Odpowiedz, bo gdy Ty spisz to ja czuwam. Nie wszyscy podlegamy tym samy rytmom (cyklom), nie dla kazdego doba ma 24 godziny itd. Wiem to, bo uczestnicze osobiscie w tym eksperymencie. Gdy czas jest zatrzymany jest wokolo ciemnosc, jasnosc nie moze sie przebic, nie dzialaja urzadzenia nawigacyjne (magnetyczne). Nie zalezy mi, czy uwierzysz w to, czy nie.
Idê o zak³ad, ¿e podczas doby znalaz³by siê taki okres w którym to Ty œpisz a ja czuwam, co przecie¿ nie oznacza, ¿e... zatrzymujê czas. T³umaczenie Twoje jest gorzej ni¿ mgliste - wy³¹cznie miarkowanie znania i udzielania odpowiedzi.
Widzê jednak po opisie, ¿e czasu nie mo¿na zatrzymaÌ w dzieù... dlaczego? Ewentualnie w dzieù... robi siê ciemnoœÌ - wiêc s³abawe to zatrzymywanie. Ale rodz¹ siê kolejne pytania - sam zatrzymujesz czy te¿ ktoœ robi to za Ciebie, je¿eli tak to kto? Czy czas mog¹ zatrzymywaÌ wy³¹cznie wybrani? Eksperyment? A jaki¿ to eksperyment?
Takie postrzeganie jest domenÂą tego systemu, tych ktĂłrzy traktujÂą nas jak miĂŞso armatnie i tych, ktĂłrzy pozwalajÂą siĂŞ tak traktowaĂŚ. Na szczĂŞÂście to mija i coraz wiĂŞcej ludzi budzi siĂŞ z tego mrocznego snu.

Smutne, ¿e zdolnoœÌ do najwiêkszych poœwiêceù jest uto¿samiana przez Ciebie ze zmanipulowaniem przez system... Czyli stra¿acy którzy poœwiêcili w³asne ¿ycie aby kogoœ wyci¹gn¹Ì z p³omieni byli... zmanipulowani. Tak samo jak kierowca który wybra³ œmierÌ na drzewie zamiast uderzenia w wybiegaj¹ce dziecko... te¿ zmanipulowany i robi³ za miêso armatnie... Natomiast osoba która odwróci³aby siê w takich przypadkach plecami jest... uœwiadomiona i wyrwana z manipulacji... Tak samo da³y siê zrobiÌ w miêso armatnie osoby które zosta³y rozstrzelane za ukrywanie ¯ydów podczas okupacji... naprawdê smutne.
Taaak, coraz wiĂŞcej osĂłb "budzi siĂŞ ze snu" - dlatego coraz wiĂŞcej oszustĂłw i bandyctwa na ulicach...
BoÂże, bardzo Ci dziĂŞkujĂŞ, Âże jednak mam tendencje i ciÂągoty to bycia zmanipulowanym miĂŞsem armatnim.