Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 15, 2025, 02:32:53

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Znak bestii juz jest!!!  (Przeczytany 24225 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #25 : Luty 02, 2009, 21:10:22 »

Nie zawsze mo¿na wyemigrowaÌ, ale mo¿na sie temu przeciwstawiÌ. Po prostu nie dam sobie tego wszczepiÌ, chyba, ¿e si³¹. Oczywiœcie taka postawa moze nas kosztowaÌ utratê pewnych przywilejów, nazwijmy to spo³ecznych, jednak jeœli nie jesteœmy na nie ³asi, to pronlem mamy z g³owy.
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #26 : Luty 02, 2009, 21:33:18 »

Nie zawsze mo¿na wyemigrowaÌ, ale mo¿na sie temu przeciwstawiÌ. Po prostu nie dam sobie tego wszczepiÌ, chyba, ¿e si³¹. Oczywiœcie taka postawa moze nas kosztowaÌ utratê pewnych przywilejów, nazwijmy to spo³ecznych, jednak jeœli nie jesteœmy na nie ³asi, to pronlem mamy z g³owy.

Nie tylko spoÂłecznych; w przypadku odmowy wszczepienia czipu mĂłgÂłby byĂŚ problem z normalnym Âżyciem (zaleÂży, co rzÂądzÂącym przyjdzie do gÂłowy).
Ale tak naprawdĂŞ to nie wierzĂŞ, Âże dojdzie do obowiÂązkowego czipowania.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #27 : Luty 02, 2009, 21:35:46 »

Po prostu nie zaczipujemy sie, i juz. I nie mysl ze my jedne to zrobimy, bedzie nas bardzo wiele.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #28 : Luty 02, 2009, 21:55:00 »

ostatecznie wole siĂŞ zaCipowaĂŚ niÂż ocHujeĂŚ.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #29 : Luty 02, 2009, 21:58:05 »

Po zaczipowaniu, pierwsza rzecz jakÂą zrobisz Âświadomie to pomyÂślisz:
- czy ja ochujaÂłem?

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #30 : Luty 02, 2009, 22:11:44 »

Po zaczipowaniu, pierwsza rzecz jakÂą zrobisz Âświadomie to pomyÂślisz:
- czy ja ochujaÂłem?

Dobre!  DuÂży uÂśmiech
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #31 : Luty 03, 2009, 05:59:43 »

JeÂśli bĂŞdziemy stÂąpaĂŚ BoskÂą ÂścieÂżkÂą czytaj ÂżyĂŚ jak siĂŞ powinno to nawet siĂŞ nie zorientujemy jak wszystkich zaczipujÂą, a nas nie. MaÂło tego, bĂŞdziemy specjalnie mogli chcieĂŚ byĂŚ zaczipowani ale bĂŞdÂą od nas uciekaĂŚ jak od trendowatego.
maniek3713
Gość
« Odpowiedz #32 : Luty 03, 2009, 14:47:23 »

A to jeszcze jeden ciekawy filmik o besti.....no i chyba wszystko jasne

http://www.youtube.com/watch?v=7RW4OIBt69U&feature=related
Blad
Gość
« Odpowiedz #33 : Luty 03, 2009, 19:00:37 »

A to jeszcze jeden ciekawy filmik o besti.....no i chyba wszystko jasne

http://www.youtube.com/watch?v=7RW4OIBt69U&feature=related

i znów wykorzystanie materia³u bez spoj¿enia na ca³oœÌ... a gdzie s¹ s³owa "to czyùcie na moja pami¹tkê" Coœ?
i co ten film ma wspĂłlnego z bestiÂą?
maniek3713
Gość
« Odpowiedz #34 : Luty 04, 2009, 07:20:04 »

no w³aœnie trzeba spojrzeÌ na ca³oœÌ i pomyœleÌ trochê nad tym,wiele jest interpretacji objawieù Jana ...i wiele s³ów a co do " to czyùcie na moj¹ pami¹tkê" to czyny nie s³owa Uœmiech
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #35 : Luty 04, 2009, 10:03:34 »

a czy byÂło coÂś takiego kiedyÂś ?? chodzi mi Âże wszyscy ludzie mieli coÂś wszczepiane albo coÂś takiego dostawali Âże bez tego nie mogli kupiĂŚ i sprzedaĂŚ ( nie chodzi o kase i karty kredytowe itp bo to juÂż znakiem bestii nie jest )
Baltazar
Gość
« Odpowiedz #36 : Luty 04, 2009, 10:42:16 »

A wiêc ostatecznym celem, jaki tym ludziom chodzi po g³owach, jest cel utworzenia jednego rz¹du œwiatowego kierowanego przez przemys³ bankowy, przez bankierów Robi¹ to sekwencyjnie - europejska waluta, euro i europejska konstytucja to jedna czêœÌ. Teraz staraj¹ siê to zrobiÌ w Ameryce, poprzez Uniê Pó³nocno-amerykaùsk¹ i chc¹ utworzyÌ jedn¹ walutê zwan¹ "amero". Ostatecznym planem jest utworzenie jednego rz¹du œwiatowego gdzie ka¿dy bêdzie mia³ wszczepiony chip RFID. Wszystkie pieni¹dze maj¹ byÌ w tych chipach gotówka nie bêdzie istnieÌ.

Przeczytajcie wywiad Russo !!!

http://www.youtube.com/watch?v=PZ4BCIJOg1I
Baltazar
Gość
« Odpowiedz #37 : Luty 04, 2009, 10:50:26 »

Przepowiednia od Jezusa (John Leary)

CYTAT
Then they will start a new takeover government which will have a new currency, the amero, and your country will become a part of the North American Union.

TÂłumaczenie:
W takim razie oni zaczn¹ nowe przejêcie rz¹d, który bêdzie mieÌ now¹ walutê, amero, i twój kraj stoi siê czêœci¹ pó³nocnoamerykaùskiego.

http://www.johnleary.com/index.php/2008/09/08/monday-september-8-2008-birth-of-the-virgin-mary/

Czy nie wystarczy mieĂŚ kartĂŞ chip ?
Czy wszczepianie chipa pod skĂłrÂą jest konieczne ?

ZwariowaĂŚ moÂżna z tym wszczepianiem chipa.
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2009, 11:01:46 wysłane przez Baltazar » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #38 : Luty 04, 2009, 14:53:26 »

Ano, nie wystarczy. Czipy majÂą w perspektywie szersze zastosowabie niÂż zwykÂłe karty z czipami. Poprzez karty nie majÂą na czÂłowieka Âżadnego wpÂływu, poza pieniĂŞdzmi i moze "wymacaniem" kogoÂś w razie potrzeby.
maniek3713
Gość
« Odpowiedz #39 : Luty 04, 2009, 15:09:10 »

wydaje mi siĂŞ Âże czip z ich punktu widzenia bo zawsze bĂŞdzie przy wÂłaÂścicielu DuÂży uÂśmiech i moÂżna bĂŞdzie wiedzieĂŚ gdzie w danym momencie delikwent bĂŞdzie siĂŞ znajdowaÂł
Thotal
Gość
« Odpowiedz #40 : Luty 04, 2009, 15:21:34 »

Czipy majÂą byĂŚ urzÂądzeniami do przechwytywania ludzkich emocji. Za ich pomocÂą mozna bĂŞdzie te emocje ksztaÂłtowaĂŚ i ukierunkowywaĂŚ. Uniknie siĂŞ dziĂŞki temu wszystkich buntĂłw, rewolucji i zwykÂłego niezadowolenia. Dzisiejsze media prowadzÂą do strachu i paniki, a czipy nas z tego "wyzwolÂą".

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #41 : Luty 04, 2009, 16:40:26 »

Cytat: maniek3713
...i wiele s³ów a co do " to czyùcie na moj¹ pami¹tkê" to czyny nie s³owa Uœmiech

Jak polityk mĂłwi, Âże daje ..to daje.
Ale jak polityk "daje".. to mĂłwi.
czyjakoÂśtak.

Gen Era lnie.. nie doceniacie s³ów. St¹d czêsto k³opot ze zrozumieniem owoców w³asnego czynienia.
Albo efekty odmienne od zamierzonych.
Bo jednak do planowania czynów u¿ywasz s³ów.

« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 18:49:10 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #42 : Luty 05, 2009, 00:41:04 »

Wystarczy poczytaĂŚ co siĂŞ dzieje na Âświecie w elektronice:
1. MajÂą juÂż coraz to mniejsze i szybsze RFIDy (chipy), ktĂłre przesyÂłajÂą juÂż gigabajty danych na sekundĂŞ.
2. PrzychodzÂą info o nanorobotach, ktĂłre majÂą macki i mogÂą siĂŞ przyczepiĂŚ do dowolnego miejsca wewnÂątrz naszego ciaÂła i mogÂą byĂŚ sterowane.
3. Pod³¹czono robaki do komputera i wykonuj¹ rozkazy jakie siê im wyda za pomoc¹ specjalnego oprogramowania w komputerach.
4. W Japonii maj¹ specjalne urz¹dzenia do zmieniania nastroju cz³owieka. Pod³¹cza siê do mózgu specjalne elektrody czy coœ i bezprzewodowo za pomoc¹ komputera mo¿na ustawiÌ jaki nastrój chcemy, czy chcemy byÌ w depresji czy mo¿e w ekstazie i poœrednio. By³ o tym program na Discovery, wygl¹da³o to masakrycznie jak kobiecie normalnie takim potencjometrem regulowano nastrój. W jednej sekundzie by³a w g³êbokiej depresji, p³aka³a i nie widzia³ dla siebie miejsca, a w drugiej sekundzie ju¿ siê œmia³a, by³a pe³na ¿ycia, mia³a wielkie plany, szczêœcie od niej bi³o na kilometr. Ogl¹daj¹c to mo¿na by³o poczuÌ jak cz³owieka zachowanie i nastrój jest bardzo zmienny i zale¿y od takich b³achych czynników. A¿ to w g³owie nie chce siê zmieœciÌ.

TERAZ sobie to wszystko po³¹czmy i co widzimy... tak to wygl¹da... masakra. Tak jak by³o napisane w Tajemnicach Fatimskich... naukowców opêta szatan i bêd¹ wynajdywac rzeczy które zniewol¹ i zniszcz¹ œwiat.
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 00:47:24 wysłane przez Nebulitos » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #43 : Luty 05, 2009, 19:02:12 »

AleÂż co ty opowiadasz. Moja Babcia teÂż tak Âźle mĂłwiÂła o pralce.
A teraz pralka pierze, ja nie wierzĂŞ w pierdoÂły.

Babuszka trÂąchĂŞ racji miaÂła, bo pralka sÂąsiadĂłw zÂąlaÂła.

Ale komputera uÂżywasz, moÂżesz wymieniaĂŚ poglÂądy.
"Po mimo starañ naje¼dzców, TWÓJ owoc rodzi siê na nowo"
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1414.msg17517
Baltazar
Gość
« Odpowiedz #44 : Luty 06, 2009, 20:10:19 »

Wszyscy Australijczycy bĂŞdÂą zaimplantowani mikroczipami dla celĂłw identyfikacyjnych i Âśledzenia przemieszczania siĂŞ, a nastÂąpi to w ciÂągu dwĂłch-trzech generacji - powiedziaÂł prominentny naukowiec z australijskiego uniwersytetu.

http://www.bibula.com/?p=6209
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #45 : Luty 06, 2009, 20:56:53 »

zaczyna siĂŞ
twoj_kolega
Gość
« Odpowiedz #46 : Luty 11, 2009, 04:26:47 »

A ja mam jedno pytanie... Wszyscy tak krzycz¹ na te chipy, ze to zniewolenie, ¿e to kajdany etc. Zastanawia³em siê nad ca³a spraw¹, i szczerze, jak tak siê g³êbiej przyjrza³em, to pojawi³o mi siê pytanie: "W zasadzie czemu niby kajdany? Czego nie bêdê móg³ robiÌ z chipem, co mogê bez niego?". Przecie¿ w sklepie i tak wyk³adam kasê albo p³acê kart¹... wiêc co za ró¿nica, ¿e to bêdzie z chipa sz³o? Nawet wygodniej. Namierzanie... Ale przecie¿ to zaszkodzi tylko tym, którzy maj¹ jakieœ ciemne interesy, mi tam jedno, czy jakaœ maszyna bêdzie wiedzieÌ, gdzie jestem, czy nie. A nawet lepiej, bo proœciej bêdzie œcigaÌ przestêpców... Poza tym, s³ysza³em, ¿e chipy maj¹ stale monitorowaÌ nasz stan zdrowia (ciœnienie, poziom hormonów etc). Niektórzy mówi¹, ¿e to Ÿle, bo paùstwo bêdzie wszystko o nas wiedzia³o. Ale w sumie... jak nagle dostanê zawa³u, bêd¹c sam w parku, od razu bêdzie mog³a przyjechaÌ karetka, a nie nad ranem, kiedy ktoœ znajdzie zimnego trupa.

PodsumowujÂąc, zastanawiam siĂŞ, dlaczego chip miaÂłby byĂŚ kajdanami? MoÂżliwe, Âże sÂą jakieÂś argumenty rozsÂądne na to - dlatego pytam Was o zdanie, jak to widzicie.
Tak samo mysli wiekszosc ludzi, jeszcze bedziecie prosic o wszczepienie sobie chipow. Ktos widzi tu cos dziwnego? Przeciez wiekszosc bedzie straconych, niema sie co oszukiwac.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: