Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 17, 2025, 15:01:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Moje doÂświadczenia i problemy ,ogĂłlnie zaÂś ,,Jak to ze lnem byÂło,, .  (Przeczytany 1419 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sfinks
Gość
« : Wrzesień 27, 2012, 20:51:58 »

Po przeczytaniu wielu waszych postĂłw ,ktĂłre tworzÂą jakieÂś odlegÂłe Âświaty ,nam ludziom na ziemi maÂło znanych i intelektualnie rozwiniĂŞtej wiedzy o innych rzeczywistoÂściach ,chcĂŞ powiedzieĂŚ coÂś prostego, ziemskiego .
PostanowiÂłam nie rozwijaĂŚ tego wÂątku i nie opisywaĂŚ sytuacji w jakiej siĂŞ znalazÂłam ,dog³êbnie analizujÂąc moje przykre w zasadzie doÂświadczenia . Powiem krĂłtko i na temat co moÂże zobrazowaĂŚ ,przedstawione tu przeze mnie  motto ,,WÂśrĂłd serdecznych przyjació³ psy zajÂąca zjadÂły ,,

Powiem o sednie sprawy ,poniewaÂż dalsze owijanie w baweÂłnĂŞ i delikatne dawanie do zrozumienia, co inni ludzie robiÂą swoim bliÂźnim, mija siĂŞ z celem .
Jest tutaj wiele g³osów ,¿e piszê niezrozumiale ,¿e obra¿am godnoœÌ innych ,¿e jest w moich wypowiedziach wiele emocji ,a ogólnie ¿e siê czepiam ,,jak pijany p³otu,,

MoÂże zacznĂŞ od zadania pytania -Dlaczego mÂłoda ,niebrzydka i nie gÂłupia osoba ,do tego zupeÂłnie zdrowa ,pragnie popeÂłniĂŚ samobĂłjstwo ? Dlaczego wyjÂście z trudnego poÂłoÂżenia ,w ktĂłre wpĂŞdzili jÂą ludzie, nie moÂże byĂŚ inaczej rozwiÂązane ,tylko przez ÂśmierĂŚ ?
Dlaczego obcy w zasadzie ludzie ,przygodni przyjaciele ,ktĂłrzy poznali jej tajemnicĂŞ ,poprzez karty ,pragnĂŞli jaj tak bardzo pomĂłc ,Âże wpĂŞdzili jÂą w maliny ,dajÂąc faÂłszywÂą nadziejĂŞ ?

Dlaczego nie znalazÂł siĂŞ na Âświecie czÂłowiek dla ktĂłrego warto byÂło ÂżyĂŚ ,dlaczego ktoÂś musiaÂł jÂą okÂłamaĂŚ ,aby uwierzyÂła w cud  i szÂła tak poraniona i zakrwawiona zapatrzona w faÂłszywy cel ?

Dlaczego ludzie mi to zrobiliÂście ? Co ja byÂłam wam winna ? Z
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: