Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 24, 2025, 19:04:55

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Przepowiednie na 2011 rok  (Przeczytany 48110 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wiki
Gość
« Odpowiedz #25 : Styczeń 31, 2011, 12:52:34 »

Czy ktoœ siê mo¿e spotka³ z przepowiedniami dotycz¹cymi pó³nocnej Afryki? ( Tunezja, Egipt, a mo¿e jeszcze inne kraje maj¹ce doœÌ dyktatury) ?

Czy to moÂżliwe, Âże takich przewrotĂłw nie widaĂŚ?

Czy moÂże jest tak, Âże wszystkie przepowiednie a szczegĂłlnie te najbardziej zagmatwane i niejasne moÂżna do wszystkiego dopasowaĂŚ?

Powiem szczerze, Âże tylko raz jedyny z wielu wieli innych, spotkaÂłam siĂŞ z prawdziwÂą przepowiednia dotyczÂącÂą mojej osoby. ÂŚwiadczy to o tym, Âże moÂżna przewidzieĂŚ precyzyjnie i prawdziwie.

W takim razie dlaczego tak rzadko sprawdzajÂą siĂŞ przepowiednie?

Pozdrawiam:)

Sventer
Gość
« Odpowiedz #26 : Styczeń 31, 2011, 16:00:29 »

W takim razie dlaczego tak rzadko sprawdzajÂą siĂŞ przepowiednie?
To jest dobre pytanie - a odpowiedzi na nie powinnaÂś sama poszukaĂŚ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Luty 02, 2011, 20:50:03 »

Cytat: Wiki
Czy ktoœ siê mo¿e spotka³ z przepowiedniami dotycz¹cymi pó³nocnej Afryki? ( Tunezja, Egipt, a mo¿e jeszcze inne kraje maj¹ce doœÌ dyktatury) ?

MyÂślaÂłem, Âże juÂż o takich nie usÂłyszĂŞ, nie przeczytam, a tu "masz Ci babo placek", wczoraj na wp ukazaÂł siĂŞ artykuÂł, w ktĂłrym prĂłbowano przekonywaĂŚ, ze jednak niezawodny Nostradamus przepowiedziaÂł te przepychanki w Egipcie.

Jak znajdĂŞ linka to zamieszczĂŞ.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Betti
Gość
« Odpowiedz #28 : Luty 02, 2011, 20:59:46 »

Nostradamus przewidziaÂł egipskie zamieszki! Co jeszcze nas czeka?

Koùcówka poprzedniego roku zosta³a zdominowana przez doniesienia na temat s³ynnych przepowiedni Nostradamusa czy Baby Wangi na temat nadchodz¹cej III wojny œwiatowej. Wedle przytaczanych tak¿e na ³amach naszego serwisu proroctw, u schy³ku 2010 r. mia³o dojœÌ do konfliktu o pod³o¿u lokalnym, który z czasem mo¿e przerodziÌ siê w globalny kryzys. ChoÌ wiele osób, sceptycznie podchodz¹cych do podobnych rewelacji, drwi³o z tych proroctw, we wskazanym przez Nostradamusa i Babê Wangê czasie, dosz³o do pewnych wydarzeù, które mog¹ budziÌ niepokój - w terminie wskazywanym przez Babê Wangê, jako czas rozpoczêcia siê lokalnego konfliktu, który z czasem przerodzi siê w wojnê o œwiatowym zasiêgu, zaogni³a siê sytuacja w Korei; a nad Stanami Zjednoczonymi przelecia³ pocisk balistyczny nieznanego pochodzenia, który anonsowany by³ wczeœniej przez francuskiego profetê jako "³uk furii szatana". Okazuje siê, ¿e i odniesienia do bie¿¹cej sytuacji w Egipcie odnaleŸÌ mo¿na w przepowiedniach francuskiego jasnowidza. W czasie, kiedy komentatorzy zajêci siê analiz¹ politycznych i gospodarczych nastêpstw ostatnich wydarzeù w Egipcie, interpretatorzy przepowiedni szesnastowiecznego mistyka zwracaj¹ uwagê na fragment jednej z jego ksi¹g, w której znaleŸÌ mo¿na takie oto s³owa:

"FaÂłszywa trÂąbka skrywajÂąca szaleĂąstwo
sprawi, Âże Bizancjum zmieni swoje prawa.
Z Egiptu pójdzie naprzód cz³owiek, który za¿¹da
wycofania rozporzÂądzenia, wymiany pieniĂŞdzy i zmiany standardĂłw."

Co to wszystko mo¿e oznaczaÌ? Zdaniem ekspertów, za szeregiem metafor ukrywaÌ siê mog¹ wydarzenia, które obecnie obserwujemy w pó³nocno-wschodniej Afryce. Tr¹bka oznaczaÌ mo¿e komunikat adresowany do rzeszy ludzi, który mo¿e byÌ wysy³any w formie przekazów telewizyjnych, radiowych lub jeszcze innych. Francuski astrolog zaznaczy³ jednak, ¿e owa tr¹bka bêdzie fa³szywa. Mo¿e zatem chodziÌ o to, ¿e komunikat, który pójdzie w œwiat bêdzie zafa³szowany, a kryÌ siê bêdzie za nim wielkie szaleùstwo. Za tym szaleùstwem mo¿e staÌ jakaœ destruktywna idea, która gwa³townie bêdzie siê rozprzestrzeniaÌ - poinformowa³ serwis unexplainable.net powo³uj¹c siê na znawców przepowiedni.

Pod has³em Bizancjum skrywaÌ siê mo¿e wspó³czesna nazwa Konstantynopola, który kiedyœ stanowi³ stolicê Cesarstwa Bizantyjskiego, a dziœ znany jest pod nazw¹ Stambu³. Miasto to jest miejscem, do którego amerykaùscy dyplomaci trafili zaraz po tym, jak w Egipcie wybuch³y zamieszki. Ma³o tego - w Stambule mia³y siê niedawno zakoùczyÌ rozmowy pomiêdzy szeœcioma mocarstwami i Iranem na temat szans zahamowania aspiracji tego ostatniego pod k¹tem dalszego rozwoju programu nuklearnego. Przy okazji tej debaty, œwiat³o dzienne ujrza³y zdjêcia protestuj¹cych, którzy wspieraj¹ rewolucjê w Egipcie, podczas gdy czêœÌ polityków popar³a w tym czasie prezydenta Mubaraka.
Ostatni wers przes³ania Nostradamusa mo¿e oznaczaÌ nadci¹gaj¹cy kryzys. Bie¿¹ca sytuacja w Egipcie mo¿e potencjalnie wp³yn¹Ì na ogólnoœwiatow¹ gospodarkê i przyczyniÌ siê do pogorszenia sytuacji ekonomicznej w wielu zak¹tkach œwiata. ChoÌ zdaniem adwersarzy tej teorii, "wymiana pieniêdzy i zmiana standardów" dotyczyÌ mo¿e jedynie samego Egiptu.

Czy czterowiersz Nostradamusa ma coœ wspólnego z aktualn¹ sytuacj¹ polityczn¹ i czy znajdzie odzwierciedlenie w faktach? Czy jest sens ju¿ teraz ³¹czyÌ w jedn¹ ca³oœÌ poszczególne wydarzenia, wynikaj¹ce potencjalnie z przepowiedni Nostradamusa? Dowiemy siê pewnie ju¿ w najbli¿szym czasie.

(rc)
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Nostradamus-przewidzial-egipskie-zamieszki-Co-jeszcze-nas-czeka,wid,13092579,wiadomosc.html

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #29 : Luty 02, 2011, 21:14:19 »

DziĂŞki >Betti<,
wÂłaÂśnie teÂż to znalazÂłem.  UÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #30 : Luty 02, 2011, 22:29:57 »

Z przepowiedniami Notradamusa jest tak, Âże zawsze sÂłysz zachwyt jak on to trafnie przewidziaÂł. Tyle tylko, Âże nie spotkaÂłem siĂŞ z ani jednym opracowaniem ktĂłre mĂłwiÂłoby o trafnej przepowiedni PRZED danym wydarzeniem. W przeciwnym razie moÂżna bardzo wiele dopasowywaĂŚ ze wzglĂŞdu na bardzo ogĂłlnikowe zapisy.
To tak jak skreÂśliĂŚ 6 w totolotka... po losowaniu :]
Lucyna
Gość
« Odpowiedz #31 : Luty 02, 2011, 23:22:03 »

A moÂże jak padnie rzÂąd Mubaraka Hassan straci stanowisko i wszystko bedzie Âłatwiejsze dla PCH. ChociaÂż prawdopodobnie Hassan jest na usÂługach Washington'u.
greta
Gość
« Odpowiedz #32 : Luty 03, 2011, 10:08:23 »

Wiesz arteq,sa ludzie ktorzy doskonale wiedza czego dotycza Jego przepowiednie,tylko jak kazdy wie,nie jest o tym informowany ogol ludzkosci.O tym wiedza wybrani a nie zwykli obywatele.Tak bylo,jest i miejmy nadzieje,ze nie bedzie!
A wydaje mi sie,ze im blizej tego "nie bedzie",to ci ktorym na tym zalezy robia wszystko,aby do tego nie dopuscic.Najlepiej miec niewolnikow do roboty nie do pracy!Tylko ,wydje mi sie,ze po prostu jakies,nie wiem jakie,rzeczy wymknely sie spod kontroli,i jest jak jest.To jakby rzucanie sie na tasme!Takie histeryczne dzialanie,ktore jak wiadomo,do niczego tych ludzi nie doprowadzi!

To takie moje przemyslenia.
wiki
Gość
« Odpowiedz #33 : Luty 03, 2011, 10:08:45 »

Dziękuje Betti  i Tobie Darku:)

ale przepowiednie Nostradamusa nie są dla mnie przepowiedniami, do tego zagmatwanego przekazu można wszystko dopasować . Tak na prawdę to zastanawiałam się dlaczego "genialny " Jackowski tego nie zobaczył i żadna wróżka wróżąca dla dużych portali, gazet, o sytuacji międzynarodowej w 2011.

« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 10:09:35 wysłane przez wiki » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #34 : Luty 03, 2011, 11:06:40 »

Odnoœnie Jackowskiego - jak pisa³em w tym w¹tku post #21 (jego chybione przepowiednie) - mo¿e i jest dobry w odnajdywaniu osób (najczêœÌiej ju¿ nie¿yj¹cych) lecz w przepowiadaniu przysz³oœci jest s³abiutki. Wydaje mi siê, ¿e na fali chcia³ rozszerzyÌ swoj¹ "ofertê" ale wysz³o inaczej ni¿ zamierza³ - czyli bywa³o g³oœno, ale nie na korzyœÌ.
Szkoda tylko, ¿e dziennikarze podchodz¹ nieadekwatnie do tematu. Najpierw szumny wywiad, wileki powrót gdy mo¿na coœ - nawet na si³ê - dopasowaÌ do przepowiedni, lecz ju¿ ¿aden z nich nie pokusi siê o spotkanie weryfikacyjne - np pod koniec roku aby zobaczyÌ co siê sprawdzi³o a co nie. Szkoda, bo wtedy by³by bardziej realny ogl¹d dla czytelników. ByÌ moze powodem jest tak¿e to, ¿e na takie werykikacyjne spotkanie ma³o który "jasnowidz" zgodzi³by siê...
wiki
Gość
« Odpowiedz #35 : Luty 03, 2011, 11:38:30 »

Artqu ta nierzetelnoœÌ dziennikarska od dawna mnie zastanawia i to nie tylko w danym temacie.

Np ceny paliwa rosnÂą bo roÂśnie cena za baryÂłkĂŞ ( chyba maja ludzi za idiotĂłw podajÂąc takie info) 2 lata temu barka kosztowaÂła 160 dziÂś okoÂło 100 ( zdaje sobie sprawĂŞ, Âże wzrĂłsÂł tez koszt wytworzenia produktu koĂącowego, ale po co tak upraszaĂŚ?)

cena szynki wzros³a bo ¿ywiec wzrós³, wystarczy wzi¹Ì jakikolwiek spis statystyczny cena w 2002 roku by³a o 1 wy¿sza ni¿ dziœ. 2002 - 4,60 z³, teraz oko³o 3,30 z³.

chleb i pszenica to samo

i tak dalej i tak dalej

a podobno dziennikarze sÂą po to Âżeby rzetelnie podawaĂŚ informacje, ale czy na pewno a moÂże po to aby utrzymaĂŚ siĂŞ chwilkĂŞ na fali sensacji i robiĂŚ ludziom wodĂŞ z mĂłzgu?

Czy na prawdĂŞ majÂą ludzi za aÂż takich idiotĂłw?

Pozdrawiam UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #36 : Luty 03, 2011, 11:57:11 »

a co sie tu ekscytowac?
Prasa zawsze klamala i mamila,a teraz jest to po prostu apogeum!
Kiedys byla cenzura a teraz jest autocenzura.Kazdy wie o czym ma pisac a o czym nie!
Ale jest to dla mnie zadna nowosc,jezeli globalne media sa w rekach garstki ludzi.
To oni decyduja o czym w danym kraju informowac a o czym nie!Jak sie wezma za jakis temat.to jak katarynka,24 godziny nadobe o jednym.Jest wiele tematow z calego swiata,
o ktorych warto informowac,ale jest totalna polityka zabraniajaca widocznie podawania
do publicznej wiadomosci takich informacji.Stad ta niewiedza normalnych,zwyklych ludzi.
Jezeli juz cos sie zacznie,tak jak np.w Egipcie,gdzie sa np.tysiace turystow,to oczywiscie,
przemilczenie tego jest niemozliwe,Ale wezcie chocby sztuacje gdzie sie to wszystka zaczelo,Tunezja,cichutko,nic sie nie dzieje,to jak to przepraszam,juz ucichlo?

Szkoda gadac!
Wyzsza polityka,ale czytajac miedzy wierszami da sie cos podgladnac>
wiki
Gość
« Odpowiedz #37 : Luty 03, 2011, 12:03:35 »

Greto Ty to wiesz ja tez, ale zdajesz sobie sprawę ilu ludzi uważa że to co w " telewizji" to musi być prawda? 
sama byłam porażona ta wiadomością jak w rozmowie wielu ludzi argumentowało mi że "to" jest prawda bo było o tym w telewizji.

jest to smutne, że nie wielu chce otworzyć umysł i nie wielu chce wiedzieć więcej....

Pozdrawiam UÂśmiech

edit

znalazłam w Newsweeku:

"Legenda głosi, że sudańska wróżka lata temu przepowiedziała Mubarakowi, że gdy zostanie już prezydentem Egiptu, straci władzę w momencie, gdy mianuje swojego zastępcę. Właśnie dlatego egipski przywódca miał nigdy nie wyznaczyć wiceprezydenta. Aż do soboty, kiedy ugiął się pod presją tłumu i ogłosił plan reform.

Póki co Mubarak wciąż trzyma się władzy. Niedługo jednak powinniśmy się dowiedzieć, czy przepowiednia sudańskiej wróżki się spełni. Jeśli tak, to co czeka Egipt po odejściu wiecznego faraona?

Następca Mubaraka może być liberałem, demokratą, ale wcale nie musi. Na miejscu faraona może zasiąść na przykład osoba popierająca islamistów. W końcu, w wyborach w Gazie w 2006 roku do władzy doszedł radykalny Hamas. Tego scenariuszu najbardziej boją się Stany Zjednoczone, których Mubarak od lat jest wiernym sojusznikiem w regionie oraz Izrael.

Bractwo Muzułmańskie, które jest dziś najsilniejszą opozycją w Egipcie, wydaje się jednak mocno demonizowane zarówno przez samego Mubaraka, jak i Stany Zjednoczone.

W komentarzach na temat Egiptu do znudzenia powtarza się banał, że gdyby Mubarak nie miał opozycyjnego Bractwa Muzułmańskiego, musiałby je sobie wymyślić. Paradoks egipskiego państwa policyjnego polega na tym, że od dawna dba ono o utrzymanie pewnego poziomu oswojonego ekstremizmu - dzięki czemu usprawiedliwia się policyjne działania i utrzymujący się od blisko 30 lat stan wyjątkowy.

Typowany na lidera opozycji Mohamed Elbaradei, który flirtuje z Bractwem, twierdzi, że organizacja reprezentuje dziś umiarkowane poglądy. W zamian liderzy Bractwa poparli noblistę jako negocjatora w konflikcie. Czy z tego egzotycznego romansu coś wyjdzie? Dowiemy się dopiero, gdy spełni się przepowiednia sudańskiej wróżki.

« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 12:24:44 wysłane przez wiki » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #38 : Luty 03, 2011, 13:26:05 »

Zdecydowanie tak,ludzie i obecnych czasach nie czytaja po prostu zadnych ksiazek,nie siegaja po inne wartosci,jest tylko telewizja i koniec!
Ale na szczescie dla dociekliwych jest internet,ktory niestety coraz czescie slychac tez chca zakazac,opodatkowac,slowem polozyc lape na nim.Nie wychodzi im to niestety dobrze,bo ludzie poki co zaczynaja myslec troche inaczej,i walcza o swoje.Moze jest to poczatkiem nowego myslenia,a moze sie myle,nie wiem.
Mam nadzieje,ze w dzisiejszych czasach,poki zyjemy,dowiemy sie wielu ciekawych rzeczy.

Pozdrawiam serdecznie:)
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #39 : Luty 03, 2011, 13:36:16 »

globalna sieÌ zmieni³a bardzo du¿o w komunikacji i w œwiadomoœci globalnej i ka¿dego cz³owieka, demonstruj¹cy umawiali siê przez Facebooka- i re¿im wy³¹czy³ sieÌ, ale jak siê dzisiaj dowiadujemy- egipcjanie posiadaj¹c linie tel. wrócili do starych modemów tel. i dalej siê organizowali..

PS. rĂłwnieÂż mam nadziejĂŞ, a wÂłaÂściwie to jest to proces w jednÂą stronĂŞ i nic go juÂż nie zatrzyma- do przebudzenia UÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #40 : Luty 03, 2011, 20:41:42 »

Czy na prawdĂŞ majÂą ludzi za aÂż takich idiotĂłw?
Niestety tak. Dowodów na to jest a¿ nadto. Niestety dochodzi do tego, ¿e wielu ludzi boi siê zadawaÌ proste i logiczne pytania bo wypracowano system który ich wtedy wyœmieje. Nie mo¿e sobie pozwoliÌ na rzetelne odpowiedzi, milczeÌ nie wypada, to robi siê wiele aby wyœmiewaÌ pytania i pytaj¹cych, aby nikt nie chcia³ siê wychyliÌ i naraziÌ na drwiny. NormalnoœÌ i przyzwoitoœÌ nie jest niestety ju¿ w cenie. Szkoda. Zobacz, z³apa³em siê na tym, ¿e strach uœmiechn¹Ì siê do dziecka na ulicy by nie spotkaÌ siê z trwo¿nym b¹dŸ niechêtnym spojrzeniem rodzica. Z drugiej strony partie pro-pedofilskie d¹¿¹ do zarejestrowania (Holandia)...
greta
Gość
« Odpowiedz #41 : Luty 04, 2011, 08:00:30 »

No wlasnie,ale temat homoseksualistow jest bardzo delikatny.Osobiscie podzialam zdanie na ich temat tak jak ich okreslil Lazariew.Sa to chorzy ludzie i powinni sie leczyc.A swoja droga popztrz,jak na przestrzeni nie dlugiego czasu tych ludzi sie namnozylo i nie ukrywaja sie tak jak kiedys,ale publicznie sie do tego przyznaja.Kiedys widocznie nie bylo az takiego przyzwolenia spolecznego dla innych nacji seksualnych,ale w obecnych czasach jest.Tak jak powiedzialam nie mam nic przeciwko tym ludzion.Jezeli jest na forum ktos o odmiennej orientacji seksualnej,o z gory przepraszam,ale takie jest moje zdanie.A najgorsze wydaje mi sie to,ze ludzie ci w sposob nachalny chca i manifestuja swoja odmiennosc,nazwijmy to tak.Uwazam,ze kazdy czlowiek jest jaki jest a swoje preferencje seksualne powinien miec dla siebie.To jest jego osobista sprawa.Nie trzeba zaraz na ulicy manifestowac tego!

A dla tych,ktorzy chcialiby wiedziec na ten temat wiecej polecam Lazariewa.

Greto UÂśmiech istnieje juÂż na forum temat homoseksualistĂłw,bardzo ciĂŞ proszĂŞ pisz tutaj
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=833.0
 dziĂŞkujĂŞ chanell
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2011, 08:14:10 wysłane przez chanell » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #42 : Luty 08, 2011, 10:50:36 »

Jest tylu przepowiadaczy..
Ostatnio ludzie zdali siĂŞ nawet na maszyny :

Jay Weidner wspomina o bardzo specyficznym programie komputerowym o nazwie Web Bot (link), który zosta³ stworzony do analizy zachowaù w internecie, aby przewidywaÌ zmiany ekonomiczne i zachowania gie³d œwiatowych. Zamierzenia te z jakichœ powodów zosta³y póŸniej zaniechane i program rozbudowano i przerobiono tak, aby przewidywa³ ró¿nego typu zdarzenia na œwiecie z du¿ym wyprzedzeniem.

Wiem - to brzmi fantastycznie i trudno uwierzyĂŚ, aby taki program dziaÂłaÂł niezawodnie.

Co jednak zastanawia, to fakt iÂż program ten przewidziaÂł  zamach na WTC, kryzys ekonomiczny ostatnich lat oraz poczÂątek czegoÂś w rodzaju ogĂłlnoÂświatowej rewolucji w 2011 roku, ktĂłra wraz z innymi zdarzeniami doprowadzi do wielkich zmian na Âświecie, w roku 2012.

Jay wspomina takÂże o zaniku heliosfery (pola magnetycznego, chroniÂącego ziemiĂŞ przed promieniowaniem z kosmosu) oraz o tym, Âże ziemia jest bombardowana strumieniem silnie naÂładowanych czÂąsteczek, napÂływajÂących do nas z centrum galaktyki. Bombardowanie to miaÂło by doprowadziĂŚ do zmian u ludzi, takÂże w sferze odczuwania i ÂświadomoÂści, co w konsekwencji, jako jeden z wielu efektĂłw, mogÂło by doprowadziĂŚ do wspomnianej wyÂżej, spoÂłecznej rewolucji Âświatowej.

http://www.globalnaswiadomosc.com/rewolucja.htm

A co na to tradycyjni, ludzcy przepowiadacze ? Konkurencja nie Âśpi. WkrĂłtce  ChiĂączycy zbudujÂą jeszcze lepszego  i taĂąszego Web Bota kieszonkowego. KaÂżdy bĂŞdzie mĂłgÂł sobie przewidzieĂŚ przyszÂłoœÌ w porze luchu .. MrugniĂŞcie  za opÂłatÂą rzecz jasna.

Aaaale to juÂż mamy przecieÂż, wystarczy w³¹czyĂŚ wiadomoÂści TV - to taki , niemalÂże darmowy, przepowiadacz i podpowiadacz. Podpowiada Tobie co myÂśleĂŚ. I potem Twoja myÂśl zmienia rzeczywistoœÌ.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #43 : Luty 08, 2011, 12:13:05 »

ÂŻadna maszyna nie zastÂąpi Ludzkich uczuĂŚ , a Ludzkie dziaÂłania oparte sÂą o Ludzkie uczucia. te zaÂś nie do koĂąca sÂą przewidywalne. Na szczĂŞÂście!

Jednak maszyny ( œwiat androidów) usi³uj¹ nadal Cz³owieka wcisn¹Ì w swój program!

O , NIE! NIE! NIE! CzÂłowiek siĂŞ nie da!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #44 : Luty 08, 2011, 12:46:32 »

Kiaro podziwiam Twoj¹ pewnoœÌ co do ludzi.

JednakÂże goÂłym okiem widaĂŚ, ze ludzie zbytnio ufajÂą swoim umysÂłom, a te z kolei - poniewaÂż nie sÂą uczuciami, lecz programami - dajÂą siĂŞ programowaĂŚ. I dlatego System zatrudniÂł maszyny do przepowiadania przyszÂłoÂści . Taka maszyna ma dane na wejÂściu ( dane, ktĂłrymi karmi przewidywalne, ludzkie umysÂły ) i wychodzÂą dane na wyjÂściu.
I potem z dumÂą oznajmiajÂą, ze to a tamto przewidziaÂł Web Bot UÂśmiech

Otó¿ nie przewidzia³, tylko zaprogramowa³ do wykonania. Wynik sprzedaje siê umys³om jako przepowiednie.
Na cale szczêœcie , ze oprócz umys³ów mamy uczucia.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #45 : Luty 08, 2011, 13:04:21 »

Tak , masz racjê ale tylko czêœciow¹. To co piszesz jest sieci¹ energoinformacyjn¹ do której wiêkszoœÌ z nas jest pod³¹czona. Ona modyfikuje siê na bie¿¹co i bardzo szybko w zale¿noœci od nap³ywaj¹cych danych.

Ale.. oprĂłcz tego jesteÂśmy po³¹czeni a nie pod³¹czeni z polem morfogenetycznym, ono jest wzmacniane przez transfer energii z centrum Galaktyki   , ktĂłra to uaktywnia na bie¿¹co moÂżliwoÂści ewolucyjne w DNA , czyli otwiera naszÂą antenĂŞ odbiorczÂą ale tylko i wy³¹cznie w Ludziach!

W zaleÂżnoÂści od otwierania siĂŞ Ludzkich serc , zmiana czĂŞstotliwoÂści , pole energoinformacyjne przestaje na nas oddziaÂływaĂŚ , na nas tzn. Ludzi.

Istoty inne niÂż Ludzie chociaÂż o identycznym wyglÂądzie jak CzÂłowiek nie podlegajÂą tej transformacji , gdyÂż nie majÂą DNA jak CzÂłowiek , nie podnoszÂą wibracji przez uczucia z serca.
ResztĂŞ na ich temat znasz bo pisaÂłam aÂż nadto  obszernie.

Ewolucja dotyczy tylko i wy³¹cznie Ludzi , bo oni posiadaj¹ cia³o astralne, które jest mo¿liwoœci¹ przejœcia w wy¿szy wymiar.

ÂŻaden inny byt wcielony na ziemi ciaÂła astralnego nie posiada.

Przykro mi iÂż tak duÂżo obok nas blokad w postaci opisywanych przez Ciebie osobach i ich stylach Âżycia. PozwĂłlmy im ÂżyĂŚ jak uwaÂżajÂą iÂż dla nich najlepiej.

Ludzie niech ÂżyjÂą swoim systemem wartoÂści.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #46 : Luty 08, 2011, 14:21:52 »

Chyba siĂŞ powtarzam, ale wg mnie ukÂład optymalny to:

Bóg - kana³ ³¹cznikowy (serce) - rozum ludzki (umys³)

To kompletny system.
Samo  serce  bez rozumu  to trochĂŞ za maÂło.

SÂą ludzie bez serca , ale sÂą teÂż bez rozumu.

Potrzebne jest  i jedno i drugie.   Samo serce, czyli  "przewody do Boga"  to trochĂŞ za maÂło, choĂŚ niewÂątpliwie jest to niezbĂŞdny element  ukÂładu.
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2011, 14:28:03 wysłane przez JACK » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #47 : Luty 08, 2011, 14:25:10 »

Chyba siĂŞ powtarzam, ale wg mnie ukÂład optymalny to:

Bóg - kana³ ³¹cznikowy (serce) - rozum ludzki (umys³)

To kompletny system.
Samo  serce  bez rozumu  to trochĂŞ za maÂło.

SÂą ludzie bez serca , ale sÂą teÂż bez rozumu.

Potrzebne jest  i jedno i drugie.   Same  "przewody do Boga"  to trochĂŞ za maÂło.

MĂłwimy o MÂądroÂści Serca a nie o emocjach uczuciowych , to nie to samo i nie ta sama moc sprawcza.
M¹droœÌ Serca to wiedzA g³owy plus uczucia serca.

Tego Âżadna maszyna nie posiada i posiadaĂŚ nie bĂŞdzie nigdy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2011, 14:38:50 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #48 : Luty 08, 2011, 14:36:41 »

M¹droœÌ Serca to wiedz g³owy plus uczucia serca.
Kiara UÂśmiech UÂśmiech

O tym pisaÂłem.
Gdy gÂłowa pusta ,  to i z serca tylko czĂŞÂściowy poÂżytek.

Sventer
Gość
« Odpowiedz #49 : Luty 08, 2011, 21:04:20 »

rodzaju ogĂłlnoÂświatowej rewolucji w 2011 roku
I temu powinniÂśmy siĂŞ przyglÂądaĂŚ, jak narazie mĂłgÂłbym powiedzieĂŚ iÂż ta maszyna "trafiÂła" Tunezja, Sudan, Egipt - Co bĂŞdzie nastĂŞpne?
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: