blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 02, 2012, 10:49:47 » |
|
CiÂąg dalszy...
WIEK PIEKÂŁA NA ZIEMI Jest to czas globalnej ciemnej nocy duszy - choĂŚ byÂłoby to doœÌ mylÂące, aby bezczelnie zaÂłoÂżyĂŚ, Âże dopiero niedawno siĂŞ rozpocz¹³. Wiele z ostatnich kilkuset lat czasu mogÂłoby byĂŚ rozumiane jako wiek piekÂła na ziemi. I byÂło okrucieĂąstwo przed tym czasem, jak rĂłwnieÂż, w duÂżych iloÂściach. To jest gobelin doÂświadczenia w trzeciej gĂŞstoÂści. On jest dokÂładnie obrobiony przez rĂŞce StwĂłrcy. Te chwile bĂłlu i cierpienia nie mogÂą podwaÂżyĂŚ tego, kim naprawdĂŞ jesteÂś, g³êboko w sobie. JESTEÂŚ PIĂKNÂĄ OSOBÂĄ WiĂŞc pozwĂłl mi byĂŚ klarownym, mĂłwiÂąc, Âże jesteÂś piĂŞknÂą osobÂą. JaÂśniejÂąca chwaÂła duszy jest Âłatwo widoczna dla mnie - gdyÂż te sÂłowa, dostarczajÂą probierza, ktĂłry marszczy jezioro umysÂłu, gdy ich sÂłuchasz. JesteÂś w peÂłni zdolny do realizacji obietnic okreÂślonych przez tych nauczycieli, mistrzĂłw, ktĂłrzy przeÂżywali opowieÂści waszej historii z czymÂś znacznie g³êbszym niÂż wiĂŞkszoœÌ z was moÂże Âłatwo odnaleŸÌ w sobie. Jednak w okresie poszukiwaĂą, Ci, ktĂłrzy starajÂą siĂŞ naÂśladowaĂŚ myÂśli i nauki wielkich mistrzĂłw znajdujÂą siebie unikalnymi rzemieÂślnikami. To jest ofiara miÂłoÂści, do siebie, przez siebie, ktĂłra rozbija mury iluzji, w ktĂłrym chcielibyÂście innych uznaĂŚ jako oddzielonych od was. Ta zdolnoœÌ do przeÂłamania pozornej polaryzacji miĂŞdzy podmiotem i przedmiotem, miĂŞdzy formÂą i bez formy, miĂŞdzy skoĂączonym i nieskoĂączonym, jest caÂłkowicie wykonalna. CZY DOCENIANE SIEBIE? PomyÂśl o tym, kim naprawdĂŞ jesteÂś. Czy doceniasz siebie? Pytanie to moÂże byĂŚ zwodnicze, moÂże nie? Czy doceniasz swojÂą JaŸù? Bo w rĂŞcznie wykonanej skoĂączonoÂści postrzegalnego wszechÂświata, wszystkie te elementy, ktĂłre siĂŞ manifestujÂą sÂą z, sÂą dla i przez Ja. JEST TYLKO TOÂŻSAMOÂŚĂ Jest tylko toÂżsamoœÌ. Kaskadowa natura rzeczywistoÂści jest twoja, aby jÂą spostrzec, kiedy otworzysz swĂłj umysÂł na moÂżliwoÂści - i nie jesteÂś ograniczony przez ograniczenia, ktĂłre ciaÂło pozornie nakÂłada na ÂświadomoœÌ i doÂświadczenia. MoÂżemy to porĂłwnaĂŚ do rozwijania siĂŞ tysiĂŞcy pÂłatkĂłw lotosu, ktĂłry znajduje siĂŞ w tobie. Gdzie kaÂżdy z pÂłatkĂłw moÂże byĂŚ traktowany jako punkt po³¹czenia z jak¹œ wiĂŞkszÂą matrycÂą rzeczywistoÂści. Drobne wÂątki iluzji, ktĂłre sÂą tkane razem w koÂłdrĂŞ ÂświadomoÂści ustÂąpiÂą umiejĂŞtnoÂści postrzegania lasu zamiast drzew. ChoĂŚ te wÂątki istniejÂą, one istniejÂą w kontinuum, gdzie wszystkie doÂświadczenia sÂą zlokalizowane w punktach w czasie. Ale naprawdĂŞ, poniewaÂż nie istniejÂą Âżadne punkty w czasie, moÂże byĂŚ tylko ToÂżsamoœÌ. TWOJA ÂŚWIADOMOÂŚĂ STWORZYÂŁA WSZECHÂŚWIAT ÂŚwiadomoœÌ - twoja ÂświadomoœÌ – to jest to, co stworzyÂło wszechÂświat. To moÂże wydawaĂŚ siĂŞ niemoÂżliwe. To moÂże wydawaĂŚ siĂŞ niedorzeczne. A jednak zwiÂązek miĂŞdzy ÂświadomoÂściÂą a materiÂą fizycznÂą jest juÂż naukowo udowodniony i ustalony. Nie musisz szukaĂŚ zbyt daleko, by zobaczyĂŚ, kim siĂŞ staniesz, gdy obejmiesz to, kim wÂłaÂśnie jesteÂś. OdpowiedÂź jest w b³êkitnym niebie. Puszyste biaÂłe chmury. Bryza, gdy unosi liÂście drzew. SkrzydÂła ptakĂłw, gdy one zapalajÂą siĂŞ (bÂłyskajÂą) dla nieba. PÂływanie ryb w strumieniach, gdy ÂślizgajÂą na gÂładkich gÂłazach, zÂłoÂżonych przez lodowce, ktĂłre przemieszczaÂły siĂŞ po cudownej powierzchni waszej planety w dynamice kataklizmĂłw czasu. PRZESKOK Z KONTINUUM CZASU W NIEÂŚMIERTELNÂĄ JEDNOÂŚĂ Wszystkie te zdarzenia wystĂŞpujÂą w nieÂśmiertelnej JEDNOÂŚCI. I jesteÂś w stanie wyskoczyĂŚ z kontinuum czasu, ktĂłre normalnie wymaga, aby powtarzaĂŚ te doÂświadczenia obrzydzenia i bĂłlu.
JEST BRAMA DO WOLNOŒCI Jest brama do wolnoœci, mój przyjacielu. Mam nadziejê, ¿e to widzisz. Mam nadziejê, ¿e rozumiesz wyzwalaj¹c¹ moc przebaczenia. Bo to jest wszechobecne w ka¿dym momencie. Masz mo¿liwoœÌ o¿ywienia tych czêœci jaŸni, które pozostaj¹ daleko od Ciebie - w pozornie materialnym znaczeniu tego s³owa. I teraz i tu s¹ one przed tob¹.
ZACZYNASZ PRZYPOMINAĂ SOBIE, KIM JESTEÂŚ ByĂŚ moÂże moje sÂłowa budzÂą g³êbokÂą wszechwiedzĂŞ w tobie. MoÂże zaczynasz przypominaĂŚ sobie jakie ustaliÂłeÂś zasady gry istnienia. ByĂŚ moÂże zaczynasz dostrzegaĂŚ ukrytÂą architekturĂŞ labiryntu umysÂłu. MoÂże zaczniesz przypominaĂŚ sobie, kim jesteÂś - i dlaczego tu jesteÂś. A to moÂże daĂŚ Ci chwilowe poczucie pokoju. Umieszczone pomiĂŞdzy warstwami rzeczywistoÂści sÂą g³êbsze prawdy. I to mogÂą byĂŚ wymagania, ktĂłre ogarniasz. Nabycie mÂądroÂści, pozwalanie miÂłoÂści. TO MOÂŻE TO BYĂ TWOJA DEFINICJA CHARAKTERYSTYKI Powiedzmy sobie jasno, Âże moÂże to staĂŚ siĂŞ twojÂą definicja charakterystyki. I nie musisz byĂŚ chodzÂącym kazaniem, gÂłoszÂąc innym o koniecznoÂści bycia zgodnymi z uniwersalnym ideaÂłem, ktĂłry czujesz, Âże go teraz postrzegasz. Prosta, promienna poÂświata wszechwiedzy, Âże wszystko jest dobrze. Pozytywne nastawienie. UÂśmiech, ktĂłry oferowany jest swobodnie i bez wahania. To sÂą prezenty, ktĂłre zasiewajÂą nasiona ÂświadomoÂści w umysÂłach innych. SÂą takie chwile, w ktĂłrych siebie i innych ³¹czycie w jednoœÌ. A z puli nicoÂści, szeptane obietnice z g³êbszych poziomĂłw istnienia stajÂą siĂŞ oczywiste. PROSTOTA MOÂŻE WYMYKA SIĂ TOBIE Pozorna prostota tego, co mĂłwimy moÂże wymykaĂŚ siĂŞ tobie. GdyÂż jednym z aspektĂłw Âświadomego umysÂłu w trzeciej gĂŞstoÂści jest to, Âże ma ona zawsze zÂłoÂżonÂą, skomplikowanÂą odpowiedÂź na te problemy, ktĂłre w wielu przypadkach sÂą tak proste do rozwiÂązania. CIÂĄGNIĂCIE RAZEM JAKO ÂŚWIAT JEST KONIECZNE Nie trzeba doktoratu , aby to zrozumieĂŚ. Masz wszystkie odpowiedzi przed sobÂą. Twoja planeta stworzyÂła sytuacjĂŞ, w ktĂłrej jest oczywiste, Âże bĂŞdziecie ³¹czyĂŚ siĂŞ jako narĂłd, jako spoÂłeczeĂąstwo, jako Âświat, co jest konieczne. To nie jest rzÂądowe. To jest wojna, ktĂłra byÂła prowadzona w sercu, i w umyÂśle. To jest gra ping-pong, w ktĂłrej teraz moÂżna poÂłoÂżyĂŚ rakietki i uÂświadomiĂŚ sobie, Âże nie ma konkurencji. I nie ma potrzeby, aby utrzymaĂŚ odbijanie tam i z powrotem - z oskarÂżeniami i odparciami zarzutĂłw. NIE MA POTRZEBY SIĂ PORĂWNYWAĂ OdpuœÌ koniecznoœÌ analizowania innych. OdpuœÌ potrzebĂŞ porĂłwnywania siebie. JeÂśli widzisz cechy w innych, do ktĂłrych d¹¿ysz, niech to bĂŞdzie wezwanie trÂąbki dla wÂłasnych wysiÂłkĂłw - a nie coÂś, co widzisz jako przeszkodĂŞ dla wÂłasnego szczĂŞÂścia. DOJRZEWACIE Kwiatom potrzeba czasu, aby w peÂłni dojrzaÂły i rozwinĂŞÂły siĂŞ. KaÂżdy kwiat przeszedÂł przez wÂłasny proces dojrzewania. I ty teÂż dojrzewasz. WiĂŞc to jest to na co patrzymy, gdy ciĂŞ widzimy. WY TERAZ ISTNIEJECIE W TRZECIEJ GĂSTOÂŚCI Tak, prawdÂą jest, Âże z punktu widzenia skoĂączonego umysÂłu, teraz istniejecie w trzeciej gĂŞstoÂści. CiaÂło jest umieszczone w kontinuum czasu. TWOJE CIAÂŁO POTRZEBUJE CZASU - ALE NIEKONIECZNIE UMYSÂŁ LUB DUCH NaturÂą iluzji jest to, Âże istnienie w tym ciele wymaga czasu - aby jego program kursu byÂł realizowany. Istnieje rĂłwnieÂż umysÂł i duch. I na tych poziomach twojej rzeczywistoÂści, czas moÂże staĂŚ siĂŞ bezczasowy. ChwilĂŞ moÂżna rozciÂągn¹Ì do nieskoĂączonoÂści. I moÂżna w peÂłni uÂświadomiĂŚ sobie, kim jesteÂś – nawet jeÂśli na krĂłtkÂą chwilĂŞ. WiĂŞc dlaczego nie wyciÂągn¹Ì rĂŞki i osiÂągn¹Ì tÂą obietnicĂŞ? To nie jest tak trudne, wiesz. MIÂŁOÂŚCI I PRZEBACZENIE SÂĄ BRAMÂĄ DO NIESKOĂCZONEJ ÂŚWIADOMOÂŚCI MoÂżesz myÂśleĂŚ, Âże to jest trudne, ale postrzeganie trudnoÂści pokazuje ponownie dominacjĂŞ egoistycznego umysÂłu. Jak po prostu powiedzieliÂśmy, prosty uÂśmiech do innego, roztapiajÂący wpÂływ miÂłoÂści i przebaczenia, moÂże sprawiĂŚ, Âże twoja nieskoĂączona ÂświadomoÂści zostanie spostrzeÂżona. Czym wiĂŞcej kultywujesz to znaczenie w sobie, tym bardziej wkraczasz do swojej prawdziwej toÂżsamoÂści - i stajesz siĂŞ tym, kim juÂż jesteÂś. MASZ NARZĂDZIA W TOBIE To byÂła doœÌ dÂługa i obfita wiadomoœÌ, ale dochodzĂŞ do punktu. Masz narzĂŞdzia w tobie teraz, aby caÂłkowicie przeksztaÂłciĂŚ twĂłj Âświat. Gdy daliÂśmy wam proroctwa ZÂłotego Wieku, nie mĂłwiliÂśmy nieprzystojnie. ZROBILIÂŚMY TO OCZYWISTYM, ÂŻE NARZĂDZIA DO PRZEBUDZENIA SÂĄ WEWNÂĄTRZ WAS TERAZ. ZÂłoty Wiek jest tworzony w sercu i umyÂśle kaÂżdego ZÂłoty Wiek jest rzeczywistoÂściÂą, ktĂłra jest tworzona w umysÂłach i sercach kaÂżdego - gdy ogarniajÂą swoje prawdziwe ja. I gdy ujawniajÂą g³êbsze tajniki ich bytnoÂści. Macie wszystkie odpowiedzi. MoÂżecie myÂśleĂŚ, Âże odpowiedzi znajdujÂą siĂŞ poza wami. MOÂŻECIE OSIÂĄGNÂĄĂ WSZYSTKO CO JEST DOSTĂPNE DLA NAJWIĂKSZYCH NAUCZYCIELI MoÂżecie spojrzeĂŚ na niektĂłrych ludzi, lub na niektĂłrych przywĂłdcĂłw religijnych, jako gwiazdy show - i chcieĂŚ osiÂągn¹Ì to, co im udaÂło siĂŞ osiÂągn¹Ì. NaleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże jest to przywiÂązanie, ktĂłre moÂże ciĂŞ trzymaĂŚ w dualnoÂści. GdyÂż wszyscy najwiĂŞksi nauczyciele ci powiedzieli, Âże