Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 16, 2025, 19:23:44

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: apel do administracji i moderatorĂłw forum!  (Przeczytany 25844 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #25 : Grudzień 08, 2008, 17:44:04 »

a ja zachowam siê dziwnie i nie odpowiem, atakiem n a twój atak! tom1ek nie pisa³em, ¿e s¹ sami przeciwnicy ale wiêkszoœÌ....

Tenebrael - pisz jak chcesz ale pytaj o mnie z imienia i nazwiska a nie jako KapÂłan 718 bo tak jestem znany TYLKJO tu na forum - to co piszĂŞ tutaj nie jest zdaniem PROJEKTU CHEOPS ale MOIM PRYWATNYM!!! NIC poza 4 tekstami z dziaÂłu Publikacje Projektu NIE JEST I NIE BYÂŁO zwiÂązane z tym, to co tu piszĂŞ, nie ma nic wspĂłlnego z tym co prezentuje PROJEKT CHEOPS i Âżeby to byÂło jasne... mam taki spsĂłb bycia ale to co tutaj robiĂŞ nie ma nic wspĂłlnego z PCH - powtarzam to jasno bo chyba nikt tego nie zrozumiaÂł - jestem tutaj prywatnie, ale w projekcie uczestniczĂŞ jako analityk liczbowy i siĂŞ tym nie chwalĂŞ ale oÂświadczam...

KapÂłan 718
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #26 : Grudzień 08, 2008, 18:15:55 »

a ja zachowam siê dziwnie i nie odpowiem, atakiem n a twój atak! tom1ek nie pisa³em, ¿e s¹ sami przeciwnicy ale wiêkszoœÌ....

Tenebrael - pisz jak chcesz ale pytaj o mnie z imienia i nazwiska a nie jako KapÂłan 718 bo tak jestem znany TYLKJO tu na forum - to co piszĂŞ tutaj nie jest zdaniem PROJEKTU CHEOPS ale MOIM PRYWATNYM!!! NIC poza 4 tekstami z dziaÂłu Publikacje Projektu NIE JEST I NIE BYÂŁO zwiÂązane z tym, to co tu piszĂŞ, nie ma nic wspĂłlnego z tym co prezentuje PROJEKT CHEOPS i Âżeby to byÂło jasne... mam taki spsĂłb bycia ale to co tutaj robiĂŞ nie ma nic wspĂłlnego z PCH - powtarzam to jasno bo chyba nikt tego nie zrozumiaÂł - jestem tutaj prywatnie, ale w projekcie uczestniczĂŞ jako analityk liczbowy i siĂŞ tym nie chwalĂŞ ale oÂświadczam...

KapÂłan 718

W takim razie mo¿e i z sensem bêdzie to, co zapowiedzia³eœ (nie pamiêtam, czy na tym w¹tku czy na innym) - napisz o sobie, kim jesteœ, co uznajesz, a czego nie, jakie masz podejœcie etc. Tu nikt nie chce siê z nikim szarpaÌ, gryŸÌ i pluÌ. Ale na wejœciu po prostu zrobi³eœ bardzo negatywne wra¿enie, takie, jakbyœ nie szanowa³ niczego i nikogo, prócz samego siebie, jakbyœ sobie przypisywa³ nie wiadomo jak¹ wiedzê, a ka¿dego, kto myœli inaczej, oczernia³ i wyzywa³ od laików. Te¿ wiele Twoich stwierdzeù by³o mocno naci¹ganych (90% ludzi na tym forum to przeciwnicy PCh?! Bzdura. Pisa³eœ te¿ parê razy ¿e jesteœ "z ramienia PCh" - teraz natomiast siê od PCh w pewien sposób odcinasz. ). Dlatego w imiê zaczêcia na nowo ca³ej sprawy, pozytywnie, mo¿e faktycznie lepiej bêdzie, jeœli opiszesz nieco siebie, jak zapowiedzia³eœ niedawno.

SwojÂą drogÂą, cieszĂŞ siĂŞ, Âże zmieniÂłeÂś nieco sposĂłb pisania i podejÂście do ludzi. Nikt tu nie chce wojny, niezaleÂżnie, czy jest "pro" czy "anty" PCh. A widzĂŞ w Twoim zachowaniu, Âże (przynajmniej tak mi siĂŞ wydaje) zmieniÂłeÂś nieco postawĂŞ. I mam nadziejĂŞ, Âże taka rzeczowa dyskusja utrzyma siĂŞ nadal, a nie taka paranoja, jaka tu byÂła przez ostatnie dwa dni.

Blessing

Tene
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #27 : Grudzień 08, 2008, 18:44:07 »

do Ciebie Tenebrael zmieniÂłem podejÂście po tym jak mi odpowiedziaÂłeÂś w dziale z pytaniami do mnie, przypomina mi taki sposĂłb pisania pewnego znanego bardzo w pewnym krĂŞgu okultystĂŞ Acheronta (twĂłrcĂŞ strony acheront.net - juÂż nie peÂłnej tak jak wiele lat temu) teraz ta osoba siedzi na satan.pl od dawna - a to komplement bo z jego tekstĂłw duzo czerpaÂłem w roku 2000, ustosunkujĂŞ siĂŞ do Twojego komentarza tam ale muszĂŞ mieĂŚ wiĂŞcej czasu i spokoju - jestem pod wraÂżeniem!

KapÂłan 718!
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #28 : Grudzień 08, 2008, 18:49:46 »

tom1ek nie pisa³em, ¿e s¹ sami przeciwnicy ale wiêkszoœÌ....

nie pisaÂłeÂś, i nigdzie tak nie twierdziÂłem jakobyÂś pisaÂł

nadal uwaÂżam to twierdzenie za grubÂą przesadĂŞ, albo inaczej - nieprawdĂŞ

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #29 : Grudzień 08, 2008, 18:52:19 »

có¿ A.W. mówi³, ¿e nie bêdzie ³atwo... oby jednak ziarno pad³o na podatny grunt, chocia¿ jedno na sto i bêdzie to jakiœ sukces zawsze!

KapÂłan 718!
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #30 : Grudzień 09, 2008, 12:19:06 »

temat mo¿na zamkn¹Ì - albo nawet usun¹Ì, apel jest nie aktualny bo myœlê, ¿e siê dogadaliœmy jakoœ Uœmiech

718!
arteq
Gość
« Odpowiedz #31 : Grudzień 09, 2008, 14:17:42 »

sprostujĂŞ nieco to co napisaÂł 718:
1. z poprzedniego forum nie odszed³ lecz zosta³ wyrzucony [za wulgaryzmy i obra¿anie innych] - a to ró¿nica, prawda?
2. twierdzi, Âże jest analitykiem liczbowym pch - na poprzednim forum twierdzenie to zostaÂło zweryfikowane przez zapytanie [i otrzymanÂą odpowiedÂź] ze strony WĂłjcikiewicza, ktĂłry jasno powiedziaÂł, Âże takowe stanowisko vel funkcja... nie istnieje.

podaÂłem fakty, a nie moje interpretacje.
Mora
Gość
« Odpowiedz #32 : Grudzień 09, 2008, 14:28:31 »

1. z poprzedniego forum nie odszed³ lecz zosta³ wyrzucony [za wulgaryzmy i obra¿anie innych] - a to ró¿nica, prawda?
2. twierdzi, Âże jest analitykiem liczbowym pch - na poprzednim forum twierdzenie to zostaÂło zweryfikowane przez zapytanie [i otrzymanÂą odpowiedÂź] ze strony WĂłjcikiewicza, ktĂłry jasno powiedziaÂł, Âże takowe stanowisko vel funkcja... nie istnieje.

Ooooo no popatrz moÂżna siĂŞ dowiedzieĂŚ wielu ciekawych rzeczy UÂśmiech
DziĂŞki arteq
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #33 : Grudzień 09, 2008, 14:31:38 »

arteq uwa¿am, ¿e na tym forum nie ma miejsca dla ciebie! zarejstruj siê na x-forum jeœli istnieje nadal - nie wprowadzaj ludzi w b³¹d - stolo wyrzuci³ mnie na moj¹ proœbê - zapytaj go a uzyskasz odpowiedŸ ignorancie jeden!!!

718!
arteq
Gość
« Odpowiedz #34 : Grudzień 09, 2008, 14:43:05 »

Nie k³am - na ¿adn¹ Twoj¹ proœbê - czary dope³ni³ Twój ostatni post na tamtym forum. Doskonale to pamiêtam [tak¿e jego treœÌ] bo pierwszy raz wtedy zareagowa³em i napisa³em do stolo "tym razem przesadzi³" w odpowiedzi uzyska³em "nie wszczynaj na forum k³ótni, zajmê siê tym..." Stolo - je¿eli siêgnie pamiêci¹ do tamtej sprawy - potwierdzi prawdziwoœÌ moich s³ów. Co do odchodzenia, to owszem wczeœniej deklarowa³eœ [ju¿ z ostrze¿eniami na koncie] ¿e odchodzisz bo musisz poœwiêcic siê jakimœ bli¿ej nieokreœlonym wielkopomnym odkryciom i... zawsze, maksymalnie po kilkudziesiêciu godzinach wraca³eœ. Dopiero ban "pomóg³" Ci "odejœÌ"

To tyle w temacie ignoranctwa.

Od dawna wiem, Âże myli Ci siĂŞ rzeczywisty wyglÂąd spraw z tym co chciaÂłbyÂś aby byÂło.
Mora
Gość
« Odpowiedz #35 : Grudzień 09, 2008, 14:46:31 »

arteq uwa¿am, ¿e na tym forum nie ma miejsca dla ciebie! zarejstruj siê na x-forum jeœli istnieje nadal - nie wprowadzaj ludzi w b³¹d - stolo wyrzuci³ mnie na moj¹ proœbê - zapytaj go a uzyskasz odpowiedŸ ignorancie jeden!!!

718!
Wdech, wydech i liczymy do 10
uspokĂłj siĂŞ czÂłowieku, nie wiem jak byÂło na starym forum ale jeÂżeli jest tak jak mĂłwi arteq to myÂślĂŞ Âże powinieneÂś siĂŞ przynajmniej z tym pogodziĂŚ i przyznaĂŚ mu prawdĂŞ.
A nie wyzywaĂŚ go od ignorantĂłw itd.

pozdro ;]
Kiara
Gość
« Odpowiedz #36 : Grudzień 09, 2008, 15:45:40 »

arteq pisze prawde w tym wzgledzie , nie wspomne o zdjeciach , ktore zamieszczales wczesniej na forum ( perwersyjne i obzydliwe, osobiscie zdejmowal je Stolo).
Nie mniej jednak albo uczciwie dyskutujesz i mowisz co masz do powiedzenia spokojnie ( nie obrazajac i wyganiajac z tego forum nikogo), albo sam sie wynies tam gdzie beda cie wysluchiwali bezdyskusyjnie.
Tu jest miejsce dla WSZYSTKICH , ktorzy szanuja innych.

Kiara
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2008, 15:47:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #37 : Grudzień 09, 2008, 15:53:19 »

Tu jest miejsce dla WSZYSTKICH , ktorzy szanuja innych.

Tak wÂłaÂśnie i tego sobie bym ja zyczyÂła  UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #38 : Grudzień 09, 2008, 16:35:44 »

Nie k³am - na ¿adn¹ Twoj¹ proœbê - czary dope³ni³ Twój ostatni post na tamtym forum. Doskonale to pamiêtam [tak¿e jego treœÌ] bo pierwszy raz wtedy zareagowa³em i napisa³em do stolo "tym razem przesadzi³" w odpowiedzi uzyska³em "nie wszczynaj na forum k³ótni, zajmê siê tym..." Stolo - je¿eli siêgnie pamiêci¹ do tamtej sprawy - potwierdzi prawdziwoœÌ moich s³ów. Co do odchodzenia, to owszem wczeœniej deklarowa³eœ [ju¿ z ostrze¿eniami na koncie] ¿e odchodzisz bo musisz poœwiêcic siê jakimœ bli¿ej nieokreœlonym wielkopomnym odkryciom i... zawsze, maksymalnie po kilkudziesiêciu godzinach wraca³eœ. Dopiero ban "pomóg³" Ci "odejœÌ"

To tyle w temacie ignoranctwa.

Od dawna wiem, Âże myli Ci siĂŞ rzeczywisty wyglÂąd spraw z tym co chciaÂłbyÂś aby byÂło.

szczekaj gdzie indziej psie!
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #39 : Grudzień 09, 2008, 17:13:58 »

Biedny ten Samuel.......Dostalam naprawde strachu, a tak sie dobrze czulam na tym Forum, trafilam droga od Samuela, p. Lucyny itp. te pare miesiecy
zeczywiscie kozystalam z tak wielu ciekawych tematow i informacji , mysle ze ta zawierucha nie bedzie dlugo trwala. KAPLAN- nigdzie nie pisalo ze
uczestnicy forum musza byc po studiach, gdybym to wiedziala, to napewno bym sie nie zarejestrowala, ale dzisiaj pozostane tu.....
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Grudzień 09, 2008, 17:21:53 »

Kiaro po raz pierwszy kompletnie siĂŞ z TobÂą zgadzam.
To daje do myÂślenia i potwierdza teoriĂŞ, Âże wspĂłlny wrĂłg potrafi zjednoczyĂŚ ludzi o skrajnie przeciwnych poglÂądach.
Mo¿liwe, ¿e obecnoœÌ Kap³ana na forum ma w³aœnie nas w ten sposób po³¹czyÌ. Taki drobny prezent na œwiêta od losu.

Rafaelo, proszê nie zwracaj na niego uwagi. Dobrze siê tu czu³aœ i bêdziesz siê nadal dobrze czuÌ - jego obecnoœÌ tutaj tego nie zmieni.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2008, 17:24:09 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #41 : Grudzień 09, 2008, 17:54:44 »

Ja nie traktuje Kaplana jako wroga, uwazam iz dla niego i jego przemyslen tez jest tu miejsce, ale bez agresji, bez ponizania i wyzywania innych.
On zjawia sie po cos, dla siebie i dla nas, uczymy sie wszyscy od siebie nawzajem. Jezeli doszedl do jakichs wnioskow to dyskusja i konfrontacja z nasza wiedza ma je zweryfikowac na prawdziwe lub nieprawdziwe. Nasza wiedze na podstawie jego tez weryfikujemy na wlasciwa lub nie.
Jednak nie musi sie to odbywac wulgarnie powodujac awantury.
Wymiana informacji ma przed nami odkryc WIEDZE , ktora absolutnie zgra sie z wzorcem Boskim , ktory jest zdeponowany w naszych duszach.

Kiara
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2008, 18:04:22 wysłane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Grudzień 09, 2008, 18:02:38 »

KapÂłan jak do tej pory zamiast przekazywaĂŚ wiedzĂŞ, poniÂża uÂżytkownikĂłw. Jak w ogĂłle moÂżna powiedzieĂŚ do kogoÂś "szczekaj psie gdzie indziej". LiczĂŞ, Âże admin zareaguje na to w adekwatny sposĂłb. Inaczej osobiÂście odbiorĂŞ to jako przyzwolenie do tego typu rozmĂłw.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #43 : Grudzień 09, 2008, 18:02:46 »

mogĂŞ rozmawiaĂŚ z wami ale z hamami (to nie obraza, czego dowiĂłdÂł sÂąd najwyÂższy RP uznajÂąc, Âże nazwanie prezydenta hamem przez palikota nie byÂło obrazÂą!) typu arteq nie! jest parĂŞ osĂłb, ktĂłre Âźle mi ÂżyczÂą juÂż od starego forum a tutaj kontynuujÂą swoje wynurzenia!

718!
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #44 : Grudzień 09, 2008, 18:04:30 »

KapÂłan - nie jest istotne to, z kim rozmawiasz. JeÂśli nie potrafisz zachowaĂŚ kultury na forum, to strach pomyÂśleĂŚ, jak zachowujesz siĂŞ w Âżyciu codziennym. Twoje postĂŞpowanie nie Âświadczy Âźle o Arteq, ale o Tobie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #45 : Grudzień 09, 2008, 18:04:59 »

KapÂłan jak do tej pory zamiast przekazywaĂŚ wiedzĂŞ, poniÂża uÂżytkownikĂłw. Jak w ogĂłle moÂżna powiedzieĂŚ do kogoÂś "szczekaj psie gdzie indziej". LiczĂŞ, Âże admin zareaguje na to w adekwatny sposĂłb. Inaczej osobiÂście odbiorĂŞ to jako przyzwolenie do tego typu rozmĂłw.

napisa³em to NAJDELIKATNIEJ jak umia³em! arteq mnie poni¿a i obra¿a, nie pozwolê na to - wy to widzicie inaczej ale mnie to dotyka osobiœcie - ³¿e jak pies w zywe oczy, obie tezy, które przedstawi³ powy¿ej, s¹ K£AMSTWEM i ja to udowodniê...

718!
Kiara
Gość
« Odpowiedz #46 : Grudzień 09, 2008, 18:07:16 »

Jezeli nadal bedziesz obrazal innych , ja pierwsza poprosze o bana dla ciebie. Nie interesuja mnie sejmowe rozgrywki , interesuje mnie atmosfera na tym forum i nie ponizanie godnosci innych.

Kiara
Mora
Gość
« Odpowiedz #47 : Grudzień 09, 2008, 18:13:19 »

WidzĂŞ Âże oddychanie nie pomogÂło.
WiĂŞc Ja, KapÂłanie grzecznie proszĂŞ wyluzuj, rozumiesz? to sÂłowo?
A co do dawania bana to raczej nie ale powinien dostaĂŚ ostrzeÂżenie moÂże to mu przywrĂłci rozum.
A skoro masz dowĂłd na to Âże arteq kÂłamie przedstaw je nam ale w kulturalny sposĂłb.

Pozdrawiam
Mora UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #48 : Grudzień 09, 2008, 18:14:50 »

nie obraÂżam INNYCH, ale artqa, ktĂłry mi podpadÂł i to mocno, nie jestem osobÂą pokornÂą i nie nadstawiĂŞ drugiego policzka - on mnie obraÂża od dawna i to bardzo!

718!
wiki
Gość
« Odpowiedz #49 : Grudzień 09, 2008, 18:15:12 »

napisa³em to NAJDELIKATNIEJ jak umia³em! arteq mnie poni¿a i obra¿a, nie pozwolê na to - wy to widzicie inaczej ale mnie to dotyka osobiœcie - ³¿e jak pies w zywe oczy, obie tezy, które przedstawi³ powy¿ej, s¹ K£AMSTWEM i ja to udowodniê...

718!

To udowodnij i przestaĂą siĂŞ szarpaĂŚ jak maÂłe dziecko, ja na prawdĂŞ nie ÂżyczĂŞ Ci Âźle, wymieniajmy swoje poglÂądy na forum i udowadniajmy racje, nie obraÂżajmy a nie bĂŞdziemy obraÂżami.

Pozdrawiam serdecznie:)
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: