Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 21, 2025, 06:23:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Antrovis itp. ...  (Przeczytany 1180 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« : Marzec 17, 2009, 20:12:28 »

ja nigdzie nie podpisuje  sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc.
Kobieto nie ³¿yj. Nigdzie nie zmusz³em Ciê abyœ podpisywa³a siê jako Ma³gorzata. Wiêc albo wklej linka do wypowiedzi w której napisa³em "masz u¿ywaÌ/podpisywaÌ siê swoim imieniem" albo wycofaj siê z tego k³amstwa - to tak w imiê uczciwoœci i nieuzasadnionych zarzutów które starasz siê wytykaÌ innym.

Dla wyjaœnienia: owszem by³a dyskusja w której by³a poruszana sprawa Twego imienia, nicku i Twoich myœlicieli. Pyta³em sk¹d ten nick i dlaczego tak mocno siê z nim uto¿samiasz. Zada³em równie¿ pytanie dlaczego tak nerwowo zareagowa³aœ gdy zwróci³em siê do Ciebie po imieniu - i nawet przedstawi³em swoj¹ teoriê w tym temacie. Pragnê jeszcze Ci przypomnieÌ, ¿e straszy³aœ mnie adminem gdy jeszcze raz zwrócê siê do Ciebie Twoim imieniem. Natomiast nigdzie nie NAKAZYWA£EM Ci u¿ywaÌ wy³¹cznie imienia - byÌ mo¿e [nie pamiêtam] proponowa³em tak¹ mo¿liwoœÌ lecz w ¿adnym przypadku nie NAKAZYWA£EM.
Myœlê, ¿e tak oœwiecona osoba jak Ty rozumie róznicê s³ów "proponujê" [bo je¿eli pad³o z moich ust to tylko takie] i "nakzaujê".

pomimo, Âże post nosi znamiona off-a proszĂŞ o pozostawienie go do czasu wypowiedzi Kiary - podania linka lub wycofania zarzutu.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: