east
Gość
|
 |
« : Styczeń 13, 2013, 13:52:28 » |
|
Zdaje siĂŞ, Âże nie ma tu dziaÂłu z poÂżegnaniami. Dlatego w tym miejscu dziĂŞkujĂŞ wszystkim za rozmowy i wszystko to ,czego siĂŞ od Was, kochani nauczyÂłem. Powodem sÂą przenosiny na nowe miejsce w sieci i rozpoczĂŞcie nowego rozdziaÂłu w Âżyciu (nie tylko forumowym).
Pozdrawiam i Âżegnajcie ByÂło na prawdĂŞ miÂło :*
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2013, 21:43:58 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 14, 2013, 11:24:52 » |
|
DziekujĂŞ East ,ze byÂłeÂś na tym forum .Powdzenia w nowym etapie Âżycia.Pozdrawiam sredecznie 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 14, 2013, 15:26:05 » |
|
Ja rĂłwnieÂż serdecznie dziĂŞkujĂŞ za te niespeÂłna 4 lata, rĂłwnieÂż przenoszĂŞ siĂŞ na nowe forum, wiĂŞc Âżegnam siĂŞ z osobami, ktĂłrych juÂż tam nie spotkam, chociaÂż liczĂŞ Âże przeniosÂą siĂŞ wszyscy (no moÂże poza kilkoma napinaczami  ). Pozdrawiam, ÂŁukasz vel Szmer aka Android 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 14, 2013, 21:45:28 » |
|
Osobiœcie z nikim nie chcê siê ¿egnaÌ, gdy¿ ufam, ¿e wczeœniej czy póŸniej i tak spotkamy siê na nowym/trzecim forum. Tak wiêc do zobaczenia. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 14, 2013, 22:01:29 » |
|
DziekujĂŞ wszystkim Âże was spotkaÂłam na swojej drodze i do zobaczenia na nowym forum.Czekam tam na was z niecierpliwoÂściÂą. Pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 14, 2013, 22:17:37 » |
|
Smutne sÂą poÂżegnania. Niemniej, Wszystkich serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia, kiedyÂś tam, w innych przestrzeniach. MyÂślĂŞ, Âże nie przypadkowo przyszÂło nam spĂŞdziĂŚ wspĂłlnie tyle lat. MyÂślĂŞ teÂż, Âże wzbogaciliÂśmy siĂŞ wzajemnie. Nawet, jeÂśli nie zawsze byÂło przyjemnie. I jeszcze myÂślĂŞ, Âże jednak naleÂży obdarzaĂŚ drugich oraz siebie miÂłoÂściÂą, nawet gdy nie ma siĂŞ pojĂŞcia kim siĂŞ jest. Bo inaczej co nam po nas? No to pa kochani, trzymajcie siĂŞ 
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 14, 2013, 22:25:06 » |
|
Ostatnio modne tu jest wyra¿onko: "No to pa!" A wiêc i ja dziêkujê wszystkim interlokutorom (o w mordê! Jakie rzadkie s³owo  ) za wiele pouczaj¹cych dyskusji i wypowiedzi. Nie wszystkie trafi³y w moje przekonania, ale wszystkie zachowam w sercu i pamiêci, bo spêdzi³em tu kawa³ mojego (przewa¿nie nocnego  ) ¿ycia. I koniecznie odwiedŸcie Egipt i Gizê (kto jeszcze nie by³, rzecz jasna). Tylko tam mo¿na zbli¿yÌ siê do olbrzymiej magii i mocy tego miejsca i "dotkn¹Ì nieznanego". B¹dŸcie dla siebie dobrzy i ¿yczliwi. To siê na d³u¿sz¹ metê op³aca i jest najlepszym przejawem cz³owieczeùstwa. No to pa! P.S. Pisz¹c powy¿sze jeszcze nie widzia³em po¿egnalnych s³ów ptaszyny. Przypadkiem (?) s¹ prawie identyczne w swej wymowie z moimi, wiêc coœ w tym musi byÌ. Chyba Prawda...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2013, 22:30:16 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 14, 2013, 22:38:42 » |
|
P.S. PiszÂąc powyÂższe jeszcze nie widziaÂłem poÂżegnalnych s³ów ptaszyny. Przypadkiem (?) sÂą prawie identyczne w swej wymowie z moimi, wiĂŞc coÂś w tym musi byĂŚ. Chyba Prawda... Krzysiu, nie ma przypadkĂłw i coÂś w tym jest…. z pewnoÂściÂą prawda….  W Egipcie jeszcze nie byÂłam, chyba bĂŞdĂŞ musiaÂła tam pofrun¹Ì.  No to pa, jeszcze raz 
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 14, 2013, 22:42:12 » |
|
W Egipcie jeszcze nie by³am, chyba bêdê musia³a tam pofrun¹Ì.  Poczekaj ptaszku na jesienne odloty bocianów w tamte strony. W kupie zawsze raŸniej i bezpieczniej. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2013, 22:43:59 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 14, 2013, 22:49:01 » |
|
Poczekaj ptaszku na jesienne odloty bocianĂłw w tamte strony. W kupie zawsze raÂźniej i bezpieczniej. …kiedy ja bocian samotnik, czyli wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tÂłumu bocianĂłw. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 14, 2013, 23:09:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 14, 2013, 23:28:07 » |
|
To do zobaczenia..... Tymczasem ...... goodbye....
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2013, 23:28:24 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 14, 2013, 23:49:41 » |
|
Astre ,Krzysiu czy wy bedziecie na nowym forum ? zapraszam 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 15, 2013, 00:01:58 » |
|
rĂłwnieÂż dziĂŞkujĂŞ wszystkim, ktĂłrzy tutaj byli od zawsze, Kiara, Dariusz, Stolo, arteq, chanell i caÂła reszta wesoÂłej ferajny, do zoba na nowym forum 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 00:02:21 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 15, 2013, 00:11:30 » |
|
DziĂŞkujĂŞ w imieniu "caÂłej reszty". A byÂłem na obydwĂłch forach od 2005 roku. KawaÂł czasu. MyÂślĂŞ, Âże nie straconego...
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 15, 2013, 00:12:01 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 00:15:52 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 15, 2013, 00:15:14 » |
|
Jak zwykle koliberku trafiÂłeÂś idealnie w moje gusta muzyczne. Sam top i dreszcze przyjemnoÂści. IdÂż tÂą drogÂą dalej i niech Ci idzie, jak z nut 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 15, 2013, 00:24:40 » |
|
DziekujĂŞ koliberku .to moje klimaty ,stare dobre czasy, o kurcze ale jestem stara 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 15, 2013, 02:18:51 » |
|
Kochani to ja Wam Dziêkujê, gdyby nie Wy...Serdeczni..., bo tak zawsze Krzysia i Ciebie Channel postrzega³am...ufam, ¿e Krzyœ bêdzie moj¹ dalsz¹ inspiracj¹, bo Ty ju¿ jesteœ, i ¿e "bociana" pewnego uda mi siê do Egiptu wyci¹gn¹Ì, bo ¿em tam by³ i cuda ró¿ne widzia³...³¹cznie z reptiliaùskim miastem i jego przedstwicielem w ca³ej krasie...tak, dok³adnie tam...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 02:19:09 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 15, 2013, 08:22:38 » |
|
No to pa  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 15, 2013, 13:12:24 » |
|
Ja równie¿ dziêkujê za wszystko, wszystkim, a przede wszystkim "przeciwnikom" i oponentom, którymi ich wcale nie uwa¿am. By³em z wami od koùcówki starego forum, choÌ zarejestrowa³em siê póŸno. Ale jak to mówi¹ lepiej póŸno ni¿ wcale. Niczego nie ¿a³ujê, natomiast jestem wdziêczny wszystkim, ¿e tu byli i prezentowali swoje postrzeganie œwiata. Liczê, ¿e bez uszczerbków, bêdziemy wszyscy to kontynuowali w nowym miejscu. No to pa pa! 
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 15, 2013, 16:10:22 » |
|
 no, to pa! no to pa! widaÌ teraz moda taka zacz¹³ Szacowny Przebiœnieg, zrobi³o potem siê totalnie nie ominê³o nawet i Ptakabo, to jak z setn¹ ma³p¹ jest zacznie jedna taka a potem nierzadko i na ca³y œwiat zacznie siê chryja, albo idea nie byle jaka! zatem Kochani i mnie ju¿ chyba no to pa!, no to pa!w maleùkie dziobkowe usteczka namolnie siê pcha! niech zatem z godnoœci¹ przemija stare by Nowe narodziÌ siê mog³o by blichtry ¿adne, ni wojenki co siê tworzyÌ zaczyna, w ¿aden sposób nie roztrwoni³y i nie zmog³y. jakem koliberek ma³y, mniemam, i¿ ca³kiem s³uszne s¹ po¿egnania m¹dre i na Nowe s³uszne, pe³ne radoœci zapa³y... chyba, ¿em nie ptak, ale zwyczajna i p³aska fl¹dra! i to by by³o tak, nie inaczej i na tyle, bo, wszak ptaszkiem zaledwie jestem a nie jakimœ tam lekkim i cudnym motylem 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 16:14:29 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 15, 2013, 16:36:14 » |
|
Koliberku miÂły, „no to pa” - ptak tu zapoczÂątkowaÂł, by jasnoœÌ w kwestii tej byÂła.  Niemniej cieszy mnie bardzo, iÂż moda siĂŞ rozprzestrzeniÂła.  No to pa 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 15, 2013, 17:30:01 » |
|
Prawda najprawdziwsza t¹ modê zapocz¹tkowa³a szacowna ptak  Fajny Cz³owiek fajna muzyka troszkê gor¹ca g³ówka, ale serduszko ciep³e i gor¹ce wiêc ja bêdê czeka³ na wielce szacown¹ ptak na nowym forum  Innych te¿ chcia³em po¿egnaÌ i podziêkowaÌ  jak to siê nauczy³em od szacownej ptak  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 15, 2013, 17:51:55 » |
|
Ehh ..... ¿egnacie siê i ¿egnacie jakby za chwilê œwiat mia³ siê skoùczyÌ ... Czy, to czasem nie jakaœ kolejna forma spo³ecznego patosu ....? bo ¿em tam by³ i cuda ró¿ne widzia³... ³¹cznie z reptiliaùskim miastem i jego przedstwicielem w ca³ej krasie...tak, dok³adnie tam...
Koliberku trzydziestytrzeci ...W/w temacie poruszonym Âżem chciaÂł siĂŞ z TobÂą bezspoÂśrednio skontaktowaĂŚ i infos wymieniĂŚ.... Chyba via skype, ale jak w plusie posiadasz tel/ to moÂżemy wymieniac algorytmy informacji bez ograniczeĂą .....
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 17:54:21 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
|