Ty teÂż moÂżesz osiÂągn¹Ì to, co oni. I to jest dostĂŞpne w chwili. Ten punkt moÂże wydawaĂŚ siĂŞ powtarzaniem dla Ciebie tego , co w konstrukcji sÂłowami teraz artykuÂłujemy - ale powtarzanie jest zamierzone tylko jako katalizator, aby prze³¹czyĂŚ g³êbokie klucze przebudzenia, ktĂłre znajdujÂą siĂŞ w tobie. CHCEMY OÂŚWIETLAĂ ÂŚCIEÂŻKI UMYSÂŁU Nie musisz sÂłuchaĂŚ tych s³ów, aby je zrozumieĂŚ. Nie prĂłbujemy zaprezentowaĂŚ siĂŞ jako autorytet. My tylko chcemy oÂświetliĂŚ ÂścieÂżki umysÂłu, dziĂŞki czemu moÂżesz szybciej dokonaĂŚ tych decyzji, ktĂłre doprowadzÂą ciĂŞ do celu. SPEÂŁNIENIE ÂŚCIEÂŻKI Ofiara miÂłoÂści jest speÂłnieniem ÂścieÂżki. To nie moÂże to byĂŚ prostsze niÂż jest. MoÂżesz doÂświadczyĂŚ oporu. MoÂżesz byĂŚ predysponowany, aby widzieĂŚ innych jako obcych, wrogĂłw, lub mniejsze istoty, w jakiÂś sposĂłb. Ale tajemnica toÂżsamoÂści przekracza te pozorne sÂłabostki w narzekaniu i frustracji. NIE WIDZĂ WAS JAKO ODRĂBNE BYTY LubiĂŞ ciĂŞ po prostu takim, jakim jesteÂś. GdyÂż widzĂŞ ciĂŞ. I kiedy widzĂŞ ciĂŞ, ja naprawdĂŞ widzĂŞ. MoÂże nie tak, jak ty siebie samego. Moim celem jest, aby pomĂłc Ci zobaczyĂŚ siebie tak, jak ja ciebie widzĂŞ. W wiĂŞkszym znaczeniu, nie widzĂŞ ciĂŞ jako odrĂŞbnej istoty. WidzĂŞ CiĂŞ jako uosobienie prawdy, ktĂłrÂą JA jestem, i ktĂłrÂą ten wszechÂświat jest, jako wiĂŞksze JA JESTEM ktĂłrych wszyscy doÂświadczamy. JESTEM GÂŁOSEM, KTĂRY MĂWI, KIEDY WYBIERASZ OPCJĂ SÂŁUCHANIA Mam nadziejĂŞ, Âże siedzenie i rozmowa z tobÂą, jak ta daje ci szansĂŞ na zapoznanie siĂŞ ze sposobem, w jaki nasze umysÂły pracujÂą, gdy jesteÂśmy w zgodzie z innymi. Bo nie jestem daleko od ciebie. Ja jestem jedynie gÂłosem, ktĂłry mĂłwi, kiedy zdecydujesz siĂŞ sÂłuchaĂŚ. IDZIESZ PRZEZ PROCES UZDRAWIANIA Wszyscy posiadajÂą tÂą wiedzĂŞ. MoÂże leÂżeĂŚ zakopana w warstwach bĂłlu, nĂŞdzy, rozpaczy, poraÂżki, gniewu i strachu. To moÂże wydawaĂŚ siĂŞ, Âże pewne czynniki draÂżniÂące ocieraÂły siĂŞ skĂłrĂŞ tak dÂługo, Âże te rany sÂą ziejÂące - i nigdy nie mogÂą byĂŚ uzdrowione. Ale pozwĂłl mi zapewniĂŚ was, Âże to, co teraz przeÂżywacie to proces uzdrawiania. W niektĂłrych przypadkach ten proces gojenia moÂże byĂŚ trudny. NACINAĂ WRZODY JeÂśli wrzĂłd utworzyÂł siĂŞ na skĂłrze, naleÂży go naci¹Ì. Toksyczne materiaÂły w ramach tego wrzodu muszÂą wyprysn¹Ì. I ten proces moÂże byĂŚ doœÌ obrzydliwy w patrzeniu. Jednak, w nastĂŞpstwie wspomnianego oczyszczania, jest wyzdrowienie.
PROSZĂ, NIE ANGAÂŻOWAĂ SIĂ W SIANIE STRACHU Zwracam siĂŞ z proÂśbÂą, aby nie angaÂżowaĂŚ siĂŞ w sianie strachu, ktĂłry jest tak rozpowszechniony w umysÂłach waszych narodĂłw. NiektĂłrzy mogli wzi¹Ì do siebie koncepcje myÂślowe wÂłaÂśnie umieszczone przed tobÂą, co do wrzodĂłw, i zakÂładam, Âże jest to ukryty podtekst, w ktĂłrym mĂłwiĂŞ, Âże wielkie katastrofy was spotkajÂą, Âże ujrzycie ogromny kataklizm, utratĂŞ Âżycia. Nic nie jest dalsze od prawdy. NEGATYWNYM SIÂŁOM NIE UDAÂŁO SIĂ OSIÂĄGNÂĄĂ ICH CELU ProszĂŞ, Âżeby te sÂłowa, choĂŚ metaforycznego charakteru, nie powinny byĂŚ Âźle interpretowane. Bo my dokÂładamy wszelkich staraĂą, na naszym poziomie tej wielkiej iluzji, aby zapewniĂŚ was, Âże przejdziecie przez ten proces tak gÂładko, jak to moÂżliwe. Te negatywne siÂły w swoim planie egzystencji pracowaÂły pilnie nad prĂłbami utworzenia stanu wojennego, obozĂłw internowania, i globalnej tyranii. A jednak im siĂŞ nie udaÂło. Ci, ktĂłrzy nadal twierdzÂą, Âże plany te sÂą na dobrej drodze, nie potrafili zobaczyĂŚ oczywistego, tego, co jest przed nimi. WOLNOÂŚĂ JEST STANEM UMYSÂŁU SuwerennoœÌ jest wyborem. WolnoœÌ to stan umysÂłu. MoÂżesz byĂŚ zwiÂązany niektĂłrymi zwĂŞÂżeniami w waszej rzeczywistoÂści. MogÂą byĂŚ prawa w miejscu, ktĂłre widzisz, jako represyjne. NIE MOÂŻESZ UWIĂZIĂ POMYSÂŁU Nie moÂżesz zakuĂŚ wolnoÂści. Nie moÂżna uwiĂŞziĂŚ pomysÂłu. Nie moÂżna ujarzmiĂŚ nadziei na bardzo dÂługo. Ona wzbudzi siĂŞ ponownie w kaÂżdej chwili, gdy istota zrozumie swojÂą prawdziwÂą naturĂŞ. MiÂłoœÌ rozÂświetla najciemniejsze miejsca - i widzisz, kim jesteÂś. NIE OSÂĄDZAM CIĂ Nie osÂądzam ciĂŞ za borykanie siĂŞ z tym. Rozumiem trudnoÂści, ktĂłre napotykasz. Rozumiem, beznadziejnoœÌ, ktĂłrÂą moÂżesz odczuwaĂŚ. I rozumiem, Âże masz wybĂłr, aby kontynuowaĂŚ czuĂŚ te emocje. MAM NADZIEJĂ, ÂŻE NADAL BEDZIESZ RZEÂŹBIÂŁ TE MYÂŚLI SÂłowa, ktĂłre MĂłwiĂŞ mogÂą rezonowaĂŚ z wami przez jakiÂś czas, i mogÂą nastĂŞpnie zeÂślizn¹Ì siĂŞ w dal – stajÂąc siĂŞ po prostu kolejnym powtĂłrzeniem myÂśli, ktĂłre byÂły rozpatrywane i graÂły przez jakiÂś czas, podobnie jak kula z miĂŞkkiej gliny, ktĂłrÂą formowaliÂście i ksztaÂłtowaliÂście w rzeÂźbĂŞ w sercu - tylko po to, aby zostaÂła porzucona. Mam nadziejĂŞ, Âże nadal rzeÂźbicie te myÂśli, i wypalacie, tÂą miĂŞkkÂą glinĂŞ w piecu ÂświadomoÂści. GdyÂż moÂżecie wzi¹Ì swĂłj czas, i ksztaÂłtowaĂŚ swoje Âżycie tak, jakie chcecie je mieĂŚ. MoÂżecie malowaĂŚ na szkliwie wiecznej MiÂłoÂści, tak, jak bylibyÂście zwolnieni przez zgieÂłk katalizatora, bĂłle dnia codziennego, te palÂące sensacje stanÂą siĂŞ tyglem waszej transformacji - alchemicznej transmutacji metali nieszlachetnych z niedyskrecji i niezdecydowania, tak wprowadzajÂąc naprzĂłd do zÂłotego umysÂłu przemienienia. LUDZKA EWOLUCJA TO NIE JEST PRZYPADEK Widzicie, ludzka ewolucja byÂła powtarzana w wielu niezliczonych Âświatach w tym wszechÂświecie, ktĂłre absolutnie uchylajÂą wasze racjonalne zdolnoÂści do jej zobaczenia – nawet jeÂśli moglibyÂście. Ewolucja czÂłowieka to nie jest darwinowski losowy przypadek. Jest to skrypt wpisany w strukturĂŞ kosmosu. WCHODZENIE W WYÂŻSZY POZIOM LUDZKOÂŚCI ChoĂŚ sÂą teÂż inne projekty, ktĂłre zostaÂły wybrane, przez to, co nazywacie galaktykami, jednak ludzka konstrukcja jest bardzo znajoma w caÂłej JednoÂści. To znaczy, oczywiÂście, Âże poziom rozwoju, ktĂłry teraz osiÂągnĂŞliÂście, jest kamieniem milowym do wyÂższych poziomĂłw czÂłowieczeĂąstwa. Co podnieca mnie bardzo to, Âże formuÂłujÂąc te sÂłowa w chwili, w waszym kontinuum czasu w ktĂłrym wasza planeta osiÂągnĂŞÂła rezonans z prawdziwym kolorem zielonym energii czwartej gĂŞstoÂści. MOMENT MASOWEGO PRZEBUDZENIA Moment przebudzenia kwantowego jest na was. Pozornie nieubÂłagane przeszkody, ktĂłre zostaÂły ustawione przed wami, stanÂą siĂŞ zupeÂłnie niewidoczne. Nie ma powodu do zmagania siĂŞ z tym, co nie zostaÂło jeszcze osiÂągniĂŞte. W najwspanialszym poczuciu jesteÂście ÂŚwiatÂłem. JesteÂście MiÂłoÂściÂą. JesteÂście Jednym NieskoĂączonym StwĂłrcÂą. Jest tak, jak to byÂło, jak jest teraz, i jak zawsze bĂŞdzie. I nikt i nic nie moÂże tego wam zabraĂŚ.
DZIĂKUJEMY ZA CIEBIE DziĂŞkujemy za Ciebie - sÂłuchacza i czytelnika tych s³ów. MogÂą one pomĂłc w osiÂągniĂŞciu rĂłwnowagi mÂądroÂści, wszechwiedzy i Prawdy. Nasza miÂłoœÌ i wsparcie otacza ciebie, i jest zawsze z tobÂą. NIE MUSISZ POTYKAĂ JUÂŻ DÂŁUÂŻEJ Nie musisz potykaĂŚ juÂż dÂłuÂżej. BĂŞdziesz mieĂŚ wspomnienia. I bĂŞdzie wiele wskazĂłwek i synchronicznoÂści w twoim Âżyciu, wskazujÂąc ci, kim jesteÂś. DziĂŞkujemy tobie. PokĂłj niech bĂŞdzie z tobÂą w Âświetle wiecznej miÂłoÂści. Adonai i amen.
|