Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 28, 2025, 23:50:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ELOHIM  (Przeczytany 12381 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #25 : Październik 19, 2010, 20:24:30 »

No nie wiem Komandosie czy ona bĂŞdzie ,bo data koĂąca wyznaczona jest na 21.12. a Wigilia jest zazwyczaj 24 grudnia  DuÂży uÂśmiech
MyslĂŞ jednak Âże bĂŞdzie dobrze UÂśmiech bo ja zamierzam przeÂżyĂŚ i bawiĂŚ siĂŞ na swoich kolejnych 18-tych urodzinach  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech wÂłaÂśnie tego dnia  JĂŞzyk JĂŞzyk JĂŞzyk

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #26 : Październik 19, 2010, 20:50:55 »

A to miÂła informacja Chichot O tych urodzinach, rzecz jasna! JuÂż dziÂś przyjmij ode mnie chanellusiu Âżyczenia wszystkiego najlepszego DuÂży uÂśmiech No i doczÂłap wreszcie do tej 19-tki  MrugniĂŞcie TeÂż jest fajnie. Wiem, bo miaÂłem tyle jakieÂś 20 kilo temu  DuÂży uÂśmiech

A jeœli chodzi o rozpatrywan¹ datê, to mo¿e po kilku dniach kataklizmu ludzkoœÌ zacznie od 25 grudnia œwiêtowaÌ ju¿ swoje Narodzenie. Nowe Narodzenie na tysi¹c lat szczêœliwego spokoju. Oby...

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #27 : Październik 20, 2010, 21:48:28 »

DziĂŞkujĂŞ krzysiu UÂśmiech ale jak doczÂłapiĂŞ do 19-tki to juÂż bĂŞdĂŞ stara  DuÂży uÂśmiech Zdecydowanie wolĂŞ mieĂŚ te 18 lat  DuÂży uÂśmiech

NawiÂązujÂąc  do wÂątku o Elohim , powinniÂśmy siĂŞ wszyscy czuĂŚ i wyglÂądaĂŚ jak mÂłodzi bogowie  Chichot hm....tylko czy oni sÂą mÂłodzi ? Z politowaniem

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #28 : Październik 20, 2010, 22:22:24 »

KaÂżdy ma tyle lat, na ile siĂŞ czuje. Ja juÂż parĂŞ "18-tek" zaliczyÂłem, ale nie spodziewaÂłem siĂŞ przy pierwszej, Âże po nastĂŞpnych "w Âśrodku" nic, absolutnie nic, siĂŞ nie zmieni. Dusza siĂŞ nie starzeje! I to jest dowĂłd na jej nieÂśmiertelnoœÌ  Szok

A co do Elohimów, to oni spo¿ywali jakiœ eliksir (Adam i Ewa mieli w Edenie tak¹ sam¹ mo¿liwoœÌ, ale j¹ zmarnowali). Nie traktujê tego, jak bajki i mity. Bêd¹c wiernym fanem Zecharii Sitchina przyjmujê do wiadomoœci jego wyjaœnienia, ¿e jesteœmy "produktem" manipulacji genetycznych Annunaki, którzy "brali sobie za ¿ony córy cz³owiecze" (mniej wiêcej cytat z Biblii). A owocem tych zwi¹zków byli m.in. Adam, Matuzalem, Noe i inni, którzy ¿yli po kilkaset lat (tak oznajmia Biblia!). Wygl¹da na to, ¿e jest to œrednia wynikaj¹ca z d³ugoœci ¿ycia Annunaki (kilka tysiêcy lat ziemskich) i "nowego cz³owieka". Echa tej samej historii, odczytanej przez Sitchina z sumeryjskich tabliczek, mo¿na spotkaÌ w licznych mitach, zw³aszcza greckich (herosi, tytani).

Kurde! Jak to byÂło naprawdĂŞ?! DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #29 : Październik 31, 2010, 10:01:58 »

Oj nie zupelnie tak , jak jest interpretowana ta stara informacja.

Ale.... kazdy wierzy w to co chce.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: