Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 08, 2025, 01:27:18

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Drobne nieÂścisÂłoÂści w sesji 87 i 88  (Przeczytany 1354 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« : Listopad 03, 2008, 17:50:02 »

CzeÂśc Enigma UÂśmiech !!!!!
BRAWO,BRAWO,BRAWO !! nareszcie zrobiÂłaÂś z nim porzÂądek UÂśmiech Jestem z tobÂą i masz totalnÂą racjĂŞ Chichot

Wybacz, Channel, ale to, co wÂłaÂśnie napisaÂłaÂś, podsunĂŞÂło mi pytanie, czy rozmawiam z kobietÂą, czy 12-to letniÂą dziewczynkÂą? Bo ten tekst zdecydowanie bliÂższy jest tej drugiej...

Co do "zrobiÂłaÂś z nim porzÂądek" - czyli w takim ukÂładzie krytycy PCh sÂą tu niemile widziani, i trzeba robiĂŚ z nimi porzÂądek? No to miÂło, radzĂŞ tylko zaznaczyĂŚ to gdzieÂś w regulaminie forum, bo bym tu wcale nie wstĂŞpowaÂł, skoro to nie forum dla mnie i mnie podobnych.

Po trzecie, podaj moÂże swoje argumenty czy kontrargumenty do moich wypowiedzi, zamiast dziecinnie sekundowaĂŚ innym.

OsobiÂście zresztÂą bynajmniej nie uwaÂżam, by wypowiedzi Enigmy cokolwiek udowodniÂły. Jedynie to, Âże nijak nie moÂżna z niÂą rozsÂądnie dyskutowaĂŚ, bo zamiast odpieraĂŚ argumenty, woli doszukiwaĂŚ siĂŞ drobnostek, ktĂłre podkopiÂą autorytet rozmĂłwcy. Technika dobra, o ile druga strona jej nie zna. Ja, stety-niestety, znam.

Serdeczne pozdrowienia od 12-tniej dziewczynki  Buziak Buzia na k³ódkĂŞ
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2008, 17:50:47 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: