Ten kto akceptuje ten o to dekalog jest po mojej stronie

1. Nie wierzĂŞ wszystkim sÂłowom Samuelowi/Enki.
2. Nie wierzĂŞ, Âże Samuel jest duchowym bratem Jezusa.
3. WierzĂŞ, Âże Samuel jest wytworem wyobraÂźni pierwotnie popĂŞdzonym przez siÂły hipnotyczne Andrzeja WĂłjcikiewicza, bÂądÂź siÂły majÂące na celu zbicie pieniĂŞdzy z ludzi majÂących nadzieje, Âże uratujÂą Âświat jednoczeÂśnie, ale niekoniecznie niszczÂąc ich rodziny.
4. Nibiru jako planeta przybliÂżajÂąca siĂŞ bardzo blisko do Ziemi co jakiÂś czas nie istnieje.
5. Wierze w ufo(pojazd lataj¹cy) pierwotnie nosz¹ce nazwe Die Glocke, za czasów II wojny œwiatowej, bêd¹ce tylko i wy³¹cznie dzie³em ludzkich pomys³owoœci i twórczoœci technologicznej.
6. WierzĂŞ, Âże kiedyÂś umrĂŞ fizycznie.
7. WierzĂŞ, Âże istnieje Âżycie na innych planetach (niekoniecznie istoty rozumne np. mikroby).
8. Wiem, Âże w 2012 ma byĂŚ "Euro 2012".
9. Co do sÂłoĂąca i jego tzw. hiperaktywnoÂści nie jestem do koĂąca pewien w 2012r., poniewaÂż sÂą dopiero poczÂątki badaĂą na zjawiskami zachodzÂącymi na sÂłoĂącu i nie moÂżna sÂądziĂŚ, Âże przebiegunowanie moÂże mieĂŚ miejsce w 100% w 2012r bazujÂąc na obrazkach plam sÂłonecznych.
10. Akceptuje Âświat takim jakim jest i kaÂżda istota ma prawo do wypowiedzenia siĂŞ.
Tomek