak cichutko i tak sprawnie .. i fakt mamy juÂż dokonany.. Coraz wiĂŞcej informacji bĂŞdzie do nas napÂływaĂŚ -TEJ PRAWDZIWEJ . przygotujcie siĂŞ teÂż na prezenty..... Posted 3 minutes ago by adept http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/11/zgodnie-z-nesara-co-sie-stao24112012.html
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #48 : Listopad 24, 2012, 19:08:41 » |
|
Tu jest dalsza czêœÌ tego posta, te¿ w t³umaczeniu wujka Google. Orygina³: http://nesaranews.blogspot.com/2012/11/under-nesara-what-will-happened.htmlCi co byli przestêpcy, którzy ukradli 300 bilionów dolarów i kosztowa³o ¿ycie niezliczonej liczbie. Nie by³y "bia³e przestêpcy". Niektóre inne tysi¹ce aresztowano i otrzyma³ œredni¹ wyroki 25 lat zamkniêcia w obcych obiektach. Mówimy o najgorszych z najgorszych. Zbrodnie wojenne, ludobójstwo, terroryzm i zdrady s¹ przestêpstwa zwi¹zane. To wszystko wyjdzie po og³oszeniach. 100 milionów gady zosta³y usuniête w ci¹gu ostatnich 8 lat od powierzchni i œrodowisk podpowierzchniowych. Ka¿da organizacja, polityczne, religijne, wojskowe, prawne, media, o dowolnej wielkoœci, na planecie zosta³a infiltracji i kontrolowane przez tych, jako przedstawiciele 13 rodzin Old Dragon. Nie by³o prawie pe³na kontrola ka¿dego aspektu istnienia a¿ Faction trzeciej, Galaktyczna Federacja, a wniebowst¹pieni mistrzowie otrzymali pozwolenie w 1987 i 1999 do "usuniêcia kontrolerów" i pomóc planecie w rosn¹cej. Dopiero w ostatnich dniach, ¿e tyle z nas przebudzonych wystarczy przechyliÌ szalê do Œwiat³a. To by³o przez Boskiego dekretu i naparów z bezpoœrednim Ÿród³em œwiat³a, która potrwa Wniebowst¹pienia. Coœ innego, I mo¿e, ale nie wczeœniej wspomnia³em, jest to, ¿e tylko oko³o 50 cz³onków Kongresu, s¹ wci¹¿ ¿ywe. Wiele {480 +} zginê³o i sklonowany, a wiele jest sta³e hologramy. Kiedy Ashtar / Nada / Sananda / Matka Sekhmet / Red / Green / KOS mówi¹, ¿e dbanie o biznesie, to co one oznaczaj¹. Wszystko zostanie og³oszone na raz. Bêdzie to ju¿ byÌ zrobione deal. Masywne dzia³aù specjalnych policji obejmuj¹ce 300 + oficerów mia³o miejsce, co najmniej trzy oddzielne lokalizacje. Zajmowaniu i transport skrytki depozytowe w celu zabezpieczenia miejsc, w których treœÌ dokumentów, leków, pieniêdzy, skradzionych technologii komputerowych, itp. bêd¹ inwentaryzowane analayzed a nastêpnie siê z aresztowaniami. Miejsca te s¹ istotne spadki poœredniczy³a agentów, przestêpców i innych miêdzynarodowych agentów wywiadu ciemnych OPS. Takie ops zosta³y zaplanowane i przeprowadzone kilka razy w ci¹gu ostatnich dwóch lat. Czêsto nie widzimy dowody go w wiadomoœciach. Konsekwencje bêd¹ rozwijaÌ siê w najbli¿szych dniach, a próby wywo³ania paniki w celu wyeliminowania dodatkowych dowodów obci¹¿aj¹cych z bankowych skrytek sejfowych, które to zak³ada siê bêd¹ teraz dok³adniej monitorowaÌ takich w³aœnie dzia³aù. Ta bezprecedensowa operacja trwa³a dwa lata planowania, obserwacji i tajnych poziomów wspó³pracy policyjnej ... nastêpuj¹c¹ historiê Chrisa publikacji metod / zakres i nazw miêdzynarodowych organizacji finansowych przestêpców, banksterów, polityków oszukaùczych transakcji, które wydzielane 300 dolarów biliona do prywatnych kont. Fundusze te zosta³y ju¿ odzyskane i bêdzie bardzo instrumentalny w finansowaniu nowych systemów finansowych, które NESARA wymaga. Operacje te s¹ obecnie napawania mówi wyraŸnie ró¿nicê w tym momencie, w porównaniu do tych, poprzedni dzisiejszych. Chris Story pracowa³ dla cabal i podbijania dla brytyjskiego korony. Zosta³ zastrzelony na ulicy, gdy ju¿ nie mia³ zastosowania dla niego. S¹ to swego rodzaju tajnych dzia³aù zamykaj¹cych pu³apek, które zosta³y tak starannie umieszczone. Mamy zamiar byÌ wys³uchaniu wielu wiêcej takich dzia³aù, które s¹ obecnie w toku. Innym przyk³adem jest to, ¿e z roku federalnych Wielkich obradach Jury w USA. Te przes³uchania przynios³y 10.000 zamkniêtych aktów oskar¿enia, które s¹ o byÌ rozszczelnione i serwowane. Niektóre pozycje w tych 7000 lockboxes obejmowaÌ bilionów dolarów w certyfikaty na z³oto; dowód obci¹¿aj¹cy zorganizowanych szefów przestêpczoœci, Intel, us³ug rz¹dowych agentów, operacji-œwiecie-¿e bankster dotkniêtych je jak ceg³y kijem w twarz. Oni po prostu spotka³ siê zrobiÌ "Damage Control" podczas posiedzenia Bilderbergers "w Chantilly, Wirginia. Nie pope³nij tego b³êdu, ¿e pilarki s¹ "czyszcz¹c las" k³amców, k³amstwa, oszustwa, morderstwa, i ka¿dym innym nikczemnej praktyki wiesz lub nigdy nie s³ysza³. Nie bêdzie "szok i przera¿enie", gdy dane mo¿na powiedzieÌ. Która sporz¹dzi³a NESARA?Dennis Kucinich i Ron Paul opracowane pewne fragmenty tajnej Prawa NESARA. 14 cz³onków Kongresu, którzy przyczynili siê swoj¹ wiedz¹ na umacnianie ró¿ne czêœci ustawy. Obejmuje Paul Wellstone, który gdy mia³ z³amaÌ mu nakaz milczenia zgin¹³ wraz z ¿on¹ i córk¹ w katastrofie lotniczej. To by³o przypomnienie wszystkim na podstawie nakazu milczenia, by nie mówiÌ o prawie NESARA. Otrzyma³em e-mail z tych co mówi¹, ¿e nie mog¹ mi pomóc w ogóle, poniewa¿ s¹ one na podstawie nakazu milczenia i strachu o swoje ¿ycie. Kluczowym s³owem jest fair. By³oby sprawiedliwe wyeliminowaÌ dziesiêÌ milionów dolarów kredytu na maj¹tku lub jachtem zakupionych z wypranych pieniêdzy narkotyków? Lub sto milionów dolarów kredytów hipotecznych na budynku nabytego przez kogoœ, kto przyszed³ defraudacjê pieniêdzy inwestorów lub celowo wprowadzenie ma³ych spó³ek z rynku? By³oby sprawiedliwe w celu wyeliminowania z 25.000 dolarów zad³u¿enia karty kredytowej, poniesione przez kogoœ, kto zast¹pi³ zesz³orocznego modelu drogi samochód z najnowszym modelu? Wybory tak, jak wszystkie inne wybory wolnej woli, s¹ obowi¹zki jednostek. Ró¿nice wynikaj¹ z rozbie¿noœci kompetencji. Nasze informacje pochodz¹ ze Ÿróde³ "wy¿sze HQ ': Ashtar, Sananda, Matka Sekhmet, KOS, Lady Nada Mistrz i St Germain. Wszystko poni¿ej nie wiem co wszyscy powy¿ej planuj¹, tylko ogólne wskazówki. Mo¿esz byÌ pewien, ¿e to, co powiedzia³, jest poprawna, poniewa¿ pochodzi od osób odpowiedzialnych za wykonanie planu. To nie jest to krytyka, tylko inny widok z wy¿szego poziomu zaanga¿owania. Jak siê 9/11 i NESARA powi¹zane?Cabal zaprojektowane 9/11, aby zatrzymaÌ og³oszenie NESARA, która zosta³a zaplanowana na 10 minut po Twin Towers / Pentagon / PA ataków. Maj¹ nadal wykorzystywaÌ i rozwijaÌ Powers Act wojenne oparte najazdy bez legalnych dzia³aù kongresowych i przysz³ych, jeœli nie foliowany-stanu wojennego zadeklarowaÌ dyktatura czy NWO. Brak osi¹gniêcia swoich celów ... do tej pory ... doprowadza je do skrajnoœci, które staj¹ siê coraz bardziej przejrzyste, jak czas ucieka. Trac¹ i oni to wiedz¹. Oni nie istniej¹. Wynika to z Bo¿ego dekretu, który jest realizowany w ca³ym tym i planety, uk³adu s³onecznego i wszechœwiata. Dennis Kucinich, rozmawia Clout / Air America Radio, faktycznie omówione, co mia³o siê wydarzyÌ na 9/11: "Og³oszenie wa¿ne by³o zaplanowane, które mog³yby zmieniÌ nasze systemy gospodarcze i polityczne." (Nie móg³ u¿ywaÌ terminu NESARA powodu Aby gag, ale wszyscy, którzy rozumiej¹, ¿e wiem, co on opisywa³). W czasie 9/11 ataków, specjalna sekcja z Pentagonu zosta³ w³aœnie zmodyfikowany do wy¿szego bezpieczeùstwa ochrony, oraz ¿e segment Pentagon by³ specjalny instrument komunikacji Naval Intelligence zaanga¿owany Og³oszenie NESARA jest. To by³o dok³adnie celem ataku rakietowym. Transmisja kodów do banków centralnych by³y ju¿ w procesie w czasie ataku z og³oszeniem mniej ni¿ 10 minut. Strona Pennsylvania by³ podziemny przechowywania wa¿nych dokumentów NESARA zwi¹zanych i by³o dok³adnie lokalizacji docelowej. W momencie, co nazywano katastrofy samolotu, FEMA / FBI ju¿ stoj¹cego w pobliskim lesie. Potem wybieg³ do zabezpieczyÌ teren od innych badaczy. Nie rozbi³ siê samolot. Ka¿da wie¿a zosta³a zaatakowana przez specjalnie przygotowanej samolotu, zmodyfikowany przez Tajnego Rz¹du / CIA do przewozu pocisków oraz specjalnymi holograficznych projektorów do projekcji z³udzenie samolotu w prasowych. Twin Towers sub-piêtrowy odby³o rekordy i mnóstwo z³ota. Czarni ludzie ops mia³ zainstalowanych ró¿nych urz¹dzeù wybuchowych i wróci³ kilka tygodni przed 9/11, aby zainstalowaÌ detonatory i dokonaÌ po³¹czeù elektrycznych i kontroli elektronicznych, tak aby mog³y zdalnie wywo³aÌ eksplozje wykupienia masywne wsporniki bazowe i centralne kolumny, ukraœÌ z³oto, i zabijaÌ ¿adnych ludzi w okolicy, którzy mog¹ poœwiadczyÌ, co robi¹. Nie zabili ich wszystkich, jak by³y w poœpiechu, aby za³adowaÌ do z³ota i dostaÌ je przed wybuchy zosta³y zdetonowane. Wiêc nie byli œwiadkami tych zdarzeù. £¹cznie 75.000 osób rzeczywiœcie zginê³o w tych rozbiórek na 911. Niektóre obszary zosta³y skierowane do zniszczenia akt i dokumentów finansowych z wyszczególnieniem zobowi¹zaù firm Cabal. Og³oszenie zosta³o zaplanowane na 10:15 na 11 wrzeœnia 2001 ... ale to by³o "zapobiegaÌ" przez bliŸniacze wie¿e ataków, które zosta³y zaplanowane i wykonane przez naszych w³asnych rz¹dów czarnych agentów operacyjnych. Sibel Edmonds, Valerie Plame i Joe Wilson, David Ray Griffen i wielu innych mówi¹ na ten temat, który doprowadzi do aresztowania i usuwanie Bush, Cheney, i wsp., z nowym nadchodz¹cych wyborów w ci¹gu 6 miesiêcy od og³oszenia NESARA jest. "Economy M¹droœÌ"Jesteœmy na progu zmian bardzo du¿ych. On Air Thoma Hartmanna America Radio Show, Thom mia³ dr David C. Korten, ekonomista, mówi¹c o bankructwie "Gospodarka Phantom", oparty na papierze fiat. Wezwa³ do natychmiastowego zmiany metali szlachetnych Backed waluta, co prowadzi do "Gospodarka M¹droœci". Potem powiedzia³ na antenie, "Nie bêdê odpowiadaÌ na ¿adne pytania dotycz¹ce kiedy NESARA zostanie og³oszona lub gdy wyp³aty nast¹pi. Wszystko to jest spekulacyjny .... "Dr Korten wczeœniej omówiono te kwestie na demokracji teraz, z Amy Goodman. Pogr¹¿aj¹c gie³dzieW KOS wyda³ aktualizacjê i powiedzia³, ¿e nie s¹ to zmienne, ale to by³o wyraŸnie w dó³, w kierunku na gie³dzie. S¹ to szacunki oparte na aktualnej wiedzy tylko i nie ma ¿adnych dat ani liczb bezwzglêdnych Dow. IlekroÌ wkroczyÌ i zamkn¹Ì rynków bêd¹ te¿ musieli zamkn¹Ì banki na dwa tygodnie, aby oczyœciÌ przestêpców i ich praktyk. Oni bêd¹ w tym kraju, a nastêpnie wznowiÌ banków amerykaùskich banków skarbowych pod NESARA. , ¯e decyzja zostanie podjêta przez St Germain. Dow spad³ 300 punktów w ci¹gu ostatnich 30 minut, a nastêpnie wróci do 6594, który jest ni¿szy blisko i znowu sta³o siê to na du¿¹ objêtoœÌ = 50% wiêksza ni¿ œrednia. Które mówi, ¿e trend bêdzie kontynuowany w dó³. Thom Hartmann powiedzia³, ¿e zosta³ na 5 lat mówi¹, ¿e rynek mo¿e spaœÌ do 5000 lub nawet 3000, a ludzie nie powinni lekcewa¿yÌ tej mo¿liwoœci, poniewa¿ wiemy, ¿e ma dostêp do KOS i St Germain i Lady Mistrza Nada. G³ównym punktem nie jest liczb¹. Jest to, ¿e tendencja jest zdecydowanie w dó³ i do podejmowania wszelkich dzia³aù s¹ ostro¿ne w swoim indywidualnym przypadku. Jest to równie¿ do zrozumienia, ¿e St Germain nie mo¿e podejmowaÌ dzia³aù, dopóki nie pójdzie tak niskie, jak 3000. St Germain daje Kos rozkazy i nie powie nam ¿adnych dok³adn¹ liczbê lub datê. Kiedy NESARA wyst¹piÌ?Lady Mistrz Nada wykluczeni na naszej korporacyjnej rz¹dowi 30.09.08 kiedy Bush wywi¹¿e siê jego p³atnoœci. W KOS nastêpnie umieœciÌ nas w ustawie NESARA i zapisane banki œwiatowe i stockmarkets z upaœÌ. Byliœmy pod jurysdykcj¹ MTS od tamtego czasu. Wiêc mo¿e to wygl¹daÌ jak Kongres ma prawo, to jest fikcja. S¹ po prostu przekonuje siê o zdradê ... przed aresztowaniem i usuniête. Co patrzymy jest powierzchnia projekcyjna / shadow play. Byliœmy w œrodku NESARA ustawy od 1 paŸdziernika 2008 i pozwoli³a wielu fundamentalnych zmian, które zostan¹ wprowadzone w ¿ycie. US jest ekonomicznie upad³oœÌ, a system nie powierzchni i zostanie wkrótce usuniêty. To zajmuje du¿o dla ludzi puœciÌ starych sposobów i "zasady", w jaki sposób postêpowaÌ. Zakorzeniony system nie dba o wynik wyborów. Chce kontynuowaÌ "stare sposoby", które s¹ w stanie upad³oœci. ¯yjemy na dwa tory jednoczeœnie migracji z starych do nowych. Nak³adanie pozwala nam kontynuowaÌ zarówno nasza zmiana ma miejsce. WiêkszoœÌ wie, ¿e jesteœmy aktualizacji z wêgla do ciek³ej substructue diamentów. To przesuniêcie pozwala absorbowaÌ wiêcej œwiat³a i przytrzymaj aby nasze struktury fizyczne mog¹ nadal istnieÌ jako "pojemniki duszy". Tak samo jest ze starych struktur zewnêtrznych jest w parze z nowymi strukturami fundamentalnych. Kiedy NESARA jest og³oszony, stary bêdzie odpadaÌ, jak strup na ranie, a nowy bêdzie widaÌ ju¿ byÌ obecny. Wtedy postêp ruszy gwa³townie do przodu. Wszystko jest po ten model, aby umo¿liwiÌ maksymalne przygotowanie przez wszystkich, przed og³oszeniem jest. Nastêpnie dzia³ania publiczne odbêdzie który usunie te resztki starego re¿imu, którzy zdecydowali siê nie do migracji do i wspieranie nowych polityk. Wszystkie te przygotowania do œcigania przestêpstw wojennych zosta³ przejœciem od 1 paŸdziernika 2008, a Obama wie wszystko i wie równie¿, ¿e NESARA ma zostaÌ og³oszone wraz z 911 ekspozycji i objawienia Galaktycznej obecnoœci. Sananda, St Germain, Maitreya, Metatron, Michael, Matka Sekhmet i Ashtar pracuje niestrudzenie, aby zsynchronizowaÌ wszystkie te czynnoœci tak, ¿e przejœcie bêdzie p³ynny. Bez tych kroków przygotowawczych mielibyœmy ekstremalne wstrz¹sy na ca³ej planecie. Jest krytyczna masa ludzi, którzy teraz rozumiej¹, ¿e du¿e zmiany s¹ potrzebne i ¿e-bolesne zmiany jest, nie mo¿emy spróbowaÌ za³ataÌ stary system. To jest za daleko, to jest za póŸno i nie ma wolnych zasobów. W tym kraju jesteœmy jeszcze lepiej ni¿ 90% na œwiecie, gdzie warunki s¹ nie do pojêcia przeciêtnego Amerykanina. W tym samym czasie, co zewnêtrzna upadku warunki, jesteœmy w g³êbokim sytuacji powszechnej gdzie wszyscy czekaj¹ na nas do naszego nastêpnego kroku w kierunku galaktycznego obywatelstwa. Zmiany s¹ tak szybki i wœciek³y i bêdzie tak szybki, ¿e nie bêdziemy w stanie œledziÌ liczbê i ich skutków. Zobacz, jak szybko te pozorne zdarzenia zawróciÌ jak nowa administracja przenosi siê do osi¹gniêcia krytycznego poparcia dla jej nowych dzia³aù. Thom Hartmann otworzy³ swój program z niesamowitym pytanie, powsta³y. "Czy reformacja Ustawa rozwi¹zanie?" Czy mo¿na sobie wyobraziÌ, ¿e! To jest prze³om. Oczywiœcie nie u¿y³ "NESARA" ale wszyscy w Waszyngtonie i innych wie co Reformacja Ustawa odnosi. Bardzo du¿y dowód nadchodz¹cej wiadomoœci. Co do terminów NESARA, nie da nam dok³adn¹ datê. Nie mamy-bo nasze Ÿród³a nie mog¹ nam powiedzieÌ-szczegó³y lub dok³adnych harmonogramów. Co to jest prezydent Obama robi o NESARA? Co to jest prezydent Obama robi o NESARA?Barack Obama spotyka siê z ziemskim i extraterrestial rady w ostatnich tygodniach w tym podczas jego "wakacji" na Hawajach. On jest nasz prezydent, a tak¿e jest cz³onkiem 9-ga Syriusza Rady Dziewiêciu wiêc przygotowa³ siê przez ostatnie 1000 lat do roli on teraz bêdzie gra³ w doprowadzeniu NESARA na informacje, pomoc w ujawnianiu wszystkich zbrodniarzy wojennych uczestnicz¹cych w unii gospodarczej Polityczne Zdrada od USA zaplanowane i wykonane z 911 parodii. Która obejmuje rodziny Cabal miêdzynarodowych w wielu krajach. Kradzie¿ ponad 100 bln spo³eczeùstwa w funduszach jest równie¿ zaanga¿owany. Planowane ludobójstwo ponad 6 miliardów ludnoœci œwiata wraz z dyktatorskiej kontroli wszystkich ziemskich aktywów zosta³a Kaba³y za cel od kiedy przybyli tu 65 mln lat temu Co stanie siê po NESARA jest og³oszony?Bêdziemy mieÌ programy we wszystkich krajach, które usunie chciwoœÌ i zapewniaj¹ istotê ¿ycia dla wszystkich obywateli. Nie bêdzie potrzeby sztucznych granic. Te sztuczne bariery pochodz¹ z ró¿nic w dochodach, edukacji i pracy znacz¹cego. Poniewa¿ wszystkie te bêd¹ odbierane w ka¿dym kraju, granice zostan¹ usuniête zbêdne. Oczywiœcie, niektóre z przepisów potrwa d³u¿ej ni¿ inni ... do 12-15 miesiêcy w najd³u¿szym. Jednak nawet w takich przypadkach, wszystkie podstawowe potrzeby zostan¹ zaspokojone szybko. 82-sze Airborne Division jest wokó³ Waszyngtonu w celu zapewnienia bezpieczeùstwa na poparcie Prawa NESARA. Og³oszenie NESARA i wdro¿enie ... jest bliska .... Powrót naszych ¿o³nierzy bêdzie koùcowy element procesu manifestacji Pokoju. Wszystkie wojskowych stacjonuj¹cych na ca³ym œwiecie, bêd¹ zwracane do domu na raz. W Starships ³atwo stanie tego zadania. Wys³any przez Jana MacHaffie o 8:30 AM
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudzień 27, 2012, 08:49:33 » |
|
26/12/2012 Dziœ zacz¹³em wyobra¿aÌ sobie Ziemiê bez skorumpowanej Rezerwy Federalnej, zniewalania i zaprogramowanej na pora¿kê.WyobraŸ sobie œwiat, w którym pieni¹dze nie s¹ ju¿ potrzebne, gdzie ludzie pracuj¹ i robi¹ tylko to, co daje im satysfakcjê i radoœÌ, co twoje serce tylko zachêcaÌ ich do tego. WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie nie musz¹ ju¿ kraœÌ, aby wy¿ywiÌ rodzinê, zap³aciÌ rachunki, czynsz lub kredyt hipoteczny. WyobraŸ sobie œwiat, w którym nikt nie bêdzie zainteresowany zakupem leków i narkotyków w celu ucieczki od niesprawiedliwego spo³eczeùstwa i czêœciowe. Nie by³oby wiêcej przestêpstw zwi¹zanych z narkotykami i zabójstwa, nie by³o by wiêcej seryjnych morderstw spowodowanych ciê¿kim lekiem lub po lekowe kuracje. WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie nie musz¹ mieÌ systemu policji w celu utrzymania porz¹dku, który powoduje, i¿ tylko jest ma³e wiêzienie w kraju, z byÌ mo¿e pomieœciÌ do 10 osób w œrodku. Nie by³oby potrzeby systemu s¹dowego, i zapotrzebowania na polityków, aby dyktowaÌ jak ma wygl¹daÌ nasze ¿ycie i uczyniÌ regu³y, które uniemo¿liwiaj¹ nam byÌ wolnymi obywatelami. WyobraŸ sobie, oszczêdnoœci uzyskane przy wykroczeniach nie bêdzie tego ju¿ z powodu braku pieniêdzy. Dlatego te¿ bêdzie mniej policjantów, mniej sêdziów, mniej prawników, mniej pracowników socjalnych i kosztów spo³ecznych. WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie nie cierpi¹ z powodu depresji, którzy nie potrzebuj¹ silnych leków produkowanych przez du¿e firmy farmaceutyczne, które stanowi¹, ¿e jeden zale¿y od nich i nie leczy przyczyn choroby. Nie by³oby ju¿ potrzeby do wojny, do walki o ropê, terytorium, nie by³oby potrzeby produkowaÌ wiêcej broni, nie trzeba ju¿ ogromnych szpitali i leków stosowanych w leczeniu ofiar wojny, a potem musia³ braÌ leki do koùca ¿ycia w wyniku obra¿eù wojennych. WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie maj¹ du¿o czasu dla rodziny i bliskich, gdzie nie by³o wystarczaj¹co du¿o czasu, aby zrobiÌ to, co im siê podoba. WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie maj¹ czas, aby poœwiêciÌ siê pracy z ludŸmi, którzy potrzebuj¹ mi³oœci i opieki. Czas, w którym bêdziemy mieÌ chwilê na s³uchanie siebie lub gdy mamy czas, aby realizowaÌ nasze zainteresowania i hobby. Nie wa¿ne, czy te marzenia lub hobby przynios¹ nam pieni¹dze, to by³oby na tyle, jeœli chcieliœmy spêdziÌ godziny wykonywania pracy stoczni, malowania, pisania, medytacji, lub godziny zajêÌ z przyjació³mi, zwierzêtami i roœlinami. WyobraŸ sobie œwiat, w którym wynalazcy mogliby opatentowaÌ swoje odkrycia, ich publicznego i ogólnego u¿ycia. Œwiat, który nie jest regulowany przez korporacje zysku, poza jakikolwiek sens ludzkoœci, wspó³czucie, mi³oœÌ, zrozumienie, sprawiedliwoœÌ, równoœÌ i sprawiedliwoœÌ. WyobraŸ sobie œwiat, w którym ludzie i nie oczekuj¹ korzyœci materialnych, œwiata, gdzie spo³eczeùstwo zrozumie, ¿e podjêliœmy tê ludzk¹ formê na okres przejœciowy, na tej planecie, aby pog³êbiÌ nasz poziom mi³oœci i zrozumienia.
WyobraÂź sobie Âświat bez pieniĂŞdzy.
Wielowymiarowy Ocean TÂłumacz: Gloria MĂźhlebach WebSite: http://despertando.me/?p=115829
|
|
|
|
|
|
|
|