Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 14, 2025, 22:42:17

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zaginiona wiedza Atlantydow  (Przeczytany 25418 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 24, 2009, 09:21:57 »

Czyli tu mamy dowĂłd , Âże moÂżemy byĂŚ nieÂśmiertelni.
Ale jak na razie w naszych mĂłzgach mamy tĂŞ receptĂŞ zablokowanÂą.
I tylko zaleÂży od Âłaski Naszego StwĂłrcy, czy zechce uszczĂŞÂśliwiĂŚ kiedyÂś czÂłowieka, i tĂŞ tajemnicĂŞ nam przekazaĂŚ.
Ale na pewno , nie w tych jeszcze czasach.
No chyba ¿e cz³owiek na ca³ym globie ziemskim pokocha ka¿dego bez wzglêdu na kolory skóry i uprzedzenia, i staniemy siê "prawdziwymi" braÌmi i siostrami Ziemi. I zapanuje Wielka Mi³oœÌ BliŸniego. Uœmiech
Z pewnoÂściÂą Serce BoÂże siĂŞ wtedy zaiste uraduje.
I dostÂąpimy ascendencji wielowymiarowej.
Pozdrawiam. Cool
arteq
Gość
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 24, 2009, 09:49:42 »

Szmer, moÂże zaÂłoÂżyÂłeÂś na lewÂą stronĂŞ? ;]
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 24, 2009, 11:59:19 »

moÂżemy byĂŚ nieÂśmiertelni.
(...)
na razie w naszych mĂłzgach mamy tĂŞ receptĂŞ zablokowanÂą.
(...)czy zechce uszczĂŞÂśliwiĂŚ kiedyÂś czÂłowieka, i tĂŞ tajemnicĂŞ nam przekazaĂŚ.
Ale na pewno, nie w tych jeszcze czasach.

Otó¿ ka¿dych czasach ta tajemnica jest "tajemnic¹" dla tych jedynie,
ktĂłrzy robiÂą odpowiednio wiele, by uczyniĂŚ jÂą dla swej ÂświadomoÂści niedostĂŞpnÂą.

Dlaczego to robicie, ze macie tĂŞ "receptĂŞ" zablokowanÂą?

Bo nie dla wszystkich ta niesmiertelnoœÌ okazuje siê uszczêœliwieniem.. oj nie dla wszystkich.
Szmer
Gość
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 24, 2009, 22:22:09 »

hehe MrugniĂŞcie
Nie ale te dwa co nie pyknĂŞÂły faktycznie sÂą beznadziejnie wykonane... nawet jeden ma niesymetryczny ten wzĂłr. KupowaÂłem kilka jak leci i nawet nie patrzyÂłem wczeÂśniej. A ten co chyba dziaÂła byÂł robiony rĂŞcznie i teÂż byÂł wczeÂśniej podobno badany.
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 27, 2009, 17:38:21 »

Ja mam od Ciszaka kupiony jakieÂś 10 lat temu i jestem zadowolony . WÂłaÂściwoÂści ciekawe . DziaÂła delikatnie i dÂługotrwale od kilku lat praktycznie nie ÂściÂągam z dÂłoni jedynie zamieniam miejscami z prawej na lewÂą . Z tego co zaobserwowaÂłem u ludzi o pozytywnym podejÂściu do innych wzmacnia ich pozytywne odbieranie coÂś w rodzaju doÂładowania , u ludzi o negatywnych cechach charakteru wzmacnia je i sÂą gorsi
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 27, 2009, 18:12:52 »

Cytat: zodiakus71
u ludzi o pozytywnym podejÂściu do innych wzmacnia ich pozytywne odbieranie coÂś w rodzaju doÂładowania , u ludzi o negatywnych cechach charakteru wzmacnia je i sÂą gorsi

Czyli podobne dziaÂłanie jak moja przysÂłowiowa "artefaktowa zupa" (nie wiem gdzie o tym wspominaÂłem).
 Taka w sumie brzytwa okchama.

ZresztÂą symbolika teÂż jest czytelna:
z jednej strony mĂłwi nam o rezonansie 3-ch poziomĂłw: ciaÂła, duszy, energii myÂśli
..ktĂłry emanowany na zewnÂątrz [te strzaÂłeczki]

z drugiej strony mĂłwi o "mechanice rozdzielania ÂświatĂłw" [rĂłwniez te same 2 strzaÂłeczki]

..oraz o paru innych rzeczach, ktĂłre nie majÂą znaczenia dla mojego tu nawiÂązania.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2009, 18:26:01 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 27, 2009, 19:16:39 »

co do tzw krzyÂża AtlantĂłw miaÂłem ale jakoÂś mi nie odpowiadaÂł , moÂże byÂł Âźle wykonany , jakoÂś osobiÂście pozytywniej odbieram krzyÂż Ankh czy jak kto woli "Klucz Nilu"
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: