Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 15, 2025, 22:35:11

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: "KSIÊGA CHEOPSA" - oficjalny artykuÂł [czêœÌ druga serii]  (Przeczytany 1660 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« : Grudzień 06, 2008, 19:45:43 »

ja poszed³em dalej - by³em po drugiej stronie Drzewa ¯ycia i eksplorowa³em Tunele Klifotyczne - i to mnie nauczy³o wiele - dopiero po przekroczeniu DAAT uzyskuje siê WIEDZÊ, a to bolesne do¶wiadczenie bo nie ma NIC za darmo, ale by³o warto zap³aciæ tak± cenê!!!!!!!

widzê, ¿e siedzisz w temacie Kiara, có¿ nie docenia³em Ciê - wiêc napiszê to jasno, u¿ywam kaba³y wg. Issca Lurii wraz z wpó³czesnymi dodatkami Aleistera Crowleya oraz drapie¿n¹ kaba³ê Kennetha Granta (to dobre okreœlenie na jego system)

zapewniam CiĂŞ, Âże w analizie dla Projektu Cheops uÂżywam  25 procent jeÂśli tak moÂżna powiedzieĂŚ systemu kabaÂły jaki poznaÂłem

wiem teÂż dobrze, Âże kabaÂła to bardziej parktyka niÂż teoria ale na porzeby PCH zajmujĂŞ siĂŞ analizÂą czyli wÂłaÂśnie teoriÂą

pozdrawiam,
718!

@edit:

OK, coÂś dodam jeszcze - w kabale jest zawarta PEÂŁNIA WIEDZY bo dotyczy o pochodzi od ABSOLUTU i ale pamiĂŞtaj, Âże kabaÂła ma stronĂŞ jasnÂą i ciemnÂą i TYLKO wtedy jest KOMPLETNA, ja zajumujĂŞ siĂŞ obiema wÂłaÂśnie, tÂą drugÂą moÂżna nazwaĂŚ "czarnÂą magiÂą" ale bĂŞdzie to Âźle zrozumiane przez profanĂłw!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 19:49:24 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: