Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 22, 2025, 04:06:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: w nawiÂązaniu do zamkniĂŞtego wÂątku ZMIANA TREÂŚCI POSTU przez Janusza  (Przeczytany 42593 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kate
Gość
« Odpowiedz #75 : Listopad 06, 2012, 19:59:42 »

3x PRECZ!!!

PRECZ z zalegalizowanym, regulaminowym systemem! 

Do kija Pana ((znam slowo na Ch.°° niech sie dzieje WOLA BOZA! hej!)
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #76 : Listopad 06, 2012, 21:58:28 »

PRECZ z preczem !

... jak mawiaÂł mĂłj ulubiony bohater romantyczny Tytus (bo mi najbliÂżej do niego) z domu Romek i A'Tomek

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #77 : Listopad 06, 2012, 22:19:15 »

I wszystko jasne (ang. Now you see it...). Nic dodaÌ i nic uj¹Ì. Z politowaniem
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #78 : Listopad 06, 2012, 22:25:12 »

Nie myÂślaÂłem, Âże ktoÂś jeszcze moÂże Tytusa pamiĂŞtaĂŚ, choĂŚ on chyba jeszcze leciaÂł dÂługo potem, jak przestaÂłem tÂą gazetkĂŞ czytaĂŚ.
A w ogĂłle to jestem za, a nawet przeciwko.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #79 : Grudzień 09, 2012, 00:50:10 »

no no
zaknebluj i hulaj dusza?

sporo kÂłamstw widze.

Ale zanim co, tymczasem:

Jasne jest, Âże przypisywane moderatorom i administracji insynuacje (czyli w skrĂłcie tzw. osobiste wycieczki) w rodzaju: ''majÂą wszczepione implanty i sÂą przedstawicielami katolickiej kultury, ktĂłra wypatroszyÂła ich tworzÂąc zarazem jej ÂświĂąskimi kacykami'', to tylko ''zasÂłona dymna'' ukrywajÂąca prawdziwe cele tego pana.

CoÂś? Co takiego wykminiÂłeÂś nt "ukrytych celĂłw tego pana" ?
Chetnie je poznam

GÂąsienicÂą nigdy nie byÂłem, zawsze czuÂłem siĂŞ motylem..... chociaÂż.
Natomiast ''Intymne'' posty jakie otrzymywaÂłem na priv od Lady ÂświadczyÂłyby o wielkim, wbrew pozorom braterstwie krwi ''Âświetlistych'', ale jak na razie to moje prywatne tajemnice.
Tak , daje sie odczuĂŚ, Âże masz wbudowane taki odczucie bez wzglĂŞdu na fakty.
Czy to prawda Motyle ÂżyjÂą jeden dzieĂą?
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #80 : Grudzień 09, 2012, 18:08:42 »

Panie PHI nie jesteÂśmy na Ty i na pewno nie bĂŞdziemy.
Czas na wypisywanie przez pana nienawistnych insynuacji wobec kogokolwiek na tym forum siĂŞ skoĂączyÂł. NadszedÂł teÂż koniec na szerzenie chorobliwych informacji mĂłwiÂących o agentach judeo - katolickich, czy innych ciemnych siÂł ukrywajÂących siĂŞ wedÂług pana wÂśrĂłd zarzÂądzajÂących forum.
KaÂżde dalsze takie ''popisy'' bĂŞdÂą traktowane jako powaÂżne wykroczenie i definitywnie karane.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #81 : Grudzień 10, 2012, 13:34:09 »

Panie PHI nie jesteÂśmy na Ty i na pewno nie bĂŞdziemy.
Czas na wypisywanie przez pana nienawistnych insynuacji wobec kogokolwiek na tym forum siĂŞ skoĂączyÂł.
Epatujesz nienawiÂściÂą.
Myœlisz, ¿e jak sobie napiszesz ¿e moje posty s¹ nienawistne i tak¹ etykietkê przykleisz, to ³atwiej ci bêdzie póŸniej instrumentalnie wykorzystaÌ kolejny przepis prawny?
ÂŻe nikt nie przeczyta moich prawdziwych wypowiedzi?

NadszedÂł teÂż koniec na szerzenie chorobliwych informacji mĂłwiÂących o agentach judeo - katolickich, czy innych ciemnych siÂł ukrywajÂących siĂŞ wedÂług pana wÂśrĂłd zarzÂądzajÂących forum.
WskaÂżmi miejsce gdzie podaÂłem jakÂąkolwiek informacjĂŞ  o "agentach judeo - katolickich" ?
WogĂłle to interpretacje bardzo mieszajÂą siĂŞ z faktami w tych opiniach,
jakie jego Excelencja wyraÂża tu na temat PHI.

Czy wkomponowaleÂś przedrostek "judeo" instrumentalnie po to , aby preparowaĂŚ nagiĂŞcie pod kolejne paragrafy???

Wci¹¿ jego Excelencja nie odpowiedzia³a mi konkretnie, tj. chodzi o fakty naswietlaj¹ce poni¿sze pomówienie PHI:
"to tylko ''zasÂłona dymna'' ukrywajÂąca prawdziwe cele tego pana."
Jest to insynuacja.
JeÂśli zarzucasz jakieÂś ukryte cele, to je przedstaw, jakie to ukryte cele jego Excelencjo.
Ja pytam dlatego, bo byc moÂże jestem czegoÂś nieÂświadomy ..
Tak dmuchaj¹c na zimne (ogólnie czu³em samoswiadomoœÌ swych motywacji), ale mo¿e jest coœ o czym nie wiem?
No nic minie wiadomo - ale moÂże robiĂŞ coÂś bezwiednie.

JeÂśli odkryjesz mi ten sekret - to bede mĂłgÂł zweryfikowaĂŚ. JeÂśli przedstawisz jakiÂś konkret,
to wĂłwczas wiedziaÂłbym, ze to coÂś wartego uwagi - a nie np. chamskie pomĂłwienie.

A teraz czêœÌ odpowiedzi, któr¹ uniemo¿liwiono mi opublikowaÌ na biez¹co.
bodajÂże z 23.X. z drobnymi aktualizacjami.

*No proszĂŞ juÂż i tam pan Phi byÂł i pouczaÂł moderatorkĂŞ. *
ZNOWU Janusz KuliĂąski KÂŁAMIE PERFIDNIE.
Bo i jak mĂłgÂłbyĂŚ coÂś zgodnego z prawdÂą rzec - uprzedno z niÂą siĂŞ nie zapoznawszy.
Po co, jak mo¿na drobinê informacji do³¹czyÌ do regularnej konfabulacji. To ³atwiejsze przecie¿.

Otó¿
W zwiÂązku z tamtÂą sprawÂą Nie wymieniÂłem Âżadnego zdania z moderatorkÂą.
WiĂŞc o pouczaniu kogokolwiek kwestii nie ma.

MoÂżliwe tez Âże osoby trzecie w tym maczaÂły palce
i moje pozdrowienia dla tej akurat pani byÂły przedwczesne.
(informacje wci¹¿ naplywaj¹- wygl¹da to na zaprogramowany lêk i nastawienie na podstawie czegoœtam).
Tak, Âże tu oficjalne przeprosiny Rzepeckiej, za te {b}kilka sekund[/b] oskarzenia z mojej strony
(za pozostaÂły miesiÂąc niech przeprasza Janusz,
ktĂłry tÂą mojÂą chwilowÂą prowokacjĂŞ tak debilnie zamrozil na ponad miesiÂąc w zamraÂżarce.
Kompletnie mi uniemo¿liwi³ edycjê i poprawienie tego b³êdu).

Moje "pozdrowienia" zapewne niechybnie trafiÂą do wÂłasciwej osoby.
Bo manipulacja w stosunku do mojej osoby byÂła faktem.
ByÂły wĂłwczas trzy na liÂście.. Nie miaÂłem pewnoÂści i wyszÂła prowokacja - ale teraz zostaÂły dwie.
Wyglada na to ze w tej sprawie miaÂłem bÂłedne informacje
i zaryzykowa³em przedwczesnie z nimi wyjœÌ.

No ale Pan Janusz juz ma gotowe rozwiniĂŞcie i teoriĂŞ na ten temat
..rzeczjasna teoryjka "uÂżytecznie" ob-sobaczajÂącÂą PHI.
*Co tam inni i ich droga...przeciez b³¹dz¹*
Skoro tak uwaÂżasz to juÂż Twoja sprawa.
Ale udÂław siĂŞ temi swemi projekcjami juz sam koleÂżko!
Januszowe projekcje, zwykÂła podÂła ingerencja,
która jEGO Moœciowi wychodzi doœÌ Lekk¹ r¹czk¹.
WiĂŞc gdy "po drodze" coÂś insynuujesz w moja stronĂŞ - to obyÂś piÂł to piwo co do kropli.
"Ale co tam inni"? - Tak? ..co tam wpierw dowiedzieĂŚ siĂŞ 'o czym sprawa',
jak jest okazja komuÂś pohulac publicznie - bo nieopatrznie coÂś nie w smak ujawniÂł.. najwyraÂźniej.

KwintesencjÂą prostackiej perfidii janusza jest to ze wykorzystuje automatycznie kawaÂłki informacji,
ktĂłre ja sam dostarczyÂłem dziadu.
Jeszcze nie wie co, oczym sprawa - ale juz "wie" o jakich (przez siebie samego wydumanych pouczaniach itp)
..i to sa jego swiĂŞte "prawdy".
A nastĂŞpnie oceny na tychÂże podstawie.
Na podstawie swych wÂłasnych projekcji.

Tylko jak tu sie dowiedzieĂŚ - kiedy stronie zamyka sie usta? (Âśmieszny ÂŻENUJÂĄCY inkwizytorku).

To kompletnie niedopuszczalna postawa w funkcji admina.
Ale có¿ ..niema³o szczeniaków w necie dziœ siê zabawia opcjami administracyjnymi.

MaÂło tego - usta zamyka bezpoÂśrednio zainteresowana strona - czyli sam pan Janusz KuliĂąski.
MiaÂłby Âśladowy honor gdyby umiaÂł oddzieliĂŚ wÂładze admina - od swojej personalnej strony w sprawie.
Dlatego Janusz straci³ mój œladow (i tak ju¿ od czasu g³êbszego poznania) szacunek.
Co myÂślĂŞ o Ciotach BEZ charakteru to nie ma co siĂŞ rozpisywaĂŚ. ChorÂągiewkach na wietrze.
Dziwie siê ludziom, którzy go wpuszczali z kamerk¹ na ró¿ne spotkania. Kto wie komu taki dostarcza materia³y i po co.
Taki dziurawy garnek, jesli wchÂłania kazdy zaropiaÂły sterownik - to i rĂłwnie dobrze sterownik wchÂłania to, co ow garnek zmysÂłami czyta.

Panie KALI - juga siĂŞ Panu KOÑCZY!  MrugniĂŞcie
i to jest Bardzo ÂŚmieszne
D;)))

Ale najœmieszniejsze jest to, ¿e ma czelnoœc zarzucaÌ Phi mentalnoœÌ kalego w tej sprawie.
Ten ktĂłry chwile wczeÂśniej ÂłajaÂł i pouczaÂł innych userĂłw co do publikacji priv sam instrumentalnie wyciÂąga wiadomosci priv.
Pod wpÂływem bÂłahej, ambicjonalnej emocji.

Pytam siĂŞ KTO uczyniÂł tego pana adminem forum?
To sa niedopuszczalne postawy na pozycji admina.
U mnie na forum takie rzeczy byÂły nie do pomyÂślenia.

imho Janusz postÂąpiÂł tak, ze jak mu wygodnie, to nawet
wyjmie spod dywana(Âśmietnika) to - co tam uprzednio upchaÂł
MrugniĂŞcie)))
wszystko jest podporzÂądkowane doraÂżnym egotycznym potrzebom.

PozbawiÂłes PHI moÂżliwoÂści JAKIEJKOLWIEK OBRONY przed wiadrami insynuacji,
ktĂłrym daÂłeÂś zielone ÂświatÂło.

I po tym poznaje siĂŞ klasĂŞ Moderatorstwa (takÂże adm/GospoDarzenia).
MĂłwiĂŚ brzydko o nieobecnych nawet dyÂżurny obsobaczacz arteq miaÂł opĂłr, co przyznam - zdziwiÂło mnie nawet nieco.
ChoÌ tylko przez moment-jak sie póŸniej, jak tu zaczynam czytaÌ ..okazuje.
Natomiast moja kwestia posadzenia moderatorki Rzepeckiej wynikaÂła z niesprawdzonej informacji,
Âże ma powiÂązania z tym forum i jest tu obecna.

Co do tego, gdzie byÂł PHI to jeszcze siĂŞ zdziwisz pewnie nie raz.
Jednak nie sil siĂŞ ProszĂŞ na interpretacje. Tym bardziej na kontrolĂŞ. Bo to siĂŞ bardzo Âźle skoĂączy - dla wszystkich.
Po postawach i podejœciu do ró¿nych spraw widzê ¿e tego nie ogarniasz.
RĂłwniez i szare eminencje, ktĂłrych rezonansowe echo w Tobie wyczuwam,
a stanowiÂą one o tym nieciekawym aspekcie, jaki ty nazwaÂłeÂś "agenturalnym".
Ja to nazwaÂłem inaczej.

Teraz co do wykorzystywania informacji, które na bazie jednego zdania- rozwin¹³eœ w pomówienie.
Tam (na tym innym forum) pad³o jedno zdanie PHI odmienne w wyd¿wiêku ni¿ ogó³u(stadne):
MĂłj brak poparcia dla kandydata do jakiejÂśtam administracji  ..i to JUÂŻ byÂło za wiele MrugniĂŞcie
(no i ktoÂś zadbaÂł zawczasu, by siĂŞ przpadkiem nie pojawiÂły uzasadnienia - bo wiedziaÂł Âże kontr-argumentu brak).
to wszystko. Âżadnych atrakcji.
Ma³o tego - ta osoba mia³a jak¹œ maniê ze wszyscy czychaj¹ i maja ¿adze te administracje pe³nic - co oczywiœcie stanowi zwyk³¹ chora projekcjê.
Bo mĂłj brak poparcia byÂł motywowany zupeÂłnie innymi argumentami. WiĂŞc ta osoba daÂła wyraz nietrafnosci wyczucia moich motywĂłw braku poparcia.
ROZCZAROWANY?
Takie fakty chyba jednak sa Januszowi przykre. Nie potwierdzajÂą jego chorej wyobraÂźni.
KaÂżdemu inny pokĂłj miÂły. Janusz wÂłaÂśnie o swojej wizji pokoju zaÂświadczyÂł dobitnie i publicznie.
I znĂłw: Tym gorzej dla faktĂłw?

Charakterystyczna dla (m³okosowych adminów) choroba na W£ADZÊ i AUTORYTET.
(widocznie maÂło stabilny we wÂłasnym mniemaniu)
..najwyraÂźniej.

cd.
No nie wpadÂłbym nawet!
(przy czym TAM nie by³o nawet kwestji ¶ladowej choæby krytyki - ale LÊK w pewnych krêgach jak widaæ nasila siê wraz ze wzrostem energii na planecie).

Ró¿ni uzurpatorzy maj¹ jeszcze czas do 2014 do lipiec/siepieù.
Potem rozsypiÂą siĂŞ koÂści KÂŁAMSTWA i UZURPACJI. Ale poki co - sa przydatni dla pewnych procesĂłw rozwojowych u innych.
A jest to spektakl przestrogi dla uwa¿nych - co by tê uwa¿noœÌ po wsze czasy trzymaÌ.

Co do Rzepeckiej - to by³o podejœcie uderz w stó³ do zbadania pewnej sprawy, bo chcê sprawdziÌ kto za tym stoi.
Niestety swÂą manipulacjÂą admin Janusz pozbawiÂł mnie mozliwoÂści sprostowania
zamraÂżajÂąc tĂŞ kwestiĂŞ w Âśmietniku na miesiÂąc (w praktyce na dÂłuÂżej, gdyÂż moje zaangazowanie w inne projekty dodaje kolejny czas
- komletny brak wyobraÂźni klasycznego konformisty-spychologa. (tacy potrzebujÂą kozlĂłw ofiarnych,
by przez CUDZA krew siĂŞ oczyszczaĂŚ wznoszÂąc mury hipokryzji).

*Mimo ju¿ wczeœniejszych uprzejmych próœb z mojej strony, aby nie mieszaÌ mojej osoby
w swoje wymysÂły i pomysÂły pan Phi oczywiÂście je lekcewaÂży i dalej tworzy co tworzy*
Przepraszam pana Bardzo - ale to Pana Janusza OSOBA BYÂŁA UPRZEJMA wmieszaĂŚ siĂŞ w licznÂą mojÂą wypowiedÂź na tym forum.
ToĂŚ Pan raczysz ingerowaĂŚ SWOJÂĄ OSOBÂĄ w jak to pan ujmujesz - w ich "wymysÂły i pomysÂły".
A poniewaÂż  - wszystko kojarzysz ze swojÂą osobÂą - wiĂŞc wszystko ciĂŞ dotyka (tak siĂŞ naĂŚpaÂłeÂś tej SSCP energii)
Nazywaj sobie to jak chcesz.

Czyli Âże DOMAGASZ sie Wagi. PosÂłuchu pragniesz.
Dostrzegam nieszczerosĂŚ motywacji. Bo Po co piszesz o pierdoÂłach, wulgaryzmach itp, jeÂśli chodzi o wÂładze?
WÂładzy nade mnÂą jednakÂże nie masz.. co kompensowane jest krypto-agresjÂą.

Wiesz.. patrzy³em jak z wypiekami walczy³eœ dosyÌ d³ugo ze sob¹, zanim usun¹³es ten post zaczynaj¹cy siê od "rozkazuje Ci usun¹c ten post".
Tak siĂŞ biÂłes z myÂślami.. a to byÂło po to, Âże te motywy sÂą czytelne.

Przy czym fakt, ze coÂś WIDZÊ -  nie oznacza jeszcze, Âże to jest moje.
Ciekawym doÂświadczeniem jest widzieĂŚ osobĂŞ, ktĂłra nie zawacha siĂŞ przed niczym,
by zapewniĂŚ sobie choĂŚby chwilĂŞ ulgi od dyskofortu,
jaki najwyraÂźniej powoduje fakt, Âże ktoÂś inaczej niÂż pan Janusz widzi sens i znaczenie okreslonych postaw i zachowaĂą.
Np.mechanizmy pokoju i wojny.

Jak¿e niebezpieczny ten PHI, skoro za parê drobnych eufemizmów trzeba mu zkneblowaÌ mozliwoœÌ obrony swej godnoœci na 30 dni.
To WÂłaÂśnie jest ÂŚMIESZNE i POCIESZNE.
o tak:
MrugniĂŞcieMrugniĂŞcieMrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech)))))))))))))  UÂśmiech 

..i jeszcze tak:..                                 

MrugniĂŞcie

P.S.
post siê zrobi³ przyd³ugi - ale te¿ przez ponad pó³tora miesi¹ca rozwijali sie niektórzy z insynuacjami,
ktĂłre majÂą u Janusza specjalne wzglĂŞdy.
Tak wiĂŞc chyba rzeczywiÂście trafiÂłem w sedno czegoÂś w tamtej sprawie. ChoĂŚ zapewne nie dosĂŚ precyzyjnie.
Mam przeczucie jaka sprawa za tym stoi.
Tak ze w miare moÂżliwoÂści Poznacie moje stanowisko w tych rĂłznych kwestiach.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2012, 14:06:19 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #82 : Grudzień 10, 2012, 22:27:50 »

PHI paĂąskie ataki na moderujÂących na tym forum sÂą znane od dawna np. poniÂżej.

Cytat: janneth  Luty 16, 2011, 22:53:51

PrzyrĂłwnywanie miejsca, z ktĂłrego w koÂścioÂłach chrzeÂścijaĂąskich gÂłosi siĂŞ kazania do szamba w temacie o zaletach religii miaÂłoby nie byĂŚ pogwaÂłceniem naszego regulaminu?

KaÂżdy Âśredno rozgarnety czlowik wie,
ze ambona sÂłuzy tez do strzelana do zwierzÂąt.
A jak sie koncza naboje - to niektorzy strzelaja g....
..lub punktami ujemnymi.

Odp: do EchNaTona - Po co chcieliÂście stworzyĂŚ 1 boga

NabrudziĂŚ wszĂŞdzie, gdzie siĂŞ tylko da.

Przeciez to ten katolicki nauczciel brudzil szambem - ja to tylko przytaczam,
w kontescie religii i jej ludzi/patronow.

WiĂŞc pomylilas adresy. Odwal sie ode mÂła.
===============================================================================================

Odp: do EchNaTona - Po co chcieliÂście stworzyĂŚ 1 boga
Odpowiedz #112 : PaÂździernik 06, 2011, 12:57:39

Mi tylko szkoda partaczy (którzy pomimo regulaminu daj¹ przyzwolenie na to co on tu wyprawia(³) -a wiêkszoœÌ to dostrzega).

A jak pisaÂłem Âże egregor kato-licki jest ÂśmiercionoÂśny (morderczy, zbrodniczy, anty-Ludzki) - co podtrzymujĂŞ w caÂłej krasie,
to artek siĂŞ miotaÂł raczej rĂŞcyma janusa, janeth usuwajÂąc te treÂści do kosza.
Nie bêd¹c w stanie znieœÌ obecnoœci informacji zdecydowanych,
radykalnie odmiennych od swojej wlasnej - czul siĂŞ zobligowany do
permanentnej cenzury, usuwania, chowania pod dywan ró¿nych informacji.
Ba.. nawet uzurpowaÂł sobie wÂładzĂŞ do tego - i nawet znajdowaÂł ochoczych wykonawcĂłw-poplecznikĂłw.
To oczywiÂście przekÂłada siĂŞ na okreÂślone samOpozycjonowanie karmiczne przyszÂłych doswiadczeĂą okreÂślonych grup i towarzystw wzajemnej adoracji.
========================================================================================================
 Sam temat dotyczÂący Âśw dupy admina Âświadczy o pana wielkim szacunku do w/w.

Adm.Darek udzielaÂł  wiele razy panu ostrzeÂżenia w sprawie atakĂłw na innych forumowiczĂłw
>PHI<,
od dÂłuÂższego czasu bardzo skutecznie skupiasz na sobie uwagĂŞ wielu forumowiczĂłw. Szkoda, Âże w negatywnym znaczeniu tego sÂłowa. Delikatnie prĂłbowaÂłem CiĂŞ strofowaĂŚ >>, krĂłtko po mnie rĂłwnieÂż >Channel< grzecznie zwrĂłciÂła Ci uwagĂŞ >>, a Ty dalej, choĂŚ w nieco lÂżejszej formie brniesz w czepianie siĂŞ forumowiczĂłw:

Cytat: PHI
Arteq, ktĂłry wielokrotnie wystosowywal tu do mnie ataki personalne - przedstawia siĂŞ tu jeszcze za pokrzywdzonego.
To moze niech siĂŞ za siebie pomodli - a nie wpieprza we wszystko i wszystkich.
No ale janusza - przyznacie - wypatroszyÂł wybornie.

KÂłamstwa i nieprawdziwych rzeczy , insynuacje jakie tu usiÂłuje wypisywac na mĂłj temat - sporo tego.

RĂłznica jest taka ze z wiĂŞkszoÂści nie robilem sprawy - bo od dawna widaĂŚ Âże koleÂś speÂłnia tu funkcje kacyka od obÂświniania i deprecjonowania ludzi.

To najwyraxniej taka metoda.
Zdaje sie Âże tu testowali preAKTA , jak tu by moÂżna przy uÂżyciu sloganu, nadinterpretacji (z uÂżyciem niby prawa,
 niby regulaminu) usuwac niewygodne tresci.
i Taki mod robi wszystko by byĂŚ politycznie poprawny (zeby presja siĂŞ zmniejszyÂła) ..i udupia tematy.

IloÂści kÂłamstw i insynuacji jakie BEZKARNIE stosuje tutaj artek nie da siĂŞ juz policzyĂŚ... no chyba ze mnoÂżnik ilosci postĂłw.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7826.0#new

MoÂże to CiĂŞ ocuci:

- 1 pf

Nie ka¿dy lubi takie ma³o kulturalne zachowanie i musisz siê z tym pogodziÌ, a jak Ty osobiœcie to oceniasz to ju¿ tylko i wy³¹cznie Twoja sprawa.

To w tym postcie ukazaÂła siĂŞ informacja o mnie...

No ale janusza - przyznacie - wypatroszyÂł wybornie.
KÂłamstwa i nieprawdziwych rzeczy , insynuacje jakie tu usiÂłuje wypisywac na mĂłj temat - sporo tego.
RĂłznica jest taka ze z wiĂŞkszoÂści nie robilem sprawy - bo od dawna widaĂŚ Âże koleÂś speÂłnia tu funkcje kacyka od obÂświniania i deprecjonowania ludzi.
=============================================================================================================

Odp: PrĂŞgierz - czyli bany, ostrzeÂżenia, kary itp.

Odpowiedz #104 : GrudzieĂą 27, 2011, 19:52:05 

Adm.Darek

>PHI<,
stajesz siê g³ównym "bohaterem" tego w¹tku.
W nawiÂązaniu do tego posta >> - w natÂłoku okoÂło ÂświÂątecznych spraw przeoczyÂłem go - muszĂŞ postawiĂŚ CiĂŞ do "pionu".
Wszyscy dobrze znamy Twoje nastawienie do chrzeÂścijaĂąstwa i jestem nawet przekonany, Âże nie jesteÂś osamotniony w podobnym traktowaniu tego, jak i wszystkich innych systemĂłw religijnych, jednak Âżaden forumowicz nie sieje tyle jadu, lÂżeĂą i pomĂłwieĂą w odniesieniu do niczego i nikogo, a ktĂłre jaskrawo uwypuklasz w podanym tekÂście.
Zgrabnie dostosowaÂłeÂś tĂŞ, sobie wÂłaÂściwÂą formĂŞ wyrazu, do tematu i opakowaÂłeÂś w tryb przypuszczajÂący, jednak kontekst pozostaje aÂż nadto czytelny.
W nastroju ÂświÂątecznym ograniczĂŞ siĂŞ tym razem do udzielenia Ci oficjalnej reprymendy, jednak kaÂżdy nastĂŞpny tego typu "wystĂŞp" bĂŞdzie traktowany zgodnie z zapisami regulaminu.

=============================================================================================================
janneth
Phirioori, za post, a Âżeby uÂściÂśliĂŚ za fragment:

"laskĂŞ z dzieckiem , nawet sympatycznym
(ktore w niczym nie przypomina bachorow katolickich,
w ktorych dostrzega siĂŞ,  zdradziecko czaijaca
pomarszczon¹ starosc i zal¹¿ek przysz³ego zniszczenia)"

-1pf
========================================================================================================
Takich pereÂłek peÂłnych nienawiÂści wobec innych forumowiczĂłw jest wiele w pana wykonaniu.

Ka¿da cierpliwoœÌ i wyrozumia³oœÌ ma jednak swoje granice i kiedyœ siê koùczy. Dzisiejszy post w którym pisze pan o....

KwintesencjÂą prostackiej perfidii janusza jest to ze wykorzystuje automatycznie kawaÂłki informacji,
ktĂłre ja sam dostarczyÂłem dziadu.
Âśmiesznym ÂŻENUJÂĄCY inkwizytorku i najwazniejsze....
Ale có¿ ..niema³o szczeniaków w necie dziœ siê zabawia opcjami administracyjnymi.
MaÂło tego - usta zamyka bezpoÂśrednio zainteresowana strona - czyli sam pan Janusz KuliĂąski.
MiaÂłby Âśladowy honor gdyby umiaÂł oddzieliĂŚ wÂładze admina - od swojej personalnej strony w sprawie.
Dlatego Janusz straci³ mój œladow (i tak ju¿ od czasu g³êbszego poznania) szacunek.
Co myÂślĂŞ o Ciotach BEZ charakteru to nie ma co siĂŞ rozpisywaĂŚ. ChorÂągiewkach na wietrze.
Dziwie siê ludziom, którzy go wpuszczali z kamerk¹ na ró¿ne spotkania. Kto wie komu taki dostarcza materia³y i po co.
Taki dziurawy garnek, jesli wchÂłania kazdy zaropiaÂły sterownik - to i rĂłwnie dobrze sterownik wchÂłania to, co ow garnek zmysÂłami czyta. itd...itp.

.....a wiĂŞc dzisiejszy post panie Rafale przekroczyÂł wszelkie granice paĂąskiej twĂłrczoÂści.
Dlatego dostajesz pan na razie bana na nastĂŞpne 30 dni. Smutny
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2012, 09:20:41 wysłane przez janusz » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: