hej. Na podstawie mojego wieloletniego doœwiadczenia z tym œrodowiskiem, nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi. moze zaskoczyÌ Cie be³kot, cytowanie fragmentów ksiazek, naukowych opisów itd, ale od siebie... nic. Przez wiele lat obserwowa³am wewnêtrzna walkê (nie jestem bioterapeut¹- ani radiestet¹). To co ukazywa³o sie moim oczom przesz³o moje oczekiwania. Na bakier etyka, choÌ kodeks etyki jest. Morale te¿ ma wiele zyczen. Papierochy, Ìpuùstwo, herezje, zdrady, piep.....e siê z koczankami, wódka. To by³o widaÌ. I te ci¹g³e oszczerstwa wobec innych, lepszych biznesmenów. szkoda s³ów.
Ka¿dy szanuj¹cy siê zielarz dobiera iloœÌ i sk³ad mieszanki dla danego pacjenta narzêdziem pochodz¹cym ze staro¿ytnego Egiptu (a mo¿e z cywilizacji jeszcze wczeœniejszych) -
wahadeÂłkiem.
WahadeÂłkiem posÂługujÂą siĂŞ terapeuci, geolodzy, rolnicy, radiesteci i majÂą powtarzalne wyniki.
Sam osobiœcie wytycza³em na swoich dzia³kach miejsce ujêcia wody z dok³adnym pomiarem ich g³êbokoœci, przy odchyleniu + / - 1m.
Przy odrobinie dobrych chêci mo¿na znaleŸÌ mnóstwo materia³ów, choÌby w internecie i literaturze. Ktoœ kto nie potrafi zrozumieÌ prostych zjawisk dotycz¹cych ka¿dego cz³owieka, zamyka siê przed nimi, nie dopuszcza mo¿liwoœci zmiany swojego nastawienia, muszê pos¹dzaÌ o u³omnoœÌ albo celowe dzia³ania, by wzbudziÌ niepotrzebne emocje.
ProszĂŞ mnie nie pytaĂŚ wiĂŞcj, bo nie udzielam lekcji uczniom, ktĂłrzy nie potrafiÂą sÂłuchaĂŚ

Pozdrawiam - Thotal