Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 21, 2025, 07:44:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 1143 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« : Listopad 12, 2009, 14:10:04 »

JeÂśli tego nie zauwaÂżyÂłeÂś, albo co bardziej prawdopodobne nie zrozumiaÂłeÂś - NIE  mĂłwiĂŞ osobom reprezentujÂącym twĂłj poziom ewolucyjny w gÂłoszonych poglÂądach juÂż od dÂłuÂższego czasu. WiĂŞc jak na osobĂŞ Âświat³¹ wykaÂż siĂŞ wiĂŞkszÂą innowacyjnoÂściÂą a nie powielaj zachowaĂą innych osĂłb, chyba Âże zbyt wiele od ciebie wymagam.

Poza tym powiedz mi kap³anie, co jest z tob¹ nie tak, co tak bardzo ciê ubod³o ¿e kipisz wrêcz nienawiœci¹ do ludzi innaczej myœl¹cych ni¿ ty? nieudane dzieciùstwo, molestowanie seksualne przez kogoœ z rodziców, najprawdopodobniej prez matkê lub nieudana, pierwsza mi³oœÌ która z³ama³a ci serce ¿e tak bardzo chcia³eœ ucieÌ od kobiet w wymyœlony przez ciebie œwiat u³udy i nibylandii nazywaj¹c siê kap³anem? bo twój nicj jest wielce wymowny, mówi o tobie wiêcej ni¿ mia³byœ w naœmielszych myœlach sam o sobie powiedzieÌ, i co gorsza teraz ju¿ wiesz, ¿e ja i pewnie wiele innych osób ju¿ te¿ wie
@marek324, sugerujesz ,Âże jest "kapÂłankÂą" ? DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2009, 14:11:21 wysłane przez komandos040 » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: