Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 07, 2025, 11:58:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Drobne nieÂścisÂłoÂści w sesji 87 i 88  (Przeczytany 1374 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laguna__
Gość
« : Październik 07, 2008, 17:27:02 »

Arteq pewnie dobrze wie o co chodzi MrugniĂŞcie

Faktycznie jasnowidz, po tych kilku zdaniach mamy sobie wyrobiĂŚ opinie  Chichot ...urocze doprawdy, natomiast spekulacji x-razy wiecej niz tego co napisaÂłaÂś.
Dodam jeszcze ,Âże nietylko ezoterycznym , ale rozwinietym oraz najlepiej jest byĂŚ empatÂą i jasnowidzem bÂądz jasnoczujÂącym....WiĂŞc Enigmo rozumiemy to ,Âże moÂżesz byĂŚ nieÂświadomma co czytasz , co sÂłuchasz, co oglÂądasz...

PrzesÂłuchaÂłam tÂą caÂła audycje do ktĂłrej jest linek (ale nuda 45 min). MogÂłaÂś podaĂŚ minute o ktĂłrÂą ci chodzi, nie widze tam nic szczegĂłlnego po za ubolewaniem Barbary ze maÂło osĂłb odpowiedziaÂło na przekazy, w sensie fizycznej pomocy. Jeste wiele mĂłwienia i jeszcze wiecej nic nie robienia...a nasza matka ziemia cierpi. Co do modulacji gÂłosu, nie wydaje mi sie aby byÂł inny niÂż na poprzednich audycjach, Choroszy zawsze nawija w podniosÂłym tonie, moze czasem przeszkadza mi jak tytuÂłuje Enki jakimÂś wielkim panem ziemi. No ale kobieta napewno przejmuje sie swojÂą rolÂą, sÂłucha jej sporo osĂłb wiec stara sie przedstawic temat naknajczytelniej. To powazne zadanie i nie wÂątpie ze kazdy z nas na antenie miaÂłby odrobine problemu z wÂłasciwym doborem swoejgo gÂłosu.
...tu nie chodzi o dobĂłr gÂłosu, tylko fakt iÂż to nie ona sama przemawia prowadzÂąc te audycje...
Enigmo- zapomniaÂłam dodaĂŚ, Âże trzeba byĂŚ jednak "ezoterycznym" by zobaczyĂŚ i usÂłyszeĂŚ wiĂŞcej...
UÂśmiech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: