Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 23, 2025, 02:38:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesja channelingu z LucynÂą ÂŁobos z CHICAGO z 6 listopada 2011r.  (Przeczytany 4896 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Aras188
Gość
« : Listopad 12, 2011, 13:37:13 »

Sesja channelingu z LucynÂą ÂŁobos z CHICAGO z 6 listopada 2011r.

http://www.misja-giza.com/joomla_1.5.15/
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 18:03:32 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Baltazar
Gość
« Odpowiedz #1 : Listopad 14, 2011, 11:13:54 »

CytujĂŞ co Enki powiedziaÂł:

Dlaczego, dlaczego nie jest ujĂŞta transformacja? MoÂże pod innÂą postaciÂą jest to przekazywane, rozwĂłj duchowy – o! - to otrzymanie tego „fioletowego ÂświatÂła”do kaÂżdej komĂłrki organizmu. SÂą teÂż tacy, ktĂłrzy tak to mĂłwiÂą. A takÂże religia bĂŞdzie mocno zagÂłuszaĂŚ to sÂłowo „transformacja”, bo transformacja niesie za sobÂą najwaÂżniejszÂą rzecz – doskonalenie umysÂłu. I potem, kiedy wasze umysÂły zacznÂą siĂŞ rozwijaĂŚ, to wielu innych duÂżo na tym straci, bo juÂż nie bĂŞdÂą mogli was ogÂłupiaĂŚ, tak jak ogÂłupiajÂą was dotychczas. SÂłucham.

SÂłyszaÂłem, sÂłyszaÂłem – fioletowego ÂświatÂła! Co teÂż jeszcze istoty ludzkie nie wymyÂślÂą? SÂłucham.

Dlaczego Enki mi zarzuca, Âże wymyÂśliÂłem fioletowego ÂświatÂła ? Oto dowĂłd na fioletowe ÂświatÂło z piramidy Chichen Itza.

http://wolnemedia.net/nauka/tajemniczy-slup-swiatla-nad-piramida-chichen-itza/
Kiara
Gość
« Odpowiedz #2 : Listopad 14, 2011, 12:29:54 »

Barwa fioletowa istnieje co do tego nikt chyba nie ma wÂątpliwoÂści. Zatem  zaÂświecenie fioletowym ÂświatÂłem z gĂłry do doÂłu jest absolutnie moÂżliwe w odwrotnÂą stronĂŞ rĂłwnieÂż.

Ale... czy jest normalnoÂściÂą w naszym Âświecie oglÂądanie czegoÂś przez pryzmat fioletowego koloru?
Czy zobaczymy wĂłwczas prawdziwy naturalny obraz?

Do czego jest uÂżywany fiolet i ultrafiolet?
Czy najbardziej czystÂą i ÂświetlistÂą barwa do ktĂłrej ideaÂłu darzymy jest wÂłaÂśnie fiolet?

Jakie zjawiska powoduje mĂłzg naÂświetlany fioletowym ÂświatÂłem?

Czy ogieĂą , jego najwiĂŞksza i najbardziej czysta wibracja to fiolet?

Gdyby fiolet miaÂł zdominowaĂŚ ziemiĂŞ to wszystkie kolory miaÂły by jego odcieĂą, a czy majÂą takom?

Czy czysty brylant , diament sÂą fioletowe?
Fiolet to tylko jedna z barw o okreÂślonej wibracji nie najwyÂższej , upieranie siĂŞ przy tym iÂż najwaÂżniejsza dla nas jest chyba naiwnym aktem wiedzy.Bowiem Âżadna z barw nie moÂże zdominowaĂŚ spektrum oglÂądu  przez niÂą Âżycia.

Najbardziej czysty i piĂŞkny ogieĂą Âżycia o najwyÂższej wibracji nie jest fioletowy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2011, 22:46:11 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Listopad 14, 2011, 20:31:33 »

Cytat: Laguna
Darku dlaczego przeniosles ten moj post tutaj ?

JuÂż naprawiÂłem.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #4 : Listopad 14, 2011, 21:25:39 »

I tu zgadzam siê z Kiar¹ . Fiolet nie jest dla nas tu i teraz . Wed³ug mnie owszem jest wa¿ny w naszym ¿yciu , pomocny w d¹¿eniu do tego co ma nast¹piÌ po ¿yciu w tym wymiarze czasu i przestrzeni ale jest tylko jedn¹ z barw uzupe³niaj¹cych ca³oœÌ , bez wspó³istnienia z innymi mo¿e nieœÌ równie¿ zagro¿enie .
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: