ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : Styczeń 15, 2013, 18:22:15 » |
|
Ehh ..... żegnacie się i żegnacie jakby za chwilę świat miał się skończyć ... Czy, to czasem nie jakaś kolejna forma społecznego patosu ....?
No bo jak tu się nie żegnać, gdy w duszach nam gra? A niech nawet będzie i patos….. i cóż z tego? Żegnam się z Wami, kochani po raz ostatni. Pa!
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Styczeń 15, 2013, 19:02:36 » |
|
o! to pardonsik wielki zatem za te nieopaczne pa! wybaczcie o Szlachetni takie wielkie na koniec koliberka małego faux pas ajajaj! i głupią minę ma ten mały szaławiła jeśli autorem konceptu jest, nie kto inny tylko naprawdę Wielki Bardzo Ptak ! więc daruj, daruj urwipołciowi, o Miła no, bo jak inaczej, jeśli nie właśnie tak? Miły Astre, mam Cię już namierzonego, intuicja mi podpowiedziała gdzie Cię i jak szukać...sam się zaraz zdziwisz, gdy dam Ci kontakt! Ptaku! po raz pierwszy i ostatni, to się zwłoki do trumny składa, a i to nie zawsze, więc spasuj Waść, a dobrze! I szykuj się gdzie należy, by pewne kręgi święte radośnie odświeżyć.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 19:17:30 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Styczeń 15, 2013, 19:08:56 » |
|
Ehh ..... żegnacie się i żegnacie jakby za chwilę świat miał się skończyć ... Czy, to czasem nie jakaś kolejna forma społecznego patosu ....?
No bo jak tu się nie żegnać, gdy w duszach nam gra? A niech nawet będzie i patos….. i cóż z tego? Żegnam się z Wami, kochani po raz ostatni. Pa! Tylko, że się tu nie ma do czego żegnać i to jeszcze po kilka razy z rzędu ...? Forum przecie dalej istnieje, ludzie też !....! Ale, rozumiem. Puste miejsca w sobie trzeba czymś zapełniać....
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Styczeń 15, 2013, 19:12:14 » |
|
Miły Astre, mam Cię już namierzonego, intuicja mi podpowiedziała gdzie Cię i jak szukać...sam się zaraz zdziwisz, gdy dam Ci kontakt! Ok.....
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Styczeń 15, 2013, 19:41:29 » |
|
Astre ,Krzysiu czy wy bedziecie na nowym forum ? zapraszam @chanellNa nowym forum już dawno się zarejestrowałem i nie wiem, czy czasem jako pierwszy z Was wszystkich. Czy będę na nowy forum ? To zależy jakie tematy zostaną tam poruszane ? Generalnie też nie mam zbyt wiele czasu, ale zglądał tam będę ...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 19:41:40 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich mało
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #30 : Styczeń 15, 2013, 20:17:48 » |
|
Na nowym forum wyświetla się użytkowników w kolejności rejestracji, więc dokładnie możesz policzyć. który jesteś.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraża.
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Styczeń 15, 2013, 20:46:43 » |
|
Na nowym forum wyświetla się użytkowników w kolejności rejestracji, więc dokładnie możesz policzyć. który jesteś.
W sumie to wogóle najmniej ze wszystkiego ważne, czy byłem jako pierwszy, a może drugi, który się zarejestrował, bo to przecie nie wyścig szczurów. Jedynie odnoszę się do faktów....
|
|
|
|
|
|
|
Kapłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Styczeń 15, 2013, 20:54:56 » |
|
na starym forum, w 2005 roku byłem 666 zarejestrowanym użytkownikiem
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Styczeń 15, 2013, 23:07:27 » |
|
Atmosferę, jak na Tytanicu się wyczuwa a wokół pełno szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliście swoją prywatną pocztę, bo nie wiadomo czyja to może być w przyszłości lekturka?
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Styczeń 15, 2013, 23:53:44 » |
|
kotozaurus metamorfus, gdzieś się ukrywał przed prawdą, tak ochoczo broniłeś Lucyny a tu benc niema żadnego końca świata. Ogon Ci opadł
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : Styczeń 16, 2013, 02:35:59 » |
|
Witajcie! nie ma pożegnań wcale jest tylko powitanie bo dzień nowy o świcie kolejny się stanie zatem dzień dobry wszystkim! radosnego istnienia niech żyje radość w necie! i do zobaczenia.... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Styczeń 16, 2013, 19:47:13 » |
|
Atmosferę, jak na Tytanicu się wyczuwa a wokół pełno szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliście swoją prywatną pocztę, bo nie wiadomo czyja to może być w przyszłości lekturka? Tak, tak, najlepiej pozacierać ślady działalności... szczególnie osobom które wstydzą się tego co napisały...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Styczeń 16, 2013, 20:32:56 » |
|
Atmosferę, jak na Tytanicu się wyczuwa a wokół pełno szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliście swoją prywatną pocztę, bo nie wiadomo czyja to może być w przyszłości lekturka? Tak, tak, najlepiej pozacierać ślady działalności... szczególnie osobom które wstydzą się tego co napisały... No właśnie trochę mi wstyd i dlatego nie chcę, byś czytał moje prajwy.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : Styczeń 16, 2013, 21:24:23 » |
|
Atmosferę, jak na Tytanicu się wyczuwa a wokół pełno szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliście swoją prywatną pocztę, bo nie wiadomo czyja to może być w przyszłości lekturka? Tak, tak, najlepiej pozacierać ślady działalności... szczególnie osobom które wstydzą się tego co napisały... No właśnie trochę mi wstyd i dlatego nie chcę, byś czytał moje prajwy. Oczom nie wierze co czytam. : D
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : Styczeń 16, 2013, 23:52:11 » |
|
Kocie, uspokoję Cię - nie jestem zainteresowany privami, wystarczą w zupełności prezentacje z forum jako powody do wstydu...
Cieszyłbym się, gdyby wpisy jako takie na tym forum przetrwały możliwie długo - jako studium ludzkiej naiwności, fałszywych "uduchowionych" proroków, przykłady manipulacji i poddaniu się jej wielu wielu osób jak też i trwaniu w niej pomimo obnażających ją faktów. Tak ku przestrodze i wyciągnięciu wniosków...
Sweter, musisz się jeszcze sporo nauczyć... sporo... :]
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2013, 23:56:56 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Styczeń 17, 2013, 03:54:40 » |
|
Kocie, uspokoję Cię - nie jestem zainteresowany privami A ja pisałem tylko o prywatnej poczcie, po co więc zabierasz głos w temacie, który nie był poruszony? wystarczą w zupełności prezentacje z forum jako powody do wstydu... Zupełnie jakbyś sam dał wyżej dowód Cieszyłbym się, gdyby wpisy jako takie na tym forum przetrwały możliwie długo - jako studium ludzkiej naiwności, fałszywych "uduchowionych" proroków, przykłady manipulacji i poddaniu się jej wielu wielu osób jak też i trwaniu w niej pomimo obnażających ją faktów. Tak ku przestrodze i wyciągnięciu wniosków... Przepisz to niezwłocznie jeśli musisz, dla mnie mniej tu było ludzkiej naiwności niż przykładów manipulacji czy inwigilacji Sweter, musisz się jeszcze sporo nauczyć... sporo... :]
Drogi, ciepły Swetrze - może weź pod rozwagę zalecenie artqa, pewnie miał coś istotnego na myśli z czym ja się nie zmierzę bowiem sennym już jestem.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Styczeń 17, 2013, 13:02:24 » |
|
Kocie, uspokoję Cię - nie jestem zainteresowany privami A ja pisałem tylko o prywatnej poczcie, po co więc zabierasz głos w temacie, który nie był poruszony? a ja pewnie o Royal Mail... matko, jak można aż tak nie łapać nazw, kontekstu i aluzji - gry słów/fonetyki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2013, 14:48:55 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #42 : Styczeń 17, 2013, 16:01:38 » |
|
Widzisz przynajmniej jestem porządnym swetrem, nie z jakiejś hali ale porządna marka, która grzeje
|
|
|
|
|
|
|
|