Antysemityzm – antyspoÂłeczne uprzedzenie, nienawiœÌ, wrogoœÌ i dyskryminacja ÂŻydĂłw[1][2][3] oraz osĂłb pochodzenia Âżydowskiego, postrzeganych jako grupa religijna, etniczna lub rasowa[4]. Ekstremalny antysemityzm gÂłosiÂła ideologia niemieckiego nazizmu, doprowadzajÂąc do prĂłby wyniszczenia narodu Âżydowskiego w okupowanej Europie.
ApelujĂŞ Âłaskawie do naszych kochanych moderatorĂłw miĂŞdzy innymi chanell o rozum. A dlaczego?
Ot przykÂład.
Hehe dobre Chichot
Czym siê ró¿ni ¿yd od zapiekanki?
- Zapiekanka nie puka w szybkĂŞ.
Swenter ,dokÂładnie tak siĂŞ staÂło.Po zastanowieniu i skargach forumowiczĂłw usuwam twĂłj post.KawaÂł jest antysemicki.
chanell[
Twoja oskarÂżenia o antysemityzm sÂą idiotyczne i nie trafne a Âżeby Ci uÂświadomiĂŚ Âłaskawie TwojÂą gÂłupotĂŞ powiem dlaczego. Jest to Âżart, kawaÂł ktĂłry znajdziesz prawie na kaÂżdym portalu z dowcipami wiĂŞc w sumie powinnaÂś sobie coÂś uÂświadomiĂŚ.
Czy jeÂśli zamieszczĂŞ Âżart o ruskich, niemych, kucharkach, jasiu to nazwiesz mnie rusofobem?niemo fobem? czy moÂże oskarÂżysz mnie o dyskryminacje ludzi o imieniu Jasiu?
W sumie nie zaleÂży mi na tym co z tym temat kto zrobi, ale jeÂśli dalej ma to tak wyglÂądaĂŚ to chcĂŞ uÂświadomiĂŚ innym czytajÂącym gÂłupotĂŞ moderacji na tej stronie. Antysemita to osoba obraÂżajÂąca ÂżydĂłw itd.. W sumie jestem ciekaw jak traktujesz kawaÂły o polakach? Gdzie czasami w o wiele gorszym tonie sÂą niÂż ten dowcip. MyÂślĂŞ Âże hipokrytkÂą to niesamowitÂą jesteÂś.
Wspó³czujê Ci ad persona.
Drogi Panie. To juÂż naprawdĂŞ przesada. Usuwam do Âśmietnika caÂły temat. Janusz.