ZobaczĂŞ materiaÂł, jednak wstĂŞpnie to jakiÂś maraton i masa pracy...
Moja wstĂŞpna ocena. Nie zajmiemy siĂŞ raczej tym materiaÂłem, nie pracujemy tym poziomem informacji.
WiarygodnoœÌ ca³ego Projektu Camelot jest w¹tpliwa, poziom informacji bardzo p³ytki w porównaniu do tego czym obecnie siê zajmujemy. To nie s¹ wiarygodne informacje które nam pomog¹...i wiemy ju¿ co mamy robiÌ bo trafiliœmy ju¿ w dziesi¹tkê...i do w³aœciwej tarczy. Skupiamy siê tylko i wy³¹cznie na Eve Lorgen, Bartleyu i Lindzie Moulton Howe...i parê innych osób. Jedyn¹ osob¹ cenn¹ jak¹ uda³o nam siê poznaÌ przez camelot to Duncan Ofinioan.
Co do tej kobiety...Anny Hayes - obecnie Ashayana Deane
trochĂŞ jej "rewelacji"
-nasze SÂłoĂące obecnie umiera

- bĂŞdzie aktywne jeszcze 200 lat
-przez te 200 lat bĂŞdÂą aktywowane i przeksztaÂłcone w tym celu Gwiezdne wrota, Âżeby daĂŚ nam szanse na ewakuacjĂŞ, zanim nasz system zostanie przejĂŞty...
-nasza planeta zrobi reset za 200 lat i zacznie od nowa, aby ocaliĂŚ siebie od przejĂŞcia przez tzw. upadajÂące pasoÂżytnicze systemy
- ziemia stanowiÂła tzw. "genetyczny szpital" dla upadajÂących ras, z ktĂłrymi nasi przodkowie dzielili siĂŞ DNAWg mnie to dezinformacja...brednie i urojenia...celowe lub nie, szkoda czasu...bo to kompromitacja caÂłkowita projektu camelot.
Wg materia³ów uzyskanych od Eve...to skrajnie umoczona osoba pod wp³ywem pewnych istot typu gadziego, spe³nia wszelkie standardy dezinformacji wp³ywów MILAB. Trzymajcie siê od niej z daleka.
To nie pierwszy jej numer Anna Hayes zakÂładaÂła wczeÂśniej sekty w 2002 miaÂła swojÂą ÂświÂątyniĂŞ Azurytu w Sarasota, Floryda
gdzie doszÂło do przekrĂŞtĂłw finansowych. WyruszyÂła siĂŞ do Anglii –z kilkoma czÂłonkami sekty ktĂłrzy ja znali po czym likwidowaÂła toÂżsamoœÌ Anny Hayes i teraz spĂŞdza swĂłj czas podró¿ujÂąc miĂŞdzy USA a AngliÂą dajÂąc wykÂłady i sprzedajÂąc swoje produkty i ideologii za wygĂłrowanÂą cenĂŞ. Wykorzystuje zwolennikĂłw Melchizedeka by zyskaĂŚ pieniÂądze aby potem zarobiĂŚ wiĂŞcej pieniĂŞdzy.
http://www.maar.us/anna_hayes.htmlSprawdzajcie wszystkich bardzo dokÂładnie, powoli zaczynam rozumieĂŚ jak to funkcjonuje, ci ktĂłrzy docierajÂą do prawdy...majÂą powaÂżne kÂłopoty, ludzie umierajÂą po wywiadach z Eve...chcecie to bawcie siĂŞ z kolenym chanelerem New Age. Ja wam radzĂŞ trzymajcie siĂŞ z daleka.