sfinks
Gość
|
 |
« : Wrzesień 27, 2012, 20:51:58 » |
|
Po przeczytaniu wielu waszych postów ,które tworz¹ jakieœ odleg³e œwiaty ,nam ludziom na ziemi ma³o znanych i intelektualnie rozwiniêtej wiedzy o innych rzeczywistoœciach ,chcê powiedzieÌ coœ prostego, ziemskiego . Postanowi³am nie rozwijaÌ tego w¹tku i nie opisywaÌ sytuacji w jakiej siê znalaz³am ,dog³êbnie analizuj¹c moje przykre w zasadzie doœwiadczenia . Powiem krótko i na temat co mo¿e zobrazowaÌ ,przedstawione tu przeze mnie motto ,,Wœród serdecznych przyjació³ psy zaj¹ca zjad³y ,,
Powiem o sednie sprawy ,poniewa¿ dalsze owijanie w bawe³nê i delikatne dawanie do zrozumienia, co inni ludzie robi¹ swoim bliŸnim, mija siê z celem . Jest tutaj wiele g³osów ,¿e piszê niezrozumiale ,¿e obra¿am godnoœÌ innych ,¿e jest w moich wypowiedziach wiele emocji ,a ogólnie ¿e siê czepiam ,,jak pijany p³otu,,
MoÂże zacznĂŞ od zadania pytania -Dlaczego mÂłoda ,niebrzydka i nie gÂłupia osoba ,do tego zupeÂłnie zdrowa ,pragnie popeÂłniĂŚ samobĂłjstwo ? Dlaczego wyjÂście z trudnego poÂłoÂżenia ,w ktĂłre wpĂŞdzili jÂą ludzie, nie moÂże byĂŚ inaczej rozwiÂązane ,tylko przez ÂśmierĂŚ ? Dlaczego obcy w zasadzie ludzie ,przygodni przyjaciele ,ktĂłrzy poznali jej tajemnicĂŞ ,poprzez karty ,pragnĂŞli jaj tak bardzo pomĂłc ,Âże wpĂŞdzili jÂą w maliny ,dajÂąc faÂłszywÂą nadziejĂŞ ?
Dlaczego nie znalazÂł siĂŞ na Âświecie czÂłowiek dla ktĂłrego warto byÂło ÂżyĂŚ ,dlaczego ktoÂś musiaÂł jÂą okÂłamaĂŚ ,aby uwierzyÂła w cud i szÂła tak poraniona i zakrwawiona zapatrzona w faÂłszywy cel ?
Dlaczego ludzie mi to zrobiliÂście ? Co ja byÂłam wam winna ? Z
|