Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 15, 2025, 03:51:10

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: OgÂłoszenie  (Przeczytany 7919 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Astre
Gość
« : Maj 27, 2012, 17:27:56 »

PoszukujĂŞ kogoÂś, kto za odpÂłatnoÂściÂą przetÂłumaczy i wklei napisy PL do wywiadu Kerry Cassidy z Ashayane Deane.

Infos na PW.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 07, 2012, 19:45:14 »

Spróbuj porozmawiaÌ z >redmulucem<. On zajmuje siê takimi rzeczami, choÌ jest bardzo zapracowany to mo¿e uda mu siê znaleŸÌ troszkê czasu, tym bardziej, ¿e zaintrygowaliœmy go Annunakami >> to mo¿e przychyli siê do wspó³pracy. Uœmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #2 : Lipiec 11, 2012, 09:04:32 »

ZobaczĂŞ materiaÂł, jednak wstĂŞpnie to jakiÂś maraton i masa pracy...

Moja wstĂŞpna ocena. Nie zajmiemy siĂŞ raczej tym materiaÂłem, nie pracujemy tym poziomem informacji.
WiarygodnoœÌ ca³ego Projektu Camelot jest w¹tpliwa, poziom informacji bardzo p³ytki w porównaniu do tego czym obecnie siê zajmujemy. To nie s¹ wiarygodne informacje które nam pomog¹...i wiemy ju¿ co mamy robiÌ bo trafiliœmy ju¿ w dziesi¹tkê...i do w³aœciwej tarczy. Skupiamy siê tylko i wy³¹cznie na Eve Lorgen, Bartleyu i Lindzie Moulton Howe...i parê innych osób. Jedyn¹ osob¹ cenn¹ jak¹ uda³o nam siê poznaÌ przez camelot to Duncan Ofinioan.

Co do tej kobiety...Anny Hayes - obecnie Ashayana Deane

trochĂŞ jej "rewelacji"

-nasze SÂłoĂące obecnie umiera Szok - bĂŞdzie aktywne jeszcze 200 lat

-przez te 200 lat bĂŞdÂą aktywowane i przeksztaÂłcone w tym celu Gwiezdne wrota, Âżeby daĂŚ nam szanse na ewakuacjĂŞ, zanim nasz system zostanie przejĂŞty...

-nasza planeta zrobi reset za 200 lat i zacznie od nowa, aby ocaliĂŚ siebie od przejĂŞcia  przez tzw. upadajÂące pasoÂżytnicze  systemy

- ziemia stanowiÂła tzw. "genetyczny szpital" dla upadajÂących ras, z ktĂłrymi nasi przodkowie dzielili siĂŞ DNA

Wg mnie to dezinformacja...brednie i urojenia...celowe lub nie, szkoda czasu...bo to kompromitacja caÂłkowita projektu camelot.
Wg materia³ów uzyskanych od Eve...to skrajnie umoczona osoba pod wp³ywem pewnych istot typu gadziego, spe³nia wszelkie standardy dezinformacji wp³ywów MILAB. Trzymajcie siê od niej z daleka.

To nie pierwszy jej numer Anna Hayes zakÂładaÂła wczeÂśniej sekty w 2002 miaÂła swojÂą ÂświÂątyniĂŞ Azurytu w Sarasota, Floryda
gdzie doszÂło do przekrĂŞtĂłw finansowych.  WyruszyÂła siĂŞ do Anglii –z kilkoma czÂłonkami sekty ktĂłrzy ja znali po czym likwidowaÂła toÂżsamoœÌ Anny Hayes i teraz spĂŞdza swĂłj czas podró¿ujÂąc miĂŞdzy USA a AngliÂą dajÂąc wykÂłady i sprzedajÂąc swoje produkty i ideologii za wygĂłrowanÂą cenĂŞ. Wykorzystuje zwolennikĂłw Melchizedeka by zyskaĂŚ pieniÂądze aby potem zarobiĂŚ wiĂŞcej pieniĂŞdzy.

http://www.maar.us/anna_hayes.html

Sprawdzajcie wszystkich bardzo dokÂładnie, powoli zaczynam rozumieĂŚ jak to funkcjonuje, ci ktĂłrzy docierajÂą do prawdy...majÂą powaÂżne kÂłopoty, ludzie umierajÂą po wywiadach z Eve...chcecie to bawcie siĂŞ z kolenym chanelerem New Age. Ja wam radzĂŞ trzymajcie siĂŞ z daleka.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 09:06:31 wysłane przez redmuluc » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #3 : Lipiec 11, 2012, 11:54:26 »

[quote]Changes ideology to suit self interests [/quote] x2  Szok

Z cyt. linku podanego powyzej przez redmuluc.

Nic dodac nic ujac.

//Jakos kregi S. Hawkinsa nie dzialaja na moje zmysly, intuicja kobieca mowi "sciemka"UÂśmiech//
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 11, 2012, 17:26:44 »

Cytat: redmuluc
WiarygodnoœÌ ca³ego Projektu Camelot ...

ByĂŚ moÂże, ale ten wywiad - tak przynajmniej mnie siĂŞ wydaje, nie ma nic wspĂłlnego z Projektem Camelot, poza tym, Âże dla niego i przez niego jest publikowany.

Co do jej osoby nie zabieram gÂłosu, bo jej nie znam. MoÂże ktoÂś potÂłumaczy te materiaÂły, ktĂłre zapodaÂł >redmuluc<?
Jak do tej pory, materiaÂły w ktĂłrych opisuje mechanizmy dziaÂłajÂące i wykorzystywane przeciw nam sÂą najprzystĂŞpniej opisane. RĂłwnieÂż sposoby wydostania siĂŞ spod ich wpÂływu. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 17:53:21 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #5 : Lipiec 11, 2012, 17:58:48 »

nie znam tych nazwisk.

Ale zastanawia mnie zawsze ³atwoœÌ, z jak¹ ludzie
przyjmujÂą pewne jĂŞzykowe uogĂłlnienia (prowadzÂące zawsze do manipulacji,
poprzez fakt schematycznego myÂślenia - czyli bezmyÂślnoÂści w znaczeniu pejoratywnym).

np takie pejoratywne zafarbienia "kolejny chaneler New Age".
Co to mĂłwi? ..ze ktoÂś kocha dawe Age, stare Age, czasy ukochanej inkwizycji,
tepienia innych kultur.. moze nawet stanu wojennego.
PomyÂślcie o tym.

Bo bo bez obrazy i przy szacunku - ale redmuluca juÂż teÂż nieÂźle obsiedli.

..i tu jest miejsce na obrazek..
(ale potrzeba serwera bez ceregieli logowaĂą)
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #6 : Lipiec 11, 2012, 18:09:03 »

ByĂŚ moÂże, ale ten wywiad - tak przynajmniej mnie siĂŞ wydaje, nie ma nic wspĂłlnego z Projektem Camelot, poza tym, Âże dla niego i przez niego jest publikowany.
Ich poczynania obserwujĂŞ od dÂłuÂższego czasu, ostatnio promujÂą jedynie dezinformacyjne, skompromitowane "ikony" Poziom ich informacji jest ÂżenujÂąco niski. PrzykÂład ewidentnego oszusta i kÂłamcy to Bill Wood czÂłowieka ktĂłry podaje siĂŞ za komandosa Seals, zostaÂł zidentyfikowany jako agent...maÂło tego opowiada o operacjach ktĂłre przeprowadza siĂŞ zupeÂłnie inaczej. Drugi oszust Goerge Green fantasta jeszcze lepszy od ÂŁobos..Richard Hoagland...bajkopisarz ...spece bajkopisarze od ekonomi. tego jest zbyt wiele.

Co do jej osoby nie zabieram gÂłosu, bo jej nie znam. MoÂże ktoÂś potÂłumaczy te materiaÂły, ktĂłre zapodaÂł >redmuluc<?
Jak do tej pory, materiaÂły w ktĂłrych opisuje mechanizmy dziaÂłajÂące i wykorzystywane przeciw nam sÂą najprzystĂŞpniej opisane. RĂłwnieÂż sposoby wydostania siĂŞ spod ich wpÂływu. DuÂży uÂśmiech

Brednie do kwadratu, kobieta nie wie nic sensownego typowa przywĂłdczyni kultĂłw New Age. To samo bredzi Joanna Rajska. Darujcie jÂą sobie.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #7 : Lipiec 11, 2012, 20:13:09 »

MoÂże ktoÂś potÂłumaczy te materiaÂły, ktĂłre zapodaÂł >redmuluc<?

Fajnie wyslugiwac sie nie swoja reka.
A moze KTOS przetlumaczy MOJE materialy, ktore wstawilam na watku o Templas --- czyzby tylko jezyk angielski byl Dominujacym???

A myslalam, ze Wrocus & Co. szprechac umieja!
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 20:17:04 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: